door Chalupa in Politiek  ·  42 Reacties

  • 32
  • 930x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wij betalen zo een juffrouw en haar hele poppenkast maar uitleg krijgen we niet van de acteurs/actrices van dat toneelspel om de burger op het verkeerde been te zetten.

7
1 sec

@1 Ik geloof ook niet dat ze énig idee heeft betreffende wat ze doet in deze. Je zou net zo goed een hert in het donker op de snelweg met aanstormende auto's met groot licht kunnen interviewen.

Maar ze kan zich dan weer wel heel goed bemoeien met gemeentelijke politiek... Ze valt, voorzichtig gezegd, niet specifiek positief op.

7
2 WutWut

Die website is zo'n 1,5 jaar geleden verwijderd

42
3 LGK

@
"Maar ze kan zich dan weer wel heel goed bemoeien met gemeentelijke politiek."

Dat ligt in haar verantwoordelijkheid

41
4 LGK

@3 Wat het nog idioter maakt. Je helpt haar niet, zeg maar.

4
5 WutWut

O nee weer een pro-Russisch blogje van Chalupa. Harde werker voor de Russische zaak. Wat is eigenlijk de nieuwswaarde van dit gedoe?

46
6 VaY

@4 Een burgemeester (CDA) stapt op en het merendeel van de raad wil dat de wethouder blijft. Ja, lijkt me echt werk voor een landelijke politicus...
De oppositie partijen (PvdA, VVD, CDA en SP) willen dat'ie weg gaat en bellen naar Den Haag. En dan gaat er niet ergens een belletje bij je rinkelen?

6
7 WutWut

Grappig dat de Oekraïne trollen opduiken bij een draadje dat alleen maar Ollongren belachelijk maakt, maar waar toevallig "Pro Russisch" in staat. Het gaat helemaal niet om Rusland. Het gaat om informatievoorziening. Dus jullie mogen dit draadje gewoon links laten liggen. Vertel maar aan je supervisor.

8
8 WutWut

@8 O ik kijk regelmatig bij Chalupa of hij weer onzin heeft geplaatst. Doet hij met regelmaat.

"Vertel maar aan je supervisor."

Nog zon plotter. Get a life.

37
9 VaY

@9 Je bewijst in ieder geval niet eens een artikel te lezen voordat je begint te mekkeren over Rusland of een poster. Je staat gewoon voor aap, kan er helaas niets anders van maken. Je hebt jezelf eigenlijk zo'n beetje gediskwalificeerd als reageerder. Niet de moeite waard om te lezen.
Doei.

7
10 WutWut

@10 Ow ik heb het gelezen en het is onzin.

33
11 VaY

@11 En het gaat over Rusland en dat Rusland heilig is.
Hahaha, wat een lachertje ben je.

7
12 WutWut

Goed gecoördineerd mensen. Overal netjes 3 minnetjes. Ik ben trots op jullie. Lekker slapen allemaal.

6
13 WutWut

* Verwijderd door de redactie *

14 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

15 Captain Hero

@14 Ik durfde dat feit niet eens in te brengen. question

4
16 WutWut

@14 Laat daar nu ook echt nepnieuws langs komen.

30
17 VaY

Denk maar aan de trollenfabriek en de zogenaamde Oekrainse terroristen waar geenstijl een stuk over schreef. Komt ook in dat stuk van Lubach naar voren. Rommel uit Rusland en dat is wel wat belangrijker dan die spook-site.

31
18 VaY

@18 Oh ja, je bent de aangewezen persoon om te bepalen wat belangrijk is voor echte mensen...

En weer over die spook-site waar dit hele artikel niet eens echt over gaat. Je begrijpt er maar bar weinig van, lieve schat. De essentie van het artikel is het gebrek aan informatie vanuit een overheidsinstantie. Ik weet, Nederlands is niet makkelijk.

4
19 WutWut

@19 In feiten gaat het blogje nergens over toch? Overheid geeft niet thuis zus bilderberger zo. Gewoon gejank van plotters.

32
20 VaY

@20 Het gaat wel degelijk ergens over en dat is het feit dat er binnen 2 weken geen officieel antwoord gegeven wordt op een verder zeer redelijke vraag. Noem het maar 'nergens over gaan' en 'gejank van plotters'.
Bewijst hooguit dat je geen idee hebt wat informatie is en wat het doel ervan zou kunnen zijn. Overheid die niet thuis geeft mag in vele landen de modus operandi zijn, maar voor Nederland vind ik dat verre van correct en dus een punt. Het feit dat jij dat gewoon voorbij wilt laten gaan is bizar.

En blijft nog steeds staan dat je het bericht nooit gelezen hebt voor je eerste reactie. Op een gegeven moment heb je het gelezen en niet begrepen. En nu hoop je jezelf langzaam naar iets zinnigs te lullen. Kansloze actie.

