door Keulen in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 5
  • 436x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zelfs de doden kunnen ze niet met rust laten.

Iedere Israëliër weet natuurlijk dat ze in een geroofd land wonen. Dat zullen ze echter nooit toegeven.

25
1 manpower

Geen respect tonen voor een onderdrukt volk kan ze nog wel eens opbreken

20
2 jantje van leiden
3 Ook maar gewoon een duts

Ga huilen.

15
4 Yisrael

@3 precies! Het gaat over een weer.

5
5 NWO

** gebruiker verwijderd **

Wat een lekker gekleurd en eenzijdig nieuws weer.

6 verwijderd23596913

En onder dit stukje kunnen we dit lezen.........
"De "palestijnen" vieren feest vooral wanneer een Joodse rabbijn wordt vermoord"

8
7 LoydMorris

stammenstrijd tussen Joodse en Palestijnse Semieten - groot nieuws!

4
8 Jeb

@1

Elk land kan men omschrijven als een geroofd land b.v.het hedendaagse Turkije heette vroeger Anatolië waar de Turken miljoenen mensen hebben afgeslacht zoals de Hettieten, Frygiërs, Lydiërs, Urarteërs, Armeniërs en Grieken en onderdrukken minderheid groepjes tot deze dag...geen haan die hier naar kraait dus vanwaar deze selectieve beschuldiging als het aankomt op het enige mini joodse landje?

Daarbij na alle oorlog verklaringen en aanslagen vanuit deze overgenomen gebiedjes kan ik best begrijpen dat Israël gebied overneemt zodat het niet kan functioneren als lanceer platform voor raketten om zo je burgers veilig te stellen.

10
9 siberianhotsprings

* Verwijderd door de redactie *

10 Captain Hero

Bij een Palestijnse opstand, leek het er op at één van de geweldagoge betogers een wapen te hebben. Gezien de history of Palestijnse gewelddadigheden nar Israëlische gezagdragers is na intern beraad die persoon een nekschot gegeven. Laat dat nu net in het artikel genoemde persoon te zijn. Hoezo onschuldig?
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/palestine-israel-first-death-palestinian-protest-idf-soldiers-shot-neck-musab-firas-al-tamimi-deir-a8141041.html

5
11 Suikerbeessie

@9
Je spreekt over een periode toen er nog geen internationaal recht bestond.

In 1948 lag dat wel anders. Toen zagen westerse machten in dat kolonialisme een vloek was voor de inheemse bevolking. Dat het een misdaad was tegen de menselijkheid.

In die periode besloten de zionisten om de gehele Palestijnse bevolking te verjagen van haar woongebieden en zich het hele land toe te eigenen.

En trouwens; wat de Turken met Koerden en de Armeniërs hebben gedaan is precies hetzelfde. Ook die ontkennen in alle toonaarden, maar de misdaden zijn bekend en niet vergeten.

En zolang deze misdaden niet volgens internationaal recht worden afgehandeld zal het risico blijven bestaan dat dezelfde misdaden worden herhaald. (Birma?)

Als je dat wilt moet je vooral de zionisten blijven verdedigen.

14
12 manpower

Wat een zielig bericht van rightforum weer. Over het bekladden van posters.
Laat ze eens een stukjes schrijven over hoe de PA het vermoorden van mensen steunt door de familie een maandelijks bedrag te geven zodra de dader wordt opgepakt.

Daar hoor je rightsforum niet over, de hypocrieten.

9
13 Snuggles

Rightsforum is Pally spam.

Onzin -> NuNiet.

7
14 Cody

@9 Zonder de tweede oorlog en zonder de vervolging van joodse mensen door Nazi's zou Israël niet bestaan.

11
15 jantje van leiden

@12

Pakistan is op dezelfde manier ontstaan als Israël alleen gewelddadiger in dezelfde tijd, hebben miljoenen hindoes sikhs etc. afgeslacht in tal van genocides of van hun land gegooid en onderdrukken tot hedendaags minderheidsgroeperingen dus leg me eens uit waarom deze disproportionele fascinatie en berichtgeving over dit mini Joods landje en met joden in het algemeen al ver voor er een Israël was en nul komma nul over Pakistan?

