door Willem Heerema in Buitenland  ·  82 Reacties

  • 5
  • 882x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
"En omdat mensen zich er niet tegen uit spreken, mogen ze geen kritiek hebben op de rituele slacht? Dus, als mensen zich niet uitspreken tegen de rituele slacht, dan mogen ze geen kritiek hebben op de bio-industrie."

Inderdaad; of je ageert tegen beiden, of je houdt je hypocriete commentaar voor je!
Waarom? Omdat die dieren al genoeg te lijden hebben, zonder dat ze ook nog eens misbruikt moeten worden als alibi om los te gaan op minderheden!


"Omdat ik vrijwel niet op dat soort topics reageer."

Maar @46 wel roeptoeteren " Ik spreek mij uit tegen de huidige veehouderij, ook in daad".
Oh nee, dat zal je wel weer niet gezegd hebben, of niet zo bedoeld hebben, of ik verdraai je woorden/frame jou natuurlijk weer (ook al quote ik je letterlijk.... question

Welterusten Bluth.... ga niet weer aan een herhaling van zetten beginnen.

4
51 NKreaguurder

@51 Is het dan niet raar dat jij je in dit draadje niet duidelijk uitspreekt tegen de rituele slacht, en alleen een (off-topic) betoog aan het houden bent over de bio-industrie?

Ik ben tegen de rituele slacht omdat het dierenmishandeling betreft, niet omdat het Joden of moslims betreft. Dierenmishandeling toestaan onder het mom van religieuze vrijheden ben ik pertinent op tegen, en dat heeft niets met minderheden te maken.

Ja, ik spreek me ertegen uit. Daarmee doel ik niet op dat ik me er hier tegen uitspreek, maar in het echte leven.

Je bent inderdaad weer dingen aan het verdraaien.

1
52 Bluth

@52
Als je de Nederlandse taal een beetje machtig zou zijn, zou je gezien hebben dat ik geen betoog houdt tegen de bio-industrie, maar tegen de hypocrisie van de jankerds op dit draadje.

Voor de rest inderdaad de voorspelde herhaling van zetten.
Welterusten dus nogmaals.

4
53 NKreaguurder

@53 Je haalt misstanden binnen de bio-industrie aan, dus dan is het niet geheel raar dat het overkomt alsof je daar een betoog tegen houdt. Het is niet zo dat je niet twee betogen kunt houden natuurlijk.

De herhaling van zetten is dat jij weer eens op de man gaat spelen in plaats van inhoudelijk te reageren.

1
54 Bluth

@54
Ja... die was ik nog vergeten; "op de man spelen" ook zo'n standaard afweer mechanisme van jou....

3
55 NKreaguurder

@47 Ten eerste: dank voor jouw advies aan mij "Loop niet zo dom te kwijlen, vent.".
Misschien is dat jouw stijl van omgaan met andere mensen. Wat mij betreft onbeschoft en tegen de Huisregels van NK. Je doet i.i.g. jouw forumnaam eer aan. question

Enfin, los daarvan. Je schreef in @47 : kijk even in de door mij gestarte topics die vaak gaan over dierrechten mensenrechten. Jouw beschuldiging -w.s. ook die aan Bluth's reactie @46 raakt kant noch wal. Lees je graag eerst even in, verdiep je in je discussiegenoten, alvorens je met je slappe argumenten en Flame begint.

12
56 Barbapapa-7,5

@55 Het is een feitelijke constatering. "Als je de Nederlandse taal een beetje machtig zou zijn"

Ook is het geen afweermechanisme, ik reageer nog gewoon inhoudelijk op je.

Inhoudelijk weet je dat je een modderfiguur slaat, dus ga je maar op de man spelen en inhoudelijk reageer je helemaal niet meer. Dit overkomt je niet enkel in discussies met mij, maar in elke discussie met iemand die het niet met jou eens is.

1
57 Bluth

@56
"Je schreef in @47 : kijk even in de door mij gestarte topics die vaak gaan over dierrechten mensenrechten."

Nog meer dom gekwijl! Waar @47 zie jij (los van het overige dat er ook niet staat) staan "in de door mij gestarte topics"?

Leer eerst eens Nederlands lezen, voordat je anderen gaat lopen beschuldigen van framen.

1
58 NKreaguurder

@56
Wat overigens echt onbeschoft is, is anderen woorden in de mond leggen die ze niet gebezigd hebben!

1
59 NKreaguurder

@50 liever vandaag een verbod op kinderverminking dan morgen

2
60 chouffleur

@59 Mooi dat je met deze reactie bewijst dat de laatste alinea in @57 volledig juist is. Inhoudelijk sla je een modderfiguur, dus ga je maar op de man spelen en mensen woorden in de mond leggen, zoals je in elke discussie doet.

