Arbeidsbeperkten kunnen onder minimumloon komen (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  99 Reacties

  • 3
  • 712x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Oh maar van mijn loonstrook zal je niet onder de indruk zijn hoor lol.

10
51 Yisrael

@4 Gezien uw reactie @2 bent u dus voor asociaal beleid.

1
52 rolstoeltje

@48 Ja ik glij zo van m'n bank lol. Doe toch normaal lol.
Overigens is mijn zusje blind, dus uhm... beetje dimmen zou geen kwaad kunnen.

9
53 Yisrael

@51

"Oh maar van mijn loonstrook zal je niet onder de indruk zijn hoor lol."

Oh maar dat begreep ik zelf al lang dat ik daarvan niet onder de indruk zou zijn. Als het bij jou dan inderdaad om loon voor daadwerkelijk verrichte arbeid zou gaan. question

0
54 rebo

@50 Nou je kan het nu draaien zoals je wil, maar als ze dezelfde arbeidsproductiviteit zouden hebben als reguliere werknemers, zouden we heel deze discussie niet hebben.

Voordat ik verder op je voorstel in ga, wat houdt die shit in? Werken is niet per se een hobby van me ofzo.

En even terzijde, maar ik doe me niet voor als 'grote kerel', ben maar een beetje straatjongen toch.

10
55 Yisrael

@53 Mijn neefje is onrendabel even dimmen dus voortaan... En als het om je zusje gaat moeten mensen dimmen, iets dat ik niet eens noemde trouwens...
Het blinde zusje van iemand zonder gouden theelepel bij de geboorte kan gewoon verrotten volgens mij zeg je in @2 .

Dus zelfs met een blind zusje kun je nog niet de empathie opbrengen voor blinden in een minder fortuinlijke situatie... Dat is wat ik eruit haal.

5
56 Dian

@50 en @52 : Negeer die trol nou maar!

Hij wil niet weten dat er bijv. mensen zijn met een chron. ziekte / handicap die tig keer gesolliciteerd hebben en nooit aan de bak zijn gekomen waardoor ze hun hele leven rond hebben moeten komen met een inkomen op bijstandsniveau?

Die nu hartstikke blij zijn met hun baan.

Mensen die hij MISLUKT noemt vanwege hun lage inkomen?

Maar je hebt totaal het recht niet anderen continu denigrerend te behandelen!

Dàt vind ik WALGELIJK!!

1
57 Wijhuis

@55 Je was een vrouw toch? Ondertussen een gender operatie ondergaan?

7
58 Dian

@52 Wat sociaal is en wat asociaal is, is subjectief as fuck. Het idee van 'sociaal' zoals dat door de linkse politiek (eigenlijk door iedereen) wordt gepropageerd, ofwel het herverdelen van welvaart door de overheid, heeft in mijn ogen weinig met 'sociaal' te maken. Sociaal voor degenen die ervan profiteren ja, maar voor de rest...

11
59 Yisrael

@58 Nee ik heb je echt al zovaak gezegd dat ik een man/jongen ben. Yisrael is toch geen vrouwennaam - en op de foto zie je toch geen vrouw.

6
60 Yisrael

@54 Dan zou het nog minder zijn dan het al is question

6
61 Yisrael

@44 : "Doet mij denken aan 70 jaar geleden......"

@47 : "Zeventig jaar geleden werden deze mensen naar het oosten vervoerd..."

WALGELIJKE reacties!!

3
62 Wijhuis

@62 Walgelijke aanleiding, logisch gevolg.

9
63 Wild Rover

@61 : Je reacties worden met de dag erger!

2
64 Wijhuis

@56 Over dat 'onrendabel' hebben we het al eerder gehad, niets mis met die bewoording.

En nee, het ging over het zogenaamde leedvermaak waarvan ik zo ontzettend zou genieten... Dat terwijl ik dus in mijn omgeving met gehandicapten te maken heb, daar doe ik zelfs vrijwilligerswerk voor zo nu en dan.

En nee dan begrijp je @2 niet. De omgeving heeft de verantwoordelijkheid om voor minderbedeelden te zorgen, niet de overheid. Dat is alles.

9
65 Yisrael

@62 Wat is daar nou weer verkeerd aan...

