Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...
@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...
@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...
VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....
mijn hemel. over overbevolking gesproken...
En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...
Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...
Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...
@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....
@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...
Klootwijk likt hielen van Hansje oliebol van het verachtelijke AD
Onvoorstelbaar. Alle Klootwijk bakkers krijgen dus een 10, terwijl ze de bollen zelf niet eens vers bakken.
Ik heb er 1 geproefd en het smaakt naar krentenbrood en niet naar een oliebol. Ze zijn droog als wat en dan kan ook niet anders als ze dagen geleden gebakken zijn in de FABRIEK en vervolgens gedistribueerd worden per vrachtwagen.
AD, Rotterdamse krant dus beste oliebollen en beste friet zijn vaak te krijgen in Rotjeknor. Weet niet hoe het met haring zit. Noordwijk dacht ik.
AD = Oliebollen en Haring leugens krantje ..en misschien nog veel meer
AD kan de bietenbrug op
@3
Alle bedrijven die hun Haring betrokken van leverancier Atlantique kregen een hoge notering.
Dat stinkt natuurlijk (naar bedorven haring)
En daar heb je de "kijk hoe tof wij zijn"veer in de reet van het AD hoor, geen schaamte.
Gelukkig heeft iedereen een andere smaak.
@2
Dat het bij veel gewone broodbakkers eigenlijk meer naar krentenbrood smaakt dan naar een oliebol klopt wel. Dat komt omdat ze dan dat beslag steviger maken dan eigenlijk zou moeten, zodat ze er met de opbolmachine waar ze normaal de kadetten en krentenbolletjes mee maken kunnen verwerken. Daarom zijn het dan bij gewone bakkers vaak ook hele mooie ronde egale bollen. Het zit dus eigenlijk qua dikte tussen beslag en deeg in.
Hansje oliebol van het AD zit te minnen
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.