'Nederland wordt van ons afgepakt. En ik pak het voor u terug' (limburger.nl)


PVV-leider Geert Wilders heeft zijn toelichting gegeven op de speerpunten van de partij. Het stoppen van de islamisering neemt een prominente positie in, maar hij heeft eveneens oog voor de zorg en de veiligheid in ons land. Wilders spreekt. ...

door Kiki in Politiek  ·  272 Reacties

  • 0
  • 1448x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

251 Pxf7+

@243

U zwelgt maar, er is èèn ding zeker, Wilders komt niet aan de macht. Laat het maar tot je doordringen, een meerderheid moet niets hebben van de PVV, hun aanhang en hun verderfelijke gedachtengoed.
Het is al erg genoeg dat een dergelijke partij in de oppositie zit. De achterban van de PVV heeft kennelijk weinig op met 'nadenken'.

3
252 Hendrianus

@229
Waar denkt u de grootheidswaanzin van Erdogan anders aan te relateren ?
Erdogan haalt het hele erfgoed van Ataturk onderuit , de doodstraf terug en de religie weer als maatstaf voor regering en samenleving.
@231
Natuurlijk hebben Turken onderling stromingen die het niet altijd met elkaar eens zijn.
Maar zodra er stromingen zijn die te veel afwijken zoals de Koerden , worden zij vakkundig buiten spel gezet.
En als er een ooit een situatie mocht ontstaan van "wij" tegen "zij" , kunt u er op rekenen dat alle 80 miljoen handen op één buik gaan liggen.

Ken uw tegenstanders.
Kijk naar Amerika.
Tegenstanders onderschatten is de grootste fout van een ongekende domheid en arrogantie , die men kan begaan.

2
253 Jalinda

@246

Geen geestverruimend middel nodig om de overduidelijke walgelijke standpunten en ideeën van de PVV te doorgronden. Voor u de vraag wat er voor geestvernauwend middel in de koffie van de PVV stemmer zit? Waarom begrijpen die niet dat moslims in de hoek trappen alleen maar tot rotzooi zal leiden?

4
254 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

255 Pxf7+

@253 nee Erdogan gebruikt religie om zijn eigen positie te behouden. Als het alleen om de Islam zou gaan zou hij alleen die groepen vervolgen die niets met de Islam hebben, de Koerden is weer een ander verhaal, daar liggen al decennia de Turken mee overhoop.
Erdogan haalt inderdaad wel de erfenis van Ataturk onderuit maar alleen maar in zijn eigen voordeel.

1
256 streek

Of je het nu eens bent met Wilders of niet, ik denk dat het wel eens tijd wordt voor wat minder politiek correct gedrag in dit land en de rest van Europa, want dat komt inmiddels uit mijn neus zetten. Als de huidige politici niet van die watjes waren dan was extreem rechts niet eens nodig geweest.

3
257 Honingraatdompelaar

@201 ja dat kan ik.....integratie is wanneer we integreren.
Echter zullen de moslimmannen wel integreren met nederlandse vrouwen omdat de mannen het geloof van de kinderen bepalen. dus zullen uit een nederlandse moeder moslims komen.
dat is de reden dat islamitische vrouwen niet met nederlanders mogen trouwen, want dan zullen hun kinderen christenen worden. dat mag volgens hun niet gebeuren. dus de islamitische mannen wel en de vrouwen niet. dan krijg je dus vanzelf dat we in de minderheid komen, niet over 10 jaar wel over 100

1
258 kelb1977

@257 "Als de huidige politici niet van die watjes waren dan was extreem rechts niet eens nodig geweest."

Lekker makkelijk, de verantwoordelijkheid voor gedachtengoed van mensen zelf maar buiten henzelf te plaatsen("de politiek is schuld", "links is schuld", etc)

En dan zeg je vervolgens ook nog dat extreem-rechts "nodig" is.. Dubieuze manier van redeneren vind ik dat...

1
259 bartje_71

@253 "Waar denkt u de grootheidswaanzin van Erdogan anders aan te relateren"

Misschien wel omdat Erdogan het schoolvoorbeeld is van een megalomane, narcistische machtsgeiler ? Lijkt me al genoeg reden voor zijn gedrag toch ?

Hij gebruikt het geloof (in zijn geval de islam) gewoon als machtsmiddel (wat hem imo trouwens wel nog gevaarlijker maakt, want Erdogan is een fascist (nationalistisch en autoritair)

0
260 bartje_71

@260 Toevoeging: wat het dus gevaarlijk maakt in Turkije: is die combi: nationalistisme en (daarbij) gebruik van geloof Ik heb wat dat betreft al langer van Erdogan het vermoeden dat hij Turkije wil deseculariseren...

