door Brynnar in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 6
  • 600x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Flauwekul artikel er wonen in Nederland allochtonen die al 30 jaar in Nederland wonen en nog steeds geen Nederlands kunnen spreken of lezen.

11
1 welofniet

Stigmatiseren, Demoniseren en Liquideren de handelswijze bij links..

11
2 Xmod

Hahaha, ja correct

Maar dat kan je de PVV tokkies niet duidelijk maken...

30
3 Bullet108

De Gladiool :

De Gladiool is een online tijdschrift dat op satirische wijze zowel bloedserieuze als enorm oppervlakkige zaken aan de kaak stelt. We geven onze onverbloemde mening over trends, gedrag, maatschappelijke issues, eigenlijk alles wat de gemoederen in de moderne samenleving bezighoudt. Als je nu denkt, 'wow, wat zijn jullie opeens sjiek aan het praten, jongens?' dan kan het zijn dat je helemaal niet op deze pagina thuishoort en weer ff verder moet gaan met onze lache artikeltjes lezen. Onderstaande tekst is namelijk vooral interessant voor partijen die met ons samen willen werken en geen idee hebben wat wij nou in godsnaam aan het doen zijn.

https://degladiool.nl/about/

20
4 Wijhuis

Kon je niks over Trump vinden?

7
5 Gummibal

@3

Hoe noem jij dan iemand die op NK aan het beledigen is?

5
6 Suwelding

degladiool.nl is dat net zo'n site als krapuul.nl dus opruiend en stigmatiserend met zelden een feitelijk verhaal..

7
7 Xmod

Geschreven en geïllustreerd door ene tofik bibi.
Is hij ook een site a la Joop voor zichzelf begonnen? (met subsidie uiteraard)

7
8 Positivo

@1 Ben ik wel met je eens, daarbij, deze meneer, "waarschijnlijk" goed geïntrigeerd,doet precies hetzelfde waar hij "tokkies" van beschuldigd, nl. Iedereen die voor Pvv stemt hetzelfde hokje plaatsen.En over de taal beheersen, dat is gewoon onzin.

6
9 lisaaatjuh

@7
Het riool.nl zou een betere naam zijn.

6
10 welofniet

Wie was toch ook al weer Tofik Dibi. Oh, ja, de mislukte politiek leider van GL die het niet kon winnen van Jolanda "stekkerdoos" Sap. En die loser gaat nu proberen met stigmatiserende stukjes op ranzige linkse derderangs media PVV stemmers de maat de maat te nemen.

Dit is te vinden over Tofik Dibi op Wikipedia:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tofik_Dibi

"Er was kritiek op het feit dat Dibi lange tijd gebruik maakte van de wachtgeldregeling voor voormalige Kamerleden. Ondernemer Erik de Vlieger bood Dibi een baan aan, maar deze ging daar niet op in. Loyalis, de uitvoerder van de wachtgeldregeling voor Kamerleden, liet vervolgens uitzoeken of het GroenLinks-lid nog wel recht had op wachtgeld.[29] Zelf zei Dibi erover: "Dat wachtgeld is een diepe, diepe frustratie voor mij geweest omdat ik niet in staat was een baan te vinden, en nog steeds niet. Na de dertigste brief denk je: heeft het nog zin? Dat het niet lukt, komt deels door hoe ik de politiek heb verlaten, en deels doordat ik als student de politiek in ging".[28]"

3
11 RazorBlade

Ah, kijk @1 en @2 ... daar heb je er een paar question

12
12 Kopkaas

Alle moslims over een kam scheren alle pvvers over een kam scheren , generaliseren is dus ook aan linkse pulp toevertrouwd .

4
13 El Matador

@10 ach, er zijn zelfs personen die serieus ingaan op het braaksel van de speld...

2
14 upanddown

"De gladiool" vertegenwoordigd de mislukte bevolking. Wat een puin artikel., verwacht je niet van de tegenpolen van Wilders. Dat waren toch nette hoogopgeleide mensen?

