Bolkestein: anti-EU-boodschap Baudet 'belachelijk' (bnr.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  50 Reacties

  • 7
  • 609x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wilders: I've been waiting for you, Frits. We meet again at last. The circle is now complete. When I left you I was but the learner. Now, I am the master!
Bolkenstein: Only a master of evil, Geert!
Wilders: Your powers are weak, old man.
Bolkenstein: You cannot win, Geert. If you strike me down, I shall become more powerful than you can possibly imagine.
Wilders: You should not have come back.

5
1 d6072b01

De lamme en de blinde...

6
2 Hadjememaar

Hij begrijpt op deze leeftijd nog steeds niet, dat mensen niet over alles hetzelfde denken als hij ... beetje dom ?

5
3 GroenOog

Wel erelid van de vvd deze man.........

2
4 Hanzi

Het is jammer dat de discussie over de EU zo zwart-wit is...alles-of-niets.

De EU heeft echt wel goede punten , het probleem is dat de EU de zwakke punten zelf niet wil aanpassen. Daarom is opheffen van de huidige EU de enige oplossing om met een schone lei te beginnen , en een samenwerkingsverband op te zetten waar die nadelen niet meer inzitten.

9
5 Vageali6888

Laat dit maar aan de gewone Nederlanders over op wij Nederlander een afkeer zou hebben van de Europese Unie.' . Wij zint de leugens van Rutte VVD all 12 jaar en langer spuug zat.Ook heft het volk tot 99.99% geen vertrouwen in de helle Overheid en Gemeenten voor all niet in de VVD CDA D66 en CU de oplichter van de graai cultuur waar wij uit Limburg niet op stemmen sollen voor heen is de duur all jaren dicht.

10
6 Gunther

@5 ,

Dat is ook een interessante manier van redeneren.

'Niet denken in alles-of-niets' --> EU wil zogenaamd de zwakke punten niet aanpakken --> 'niets' is de enige oplossing, de EU moet worden opgeheven.

2
7 progressiefliberaal

Haha het zoveelste fossiel die de PVV en FvD probeert af te serveren.
Dat hij niet begrijpt waarom velen de huidige EU niet meer zien zitten zegt meer over hemzelf dan over Baudet of Wilders.

6
8 PFL

De EU, beste Frits, is er niet voor de gewone man. Dat ondemocratisch tot stand gekomen instituut heeft enkel de belangen voor ogen van de multinationals en de banken. De kleine man is gewoon een melkkoe die mag betalen, geacht wordt zijn mond te houden en mag dansen op de muziek van flierefluiters als Barosso en Juncker. Misschien wordt het een beetje duidelijker als je je oor ook eens te luisteren legt bij die kleine man.

5
9 Gurk

Bolkende gehoord, totaal geschift figuur zoals ie waarschijnlijk geboren is. Of geestesziek geworden met zn steelvrindjes van zn, ZEER typerend voor deze geestesziekte, UITERST criminele organisatie, Vereniging Van Dieven. Hoewel Bolkert geen boodschappenjongen van de multinationals is als zn lijder Rötte, die daar multimiljonair mee is geworden en dalijk mag aftikken, is het hem toegestaan af en toe uit zn ziekte te ontwaken om daar dan even vaak weer in terug te vallen. Als een dief die af en toe betrapt wordt en daarna weer lustig en vrolijk verder met gaat liegen, zn voorman heeft NOOIT anders gedaan en de rest van zn club weet niet beter, UITERST zielig tot ze 'verlost' worden.
Op de vraag of hij begreep wat Wilders en Baudet tegen het 4e Reich hadden antwoordde de grijsaard dat hij dat niet kon begrijpen want de EUSSR stond toe dat 'studenten' zomaar 6 maanden door de EUSSR mochten reizen en 'leren' zonder papierenkwestie.
De SHITHOLE Countries waar het 4e Reich met zn SHITHOLE Diversiteits Nazies & Parzeien onze volksvervangers vandaan haalt vindt ie TOPPIEJOPPIE en juicht op commando.
Tijd voor een ANDER commando:
Wilders: Set, Aim, F*re

9
10 FNKTD

@10 pfffff, gaat het nog?...

8
11 Denisova

Met geld genoeg tot mijn beschikking, wonend in een luxe woning, heel de dag mijn hoofd in oude boeken zou ik het ook niet snappen, denk ik.

2
12 Al

@10 ,

Jeetje. Dat klinkt wel ernstig allemaal.

5
13 progressiefliberaal

Op zich niet gek dat iemand op zijn 84e dement wordt. Het is veel gekker dat het precies dàt kenmerk is, dat door de extreemrechtse leiders in Nederland wordt overgenomen.

6
14 Hadjememaar

@13

zult u spoedig genoeg merken..

