door Moskowfiets in Media  ·  39 Reacties

  • 3
  • 467x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/farage-voorstander-nieuw-referendum-over-brexit-575517/

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1535140/eu-parlement-houdt-helft-salaris-farage-in

Dus hij wil zelf een nieuw referendum en heeft loonbeslag vanwege fraude met EU subsidie gelden. Wie neemt deze man nu nog serieus.

9
1 mike45

Farage is gek. Maakt Engeland kapot en blijft maar zeuren. Als je die man alleen al ziet praten. Ik krijg er de koude rillingen van.

9
2 Lerac

Tja vreemd he Farage? De britten hebben eindelijk door dat je hen gigantisch hebt voorgelogen. Je hebt de kiezers gelokt met keiharde leugens als “na Brexit 350 miljoen pond per week extra voor de zorg” en “Geen cent meer naar Brussel”

9
3 Rare Rakker

@1 : De NL overheid kan al niet wijs uit de eigen financiën. De EU heeft al zowat zolang ze bestaan nooit een goedgekeurde eindejaarsrekening gehad wegens verregaande ondoorzichtigheid. Toen hun eigen hoofd-accountant weigerde, om die reden, de balans te ondertekenen, is ze weggepromoveerd en een meer megaand type ingehuurd.

Typisch dat men steeds weer met hetzelfde smoesje komt, dat men toevallig ontdekt zou hebben dat mensen EU-gelden verkeerd hebben aangewend, uitsluitend bij nationalistische parlementariërs, om ze maar zwart te maken. De EU had ook al aangekondigd, ongeveer een jaar geleden, dat nationalistische partijen helemaal niet meer in het EU-parlement verkiesbaar mogen zijn. Ze zullen in ieder geval geen geld krijgen om hun functie uit te oefenen.

15
4 Wendel

Ik vind dit dom van Farage. Er is zo'n hetze gevoerd tegen Brexit dat de mensen wel eens tegen zouden kunnen stemmen, of er kan worden gefraudeerd, je weet niet wat er mis kan gaan.

De bevolking heeft gekozen en dat moet uitgevoerd, klaar. Je wilt geen situatie zoals in Ierland bij het ondertekenen van de EU-grondwet. De Ieren hadden ook "nee" gestemd, en een jaar later stemden ze alsnog "ja", na een uitgebreide campagne door de lobby en de overheid.

15
5 Wendel

@4 De Nederlandse overheid kan prima uit zijn eigen financiën, die klopt namelijk tot op de Euro net als de EU begroting die klopt ook tot op de Euro, alleen sommige EU lidstaten maken er een zooitje van en kunnen dan niet aantonen dat je beschikbare gelden correct besteed zijn.

9
6 mike45

Nog maar een paar dagen geleden was er hier een bericht dat het geen wonder was, dat Teeven zijn bonnejte niet kon vinden, gezien de staat van de NL overheidsfinanciën, en wel het gebrek aan zicht op van alles, in de miljoenen lopende bedragen niet verantwoord, enzo.

En dat ze iemand, die misstanden aan de kaak stelt bij de EU zoals koeien uit een game waar subsidie voor wordt gegeven, vervolgens wegpromoveren naar een adviescommissie waar je nooit meer iets van hoort, geeft geen vertrouwen in de huidige praktijk.

15
7 Wendel

@5 Velen hebben vóór Brexit gekozen omdat ze met oogkleppen op en $-tekens in de ogen in de smerige leugens van Farage zijn getrapt. Als hij de waarheid had verteld, dan waren er veel minder mensen voor een Brexit

5
8 Rare Rakker

@8 : De waarheid is, dat de Britten wat nog Brits is aan Groot Brittannië graag willen behouden. En daar is de EU faliekant op tegen, in opdracht van de VN. De EU legt ons zelf quota op omdat de verdringing en marginalisering van autochtonen in de EU-landen ze niet snel genoeg gaat. Wat is daaraan gelogen?

15
9 Wendel

tot zover de democratie in het VK

11
10 Jeb

@9
"De waarheid is, dat de Britten wat nog Brits is aan Groot Brittannië graag willen behouden."

Klets niet. De campagne zelf geeft toe dat als ze immigratie en de NHS niet hadden gebruikt dat ze niet hadden gewonnen. Zo klein was het verschil. Je moet je eigen fantasie niet verwarren met de waarheid.

