Toch snel huis voor vluchtelingen (noordhollandsdagblad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Ruud100 in Binnenland  ·  135 Reacties

  • 18
  • 1229x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Nah dat is niet waar kennis van me ook zo een traject doorlopen en dan controleren ze alleen of je hebt gesoliciteerd
Maar echt proberen weer aan het werk te komen nee

0
101 Ikke44

@93 Nee voor hun ontwikkeling is het beter dat ze eerst doelen behalen voordat ze de samenleving ingaan. Ze worden nu in de samenleving neer geplempt en aan hun lot over gelaten met een uitkering. Ook is het beter dat in het geval van overlast ze weer snel terug kunnen naar een opvang locatie. Ook eisen stellen aan de voortgang van de taal en maatschappelijke integratie iedere 6 maand. Als ze er na 5 jaar nog niks van bakken dan houd het op.

En schakel de Chinezen in om snel en goedkoop woonruimte te bouwen dank u. Handige aan die huizen is dat je ze weer af kan breken en op kan slaan. Dit hele gezeik is niet nodig. Chinezen bouwen een gebouw voor 10.000 mensen in 2-3 weken rolt als lego uit een fabriek en kost geen drol. Schoon, veilig en energie efficiënt met parken, scholen en winkels en wat al niet meer alles onder 1 dak. wàn suì 万岁

21
102 Dian

@95
40 jaar?en zeker met 56 met de vut...

2
103 Hangingmen

@100 Oké de weigeraars laten we vallen die willen niet niks meer aan te doen.
De economie vraagt om arbeidskrachten maar, dat gaat deze stroom niet opvullen. Die komen veelal bij de eerste groep die ik net netjes uitschakelde. Dan heb je wel een hoop mensen binnen maar, schiet je er niks mee op als ze zich opstellen als de weigeraars.
Dan blijft alleen de oplossing in die landen de geschikte onder voorwaarde gaan halen en de rest die binnen wil varen retour te doen. Anders is het onhoudbaar.

1
104 Saviro

@10 Geen onderdak dan maar?

Zitten helemaal verzorgd in AZC, dus hoezo geen onderdak?
Roze bril maar afzetten ook in december!
Zou @4 deze reactie maar eens doorlezen!
@29 Praten allang niet meer over "vluchtelingen" maar landverhuizers.
Onze bestuurders horen eerst hun eigen mensen te huisvesten, maar zolang deze verdienfabriek voor de gemeenten, niet wordt stopgezet, blijven deze misstanden, dit graaibeleid, gewoon bestaan! Alles draait hier om de euries en niet om eigen bevolking, die mogen dit allemaal mee financieren.

3
105 Widaan

@102

Ik heb nergens geschreven dat ik het prima vind dat ze aan hun lot worden over gelaten.

12
106 WijzeDwaas

@103

In welk sprookjesland leef jij? De VUT is al lang al afgeschaft. Door buffelen tot ik 70 ben.
Neem je jezelf wel helemaal serieus?

18
107 WijzeDwaas

@105 Mss een idee indien we meewerken dan integratie dus werk/vrijwilligerswerk en de best doen om de taal te leren
Dan een woning anders in het AZC
Waarom alles gratis geven

1
108 Ikke44

Ik vind het typisch dat die mannen zeggen te zijn gevlucht omdat het daar zo gevaarlijk is maar wel hun vrouw en kinderen in dat gevaarlijke gebied achterlaten.

2
109 Kaksaboemsa

@63 Zoals ik eerder ook al zei, staat hij al ruim 10 jaar op de wachtlijst. En natuurlijk voldoet hij wel aan de voorwaarde, behalve dan dan hij geen asielzoekers is waar veel geld aan verdiend kan worden door de gemeente.

Dit is volgens mij ook de reden waarom hij vorig jaar een mooie woning toegezegd had gekregen, en een paar weken later deze toezegging in was getrokken. Foutje zijden ze, de woning was al vergeven. Nu wonen er in deze eengezinswoning 3 mannelijke asielzoekers.

Heb je lekker 'voor je land' gevochten, behandelen mensen als jij hem zo. Dan ben je gewoon een onmens, niets meer en niets minder.

3
110 Bluth

in Schagen geldt; eigen inwoners laatst

3
111 Roomboterbabbelaar

Natuurlijk, laat die domme Nederlanders maar gewoon een paar jaar langer wachten en kinderen die het huis uit willen hebben gewoon pech dat ze in Nederland geboren zijn.
Hadden ze ook maar asielzoeker moten worden als ze zo nodig zelfstandig wilden gaan wonen.