Bekijk deze wolf (met inmiddels geen schaapskleren meer) al langer met argusogen..

0
261 bartje_71

@259 ,
Ik bedoel te zeggen, hoe meer de politiek blijft doen alsof er niets aan de hand is met bepaalde zaken hoe meer mensen zich er tegen afzetten. Neem de vluchtelingen instroom bijvoorbeeld; Hoeveel mensen zagen al niet van kilometers ver aankomen dat er terroristen tussen de migranten zaten en waarschuwde daar al voor? De 2e kamer heeft destijds voortdurend volgehouden dat dit niet het geval was, en rara wat blijkt: er zaten terroristen tussen. Niet één, niet twee, maar talloze, om al niet te spreken van de verkrachtingen en moorden die sindsdien zijn gepleegd.
Als de politici niet zo bang waren om op verkeerde teentjes te trappen en deze zorgen serieus namen dan zou men veel minder snel geneigd zijn om straks op Wilders te gaan stemmen.

1
262 Honingraatdompelaar

** gebruiker verwijderd **

Ik moest ook even denken aan de film: Network uit 1976.

The world is a business, mr Beale.

263 gebruiker-verwijderd

@262 hoeveel verkrachtingen zijn er het afgelopen jaar in Nederland geweest gepleegd door vluchtelingen?
Hoeveel moorden?
En hoeveel terroristen?

3
264 streek

Het probleem met die boze mensen is dat men snelle oplossingen verwacht, en die bestaan neit.
Wat figuren als Trump en Wilders doen is die snelle oplossingen wel beloven door te suggereren dat met het verdwijnen van 1 deel van de bevolking alle problemen zijn opgelost.
En ieder nadenkend mens weet dat dat dus gewoon niet waar is en zal daarom al niet op hen stemmen.
En voor iedereen die roept dat het een dikke overwinning is geworden van het volk, nou nee.
Uiteindelijk zit er slecht een paar procent tussen de beide personen. In verreweg de meeste staten is het 47 om 48 procent. De overwinning Trump is dus maar nipt en zal hij echt wel rekening moeten houden met het andere kamp, en kennelijk hebben zijn adviseurs hem dat vanmorgen ook voorgehouden gezien zijn speech.

2
265 streek

@264 ,
Zijn we Keulen vergeten? of die 79 jarige vrouw op dat kerkhof? Of die hulpverleenster die vermoord is? Oh nee, dat is natuurlijk net over de grens dus dat boeit niet. Nederland is natuurlijk onschendbaar.
Dat het hier nog niet gebeurd is is natuurlijk onbetwist bewijs dat het ook nooit gaat gebeuren... Dit is precies wat ik bedoel.
De rest zoek je zelf maar lekker op. Het is vaak zat in het nieuws geweest.

0
266 Honingraatdompelaar

@265 ,
En dat spreek ik ook niet tegen. Natuurlijk zijn zij niet de oplossing en is het allemaal slechts grootpraat van ze. Maarja, nogmaals, als de andere kant bepaalde problemen totaal ontkent dan krijg je uiteraard gewoon een heftige tegenreactie van luitjes zoals Wilders.

1
267 Honingraatdompelaar

@264 ,
Ik vergat te zeggen, in mijn straat in Rotterdam is halverwege dit jaar een teruggekeerde Jihadist opgepakt met 500 kogels voor een Kalasjnikov AK47. Vertel mij maar wat zijn toekomstplannen waren. Hij was deel van een grotere aanhouding met meerdere personen.

1
268 Honingraatdompelaar

@255Het verbieden van de Koran en het willen sluiten van alle moskeeën en alle Islamitische svholen in Nederland is geen kritiek. Integendeel het is het in de hoek trappen van moslims en ja, ik vind, iedereen die dat steunt, knettergek.

Het is Wilders zelf die met de vergelijking tussen Mein Kamppf en de Koran uitkomt. Welnu dan ligt een vergelijking van het gedachtengoed van Wilders met het nazisme van de jaren dertig voor de hand. En daar zitten duidelijke overeenkomsten tussen.

Verder zou het voor u goed zijn om je te realiseren dat je in Nederland woont en niet in SA, Pakistan, Afghanistan of welk ander land dan ook. Zolang mensen zich in Nederland aan de wet houden blijf je van ze af. Dus Wilders en zijn aanhang blijven met hun poten van moslims af zolang zij zich aan de wet houden. Wat er onder de noemer Islam in andere landen door sommige moslims bedreven wordt is daar en niet hier in Nederland.

