door Schildpad in Buitenland  ·  71 Reacties

  • 39
  • 1105x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@44 @49

Wat dachten jullie ook van opvang en onderhoud door de rijke Moslim Oliestaatjes.

Geld en ruimte zat daar en tevens islam georiënteerd.

SA is ook nog eens voorzitter van mensenrechten.
Dus hebben ze wel wat over voor hun moslimbroeders.

1
51 Dachtutniet

Stel je voor, dat Merkel had gezegd, dat deze landen het met de grote crisis zelf maar moesten oplossen, dan hadden deze landen nu ook gesmeekt om hulp.

6
52 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

53 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

54 E.Meel

@54 Nee ultrarechts vindt Trump lang niet ver genoeg gaan Vooral het gegeven dat twee van zijn kinderen Joodse partners hebben valt daar totaal verkeerd.

Zie ook:

3
55 greenmango
56 Gratiebarmhart

@56

Dat zegt mij al genoeg over die zogenaamde vluchtelingen, als veiligheidsdiensten hun handen vol hebben om ons te beschermen.

Tevens hoeveel jonge meisjes zijn er al aangerand, verkracht en vermoord door deze zielige vluchtelingen ??

2
57 Dachtutniet

@57 ben bang schrikbarend veel, 1 is al te veel.

0
58 Gratiebarmhart

Er worden al decennia jonge meisjes aangerand in grote steden met veel allochtonen, door groepjes jonge allochtonen. Dat wordt alleen al die tijd angstvallig verzwegen, Nu, echter, nu er zoveel tegelijk bij komen EN zowel Turkije, SA als Soros lopen te stoken in NL, nu komt het veel vaker en openlijker voor, ze voelen zich zo veilig dat ze gerust durven in het openbaar, en nu kan het dus niet meer helemáál stil gehouden worden, hoewel NL wel kampioen doodzwijgen is.

4
59 Wendel

Je hoeft alleen maar naar de site van de VN te gaan, die nu in grote meerderheid islamitisch is en onder commando staat van SA, om te lezen uit hun eigen mond dat ze blanken weg willen hebben als overheersende bewoners van de Europese landen. Ze noemen dat zo: de Europese landen, de blanke thuislanden dus, de eninge plaats ter wereld waar blanken zich veilig kunnen voelen, moeten af van hun homogene bevolkingssamenstelling. ZO noemen ze dat.

2
60 Wendel

Wat een zelfzuchtige mafkees!

Tsjechie is een van de oostbloklanden die continu tegen wijziging van de Dienstenrichtlijn stemt. Er zijn miljoenen tsjechen hier in het westen autochtone westeuropese arbeiders aan het verdringen. De tsjechische welvaart is dus niet zelf gegenereerd maar geroofd van de west-europese landen.

Verder is het niet de EU die wil dat Tsjechie vluchtelingen opvangt maar hebben ze hun handtekening gezet onder het vluchtelingenverdrag van de VN en moeten ze zich daar gewoon aan houden. Dat betekent dat ze die handtekening waar moeten maken en een eerlijk deel van de vluchtelingestroom opvangen.

Ten derde pleit deze man voor meer NAVO-geweld maar wil hij de vluchtelingen die daar uit voortkomen niet opvangen en op de schouders van andere lidstaten werpen. In alle landen waar de NAVO heeft ingegrepen, van de Balkan tot aan Syrie heeft deze organisatie vluchtelingen veroorzaakt. Bosnische vluchtelingen kwamen hier al in 1991 naar toe.

De NAVO moet juist weg uit die gebieden want dan houdt de vluchtelingenstroom daarvandaan vanzelf op. Maar je kunt niet pleiten voor meer geweld en dan de vluchtelingenstroom op de schouders van je buren zetten die je met je onderkruipende loonparasieten ook nog eens leegvreet.

Egoist!

1
61 Hollander1967

@61 Hollander1967
Wellicht is het een idee om je eens te verdiepen in de materie?
Elk van jouw stellingen is aantoonbaar onwaar.
Wil je dat ik daar inhoudelijk op reageer of ga je zelf eens op zoek naar de feiten.
Even 3 voorbeelden dan maar:
1. je zegt dat miljoenen Tsjechen het westen overspoelen. Er zijn 10 miljoen Tsjechen....
2. VN verdrag heeft hier nix mee te maken -> dat regelt de opvang in het land waar de vluchteling als 1e aankomt. Dat zijn Griekenland en Italië. De EU herverdeelt die vluchtelingenstroom onder de overige EU landen.
3. De NAVO zit geen oorlog te voeren -> dus zij veroorzaken geen vluchtelingenstroom.