3
15 de Leek

@15

"Wat een puin artikel.,"

... zegt iemand die een punt en een komma achter elkaar plaatst, 'puin artikel' als twee woorden schrijft in plaats van aan elkaar, en die 'vertegenwoordigd' met een d in plaats van een t schrijft.

11
16 Kopkaas

@2

"en Liquideren de handelswijze bij links..'

LOL *koekoek*

9
17 Drumpf

@16 Nee “Kopkaas” dat is tenminste gesofisticeerd.

6
18 El Matador

- Mensen die zich ergeren aan taalfouten zijn grote egoïsten -
http://wibnet.nl/mens/psychologie/mensen-die-zich-ergeren-aan-taalfouten-zijn-grote-egoisten

question

5
19 Vageali6888

@18

Ah ... u kunt het met argumenten niet winnen, dus begint u over kopkaas? De mijne is allesbehalve gesofisticeerd, en in de uwe ben ik allesbehalve geïnteresseerd.

7
20 Kopkaas

https://degladiool.nl/trapernietin/
Deze vind ik ook heel leuk. Heeft niets met de PVV te maken, maar wel met DENK.

4
21 sockknitter

Kopkaas, altijd al willen werken bij de taalpolitie zeker?

6
22 RazorBlade

@22

"Kopkaas, altijd al willen werken bij de taalpolitie zeker?"

Nee hoor, gewoon een gedegen opleiding gevolgd en goed opgelet op school.

Taal hoort bij het Nederlandse culturele erfgoed en als Nederlander hoor je onze mooie taal correct te beheersen.

6
23 Kopkaas

@23 Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Geen enkele wet die dat verplicht.

7
24 RazorBlade

@23 : "Taal hoort bij het Nederlandse culturele erfgoed en als Nederlander hoor je onze mooie taal correct te beheersen."

@24 : " Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Geen enkele wet die dat verplicht.".

@24 : Maar je eist het wel van asielzoekers / vluchtelingen??

Hahahahaha!

10
25 Wijhuis

@24

Net zo als er geen wet is die stelt dat Zwarte Piet zwart moet zijn, toch?

8
26 Kopkaas

@26

Kan je niet tot september volgend jaar wachten? Het was net een beetje overgewaaid.

4
27 Suwelding

@27

Ja zodat sommige mensen weer kunnen zeuren, " nu al? Het is nog maar september, laat ze maar klagen na decembe"

Hahaha

6
28 Bullet108

@25

"Maar je eist het wel van asielzoekers / vluchtelingen??"

Dat schrijft kopkaas min of meer ook maar daar ageer je dan weer niet op.

5
29 Suwelding

@16 : dus iemand die niet correct Nederlands schrijft, misschien een tikfout maakt kan geen inhoudelijke mening hebben?

4
30 Reagentje

@30

"... kan geen inhoudelijke mening hebben?"

Dat is niet wat ik zei. Ik vond het alleen opmerkelijk dat iemand andermans artikel een "puin artikel" noemt, terwijl zijn eigen reactie, slechts twee regels, vol fouten staat. Dat is dan weer mijn inhoudelijke mening.

3
31 Kopkaas

@25 Nee hoor ik verwacht niet van vluchtelingen dat ze perfect Nederlands schrijven. Ik verwacht van vluchtelingen dat ze niet hier naar toe komen tenzij het gaat om vluchtelingen uit Europa. Waarom zou iemand bijvoorbeeld uit Syrië door talloze veilige landen komen en zich vervolgens pas hier registreren als vluchteling? Naar mijn mening ben je geen vluchteling meer als je je bevind in een land als België of Duitsland.

