Guatemala verhuist ook ambassade naar Jeruzalem (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 6
  • 744x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Moskowfiets

Vanwege de coup, de genocide en de 'burgeroorlog' van 36 jaar lang is Guatamala nu het slaafje van de axis of evil: USA, Israel en de golfstaten inclusief KSA. Israel heeft altijd trouw wapens geleverd aan de bloedhonden van USA dus deze 'erkenning' komt niet uit de lucht vallen.

Guatamala is een doorvoerhaven van het Cocaine Import Agentschap en ook Israel pikt daar diverse graantjes van mee, en zat trouwens ook diep met de vieze klauwen in de coup in Honduras waarmee Heilige Obama zijn presidentschap begon. https://en.wikipedia.org/wiki/Guatemalan_Civil_War en https://duckduckgo.com/?q=israel+arms+guatamala&t=ffab&ia=web specifiek http://www.antiwar.com/rep/dstar4.html

10
2 Ness

Het Midden-Amerikaanse land is het eerste dat het besluit van Trump volgt.
En het enige.
Alhoewel..... misschien zijn er wel 3 of 4 corrupte regeringen die dit slechte voorbeeld volgen.

/ Is Netanyahu inmiddels al veroordeeld voor corruptie? Of loopt hij nog vrij rond?

23
3 Uit Den Haag

Wie heeft dat betaald? question

8
4 HenkG

Muis en Olifant aflevering 314

Olifant kwam zojuist een muis tegen en geeft groot feest.

"Nu ben ik sterk, de muis wil mijn vriendje zijn"

8
5 HenkG

flikker toch op met dat onzin land!
en dan bedoel ik niet Guatamala

Ok ok die lui wonen daar en laat ze daar wonen.
maar wat is dat toch voor een zieke bedoeling dat mensen in dat land in een getto moeten wonen die berlijn anno 40-45 niet zou misstaan waar het labeltje jood verruild is voor een ander en de als je geen israelier wil zijn dat je dan gewoon VEE bent.

Halo wordt eens wakker!!!!!! Wanneer krijgen de palestijnen hun ster ?
niet dat ik denk dat de palestijnen vergast gaan worden maar hoever zit israel daar nu vandaan als je de parallellen trek naar het verleden van de joden?

en leuk hoor dat dat israel Juruzalem als hoofdstad mag reken volgen 2 idiote landjes.
Maar lost dat ook maar iets op?
Bedankt trump en Guatamala gooi nog maar eens wat olie op het vuur.
Gezellig

12
6 siempie

Ach nee is het heus? Guatamala heeft aan de shitstorm toegevoegd? Volgens mij is Trumps reet nog niet schoon genoeg jongens!

10
7 Neo Darwinius Maximus

@6
Het aller aller wrangste is, als je de overeenkomsten begint te zien met wat joden is aangedaan, ben je een antisemiet. DAT is wel heel raar.

13
8 HenkG

Mooi, goed voorbeeld doet goed volgen.

11
9 Positivo

@8 zoiets heet selectieve verontwaardiging.
Door het collectieve schuldgevoel van de WO2, religieuze legitimatie en het virulent anti Islamisme van de afgelopen 20 jaar kan Israël zich alles veroorloven wat we van een ander land ten stelligste hadden verworpen!

7
10 Mark

Mooi kerstbericht, goed getimed.

8
11 chouffleur

@9
Zo is het, daarom stemde de meerderheid van de wereld tegen dat besluit.

10
12 HenkG

@12
NA 5 peace offers , zelfs hele stukken land aan de palastijnen geven, in ruil dat ze Israel erkennen, vind ik nogal wat.
Beetje zielig als je de vergelijking erbij haalt, terwijl er maar van 1 kant om vrede gevraagd werd, als beloning kregen ze of oorlog, of bomaanslagen.
Ik vrag me echt af, of je naam echt Henk is, en of je niet een beetje verblind bent door een Trumpobsessie?
Ik had na Offer nummer 2 al gezegd doei doei.