2
112 PFL

Sociale huurwijkjes worden moslims bezette gebieden!!...ze douwen die lui allemaal langs elkaar in de rijtjes huizen!. Ramp scenario voor de witte Nederlanders die er nog tussen zit!!..
Brutaal volk doen zelf wat ze willen...

2
113 TouchScreen

@113 sociale (sc) huurwijkjes bedoelt u. Die hele hefboomregel van de overheid naar de lokale overheid is weer typisch iets van geen stelling durven nemen zoals Hongarije dat zo sterk deed. Rutte is een wolf. Hij lacht (nog) wel maar hij belazert alles en iedereen!

2
114 Lets keep it cool

Voorrang met woning ,voorrang op de arbeidsmarkt voorrang behandeld met alles

2
115 knorkokkie

@113 De blanken die er nog zitten die worden daar weggepest

2
116 Ikke44

Mijn zoon wacht al meer dan 10 jaar op een woning voor hem en zijn gezin. Woont nu met vrouw kind in 2 kamerflatje. Steeds worden passende woningen aan, hoe toevallig is het, aan buitenlanders toegewezen. Moet je raden op welke partij hij zal gaan stemmen.

0
117 watnu

@115 , voorrang op de arbeidsmarkt? Waarom dan al die klachten dat ze thuis zitten met een uitkering? Wat is het nou?

4
118 Giesje

@23 Men zou zich oprecht eens af moeten vragen hoe we economische vluchtelingen echt goed kunnen helpen. We vinden het allen een absurd scenario als er miljoenen Nederlanders door een illegale mensensmokkelaar naar een ander land gebracht worden die daar betere kansen beloofd, een compleet verbouwd gratis huis, gratis ziekenkostenverzekering en gratis inrichtings-budget. Als we een exodus van Nederlanders zouden krijgen zou er van de Nederlandse thuismarkt economie zou geen spaan meer heelblijven.

We zouden vluchtelingen dan ook juist kunnen helpen door hen de mogelijkheid te geven hun eigen land opnieuw op te bouwen in plaats van te werken voor de Nederlandse economie. We zouden kunnen beginnen met het serieus nemen van Dalai Lama, de persoon die de Nobelprijs voor de vrede. Hij stelde :
„Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "
„Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

De EU politici hebben echter een beter plan en onze Duitse leider sprak na miljoenen te hebben uitgegeven aan top-overleggen de wijze woorden : https://de.wikipedia.org/wiki/Wir_schaffen_das

0
119 Ruud100

hoe is dit mogelijk, dat wij politici hebben dir intoletante mensen die ons dood willen voorrang geven met huizen.. ik kan er niet meer bij, zoveel zelfhaat naar de eigen burgers heb ik werkelijk nog nooit gezien, ik hoop dat die politici fie dit geregeld hebben levenslang krijgen daarvoor, en ook diegene die de islam op ons los laten

0
120 sjorsen12

@120

Omdat we D66 stemmen!

5
121 WijzeDwaas

** gebruiker verwijderd **

@37 Nee Kubusje je staat niet altijd 1-0 achter.
Ik kan vaak in jouw denkpatroon meegaan, en in een ideale wereld zou iedereen geholpen moeten worden..maar dat is geen realiteit.
Vaak zijn mensen niet eerlijk over hun situatie en dan toch moet iedereen in den treure eerder geholpen worden,vaak ten koste van onze eigen jeugd en ouderen?
En dat is wat ik dus keer op keer zie van links, alleen hun gelijk halen en niet open staan of iemand van rechts toch ook een ietsie pietsie punt heeft.
Dan zou je een inhoudelijk gesprek kunnen hebben over de voors en tegens.
Maar dat is hier onmogelijk!
Mensen die serieus hier over nadenken en hier hun gedachten neerpennen, worden in een mum van tijd tegen het plafond op getrolt onder begeleiding van allerlei bijnamen en scheldwoorden.
Dan heb je dus de mensen die in plaats van scrabble hier een spelletje spelen, en met semi intellect gewauwel mensen van hun apropos af te brengen..moet ook een geweldige levensvervulling zijn.
Kortom het spel hier is elkaar afbranden en dat zo lang mogelijk volhouden.
Dus zie je kubus, er zijn hier geen winnaars,alleen verliezers.
Want hoe kun je er vredesnaam uitkomen ooit als dit de enige optie is??
Beter voor de vluchtelingen?? onze jeugd ?? Ouderen??
Wij hebben wat dat betreft 0,0 positieve inbreng. rechts niet maar links helemaal niet!
Dus kubus wil je 1-0 voor staan dan moet er een begin gemaakt worden met serieus kunnen discussiëren,en af en toe toe kunnen geven dat een ander gelijk kan hebben.
Dan kunnen de "echte"vluchtelingen en oorlogslachtoffers ook eens winnen, zoals ik zei op deze manier heb je alleen verliezers!

