Bitcoin, Ripple en Ethereum hard onderuit (marketupdate.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door goudisgeengeld in Economie  ·  88 Reacties

  • 12
  • 1770x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@40 Je bent op dit draadje behoorlijk wijs want dat crypto gedoe is inderdaad gebakken lucht. Het is gewoon gokken op en meer is het niet. Maar het zou wel mooi zijn als er een serieus betalingssysteem uit voort rolt buiten de banken en overheden om.

1
51 de kikker

Na het lezen van bovenstaande commentaren krijg ik last van een dèja vu. Dan moet ik wel bijna 20 jaar terug gaan...

0
52 RobP

@2
Geen idee waarom dat zou moeten gebeuren. De bitcoin en al die andere cryptomunten worden nergens door gedekt. De enige waarde die ze hebben is de speculatieve waarde. Zolang ze gekocht worden hebben ze waarde. Als ik ze zou hebben, zou ik ze als de de donder verkopen als ik al de lopende ontwikkelingen bekijk. Landen als China verbieden ze alleen al om de reden dat het "minen" een uiterst kostbare geschiedenis door het absurd hoge stroomverbruik. Dat zie ik hier ook nog wel gebeuren....

0
53 Tismewat
54 Ketter

@54

Haha +1

0
55 Norton

Bitcoin in vrije val. Nu (12.39 uur) onder de 10.000. Verkopen jongens!!!!

0
56 Tismewat

@51

„Maar het zou wel mooi zijn als er een serieus betalingssysteem uit voort rolt buiten de banken en overheden om.”



Die kans is dus verkeken. Een betalingssysteem op zich is het probleem niet. Het gaat om de betrouwbaarheid. Nu vertrouwen we nog op de reguliere banken, dus in dat opzicht is de blockchain een enorme verbetering, het is in wezen collectief gedeeld vertrouwen. Het vertrouwen schuld in de talloze kopieën.

Maar waar het wantrouwen nu in schuilt is dat ik bij een betaling neem uit een regel hoger op de lijst, maar dat ik de reële waarde niet meer ken: oorzaak de volatiliteit. Daarnaast is het hier al genoemde hoge stroomverbruik ook een struikelblok. We zijn bezig iets wat waardeloos is te scheppen tegen hele hoge kosten. Om vervolgens die hoge kosten weer als reden op te voeren voor de hoge waarde!

En wie verteld mij welke cryptomunt over 2 jaar ‚hot’ is?


Mensen begrijpen ons eigen geld niet. Iedere euro die ik bezit houdt een belofte in dat ik -desnoods als ik 80 ben- er goederen of diensten voor kan kopen. Mogelijk bestaan bitcoins en de andere cryptomunten niet eens meer als ik 80 ben! Welke munt dan ook, er dient altijd enige waardevastheid ingebouwd te zijn. Bij de euro wordt die waardevastheid gegarandeerd door banken en overheden. Bij de bitcoin door niemand!

Het is niet zo dat ik banken en overheden nou zo vertrouw, maar toch altijd nog meer dan helemaal niemand….

3
57 WijzeDwaas

@37

Je stapt in zo'n munt om er mee te verdienen. Je plaatst ze op je Ledger Nano S.
Als je denk dat je genoeg verdiend hebt en je wilt bv een auto kopen haal je een deel van de Crypto munten van je Ledger af en zet ze op je N26 rekening. En vervolgens betaal je gewoon de auto met je N26 betaalpas......

Dat wil dus helemaal niet te betekenen dat je er niet meer in gelooft en dat je alles hebt verkocht.

3
58 Caliber

@56

In de tijd dat dit draadje loopt is er al 2000$ 'waarde’ (gebakken lucht) verloren gegaan bij iedere bitcoin.

Als ik gisteren mijn auto had verkocht voor anderhalve bitcoin en de nieuwe eigenaar komt hem vandaag ophalen, dan ben ik 3000 $ kwijt……

2
59 WijzeDwaas

@56

Als je de jaar overzichten erbij pakt van de BTC zul je zien dat er altijd in januari een enorme dip is.

De paniek verkopen helpen daar natuurlijk niet bij. HODL mensen.....

0
60 Caliber

Deze correctie had ik hier in november al voorspeld.