7
13 Mesjokke

@2
Er is maar 1 axis of evil, en dan moet je toch echt bij Iran, Pallies, ISIS en consorten zijn.

9
14 BenErWeer

@9 en @11

De kwalificatie die jullie, als lezer van dit nieuws, aan dit bericht geven is zoals de blijdschap van de ontvanger van de laatste gegevens over de voortschrijdende illegale kolonisatie van door Israël bezet gebied. Je vrolijk maken over het leed van anderen blijft mij verbazen. Maar goed, WOII heeft uitgewezen dat je met de juiste propaganda van een brave burger een Jodenhater kan maken. En dat principe werkt, wat minder dankzij het internet, nog steeds.

Dat mensen niet wìllen inzien dat kolonisatie en annexering van bezet gebied verboden is en dat feit met allerlei prietpraat over 'betwist' en 'de vierde conventie van Genève is niet van toepassing' verbloemen blijft mij verbazen.

21
15 Hendrianus

@13

Arafat hèèft Iaraël erkent. Wat zeur je nu? Dat was bij de totstandkoming van de Oslo akkoorden. Rabin op zijn beurt erkende de PLO als de enige wettelijke vertegenwoordiging van het Palestijnse volk. Rabin werd later vermoord door een Joods orthodoxe student vanwege de Oslo akkoorden.

22
16 Hendrianus

@10
Ik hoor u en uw gelijkgestemden, anders nooit zo fel Turkije aanklagen voor alle ellende wat Turkije veroorzaakt heeft in zijn zelfs recente geschiedenis, noch dat Turkije Cyprus terug moet geven aan de Grieken. Dat terwijl Turkije het met geweld heeft ingepikt. Dat is een ander verhaal dan 4 buurlanden die hebben afgesproken je hele volk de zee in te willen drijven en elke Jood uit te roeien. Ze vielen dat kleine landje aan, lafhartig en met zijn allen, faalden en verloren de oorlog en werden teruggedreven/verjaagd. Kwestie brand en blaren! Israël had nooit geen cm. meer terug moeten geven, nooit.

En uw opmerking: "virulent anti Islamisme van de afgelopen 20 jaar"
waar haalt u het vandaan? Zijn die brillenglazen zo smerig? De afgelopen decennia is het de islam helaas geen strobreed in de weg gelegd. Met zijn miljoenen zijn ze uitgezwermd over de wereld en mn. Europa. Overal hebben ze vaste grond onder de voeten weten te krijgen, overal werden ze bespottelijk gepamperd en nog steeds. En ja, nu begint er dan eindelijk een lichtje te branden, dat zij geen vrede beogen, maar gebiedsuitbreiding. Een kalifaat de natte droom van ongeveer elke moslim. Want puntje bij paaltje is er niet één die dat niet wil. En het enige wat we 24/7 te horen en te zien krijgen is ellende, aanslagen, onthoofdingen, stenigingen, mensen boven een vuurtje geroosterd, kerken in de fik met de mensen er nog in, niets dan haat jegens iedereen die geen moslim is. En die haat is zo mogelijk nog erger jegens idd. de Joden (en dat staat al in de koran die ook vandaag nog op dezelfde wijze wordt opgedreund en aanbevolen) de Christenen, de atheïsten, de afvalligen, en ongeveer alle andere mogelijk groepen. Haat en bloederig geweld, liefst zo gruwelijk en sadistisch mogelijk. Dus vertel mij dan eens 1 ding, wat is er nou zo fijn aan de Islam en dan mn fijn voor de niet moslims? Helemaal niets! 0,0

7
17 Bleke Betty

@16

Tussen iets zeggen en iets doen zit een wereld van verschil.
Ik hoef jou niet uit te leggen waar de verhalen over 'Arafat met zijn gespleten tong' vandaan komen.
Iedereen die destijds bij die onderhandelingen betrokken waren kwamen allemaal tot dezelfde conclusie.
Niet dat ze dat letterlijk zo hebben uitgesproken maar het kwam neer op het plegen van taqqiya (d.m.v. misleiding, liegen en bedriegen je doel proberen te halen).
Of dacht je dat het de wereld was ontgaan dat Arafat 'zus' sprak voor de internationale camera's en 'zo' voor de eigen achterban in Ramallah?
Erkenning van Israël door Arafat my ass!!
Hij werd bijna gelyncht bij terugkomst en moest alle zeilen bijzetten om er nog zonder kleerscheuren vanaf te kunnen komen.
De erkenning van de staat Israël door Arafat bleek niks anders dan een slip of the tongue.

