door Febee in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 2
  • 309x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Doen de kolonisten toch ook niet bij de Israelische regering, sterker nog, het wordt de kolonisten niet eens gevraagd. Dat zijn er zeker 300.000

En brabosh jankt over 25.000 aan de Hamas kant

Het is weer het oude liedje question

16
1 HenkG

* Verwijderd door de redactie *

2 hk-sr

@1

Geheel OFF-topic, zoals zooo vaak.

-0-0-0-0-

Logisch dat beide groeperingen elkaar niet vertrouwen, want wantrouwen naar anderen wordt hen met de paplepel ingegoten. Ze haten alles wat anders is dan zij. Deze situatie is de zoveelste keer dat wantrouwen overheerst. Arabieren kunnen nou eenmaal nooit samenwerken, daarom delven ze ook altijd het onderspit. Stel domme figuren.

4
3 weerman

@2
Nee, hij heeft een twee vuisten dikke Jihad baard laten staan en heeft daar geen last van.

Verder is dat aanschurken tegen terroristische islamistische organisaties van sommige lieden hier (veelal dezelfden) natuurlijk hemeltergend

1
4 von Schnellensinken

* Verwijderd door de redactie *

5 HenkG

* Verwijderd door de redactie *

6 weerman

@5 Rare vergelijking als je zegt dat het Nederlandse verzet vergelijkt met de Hamas. Hamas is een terroristische organisatie die zonder wapens en haat tegen Israël geen doel hebben om te bestaan.

Hams wil geen vrede voor zijn burgers, wat moeten ze tenslotte gaan doen bij vrede? Straten vegen? werken bij de lokale bakker?

Nee, zolang ze hun gewapende strijd kunnen volhouden worden rijkelijk beloont met miljoenen dollars terwijl ze hun eigen bevolking arm en zielig houden.

3
7 Snuggles

@6 Het is prima on topic kolonisten slachten meer burgers af dan hamas. Kolonisten vallen alleen maar Palestijnse kinderen en burgers aan terwijl Hamas 60% soldaten en politie treft. De grootste terroristen zijn al jaren de kolonisten en die moeten eerst ontwapend worden. kolonisten zijn domme agressieve haatbaarden.

13
8 Dian

@5

Wat heeft de tweede wereldoorlog te maken met terroristische organisaties aldaar, buren van barbakleuter zijn opa?
Natuurlijk worden er geen wapens neergelegd want dan wordt er een regel in het manifest grof overtreden; vernietig Israël.
Ze kijken op op tegen het berecht worden van aanvoeren, lid of aanhanger zijn van een terroristische organisatie.

2
9 Hatschikidee

Ik geef ze groot gelijk. Ze hebben al eerder meegemaakt hoe onbetrouwbaar al fatah is.

1
10 manpower

@7
Praat over zaken waar je verstand van hebt.

Hamas is een politiek partij die bij de vorige verkiezingen met grote meerderheid heeft gewonnen maar nooit de kans heeft gekregen om te regeren. Met dank aan al fatah, Israël en de VS die alles hebben gedaan om het democratisch proces te ondermijnen.

Maar dat weet jij natuurlijk allemaal niet; je roept maar wat.

7
11 manpower

@11

En het is een mooie democratie geworden, die Gazastrook he? "Democratisch gekozen" ja. Daarna werd elke vorm van democratie snel afgeschaft door hamas. Je zult er maar voorstander van zijn!

4
12 weerman

@12
Wat raaskal je man? Ze hebben nooit de kans gekregen om zich democratisch te ontplooien.

8
13 manpower

@13 Pardon!

1
14 Birdy 2

Wapens inleveren moet een wederzijdse actie zijn. En zolang het IDF met scherp schiet op demonstranten en hun voorraad fosfor-bommen niet prijsgeeft aan de VN is het moeilijk om eenzijdigheid te eisen van Hamas.

De wapens van Israël hebben vele malen meer slachtoffers veroorzaakt dan die van Hamas.

15
15 Barbapapa-7,5

@3 weerman

U begon zo realistisch.

"Logisch dat beide groeperingen elkaar niet vertrouwen, want wantrouwen naar anderen wordt hen met de paplepel ingegoten. Ze haten alles wat anders is dan zij. Deze situatie is de zoveelste keer dat wantrouwen overheerst."

