@19 Jij vind dat en dat mag maar ik vind voorbeelden niet achterlijk....
@20 Alles beter dan een PVV'er, schrijf ik. Wat begrijp je daar na vier uren nog niet aan?...
@57 Je doet dus weer eens een uitspraak zonder dat je er ook maar enig bewijs van hebt. Ergo, je bent aan het stereopeniliseren.#59 Nee....
@5 Wat, heb je een strontremmer nodig?...
@93 Een voorbeeld is geen frustratie Bop.Jij hebt het wel eens over dat een ander niet voor jou hoeft in te vullen.Dat zou je zelf ook niet ...
@18 Ik heb geen fobie, maar jij. Bang voor alles en iedereen die niet in jouw straatje past. Zó bang dat jij hier dag in dag uit allochtonen e...
Wilders en zijn extreemrechtse kompanen rammelen weer met de strontemmer....
@17 "En verder kom je nu pas, na zovele jaren, oog in oog, met de bijwerkingen daarvan. "Vertel, welke?...
@2 Aan de rechtse kant zie je dat ook....
De zak met stront wordt langzaam vergiftigt. Zijn oudste zoon die regelmatig in Moskou bij de Baas op audiëntie verschijnt.. dan weet je het w...
Lekker zelf speculaas maken met spijs:
150 gram patent meel
150 gram boter
100 gram bruine basterdsuiker
2 eetlepels speculaaskruiden
2 eetlepels karnemelk
1 theelepeltje zout
spijs:
150 gram amandelen
150 gram suiker
citroenrasp
een eitje
En je huis ruik heerlijk naar versgebakken gevulde speculaas staven.
Chocolade pepernoten.
250 g zelfrijzend bakmeel
3 el speculaaskruiden
1 mespunt zout
200 g keukenstroop (pot 500 g)
100 g koude boter
200 g pure chocolade 72% of melkchocolade
bakpapier
Zeef het bakmeel boven een kom. Meng de speculaaskruiden en het zout erdoor. Voeg de stroop en boter in blokjes toe en kneed tot een samenhangende deegbal. Pak in met vershoudfolie en leg 30 min. in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 170 °C. Snijd het deeg in 4 gelijke stukken en vorm er 4 rolletjes van 1 cm dik van. Snijd de rolletjes in stukjes van 1 cm en rol elk stukje tot een balletje. Leg de balletjes op een met bakpapier beklede bakplaat, druk licht aan en bak ca. 12 min. in de oven. Laat helemaal afkoelen.
Snijd de chocolade in stukjes en doe in een pan of vuurvaste kom. Hang de kom in een grotere pan met kokend water en laat smelten.Leg de pepernoten op een vork, doop ze in de chocolade en leg ze op bakpapier tot de chocolade hard is geworden.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.