8
66 Yisrael

Eigenlijk wel typisch dat een mening niet op prijs gesteld wordt als je pleit voor denivellering, dat is schijnbaar de heilige graal hier; verbindt vriend en vijand. question

7
67 Wild Rover

@35 Als ik zie hoe snel en nauwkeurig ik mijn werk doe , dat doet menig regulair medewerker mij niet na , echt een gemis voor het regulaire bedrijfsleven , ik.

0
68 MarcusCole

@55
Klopt, ze hebben niet dezelfde productie als reguliere werknemers, dat is niet wat ik beweer. Wat ik wel beweer is dat degene die gewoon aan het werk is meer hoort te verdienen dan bijstandsniveau. Want dat was het initiële plan van van ark. Ze krabbelt nu al terug naar minimumloon.

Die "shit " houd in dat je tussen de jongens mee aan het werk gaat. En je zelf mag ervaren wat ze doen, hoe ze het doen en of een minimumloon de juiste beloning is voor het werk wat verzet wordt. En dat werken niet jouw ding is, daar hebben we dan even niet zo héél veel mee van doen,want werken moeten we tenslotte allemaal. Tenzij je in de bijstand wil hangen natuurlijk.

En ja, je profileert je hier als een keiharde kapitalist die het iedereen wel eens even zal vertellen hoe het zit. Een jongen van de straat vindt ik je allerminst. Die hebben door hun eigen ervaring vaak een redelijk sociaal gevoel naar minder bedeelden. En daar vind ik in jouw reacties bar weinig van terug.

Dit is overigens mijn mening die ik vorm naar wat je schrijft hier. Zegt niets over jou. Maar misschien laat het zien hoe je over komt.

Vindt je dat een beeld waar je je in herkend?

0
69 Janzzen

Yisrael ik keek ff naar je foto en dacht puff met jouw snotneus, begin eerst maar eens levens ervaring op doen. en ik hoop dat je eigen baas bent want als
je bedrijf jouw reacties leest genoeg reden om je per direct eruit te gooien.

1
70 nikkytha

@60 Je hebt het altijd over je vriend en volgens mij heb je meerdere keren aangegeven dat je een vrouw bent. Ooit was je 23-24 en toen werd je opeens een stuk ouder. Is dit weer zoiets?

8
71 Dian

@65 Dan is er ook niks mis met hond.

7
72 Dian

@68

Je hoeft mij niet te overtuigen.

Het is alleen zo jammer dat mensen in een sw bedrijf zo vreselijk tegen allerlei vooroordelen aanlopen. Neem meneer yisrael, ik geloof niet dat het een slechte gast is, maar volgens mij heeft hij gewoon geen idee waar hij het over heeft. In zijn wereld zijn mensen met een beperking onrendabel. Vandaar dat ik hem de mogelijkheid bied om zijn beeld te staven. Een goed geplaatste sw medewerker is echt een aanwinst voor een bedrijf.

Maar ja, dan moet je als werkgever wel er voor openstaan....

0
73 Janzzen

@69 Dat werken moet lonen en men meer moet verdienen dan de bijstand, ben ik echt wel met je eens. Dat lijkt me niet meer dan logisch zelfs.

Sorry maar ik ga echt geen toezeggingen doen als ik niet eens weet wat het inhoudt. Vind het een hartstikke leuk idee, maar wat meer details zou ik graag zien. Ik ben heus niet te beroerd om eens uit m'n comfortzone te komen.

En ik ben een kapitalist ja, dat klopt helemaal. Ik draag slechts mijn ideologie uit, dat heeft verder niet zoveel te maken met dat ik anderen zou vertellen hoe zou zitten. Ik claim geen waarheid, maar kritisch denken wordt niet zo gewaardeerd.

8
74 Yisrael

@71 : Hij is homo zoals hij zelf schreef.

1
75 Wijhuis

@73 Ik ben ondertussen 7 jaar geleden begonnen als post bezorger / koerier , bij een lokaal postbedrijf wat met arbeidsgehandicapten werkt en ondertussen onderdeel is van een landelijk geheel , toen ik nog in de productie zat , stagneerde ik echt , de beste zet die ik ooit in mijn leven heb gedaan , ik ben compleet veranderd , heb dat ook te horen gekregen van mensen die mij langer kennen hier van nujij.nl , ik ben een stuk rustiger en kalmer in mijn hoofd geworden en kom een stuk intelligenter en wijzer over.