Maar dan bijkt dat "beide partijen" slechts beleefdheid voor de bühne was als ik dan het vervolg lees.

"Arabieren kunnen nou eenmaal nooit samenwerken, daarom delven ze ook altijd het onderspit. Stel domme figuren."

Dat getuigt dan weer van een beperkt denkraam waar ik dan weer van walg. Beide partijen hebben een hele boterberg op hun hoofd en daar hoor ik u dan weer niet over, alsof de Israeli's zo'n vredelievende regering, en brandschone handen, hebben, de goede niet te na gesproken.

15
16 ~ Echelon II ~

@7 Snuggles

Waar zou Israël zijn zonder Hamas en Hezbollah? Niemand meer om de zwarte piet toe te spelen en zelf verantwoording af moeten leggen voor oorlogsmisdaden en schending van de meest basale mensenrechten van niet-Israeli's.

Hamas heeft ook een politieke tak zoals de Sinn Féin de politieke tak is van de IRA. Misschien zou die wél willen onderhandelen. Maar dat komt Netanyahu c.s. niet uit want dan zijn ze hun antisemitismekaart kwijt.

14
17 ~ Echelon II ~

@13
Ach natuuuuurlijk; het feit dat de Gazastrook in een islamo-fascistische dictatuur veranderde, ligt weer aan de buren! Ach die arme hamasmensen ook, ze wilden zooo graag vrede, democratie, het beste voor iedereen, vrijheid van pers, van media, van vergadering, van politiek, van religie, geen raketten op burgerdoelen schieten, maar die stoute joden ook altijd, die verpestten het! Arme hamas, ze konden niet anders...!

U bent een clown, met uw uitspraak. Een morbide clown die er vreselijk naast zit. Dat weet u best.



@16

U walgt maar een eind weg. Ik walg van figuren die de arabische misdaden goedpraten dan wel nooit veroordelen, maar altijd een heeeele grote mond hebben over Israël. Wat u Israël verwijt, is wat hamas ook altijd zegt. Bent u zo'n fan van ze?!

4
18 weerman

@18 Veel mensen walgen van figuren die de Israëlisch misdaden goedpraten dan wel nooit veroordelen, maar altijd een heeeele grote mond hebben over Palestijnen. Die voor de goede orde 10x minder mensen afslachten dan Israel en vele malen minder kleine kindertjes afslachten. Wat u Palestijnen verwijt, is wat Israel 10x zo erg doet. Palestijnen vallen veelal soldaten aan. Israel met name burgers. De I in IDF staat voor immoreel.

8
19 Dian

@19

Het grappige is dus, dat ik nog nooit een Israëlische "misdaad"(zoals arabieren zo'n gebeurtenis dan zien) heb besproken. Ik reageer slechts op de bijtende joden- en Israëlhaat hier. U verwijt mij wat u zelf doet. question
Het gezeik en gezeur over "afgeslachte kindertjes" is nu wel uitgewerkt, hoor. Leuk proberen om op de emotie te spelen; een bekend trucje. En dan een potje liegen over aantallen slachtoffers; iedereen weet dat hamas vecht tussen de burgers, de lafaards. Feit is, dat hamas z'n geld besteed aan het bouwen van aanvalstunnels en raketbouw, en Israël aan het bouwen van bunkers en anti-raketsystemen. U weet dat u de foute kant hebt gekozen. Vreselijk om die dan te moeten verdedigen. Ik hoop echt dat er ooit nog wat wijsheid in u vaart.

2
20 weerman

@20 U shopt erg selectief. Wij wisten dat al, echter misschien zal een nieuwkomer u blindelings geloven.
U schreef behalve met foute spelling ook feitelijk onjuiste bewering: "Feit is, dat hamas z'n geld besteed aan het bouwen van aanvalstunnels en raketbouw, en Israël aan het bouwen van bunkers en anti-raketsystemen."