6
15 FNKTD

@15 ,

Nou ik wacht in spanning af.

Heeft er iemand popcorn?

5
16 progressiefliberaal

Eens, Frits.

6
17 Wild Rover

@10 Over geestesziekten gesproken. Maar verder gaat alles nog wel goed met u?

14
18 Oebie

@10 FNKTD: Fanatiek Nieuws Koerier Trollen Doen

7
19 d6072b01

@16

Zoute of zoete..?

5
20 Münchhausen

@20 ,

Zoute alsjeblieft, dankjewel.

4
21 progressiefliberaal

@17 I was het vroeger wel vaak oneens met de man, maar hierin heeft hij wel gelijk. Ik snap ook werkelijk niet waar de bijna blinde haat tegen de EU vandaan komt, zeker niet van de gemiddelde Nederlander die er in niets last van heeft, en ongelofelijk veel meer nut.

9
22 d6072b01

@22 Ik ben het vaak eens met Frits, nu ook. question

9
23 Wild Rover

@16

wel iets anders question

1
24 FNKTD

@22

bent U die maker van de Zoektocht naar de 'Gewone Nederlander'?

2
25 FNKTD

@23

wat moet U blij zijn dat u in een "vrij land" woont, zeg..

6
26 FNKTD

@26 Ik denk dat iedere Nederlander daar wel blij om mag zijn.

6
27 Wild Rover

@7

Wat is daar apart aan ?

Als de EU de zwakke kanten niet wil aanpakken is opheffen de enige manier om er vanaf te komen....en het is de EU zelf die dat op ze afroept.

3
28 Vageali6888

Immigratie, islamisering, geldstromen van noord naar zuid Europa en het dictatoriale EU bestuur is wat veel mensen niet meer pikken. Helaas stuurt de EU zelf aan op afsplitsing.

3
29 Soare

@29
Immigratie - geen zaak van de EU
islamisering - geen zaak van de EU
geldstromen van noord naar zuid Europa - Meer West naar Oost, maar daarvoor is het ook een Unie
het dictatoriale EU bestuur - Op niks gebaseerd.

9
30 d6072b01

@30

"Immigratie - geen zaak van de EU"

BS

3
31 Vageali6888

De eu is net een secte niemand komt er meer uit of van af..

1
32 Gratiebarmhart

@32

Inderdaad , als je in een sekte zit wordt er ook met hel en verdoemenis gedreigd mocht je vluchtenquestion

1
33 Vageali6888

@30 Immigratie en islamisering geen zaak van de EU? Waarom heeft de EU dan zoveel problemen met het weigeren van immigranten door bijv. Hongarije?
Oke, de EU is een "groep van landen", maar een eis is wel dat hun neuzen altijd dezelfde kant opstaan. Zoniet, dan...

1
34 Liz

@34 Migranten is niet vluchtelingen. Migranten van buiten de Unie hoef je niet toe te laten als land. Voor vluchtelingen geldt dat de landen in de Unie elkaar (zouden moeten) helpen.

En islamisering is niet eens echt een ding, en al zeker niet een beleidsplan van de EU. Tenzij je rare complotsites gelooft.

4
35 d6072b01

@35
Vluchtelingen of migranten je draait er om heen of krijgt kramp in je nek van het wegkijken. Verder zie ik maar niet waarom landen in Europa elkaar moeten helpen omdat een vrouw iets doms heeft geroepen. Islam brengt ellende zowel in landen waar islamieten wonen als in landen waar ze naar toe vluchten met hun zielige verhaaltjes.

2
36 Al

@35
"En islamisering is niet eens echt een ding"

Ga je nu ontkennen dat o.a. Zweden en Duitsland dit inmiddels geen "dingetje" meer vinden?
Ik geloof niet dat je daar rare complotsites voor op hoeft te zoeken.

1
37 Liz

@36 Is nogal een verschil: immigrant of vluchteling. Immigratie is nog steeds een nationale aangelegenheid. Daarom kunnen de eisen ook verschillen per land. Enige punt is, dat mocht een land besluiten een immigrant de plaatselijke Europese nationaliteit te geven, die immigrant ook vrij kan bewegen in de EU.

Vluchtelingen zijn een volstrekt aparte groep (of ze nou echt vluchteling zijn, of gelukszoeker). Op het moment zijn het veel (maar absoluut niet alleen) moslims. De zuidelijke landen hebben een probleem met de toestroom en daardoor hebben de landen onderling in EU verband afgesproken te helpen. De landen in de Unie zelf dus.

@37 Blijft plaatselijk en nationaal beleid. Enige punt is dat de EU landen in grote meerderheid voor het behoud van vrijheid van godsdienst zijn, dus als je als land zou proberen een religie te onderdrukken, dat je dan problemen krijgt met veel van de andere landen van de Unie.

