door Havermout in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 2
  • 565x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43
Ik zit niet heel goed in de Christelijke hoek, maar het concept dat de aarde plat zou moeten zijn is toch wel op de helling gegaan sinds Columbus, daarvoor hadden ze volgens mij zo'n T-kaart, Jeruzalem in het midden van de wereld met de Eufraat en de Tigrus ofzo.

0
51 AJ74

@33 Ik heb het idee dat die 'godsbewijzen' meer semantische foefjes zijn.

0
52 Civ

@46
Ik ben geen Islamoloog of hoe die mensen ook mogen heten, maar volgens mij zijn er vele stromingen in de Islam en is de manier waarom de Islam in diverse landen beleeft wordt ook aangepast. Alle Islamitische landen kennen bijvoorbeeld volgens mij nu een minimum leeftijd voor een huwelijk die veel hoger ligt dan waar Mohammed mee aan de gang was volgens de mensen hier.

1
53 AJ74

@51 Ja, maar dat de aarde plat zou zijn, of dat de zon om de aarde draait , staat niet in de bijbel maar werd gewoon verondersteld door de mensen toen. question
Maakt verder ook niet uit, was gewoon benieuwd question

0
54 foshizzle

@52
Dat klopt wel, alles is afhankelijk van je Godsdefinitie. Maar punt is meer dat je op een goede studie niet leert dat een God wel of niet bestaat. Hooguit dat het bestaan van een God onlogisch of onnuttig is. Maar ook vele onlogische en onnuttige dingen bestaan in deze wereld. Geen idee waarom question

0
55 AJ74

@54
Die veronderstelling dat Jeruzalem in het midden van de wereld lag en dat die daarom plat was, werd wel degelijk uit de Bijbel geïnterpreteerd.

0
56 AJ74

@47 Nee je ontwijkt de vraag gewoon terwijl die niet zo moeilijk is

0
57 Ikke44

Het zal misschien een neonazi geweest kunnen zijn die een pakketje heeft laten bezorgen bij een Syrische apotheker?

2
58 Nieuwsgierig

@57
Ik vraag verheldering van de vraag en geef meteen antwoord op mijn twee mogelijke interpretaties van die vraag. Als u nog een andere interpretatie hebt, hoor ik het graag.

1
59 AJ74

De Telegraaf : "'Explosief' in pakket blijkt nep".

3
60 Wijhuis

Aan dit bronartikel toegevoegd :

"'Spijkerbom' kerstmarkt Potsdam blijkt nepexplosief"" .

5
61 Wijhuis

@51 Ontwikkelde christelijke schrijvers van de midddeleeuwen waren zeker bekend met het idee dat 'de aarde rond is, niet alleen aan de zijkanten, zoals bij een schild, maar als een bal' (in de woorden van Beda Venerabilis, 672/3-735). Dat was onderdeel van het corpus aan natuurwetenschappelijke kennis dat ze van de Grieken en Romeinen hadden overgenomen.

0
62 Civ

@61Gelukkig maar dat het een nepbom was! Toch blijft het een ziekelijke daad en geen kwajongensstreek om mensen de stuipen op het lijf te jagen.

0
63 Nieuwsgierig

Er zat géén ontstekingsmechanisme in het pakje!

Maar veel mensen hebben hier wèl weer hun onderbuik kunnen legen!

4
64 Wijhuis

@61 o, nou, dan maakt het natuurlijk allemaal niet uit, hè Wijhuis? Want het is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld om (nep)bommen op of rond kerstmarkten af te leveren. Je zult je er vast wel vreselijk over opwinden dat het in het nieuws gekomen is.

0
65 RoosjeB

@34 @17 Algebra is de Arabische naam voor wiskunde die oorspronkelijk uit India kwam. Er is wel degelijk een verlichting met wetenschap in de islam geweest in de 10e eeuw. Wat islamitische geleerden toen vooral deden was kopiëren en schriftelijk vastleggen van ontdekkingen van andere volken. Na de 10e eeuw ging het bergafwaarts en is er geen wetenschappelijke opleving meer geweest.

