'Doorgaan tot laatste Zwarte Piet weg is' (frontpage.fok.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 3
  • 472x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Succes dan op de Antillen en Suriname die ook zwarte piet spelen, stelletje helden.

1 gebruiker-verwijderd

@1 Wel ook hier ff aanvragen dan als je daar gaat demonstreren

Die zien we nooit meer terug dan

2
2 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

@2 , ik hoef niet naar die contreien. Zie ik alleen maar subsidie-streepjes die thuis gebleven zijn.

3 gebruiker-verwijderd




Wij gaan ook door totdat ze begrijpen dat zwarte piet een vriend is van alle kinderen !

2
4 Sempre

@3 nee ik had het tegen die rellers niet tegen jou
Die krijgen dan alleen enkele reis terug naar huis

2
5 Ikke44

@4 Zwarte Piet wint dat van 200 rellers

3
6 Ikke44

* Verwijderd door de redactie *

7 Spraypaint

zei Jerry Afriyie
man man man....
is het een neger, een urinamer of een zwartman?
of zomaar een sjw'r?

1
8 t.rap.er.niet.in

Ze hebben nog steeds niet door dat de meeste Nederlanders hun hakken in het zand gaan zetten, alleen door hun gedrag: het gedram, hun racisme, het ge eis: het totaal willen vernielen van Nederlandse cultuur, gewoontes en gebruiken. Het enige Nederlands wat zij wel willen is de uitkering.

3
9 gaulette

@7 handje ophouden en overal tegenaan schoppen.

2
10 Bullduck
11 Shit...Fan...WhatAMess

Ze moeten ophouden ... elk jaar weer tegen Sinterklaas en nog eerder begint het geneuzel weer.... Kunnen ze geen ander item vinden ... iets wat zoden aan de dijk zet... zorgen voor mensen die niemand hebben... zorgen voor daklozen... zorgen voor kinderen die hier nu zijn en alleen maar ellende hebben gekend... Waar zij zich druk over maken is een figuur die we al zoooo lang in ons hart hebben gesloten en door hun vervloekt wordt???Zwarte Piet is een deel van ons leven hier in Nederland... Niemand... maar dan ook niemand heeft dat ooit verbonden aan slavernij... Voor mij was het vroeger Sint en Piet ! en dan spreek ik over pak m beet 60 jaar geleden... Ben van mijn geloof afgevallen toen ik de Sint zag struikelen na afscheid bij de voordeur... En wie lag daar ..? mijn oom en zwarte Piet was mijn tante....Een klein soort jeugdtrauma LOL! ....Maar wat we nu heden ten dage hebben is niet meer te pruimen...Een oorlog tussen volwassenen... Kinderen hebben er part noch deel aan... Het moet nu echt stoppen... hoop ik... trusten allemaal !

1
12 Sempre

@12 en na sinterklaas begint het hele circus weer rond begin mei. Weer hetzelfde gedram, weer dezelfde non argumenten, weer dezelfde kotskoppen op de tv die zwarte piet het liefst zouden kruisigen en dan de fik erin zouden willen zetten. Nederland sinds anno 2012 zo ongeveer. Verpest door de minderheid.

2
13 Bullduck
14 Shit...Fan...WhatAMess

Ik ben voor..
Amsterdam moet wit...

5
15 chouffleur

@15 Bent u nu echt zo dom of? Sorry hoor. Mensen als u zorgen ervoor dat het "zwarte piet = racisme" argument gebruikt blijft worden door die sneu-neuzen van Afriyie.

"Hee kijk mij jongens. Ik ben een alt-rechtse pro piet, laat ik bewijzen dat zwarte piet niet racistisch is door racistische opmerkingen/grappen te maken. Hurr durr durr"

En mensen als ik mogen jouw shit proberen recht te breien zodat zwarte piet kan blijven bestaan. Echt fucking vermoeiend.

2
16 Gewoon een student

@13 tja en ik hou mijn hart vast voor de Kerst... Kerststallen op pleinen... ook daar zal tegen geageerd worden .. door een andere groep... \Kerstbomen die afgebroken gaan worden omdat het niet in iemands straatje past.... Ik ben van de oudere garde en baal zo van den onmin die op heel veel fronten nu in ons land poten aan de grond gaat krijgen... We moeten er voor zorgen dat ons kleine landje een mooi land blijft... met iedereen die hier woont .. autochtoon en allochtoon... samen zijn we sterk .. en ieder diertje zijn pleziertje... maar laat de tradities zo als ze waren... Vind je het niets ... doe je er niet aan mee... ik doe ook niet mee aan Suikerfeesten... maar gun degenen die dat vieren alle plezier! Het wordt tijd dat we tegen vrienden kunnen zeggen: fijn Suikerfeest.... en ook fijn Sinterklaasfeest...Fijne Kerst .. fijne Pasen .Chanoeka en wat dies meer zij!
Als ik kon toveren dan wist ik het wel ! fijne zondag iedereen !

