door Moskowfiets in Media  ·  47 Reacties

  • 4
  • 422x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Terecht. Trump is in de greep van Netanyahu en de burgers in Palestina blijken de dupe.

25
1 Barbapapa-7,5

Ja men zal de komende weken ( mocht de keuze van Trump waarheid worden ) Weer kennis maken met het ware gezicht van het geloof van de vrede , veel analfabeten zullen zich weer laten opruien om de straat op gaan .

7
2 Moskowfiets

Het is natuurlijk onzin om te stellen dat het vredesplan kansloos is door deze stap van Trump.

Dit plan was altijd al kansloos, als je reeel bent. Als het wel een kansrijk plan was dan waren ze daar echt niet al 25 jaar over aan het vechten.

Misschien is dat dan het goede dat van deze lompe aankondiging kan komen. Het irreeele 2 staten plan kan nu van tafel. Kunnen we het over een reeelere oplossing hebben: hoe kunnen we samen leven in 1 land.

6
3 provo

Vrede daar is en blijft een utopie met de aanslagen op het WTC stonden veel Palestijnen te dansen op de daken van vreugde.
Ik wens ze i.i.g veel succes met de vrede.

8
4 welofniet

@3 vrede, volgens welk plan dan ook, komt hier alleen nog verder mee weg te liggen. Dus, ja: Trump heeft weer eens de zoveelste stupide actie in gang gezet. Iets anders kun je van hem echter niet verwachten gezien zijn tenhemelschreiende incompetentie en domheid.

7
5 TedjeR

@1 De dupe? Et verandert niets voor ze. Ze hadden Oost-Jeruzalem toch allang niet meer. Wel heel naïef om te denken dat Israël dat ooit zou teruggeven.

10
6 Yisrael

@5
Waar ik wel in mee wil gaan is de gedachte dat Trump dit plan niet wil doordrukken om vrede te bereiken.

Dit is gewoon voor binnenlandse doeleinden. Zijn aanhangers smullen, zijn tegenstanders spugen vuur. Perfect passend in zijn strategie.

Ik zeg alleen maar: zo heel goed was dat vredesplan nou ook weer niet. En voor die stelling zijn wel argumenten te verzinnen.

1
7 provo

@3 Echt niet 1 land, al die Palestijnen hebben niks te zoeken in het Joodse land.

10
8 Yisrael

@6 'Niet meer'? Wat zeg ik nou. Ze hebben het nooit in bezit gehad lol.

9
9 Yisrael

@8
Mijn glazen bol zegt dat dat een utopie zal blijken. Een land exclusief voor leden van 1 geloofsgemeenschap past niet in deze tijd.

Trump heeft de slinger hiermee een zet gegeven. Nu bevindt de slinger zich op een punt waarvan u misschien denkt: joepie, stop nu de slinger, hij staat perfect nu. Maar zo werkt het niet. Zwaartekracht...

0
10 provo

Nogmaals dit probleem is voor een deel terug te voeren tot de stichting van de staat Israël op 14 mei 1948. Het VN verdelingsplan werd aanvaard door de Joden maar niet door de Arabieren

Met de terugtrekking van de Britten uit het mandaatgebied ‘Palestina’ riep Israël haar onafhankelijkheid uit op het haar door de VN toegekende gebied. De dag daarna werd het nieuwe “Israël” aangevallen door de legers van 6 Arabische landen, Egypte, Syrië, Transjordanië, Libanon, Saoedi-Arabië en Irak

(((( die het VN verdelingsplan niet aanvaarden. ))))


aanvallende Arabische landen riepen hun bevolking op zo snel mogelijk te vertrekken om hun intocht te vergemakkelijken, met de belofte op spoedige terugkeer zodra de Joden waren verslagen.Vandaag heet het dat de Joden verantwoordelijk zijn voor het ‘vluchtelingenprobleem’ maar het is niets anders dan een zwendelpartij en het grootste internationale bedrog.

6
11 Moskowfiets

@10 De Arabieren, Druzen etc. die er nu zijn, prima, maar als je een groot Israël voorstaat, vernietig je de identiteit van de staat. Om nog maar te zwijgen over het enorme verschil in ontwikkeling tussen Israël en Palestijnse gebieden.

7
12 Yisrael

Zoals ik al schreef: uit deze eenzijdige actie van Trump kan één geweldig GOED ding komen!! question

Tot nu toe bleef de exacte financiering en de bewapening van Al Qaida, IS en andere 'gematigde' terroristen goed bewaard in het kwartet Saoedi Arabië, Israël, Turkije en de VS.
Door dit conflict zal men vroeg of laat boos worden en zal er worden gelekt!
Daar ga ik van genieten!