@8 Ik ga een flink eind met je mee maar "Het wordt tijd dat de crypto wereldcoinmarket gereguleerd". Asjeblieft zeg. Zetten we de banken, IMF, wereldbank, Draghi en ander financieel tuig dat ons in de schulden heeft gestort buitenspel, wil jij ze weer binnenhalen? Verdiep je in de relatie tussen bitcoin en de AXA-bank. Die bank heeft bitcoin volledig naar de gallemiezen geholpen (weten de financiele redacties van de MSM veel). Axa's missie is in die zin geslaagd.

De scheiding van kaf van het koren gaat vanzelf. De eerste, Bitconnect is al omver geblazen. https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/ Mijn voorspelling: bitcoin haalt om bovengenoemde het einde van het jaar ook niet.

Er blijven uiteindelijk een paar munten over: Ethereum(ETH), Bitcoin Cash(BCH), misschien nog een paar andere. De rest heeft hippe logo's en promo's maar voegen niets extra's toe wat Ethereum en Bitcoin Cash niet kunnen. De gebruikers -dit zijn niet de get rich quick speculanten- van deze munten geven geen krimp, die vinden het eigenlijk wel goed dat de bezem er doorheen gaat. Al dat kapitaal vloeit uiteindelijk toch naar deze twee munten.

De echte gebruikers van BCH kijken daarom niet naar de fiatprijs van vandaag, maar naar de nieuwe gebruiksmogelijkheden aan het einde van het jaar. Het is nu al bijv. hartstikke leuk om voor 2cent een dollar over te maken naar de schrijver een interessant artikel op internet. Probeer dat nu nog eens met Bitcoin. Kost je gemiddeld $15. Maw. de Bitcoin (Legacy) is onbruikbaar.

Voor de Plus500-leden: Ripple is geen cryptocurrency! Het kan evenals euro's tot in het oneindige geprint worden => inflatie. Ripple-aars kunnen dus net zo goed hun spaarrekening aanhouden. Dat wordt ook ieder jaar minder waard.

Tot slot: Types als wijzedwaas zetten zich zelf met hun uitspraken enorm voor l#l. Wsl. AOW-ers die het allemaal te snel gaat en de ontwikkelingen niet meer kunnen volgen. Ze zijn niet opgegroeid met internet, horen de klok wel luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. Stel vragen ipv. kankeren als je het niet snapt. Of blijf anders lekker hangen in je cognitieve dissonantie.

5
61 Botter

@57

"En wie verteld mij welke cryptomunt over 2 jaar ‚hot’ is?"


De boel gaat gereguleerd worden, dat kan niet anders. Het wordt nu teveel gebruikt om belastingen te ontduiken. En om van de onbetrouwbare banken af te komen.

Er is al een munt waar Cryptosy een enorme hekel aan hebben omdat hij is gebouwd op een blockchain die al veel door de banken wordt gebruikt.

De grote winnaar in de nabije toekomst zal XRP zijn....

1
62 Caliber

@60
Het was cynisch bedoeld. Je hebt een sterke maag nodig om te beleggen in crypto's. Ik zie ze echt wel verdwijnen. Als er maar één was, zou die nog een kans maken. Er komen er elke dag wel bij. En dat is het begin van het einde.....

0
63 Tismewat

* Verwijderd door de redactie *

64 Captain Hero

@64

Je kan in een koopovereenkomst zetten wat je wil. Dus idd , ik kan mijn auto verkopen voor anderhalve bitcoin tegen de op dat moment staande koers.

Maar daar geef je eigenlijk toe dat de bitcoin geen serieuze munt is en dat je de euro nodig hebt als vaststaande waarde….

1
65 WijzeDwaas

@58 Maar volgens je eigen groei logica loop je wel heel erg veel keer die drie ton mis, en ben je een dief van je eigen portemonee.

Ik zeg niet dat niemand er goed mee om kan gaan, ik zeg wel dat de getallen waar graag mee geschermd wordt pas gelden op het moment van cashen. Al die trotse bitcoin bezitters hebben die bezittingen nog niet gecached. Reken je pas rijk als je dat gedurft hebt. Terwijl je volgende dezelfde enthusiastelingen niet moet cashen omdat het alleen nog maar meer gaat stijgen.....