2
38 d6072b01

@38

Je bent zeker vergeten dat Gert Leers in Rutte1 heel europa afgereisd is om steun voor strengere immigratieregels te krijgen ?

"De minister maakte de afgelopen anderhalf jaar een tour langs zo'n vijftien lidstaten om hen te overtuigen van de noodzaak om de bewuste Europese richtlijn voor gezinshereniging bij te slijpen. "
https://www.trouw.nl/home/leers-pvv-maakte-nederland-verdacht-in-europa~abb59f8c/


Ook visumplicht wordt door de EU bepaald etc...

1
39 Vageali6888

@39 "gezinshereniging" Er zijn EU brede richtlijnen voor (arbeids)immigratie en gezinshereniging, maar nog niet allemaal doorgevoerd in individuele lidstaten. Ook gelden er bv in Nederland lagere inkomenseisen voor een arbeidsmigrant, dan in de Europese richtlijn.

Er is zonder meer een beweging naar harmonisatie van immigratie-regels, maar tot dusver hebben individuele landen nog steeds iets erover te zeggen.

Maar sowieso gaat het daarbij om immigranten die voor werk, scholing of gezinshereniging komen. Er geldt een flink eisenpakket in die gevallen.

1
40 d6072b01

@40

Geen enkele migrant met een gezin komt naar europa zonder het vooruitzicht van gezinshereniging , dus OOK daar is de EU bepalend wbt immigratie...

Nederland kan niet eenzijdig besluiten om de immigratie te stoppen , wéér een bewijs dat de EU bepaald...

0
41 Vageali6888

@41 Recht op gezinshereniging en gezinsvorming is gewoon ook een Nederlandse wet, al jaren. Gebaseerd op internationale afspraken. En maar goed ook, aangezien ook Nederlanders wel eens partners in het buitenland vinden.

Deze hele discussie begon omdat de "EU" de schuld kreeg van immigratie en islamisering. Punt blijft dat die dingen vrij weinig te doen hebben met de EU. Immigratie bestond al eerder, bestaat nu en zal blijven bestaan. Als er in de toekomst meer harmonisatie komt binnen de EU (wat mij betreft nodig en wenselijk), dan geldt nog steeds dat de landen binnen de EU onderling tot die afspraken komen.

1
42 d6072b01

@42

Ik denk niet dat je snapt waar het over gaat .. Nederland kan niet zelf bepalen over immigratie , maar zit vast aan EU verdragen.

Waar of niet waar ?

2
43 Vageali6888

@43 Op het moment niet.

"Residence permit applications must always be made to the authorities of the EU country you plan to move to. There is no European institution handling applications or issuing residence permits on behalf of individual countries."

http://ec.europa.eu/immigration/who-does-what/more-information/explaining-the-rules-why-are-there-eu-rules-and-national-rules_en

Er zijn bepaalde overeenkomsten tussen de landen in de EU, maar ook verschillen. Er wordt wel gewerkt aan harmonisatie.

1
44 d6072b01

@44

Dus landen zijn verplicht door de EU om werknemers van buiten de EU binnen te laten , zijn verplicht tot gezinshereniging etc.

Los nog van het feit dat de EU verplicht open grenzen te houden voor werknemers/bewoners uit andere EU landen..
Er zijn een paar zaken die landen zelf kunnen regelen , maar de bulk is gewoon verplicht....

0
45 Vageali6888

@45 Gezinshereniging was al als gevolg van internationale verdragen. Voor werknemers gelden in Nederland op het moment juist lagere eisen dan de Europese. Nederlands beleid.

"open grenzen te houden voor werknemers/bewoners uit de EU" - juist! En zo zijn we weer bij Bolkenstein en de dienstenrichtlijn question Werkt beide kanten op overigens. Je mag je zo vestigen in Hongarije als EU burger. Mooi toch?

1
46 d6072b01

@38 "dus als je als land zou proberen een religie te onderdrukken, dat je dan problemen krijgt met veel van de andere landen van de Unie."

Ik hoop dat je bedoelt met religie de christenen, en dan denk ik nu even aan het joodse geloof die in de laatste jaren toch best wel weer problemen krijgt omdat ze joods zijn.

0
47 Liz

@47 Elke religie. Je moet in Europa niet proberen om Christenen, Joden, Moslims, Boeddhisten, Hindu's, Sikhs of anders te onderdrukken. Overigens niet eens alleen EU, maar ook de Europesche Raad en het EVRM staan je dan in de weg. Ik vind dat wel een mooi principe. Zelfs als ongelovige heiden question

1
48 d6072b01

@48 Mee eensquestion

0
49 Liz

De EU is belachelijk. Opgetrokken met een plan voor economische samenwerking is het uitgegroeid tot een fascistisch bolwerrk.

