• 45
  • 2367x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zal allemaal wel enorm meevalen moet ik geloven van GreyB want heeft familie in Zweden wonen. En onze politici roepen ook heel erg hard dat we het allemaal verkeerd zien, want het gaat fantastisch.
Als ik naar cijfermateriaal kijk geef ik het hele zooitje nog een paar jaar. Zodra de geld potten leeg raken en uw kapitaal aangewend wordt om nog meer klaplopers op te vangen breken er andere tijden aan.

5
301 Al

** gebruiker verwijderd **

@261 . Ik vind 'vastzetten' niet het doel van een gesprek.

Waarom doe je daar dan zo je best voor?
Jouw hele doel is mensen vast pinnen op hun woorden en daar een totaal andere draai aan geven.
En dan met je semi intelligente gelul iemand van zijn stuk brengen zodat je je spelletje kunt afmaken.
Ik heb jouw werkwijze al een tijdje door!
Ik reageer op wat hier aan de hand is,en praat over hoe ik dat ervaar en wat ik vind dat moet gebeuren. Mijn mening dus.
Daar kun je het mee eens zijn of oneens.
Maar in woordspelletjes ben ik niet geïnteresseerd, zoek een andere sul zoals ik je eerder zei!

302 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@280 Zeg Smiling, namens welke organisatie plaats jij eigenlijk jouw altijd hypergenuanceerde berichten? En wat schuift dat?

Ja zo kun je het ook zeggen question

303 verwijderd110

Waar islam is, is ellende!!

7
304 PeKa

@302 Kunt u wellicht ophouden met dat suffe invullen van wat ik denk en wat ik doe? Mijn 'werkwijze', spelen van spelletjes, alsof het mijn doel in het leven is andere reageerders en u in het bijzonder 'klem te zetten'... U zit er echt volstrekt naast en het is volslagen irrelevant voor de discussie.

Ik doe hetzelfde als u: reageren op wat ik zie, wat ik ervaar en wat ik denk dat moet gebeuren. En daarbij ga ik inhoudelijk in op wat anderen zeggen. Dat lijkt me op een discussieforum eigenlijk nogal redelijk.

5
305 Smiling

Zweden -- Protesten ontbranden na dat de politie vrouwen opdraagt 'binnen te blijven' om verkrachting te voorkomen

Logica: Elke linkse staat raakt ontwricht en ontwikkelt zich naar een failed state. Op het moment dat dit zich ontwikkelt wordt het niet gerepareerd alleen maar ontkend. Totdat het moment aanbreekt dat de relaliteit niet meer te ontwijken is. Op dat moment stort de hele staat in.

Conclusie: We staan aan de vooravond van de eerste Europese staat die letterlijk gaat vallen met als oorzaak links utopisme. Ik vraag me wel af wat er voor in de plaats komt.

6
306 purelogica

** gebruiker verwijderd **

@305 Heel eenvoudig, stop met op me te reageren of doe dat op een normale manier.
Als ik mijn mening niet mag ventileren(ja ik ken ze ook question op mijn manier,dan houdt het toch gewoon op?
Ik heb gewoon geen zin in woordspelletjes, en ik vind u een van de ergste daarin.
Simpel toch!

307 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@306 Ik vraag me wel af wat er voor in de plaats komt.

Wat denk je?.

308 verwijderd110

@307 Ik vind dit een idioot gesprek. Ik reageer zoals ik in het dagelijks leven ook reageer, op een normale manier dus, over het algemeen inhoudelijk, zonder 'spelletjes', zonder scheldwoorden.

En u moet vooral reageren zoals u dat wilt. Ik heb geen oordeel over u, niet over de manier waarop u schrijft. Ik ben het alleen inhoudelijk niet met u eens. Dat mag toch?

5
309 Smiling

@306 "Elke linkse staat raakt ontwricht en ontwikkelt zich naar een failed state"

Maar intussen staan ze toch nog een tijdje bovenaan in het rijtje van "beste landen om te wonen", "gelukkigste landen" etc.

Jij noemt dat "failed"?

4
310 Criticaster

** gebruiker verwijderd **

@310 beste landen om te wonen", "gelukkigste landen" etc.

En dat is voor u ook Zweden?
Ik heb meer het idee dat het dan uitmaakt welke ideologie je aanhangt.

311 verwijderd110

@311 Nee dat is voor mij niet Zweden. Dat is Zweden voor de organisaties die volledig in het leefklimaat van landen duiken om daar een oordeel over te geven.

1
312 Criticaster

** gebruiker verwijderd **

@309 En u moet vooral reageren zoals u dat wilt. Ik heb geen oordeel over u, niet over de manier waarop u schrijft.

Nou u had mij zomaar van het tegendeel overtuigd!
Maar so be it.
Ik wil ook best op een normale manier op u reageren, maar als het uitmond in woordspelletjes of over de top gelul nok ik af.
Heb ik geen zin in!