122 verwijderd110

@17 , hou toch eens op met dat zgn "prikkelen"

0
123 FUBAR76

** gebruiker verwijderd **

@122 Dank dat je de moeite neemt met zo'n epistel te reageren. Ik denk dat we helemaal niet zover van elkaar af zitten in onze meningen. Het is natuurlijk helemaal niet zo dat ik "onze eigen mensen" wil laten verrekken als zij hulp nodig hebben. Dat wordt mij vaak verweten, dat ik asielzoekers boven Nederlandse mensen stel. Dat is uiteraard niet zo. Maar ik vind wel dat je mensen die hier nu eenmaal legaal zijn niet in de kou kunt laten staan. Dan hadden 'we' hen niet moeten toelaten. Die 1-0 achterstand heb ik naar mijn gevoel hier omdat mij woorden in de mond worden gelegd. Ik kan nog zo mijn best doen zaken te weerleggen....ik word, omdat ik weiger om mee te gaan in de moslimhaat die je hier zoveel tegenkomt, toch nooit geloofd.

124 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@123 Ik probeer mensen na te laten denken, dus nee....ik ben niet van plan daarmee op te houden. Dit is immers een plek om je mening te geven en met elkaar in discussie te gaan. Of telt alleen de mening van gelijkgestemden?

125 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

126 DikkeTor

Ben het wel eens met het sentiment dat het oneerlijk is voor de Nederlanders die steeds langer op sociale huurwoningen moeten wachten. Maar het lijkt mij niet te voorkomen, als je wilt dat nieuwkomers integreren en gaan meedoen, hebben ze natuurlijk als eerste een woning nodig, en krijgen dan ook voorrang wanneer ze een asielstatus hebben gekregen.
Het echte probleem is dat we veel te veel migranten binnenhalen, en ook niks lijken kunnen uit te richten, o.a. vanwege EU regels, tegen illegalen.

2
127 Reactie

@127 Jammer dat dat niet voor zwervers geldt en inderdaad jammer men meer migranten wilt voor een goed doel.

1
128 DikkeTor

@128
Vind het ook een schande dat we in een van de rijkste landen van de wereld, gewoon nog mensen als zwerver in de kou laten staan. De prioriteiten van de politiek liggen vaak totaal verkeert.

Kijken vooral naar grote bedrijven en het buitenland en zijn druk met allerhande internationale beïnvloeding, maar vergeten waar het echt om gaat om een Nederlandse volksvertegenwoordiger te zijn. Zorgen voor het welzijn van alle mensen die rechtmatig in Nederland verblijven.

En die zouden allemaal minstens de basale levensbehoeften dienen te worden aangeboden, ook wanneer iemand niet voor zichzelf kan zorgen, vanwege welke omstandigheid dan ook, te beginnen bij onderdak. Maar in de praktijk heeft de overheid er weinig meer over te zeggen toen zijn het sociale woning stelsel weggaven aan de markt, onder aanvoering van de VVD.

1
129 Reactie

En eigen volk mag op de blaren blijven zitten zeker !!!

1
130 Interessant

@126
Ik vind dat we de mensen uit de landen die we zelf tot vijand hebben gemaakt geen onderdak kunnen bieden, voordat we de politiek verantwoordelijke mensen berechten die met leugens de oorlogen zijn gestart of hebben gesteund, waardoor de landen van de mensen die nu hier naar toe komen werden verwoest, en miljoenen zijn omgekomen, en nog veel meer mensen op de vlucht zijn geslagen.

Want vervolgen wij deze mensen niet, dan hebben we ook geen excuus wanneer er vergeldingsaanslagen worden gepleegd, dat is spijtig genoeg de constatering die ik moet maken, hoe treurig ik het ook vind.