4
11 VaY

@9 De leugens heb ik (deels) al gemeld in @3

4
12 Rare Rakker

Een grote verandering die door maar 51% gedragen wordt heeft maar weinig verschuiving nodig om de stemming te doen draaien. Je kan ook niet verwachten dat 49% van de bevolking zich zonder meer en enthousiast inzet voor iets wat ze niet willen. Dat die zich op allerlei manieren verzetten is logisch en hun recht.

1
13 Ketter

@12 : Nee, dat zijn geen keiharde leugens, dat met die zorg. Er is één reclame-slogan voor Brexit geweest waarin men erop wees, dat het bedrag dat nu opgaat aan islamisering en alle bijbehorende problemen, namelijk 350 miljoen pond per jaar, zou kunnen worden gebruikt voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld zorg, als ze uit de EU gaan. Maar natuurlijk heeft de anti-Brexit beweerd, dat men dat geld heeft beloofd aan de zorg te besteden, verdraaid en uit de context zoals gebruikelijk omdat globalisten onderbuikers zijn bij gebrek aan echte argumenten.

Als je ongelijk hebt, moet je wel, leugens en halve waarheden overal uit fabriceren om degene die gelijk heeft, zwart te maken. Want dan heb je geen goede argumenten omdat je ongelijk hebt..

12
14 Wendel

@14 “Er is één reclame-slogan voor Brexit geweest waarin men erop wees, dat het bedrag dat nu opgaat aan islamisering en alle bijbehorende problemen, namelijk 350 miljoen pond per jaar, zou kunnen worden gebruikt voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld zorg”

Hahahahahaha je blijft gewoon keihard liegen!! En dat is heel simpel aan te tonen met onderstaande link. Daar zie je een foto van de promotiebus van Farage. Wat lees jij op de zijkant van die bus? Dus wie heeft er nou ongelijk? Jammer dat je zo’n grote mond opzet zonder kennis van de feiten en de waarheid te hebben.

https://www.theguardian.com/politics/2017/sep/15/boris-johnson-we-will-claw-back-350m-a-week-post-brexit-after-all

4
15 Rare Rakker

Nigel Farage backs second referendum on Brexit --

3
16 Jeb

@15 : Hoeveel ruimte is er op die bus? Hadden ze "for example" moeten invoegen, ofzo? Die foto op die bus is het enige bewijs dat er steeds wordt aangedragen, en wat erover gezegd is, wordt verzwegen. Context is ongewenst, want dit bekt lekkerder.

8
17 Wendel

@17 Nee hoor, er is veel meer bewijs. Neem het filmpje hieronder. Aan het einde geeft hij gewoon toe dat het allemaal een leugen was. Dus hou je je oogkleppen op of ga je gewoon eerlijk toegeven dat Farage de kiezers gelokt heeft met de leugen 350 miljoen pond per week extra voor de zorg.

4
18 Rare Rakker

@17 En geef aub toe dat jij nu keihard zit te liegen over de islamisering en bijbehorende problemen want daar komt die 350 miljoen echt niet vandaan. Dat zuig je uit je duim!!

5
19 Rare Rakker

@19 het is niet voor niets (z)wendel.

3
20 Moien

Zou toch fijn zijn. De helft van het land wordt onder de trein gegooid door die snowflakes, omdat ze zich het juk laten opleggen door de EU fascisten... Brrrrrr!

8
21 sparta

@17 : In dat filmpje wil hij opnieuw niet bevestigen, dat hij heeft beloofd, dat de HELE besparing op de betaling aan de EU naar de NHS zou gaan, omdat het de bedoeling was, het aan meerdere doelen te spenderen, waar de autochtone Engelsen op zitten te wachten, zoals o.a. "housing" oftewel huisvesting. The Grenfell Towers hebben bewezen, dat dat geen overbodige luxe is.

Het zou ook een onzinnige belofte zijn geweest, en ik vraag me af hoeveel Engelsen werkelijk hebben gedacht, dat de hele besparing van 10 miljard per jaar naar de NHS zou gaan. Overal waar hij de kans krijgt, uit te praten, zegt hij: "Onder andere" NHS. Logisch ook.

8
22 Wendel

@22 “Overal waar hij de kans krijgt, uit te praten, zegt hij: "Onder andere" NHS”

Dat zegt pas NA het referendum..... Je pikt wel heeeel erg selectief overal zaken vandaan zonder te kijken naar het moment waarop het gezegd is.

2
23 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

@23 : Omdat iedereen toen pas begon te gillen over die bus. Nietwaar? Het is een ontzettend vergezocht argument om maar te "bewijzen" dat de Brexiteers zo gelogen zouden hebben. Men is niet anders dan aan het ageren om een herstemming te krijgen sinds de onwelgevallige uitslag van het Brexit-referendum. Alles wordt uit de kast getrokken om niet alleen het referendum zelf terug te draaien maar ook andere landen te ontmoedigen voor een exit.