5
18 Malinois

Grappig allemaal landjes die onder de knoet van de VS zitten. Als Guatamala niet doet wat de VS wil zijn ze de lul. Dat geld ook voor micronesie, de marshall eilanden etc. Zouden ze de Marshall eilanden gedreigd hebben met nieuwe atoomproeven op burgers en Guatemala met geld en migratie?

12
19 Dian

@16
Arafat heeft ook publiekelijk verklaard dat de Palestijnse Staat en dus ook de Palestijn niet bestaat.
Er is nog een youtube filmpje van. Op dit moment is zelfs een openlijke terreurorganisatie als Hamas er een machthebber. Omarmd door die 'vredelievende palestijnen' Die hun eigen volk, hun eigen mensen gebruiken als levend schild. Maakt ze niets uit, laat ze gewoon sterven omwille van publiciteit en provocatie. Het martelaarschap wacht ze en vinden ze geweldig.
Over dom gesproken! :X
72 virtuele maagden en 28 mooie jonge jongetjes (bah) Wat een sukkels!

5
20 Bleke Betty

@20 Die staat bestaat ook pas sinds 2012..Arafat heeft de erkenning niet meegemaakt dus waar heb je het over?

11
21 Dian

@20 Israel heeft 700.000 menselijke schilden die noemen ze kolonisten.

16
22 Dian

@17

U geeft heel helder weer dat de wereld (vooral binnen de VN/Turkije) met twee maten meet als het onderwerp 'Israël' is.
Binnen de VN staat echt letterlijk één land alleen op het menu.
Alle landen in de wereld worden behandeld en dan komt daarna nog een apart onderwerp wat zeer uitgebreid behandeld moet worden 'Israël'.
Al die landen (voornamelijk de arabische kliek die de rest meezuigt) zeggen ergens voor te staan terwijl zij iets heel anders laten zien.
Als het welzijn van bepaalde minderheden in de wereld hun doel is, dan slaat het nergens op om je dan alleen maar op Israël en de palestijnse gebieden te richten.
U haalt wat voorbeelden aan maar wat te denken van Tibet, de Koerden, Kashmir en nog wat.....
Wie maakt zich bijvoorbeeld hard bij de VN of Turkije voor de Koerden die ook wel eens een soevereine staat willen?
Wie tikt binnen dat soort organisaties Marokko op de vingers als het over de Westelijke Sahara gaat?
Het laat zien dat het helemaal niet over het welzijn gaat van die minderheden.
Het lot van de palestijnen houdt hen bezig, geven ze dan als verklaring.
Gek genoeg gaat het dan alleen om het lot van de palestijnen, die in hun ogen, benadeeld worden door Israël.
Het gaat nooit over al die miljoenen zogenaamde palestijnen die in de buurlanden moeten verblijven en die na al die decennia's nog steeds niet in staat worden gesteld om een humaan bestaan op te kunnen bouwen.
Veel van dat soort organisaties/landen hebben helemaal niet het welzijn van die mensen voor ogen maar willen Israël in het vizier hebben/houden omdat ze niet nog eens voor de vierde keer (4 x) militaire gezien op hun plaat willen gaan.

Israël is dus het onderwerp, niet de mensen.
Antisemitisme verpakt als anti-Zionisme.
En dat allemaal ten koste van de mensen die daardoor echt moeten lijden.

5
23 Malinois

@18 ""(d.m.v. misleiding, liegen en bedriegen je doel proberen te halen).""

En zo komen we weer bij Trump uit. Het goede voorbeeld dat zijn neus diep in dit wespennesp meende te moeten steken.