Waar je wel gelijk in hebt: olie, gas en andere politieke zaken hebben dit allemaal teweeg gebracht.

Eigenlijk moeten we af van de VS en hun mondiale machtspolitiek die alleen uit is op oorlog om hun wil op te leggen.

0
62 Querido not

* Verwijderd door de redactie *

63 Chat Baker

@62 Ja, er zijn 10 miljoen tsjechen en zeker een miljoen daarvan heeft inkomen uit het westen vergaard. Dat is niet allemaal tegelijk maar zeker opgeteld een miljoen. Tsjechie heeft nauwelijks exportproducten en is grotendeels afhankelijk van de EU subsidiemachine.

De EU herverdeling komt weldegelijk voort uit het vluchtelingenverdrag. Het is nogal asociaal om nimby politiek te bedrijven terwijl je wel pleit voor meer geweld en dus meer vluchtelingen. Het populistische praatje pot van deze idioot wordt weersproken door ervaringen uit het verleden en ik ken zelf tsjechische vluchtelingen die met de praagse lente hier in ons land zijn opgevangen. Volgens deze mafklapper hadden die in praag moeten blijven om te vechten ?!?

Deze man pleit verder voor NAVO interventie. Het moge dan niet de NAVO zelf zijn als organisatie maar haar lidstaten zitten in conflicten overal ter wereld. Dat kun je van andere grootmachten niet zeggen.

De NAVO landen zijn ongewenst aanwezig in syrie en moeten daar weg. Ook uit afghanistan en irak moeten ze weg. Er is inmiddels sprake van oneindige oorlog in die landen. Niet uit mijn naam!

0
64 Hollander1967

@51

"Wat dachten jullie ook van opvang en onderhoud door de rijke Moslim Oliestaatjes.
SA is ook nog eens voorzitter van mensenrechten.
Dus hebben ze wel wat over voor hun moslimbroeders."


Dat zou je zeggen...maar SA laat een ultra-luxe tentenkamp voor 3 miljoen mekkagangers het hele jaar leegstaan op 5 dagen na...
Airco's/keukentjes/winkels/snelwegen etc. alles erop en er aan .... maar leeg.

-Tentenkamp Mekka-
https://www.google.nl/search?q=tentenkamp+mekka&oq=tenten&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l4.2158j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

0
65 Vageali6888

@38 Mengele was ook doctor. Jouw argument is dus nergens op gebaseerd omdat de meeste politieke leiders geen doctor of dokter zijn. Daarbij is politiek een super dolgedraaid gemeen systeem, dat je alleen overleeft als je geestelijk gestoord bent.

0
66 Verwonderd

@45 ,

Knap dat je dat kunt weten zonder mijn reactie gelezen te hebben dan...

Zegt meer over jou dan over mij.

0
67 progressiefliberaal

@66 ,

Dat is mijn argument niet. Goed lezen.

Iemand stelde dat Merkel dom is, ik geef aan dat ze niet dom is.

Dat heb ik verder niet als argument gebruikt voor wat dan ook.

0
68 progressiefliberaal

Maar goed, ik vind het wel hilarisch om te zien hoe mijn vorige reactie niet inhoudelijk beantwoord werd (op één na) en hoe niemand van de klagers de vragen in #40 lijkt te kunnen beantwoorden - maar uiteraard moest er wel stevig gemind worden. Was een inhoudelijk weerwoord niet mogelijk?

Dat stukje gefrustreerd ontkennen (in dit geval geuit door te minnen) noemt men ook wel cognitieve dissonantie... daar is wat aan te doen: voor jezelf nagaan waar je ideeën en gevoelens op gebaseerd zijn en die proberen te veranderen als ze niet overeenkomen met de feiten. Is misschien even onprettig, maar wel een betere oplossing dan maar gewoon boos te worden of op andere wijze af te reageren.

Of niet, het is geheel aan jezelf. Ik heb de handleiding geboden en zal ook voorlopig met alle plezier de feiten blijven leveren, maar vanaf daar kan ik je niet verder helpen en moet je het zelf doen.

0
69 progressiefliberaal

@68 Je stelt dat Merkel intelligenter is dan half Nieuwskoerier bij elkaar. Want ze heeft schei- en natuurkunde gestudeerd.
Jij kunt nooit beoordelen hoe intelligent de helft van Nieuwskoerier kan zijn, want je kent niemand persoonlijk. Ken je Merkel persoonlijk of net als de meeste via de media.
Het importeren van grote groepen toeristen, kan ik niet als intelligent zien.

2
70 Verwonderd

@70 ,

Als we alleen maar een mening mochten hebben over mensen wie we persoonlijk kenden, dan kon Nieuwskoerier wel opgeheven worden. Uiteraard ken ik haar voornamelijk via de media, maar je gaat mij niet wijsmaken dat dat heel anders is voor alle reageerders hierboven in dit draadje.