313 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@312 En die organisaties hebben altijd gelijk? Ik geloof daar iig niet meer blind op.
Hoe komen ze aan dit gegeven? wie hebben ze daar voor ondervraagd.
igv Zweden hoor je toch behoorlijk tegenstrijdige berichten daarop?
Tja de mensen die wonen in de voor Zweden achtige goudkusten zullen best gelukkig zijn , maar geld dat ook voor de mensen in Malmö?

314 verwijderd110

@314 Hoe komen ze aan die gegevens? Door het aan de mensen te vragen, zou ik zo denken. De socialistische scandinavische landen scoren al decennia het hoogst omdat mensen zich daar gesteund voelen door goede sociale voorzieningen en efficient beleid.

'Rechts' wil dat graag ontkennen maar het zijn gewoon objectief gemeten feiten. Voor de afbraak van het sociale stelsel stond nederland ook hoog op die lijsten.

4
315 Hollander1967

"het blijft slim dat vrouwen buiten goed opletten en niet zomaar risico's nemen". En daar heeft de politie ook weer gelijk in."

Daar heeft de politie helemaal geen gelijk in. Het is een feit dat we hier niet zitten te wachten op een maatschappij waarin net als in moslimlanden vrouwen volledig in de doeken worden gehuld, alleen onder beleiding van mannelijke familie naar buiten kunnen, niet mogen reizen, zelf de schuld zijn als ze worden verkracht, en waar je vrouwen gewoon niet meer op straat ziet. Want dat is het gevolg van deze redenering, stap voor stap, en vrouwen gaan het zelf blijkbaar normaal vinden dat ze worden verkracht.

Wij hebben hier een maatschappij waar mannen en vrouwen op een leuke manier kunnen samenleven, en waar vrouwen net als mannen vrij zijn de deur uit te kunnen.
Dus gewoon in plaats van vrouwen op te roepen binnen te blijven de islam aanpakken en iedereen die een bedreiging is voor vrouwen het land uitzetten. Klaar ermee.

6
316 zewa

** gebruiker verwijderd **

@316
U schrijft:
" iedereen die een bedreiging is voor vrouwen het land uitzetten. "

Naar welk land moeten de daders?
https://nos.nl/artikel/595786-beruchte-zedenzaken-nederland.html

317 verdwijderd21

@315 "Voor de afbraak van het sociale stelsel stond Nederland ook hoog op die lijsten"

Sterker nog, op de laatst uitgebrachte lijst stond NL nog steeds op 5, weliswaar gezakt van de 4e plaats. Nederland blijft blijkbaar een redelijk sociaal land, al zal zowel links als extreemrechts dat ontkennen.

Scandinavische landen zijn trouwens overwegend sociaaldemocratisch. Noorwegen inmiddels centrum rechts.

1
318 Criticaster

** gebruiker verwijderd **

@315 Ik wil helemaal niets ontkennen, maar ik ga ook niet voorbij aan waar dit topic over gaat.
Het klopt gewoon niet.
Rechts wil alles ontkennen? wat doet links dan in dit geval?
Deze mensen bestaan niet? mensen die de noodklok luiden zijn allemaal fake er is niets aan de hand in Zweden?
Gaat allemaal voortreffelijk?

Met een antwoord het is niet zo erg als het hier lijkt, maar er is wel iets aan de hand en daar moet men iets aan doen.
Daar zou ik nog iets mee kunnen.

Over ontkennen gesproken.

319 verwijderd110

@318 In nederland is er een afbraak van de sociale voorzieningen geweest in de afgelopen 30 jaar. Die afbraak is er in scandinavie niet of veel minder geweest. In scandinavie hebben ze geen flexwet of geprivatiseerde woningbouw. De voornaamste redenen waarom scandinavische landen geen deel willlen uitmaken van onze neoliberale EU liggen daar.

Natuurlijk is nederland relatief t.o.v. veel andere landen nog steeds vrij sociaal. Dat komt met name door de voorzieningen die nog niet zijn afgebroken of ernstig aangetast zoals de AOW. Maar een land waarin er op wordt ingezet op onzekerheid voor mensen om ze tegen elkaar uit te spelen op die onzekerheid, is zeker geen kandidaat voor een stijging op die lijst. Jongeren die geen vaste baan kunnen krijgen en ouderen die steeds minder ontslagbescherming hebben terwijl voor beide groepen de vaste lasten de pan uit rijzen, vormen iets wat onder de neoogie ' precariaat' wordt gedefinieerd. Lage onzekere inkomsten gaan niet samen met hoge vaste lasten. Dat precariaat met die steeds onzekerder bestaanskwaliteit is er in scandinavie veel minder want daar heeft de VVD en D'66 veel minder invloed gehad, en nog, dan hier.