9
13 Uit Den Haag

@9 "Ze hebben het nooit in bezit gehad lol."

Dan is bijvoorbeeld de rotskoepel op de Tempberg vast aan komen waaien...

1
14 Hans Brinker

@13 Nederland heeft zijn 'steentje' wel bijgedragen Al Nusra, daar is daadwerkelijk bewijs voor. Duitsland en het VK ook. Dus wat lul je nou?
Überhaupt welk kwartet? Alsof die landen zo goed door één deur kunnen met elkaar lol.

9
15 Yisrael

@12
OK dat is sowieso al een begin.

En ik snap dat met die 1 staten oplossing de Joodse identiteit van de staat in gevaar komt. Niet heel erg een nadeel van mij uit bekeken. Dat bedoel ik helemaal niet lullig verder. Wat u als bedreigingen ziet dat zie ik als kansen. In 1 staat kan worden gewerkt aan de sociale omstandigheden in de palestijnse gebieden. Het is niet naief om dan te denken dat daarmee ook een deel van de haat verdwijnt.

Wat mij betreft mag die ene staat een voorbeeld worden voor de wereld. En de wereld mag dan applaudiseren voor de Joodse rol in het ontstaan van zo'n voorbeeldstaat.

Overigens zou het wel naief zijn om te denken dat het vanzelf zo gaat lopen.

1
16 provo

@14 Moslims, Arabieren, Palestijnen. Drie verschillende dingen.
De meeste Palestijnen zijn Arabier, de meeste Arabieren zijn geen Palestijn.
De meeste Palestijnen zijn moslim, de meeste moslims zijn geen Palestijn.

6
17 Yisrael

@8 Yisrael

Zoals ik je bijdrage zo lees is dit een puur racistische opmerking.
Iets met Übermenschen en zo.
Misschien wil je dit toelichten, zodat het misverstand wordt opgelost?

9
18 Uit Den Haag

@17 Vooruit dan maar, dan zijn de Palestijnen ook vast aan komen waaien.

2
19 Hans Brinker

het zou me niet verbazen als dit het begin is van een nieuwe vluchtelingengolf richting europa.

noch Israel noch de VS zal daar mee zitten, die lachen in hun vuistje.

2
20 HenkG

@16 Tja degenen die al staatsburger zijn, kan je moeilijk statenloos maken en deporteren, natuurlijk.

Verder, Israël heeft als doel en als plicht om Joden (etnisch en religieus) vanuit de hele wereld een veilig onderkomen te bieden, no matter what. Een groot Israël gaat volledig voorbij aan dat doel. Israël is er niet voor Arabieren, of voor christenen - notabene juist degenen waar Joden altijd door vervolgd zijn. En dan mogen de Joden helpen aan de opbouw van de ruïnes, nee bedankt. Wij betalen zodat zij ons minder haten... Dan haten ze maar wat ze willen.

(Je mag overigens wel tutoyeren hoor, ik ben maar 25 haha)

6
21 Yisrael

@18 Je weet prima wat ik bedoel. Heb het al vaker gezegd; dan maar een racist. Israël is niet seculier dus ik zie geen enkele reden wat niet-Joden er te zoeken hebben.

7
22 Yisrael

Je zou bijna denken dat Trump graag in de voetsporen van Sharon wil treden, die met zijn bezoek aan de tempelberg in 2000. Dat leverde net zo schokkende internationale reacties op als nu.... En het was de trigger voor de 2e intifada.

Zelf denk ik dat Trump hiermee de 3e intifada heeft ontketend. Ondanks alle waarschuwingen.
Want er is een excuus nodig om de Palestijnen op de westbank in een kleiner gebied te gaan samenballen. Die Palestijnen gaan nu morren en Israel gaat als "verdediging" weer meer land pikken. Want Israel wil wel het land maar niet de inwoners, dat zou de joodse meerderheid in Israel in gevaar brengen. En zolang er ongeregeldheden zijn kan Israel blijven stelen.
Het was te rustig op de westbank. Goed gedrag wordt op deze wijze gestraft.
Dat is wat men de Palestijnen nu leert.

3
23 HenkG

Hoe het met Sharon zijn Karma is verlopen is trouwens genoegzaam bekend. Je kunt niet stellen dat de god van de joden hem spaarde.......... Maar dat terzijde.

1
24 HenkG

@23 Rustig op de Westbank? Koekoek. Ben je daar ooit geweest?

7
25 Yisrael

@25
Als je ergens geweest moet zijn om er over te oordelen zal het wel stil worden over de holocaust.

2
26 HenkG

@26 Het was meer om de onwetendheid van je opmerking aan te geven.