1
66 Dune

@65 En maar zeiken om een ongevaarlijke varkenskop

1
67 Ikke44

@64 Er was niks aan de hand, gewoon een hele normale nepbom, die je dagelijks in de apotheek ziet liggen. Overdreven dat ze dat ding gecontroleerd hebben. Toch, Wijhuis?

0
68 RoosjeB

@67 Ja, die varkenskoppen die zijn pas gevaarlijk. En varkensmutsjes zijn helemaal levensgevaarlijk. Dan kan je toch beter een paar stevige ouderwetse bommen of vrachtwagens bij een kerstmarkt hebben, maar daar mogen we dan vervolgens niks over zeggen van Wijhuis, want dan begint ze met "onderbuiken" en allemaal andere clichés te strooien.

0
69 RoosjeB

Ben wel benieuwd wie er achter deze nepbom zit , ben totaal geen links knuffelaarstertje , maar ben niet overtuigd dat dit het werk is van een moslim :-/

2
70 foshizzle

@54 veel moslims geleven dat nog steeds:

0
71 ikkeniet

@64 Excuus dat ik ipv van kein dus ein heb gelezen op de politietwitter en is echt niet bewust gebeurd. Het was een vertaalfout, de rest van de ingrediënten waren dus wel gevonden in het pakketje, maar bleek gelukkig nep. ik heb helemaal geen onderbuik geleegd alleen een grapje gemaakt dat het misschien wel een neonazi geweest kan zijn die het gemunt heeft op een Syrische apotheker? Grapje moet kunnen of niet?

1
72 Nieuwsgierig

@70Ik ga er vanuit dat het hier werk van moslims betreft, totdat het tegendeel bewezen is.

1
73 1050 hPa

@73
Dat slaat nergens op, hoeveel moslims hebben al aanslagen gepleegd met nepbommen. Noem er eens een paar? Kan net zo goed ieder ander geweest zijn. Bij een echte bom had u nog wel een puntje gehad, maar nu niet. Alhoewel ik vermoed dat u dat niet wilt/kunt begrijpen.

2
74 AJ74

@53 Helaas ga je het punt voorbij. Het punt is dat volgens de islam, welke stroming dan ook, de profeet Mohammed dé voorbeeld moslim is. Waarom denk je dat er massaal is gemoord na de Mohammed cartoons? Het is niet zo dat een select groepje moslims deze mening heeft, maar vrijwel iedere moslim heeft deze mening. Het is iets wat alle islamitische stromingen met elkaar delen, ook de zogenaamde gematigde stroming.

1
75 Bluth

@75
Ik snap uw punt niet helemaal. Mohammed zal vast het voorbeeld zijn, maar hoe dat voorbeeld precies was, daarover verschillen dan blijkbaar de meningen. En als 1.3 Miljard moslims allemaal waren gaan rellen, dan hadden we dat toch nog wel meer gemerkt lijkt mij.

1
76 AJ74

@25 : We hebben het hier niet over een geloof, zoals dat normaliter wordt opgevat, maar over een ideologie, een sekte. Zij hebben strenge leefregels die niet te verenigen zijn met een westerse levensstijl. Daarom zouden ze hier helemaal niet naartoe moeten komen, en mogen ze zich niet beroepen op geloofsvoorschriften om allerlei privileges op te eisen op grond van "geloof".

1
77 Wendel

@30 : Ik vind het WEL nuttig om aandacht te besteden aan het gewelddadige karakter van islam, omdat het ons leven en onze maatschappij verpest, en dat alleen maar erger wordt naarmate er meer islamieten hier komen. En als iets je leef-omgeving verpest, moet je er iets aan doen, in plaats van erover te klagen, toch?