2
320 Hollander1967

@320 Ik ben normaal onder de indruk van uw feitenkennis, maar op Noorwegen na maken toch echt alle Scandinavische landen deel uit van de EU.

Ik verwacht trouwens, net als u, dat NL de komende jaren licht zal dalen op de lijst.

0
321 Criticaster

@287 "@280 Pardon? Argumenten op, begrijp ik?"
Nee hoor, oprecht een vraag tussendoor.

2
322 grovi

De muzelmennekes met dit gekende risicoprofiel worden massaal op de bevolking los gelaten. De overheid verzaakt haar zorgplicht. In het muzelbrein is de behoefte te domineren vreselijk groot. Op het moment dat een vrouw leidend is voor de driften van de muzelman, moet dit worden afgestraft (door verkrachting). Het muzelbrein verdraagt het niet dat een vrouw de muzelman stuurt in zijn gevoel en gedrag. Vandaar die potsierlijke kleding die de vrouw geacht wordt te dragen.

1
323 schrootflint

Als zelfs de politie de vrouwen verplicht om binnen te blijven uit angst voor verkrachtingen gaat het wel heel ver in een land. Ik wist al dat de politie zelf de binnensteden van Malmö niet meer binnen gaat omdat daar structureel de politie auto's in brand worden gestoken en de politie met wapens aangevallen en agentes worden daar gewoon verkracht tijdens hun werk. Er is daar ook een sharia wetgeving in sommige delen van de grote steden. Waar gaat het naar toe met die anarchie?

Het land is veel en veel te tolerant geweest en moet nu net zo tolerant worden als Duitsland. Maar ik denk dat het daar al veel te laat is. De politie heeft geen controle meer over de m0slims daar.

1
324 Jan met de korte achternaam

Dit toont weer duidelijk aan hoever we al zijn gekomen, dat politie hun eigen burgers "verplichten"binnen te blijven, blijkt hierdoor dat de ingestroomde geweldplegers eigenlijk de baas zijn en er vrij spel hebben!
HOEZO verrijking? Onbegrijpelijk dat we ze al zover "afgezakt" zijn met eigen normen en waarden.

1
325 Widaan

* Verwijderd door de redactie *

326 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

327 Chat Baker

@287 Smiling
"uit angst voor het verdwijnen van vrijheid en gelijkheid diezelfde vrijheid en gelijkheid maar een beetje afschaffen lijkt mij niet bepaald de juiste weg."

Is niet persoonlijk bedoeld maar dat is theoretisch gelul. Leuk om vanuit een veilige comfortabele omgeving zulke standpunten in te nemen, maar de praktijk/realiteit is anders.

In de praktijk trekt iedereen zijn voordeur dicht en draait de deur nog eens op slot.
"Ja maar dat belemmert je in je vrijheid".. want je kan dan niet zomaar in en uit lopen.
Mensen hebben dat er voor over, en leveren dus graag een stukje "vrijheid" in voor wat meer "veiligheid".
En zo zijn er honderden voorbeelden te vinden..
Echt vrijheid en echte gelijkheid bestaat niet, ook niet in Nederland.

Asielzoekers/vluchtelingen hebben de "vrijheid" om hier uiteindelijk (na jaren wachten ) in achterstandswijken te gaan wonen met een taalachterstand en een minimumuitkering.
Als er echt "gelijkheid" was dan konden ze ook in Wassenaar in een villa gaan wonen.
Dus nogmaals alweer een bewijs...dat het theoretisch gelul is voor de buhne.

(bij vrijheid-gelijkheid hoorde ooit ook nog eens "broederschap", maar dat is maar geschrapt van het lijstje, want dat is helemaal niet haalbaar).

1
328 BKP

kunnen vrouwen niet gewoon het recht krijgen om iedere kerel die ze lastig valt te castreren? onverdoofd!!!

1
329 Merlinswit

@326 Wat is nou precies theoretisch 'gelul'?

U betoogt dat vrijheid niet absoluut is, dat mensen een balans kiezen tussen vrijheid en veiligheid. En dat absolute gelijkheid een illusie is.

Ja, dat zal. Maar niets daarvan ontkracht mijn overtuiging dat het geen goed idee is om uit angst voor het verdwijnen van vrijheid en gelijkheid diezelfde vrijheid en gelijkheid af te schaffen.

0
330 Smiling

@330 Het gaat alleen niet om 'diezelfde vrijheid'. Hoe men tegen 'gelijkheid' aankijkt weet ik niet, maar maatschappelijke vrijheid is een relatief begrip en soms kan men er inderdaad voor kiezen bepaalde vrijheden af te schaffen om andere, meer fundamenteel of waardevol geachte vrijheden te kunnen handhaven.