2
16 siberianhotsprings

@15 Palestina ook niet.

4
17 Belazerd

Birma? Maymar en de Rohingya. Een bevolkings groep die van oorsprong leefde in het grensgebied Birma, Bangladesh. Tijdens de Britse bezetting vluchten vele naar Birma, waarna Birma sinds de jaren 1980 duidelijk maakt dat de overgrote meerderheid terug moet naar de Bengalen. Echter die zegt, nee. dus krijg je zanzelf een extremistische groepen die zelf beschikking recht willen hebben. Dat is anders dan zelfbeschikkingsrecht recht kunnen opeisen maar dit op een of andere reden niet wil. Palestina.

0
18 Suikerbeessie

Ik vindt het zeer verontrustend dat @15 een zeker aantal minnen heeft gekregen. Een aantal mensen zal eens diep in de geschiedenis moeten duiken.

0
19 Suikerbeessie

@12 ah ok dus u redenatie is dat alles wat voor het zogenaamde “internationale recht” gebeurde afgedaan kan worden als niet belangrijk, als ok of zeg maar ja zo ging het in die tijd.
Rare redenatie.
Alle landsgrenzen zijn door de eeuwen heen onderheven geweest aan veranderingen, gho raad een hoe...ah ok, door conflicten, landje roof, het uitmoorden van de oorspronkelijke bevolking en ga zo maar door.
En even voor de duidelijkheid, je kunt vinden wat je wilt over de mate van geweld dat door israel wordt toegepast echter was het niet zo dat Israël een krachtig leger zou hebben was het allang van de kaart geveegd door de omringende islamitische landen, die tot op de dag van vandaag het liefst ieder jood van deze aardbodem af schieten, maar ja dat wordt an passant even vergeten.

2
20 Jojotje

* Verwijderd door de redactie *

21 Barbapapa-7,5

@21 u verdient diezelfde prijs, of is Australië, Amerika, Zuid Amerika etc dan anders ontstaan? De hele wereld is door de eeuwen heen gekoloniseerd en door de ene endan weer door de ander ingepikt.
Ik heb het niet over verzachten maar de realiteit die altijd zo is geweest en nooit zal veranderen, iets met geld/macht of gewoonweg mensheid genoemd.

1
22 Jojotje

@17 Palestina bestaat al eeuwen.en dankt zijn bestaansrecht niet aan een Nazi die mensen vervolgde.

7
23 jantje van leiden

Men schijnt te vergeten dat de grenzen in Afrika en het zuiden van Azië, door de toen Europese machthebbers zijn getrokken. Ongeacht of er nu een bevolkings groep was of niet. De laatste grenzen die getrokken zijn was bij de ontmanteling van het Ottomaanse rijk. Veel,bevolkings groepen werden niet gehoord, Armenië of genegeerd, Alewieten, Koerden. Met de huidige westerse instelling zou je kunnen zeggen, je leeft er maar mij. Echter de tegenstellingen binnen de moslims is soms vele male groter dan de tegenstellingen in de EU. En dat gaat generatie op generatie door.
Israël is en geval apart. Dit is en land ontstaan uit noodzaak. Is ooit weggeven aan de joden. De bevolking toen, was een herders volk. De meerderheid van de moslims nu komen niet eens van oorsprong uit die streek. Net als de meeste joden trouwens.