Hoeveel herinneringen wilt u ophalen?
https://www.nu.nl/algemeen/857528/israel-geeft-toe-fosfor-als-wapen-te-gebruiken.html
https://www.nu.nl/algemeen/1897065/israel-moet-gebruik-witte-fosfor-stoppen.html
https://www.ninefornews.nl/monsanto-gelinkt-aan-illegaal-gebruik-witte-fosfor-door-israel-tijdens-gaza-oorlog/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Witte_fosfor
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9444:monsanto-en-israel-verbranden-palestijnen&catid=37:wereld&Itemid=50

Wat vindt u (weerman dus) van de door u verzwegen inzet van fosfor-bommen tegen mensen?

16
21 Barbapapa-7,5

@20 Israel gebruikt kolonisten als menselijke schilden in bezet gebied en dat al 50 jaar met alle gevolgen van dien. Daarnaast gebruiken ze al decennia palestijnen als menselijk schild. Dus waar heb je het over? Als er een woning wordt gebombardeerd van iemand die in Gaza woont in een flat dan noemt men dat menselijke schilden. Ondertussen zitten mensen gewoon thuis te eten met de kinderen..

7
22 Dian

Het ANC leverde de wapens ook niet in. Stonden jaren in de boeken als terroristische club, net als Hamas.
Wie had ooit gedacht, dat hun leider, Nelson Mandela, de nobelprijs voor de vrede zou krijgen. En zijn partij, het ANC, leidt nu Zuid Afrika.

En nou wil het geval dat die isteren besloten om de Zuid Afrikaanse ambassade in Tel Aviv te "Downgraden";

Stel je voor, de Zuid Afrikaanse tegenhanger van Hamas, wast de Israelische regering de oren, En wie de stemming in de VN kent, weet in welke landen men hierom moet gniffelen.

5
23 HenkG

@20
u gaat mijn gedachte lekker niet sturen, ik bepaal zelf wat ik schrijf, zoals vlak hierboven.

5
24 HenkG

@18 weerman

Tuurlijk, ik schrijf nooit iets negatiefs over Hamas …

behalve bijv. in de posting waar u nota bene nu zelf naar verwijst question

Quote
Beide partijen hebben een hele boterberg op hun hoofd
Unquote

Ik ben namelijk voor een vreedzaam en rustig leven voor *alle* mensen in het Midden-Oosten, of het nu Israeli's, Palestijnen, Syriërs of Libanezen betreft. Vreedzame coëxistentie is voor alle partijen de beste weg naar een welvarende en angstvrije toekomst.

Maar u hebt gedeeltelijk gelijk. Ik zie Hamas niet als een verzameling engeltjes maar ik zie Israel wel als de agressor gezien de disproportionele represailles als het om Palestijnse vuurpijlen gaat.

Ik vraag me wel eens af wat er zou gebeuren als de Palestijnen helemaal niet meer zouden reageren op de pesterijen van hun vervelend buurland en de rest van de wereld die Israëlische blinddoek via diplomatieke weg zou trachten te verwijderen. Ik ben benieuwd hoe de altijd boze buurman zou reageren als niemand zich meer laat provoceren en dat land gewoon gaat negeren. Zoveel stelt het economisch nou ook weer niet voor op het weredtoneel.

#jewsandrabsrefusetobeenmies

12
25 ~ Echelon II ~

Zou onze weerman zijn gevlucht uit angst voor de witte fosfor? Na de vraag aan hem in @21 is hij hier opvallend stil...

16
26 Barbapapa-7,5

@26 Je eigen link geeft al aan dat het geen chemisch wapen is, dus welk punt probeer je dan überhaupt te maken lol.

En uhm... Niburu is zowat de grootste complotsite die er is whaha.

2
27 Yisrael

@26

Nee hoor, maar op off-topic en onzin reageer ik niet. question Denkt u, naast de witte fosfor (die wel degelijk als rookgordijn in oorlogsgebied is toegestaan, conform de conventie van Genève, maar dat wordt altijd verzwegen door de Israël-haatclub!!) nog even aan de vele honderden qassamraketten en de mortieren van hams, doelbewust op _burgers_ afgeschoten? Volledige schending van diezelfde conventie. Hoor ik u nooit over, in uw haat...
De linkjes die je gaf zijn trouwens hilarisch. Niburu is een fantasie-complettertjessite.
Daarom geef ik er ook geen antwoord op; je maakt jezelf ultiem belachelijk als je met dergelijke linkjes aan komt. ik heb er om gelachen.