7
27 Yisrael

Trump's beslissing heeft niets te maken met de mensen die sinds 1967 Palestijnen worden genoemd. Noch is er enig verband met de zogenaamde ‘bezette gebieden’. Immers, toen er geen ‘bezette gebieden’ waren, was de haat tegen Israël minstens zo groot. Het enige verschil was dat Israël toen veel kwetsbaarder was vanwege de onverdedigbare grenzen. Het NOS Journaal en andere linkse media volgen de islamitische lijn als zij steeds maar spreken over ‘het Israëlisch-Palestijnse conflict’. Die oorlog heet in werkelijkheid ‘jihad’. Veertienhonderd jaar geleden is ons in de woestijn van Arabië de oorlog verklaard. Dat treft het Westen ( kranten staan er bol van ), dat treft Israël.

4
28 Moskowfiets

@27
Je verzuimt helaas aan te geven welke last Israel nou werkelijk heeft van de westbankpalestijnen.

1
29 HenkG

@28 Ze hebben sinds 2012 gewoon een door de wereld erkende staat hoor.
@25 Vergeleken met 11 jaar geleden en daarvoor is het erg al heel lang rustig ja.

6
30 Dian

Jeruzalem is gewoon de hoofdstad. Kom zeg, stelletje jankerds.

6
31 David

Israël is nooit tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan. Zelfs in de tijd van de Ottomaamse Turken stond Jeruzalem nauwelijks in de belangstelling van de islam. Die belangstelling ontstond pas nadat de Joden waren begonnen met de opbouw van hun aloude verwoeste land.

. Er heeft trouwens in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

3
32 Moskowfiets

Analoog aan een zekere reclame.....

Van het verheven volk tot het land met een gejatte hoofdstad

2
33 HenkG

Maar nu moet ik achter winterbanden aan, en om onschuldig af te sluiten: volgens mij was er heel recent een winter waar Jeruzalem meer sneeuw zag dan wij.

2
34 HenkG

Het verzonnen "volk" met een gejatte hoofdstad. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People

7
35 Dian

De Palestijnen hebben natuurlijk wel net 8 jaar Obama achter de rug.
Zeldzaam dat er een oprechte president zit in de VS.
Die kans hadden ze wel moeten pakken.

5
36 WijzeDwaas

Zou de titel echt kloppen of waren de Palestijnen al des Duivels en kwam Trump toevallig als smoes voorbij? Om de tijd te vullen tot de volgende smoes.

2
37 WutWut

@29 Het gaat er niet om of Israël er last van heeft. Naast dat het geld kost, hebben we dat niet (tenzij je militair bent en met stenen wordt bekogeld of wordt neergestoken). Het gaat erom dat het er niet rustig. Palestijnen 'demonstreren' daar iedere dag met hun Canadese vrouwen. Die demonstraties zijn vaak nogal 'gespannen'.
Daarbij komen natuurlijk de kolonisten die eveneens niet vies zijn van geweld en wat al niet meer.

Dus nee, rustig is het er simpelweg niet - en deze dingen had je zelf ook wel kunnen bedenken.

5
38 Yisrael

@32 teveel israel propaganda gelezen?

4
39 Mo[re]Slim.Al[er]t

Het zuidoosten van Jeruzalem is toch al Joods,
Het zuidelijke deel is Armeens, het westelijk deel is Christelijk, en het (grotere) noordelijke deel is Islamitisch.

1
40 Aragon

@30 Zonder hoofdstad, zonder monetair systeem, zonder heel veel eigenlijk. Zelfs bij de NOS spreken ze over de toekomstige staat.

5
41 Yisrael

@35 Geen verzonnen volk, een bijelkaar geraapt volk, zoals ieder volk zeg maar. Als we zo 'verzonnen' zijn, ontken je in wezen ons bestaan, wat toch gek is aangezien de wereld, Europa vooral, toch altijd de grootste moeite met ons heeft gehad, puur om wie we zijn.

4
42 Yisrael

@42 Je snapt toch wel dat het sarcasme is?

4
43 Dian

@41 Bij interpol en in nagenoeg alle internationale organisaties spreken ze tegenwoordig gewoon over een staat.

4
44 Dian

@43 Nee.

4
45 Yisrael

@44 Nou en.

5
46 Yisrael

Als Israël Jeruzalem als hoofdstad wil, dan is dat zo.
Wel een gedeelde hoofdstad, in 4 stukken gedeeld.
Je kunt het niet mooier maken dan het is.