Maar ook van andere mensen uit het buitenland die hier wat mij betreft wel welkom zijn verwacht ik niet dat ze perfect Nederlands spreken of schrijven. Ik verwacht dat als ze hier naar toe komen dat ze in hun eigen levensonderhoud voorzien en dat ze niet crimineel zijn. Dat is helaas vaak al te veel gevraagd. Verder verwacht ik van iedereen, inclusief autochtone Nederlanders, een liberale houding. Je weet wel, wat gij niet wilt dat u geschied,... Leven en laten leven. Als iemand uit China sambal door zijn eten wil doen dan heb ik daar geen probleem mee. Als iemand uit Iran geen varkensvlees wil eten vind ik ook prima. Waar ik wel moeite mee heb zijn de mensen die van alles en nog wat gaan eisen omdat ze een bepaald geloof hebben of denken dat ze anders niet voldoende voorkeursbehandelingen krijgen.

@26 Nee, er is geen enkele wet die voorschrijft dat zwarte piet zwart hoeft te zijn dus als iemand graag zelf een andere kleur Piet op zijn feestje wil hebben dan heb ik daar geen problemen mee. En zoals ik zei, ik heb er wel moeite mee als je voor andere gaat bepalen dat ze geen zwarte Piet zouden mogen gebruiken op hun feestje. Laten we gewoon afspreken dat als jij een rode piet op jouw Sinterklaas feestje wilt hebben dat ik dan niet ga zeuren, en als ik een zwarte piet op mijn feestje wil ga jij niet zeuren. Laten we vervolgen de wens van de meerderheid volgen als het gaat om algemene feestjes zoals de landelijke intocht op TV. Goed plan toch?

4
32 RazorBlade

@31

Een paar voutjes, nou en.

2
33 Suwelding

@32

Jij hebt duidelijk geen enkel idee hoe een vluchteling eruit, en blijkbaar heb je geen geen enkel idee hoeveel vluchtelingen ee in de regio worden opgevangen

"Ik verwacht dat als ze hier naar toe komen dat ze in hun eigen levensonderhoud voorzien en dat ze niet crimineel zijn. Dat is helaas vaak al te veel gevraagd."

Oh ik merk het al, je bent gewoon een ogezoute racist, ok duidelijk...

11
34 Bullet108

Eenmaal hier aangekomen verwacht ik van
De "vluchtelingen" een immigranten opstelling.
Dus werken en aanpassen.
Zoniet dan mag je weer vluchten

6
35 chouffleur

@34 Je weet dat racisme een misdrijf is? Je weet dat je mij dus nu feitelijk zonder een veroordeling van een rechter beschuldigd van een misdrijf? Hoe zou jij het vinden als je buren een bord in je tuin plaatsen met daarop de tekst "hier woont een kinderverkrachter"?

5
36 RazorBlade

@36

Bewijs van je zieke gedachtengoed staat hierboven,alles quoten is onmogelijk, teveel xenofobie/racisme.

11
37 Bullet108

@34 Dan nog een inhoudelijke reactie.

"Jij hebt duidelijk geen enkel idee hoe een vluchteling eruit, en blijkbaar heb je geen geen enkel idee hoeveel vluchtelingen ee in de regio worden opgevangen"

Is het mijn verantwoordelijkheid dat vluchtelingen in een ander land dan Nederland niet goed worden opgevangen? Ik zie niet in wat ik daar aan zou moeten doen of zelfs kunnen doen. Ieder land heeft zijn eigen verantwoordelijkheden.

Voor de duidlelijkheid, die tweede zin ging niet over vluchtelingen want daarvan had ik al van gezegd dat ze hier niet thuis horen. Ik heb het dan over bijvoorbeeld een Amerikaan die hier naar toe komt voor zijn werk. Daarvan verwacht ik dat hij in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien. Er is namelijk geen enkele noodzaak dat zo iemand hier naar toe komt. Als hij hier naar toe komt omdat hij een schaarste kan opvullen dan verwacht ik dus niet dat hij thuis gaat zitten met een uitkering.