Fijne 2e Kerstdag hoor. Oh nee, die vier je niet he? question

3
28 weerman

O, je kwam ook nog aan met 'ninefornews'.... Ook zo'n onzin- en complottersite. Dat je met dergelijke hilarische onzinsites aankomt, is tekenend voor je lage niveau. Daar besteed ik dus geen tijd aan.
Ik hoop dat iedereen die nog de neiging heeft om jou en je slechte bronnen te geloven, zich goed informeert over die bronnen. Over niburu is heel veel te vinden; een site van Groot-Malloten uit Groningen, vol onzin, leugens, verdraaiingen, verdachtmakerijen en opschepperij. Trump zou dat "alternatieve Waarheden" noemen. Ik noem het fantasie.

Ook over 'ninefornews' , iets minder bekend maar net zo gek, is dit bekend:

http://nl.hoax.wikia.com/wiki/9_For_News


Barbapapa hangt dus complottertjessites aan. Tja, dat verbaast mij niets. question Dan ga je onzin als waarheid zien; iets te zwak van geest dus.

3
29 weerman

** gebruiker verwijderd **

Hamas gijzeld de palestijnse staat? Voert oorlogen met de buren? Gebruikt Palestijnse burgers als wapenschild? Sanctie,s tegen Hamas helpen niet?! Geen VN , Navo , Vs , Rusland ? Waarom niet?

30 verwijderd13105194

Tjonge....wat is dat toch met al die bevestigingen van de afgelopen dagen?
Dit nu ook weer past precies in dat andere draadje over het boek 'We haten elkaar meer dan de Joden'.
De positie die Israël inneemt is hierdoor ook wel te verklaren.
Laten de palestijnen eerst maar eens zorgen dat zij met elkaar op één lijn komen te staan. Ondertussen ontwikkelt en bouwt Israël rustig verder.
En natuurlijk kan dat punt weer aangehaald worden door de palestijnen (maar vooral ook door de Israël/Joden haters) om stil te blijven staan bij hun niveau 'verzet' (lees; de strijd voor de goede zaak, die van allah).

Maar elk mens heeft een keuze.
Al decennialang houden de palestijnen vast een een keuze die hun niks heeft gebracht (Ja, hun/de leiders wel persoonlijk en dat is een groot struikelblok. Die inkomsten willen ze niet meer kwijt.).
De internationale gemeenschap zet zich maar minimaal in tegen de handelswijze van de palestijnen.
Hoe vaak is Abbas in zijn veel te lange ambtstermijn op het matje geroepen dat hij vaart moet maken met zijn ontwikkelingen?
Studies hebben aangetoond dat het ronduit belachelijk is als mijn praat over een palestijnse staat; Die staat heeft geeneens een eigen economie.
Een economie die er allang had moeten zijn naar al die jaren van geld pompen.
Daar is zoveel geld naartoe gebracht dat bijna elke palestijn nu in weelde zou moeten leven.
Maar wat zien we?
Allemaal Arafat-look-a-likes.
Palestijnse leiders die in weelde leven (vaak elders) terwijl het volk in armoede (bewust) gehouden wordt.

Sterker; Er blijken helemaal geen intenties te zijn om er iets van te maken.
De focus (al die jaren lang) liggen bij het conflict.
De natte droom om de laatste Jood die het land verlaat nog in zijn rug te kunnen schieten.

Helaas mag en wordt daar nooit op gewezen.
Het strookt ook niet met het beeld wat mensen krampachtig vast proberen te houden; Israël is slecht en al het slechte wat de palestijnen ervaren komt van Israël.
-Zelfs als een palestijn zich stoot aan een steen krijgt Israël daar nog de schuld van.-

Erg spijtig allemaal want achter de schermen vinden er mooie projecten plaats.
Projecten waar palestijnen de hoofdrol in spelen.
Palestijnen die de houding van hun eigen leiders zat zijn.
-Ja, die heb je ook aan de andere kant.-
En daarom zetten die mensen dit soort projecten op.
Zij zijn de strijd zat en willen iets opbouwen, iets ontwikkelen; hun staat.

De palestijnse gebieden hadden net zo welvarend kunnen zijn als Israël.
Maar daarvoor hadden ze zich moeten richten op hunzelf i.p.v. op de strijd tegen de vijand die hun alleen doffe ellende heeft gebracht.