5
21 WutWut

@21 "En blijft nog steeds staan dat je het bericht nooit gelezen hebt voor je eerste reactie. Op een gegeven moment heb je het gelezen en niet begrepen. En nu hoop je jezelf langzaam naar iets zinnigs te lullen. Kansloze actie."

Haha. Dat mag jij gerust denken hoor. Ik zal het duidelijk verwoorden voor jou. Blikopnos is een kansloos blogje. Dat groepje droeftoeters hebben al vaker onzin geplaatst en zelfs als ze het over de informatie vraag hebben komen ze met de typische conclusie die je mag verwachten van een forum voor Ruslandtrollen. Hadden ze zichzelf niet zo belachelijk gemaakt in het verleden was het misschien de moeite waard geweest voor mij om er ook serieus op te reageren.

30
22 VaY

@22 Je hoeft het echt niet meer verder uit te leggen hoor. Je probeert alleen maar bronnen als onbetrouwbaar weg te zetten terwijl je aantoonbaar en toegegeven hebt niet eens te lezen. Je bent een totaal nutteloze toevoeging op een forum. Je mekkert alleen over hoe slecht Rusland is en verder ben je niet eens in staat om relatief eenvoudige teksten naar waarde en op inhoud in te kunnen schatten.

Doe lekker je voorspelbare ding en een enkeling in Nederland zal nog in je afleidingsmanoeuvres trappen. Wanhopig proberen om bronnen in diskrediet te brengen werkt niet zo goed meer in Nederland. Het merendeel neemt je allang niet serieus meer. Een paar vriendjes die je nog hebt ter ondersteuning en dat was het wel.

Ik wil je dan wel weer bedanken voor het vermaak deze avond, want ik heb niet zo'n zin om te gaan slapen.

6
23 WutWut

Maar goed, ik ga lekker slapen. Weltrusten VaY

4
24 WutWut

@8 En de supervisor is Molen.
Ze zijn met ongeveer 10 lieden, ruw geschat.

6
25 Positivo

@23 "Je mekkert alleen over hoe slecht Rusland is en verder ben je niet eens in staat om relatief eenvoudige teksten naar waarde en op inhoud in te kunnen schatten."

Complotblogjes hebben geen enkele waarde.

"Doe lekker je voorspelbare ding en een enkeling in Nederland zal nog in je afleidingsmanoeuvres trappen. Wanhopig proberen om bronnen in diskrediet te brengen werkt niet zo goed meer in Nederland. Het merendeel neemt je allang niet serieus meer. Een paar vriendjes die je nog hebt ter ondersteuning en dat was het wel."

Droom lekker verder, maar dat is natuurlijk ook het probleem. Al die fantasie die jullie hebben. Brrrr.

30
26 VaY

* Verwijderd door de redactie *

27 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

28 Captain Hero

De EU heeft zelf openlijk miljoenen Euro's op de begroting gezet om trollen en nepnieuws mee te betalen, wat valt er daar nog te ontkennen?

4
29 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

30 Robin

Was een vergissing want die site is in de Deense taal.

3
31 niet-alles-geloven

.
Heb het nu al weer helemaal gehad met die belerende liegende røtkøp van haar question

2
32 Ook maar gewoon een duts

@25 Klopt als een bus

4
33 Bollieboos

D66 blijf de tent uit stinken met liegen -draaien- angst zaaien en........
Grote potten vaseline

5
34 Bollieboos

De gehele False Flag door Ollongren en Admiraal Bauwer berust op onkunde en onwetendheid.
Ze geloven alles wat de AIVD hen in de mond legt en wil adverteren t.b.v. de sleepnetwet en het referendum daarover.
Ook Buma is zo'n blinde, bijna hysterische volger die zijn onkunde etaleerde bij WNL op Zondag
over niet bestaande door de overheid gestuurde Russische twittersaars op #hennisdebat.
De "valse link" naar de site van de Russische Ambassade is ontstaan door dom IT gedrag.
De domeinnaam heeft men laten vervallen en zodoende kwam men vanwege oude links op honderden sites over de gehele wereld op een verkeerde (legale) Russische site uit met volop Informatie over Nederland. NIETS over de MH17!
De AIVD, Minister Ollongren en Admiraal Bauer misleidden ons!
Zij zijn zelf de “actoren die de Nederlandse opinie beïnvloeden”

4
35 logikus

Deze vrouw is echt belachelijk op die stoel, wat een onbenul.

3
36 corretje

@35
Het word zieliger en zieliger met die gekkies, hoe is dit allemaal mogelijk?
Wat voor een spelletjes worden er allemaal wel niet gespeeld.

3
37 Mesjokke

Ollongren. Een en al nepnieuws dat mens. Compleet verlinkst. Geen greintje realiteit of logica in te ontdekken. Alleen maar emotioneel groepsgebonden met de grote netwerken. De eeuwige wannabe. Politiek correct (linkse wenswekelijkheid) op een manier die doet twijfelen aan haar verstand.