0
24 Suikerbeessie

@23 Palestina was in 1880 nog een provincie van het Ottomaanse rijk dus geen land in politieke zin, dit komt ook overeen met de gehele geschiedenis van Palestina dat een landstreek of wel gebiedsaanduiding was wat nu door Palestijnen wordt geclaimt als land cq staat, maar dit terzijde....ga eens in de geschiedenis...het koninkrijk Juda bestond al 922 voor Chr. (Noordelijk koninkrijk was genaamd koninkrijk israel en je raad het nooit...ja Jeruzalem was de hoofdstad)

1
25 Jojotje

@21 Ruim 4000 jaar geleden was het land vooral bevolkt door nomaden. Op een Egyptische steen van 1209 v.C. wordt er voor het eerst vermelding gemaakt van een volk dat de naam Israël draagt, hoewel het waarschijnlijk is dat ze er al wat eerder woonden. De Israëlieten werden in de loop van de eeuwen door letterlijk tientallen volken aangevallen en bedreigd en tot een paar maal toe zijn ze bijna uitgeroeid, maar ze hebben wonderlijk genoeg toch stand gehouden.

Zo'n 2000 jaar geleden werd Israël bezet door de Romeinen.
Ongeveer 1500 jaar geleden werd Israël veroverd door het Ottomaanse rijk totdat de Britten de Turken versloegen.
Tot 1947 was Israël een Brits mandaatgebied waardoor veel Joden uit Europa naar Israël verhuisden omdat zij zich bedreigd voelden door anti-joodse sentimenten.

Toen de VN na de 2e wereldoorlog in grote meerderheid besloot dat het joodse volk een eigen staat konden oprichten, was het gebied waar dit gesitueerd, nog steeds voor een het grootste deel bewoond door wat rondtrekkende nomadestammen. Van een Palestijnse staat is nimmer sprake geweest. De omliggende Arabische landen hebben de oprichting van Israël altijd aangegrepen om hun eigen falen te verdoezelen. Zij zagen dat Israël in relatief korte tijd enorme gebieden weer vruchtbaar kregen en in staat waren op democratische wijze een welvaartstaat te realiseren. Iets wat in geen enkel omliggend land tot op de dag van vandaag is gelukt. De zich "Palestijnen" noemende arabische bevolking is al vele tientallen jaren voor het karretje gespannen van corrupte regimes in het middenoosten en laten zich wijs maken dat Israël hun land heeft ingepikt. Niets is minder waar. De agressors zijn voornamelijk te vinden buiten Israël, die willen pronken met hetgeen Israël met keihard werken hebben opgebouwd.

1
26 Belazerd

@25 +++ @26 +++

1
27 NWO

@24 De meerderheid van de moslims komen niet uit oorsprong van die streek.

De moslims waarop u doelt zijn gevlucht en zitten met hun nazaten in vluchtelingenkampen.Vergeefs wachtend op terugkeer die door de internationale landen bij Israël afgedwongen moet worden maar helaas niet gebeurt.

10
28 jantje van leiden

Dit is echt om van te kotsen, bah wat een smerige zwijnen ! Ze proberen het Palestijnse volk nog kwader te maken en ze te provoceren tot geweld en aanslagen zodat Israel als excuus steeds meer Palestijnse gebieden met geweld kunnen veroveren.

8
29 B55

* Verwijderd door de redactie *

30 manpower

@10
Kennelijk niet gehinderd door enige kennis van zaken. Lees je eerst eens in over de kwestie en kom dan over een paar jaar nog eens terug.

10
31 manpower

* Verwijderd door de redactie *

32 Captain Hero

@30 Je vertelt onzin die ik niet zeg.
Als iemand is opgepakt (zoals ik vermelde) is die niet "gesneuveld" maar zit hij/zij in de gevangenis.
Verder heeft mijn voorkeur dat er geen weduwe en weesje ontstaat doordat iemand zich heeft laten ompraten dat die straks 70 maagden krijgt nadat die zich opgeblazen heeft.
En wie zegt dat ik ze niets geef? Ik werk, ik betaal belasting en daarvan gaat een gedeelte naar Palestijnse moordenaars.

Wat ik wel zei is dat de PA het moorden steunt door de familie maandelijks geld te geven.
Daar wordt de Palestijnse bevolking echt niet beter van, dat is een vorm van onderdrukking, iets waar JIJ kennelijk een voorstander van bent.