Als we dus vooruitgang willen boeken moeten we kappen met de traditie om ons alleen maar te richten tot Israël.
Het boek 'Wij haten elkaar meer dan de Joden' en dit gehannes tussen fatah en hamas laat zien dat er nog heel wat puin geruimd moet worden bij de palestijnen zelf alvorens zij over kunnen gaan tot onderhandelingen.
Het heeft dus ook geen enkele zin om Israël te dwingen tot onderhandelingen (lees; toegeven aan vooraf gestelde eisen van de palestijnen zoals gevangenenruil tegen.......?/ ja, wat egenlijk?).
Laat de internationale gemeenschap zich eens richten tot de palestijnen en laten ze er eens voor zorgen dat die welbekende olifant ook eens bij hun uit de kast getrokken kan worden.
Misschien komt dan vrede een stapje dichterbij.
Tenminste, als dat de insteek is.

1
31 Malinois

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

14 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Bengoli XGenshim Impact PornBlacked Com PornMms Porn HindiDownblouse PicsNude HottiesQueef CompilationXnxx TarjanBelu VideoAunty GropedPorn Stripping GamesSpider Gwen SexsLana Rhoades ViedosBhabhi Xxx ComVibrator OrgasmHardsextube ComIndian Young Aunty XxxJav.hd Sub IndoLap Dance PovHotaru AkaneExtreme TubeReddit GuroLacey Charbet NudePlunderer Season 2Yand.reGay PornsitesGilfs RedditTube PervezijaGoblin HentaiPorn Hd HindiSex Tape CelebritàHomem Pelado GifsBbw Ebony Blow JobJuliette Michele NakedDont Starve Porn갑딸남 2대1Gay PotnAunty Porn VedioPornenemaJohn E DepthBjmatureUnwantedgangbangPakistani Pron VideoXnxxnvBig Titty Porn StarsHotsex VideoCloud MeadowpornViolet Aummers NudeFamilystrokeAriel X Vs Muscle BarbieXxx Family Sex VideoAishwarya Rai NakedHorny For PornPorn Pics Up SkirtBap Beti Xxx VideoAiken Sc EscortsDoggystyle Facing The CameraReddit SwingerXhsterFree Amature PornPornos LesbianosTamil DickSucking Titty PornSexe Meres FilsOld Gay Men PornhubSuper Hit Sex VideoLinda VoSolo Women PornChasty BallesterosHot Sister And Brother Sex VideoKanada Sex VideoPeliculas EroticaDesixn XxSisswapFatal MobelAsses Big AnalXhamster JapanJessica Simpson Dukes HazzardLena Porn StarSunny Leone Sexy BfMallu 69PornnoWww Desi Xxx Sex ComJapanese Gym PornNaomi Woods Porn VideosIsabel Moon DogSlutofpascalPirn TubeCorn PornhubPornovideos FreeBrandi-maeStudent SexWwwxxxsexXxxxxx2Kajal Sex XnxxZazie Beetz NudeIa PornBlack Porn On TwitterAnime Sexo GifsBabefacedhoeNipple Slips On The BeachTeen Asian PornDesi Sexy XvideoWww Tarzan Xxx ComDesi Yoga XxxYadong KoreaCaroline Ellison PornWww.imagefapcomHappy Sex VideoVillage Girl Bathing VideoFemale Celebrities NakedAmature Bbc PornAmouranth ForumBrazzwra HdPornhub Desi VideoPorn Hub Hidden CamCreampie Porn PicsNaked Hot GuySexy Lesbian Porn VideosIndian Bf Video BfKendra Sunderland GangbangNudes AmadoresLena Pual PornhubNew Mallu Sex VideosMathira PornHot Bob PressSani Lone XxxStepmother PornoVideos De PutasPisswomenGay HazedNsfmonsterSlipthegamesManwha AdultePornstars From MexicoFleshlight GirlsPower Ranger PornhubBlow Jobs In The MorningLouren PixieGarima Jain SexTamil Aunty Mms VideoBocilcolmekSexy Women Naked PicturesSarah Sunday PornThisvid.comPornos ProstitutasHentai Fr ScanTravestis SexoHentairavenPorn Por Dinero