Maar als je graag wil dat mensen op een forum continu benadrukken en expliciet maken dat ze hun eigen mening posten, dan wil ik het voor deze keer best opnieuw formuleren hoor, ik ben ook de moeilijkste niet:

'Op mij komt Merkel intelligenter over dan half Nieuwskoerier bij elkaar en ze is niet dom.'

Dat is verder nog steeds nergens een argument voor, maar gewoon een op zichzelf staande reactie op iemand anders.

0
71 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

zojuist geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

@1Geen min, wèl gefeliciteerd! 🎗️...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Over een paar jaar kan dit teruggedraaid worden, tav de autochtone Nederlander.. 😉...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@47 Graag gedaan hoor! Ik geef je graag waar je zo naar solliciteert hoor. Kleine moeite, groot plezier. :-) ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@41 "Sukkel" Bijna vergeten. Ach, je weet het onderhand wel. Jij scheldt enz, ik meld. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@46 Ooooo nou daar ben ik blij mee zeg!!!Hoeraaaa!!! ...

20 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@45 Ik heb het specifeik over 7. Kun je ook niet tellen en/of lezen? "uilebal" Schelden, beledigen, op de man spelen...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Strip PongRubias XxxXxx Vide0 HdPo Rn HubbPorn Story GamesWoah Vicky LeakedGirls Sex With GirlsOrange Is The New Black PornSalam Hayek NakedSexy Legs PornMoma Son PornBlack Teen PornstarsVer Pornos.Cele Nude VideoVideo Pornor BrasilBoner GarageMovies With Gay SexBf Video DoctorXxxporndesiTeen Love Big Black CockAdult PornoHottest Japanese Porn StarsFuta Porn 3dIndiaporn SiteBondage AsianXvideousHot Scene XCreampie Brother SisterJazmen Jafar Onlyfans LeakCockjerkX.pajaBlowjobgloryholeDesi Amateur Sex VideosLeaked Celebritysex TapesMia Kalifa SisterBustydeelitePorn PerfectBabe Of The DayHind Xx VideoAnime Porn PictNaked GaySunny Leone Ki Blue MovieXxx Videos Hot RomanceGianna Michaels PovBlackgay Men PornJapan School Bus SexArtemis PornBrasil Nude BeachesFeral PornPorn Deshi VideoKannada Sex Blue FilmPone Video DownloadDarling In The Franxx PornSybian TortureP O. RnPorn GifyMissionarie PornG-hentaiCumshot On TumblrHot Sex SeriesMaki Chan To NauCuming LesbianNaked PornstarsEmily Black NakedMom And Lesbian PornKerala Sex MmsSteve Holmes VideosTrannysoloVidéos Gratuites PornographiqueDojq Cat NudeAddison Rar Deep FakeIndian Cum PornBrianna Beach Let Me WatchHentaisharingJapan Hottest PornPorn Video StepmotherLocal Desi Sex VideoGirlxxPornhud HardcoreEscort13Reese Wtherspoon NudeAnime Fuck VideosDesi Indian Homemade PornAlana.araya NakedImagem PornAlex Daddario HotXnxx VedeosButt3rflyforuBlue Picture Ki VideoPorn Reality MomReddit Porn SubredditsSexy Girl Xnxx VideoTitsintops ForumX Video FrFotoacompaMalayalam Sex Audio VideoSex2022Hot Gym SexSelfie NudesFree AtfightsSoli PornoKeira Knightley SexyFuturamma PornDevar Bhabhi Ki ChudaiZztubeBlacked DpLesbian Porn Teacher And StudentChalak Movie 2023English Sex Videos ComHot Telugu Web SeriesChudail BhootEuropeansexTaboo PornoFemdom MilkJapanase Wife PornRubi Rose SextapeKiara KnightIndian Serial SexOver 30 NudeSasur BahusexYoga Teacher Porn VideoNude Amature VideosXnxn 2020Xnxx HindiPussyshemaleXxxxxx VedoXxxx Video BigDana Vespolicoco Lovelockcharlie FordeBangla Lokal Xxx VideoRussian Family NudeDarkest Ebony PornBlindfolded ThreesomeMisty Ray NakedXxxxxxdAss Porn PicsSexy Hindi Porn VideoIndian Xxx OnlineMasterbation Lesbian PornFilmes PornouAlisa NudeO.st.pNatalia Starr HdDasi Six VideosDragon DickAlexis JaydenQuiver RedditPorn Site Of IndiaXxxfreerSara Ali Khan Xxx VideoUllu Kavita Bhabhi