Je denkt voor mij te kunnen bepalen dat mijn aversie jegens rituele slacht omdat minderheden deze barbarij bezigen. Ik wijs je er even op dat dit volledig onjuist is, en ik hoor je er niet meer over.

0
61 Bluth

@42
U weet helemaal niet wat mensen die hier 'langskomen' allemaal doen, NK is niet een 24/7 levens vervullend doel. Gelukkig niet! U steekt een vinger in uw neus houdt hem in de wind en bepaalt wel even dat mensen die tegen rituele slacht zijn, hypocriet zijn omdat ze 'niet protesteren' tegen de misstanden in de bio-industrie, transport, slachthuizen. Hiermee geeft u aan dat u of ontzettende dom bent, of ongelooflijk arrogant, of waarzegger, of alle drie!
Wat een enorme zelfoverschatting!
Mensen zoals ik die tegen de rituele slacht zijn, zijn altijd bezig met misstanden met dieren. Ikzelf al decennia. Er gaat geen week, soms geen dag voorbij dat ik mijn stem laat horen, petities begin of ondersteun, protesteer, demonstreer, politici mail enz. En die acties mogen over het algemeen genomen hier op NK niet vermeld worden. Het is geen petitiesite of protestsite, maar een nieuwssite.
Zoals met alle islam/migranten knuffelaars hier, doet u ook niet anders dan naar 'elders' wijzen, geen woord over dat ritueel slachten verboden zou moeten worden. Nee, u wijst naar excessen die elders plaatsvinden met dieren....excessen die ten eerste verboden zijn, ten tweede los staan van de rituele slacht... of bent u zo dom dat u niet begrijpt dat het rituele slachten bovenop al die excessen met dieren komt? EN + EN

Ook de dieren die ritueel geslacht worden maken als ze pech hebben al die ellende mee veelal gepleegd door mensen die geen enkel respect of empathie hebben voor dieren. En nog wat, wist u dat er zelfs in varkensslachterijen moslims werken? En dat juist slachterijen plekken zijn waar veel moslims een baan hebben gevonden? Het is welbekend dat moslims over het algemeen genomen weinig op hebben met dieren. Herinnert u zich de wereldwijde woede nog over de beelden van die tienduizenden varkens die in Egypte op een gruwelijke manier behandeld en gedood werden, of de schapen die uit Australië kwamen en in Indonesië op een werkelijk ongelooflijke barbaarse manier werden behandeld. Het is verschrikkelijk.
Hier is een dierenwelzijnswet en die wordt soms overtreden wat afschuwelijk is en wat als het aan het licht komt (meestal tegenwoordig) bestraft wordt, en daarbij heb je de nu nog legale barbaarse rituele slacht die wettelijk gezien gewoon per direct verboden moet worden.

0
62 Bleke Betty

@62
Het komt blijkbaar nogal aan bij de hypocriete jankerds hier.
Ook jij laat je niet horen op de dierenleed draadjes, tenzij je daar weer lekker tegen moslims aan kunt lopen schoppen.
En ook hier weer kun je het niet laten om met je hypocriete lange vingers naar moslims te wijzen. Over "geïslamiseerd zijn gesproken.... question.

"geen woord over dat ritueel slachten verboden zou moeten worden.

Klopt! zo hypocriet ben ik namelijk niet.
Ik geniet namelijk dagelijks van mijn stukje vers vlees, ook al weer ik wat voor hel die dieren moeten volstaan. Dus ga ik hier niet lopen janken over hoe beestachtig wij mensen met de dieren omgaan.

"Ook de dieren die ritueel geslacht worden maken als ze pech hebben al die ellende mee veelal gepleegd door mensen die geen enkel respect of empathie hebben voor dieren."

Om voor het halal- of koosjer keurmerk in aanmerking te komen, worden de dieren hun hele leven meermaals gecontroleerd op een "goed en waardig bestaan"; je zwetst hier dus een eind in de ruimte!

"En dat juist slachterijen plekken zijn waar veel moslims een baan hebben gevonden?"

Ook al BS!
De meeste slachthuizen worden bevolkt door Oost-Europese werknemers (mn. Polen en Roemenen.)
De moslims die in slachterijen werken, werken voornamelijk in Kippenslachterijen en bij halal slachters.

"Het is welbekend dat moslims over het algemeen genomen weinig op hebben met dieren."

In tegendeel; moslims, Joden, Hindoestanen en boeddhisten gaan over het algemeen heel wat menselijker met dieren om dan "westerlingen".
Want nee, het zijn geen "excessen" hier in het westen zoals jij pretendeert. Het is gewoon structureel dat slachtdieren onmenselijk behandeld worden in het westen. Of zoals de Belgische minister Ben Weyts het zegt: zo gaat dat nu eenmaal in een consumptiemaatschappij; wen er maar aan.
Zegt de term "foie gras" je iets, en kreeften die levend gekookt worden? Typisch islamitisch zeker?!