Natuurlijk is het verhaal niet zo zwart wit als ik het stel, maar laat dat je niet afleiden. Ik probeer een stukje problematiek aan te kaarten.

0
66 PipoDeC

@64 Lariekoek, het scenario van Wijze Dwaas staat als een huis. Als jij afspraken hebt over een bedrag in Bitcoins, en de auto wordt betaalt bij ophalen (is toch echt gebruikelijk), en in bitcoins, de afgesproken hoeveelheid, dan betaalt men dus die hoeveelheid, die in Euros (=koopkracht!!) uitgedrukt ineens veel minder waard is geworden.
Jij pretendeert een soort koersbescherming die natuurlijk nergens op slaat. Of je gaat ver van uit dat je bitcoins verkoopt om de auto in Euro's te betalen, maar dat is niet het doel van een currency. En al helemaal niet van het verhaal van Wijze Dwaas dat probeert te illustreren waarom een instabiele (en de BitCoin is dat per definitie) niet geschikt is om als betaalmiddel te dienen.

0
67 PipoDeC

Het is zo simpel als wat. De winst van de één is het verlies van de ander.
Er is immers nergens waarde te bekennen. Alleen hebzucht…..

1
68 WijzeDwaas

@60 Maar er komt een keer dat die paniekverkopen voorkomen dat er uberhaubt nog iemand in wil stappen, en dan valt de pyramide natuurlijk om... Het ding is zoveel waard als men er voor geeft. Daar heb je vraag voor nodig, en gebrek aan aanbod. Wat gebeurd er als die twee om draaien? Boem....

0
69 PipoDeC

@30 ..... Die oudjes hier blijven hangen in het verleden...,

Jeugdige onbezonnenheid heeft menigeen in het verdriet gebracht! DAT hebben de oudjes ook meegemaakt en hebben daaruit "levenservaring" = kennis opgebouwd en weten ze dat de bomen niet tot in de hemel groeien. Schreeuw het maar van de daken .... "wakker worden het is 2018" en mogelijk wordt het jouw Waterloo!

https://www.telegraaf.nl/financieel/1551924/bitcoin-zakt-verder-onder-10-000

Leer nou dat "onderpand" belangrijk is bij valuta. Crypto's hebben GEEN onderpand! Het is wat de gek ervoor geeft op een moment.

1
70 Snowflake

@68 .... U hebt een hele wijze dag, heel scherp gezien. Maar de mensen met een roze bril op, diens hersens zijn vertroebeld door "de wens is de moeder van de gedachte".

1
71 Snowflake

@70 "Crypto's hebben GEEN onderpand! "

Wacht maar tot ze door je strot worden geduwd, dan herken je die waarde vanzelf. Net zoals de 'waardeloze' papieren en digitale fiat valuta van nu. Als grote partijen zoals de Wereld Bank, GS en landen eraan werken, dan valt er wel degelijk een waarde aan toe te kennen.

Tot '71 werd de dollar gedekt door goud, maar werd dit met Bretton Woods verlaten en opgevolgd door een dekking door olie, de petrodollar. Maar ook dat loopt nu ten einde en er zal iets nieuws volgen.

Bitcoin is big. But fedcoin is bigger. https://www.washingtonpost.com/opinions/bitcoin-is-big-but-fedcoin-is-bigger/2017/12/18/53e2e79a-e1b8-11e7-89e8-edec16379010_story.html

The Washington Post Propagandizes Again: Says 'Fedcoin' Will Be 'Bigger' Than Bitcoin https://www.zerohedge.com/news/2017-12-20/washington-post-propagandizes-again-says-fedcoin-will-be-bigger-bitcoin

Lord Rothschild Vows To Destroy Bitcoin – Launches ‘FedCoin’ http://yournewswire.com/rothschild-fedcoin-bitcoin/

Fedcoin: One Crypto Currency To Rule Them All. https://cryptocoin.news/analysis/fedcoin-one-cryptocurrency-to-rule-them-all-5549/

2
72 Keerzijde

Kopen..., kopen..., kopen...
Het spuit weer omhoog...!

Heb weer flink wat lucht ingekocht...

Zonder lucht...

1
73 Tjeesus...,

@72 Wacht maar tot ze door je strot worden geduwd, dan herken je die waarde vanzelf.