0
331 Civ

@331 Vrijheid van godsdienst en van meningsuiting zijn mijns inziens dusdanig fundamenteel en waardevol dat je er niet aan moet knabbelen. Over die vrijheden had ik het.

2
332 Smiling

Kan de Zweedse politie niet beter verkrachtende immigranten gaan oppakken in plaats van met zijn allen jarenlang op Julien Assanges jagen omdat hij zijn condoom was vergeten tijdens de vrijwillige sex....!?!?

1
333 CoolMemories

@332 Maar daar is voor zover ik weet voorlopig nog geen sprake van. Wel lijkt het mij dat je als soeverein land de vrijheid moet hebben om risicogroepen bij de grens te weren, ook op basis van algemene modellen t.a.v. de compatibiliteit van culturen. Een regering die op dit terrein een intelligent langetermijnbeleid voert gedraagt zich als een verantwoordelijke regering.

0
334 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@88 " Domme trol." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

Als stagebegeleider ben je extra tijd kwijt om de student het een en ander bij te brengen. Daar moeten de studenten voor betaald worden? Heel vr...

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@85 Ach, het begint weer over schrijfvoutjes, dus je hebt geen argumenten meer . Domme trol. Aangezien je geen argumenten meer hebt, ga ik even...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Nicks R. Van
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Ze praat zichzelf een probleem aan wat er niet is. Ja, dan kun je nog wel even. ...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@86 Mja.. dank je, ik weet het niet. Dat voortdurende schelden, liegen enz. Dat houdt toch nooit op, er is niets aan/tegen te doen...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Te winnen voor slechts een tientje: een Belgisch kasteel ter waarde van 1,5 miljoen euro

Misschien iets voor de Meilandjes? ...

16 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

21 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

28 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ze kunnen ook beter onder de grond liggen....

28 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Lezdom FacesitLily Love OnlyfansJe Monte Ma SextapeMautre PornOur Red StringJapan School SexBlack Anal ComDesi Old X VideoBear SexFeetjoiUncensored PornIndian Aunty New SexBf AdivasiIndiansistersexChubby PawgJacking Off In PublicKim Possible Lesbian PornPink Panties PornPorn WebsitesGirlsfriends FilmsNude SfricaXmax PornFapvid ComPuta LoxuraHannah BrookspornNude Dolly Parton PicturesXxx Videos MastCollegesex PornSkokksNude StripteaseSlutty ConfessionsMost Viewed PornvideoTitties CartoonLarken LoveSkye LikesitroughXxx Lesibian PornLoop Das.famosasJospornerSmall Black CockStepfanie Kramer NudeCreampie In MomKala SexHawas XxxBig Naked ButtsRylie_rowanGwak GwakSuzuki IttetsuMost Beautiful Women Porn VideosMotorboating SexualBest Porn ComicsNifty SroriesPornoez.comVintage Porn OviesMallu SrxKorean Xxx Sex VideoNaughty JadeBedpage AlternativesRaj XxxxFull Naked Sexy VideoCasey Calvert - In-laws In NeedEscortfishPor N GifsA Shemale Tube PornFree Cams PornThe Erotic ReveiwPerfect Girl GratuitBest HentUma JolieHentaimassageForced Sex MovieXhamster Celeste_linaresPokemon XxxxxxPoonam Pandey PussyRomans XnxxPorntuneAot R34Bkmoon_Nicolette SheapornTheporndude ComBhabhi Hot SeriesTwitter Porn AccountsWww Xxvideios ComEbony Porn On TwitterMyvidester GayOffice Girl Sex VideoWwww XxxxcSexstory In TeluguFarrah Abrahan PornDildopantiesHeroine Sex PhotosP0lish PornParadeshillNovinha Zap ZapPornografia Ao VivoFamilynudist PicturesVideshi Sex VideoSara Jay SquirtJohn Holmes DickFree Pron SiteHammer PornMature GapeHdef Porn VideoPornstartubeJilian JansinKaira NishaBig Sexy Booty LatinaSit On His FaceBj Wife18teen VideoExcersise NakedKatu 069Xxx Video Mom And SanBig Boobs GangbangLesbian Orgasmic PornAmirah AmaraGirlsdoporn CompChubby Teen TitsTop 10 HentaiHustler ComManha 18Red Headed NudesPorn Hub Double PenJamalxxxMagdalene St MichaelsBest Porn SiteJessica Szohr NudeNejire Hado PornMoraiah MillsSexi Video Hd HindiMaa Ki XxxJapanese Housewife PornPorn Video Mia KhlifaAnus Mom.comNipple Penetration HentaiAunt Judy's VideosSpankbanNite FlirtDaftsecXvideos TwitterYvidsterOctomom PornDamania OnlyfansPunjabi Sex Video FilmIpodntvCheapest Motel RoomDevar And Bhabhi SexXvideo GratesGuest SexAnnabell RedBridgette Lee