Je kunt geen logica aantonen in de uitspraken van een niet integere werkelijkheid ontkenner als Ollongren.

Deze vrouw kun je in niets serieus nemen. Ze is een propagandist. Een links fundamentalist. Ze heeft geen greintje integriteit. Een vrouw die alles zegt dat de belangetjes van haar heren dient. Als loco burgemeester van Amsterdam (daar neer gezet om klaar te stomen voor haar volgende functie) riep ze de republiek Amsterdam uit omdat ze zo'n hekel had aan al die niet linksen daarbuiten. Het referendum wil ze verbieden omdat dat "logisch"is. Wetten en regels deren haar niet. Nog woord definities.

Conclusie: Een regering met zo'n minister is diep beschamend.

4
38 purelogica

@25 @33 de naam is moien.
We zijn met veel meer, maar omdat u alleen geinteresseerd bent in moslimbashen of Trumpy Dumpy en Pute adoreren, misg u onze belangrijke bijdrage's op wetenschap, tech, sport en entertainement.

Groetjes van Soros avenue.

2
39 Moien

@39 Moien ..zeker een vies windje op dat laantje ?
Inderdaad Islam = Dood en Verderf
Adoreren ..alleen mijn vrouw

1
40 Bollieboos

@40

En ik dan Bollie? Adoreer je mij niet?

3
41 WijzeDwaas

@41 Nee..Ik ben niet voor de D66 vaseline boys

1
42 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

31 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

36 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Xxx ActionLila Lovely PornIntense OrgasmMckinzie Valdez RedditHitomi TanskSaniliyoni Sex VideoRecit CandauleRonda Rousey SexiestSpy On MasturbatingCatfish Cooley WifeWomen Nude FightSlutcamChubby MasturbatorBlacksex PornReeallifecamTiasxxxPornography In ArgentinaOfficialcheekykimPorn PlusPornos TransexualSali XnxxSex Video With Hindi SongPorngames HubPornstar Xxx VideoBest Sex SoundsI Cant Cum Without Her PuretabooFree Mobile PirnPornografia VrWidow Maker PornNudes At The BeachXxx Hd HdXhamater2Best Indian Sex StoriesEstiteXxx Video In MalayalamHentai Games DownloadSexeodelXxxblack VideoShopliftersexShe SuckingPinay Celebrity SexscandalSfm CompuleEcuadorian PornAlexandra Daddario TittiesMilwaukee Skip The GamesHitomi Tanaka GifDeepika Padukone Xxx VideoHantai CityGay Friend SexAngel Youngs OnlyfansSexy Sex VidsNaked Women From MoviesJapan Lesbian PornInterracial Icon 8Kira Noir ThreesomeEbony AsscrackBangla Sex Video ComJason Luv And Lena The PlugDesi Aunty Mms PornBound HeatHd Step PornAsmr PussySaycenaoKendra Wilkinson NakedMom Som XxxRe4 PornTight Shirt PornNurses With Big BoobsLucy Cloud PornEllie May PornJexmovieJessica Camacho NakedTournikeBig AssteensPussypeeJessica SageKristens ArchiveLiar Liar HentaiWomen's Bodybuilding PornTamil Serial SexSex Video GaneSleeping Woman PornErotic OrgasmBhaddies HubCuckoldporn.Famosas Nua No Only FansBlackbbwpussyJapanese Sex NightElena Genevinne PornCam To Cam MasterbationBest XxxsexScreaminganalEros EscortsBazoovamTamil Aunty XxnxEnglish Sex Com HdGroped On BusPorn Disha PataniBf Sexy VRule34xxx AnimatedSext BotsArua GiovanniBrother DpAmature Teen PornJaponesas XxxNude Old Women GalleriesSorry SexSexy Bf Sexy Bf Sexy Bf SexyXxx DivLatina Rough PornPorn Star EscortsHentaistream TubeAmateur Porn WebCam4comRomanceperfeitoXx X Video HdDillian HarperBbystar PornPron Big BootyZiirrb PornMetart HairyXxx Hd Porn PicsAndre PijoteVirgirn PornVelma HentaiSasur Bahu XvideosReagan Foxx PornSexboygirlWww Daughter Swap ComAlinity Onlyfans LeakPorn Free SitTik Tok PornstarsKaty Perry Hot PicsHd X Video HindiSexy Boudi ChodaYoung HenatiHd Porner MoviesGrandma PornReese Witherspoon NakedVirgin TeenpornPorn Gay AfricanThe Escort ReviewNue AmateurScarletsilva NudeMyvidster.coomAlwxandra SnowNude WebcamWhite Indian XxxMen Naked WrestleHaircutfetish