6
24 W. Anstalt

@23 Ik ben opgehouden met lezen bij U....

15
25 Dian

@1 Verwijdert Censuur ?? Of mag ik niet zeggen dat ik hoop dat anderen landen snel volgen behalve de ruggengraat lozen ?

5
26 Moskowfiets

@26 En dat Trump iets uit spreekt en dat de bevolking van MO hun kans schoon ziet om te rellen !

5
27 Moskowfiets

Trouwens geweldig dat deze erkenning op een kerstdag gebeurt !!

5
28 Moskowfiets

@4 zou mij niets verbazen als Washington daar wat geld tegenaan gegooid heeft...

5
29 TedjeR

In "Palestina" staan nauwelijks ambassades, meer zijkantoortjes.
Jeruzalem groeit lekker door zo.

6
30 chouffleur

Guatemala en Israël hebben als overeenkomst dat hun leiders het niet zo nauw nemen met mensenrechten en het vervolgen van hun foute leiders.

Op de Index van Menselijke Ontwikkeling scoort Guatemala op Haïti na het laagst van het Amerikaanse continent (0,627 in het 2015 rapport) en de misdaadcijfers zijn alleen in El Salvador hoger. Veel mensenrechtenschenders uit de verschillende militaire dictaturen die het land heeft gekend lopen nog op vrije voeten. Ook geweld tegen vrouwen komt veel voor.

15
31 Barbapapa-7,5

@28
Een halve oorlogsverklaring op een kerstdag. Wees maar blij met zulk stommiteiten, er zullen er nog wel wat volgen zolang Trump aan het roer zit.

5
32 W. Anstalt

@29 Zoals de waard is zo vertrouwt hij zijn gasten.

2
33 Birdy 2

Zo zien we maar weer; als er één schaap over de dam is dan volgen er meer.

4
34 Guns & Moses

Ook Roemenië denkt er nu hard over na om hun ambassade naar Jeruzelem te verhuizen:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/239722

Romanian leader: We should consider moving embassy

Leader of Romania’s ruling party says the country should “seriously consider” moving its embassy in Israel to Jerusalem.

3
35 Guns & Moses

@34 Enkele micro-staatjes die aan het infuus van de VS hangen blijken misschien gevoelig voor de chantage door Donald Trump. Jij lijkt wel in jubelstemming. De getallen vergeten? question

15
36 Barbapapa-7,5

Oostenrijk, Polen, Hongarije, Roemenië, Guatemala, de VS etc..
Gaat goed

4
37 chouffleur

Die ambassades komen in WEST Jeruzalem, wat hoe dan ook van Israel blijft, zelfs al zouden de filistijnen Oost Jeruzalem krijgen.

Dus wat is nou het probleem met Trump die de ambassade verhuist naar WEST Jeruzalem??

2
38 Guns & Moses

@3 [Is Netanyahu inmiddels al veroordeeld voor corruptie? Of loopt hij nog vrij rond?]

Het is net als met Trump, de meest krankzinnige beschuldigingen en onderzoeken lopen er tegen hem, en daar komt uiteindelijk helemaal niks van, net als de beschuldigingen over de Russen met Trump, sterft dat allemaal een zachte dood.

Het is alleen links die als drammerige kleine kinderen te keer gaan.

3
39 Guns & Moses

@35 Er wordt door meerderen nagedacht:
In navolging van Turkije zou Maleisië intussen overwegen een ambassade te openen in Palestijns Oost-Jeruzalem en het stadsdeel te erkennen als hoofdstad van Palestina. Onlangs erkende de Organisatie voor Islamitische Samenwerking, waar Maleisië lid van is, Oost-Jeruzalem al als hoofdstad van Palestina.