…….. OMG heb ik je naïeve droompje verstoord!? Ja, ik heb je zelfs “pissig” gekregen joh. Maar mij zal het never niet raken als er ineens een “crypto sinkhole” gaat ontstaan. Jij bent dan zwaar de pisang en misschien wel straatarm. Maar je was gewaarschuwd, Bitcoin vandaag nog maar 50% waard van de waarde 2 weken geleden.

https://www.telegraaf.nl/financieel/1551924/bitcoin-schommelt-rond-10-000

https://www.daskapital.nl/5150143/ai-bitcoin-zakt-onder-de-10k/

https://www.nu.nl/geldzaken/5091557/waarde-bitcoin-duikt-10000-dollar.html

Tot '71 werd de dollar gedekt door goud, maar werd dit met Bretton Woods verlaten en opgevolgd door een dekking door olie, de petrodollar. Maar ook dat loopt nu ten einde en er zal iets nieuws volgen.

……… De Chinese Guan! ……… Luchtfietserij doe je maar in je dromen. De crypto’s zijn zo gestegen door “money laundry” van criminelen. Crypto’s is de moderne goudkoorts, brokken goud die zo voor het oprapen liggen. Schrijf je me ooit als je failliet bent!? Dit is echt “niet normaal” ............... https://nos.nl/data/image/2018/01/17/444562/xxl.jpg ..... Toedeloe!

0
74 Snowflake

@72 Lees verstandige @62 nog eens goed door. Er is inmiddels een crypto inflatie aan de gang, voor het grote geld ben je nu TE LAAT!

0
75 Snowflake

@41 Iedere technologische ontwikkeling kost wat tijd .......

NEP GELD maken is geen "technologische ontwikkeling" ...... droom zacht!

0
76 Snowflake

De bitcoin kon niet naar de 10..., de bitcoin kon niet naar de 100..., de bitcoin kon niet naar de 1000..., de bitcoin kon niet naar de 5000..., de bitcoin kon niet naar de 10000...., de bitcoin kon niet naar de 15000..., de bitcoin kon niet naar de 500.000..., de bitcoin kon niet...

Ethereum kon niet...
... kon niet...

0
77 Tjeesus...,

O ja..., mijn eerdere tip Lisk (LSK) in dit draadje...

In 3 uur tijd van 14 euro naar op dit moment 26,00 euro...

Heerlijk..., die gebakken lucht...

0
78 Tjeesus...,

@75 Crypto's zijn deflatoir in hun ontwerp en structuur en wat jij nu een 'crypto inflatie' noemt is het gevolg van volatiliteit, het resultaat van vraag en aanbod.

Die regulering is nooit, maar dan ook nooit en te nimmer sluitend te krijgen. De politiek en centrale banken omarmen de techniek om hun mogelijkheden, maar vervloeken het wegens het gedecentraliseerde karakter. Naast de gereguleerde coins zullen er in de toekomst altijd niet gereguleerde coins blijven bestaan en worden ontworpen. De gevestigde orde zal dit bestrijden, maar nooit kunnen verhinderen.

De XRP vertoont overigens enkele technische manco's en werd daarom op 9 januari nog van een exchange verwijderd. Meer crypto's hebben hun beperkingen en ontwerpfouten en zullen in de toekomst worden vervangen door betere.

Overtuig jezelf van de 'crypto inflatie', op dit moment schieten de koersen met tientallen procenten omhoog > https://coinmarketcap.com/

0
79 Keerzijde

@74 Nee je hebt in @28 en @72 gemist dat zowel de Wereld Bank, Goldman Sachs, de Federal Reserve en een groeiend aantal landen crypto's ontwikkelen, waarvan het de bedoeling is dat burgers die gaan gebruiken. En als zij dat zo plannen en hun beleid er op afstemmen dan heeft de burger geen keus.

Net zoals je in het verleden verplicht werd je loonzakje in te leveren en gebruik te maken van een bank, je tegenwoordig al minder cash kan betalen, zo zal je uiteindelijk eindigen met een pas, telefoon of chip voor crypto-valuta.

0
80 Keerzijde

@79

"Overtuig jezelf van de 'crypto inflatie', op dit moment schieten de koersen met tientallen procenten omhoog"

Met XRP als de grootste stijger....