3
63 NKreaguurder

weer = weet
volstaan. = doorstaan

1
64 NKreaguurder

@63
U bent lachwekkend en een triest figuur.

3
65 Bleke Betty
66 Bleke Betty

@66
Slachthuis schandalen van de laatste tijd gemist?

op de draadjes daarover geen reactie te bespeuren van Bleke Betty

1
67 morandi

@65
Het toppunt van "triest zijn" is een huppeltrutje zoals jij, dat achter nationalistische volksmenners aanwaggelt en zich uitsluitend iets van slachtoffers aantrekt als je hun leed kunt misbruiken om je islamofobie bot te vieren op willekeurige moslims.

3
68 NKreaguurder

En oh,wat zijn we toch vriendelijk jegens dieren in de islam. Zo gaat men met dieren om tijdens hun kleine en grote eid, het suikerfeest:
http://media.dumpert.nl/foto/4dffd5a2_ANP11479169.jpg
http://cdn.easyapps.nl/pictures/000/000/000/117/303/487_640x480.jpg?r=0
https://previews.123rf.com/images/pakimages/pakimages1211/pakimages121100003/16094349-KARACHI-PAKISTAN-4rd-day-camel-slaughtering-to-sacrificies--Stock-Photo.jpg
https://i.pinimg.com/564x/25/74/c1/2574c1de5fb2ef04cadae7922c8458f8--eid-camels.jpg
En ik kan er wel vele duizenden plaatsen. Allemaal ter meerdere ere en glorie van een god die niemand kan bewijzen.
En toch durft u te zeggen dat men binnen de islam op een prima manier met dieren omgaat. Echt niet, men geniet van het lijden van een dier, men filmt het langdurige (hoe langer hoe mooier) lijden aan alle kanten en men lacht erbij van oor tot oor,het is geweldig! Wat een dierenleed in naam van God. Overigens ook, wat een mensenleed in naam vn God.

Hindoestanen zijn niet veel beter en het Gadimai 'dieren-martel-festival' lijkt mij ook eerder een feest om de duivel te eren,iig niet God, alleen de duivel houdt van martelen en lijden!
https://www.vice.com/en_uk/article/jmaqjk/gadhimai-festival-405

Uiteraard hebben vele (en ik) zich voor deze actie ingezet, net als tegen Foie gras, ook al jaren en levende kreeften koken is ook iets waar men continu tegen ageert. In het buitenland hebben ik en vrienden wel kreeften opgekocht o m ze eer vrij te laten, 'smaakte beter dan het opeten'

En dan kunt u hier zelf iets doen tegen bv de foie gras:
https://www.wakkerdier.nl/vee-industrie/dieren/ganzen/?gclid=CjwKCAiA9f7QBRBpEiwApLGUikX9gkspg6naJDQmWjFrnvh1-qQxdu5i1Yd9h85X6EUlDNsgXJpKchoC9aEQAvD_BwE

De boeddhisten hoeven we het niet over te hebben, die gaan gelukkig wel liefdevol met dieren om.

4
69 Bleke Betty

@35
Het probleem met het z.g.n. verdoven is dat ze het zo licht gaan verdoven dat het schaap binnen een aantal seconden weer bijgebracht kan worden. Dat is dan nl. weer verplicht... question En daar zou dan op gecontroleerd moeten worden en dat zou men dan zelf doen, want zoveel inspecteurs zijn er niet, en dan heb je het over vele miljoenen dieren die dan in een rap tempo verdoofd en geslacht moeten worden... nou daar gelooft niemand in, dat het dan ook werkelijk op een juiste manier gaat. dat gaat echt niet lukken. En we wonen in het westen en we hebben hier wetten en die behoren boven allerlei godsdiensten te gaan. We willen straks ook geen VooDoo taferelen en die kunnen zich dan ook gaan beroepen op alle vrijheid die men eist voor allerlei ellende. Zie foto's en filmpje boven van Qurbani, het islamitische offerfeest, straks ook hier in het westen?

2
70 Bleke Betty

@67
Dan heeft u niet goed opgelet. Ik ben hier gelukkig niet 24/7 en protesteren tegen deze misstanden doe ik over het algemeen genomen elders, want hier heeft dat behalve bewustwording van lezers verder weinig zin. Maar als ik een bericht over dierenleed zie zal ik zeker reageren.
En dat heb ik hier al honderden keren gedaan!
En over misstanden in slachthuizen hier en in België bv, zou ik volgens u dan juist moeten reageren omdat er zoals bekend, zoveel moslims werkzaam zijn in westerse slachthuizen, veel meer dan autochtonen... Goh, wat een verrassing!
#toedeloe

2
71 Bleke Betty

@69 En hoe gaat men om met dieren rond de kerst Betty? 1.2 miljoen dieren alleen al in Nederland. Wat een vreselijke dierenbeulen of niet?

