Rutte wenst Nederland een veilig 2018 (rtlnieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 12
  • 935x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou als Rufje ons iets toewenst kunnen we de borst nat maken!

Bij alles wat hij ons beloofd heeft hebben we altijd het tegenovergestelde gekregen!

5
1 Zie Hier

Rutte moet zijn grote mond houden en maatregelen nemen tegen Pechtold!!!

4
2 Topperz

Hij vindt dat Nederland een warme samenleving is. "Wat je op social media als Facebook en Twitter een chagrijnige Sylvana Simons ziet, is niet representatief." De echte samenleving, waarin mensen naar elkaar omkijken en om Zwarte Piet geven, ziet Rutte bij zijn bezoeken in het land.


question

2
3 Kaas Keeskop

Bedankt Rutte om ons op te schepen met dat idiote gewelddadige islam. Doe daar maar eens wat aan en laat de EU maar eens een poepje ruiken door die lui te weigeren op te nemen. Ik wens voor alle echte Nederlanders een veilig 2018

3
4 Interessant

@2 helemaal mee eens

4
5 semperpenis

Die man is voor mij zijn geloofwaardigheid totaal kwijt...hij kan zeggen wat hij wil, maar hoe denkt hij dat de verhouding veiligheid ten aanzien van het aantal toegenomen moorden in Nederland ligt? Wat zegt hij over veiligheid ten aanzien van eerste hulpposten in ziekenhuizen? Hoe denkt hij over ambulance, brandweerlieden, buschauffeurs , mensen in de maatschappelijke dienstverlening, die bespuugd, geschoffeerd en geslagen worden? Ouderen die overvallen worden voor een paar euro, mensen die door scootertuig ondersteboven worden gereden..nee..ik vind het er nou niet bepaald veiliger op geworden...in tegendeel...had hij gezegd " we gaan zware maatregelen inzetten om daar alles aan doen" , had ik sceptisch, maar met de nodige interesse meegekeken. Maar dit slaat nergens op! Praatje voor de bühne.

3
6 Gerritruyter

Als hij wil dat het veilig blijft,moet hij eens stoppen met het land vol te laten lopen met dat opportunistische,islamitische volk
En dat de mensen zich nog het fatsoen kunnen betrachten om hun onvreden nu voornamelijk alleen nog op social media te uiten is gewoon een kwestie van tijd natuurlijk

3
7 Hangingmen

Een veilig nieuw jaar? Komt er gevaar aan Mark?

3
8 Bluth

Bedankt Mark.
Misschien een optie, grenzen dicht voor gelukszoekers.
Uitgeprocedeerde eruit.
Echte vluchtelingen opvangen( op een azc en geen huis) maar wanneer veilig land van herkomst opbouwen.

5
9 Bram brabant

@9
Gewoon opvangen in de regio,net als die andere 97% vluchtelingen....

3
10 Hangingmen

H,mmmm een veilig 2018 gaat hij aftreden dan ? dat zou een goed 2018 zijn

3
11 magikeven

Hijzelf word wel goed beveiligt dus dat zit wel goed en ik wens hem minimaal een ongeneselijke pijnlijke jeuk toe en dat is nog wel het minste wat ik hem en zijn kornuiten toewens.

2
12 eigenmening

Premier Mark Rutte heeft geen goede voornemens voor 2018,

Logica: Mark Rutte begint steeds meer op de hoofdpersoon uit "The mask" te lijken. Zijn gezicht in een permanente geforceerde grijns, zijn gelaatsspieren altijd aangespannen. Zalm had daar ook al last van. Een gezichtsmasker waarachter je de halve waarheden en hele leugens maar moet uitsorteren.

Ik vraag me af of ze dat met medicijnen doen, of via operaties, dat ze er training voor krijgen om continu een doodsgrijns uit te stralen om mensen te intimideren, of dat het gewoon komt van continue liegen.