1
131 Reactie

@131 Conclusie, er zal door wraak altijd oorlog zijn. Wat je er ook probeert tegen te doen.

0
132 DikkeTor

@132
Het allerminste wat we dienen te doen, is de politiek verantwoordelijken ter verantwoording roepen.

Dat dezelfde partijen die goedkeuring hebben gegeven aan de verwoesting van hun landen, gebaseerd op leugens en verdraaiingen, zich nu heimelijk opwerpen als de zogenaamde beschermer van de mensen die uit die landen zijn gevlucht, zal niet voldoende zijn.

Partijen die in Nederland wel de mond vol hebben dat Turkije de Armeense genocide moet erkennen, zouden ook moeten erkennen dat ze zelfs steun hebben verleend aan vergelijkbare gruwelijke misdaden.

Voordat dit gedaan wordt is er nog geen begin van een oplossing. Maar wat je ziet is dat de verantwoordelijke regeringspartijen in plaats van aan zelf reflectie te doen, ze steeds drukker zijn om met al hun vingers te wijzen naar zogenaamde nieuwe vijanden, de Russen en de politieke oppositie wat wordt geframed als het zogenaamde opkomende extreem rechtse fascisme.

1
133 Reactie

@133 True that.

Yes eindelijk een keer @126 verwijderd. Normaal mag je iedereen uitmaken voor wit en racist/nazi XD, we gaan leren dat ook dat gewoon fout is.

1
134 DikkeTor

** gebruiker verwijderd **

@124 Het is natuurlijk helemaal niet zo dat ik "onze eigen mensen" wil laten verrekken als zij hulp nodig hebben. Dat wordt mij vaak verweten, dat ik asielzoekers boven Nederlandse mensen stel. Dat is uiteraard niet zo. Maar ik vind wel dat je mensen die hier nu eenmaal legaal zijn niet in de kou kunt laten staan. Dan hadden 'we' hen niet moeten toelaten.quote
Hier ben ik het dus volkomen mee eens!

Die 1-0 achterstand heb ik naar mijn gevoel hier omdat mij woorden in de mond worden gelegd. Ik kan nog zo mijn best doen zaken te weerleggen.quote.
Maar dit is dus iets dat over en weer constant aan de orde is, en beide partijen geen duimbreed willen toegeven/niet naar elkaar luisteren.
En dan (niet omdat ik zelf rechts ben,als het anders was zou ik het ook zeggen) heeft links daar nog het meest een onbeweeglijke starre houding in.
Neemt niet weg dat er bij sommige links nog wel een redelijk gesprek mogelijk is,en daar ben jij er 1 van.
Er is niks mis met een geintje of een beetje lol trappen,maar als er totaal geen redelijk gesprek meer mogelijk is door het getrol??
Dat is gewoon jammer.

.ik word, omdat ik weiger om mee te gaan in de moslimhaat die je hier zoveel tegenkomt, toch nooit geloofd.
Weet je, dit is ook weer zoiets.
Er zijn mensen waaronder ik die een absolute schurft hebben aan de islam,en dat wordt hier verward met moslimhaat. Je moet de islam compleet knuffelen volgens veel linksen hier anders ben je een moslimhater.
Daar heeft het totaal niets mee te maken.
Ik verafschuw de islam om het leed wat het mensen aandoet! En als moslims die leer van de islam letterlijk in praktijk brengen dan heb ik ook de schurft aan die moslim.
Verder heb ik geen probleem met moslims, als die zich gewoon net als ons aan de waarden en normen/wet houden!
Als ik zie dat er een vrouw/kind mishandelt wordt naar de leer van islam, zal ik het voor hen opnemen. Dan haat ik de dader,maar degene die ik dan bescherm zijn dan toch ook moslims? Ik zou hetzelfde handelen als de dader geen moslim is.
Ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurt met kindvrouwtjes, ik zou ziek van narigheid worden moest ik dat in de praktijk zien gebeuren en niets kon doen.
Mijn hart gaat naar hen uit, zij zijn ook moslims.
Je moet de islam en moslims gescheiden houden,dat mensen een hekel hebben aan de islam heeft een reden.
Dat mensen moeite hebben met moskeeën komt omdat er zoveel misbruikt worden als haatpaleizen.
Dat ik moeite heb met boerka/boerkini/gescheiden zwemmen/apartheid enz is omdat dat soort mensen de extremisten zijn,en dat moet geen voet aan de grond krijgen hier.
Ik ben bang dat de verkeerde aanhangers van de islam hier teveel macht krijgen, dan hebben wij.... maar ook de vrouwen en kinderen van moslims hier geen leven meer!
Want ik weet dat het overgrote deel moslims geen verkeerde bedoelingen hebben, maar een heel groot deel wel en dan moeten zij mee uit lijfsbehoud! En als de verkeerden de overhand krijgen zijn wij met zn allen de lul.
En ik gun ons die ellende niet, maar ook de moslims die hier wonen niet!
Maar dat ik zo denk maakt van mij blijkbaar een extreem rechtse islamofoob/bruinhemd/nazi/racist en wat zo meer..ik ben net als anderen voor dit alles al uitgemaakt om mijn mening.
Ik denk dat dat een heleboel mensen hier buiten de trollen, toch dichter bij elkaar liggen qua visie, je komt daar alleen niet achter want we praten niet.