Voordat islamieten met die grote aantallen in Europa binnenstroomden, had je geen groepen jongeren die een Kerstmarkt, een Oud en Nieuw viering, verpestten door massaal jonge vrouwen aan te randen. Het is duidelijk een oorzaak-gevolg situatie, dat kan niemand ontkennen. Dus is het logisch om te willen dat de import minimaal stopt en dat de gewelddadigen en criminelen zo snel mogelijk worden teruggestuurd, anders ben je aan het dweilen met de kraan open.

Vingers in de oren en lalalallaa zingen is ook een optie, maar dat werkt maar korte tijd. Tot je met de zweep krijgt omdat je volgens hun iets fout doet, dan lukt het niet meer, dat wegkijken.

3
78 Wendel

@78 Ik vind het WEL nuttig om aandacht te besteden aan het gewelddadige karakter van alternatief populistisch rechts, omdat het ons leven en onze maatschappij verpest, en dat alleen maar erger wordt naarmate er meer rechts gekkies bijkomen. En als iets je leef-omgeving verpest, moet je er iets aan doen, in plaats van erover te klagen, toch?

Voordat rechtsgekkies met die grote aantallen in de media kwamen, had je geen groepen jongeren die een snelwegen blokkeren, mensen afmaken en gebouwen in de hens zetten. Het is duidelijk een oorzaak-gevolg situatie, dat kan niemand ontkennen. Dus is het logisch om te willen het stopt en dat de racistische criminelen zo snel mogelijk worden verbannen, anders ben je aan het dweilen met de kraan open.

Vingers in de oren en lalalallaa zingen is ook een optie, maar dat werkt maar korte tijd. Tot je met de zweep krijgt omdat je volgens hun iets fout doet, dan lukt het niet meer, dat wegkijken.

7
79 Dian

Kerstmis is het volgende feest dat uit onze cultuur moet verdwijnen........ Want....discriminatie.
De moslims gaan daarvoor zorgen.

1
80 manpower

@21
"De wiskunde heeft een geschiedenis die teruggaat tot in de prehistorie. Kerfstokken uit de prehistorie wijzen erop dat men toen al telde.[1] Dit is de oorsprong van het begrip van de natuurlijke getallen. De Babyloniërs waren het eerste volk dat zich met wiskunde bezighield door praktische problemen op te lossen in de landbouw, handel, sterrenkunde en scheepvaart. Zij kenden reeds een soort stelling van Pythagoras[2] en waren in staat om vierkantsvergelijkingen op te lossen"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_wiskunde
Als je ziet hoe algebra en wiskunde eigenlijk overal van China, tot Egypte, van Rusland tot de Grieken enz. in hetzelfde tijdvak bezig waren is het niet aan één land toe te kennen. En daarbij komt dat men bij veldslagen, veroveringen alle zaken overnam die van belang waren.

0
81 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

Wederom een hoop bullshit van dissident.one met als kers op de taart een oproep om een WO te starten....

1 minuut geleden geplaatst door RobP

Strongoli
Briefje van Jan - aan Eva Vlaardingerbroek - Buttkicken.nl

Duidelijker en eerlijker dan deze opinie kun je het niet krijgen.Goed verwoord en wederom de bekende spijker op z'n kop! Eyeopener voor dieg...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@102 Aan @6 is niks gelogen. Draadjes om zeep helpen? dat kan jij als de beste, dus dat laat ik aan jou over, heb jij ook eens iets waar je goed...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Nieuwe video toont teken van leven van twee Israëlische gijzelaars

En velen zijn 7 oktober 2023 inmiddels vergeten. . . . https://www.youtube.com/watch?v=s0VgUDSHvpIVoor deze terroristen stonden ze in ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@1Dit briefje sluit hier naadloos aan . 👍https://www.nieuwskoerier.nl/news/984164-briefje-van-jan-aan-eva-vlaardingerbroek-buttkickennl...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@19 Hij was in feite zijn tijd vooruit om het zo maar eens te zeggen. Het komt er bij die moslims op neer dat hoe westers of dat ze ook mogen og...