1
17 Sempre

@15 Terug naar sneeuw wit

2
18 Ikke44

@17 Mooi verwoord. Amen.

0
19 Gewoon een student

@16 Zwarte piet kan ook blijven bestaan je moet alleen bij die paar racisten wegblijven
Ze waren nu in dokkum een beetje aan het vervelen dus dan weten we het

3
20 Ikke44

@20 Veel succes met het behouden van je tradities wanneer de wereld zich in steeds grotere mate tegen je keert door de verschuivende moraal. Neem een voorbeeld aan het stiervechten, is moreel bijna niet te verdedigen, en verdwijnt dus steeds meer onder de toenemende internationale druk. zwarte piet moeten we eigenlijk wel kunnen verdedigen, we hoeven daarvoor alleen de wereld te bewijzen dat zwarte piet niet een racistische karikatuur is. Dan helpt het niet dat sommige 'voorvechters' zwarte piet gebruiken als racistische karikatuur door ze gelijk te stellen aan de zwarte inwoners van Amsterdam. Niet zwarte piet, maar een deel van de voorvechters zijn de rede dat zwarte piet steeds meer onder druk komt te staan. Ze graven vrolijk mee aan zijn graf, en zijn te dom om het zelf door te hebben.

Weet je hoe frustrerend het is voor de groep die probeert te bewijzen dat zwarte piet niet racistisch is, wanneer de mensen die eigenlijk hun 'medestanders' zouden moeten zijn door hun lompe racistische gedrag hun poging continu ondermijnen?

Het zijn niet de hardliners die zwarte piet in leven houden. Het zijn juist de mensen die zoeken naar een rationele compromis die de hoop vormen deze culturele traditie te kunnen behouden. Maar het houdt een keer op, 'we' blijven niet eeuwig een strijd voeren die continu door onze 'medenstanders' wordt gesaboteerd.

8
21 Gewoon een student

Lijkt op de hitlerjugend zonder uniform

1
22 Jongens van de Witt




@21 nog een keer en zet je speakers ff helemaal open.... we gaan door ! totdat we samen zijn.... en dat is een hele grote kunst! samen zijn we heel sterk... klein landje... maar een grote potentie ! Als we willen dan he ! nu is het klaar en over en uit.... moet mijn mandje echt gaan opzoeken ! slaap lekker !

2
23 Sempre

@21 Maak je niet zo druk man het is perfect gegaan vandaag
volgend jaar weer zo steeds en ze geven het wel op
Heb je wel geluisterd van middag die hardliners anti piet die gaan net zo lang door totdat alles kapot is
Er is dus geen compromis mogelijk hun eigen woorden
Regel dat anders maar tot die tijd niet zo blaten

2
24 Ikke44

@21 De racisten zitten bij het anti kamp anders niet

3
25 Ikke44

@21 Dat compromis kan je wel vergeten, dat gezeik stopt pas als de anti's hun zin hebben.

Verder is emotie in heel dit gedoe veel belangrijker dan ratio. Zoals zo vaak. Velen zijn simpelweg niet voor rede vatbaar, aan beide kanten.

4
26 Yisrael

@25 Fat is ook pure onzin.

1
27 Yisrael

^ Dat*

1
28 Yisrael

Hij heeft wel een hekel aan zwarte mensen zeg.

0
29 VaY

Ze kunnen niet eens 200 mensen op de been brengen, en onze stoere overheid 500 mensen in om dat tuig te beschermen.

0
30 niet-alles-geloven

Als ik zo'n uitspraak weer zie van die Ghanese Jerry als voorman en al die uitspraken van bv zo'n nepfiguur vanmiddag, met naast zich leden van een soort Black panter beweging of zoiets, op zo'n "overvolle" plein, vol met blanke mensen, want de "echte" actievoerders zaten waarschijnlijk al in de warme bus, dan vraag ik me echt af, "wie zijn nu de echte racisten?"

question

1
31 ikzelf66

"Zuigen en drammen, mijn lust en mijn leven" staat er op het visitekaartje, dat hij afgaf bij Open Society toen hij om een baantje kwam bedelen.

1
32 Wendel

Zo voor dit jaar is het feestje weer geweest, en alle aanhangers van geen Piet stonden weer klaar, en nu weer terug.. In de kennel

2
33 chouffleur

@24 Die paar zeikende mensen zijn het probleem ook niet. Zeikerds zal je altijd blijven hebben, we zijn ze al een heel eind tegemoet gekomen, meer kunnen ze niet van ons eisen.