0
50 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@34 Ik weet niet waar jij opuit bent maar maandenlang steeds maar weer over hetzelfde onbegrijpelijke onderwerp beginnen gaat je niet aan je ge...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ex-KGB’er en collega van Poetin: “Als hij geen uitweg meer heeft, zie ik hem op de nucleaire knop drukken”...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Offtopic

@2698Dan zou het ook niet mogelijk zijn dat Crezee totaal verdwenen is , niks meer van te vinden . Dus het kan wel zo het uitkomt ....

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Offtopic

@2699Ik denk, dat het probleem voor een rechter ligt bij het feit, dat wij hier anoniem zijn op een forum. Men zou daar moeilijk over kunnen d...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ThWil
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

De russen zijn nederland binnengevallen...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@131 Waarom hebben vrouwen kleinere voeten dan mannen? Zodat ze dichter bij het fornuis kunnen staan.Er zitten veel vrouwelijke hormonen...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ThWil
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Kunnen al die alpha aapjes niet ten strijde trekken, dan hoeven de gewone man en vrouw zich verder niet meer druk te maken. ...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Offtopic

@2698Blijft vreemd dan dat je daar bij de aanmelding dan niet op geattendeerd wordt en dat daar ook niets in de huisregels over vermeld staat....

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

katootje huisman 12:58 (0 minuten geleden)aan redactieHierbij geef ik de opdracht aan Nieuwskoerier mijn gegevens te verwijderen , inhou...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@15 Als ik iemand vertel dat ik de bijbel aan het lezen ben, dan denken autochtonen dat ik gek ben. Misschien kunnen we dit ook realiseren voor ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Ariana Marie BlackedIndian Aunty Son SexRevista Em Quadrinhos PornCandis DareBisex GaypornFat Porn VideoNisha SexWwwxxxpکس ایرانیTs Chyna PornPornos CommLesbian Porn StrapoRusianteen PornFree Stepdaughter PornHd Full PornPornhub AmetureTeen 3d PornSaiilormoonxxx NudeAlddin PornCelebrity Gay PornBlue Picture Hd HindiLisa Ann BbcReddit TeenAtk NudeAap Ka Sex VideoHot Porn MommyWww Red Sex ComXxxvidoaIndian Big CookTori Black CreampieSexo Online Ao VivoLana Rohads VideoXxx BotyAshelin BrookeHothit Sex VideoAssjoiClose Up SquirtFotos De PornTransgender EscortDamien CrosseCelebrity Sex ClipsLucy Mochi PornVideos Pornos Amateurs FrançaisHentai Em QuadrinhosGal Gadot AssWrestling SexualPxvr-098Porn Sexy Videos HindiXxx DowlandMonroesweetsPichunter ComMature Tube PoYoungest Japan PornJijaji Chat Par Koi HaiUner PornEbony Cum FacialGay Cum InsideSwap PornMixedwrestling TubeMompov CourtneyHumaniplTitfuck AmateurBig Tits AlertVideo Black XxxHd Movie RipAdult Time VideosBreast Feading PornBondage TubeKomik FewasaJillian JanaonXnxx JangalSex Dino ComPussy Licking PhotosKareena Kapoor Ki Sexy BfAmature Teenager PornHeyzoBaristajazx Onlyfans LeakedXxx Full BodyToradora PornHindi Hot Sex ComIndian Hot Wife XxxXxxyogaMoriah Mills JoiWalking Stick BourbonBelinda Bely PornLets JerkHd Porns MilfHome Xxx VideoPorn CocCat 3 KoreanPeshab Sex VideoChubby BlowjobFree PornofilmsHot Model XxxEvil Angel UpcomingXxx HomoMum And Son Hot Sexy VideoSon Seduces MotherLeaked Icloud CelebFullscat MoviesScarlet BlueJacqui Et Michel TvSunnyray PornHow To Finger SomeoneLeeann Tweeden NudeBjp Sex VideoXxx Vodie ComFulking VideoShemalesextubeTxxxClassic Porn StarsCamila Cabello ButtRitika Singh XxxBlack Meat White FeetPanty PronIndian Gf Hot SexSiri Dahl PornhubYankspornJasmine BlackAbella Danger InstagramXxx Video SealHot Models Nude VideosBigbangempireGiantess Comics VoreWhopperrme PornGirls Showing BreastNaked Teen PicturesPorn Sex VidosGay Men Porn VideosIndian Secretary PornFace Licking PornWifehavingsexDigeo SansWww Com Hd BfTamanna Bhatia Sexy PhotoXxx Video Hd PlayBengali Porn StarCute Mom PornTeen Forced Porn VideosBhabhi Marathi SexMorther Daughter PornBeeg ComeSex Video Open HdSexy PoenStoya SexAngel EmilySexon TrainSexy Girl XxxxKelsey Kane FreeonesAlura Jenson Naked