7 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@18 Die Marcouch (Arnhem) die is nog veel erger volgens mij. Wat die Aboutaleb dan nog moet leren om de zooi flink te islamiseren dat is die Mar...

13 minuten geleden geplaatst door rebo

Strongoli
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@1Dat ook de politiek op termijn een "culturele" metamorfose zal ondergaan, behoort zeker tot de mogelijkheden. Daar hadden we gisteren nog ee...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@11 Westerse waarden. Zwakkeren ronselen om de oorlog van de elites aan het front uit te vechten....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

JackKropotkin
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

Duidelijk een genocide op wijnranken. ...

15 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Bhabhi PornSex Movie Hd VideoIsha XxxHindi Xnxx StoryFit Kitty AnalMoti Aurat Ka BfXxx Hot Video DownloadBoobs Pressed While Sleeping3dporn MonsterPorno 4kAll Porn Site身世漫畫BrazzersxvideoHairymilfMissfluoRias HentaiBengalixvideoXxx LingKeerthi Sex VideosEexxChloe Difatta Onlyfans LeaksDevika XvideosGhost Buster PornBlack Gay Raw PornPorno 365Fake Celebirty PornFamosas No PornPriya Varrier HotTits Porn VideosBlacked Mia KhalifaSunnyrayxo CreampieSexo PornoanalJason Luv And LenaHole XxxXxx Sex Porn Hd VideoSalma HayekpornoArab Exposed ComViolabaileyWscort AlligatorVidéos Pornographie FrançaisSexy Movie PhotoMilf Porn DownloadCalmingheat.comMonica FuentesSunny Leone Blue Film SexyManga OrihineJillian Bell NudeFoking XxxAdela GuerraHardcore Threesome PornSexy Xxx NewEleven Days Eleven NightsSasha Grey GangbangDrama Sex VideoDesi VideoxGonzo Por NCherokee PornographyInadn XnxxReddit TransMina MoomIndian Sexy Girl Sex VideoTwink Sex VideosXxx Step Sister PornGlory Hole CreampieNude Wrestlers FemaleCaught With BonerGpsy PornAlwxa TomasDress Sex VideoHow To Masturbate For BoysDigital Playground Full VideosJapanese Bbc UncensoredR6 PornCum Down ThroatSex Movie OpenMaya SexAngela White SoloFacesittingpovHomemade Interracial CuckoldBest Porn Free SitesPornografia EspanholNkkvr-066Tamil Sister PornHundi XxxHottest NudeGemma Massey PornManyuu HikenchouHd Sex Video 4kAdriana Chechik Megan RainIndian Tranny PornAssamese Girl Sex VideoHot Girl ClubSexy Videos Of Kim KardashianHidden Camera MasterbatesMia Kalifa Xxx VideoWorld Sex XxxCandidgirlsTrio LesbianasYouthpornGeto PornX N PornTeens Taking Bbcعکس کس وکونJavheroineMumbai Pron VideoSlutwife PicsNest Porn StarHornysimoLite EroticsUndress GifBig Tits Sexy VideoUllu Sexy SeriesBinky Beaz PornTwin PornCarton Porn VidsBlack Porn.Actrice Pornographique BlackPornos Blacks GratuitsClassy PornosKidm-1103Real Mms SexJapanese Magic Mirror PornCarol FoxxxXnnx BestKerala Girls Nude PhotosGurochanopIndian Husband Wife PornStepmom Porn StarNaked StarfireKim Basinger Nude NakedFreaksof CocksTiana TrumpBlack Dic PicNina Dobrwv NudeAngela White And Johnny SinsSonakshi Sinha XvideoGakuen De JikanBeautiful Xxx PhotoNursh AnalIndian Sex Video Hindi AudioPig Fuck GirlMadison IvyAletta Ocean Porn Videos HdAria Lee Bbc18 Girl Porn VideoM/m/f PornRonda Rousey NajedDaddy Spanking SonSexvideo Hd FreeIggy Azalea Onlyfan Leaks