0
81 Caliber

@72 Dollars worden niet door Olie gedekt, en je hebt de term petrodollar gewoon niet begrepen. Petrodollar is geen currency en zegt niets over dekking, maar is gewoon een aanduiding van geld dat verdient wordt door olie. Net zoals geld verdient door oorlog of slavenhandel vaak bloedgeld genoemd wordt. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat Qatar grotendeels op Petrodollars draait terwijl daar in Oostenrijk geen sprake van is. Zo werkt die term. Heeft niets met dekking of currency te maken, maar refereert naar een geldstroom met een bepaalde achtergrond.

0
82 PipoDeC

@59
Kocht laatst bij de VW dealer een nieuwe auto..., was de drempel amper over en was ie ook meteen 3000,- minder waard...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nou ja..., u kunt uw spaargeld ook op uw spaarrekening blijven zetten en er heel lang naar turen hoe het met die gigantische rente zal groeien...

Of u gaat met een gedeelte...

En met de Staatsloterij gaat het hem ook niet worden...

Dus...

1
83 Tjeesus...,

@82 Wat is de petrodollar? https://www.bestebank.org/petrodollar/

En de dollar gedekt door olie begint zijn positie verliezen door de euro en yuan > Non-Dollar Trading Is Killing the Petrodollar https://www.huffingtonpost.com/alastair-crooke/petrodollar-us-saudi-policy_b_6245914.html

0
84 Keerzijde

@84 Tja, zo kunnen we allemaal met bronnen gaan strooien....

https://www.investopedia.com/terms/p/petrodollars.asp
"The term petrodollar refers to the money received from the sale of oil."

En jouw link https://www.bestebank.org/petrodollar/ beweert inderdaad dat de dollar door goud gedekt wordt, maar bevestigd op geen enkele manier dat de term petrodollar op die manier gebruikt wordt.

Dat de dollar door olie gedekt zou zijn is een mening (en natuurlijk vind je links die die mening als fout deponeren), maar er zijn ook andere meningen.

Ik sta zelf vooral achter deze mening:
http://marketupdate.nl/columns/wat-is-een-dollar/

Dat olie een flinke invloed heeft op de dollarwaarde is waar, en logisch, maar die invloed is lang niet zo hoog als die van goud toen de dollar nog gekoppeld was. De term "dekken" is wat mij betreft echt niet van toepassing.

0
85 PipoDeC

@85 "beweert inderdaad dat de dollar door goud gedekt wordt"

Je verdraait de boel, de dollar wordt niet door goud gedekt, maar werd dat in het verleden. Het artikel beschrijft dit duidelijk. Vervolgens werd de koppeling met goud losgelaten -want de VS kon daar niet meer aan voldoen- en werd deze aan olie gekoppeld door de wereld te verplichten olie in dollars te verhandelen. Die dekking en positie loopt nu ook ten einde.

Zie deze artikelen van dezelfde Marketupdate,
- Zijn de dagen van de petrodollar geteld? https://marketupdate.nl/columns/zijn-de-dagen-van-de-petrodollar-geteld/
- Saoedi-Arabië versnelt neergang van de petrodollar? https://marketupdate.nl/columns/saoedi-arabie-versnelt-neergang-van-de-petrodollar/

En nu de koppeling van de dollar aan olie afloopt, grijpt men terug naar goud en kopen landen de laatste jaren weer actief goud in, maar die dekking is allesbehalve volledig of een standaard.

0
86 Keerzijde

@86 laatste jaren weer actief goud in, maar die dekking is allesbehalve volledig of een standaard.

WAT is de dekking van crypto's?? Lucht?

0
87 Snowflake

@87 Vraag en aanbod bepalen de waarde en in beperkte mate de productiewaarde.

Daarnaast het deflatoir karakter, de beperkte uitgave i.t.t. het inflatoir karakter van fiat valuta, die 'eindenloos' kan worden gecreëerd en een onderpand nodig heeft, olie, goud, enz. Als voorbeelden daarvan de inflatie tijdens Weimar crisis, Zimbabwe, Venezuela, etc. Waardeloos papier.