135 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ze kunnen ook beter onder de grond liggen....

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@79 Dank je Bop. Ik was het gisteren zo zat dat ik toen niet meer kon/wilde reageren. Gezien mijn vermoeden dat men mij ee...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

19 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Japanese Affair PornGym Mom PornSuhagrat Desi SexCintia Cossio DesnudaPornografia LesvianasAzusa NasagawaZoe Perry PornPorn OverwatchKelsi Monroe AssCum On BallsLalakoi1Monoca RoccaforteBoku No Pico Episode 1PawgassSexe Live CamFilme Pornográfico AdultoDouble Blowjobسکسی پورنEmma StarlletoHanime MangaWww Brazzers Xvideos ComPorn Parody Movies DownloadOne Piece Robin NakedDeflowering VirginityErotic GufHentai NsfwMuve PortalTarjan X VideoHuge Titis PornLesbians PornsiteHalohentaiOld Mom Hot SexLesbian Mom And Daughter PornVeronica Avulv PornPorn SweatingSex Video JAnjali Hot BoobsFat Tube PornبرزرزSexy Bbw PornBoobs Pics NakedMia Malkova Hot VideosHd CreampieChaturbate ModelsHot Sexy Naked MenBehan SexXnxx AriellaFree Use Porn VideoIncest ImpregnationCoroas Nua FotoNude AtletesDani Xnxx ComSasseecasseeGramin Sex VideoJapanese New Sex MoviesPorn For HrrNeked LesbiansJazmen Jafar Onlyfans LeakedSkye LikesitroughKhatrimazafullNaruto X Sakura HentaiDani Danial VideoLacy LannonShruti BoobsBest Porn FreeKimbra NudeOmegle Porn With SoundPorn BwwmOnlydans LeakedTranny CreampieBangla X VideosReagen FoxxXxx Video Hd YogaMikaela Testa LeaksSophia LomeliLatina CastingpornDaughter DeepthroatMassageroom.comWwwhamsterSex Cams LivePornô CompletaVideo Amador PornFotos De Travestis PeladasAmateur Wife ThreesomeNaked In BedDreamybull UncensoredSexye XxxKatrina Kaif Xxx Porn VideoDaisy Valentine PornOnlypornPorner HotFilme De Pornô CompletoSexo GretimAunty Saree Sex VideosJenna Ortega SexSex Videos Of HeroinsBondage BettyPonohubXxx4 KIndian Pornstar SexHentias OnlineSankaku CcomplexKarelyruiz PornLesbian Squirt GifGloves PornhubKimmy Granger VideosPornhubliveThotayanaMassage EsscortBande Dessinée Pornographique En FrançaisSarah Nicola RandallBangbros SexIndian Naked ImagesJohnson Sex VideoXxx Hindi AdultWoodmancastingxxxTamil ChudachudiSexy KhalifaXxx Com ForceWww Skipthegames ComR/incestconfessionsMilf YogaSex Sex MalayalamMom And Son Xxxxx VideoTelugu Sex SFree Online Porn VideosZxxxmMommy FacesittingGroup Sex VideoSexy Indian XnxxXxx Pron HindiIndian Boobs NippleXnxx DavnlodThefanbus PornAnime GangbangVoyeur BoobsMilf MangaAlexa NovaLesbian Strapon SexBabbysitters PornKarissa And Kristina ShannonNew Aunty Sex VideoXnxx India HdTanya TeahannaGigabooSexgirl AsiaSasur Aur Bahu Ka Sex VideoKendra Sunderland HotNude Porn VideosJavtb