3
38 RazorBlade

Beste Bullet,

Je verwijt mij van allerlei onwenselijk gedrag en beschuldigd mij zelf van het plegen van misdrijven maar ik voer hier een discussie op basis van argumenten en ik speel niet op de man. Als je het niet kan hebben dat mensen een andere mening hebben dan is het misschien niet echt handig om te discussiëren op een discussieforum. Ik zou je dan ook vriendelijk willen vragen om je kwalificaties richting mij en anderen die het niet met je eens zijn achterwegen te laten. Dat houdt de boel net wat aangenamer. Bedenk wel dat de manier waarop je andere behandeld meer zegt over je zelf dan over die anderen.

4
39 RazorBlade

@16 Och ja meneer kaaskop, doe dit snel onder mijn werktijd. Taal is ook niet mijn sterkste kant, en dan krijg je foutjes. Maar heeft u nog iets inhoudelijk te melden?
Heb ik alles goed geschreven?

3
40 de Leek

mooi omschreven. leuk artikel. alleen niet verheugend voor iedereen hier bij NK. men zou zich eens herkennen.

9
41 info

** gebruiker verwijderd **

De vraag is wie en waarom nu dit soort vuilspuiterij tegen de Nederlandse bevolking wordt geuit ?
Ik weet het antwoord , U ook ?

42 verwijderd682241

@40

"Och ja meneer kaaskop, doe dit snel onder mijn werktijd."

Moet je ook niet onder werktijd doen hè question En je hoeft geen meneer te zeggen hoor. Inhoudelijk heb ik volgens mij al het e.e.a. gezegd. En ja hoor ... u heeft deze keer alles prima geschreven question

3
43 Kopkaas

Dit verhaal is zo dom en generaliserend dat negeren het beste is.

1
44 PFL

De haat die uit dit stukje spreekt jegens de autochtone Nederlander is ontstellend.

Dit is Mein Kampf in het kwadraat. Generaliserend, beledigend, haatzaaiend, feitenvrij.

Geheel in lijn dus met de door sommige linksen zo gecultiveerde haat tegen alles en iedereen die het niet met ze eens is.

Dat zo'n stuk anno 2017 nog geschreven wordt... Ik dacht dat de Nazi's verslagen waren.

2
45 Sterke

@38
"Is het mijn verantwoordelijkheid dat vluchtelingen in een ander land dan Nederland niet goed worden opgevangen?"

Oke, het is glas helder, u geeft mij gelijk wat u heeft geen enkel idee hoeveel vluchtelingen en in de regio worden opgevangen (ff een tip, miljoenen, u kunt zich toch wrl voorstellen dat geen enkel land dat kan vol houden?

En dan zij de vluchtelingen voornamelijk criminelen, en daarom bent u een racist, geen misdrijf btw)

@39

Beste razorblade, u weet dondergoed dat u fout bezig bent, en ik noem het beestje bij zijn naam.

Bevalt het niet, dan bent u vrij om een andere forum te zoeken voor u discussies met "argumenten"

Grappig dat u op een onderbouwde reactie, gezien u "inhoudelijke" reacties....

1
46 Bullet108

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@14Het heeft bij velen ook tussen de oren gezeten door de angst (De Jonge o.a.), die hen werd aangepraat.Later bleek ook, dat gevaccineerden...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

@3 Maar dan wel per strekkende meter. . . ....

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ABRACADABRA
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

@2 ja, ik vraag me dan ook af hoeveel meer Russen moeten sneuvelen, voor er een opstand komt in Rusland. kan toch niet eindeloos doorgaan zo?...

4 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

LoydMorris
FOTO: Jutta Leerdam deelt spiegelselfie in jurk met flink decolleté

Niks mis mee. . . mooie vrouw, Jutta 😍...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

maarten1234
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

alsof we nu ineens bij verlinksing het antisemitisme weg is ;) ik denk dat menigeen uit de zandbakregio een soort vroeg aangeleerde haat heeft...