2
269 Hendrianus

@255

'Als je al twee ideologieën wilt vergelijken dan moet je het nationaal socialisme van Adolf vergelijken met de islam. Zoveel raakvlakken,'

Nonsens. Het is alsof ik Geert hoor toeteren. Alledrie zandbakreligies zijn of een religie of een ideologie en als je goed kijkt is dezelfde vergelijking te trekken. Moet je het wel willen zien.......
'

1
270 Liwwie

@268

Tristan......., Molukkers.......

1
271 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

272 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

*Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug*Helemaal correct....

zojuist geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 " Alle landen om Israel heen, staan vijandig tegenover dit land" Leugen. Droeftoeterij. Demagogie. Enig idee waar Egypt...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@63Het gaat eigenlijk over onderdrukte woorden XD...

2 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

De honden blaffen en de Vage kruipt verder.....

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@43 Het doden van patiënten in een ziekenhuis, het bewust bombarderen van hulpverlener, het bewust bombarderen van vluchtelingen. De lijst is...

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

DikkeTor
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

https://youtu.be/Z7zuGLcl920...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

spookrijder
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@62 Wel met onderdrukte meningen....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@44 Drogreden. Demagogie. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@17Voordat Yanukovych met geweld was verdreven was Victoria Nuland al een regering aan het samenstellen met neo-Nazi's als Oleh Tyahnybok :...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@61Dat heeft toch niets met onderdrukte kleuren te maken?...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

NK. App
Xvideo Sexy PornSexual Movies KoreanHuge Natrual Titsموقع افلام سيكسيBrazzers PornolarTeen SlutLily Collins FeetLuna The PlugBangoli XxxFuking Video HindiPornstar PartyPron Mom And SonBig Tits AlertShyrim PornHd2 MoviesLatest English Sex VideosHidden Camera Mms VideoJapan KandaRagini Mms Returns Hot ScenesStepdaughteranalForcfull PornFilme Pornografia BrasileiraPornek ComMaya BijouMia Khalifa Only FanAnal Gamg BangZareen Khan XxxIu DeepfakeLatinaupskirtMan To Man Xxx VideoPvirgin PornBrazzers YogaHustler ComMadison MorganHarmonyroseDesi Gay PronAsiancamVivastrettBlacked PronCumming Inside Her ThroatDawn Wells NakedGangbang FuckMost XnxxPorn With SunnyR/cumslutsFree Stream Porn MoviesKhourtney Kardashian NudeCute Porn Star NameVideos OfsexNew Open Sex VideoNatalie Korean MovieFigth PornLezbo BabeTchat RoletPorno YıldızlarıKate Quigley NudeLindsey Pelas BoobsTadap Ullu Web SeriesPornstars Of 2000Voyeur PornAnemi Porn VideosPorn With PunishmentTaboo Pornographic MovieNude Tic TokPorn Cheer LeaderKaren OliverSex Yoga Video HdAsian Sex Diary FullItaliain Pornسكس قرتون8k PornPussy HairyBeyonce PornPurvi Sex VideoAlina Lopez X VideosXxx Using CondomRetarted PornPorn 18Indian Big Boobs NudeTube GalorNsfwcelebs RedditTwitch Girls RedditManga PornostarSexfantasy ComVidéo Pornographique FrançaisPrn GayHentai LésbicaCelebrity ArchieveDesisexvidSexy Nude AssRoxy Fnaf Porn.Pornhd.copmVideo Adulte GratuitsDickhddaily1ass NetXnxx TorrentCartoon Xxx VNude TicktocksReal Homrmade PornBest NudeSilklaboBangbros Big BoobsAunty First NightPorn DefloweringTamil X VedeosEscort Girl Paris 6annonceAnimes HentMichael B Jordan NudeHentai BukkakeMeg Donnelly NudesBritneyyyofficial LeakedPron VidrosJolla Pr VideosFilmbokepBlack Porn RoughSophia Bush NudeKiyle Jenner NakedCouple XxXxxx Video First TimeThewhiteboxxxXxx Desi Mom SonSex Comedy Sex VideoNude Girls BreastFarrsh Abraham PornPerfect Titties BouncingPorn LinkedRealistic Naked WomanOld Man SexxX Videos SquirtCorline PornTessa Fowler HardcoreMc StoriesHannahowo New BoobsFamosas PornorLeanna DeakerMusalman XnxxForce PornxxxPak NudeGaysx VideosFree Adult ComixCam Whores TvVer Filme PonoScuby Doo PornXnxx BrazeesAiswarya Rai HotTowel DropHentai FootjobFruit XxxLesbian Anal PornMarina Angel