0
76 MarcusCole

@71 Ja Dian in de moderne wereld bestaan er openlijk homoseksuelen... lol.

3
77 Yisrael

@74 : Met kritisch denken is niks mis.

Wèl met denigrerende reacties zoals "Arm = mislukt, eigen schuld of niet".

1
78 Wijhuis

@76 Dat is helemaal waar

0
79 RonMVV

@73 "Een goed geplaatste sw medewerker is echt een aanwinst voor een bedrijf"
Dat ben ik met je eens maar daarmee ben je er nog niet.
Het zal toch een andere visie en flink wat maatwerk van de werkgever vereisen en die weet vaak niet hoe zoiets moet en waarmee rekening gehouden moet worden.

0
80 Wild Rover

@76 Je zegt precies zoals velen denken. Nu jezelf nog overtuigen Marcus, regelmatig moeten we je er nog op wijzen. Zou niet hoeven.

Wanneer kom je overigens weer naar 013 e.o. dan pakken we eens een potje bier op koningshoeve.

3
81 Gut

@81 Geen plannen een maandje terug was ik wel te vinden in de Little Devil.

0
82 MarcusCole

@74
Ok, plusje voor een open kijk op zaken.
Wat houd het werk in, beetje afhankelijk van het weer en de tijd van het jaar, schoffelen, uitharken, rozen snoeien zoals het hoort, alle perken klaarmaken voor de zomer, soms moeten leibomen vastgezet, voorjaarssnoei van bepaalde heersers etc etc....
Maar in jouw geval zou het er meer om gaan of jouw beeld wat jij hebt van mensen die met een beperking aan het werk zijn wel terecht is. Want ik vind dat je veel van mijn collega's onrecht aandoet door ze weg te zetten als onrendabel. In mijn optiek is iemand die zijn best doet en bij wil dragen aan de maatschappij nóóit onrendabel. Die term bewaar ik wel voor luie uitvreters die hun deel niet wensen te dragen. En dat is een héél andere groep. (Werk ik trouwens ook mee voor 3 dagen per week).

En het is je goede recht om je ideologie uit te dragen, kritisch denken mag ook. Maar ik stoor me wel aan de manier waarop je je uitdrukt. Je kunt prima kapitalisme neerzetten zonder daarbij andere mensen naar beneden te duwen. Dat heeft namelijk niets met kapitalisme te maken, maar hoe jij tegen een ander aankijkt. En dat is een belangrijk verschil.

0
83 Janzzen

@76
Als jij de plek hebt gevonden die echt bij je past en waar jíj je goed bij voelt, dan ben ik oprecht blij voor je. Klasse!

0
84 Janzzen

@57
"Maar je hebt totaal het recht niet anderen continu denigrerend te behandelen! "

Jij durft het over "denigrerend behandelen" te hebben ? een poster die de Nederlandse taal niet helemaal machtig is maar wel zijn best doet, verwijs jij continu naar onderstaande link...

"Nederlands voor anderstaligen (NT2 cursus)"
https://www.volksuniversiteit.nl/cursussen/taalcursus/nederlands-voor-anderstaligen-nt2-cursus

1
85 Lias

Overheidsinmenging , altijd een succes.

2
86 solidsteel

@80
Normaal gesproken wordt de plaatsing van de sw medewerker naar een regulier bedrijf goed gemonitord en doorgesproken vooraf. Natuurlijk gaan er ook wel dingen mis, dat zal ik niet ontkennen, Maar over het algemeen loopt het redelijk goed.
En ook voor de werkgever is er begeleiding voorhanden als nodig mocht zijn.

0
87 Janzzen

@85 : Doe even niet zo schijnheilig!

Asielzoekers / vluchtelingen wordt toch ook steeds verteld dat ze fatsoenlijk Nederlands moeten leren??

Maar verwijzen naar een instantie die Nederlandse cursussen geeft voor iemand die al langer in Nederland woont en werkt is dan ineens denigrerend?????

Dát noem je toch meten met 2 maten, toch??

6
88 Wijhuis

@88
Over schijnheilig gesproken, wanneer je het consequent ook bij asielzoekers/vluchtelingen die hun best doen Nederlands te schrijven ze naar die instanties zou verwijzen zou je niet schijnheilig zijn, maar dat doe jij niet... dus wie is er schijnheilig en meet met 2 maten!!

1
89 Lias

@83 Prima, sign me up.