0
47 Aragon

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente Covid-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans hebben om te sterven als ze besmet zijn met Covid-19 - Dissident.one

@3 Wappies zijn blijkbaar niet zo snel van begrip dat ze dit "nieuws" nu pas plaatsen. 😄...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@4 Zoals het voor rechtse clubjes niet uitmaakt dat niet alle moslims terroristen zijn?...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente Covid-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans hebben om te sterven als ze besmet zijn met Covid-19 - Dissident.one

Even een verhaaltje uit de oude doos door wat hersenloze wappies.Paniekzaaierij uit her begin van de vaccinatie.Onderstaande zin uit het a...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@34 Daar ging het in mijn reacties niet over. Als je te lui bent om terug te lezen of moeite hebt met begrijpend lezen, dan moet je je erbuiten ...

22 minuten geleden geplaatst door RobP

maarten1234
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@3 dat maakt niet uit voor vele (linkse) clubjes... nog even en we hebben gelegitimeerde lynchpartijen voor mensen die een link hebben met israe...

25 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@33 Daar gaat het in de basis dus wel over, en daar is het fout gegaan....

26 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
De Republikeinse Partij van Arizona verklaart COVID-19 injecties tot bio-wapens en neemt resolutie aan om de injecties te verbieden ! - Dissident.one

@5 Vandaar mijn vraag dus. Ik hou het liever wat minder expliciet. ...

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente Covid-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans hebben om te sterven als ze besmet zijn met Covid-19 - Dissident.one

@1 Ik denk dat jij beter Rutte en ome Hugo de Jonge kunt geloven, die spreken altijd de waarheid, en de Telegraaf, Privé en Weekend natuurlijk,...

28 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@32 Nou, zo simpel is het niet, maar dat is niet waar het hier over gaat....

29 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

@5 Nou goedkeuren is wel een heel erg groot woord. Poetin is een moordenaar. Maar Rutte heeft bijvoorbeeld gezegd dat als Friesland zich wil afs...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Little Red Riding Hood PornPorn SchoolCmnf EnfSaniloyonDoublelist.Xxx69Total Dramma Island PornXxx OneBest Telugu Porn SitesCasting PornolarıPor O GrátisJosiejaxxonSommer Ray Nip SlipHaley Layne PornBoothuCollege Girl Chudai VideoSif God Of War PornJuicyjade PornMax80 ListcrawlerAnoko To LikotoBlonde Les PornBeurrtte PornBoobsukingXnxpornoMy Khalifa Sexy VideoAngela White Vr PornXhamstertHot Sex ScenesWww Pornvideos ComPorn EnemasSex Videos Download IndianBf Hd MomNude Sexy RomanceMature CumloadCheating Stepmom PornEscortmonkeyAshemaletube.coimBest Sex Positions For Female OrgasmLerotica ChatLuna OkkoAbella Danger VideosNxx BbwSissypeppo NudePlayboy PornosNude Girls PhotosBig Boobed CougarsSuperheroine Bearhug4chan Gif CatalogGoblin LayerCreampied TeenPoker Strip VideoJap Mom XxxTriple AnalMature Asian PussyXlove AmJasmine WildePutas TojuanaXex Video HdPornhubfootjobNude Best BoobsPorn 28Xxx Videos Hindi BfNiggerpornFree Hd Sex Moviesلزسکس ایرانیSpread Her LegsTo CumBalcksonblondesRedwap X VideoOld FuckWww/xhamster.comDiana HaunSuzu HonjuTits CandidJapanese Hot KissAnime Porn UncesordThusy PornBoob S PornBlue Film Hindi SexyXxx Porn Video WatchSex With Father IndianAri Alectra PornVenice Rose PornTuktuk PatrolFilme PonolJapanese Sex VideoGay For Pay PornAri DugarteHeroine Ka Sex PhotoJuq-379Midv-483Naruto Comic PornRikki SixxxPristine Edge CreampieNicole Murkovski AnalBlacked Lena PaulMasturbating ChallengeHentaistream.Bbw CaramelReddit HypnotizedAnimes BizXnxx SmallJiggiling TitsPorn With PlayboyHindi Blue MovieXxx SecsiWww Xxx Sax Video ComMaythai PornGf BlowjobXnxx TrainMilf Stocki GsAshe Maree NudeLoveherfeetBeautiful X VideoKissing Naked MenHot Erotic MoviesOnlain Sex VideoAdrianapornXxx Blue XxxSex MemesJacquiemicheltvAsizn PornKept Secret PornJerkygirlsXxxxxxxcomMallu Sindhu Nude女性向av.Hindi Indian Sex ComHijab FuckMyfreecmDirty Talk Hot WifeAyumi Anime PornVideo X Free PornBrandi Love Porn VideosFamily Strokes MoviesRulr 34Lillian MullerXxx0Mimi CurvaceousHijab P O R NNonton Bokep IndoBellringerpornYourporn .sexyPamellachka NudeWww Sex Xxxx ComXxx Best VediosThe Art Of BlowjobDominant Lesbian PornJock PussyO Que Significa Xvideos