13
40 Barbapapa-7,5

@14 BenErWeer
ISIS hoort toch echt bij het rijtje Saoedi Arabië, Turkije en .....
Terwijl Israël consequent de tegenstanders van ISIS, Al Qaida / Al Nusra en andere 'gematigde' terroristen bombardeert question

8
41 Uit Den Haag

@16 Hendrianus

De achterlijke fans van Israël minnen zelfs simpele, controleerbare feiten question

8
42 Uit Den Haag

Laat iemand gewoon eens antwoord geven op @38

1
43 Guns & Moses

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

1 minuut geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

3 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

5 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

10 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

“universiteiten, onderwijskoepels, supermarkten, de sport, cultuursectoe” Onderwijs- en cultuursector zijn by far de grootste antisemiet...

16 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@1 Antisemitisme richting de Israëlische regering is niet minder kwalijk of is antisemitisme dan ineens ‘kritiek op Israël’ :-)? ...

19 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

LoydMorris
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Bizar dat zo’n figuur in de Kamer zit. . ...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Pornoxxx MoviesErotica ViSonam Kapoor Sex VideoBangla Xxx Video HdFree Group Sex Porn VideosPornxxvideoArmpit SexTricks PornQueen Rogue ThreesomeMomsteachteensRes TubeLong Hair Aunty SexSex Video KitchenSex Of AnimeFarrah Abraham PornographyPinky Porn VideosApartadoxXxx StoreyIndian Police Sex VideoAlbedo Overlord HentaiIndian Real SexDoctor Sex DownloadYour Xxx VideoChubby Porn ModelsالسكسhdWww X VdoHindi Sexy XvideoAshlynne BrookePorn Raping MomNifty. OrgPakistani Xnxx ComSex Stories.Open Nanga DanceSenior Xx VideoBhabhi Ki Chudai DownloadMasaslaseenHentai SaturnNude Blonde LadiesTamanna Bhatia Big BoobsBridgette B Blow JobDaisy Ridley NudePranka ChopraxxxGender Change HentaiSweetliciouSexy Nangi FilmXnxx BrazerrsInterracial ThreesomesFilm Tarzan XKushboo Sex FilmIndian Xxx DancePunjabi Sex X VideoThenipslip엑스비다오Famil Therapy PornBangla Boudi SexMercy HentaiPorn MinecraftXhamstdrPornqueensZartprickelnd LeaksX FuckKamasutra Sex ComJatt PornRarest PornVideo Sex Video ComTamil Sex Video 2018Sannilion SexKajol Ki ChutPorn Vedio TeenageStepdaughter SeducedSexiest Cougar PornCream The Rabbit PornJackand Jill PornPerardasIndian Sex Video RealBackroom Casting Couch TwinsTeens With Bubble ButtsPorn In The ShowerH FlashChick FlixxxPorn Sexxx.comMature Latino PornImage PronographiePervmoms ComLebian Ebony PornAnime GirlsnudeSimpsonxxxAdorexkeya OnlyfansMissa X VideosX Malayalam VideoFast Time SixHulk SexAss Hole SexSexy Porn BoobsMonica RoccafortiXxx TwitterBlackmail Mom PornArietta Adams AnalMai Khlifa Xxx VideosFree Porn Site'sNqo ContoCosvickye NudeXnxx Indian Aunty Sex VideosCumshot Compilation FacialU164491895Porn Curry ComPower Girl HentaiNew Porn Videos In IndiaThunder SexHardsex VidSexy Lesbin PornXxx ShortsAussieblair NudeActress Boob SuckXxx Pone MovieHard Group PornMormon Girlz PornAsm HentaiBlack Mirror TorrentKatrina Jade Xxx VideoHttp Sex VideoPorn Video QualityNaughty AlshyaChaturbate+Filmes De Sexo BrasileiroTamilgirlsXxx Full Hd HindiBirthday Party XxxMassage Parlor Hiden CamTbfe PornCharlotte Parkes NudeZoieburgherNude Black Women VideosMoaning Gay PornTelugu Heroine Meena Sex VideosVintage Mom Son PornCam SitesMet Art.comHetai HqBbw PornhubHot NudaXxx Video Blue PictureHooker Blowjob In CarValeryvaynessRule 34 General ButchDouble Penetration Xxx VideosVideo Kelsi MonroeCincinnati ListcrawlerPorndude EscortsSexe Vintage