2
90 Yisrael

@90

[email protected]

Ik kan dit erg waarderen!

0
91 Janzzen

@91 Yo thanks bro ik ga je morgen mailen ja.

2
92 Yisrael

Prima

0
93 Janzzen

@93 Heb verstuurd bro.

2
94 Yisrael

@43 Jij was een goede geweest in de Hitler tijd
Hitler was ook tegen de gehandicapten Ga je schamen maffert

8
95 Bollieboos

@95 Je kan ook te ver gaan met op de persoon spelen, dit kan je echt niet zeggen.

3
96 Yisrael

@96 U speelt op gehandicapten en die mensen hebben de zelfde
rechten als u en die mensen horen niet bij het grofvuil
Denk nog maar eens goed na over @96 meneertje

4
97 Bollieboos

@97 Ook al heeft u wel een punt, zo'n hitler opmerking gaat echt veel te ver.
Ga u schamen.

0
98 mijnvorigemeningwastochbeter

@43 De nazaten van een van de slachtoffergroepen van toen...
Enge denkbeelden hou je er op na.

10
99 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

26 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

30 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Australia Sex VideoOnlyfans Play PlusBuck Angel PornEmily Rinaudo NudeChut Chut ChudaiShirdan LoveDogfartnetworkJuicysextapePirn TubesBest Latina PornstarPorn Amateurs FranceHindi Gay Sex VideoSemale XxxTamil KamakathaikalXshrActor TrishaUblock OriginsNew Web Series PornIndianxxxxHindi Mom XxxTamil Secret Sex VideosSunny Leone Movie ListLocal Hd Video BfLesbian Seductuon PornRico Blaze PornHow To Make Homemade FleshlightInflucersgonewildNude Kim KardashianJapanese SexyTelugu College SexDillion Harper BoobsBig Tits Blowjob GifFree New Video PornBonnierabbit SugardaddyEscort Girl EvryJulie's NailsGumballs Mom PornCheating Wife NudeJk痴漢電車vrTeen Porn Videos DownloadLivejazminAnateur PornTaboofantazuPussy LickCumming PornKrystal Boyd NudeNicole Brooks OnlyfansArabbitchNude Men VideosIndian HdpronDesi Sex Video Hd ComWatch Pam Anderson SextapeBlumpkinsAngelia White NudeDesnudos Maite PerroniHamster Free PronHantsu X TrashLoceherfeetBbw Naked MatureAletta Oceans Deepest DerriereMaid PornvideosPorn[Site De ProstitutasTabooporns ComHumaniplOnlyfans GratusReyna BelleThecollegestripperPussy And AssSkipthegames BostonScort Services Near MeThighdeologyPornô Com VelhasLadyboy CreampieBi Porn FreeLulu Chu BlackAbiee__Phenelope Cruz NudeShraboniAnime GirlboobsJapanes Porn PublicSloppy Seconds VideosFree Brazzwrs PornSexy Bbw NudeLatina Por NPrivate BlackAnnonce IntimeRomatuc PornPrinmistyyIndian Chudai Ki VideoKira Noir TransHood SextapesNude Pics Angelina JolieAshley AokyMom Seduces BabysitterScat MfxNude MemesVideos Porn CartoonAnal Pornos VideosFree Porn CrampieBiggest Booty PicturesXnxx ChaneesGirlfriend Boyfriend SexXnxx Com Hd VideosXnxx GodDevin DerayRed Rose La CubanaPlnet SuzyMeet And FuckShop Lifter三上悠亚 AvXxx Hindi Porn VideoPunished With DiapersBleached RawAnne RodeMotheressBlack Porns HdRealiifecamLuvtheflex NudesRip XxxBlack Puusy PornShaybarbie PornTo Watch Free Porn MoviesGarden The AnimationFree Oorn SitesXnxx عراقيCrystalmcbootayMaripily RiveraChubby Girls Porn VideosTamil Actress Namitha Sex VideosXexey VidoIndian CollegepornSunny Leone S Sex VideoCanela Skin Danny DFucdXxx Tube ComInxx PornLisa Kudrow NudaPorn Viral VideosAlyssa Griffith LeakedRashi Khanna Xxx VideosForan Sex VideoFamily Guy PirnWomen Masturbating VideoLadyboy BarebackMusalman SuhagratDildo XxxMature Tube PorrnVideo Game Por NSeattle Skip The Games