Het eerste wat je denkt als je met zo een masker gezicht wordt geconfronteerd is: Niet oprecht. pas op. Leugens. Gevaarlijk. Terwijl het misschien best een aardige man is of zo heb ik mij laten vertellen.

Conclusie: Van teveel liegen gaat je gezicht scheef staan.

2
13 purelogica

Rutte heeft Nederland als sociale gemeenschap heel veel schade aangericht ... Zijn imperialistische eurofiele obsessie is een gevaar voor de samenleving die steeds verder uiteen valt door zijn ontbrekende visie

3
14 sparta

Ik wens voor Rutte de val van zijn derde termijn in 2018.

De leugens en het bedriegen ben ik eigenlijk wel helemaal zat.

Nu helemaal, omdat het ook meer arroganter is geworden sinds die corrupte arrogante pechtold deel uitmaakt.

3
15 Dachtutniet

@6 dat gebeurt allemaal ver genoeg van zijn bed, dus dat boeit hem niet.

2
16 Remkraan

Rutte z'n "goede wensen" voor de burgers, zijn ons al bekend en duidelijk gemaakt, met zijn nieuwe Regeerakkoord.
Voor de rest van zijn idiote "adviezen" en "wensen" , heb ik geen interesse.

1
17 Dieke

Die veiligheid kan hij persoonlijk vergroten door een migratie stop in te stellen.

1
18 welofniet

Met zo"n Pinookio neus en dan iets wensen aan de mensen ?????

1
19 Bollieboos

Mijn wens is Rutte dat jij op stap.
Jij scheep ons op met al die moslims , uit allemaal verschillende landen.
Dat is een grote fout van je.
Onze veiligheid loop hoop gevaar.
Sinds hier alles binnen komt.
Dus stop daar eens mee dat er niet een meer binnenkomt.
En dat ze snel terug gaan naar der eigen land.

1
20 annie

"Dat is wel een zorg: dat we hier geen aanslag krijgen"

Die zorg wordt groter en groter omdat je steeds meer gelukzoekers binnen haalt

2
21 wijs

Dat hebben wij niet alleen in de hand. Hij kan vast beginnen met alle vuurwerk te verbieden.

8
22 manpower

Ondanks geen garanties ... laat hij wel ff duidelijk weten dat daardoor die BVNL(banen)motor op volle toeren aan het draaien is !! -> "... maar er werken elke dag duizenden mensen aan om ons veilig te houden." Dat deze kosten gegarandeerd zijn staat als een paal boven water. Maar daar hoor je em dan weer niet over klessebessen.

4
23 Tante Annie

"Dat we als land veilig blijven. Ik kan geen garanties geven, maar er werken elke dag duizenden mensen aan om ons veilig te houden. Dat is wel een zorg: dat we hier geen aanslag krijgen." ...

Dat zeg je goed, Rutte: ''maar er werken elke dag duizenden mensen om ons veilig te houden.''
Behalve jij, jij zorgt dat de grenzen wagenwijd open blijven staan en dat elk stuk ongedierte hier genadeloos zijn gang kan gaan.

''Dat we hier geen aanslag krijgen''.

Oh, maar dat heb je afgelopen week toch reeds haarfijn besproken met Erdogan?

2
24 Edvan44

Dankuwel Roette .

2
25 techcenter

Heej pinokkio, in mijn kleinste kamertje ligt voor jou nog iets warms te wachten...

3
26 Jan met de korte achterlul

En wat gaat Rutte doen om nederland vpor iedereen veiliger te maken.ook voor de echte vluchtelingen die heer weer lastig gevallen worden omdat ze homo en/of afvallig (islam) zijn? Zodat men weer gewoon over straat kan zonder aangevallen te worden door hang tuig, om maar een paar zaken te noemen.

1
27 Merlinswit

@21 nee die zorg wordt groter omdat de zgn. zielige jihad bruidjes toch echt een 2de kans zouden moeten krijgen (kots). Zelf vertrokken om mensen te vermoorden en onderdrukken, laat daar maar lekker in de kampen wegrotten.