In Nederland durven ze een referendum nu nog niet aan, ze willen eerst nog versneld zoveel mogelijk stemmers importeren die dan via de moskee geïnstrueerd kunnen worden wat ze moeten stemmen.

Het is net als met de verkiezing van Trump, de globalisten aanvaarden hun verlies niet maar gaan er gewoon nog minderwaardiger tegenaan, geen middel is te laag.

7
25 Wendel

@25 nee Wendel, Farage is typisch een geval ala Wilders.
Eerst van alles roepen, dan volhouden dat wat men heeft gezegd klopt om dan na afloop als er teveel bewijzen zijn van ongelijk ineens te beweren dat het net even anders was, dat men het niet goed heeft begrepen, dat de media heeft verdraaid etc.
Helaas maar dit soort politici richten zich bewust op dat deel van de bevolking wat niet zelf nadenkt, wat direkt gelooft dat er 1 simpele oplossing is voor alle problemen en dat die oplossing er morgen komt als men maar op hen stemt.
De realiteit is echter iets gecompliceerder en dat weet Farage dondersgoed.

2
26 streek

@22

"... dat de HELE besparing op de betaling aan de EU naar de NHS zou gaan ..."

WELKE besparing?

0
27 Endandit

@26 Precies ja !
Zo'n historische overwinning was het trouwens ook weer niet met 51 % voor de Brexit :-/

2
28 foshizzle

Die 360 miljoen per week was het bedrag dat ze gingen besparen als netto bijdrage aan de EU. En dat met die bus is wel degelijk uit de context gerukt. Je kunt op en neer springen tot je groen ziet, het is niet waar dat de Brexit met gelogen argumenten is bereikt. Er heeft niemand gezegd, dat alle contributie aan EU, die werd bespaard, uitsluitend naar de NHS zou gaan, en in het filmpje geeft Farage toe, dat die reclame op die bus een vergissing was, OMDAT men het op deze manier interpreteerde, opzettelijk.

10
29 Wendel

@29 , " het is niet waar dat de Brexit met gelogen argumenten is bereikt."

Whahahahahahahahahahahahahahahahahaha

1
30 Weet geen naam

@29 "OMDAT men het op deze manier interpreteerde, opzettelijk"
Me las 'opzettelijk' wat er in niet mis te verstane taal stond? Het is wat, hè, wendel...

1
31 LanCaster

@29 “Die 360 miljoen per week was het bedrag dat ze gingen besparen als netto bijdrage aan de EU. “

Eeeuuuhhhmm in @14 zeg je nog dat dat met islamisering en de problemen die bij behoren te maken had. Je geeft nu dus toe dat je keihard hebt gelogen in @14 ?

0
32 Rare Rakker

@29 “r heeft niemand gezegd, dat alle contributie aan EU, die werd bespaard, uitsluitend naar de NHS zou gaan, en in het filmpje geeft Farage toe”

Dat hebben ze steevast WEL gezegd. Farage gaf pas NA het referendum toe dat dat niet mogelijk zou zijn. Oftewel tijdens de campagne hebben ze daar keihard over gelogen. Zeker ook omdat ze waarschijnlijk veeeel minder zullen besparen dan 350 miljoen per week

0
33 Rare Rakker

@32 : De islamisering is een troetelproject van de EU en de VN in tandem. Het was u niet opgevallen dat de EU ons quota oplegt van islamieten die wij MOETEN opnemen? Uiteraard stopt de islamisering, na een hoop extra werk nog, dat wel, zodra de Brexit rond is. En dat was de hoofdreden dat zoveel autochtone Britten voor Brexit hebben gestemd. Logisch. Londen is een kalifaat.

5
34 Wendel

@34 Islamisering is een obsessie van jou. Vreemd dat mensen in een kalifaat tegen islamisering stemmen, trouwens.

1
35 LanCaster

@34 Dus volgens jou betalen we enkel en alleen maar geld aan de EU voor islamisering?!?!? Je bent wel heeel erg aan het kronkelen om maar niet je ongelijk toe te hoeven geven. Best wel triest......

1
36 Rare Rakker

Ochgut, gaat Farage het nu op die toer gooien..
Nu krijgt de EU daar ook weer de schuld van eventueel.