16 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Sarcoff
Europese Hof kraakt toelating pesticiden: weg met de oude protocollen

Nee, ik wens geen abonnement op die k*tkrant....

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@2Mag ik je erop attenderen, dat ook de groep allochtonen die jij zo aanbidt, onder een grote groep "niet-gevaccineerd" vallen?Zeg je tegen ...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

maarten1234
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

@4 haha... ja wel raar... in een tijd dat grond kostbaar is, moet er ruimte gemaak worden vanwege geloofsovertuiging en dat dan ook voor eeu...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

crises +1 : gevangeniscrisis ... god man, echt een wereldprestatie van de politiek.. op hoeveel crises zitten we inmiddels? laatst de mestcrisis...

20 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Chaturbate VideoAnime Pron VideoAnimation Comics PornPokimane CumMy Mom PornhubTürkçe Altyazılı PornoüMaria Takagi Porn VideosEscortbabykonAnty Porn VideoMia Malkova DownloadMyhentaicomixXvideos.onlyfansTelugu Blue PicturePregnant Sex MoviePunished SubmissiveShania Twain ToplessAj Applegate AnusChudayi VideoUncle Aunty XxxOld Nude MoviesInterracialblowbangAggressive BlowjobsSister Porn VideoFlorida NudeReincarnation ColliseumXhammesterAmadoras.twitterXxx43Mia Khalifa PotnVannessa DelrioSelena Gomez Porn VideoAmazon Amanda FacesittingAshleytervortKaty Perfy NakedSex Movie Hd ComMfc CamsCock SleveBoy Kissing BoobsAxe XxxBest Twitter Accounts Better Than The HubBlowjobsloppyHillsry Swank NudeLesbianhot PornSally Field HotAne Wa Yanmama Junyuu-chuuSexy Elsa JeanAnanda Cerny PornTrixhentiAmy LindsayHot Wife GangbangedXxx LedbianGeneral Butch R34Black MandingoDesi Ladki Ki Sex VideoReal Glory HoleGet Me Pregnant PornFutanari FnafVouyer NudesThai OnlyfansAngela Withe PornXhamasteSites For Free PornCanal De Putaria No TelegramMalaysia SexxxBisexxxxBeth Beers NudeDeci Xxx VideosBiggest Thai TitsNude Tik Tok ChallengesHoldthemoanBhentaiXbxx InPorno Com NegrasPorn DeepthortMinecraft Gay PornIntense OrgasmingPunishment In DiapersFemdom MilkingAnalitalianHub TitNet Video Girls CreampieDirty RoulletWww Free PornBlack.com PornSite Escorte GirlHorror PorniGay NxxLove RandilanEsperanza GómezHentai CollectionPorn FreeuseIndian DickTaylor PornZava Zavi ComMelayu SexMiley Ciris PornSaukura PornPlayboytriple PlayPorn IncetoAfrican Tribe NudeTamil Aunty Saree RemoveIndian Model Nude PhotoshootTwerking NakedlyMom FuckdadPron SitrTransformation HentiaNude In The HomeKeisha Grey NudeDesi PonBig Body XxxMime And Dash HentaiLatiya DeviHentail FrançaisPorno HwSofia Vergara NudeGay DeepthrpatXxx Sexi VideoDeshi Porn MovieFree Porn PerfektHqs EróticasCojiendo Con Mi HijastraBelleaaShirtlift LoraKayla Green SexVideo Sex MarathiMiss_juliaaBrutal FacefuckingOnly TikSex Sex VidoesNaked Asain TeensBilu SexJaponesa PornoMadison Ivy AnusBrunette GangbangedIndianpornhdPorn Funny MemesWendy DioreAgentredgirlWeird PornvideosOnly Fan LeakedYurihentaiSkinny Bit TitsGay Interacisl PornXnxx WashroomAlexis Texas XvProne VedioMortherless PornHentais BrasileirosMidget FuckedSouth Sex