1
28 Merlinswit

Makkelijk zeggen. Gooi de grenzen maar dicht. Mag ok overigens vragen waar u verantwoordelijke voor bent, en welke consequenties er aan hangen? Uw foutjes betalen de burger. En maar lachen.

1
29 de Leek

Ben die cliché praatjes van die gast zo zat he..

2
30 netcat

let op... Rutte is een mega strateeg, altijd bezig zijn manipulatieve liberale plannetjes te realiseren.
Als hij het over veiligheid heeft gaat het over meer controle en beperkingen en minder zekerheden en zorg voor burgers.
Als hij spreekt van chagrijn gaat het over de kritiek op economische groei waar te weinig mensen van mee profiteren terwijl het bruto nationaal product door het plafond gaat maar blijft hangen in de winsten van grote bedrijven en onbelaste winstuitkeringen van aandeelhouders.
bek houden dus...vindt Rutte..zijn vriendjes zullen weer trots op em.zijn.

1
31 MarkUg

Ik heb de wensen van Rutte niet nodig hij meent er totaal niks van LEUGENAAR dus stop die wensen maar in je reet Rutte met die smerige VVD partij.

1
32 qubix

Rutte is een verbinder. Dat is nu wat minder populair, haat en verdeeldheid scoort maar Rutte gaat tegen dat establishment en de heersende trend om de Nederlandse cultuur om zeep te helpen (waar Wilders en Baudet mee bezig zijn) in. Er zijn wat hysterische mensen (zie dit draadje) die het haten dat hij Nederland met succes de crisis uit heeft geholpen en gillen en schreeuwen dat het allemaal fout gaat maar Rutte houdt zijn rug recht.
Nou, heb ik toch best nog wat idioom uit het vocabulaire van enthousiast-rechts (je mag niet meer van radicaal of extreem spreken, daar kwets je ze mee) gebruikt.

9
33 Ketter

Zelfs een gelukswens is voor de extreemrechtse beroepsklagers aanleiding om los te gaan.

5
34 Hoofd bijzaken

Als je spreekt over de duvel, trap je hem op zijn staart.
Mijnheer Rutte, ik krijg een heel naar gevoel, als u naar buiten brengt te hopen op een veilig jaar zonder aanslagen.
Iets met "op je zelf afroepen" of zo iets?
U mag het natuurlijk niet zeggen, maar zo'n onveilige aanslag is natuurlijk wel goed voor de maatschappelijke cohesie, of is het tegenwoordig meer maatschappelijke adhesie.

1
35 Kipzonderkop

@33 hou toch op met dat sprookje dat Rutte ons uit de crisis heeft gehaald...totale onzin...hij heeft de crisis misbruikt om allerlei liberale maatregelen te nemen waardoor onze economie en de winsten vam bedrijven éénmalig en tijdelijk ezplodeert nu we uit de crisis zijn.
Bij de volgende laag conjunctuur begint het verhaal weer van vooraf aan en gaan we gewoon weer bezuinigen.
Dan wordt het pas echt hel omdat nu we uit de crisis zijn, voorzieningen en lastenverlichting voor burgers niet worden hersteld.
de economische crisis was veroorzaakt door de amerikaanse banken en werd extra verzwaard door de EU die de euro kost wat het kost wilden redden.
volledig op kosten van de burgers...want hij heeft als extraatje tijdens de crisis lasten verlichting voor bedrijven doorgevoerd.
meer niet hoor...die crisis had niks met intern nederlands beleid te maken...rutte heeft er gewoon misbruik van gemaakt om zijn vvd agenda maximaal door te voeren.

0
36 MarkUg

* Verwijderd door de redactie *

37 homebase

1 januari dus ww3?

2
38 3C 33 20 4E 4C

Rutte bedoelt: geen aanslagen op de multinationals waar hij straks een leuk baantje kan krijgen. Aanslagen op de gewone bevolking boeit hem niet, dat zal hem een worst zijn. Als daar wat ouderen bij omkomen scheelt dat alleen maar in de AOW en zo...