Waar we ons echter wel zorgen om moeten maken is de internationale gemeenschap. Hoewel zij natuurlijk geen directe politieke invloed hebben in Nederland, zullen Nederlandse beleidsmakers ongetwijfeld bezwijken onder internationale druk wanneer iedereen zich tegen ons keert. Vooral in de VS zijn ze al heel erg bezig met het portretteren van zwarte piet als racistisch karikatuur. We moeten dus aan de buitenwereld bewijzen dat zwarte piet geen racistisch karikatuur is. Het concept van Dokkum in combinatie met het kinderverhaal zouden daarvoor voldoende moeten zijn. Maar het helpt absoluut niet wanneer voorstanders zich racistisch gedragen, daardoor voelen tegenstanders zich alleen maar in hun gelijkgesteld, en de wereld houdt nou eenmaal van de underdog, van de verschoppeling.

Maar hé, sla mijn advies in de wind. En klaag niet wanneer door eigen toedoen het sinterklaasfeest steeds verder verbrokkelt.

2
34 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

35 PianoPiano

@35 ik weet niet wat jij gebruikt, maar je gaat er wel lekker vaag van praten. Dus stop met die ongein en je onsamenhangende geneuzel.

0
36 Bullduck

* Verwijderd door de redactie *

37 PianoPiano

Het is slecht gesteld met de mensen die verward gedrag vertonen tegenwoordig.

0
38 gebruikniet

@34 : Slim bedacht, die insteek om mensen te laten toegeven. Mislukt.

2
39 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

25 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

30 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Korean Girl Xxx VideoSmall Person PornMangafirfreeCristina MillerPronstar Hd VideoSex Hot BoyAlison Taylor HotJennifer AmtonIndia Porn 300Muim PornChaat.frVeronica Church XxxKin Kardashian TitsWww Xvidio ComCondom XnxxSxey VidoesXxx Video RasiyaPorns EbonyNetsuzou TrapOld Goes YoungBangladeshi ChudaSister And Brother Sex IndianMea Melone PornAsian Mom PornosBokep StremingWhat Is FuntariChaturbtaeVoluptuous NudeX Video Hd MeinTina Dutta Hot PicsFelicity Jones SexyShemalehugeMaplemistyxCartoon Xxx GamesPussy Fuck PornTwogirls2boysOrsm.netyDirty Snaps RedditGay Cartoon PornNipple Big BoobsLina ShisutaAdult Reality Tv ShowsDaughter Dad CreampieG.ehentaiYes Por Nplease.comFetish FinderGaynaletubeMiya PornSunny Lane ShoplyfterMalutrevejo OnlyfansLokel XxIndianxxxstoriesBrazzers Com SisSexybigtitsGirls RimmingHorny WivesMok And Son PornIncestcumGloryholeswallow Full VideoTop Pornstars Of All TimeRyan Connet PornLivrevampedLacie Chabert NudeKareena XnxxDancing Bear NudeFilpina PornEmpire Adult DvdHq P O R NBrazzer Porn HdHentaifusionKatherine Lanasa NudeAmy Jackson NudeGay Porn BoyfriendTamil Sex AntyIndian Sex Movie Full HdUri SaijoCameraprive GratisTrailer Trash Tammy NudeMassages Asian PornChubby Femboy PornNude Game Of ThroneFres Porn MoviesCelinasmith OnlyfansAunty SxxMassage Parlor Hiden CameraJackplusjill PornhubFc2ppv 3349153Mia KalifiahCollegegirlpxoIndian Gf And Bf PornMelanie Hicks BullyMandingo VsHindu Girl XxxKim Kardashian Porn StarsFatal ModdlBlaickmail PornPpinay PornPorn With BatmanLxli HentaiEnglish Boy Sex VideoBeautiful Nude TittiesVideo De NoeliaPornografia 69Rajasthani Sex BfXvídeos AnimeMeena Sex MovieSex Pron VedeoPorn Hd TvPornografíaen EspañolMaryjanr AurynBangbros ConSpa SexPure Xxx ComJapanese Amateur PornWife Massage EroticMovie Stars NudeLesbiyanBadroom Xxx VideoHotguysfuckBig Ass FuckingKazumi PussyPictures Of Free PornFree P Ou RnHentaionlineFacialabuse RedditJapamese PornBangbross PornolarıChatroulettepornoSocial Media GirlwTeenager SexCharlotte StokleyHamster DesiWww Xxx ChinaKarli MergenthalerYoung Mom PornIndianhotgirlsXxxx LndianBlowjob DesiPornpics FreeHuge CumshoteMassage HandjobsWww Xcxx ComAlinaangelSalman And Reshma SexMum And Son Sex HdPornhub EuropeStepmom PorFullx CinemaPorn Video CategoriesFemdoms Porn