2
37 GreyB

@36 : Onder andere voor de islamisering. Jullie kronkelen alle kanten op om maar nationalisten te kunnen afzeiken en voor leugenaar zetten. Nederlanders zijn over het algemeen recht door zee, wat mensen liever denigrerend als "bot" omschrijven, islamieten daarentegen zijn de grote kronkelaars, die geen compromissen willen of verstandhouding, maar doorbeuken tot ze "winnen". Schijnbare "eer" is alles, en als er te lang pais en vree is, worden ze nerveus, want dan willen ze weer even de pik-orde vaststellen. Dus zoeken ze dan weer de confrontatie.

7
38 Wendel

@38 Hahahahaha heb je nou zo’n gigantisch bord voor je kop of ben je gewoon dom?!?! Ik zet even 3 quotes van JOUW achter elkaar aan. Kan je zelf duidelijk zien dat JIJ degene bent die kronkelt:
@14 “dat het bedrag dat nu opgaat aan islamisering en alle bijbehorende problemen, namelijk 350 miljoen pond per week”

@29 “Die 360 miljoen per week was het bedrag dat ze gingen besparen als netto bijdrage aan de EU”

@38 “Onder andere voor de islamisering”

Je bent inderdaad vieze leugenaar die maar zo draait en knronkelt om maar niet toe te geven dat je liegt en bedriegt en compleet onjuiste “feiten” presenteerd......

0
39 Rare Rakker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

4 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

4 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Gay Black CummingHazel May NudeLes Meilleur PornosBeach VouerBraziliian PornXxx Big Boobs Porn VideoXxx Tamil VoiceGr33dygirl NudeJapan School SexyScarlett VenomXnxx Mom Son BathroomDani Daniels CamsodaLesbian Dry HunpHnetaiHennessy Carolina NudeBrazz AdsSex Story MovieMallu SoftcoreHagi AzusaEvasive AngelsScort IeSxbideosCoreano PornôPopstantot NudeAbsolutelyblake NudePornolar FilmBig Cock Xxx HdDesi Full Sex VideoTeenfidelity PornFantasy PornUncensor Anime PornWife Rides BbcAmateur Lesbian OrgiesBbw Chan RealIxx PronPornogratis XxQuadrinhos PronoCastingcouchJada Stevens AssTamil Sex Vidoes ComBengali Panu Video ComScissoringName That PirnAirplane SexBang Sex VideoBig Asian Boobs PornGofuckyourselfNotty SexObey MelanieOnlyfans GangbangSexo Gay BoqueteDaphanezFacial Abuse VideosSex LiveNy Ny Lew XxxKatie Morgan BbcReddot MilfLives Pornos Ao VivoGrandpap PornJpanese PussyTelugu DexLuna Star Bound To Be KinkyIndian Gand SexGore AnimesIndo Live ColmekAdult Webcam ChatWoman MasturbatesTopxxxHd Sexy ClipFirst Night Xxx ComHyderabad Latest Sex VideosSienna WestDaddy Daughter SeductionInterracial CompilationJapanesse Sister PornFandel TalesKulhad Pizza Couple Video Viral WatchBollywood Bf MovieMarsela AyeshaGalidiva PornTabbo PornNifty Erotic StorieSonay Simoneسکس آنجلا وایتBeastiality PornBest Indian Aunty PornXhmstarFree Brezzers VideosIndian Gay SiteTit FlashAmariahmorales NudeBbw Pregnant PornBlue Film HitMariska XCumming In SleepingMilf OrgeyMypervfamilyUsa Sexguide Tucson2018 Sex Video HdDaddy Stepdaughter PornTop Sex MoviesSexmex Mom Full VideosClit OverstimulationSannilone XxxFree Bazzer.comHayden Panettiere SexiestSheman TubeCaty Perry NakedAnime Boobs ExpandNude Boobs PressWww Bengali SexHollywood Xxx Sexy VideoJulie Cash New VideoIndianprnVoyeur WrbPorn Taboo 2Step Brother And Step Sis PornNude Photo GalleryAlyssia KentWww Pornburst ComWww BrezzerFaiiryquadmotherUncensored YaoisIndiangfOld Man And Girl SexMiya Rai PornPorn Sex BhojpuriEbony CameltoeCanais Putaria TelegramPenis MilkingAisian AnalXfreehd.comSex Chat With StrangersMaturecreampieHailstorm93 NudesBig Tits MelonsVer Videos PornográficasSkyler SnowXxxhindisexXxx Video StepLondon Rose PornXxx Hindi Sex VidioThe Dirty D4chaGuiche PiercingDaily Indian SexXxxbhai BahanFree Daddy PornHomemade Porn TubeCeleb Leaked Porn