0
39 Remkraan

@36 Vooral meepraten met de mainstream, dat levert ja-knikkers op. Daar doe ik niet aan mee, dan maar een impopulaire mening op basis van feiten.

1
40 Ketter

@40 raar, die verbintenis die jij ziet bij Rutte, is bij mij niet te vinden. Zorg was solidair, nu steeds meer ieder voor zich. steeds meer voedsel banken, meer mensen die zich niet veilig voelen in hun vertrouwde buurt. Rutte is een Nimby die alleen voor zichzelf gaat. Dus wat @36 al aangaf. Op welke feiten baseer jij je mening?

0
41 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

8 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

41 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bbc RawReal Teacher NakedXfantazycomO Que Significa XvideosJapan Fem DomMan PornStepbrother Fucks Stepsister In Casting Video . Sofia MartinelliPregnan CreampieFullsexvideoPaoli Dam Porn VideoHentai ScatFilm Porn Français GratuitHot Aunty Sex StoriesPorn From SaMofos Xxx ComSonagachi Call GirlHot Sexy Babes VideosDommy Mommy PornJapanese Porn MovsHot4lexionlyfansBig Titty Latina PornAshemaletube.cvomHitomi.lzViva SreeetCandylistSofoa RoseHardcore Porn ComSitexnxxNude Asia TeenHansel And Gretel PornReshma Nair NudeChearleader NudePorn GujaratiDesisexvidiosH D Porn VidoBiggest DickpornFree Famliy PornAmateur Blow JobHolly Daze Coffey NudeScarlett Johanson Nakef3gp Sex Video ComVidesxxxElakkiya BoobsCinderella SexBerazerXxx Mom RapPorn SpongeAdult Audio StoriesPornohub IndianMydesi. NetKookup HotshotHexmamiGoth Girl NudesBig Tit Teen SexLets FuckBig Boob CompAmeature Asian PornTight Teen AnalMilfed Porn TubeVoyeur-houselifeLatex PornographyBrie Bella NudeCindy Too MuchLive SwxSunny Leone Ki X VideoFat Girl XxxRussian Porn ActressPorn Movies English SubtitlesKendra SunderCastingcouch PornFree PornxxxAmatuerwife PornSatinsexFamosas Peladas No OnlyfansHd Porn 2019All Xxx PhotoHindi Sexxi VideoRealme SexPorn Black HoodInfluenser PornGay VintagepornIndian Viral Video PornXnmastiManga HentalAbbey Lee NudeJaye Summer3d Hen TaiCall Aunty Sex VideoMssethi PornPussycum PornMina MoonEbony PeggingDesi 52 VideoAngry XnxxDani Lynn PornTrippiebri NudeAmazon PornWww Xxx Indian Sexy VideoLovehomeporn ComLesbian Fucking MomYoung Japanies PornVideo Pornográfico De TravestisLeague Rule 34Cum On DagnyAmeeican Dad PornChristinaapplegate NudeSexo GratispornoKenzie Love BlacksonblondesNuget PornNaked NexsMulheres Velhas NuasAmo PornobrCite PornographiTwrek NakedStraigt Gay PornStrip Poker GamesBur Ke PhotoHd PussyIndian Cute Girl NudeMia Khalifa First SexDost Ki Biwi Ko PelaSani LonePortia Di Rossi NudeMulti XnxxBlue Is The Warmest Colour OttPorn Vedios HotOld Sex Videos TamilTrisha Bathroom SceneIndian Bikini PornHot Bhabi Big BoobBrooke TylerDemi Morgan XxxSlut MomMaddy May Ryan ReidKate Winslet Nude InIndian Dick PhotoGarden: Takamine-ke No NirinkaGranny Big ClitValerie Kay Porn VideosXxxpawn FullLesbians Sucks PussyDeepthroat CompetitionNude Teenage PartySiokarubiPhotos De Sexes FemmesHentaibible BlackMonsterdicksReddit PmvAshley NudeYoung Xxx Video