0
33 Snuggles

Ik geloof hier weinig van. Ik zie 0 bewijs, maar wel allerlei wilde conclusies.

Het lijkt mij veel waarschijnlijker dat een gefrustreerde Palestijn dit gedaan heeft om Israëlische soldaten een slechte reputatie te geven.

2
34 Walster

@20 Wat probeert u goed te praten en te verzachten met uw tekst "Het inpikken en koloniseren van een ander land verzachten als "landsgrenzen zijn door de eeuwen heen onderheven geweest aan veranderingen"... ???

17
35 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

10 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Indian Girl MasturbatingMexicanboobsYaoi Hentai AnimeSex Videos Telugu LoIndian Sex Movies Free DownloadWife Fem DomSanylayon XxxTaylor Swift FappeningReallifecam TvAnime X X XHaley420 PornGay PoranXxxxxteenAsian BukkakeTyra Banks PornXvideo Sexo BrasileiraGrand XxxEnaraneMorahia MillsChodaiJyothika XxxPorn Malayalam VideosReily Reid PornEbony Redbone PornNude Seniorsسکس انجلیناجولیXmatarTamil Aunty Sxe VideoHuge Titted LesbiansIndian Girl PornJohnny Sins XxxxMummy FuckAshley Gere PornVideos Ponos Gratis En EspañolBlacked PornsiteSexe Francaise AmateurGolden HoleReversegangbangNaturist Beach VideoXnxx Sex StoriesLilredzoe NudeFree Xxx PucsSexy Mom Porn VideosBangla Local PanuHindi Xxx Video 3gpUgg PornAznude.comDaddy Gay Sex VideoZartprickelndChichi Dragon Ball PornGay MidgetpornWw Sex KannadaMost Beautiful Indian PornMelhor Pornô BrasileiraCruise Ship SexXnxx GimBengali Hd Xx VideoWww Com Hindi Sexy FilmKorean Sex Video FilmRosario AntolineGibi Asmr DeepfakePornográficos De SexoKamasutra 3dFuckinpublicHidden Can MasturbationBhad Bhabie Leaks Only FansWowbirls.comSridevi Sex PhotoNude Viral VideoAnanya Nagalla AgeTamil Serial Actress NudeTeenfedilityEnglish Saxy MovieDesi Porn AppAnime Uncensored PornNicole Anoston VrGeorgina Rodríguez NakedNami From One Piece NakedSaniliyan Sex VideosThe Boys PornTattooed PawgXxx Sixy VideoMeet And Fuck KingdomXvidieo ComHorny AmateurPporno ApkFelm PornFilm Pornographique VfBeach Nude CamPornos Mexicanos XxxNaked TictokPorn Of 69TrannyonesSelena Gonez LeakedXxxxx HindhiPriyanks Chopra NudePhotoacomoanhabtesBehind The Scenes PronPorn GaandTgirl AnalShagging My SisterWeb Sexo DiscordHamsterlive PornTop Porn Web SeriesTransexual Girlfriend PornBreeding HentaiLadies NakedMoaning XxxElite NudeNew Porn Web SeriesNew Indian Adult WebseriesVaginas RealesViv ThomesAlia Bhatt Bf VideoGaytwin PornOrgasumsClapping Booty PornAmateur Porn UkVeronicaperasso NudeMadhuri HotIr Comics PornXmadterLena CoxxFifa PornInfluencersfonewildCleau GaultierTs CreampiedHoney DemonElephanttubXvideosredtube ComSpankartA Cock To Share For AriaBig Sex Video ComSex Video Hd In HindiBillie Eilish Ai PornVeporn.neyFemale Celebrity PornWebtoon.xuzGay SnifflesJulia Louis Dreyfus HotBig Tit StepdaughterChinese Xxx ComVagisha SharmaMalik DelgateySunny Leone Hot Porn HdNude Anime Big BoobsMia Khalifa ThreesomBrandi Love TwitterWannunceHantai Pornosu