0
88 Keerzijde

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2862 Dat kan ik niet garanderen. 😁...

zojuist geplaatst door baba jaga

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@52 Las je maar iets waar je wijzer van werd....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2859 Dus op een go fund me hoef ik niet te rekenen? 😉 😄...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Nationaal Coördinator Moslimbestrijding?Dit zijn de eerste zinnige woorden die ik van hem hoor. 😀...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

baba jaga
Offtopic

@2858 Dankje en hij heet Dano....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@55Ach, ze snapt het weer niet. Als je dan toch wil mierenneuken, zo is het ook gebruikelijk dat je verwijst naar diegene waar je graag op wil ...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Weetal
Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Helaas laat de fysieke toestand vanBiden wat te wensen over....

9 minuten geleden geplaatst door Weetal

Schildpad
Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Hahaha .. en nu wachten op het persbericht van zijn persafdeling waarin staat dat Biden dit niet zo bedoelde : P...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@54 Nou ja ik heb het geprobeerd. Maar ik ben niet te vertrouwen. Prima. Dan laten we dat zo.We hebben het er verder niet meer over.Voor w...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Weetal
El País: Spanje stuurt Patriotraketten naar Oekraïne

Amerika blij.Hoeven zij het niet te doen enSpanje koopt ze van Amerika.Een win-win situatie voor Amerika....

16 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Sexual Movies.comChristy MarksSky.bri NudeSmooshtimeMía Malkova NudeTs Sara SalazarLara Craft PornNuespournous.comFilme De Pornô Com As BrasileirinhasMissreinatBlue Film Full OpenChyna One NightExciteaseLesbians Scissor HardBollywood Actors NudeLight Skin PussyAdult Friend Find情色 网站Keisha Grey TwitterPron Hd PicFilmes PornograficosFuta Hentia ComicHotlexiHotcumchallengePokemon Jesse PornXhamsterliveAdult StreamingSexe BdBeshineDefloration VirginityPownshop PornPornos CosplayBhabi Sex ComMastar XxxFree Pron HindiFather With Daughter PornX Vedios HdExtreme TubwXnxx MatureBig Tits BlackedScarlett Johansson ToplessZootube8Desi Land PicXxx Vde0صورة بزSex Amateur FrançaisPornô Sem VírusEmma Watson NippleslipXvideos1Daytona HaleSex In Indian CollageDelphox PornAfrican Tribe NudeStromy Daniels XvideoLala Ivey PornAdultsvideoHannah Barron SexyHentai Friends MomPornos RussoAimee Carrero NudeNinel Conde NudeGoddiisbodyReel PornBollywood Ki ChudaiWww Porntb Com3d Monstrr PornMiley Cyrus PornvideoMomm And Son PornPaw Shop XxxCliphuinterBig Ling SexKarmen Karma PornMilf FuckingPorn Audio FreeSeducing Porn FreeIndian Teacher Student PornTeen Sister PornSudai VideoSidepussyPron Movies InPorn.hSexs PlayboyEnglish Picture Sex VideoYuu SinodaCallege XxxMia KhalifapornMoms In Control PornFurry OrgySerliana RosidaTrannypantyhoseMei PornBrenda Love Porn StarAlexandra Daddario True Detective NakedIndan SaxePervert Dad PornJav GameshowEscortdAnal VidXvidros ComSexy Elizabeth OlsenXxx Video Full Hd VideoSelena Sex VideoJija Saali PornXxx SaasMia Khalifa In BraBokep Ojol IndonesiaXxx GamesSin FulxxxKirsten Dunst NudeHardcore GangbangedMarathi XhamsterDud TipaApex Legends Loba PornSexy Korean PornTop Ten Porn VideosDamplipaNoodlemagazine.xomGay CumDdf Network VideoJapanese BlowjoShibbydexPorn Video In Hindi AudioSunny Leone Xx Video Sunny Leone Xx VideoFemale Fake TaxiCartoon DekhboIndian Big CookUnfortunate SexSexo Com Novinha AmadorMalayalam Family SexVeinna RoseKeisha Grey AnalCassidy Klein PornBangla XxxnXxx Full BodyOnly Boobs Sucking VideosGirls Nude PicturesEva Elfie PornstarTeencumHindi Fuck PornFondling BoobsTiffany Leiddi CreampieJspornNew ChutPolice Porn HdAfrican Sexual MoviesSoogsx Onlyfans LeaksNaked In BedAlexandra Daddario Hot PicsLayla London.Women With Nice Tits