Eet smakelijk Betty
https://www.animalrights.nl/schokkende-beelden-tonen-ernstig-dierenleed-bij-legkippen
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/23/30-jaar-dierenleed-voedselfraude-en-slecht-toezicht-a1563898
https://www.dierenrecht.nl/kippenslachterijen

8
72 Dian

@68
Hahaha, zijn de pilletjes op? En waarschijnlijk denk je nog dat je een man bent ook!
Je bent lachwekkend! Pas op dat die 2 hersencellen geen ruzie krijgen! En jammer hé, maar ik stem niet op Wilders question

3
73 Bleke Betty

@73 Ah u bent een Baudet adept geworden?

8
74 Dian

@72
Zoals gezegd, dat komt ook nog bovenop de halal slacht en is iets waar in een moderne samenleving tegen wordt gestreden. Er moet altijd gezocht worden naar verbetering en dat is in het barbaarse slachten van millennia geleden niet mogelijk. En niet tegen mij mekkeren en herhalen wat anderen hiervoor ook al gezegd heb waar ikal uitgebreid op heb geantwoord.

1
75 Bleke Betty

Ik ben niemands adept, ik ben mezelf gelukkig, moet je ook een proberen i.p.v. 'iets' dom weg te volgen.

1
76 Bleke Betty

@75 Zeg ik toch... je vreet er geen kipnugget minder om, hypocrieteling. Linkjes bekeken of?
Westerse massale veehouderij is zo barbaars als de pest en daar sluit je je ogen voor.

Eet smakelijk Betty
https://www.animalrights.nl/schokkende-beelden-tonen-ernstig-dierenleed-bij-legkippen
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/23/30-jaar-dierenleed-voedselfraude-en-slecht-toezicht-a1563898
https://www.dierenrecht.nl/kippenslachterijen

8
77 Dian

@76 Wat ga je stemmen dan? Of ga je geheimzinnig doen?

8
78 Dian

Kijk zo hoort het, dit is modern, schoon en diervriendelijk:
http://www.nederlandvoedselland.nl/artikel/op-bezoek-bij-een-nederlandse-varkensslachterij
En we hebben ook nog aardig wat van dit soort bedrijven:
https://www.sameneenvarkenkopen.nl/
En vergeet het Beemstervarken niet, het Limousin-rund en andere iets duurdere maar veel betere opties. Kijk een kiloknaller kopen moet gewoon niemand meer doen. Er zijn genoeg alternatieven waar het balng van het dier een flinke rolspeelt. Beter wat minder dan een lijdensweg.
#Toedeloe

1
79 Bleke Betty

@69 "Hindoestanen zijn niet veel beter en het Gadimai 'dieren-martel-festival' lijkt mij ook eerder een feest om de duivel te eren,iig niet God, alleen de duivel houdt van martelen en lijden! "

Er zijn veel meer hindoes die strikt vegetarisch zijn ,het percentage is vele malen hoger dan onder bijvoorbeeld christenen,joden en atheïsten.
En in sommige geledingen van boeddhistische landen gaan ze helemaal niet liefdevol met dieren juist het tegendeel.

0
80 21st Century Guy

@69
Ha nee....., dan wij niet moslims. Wij kunnen dat veel beter:"De dierenartsen reageren op onderzoek van NRC zaterdag, waarin een dierenarts, Thiadrik Blom, van 2013 tot en met 2015 misstanden in slachthuizen filmde en ze meldde. Zo werden zieke biggen tegen de wet in slachtwaardig verklaard door twee aanwezige dierenartsen. Blom meldde de misstanden bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waar hij in dienst was. Maar deze overheidsdienst die toeziet op voedselveiligheid en dierenwelzijn, greep na de meldingen niet in. De dierenarts werd verplaatst en zit inmiddels thuis." Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/26/dierenartsen-roepen-op-tot-verzet-tegen-misstanden-in-veehouderij-11298880-a1564622

NB: "Maar deze overheidsdienst die toeziet op voedselveiligheid en dierenwelzijn, greep na de meldingen niet in. De dierenarts werd verplaatst en zit inmiddels thuis.""

http://animalfreedom.org/video/video.html

https://www.varkensinnood.nl/misstanden-in-varkenshouderij

http://www.leefbaarbuitengebiedgelderland.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2

https://www.varkensinnood.nl/nieuwsartikelen/start-campagne-tegen-misstanden-in-varkenshouderij


@71
"Dan heeft u niet goed opgelet. Ik ben hier gelukkig niet 24/7 en protesteren tegen deze misstanden doe ik over het algemeen genomen elders,"

Dan heeft hij dus duidelijk wél goed opgelet!


"En over misstanden in slachthuizen hier en in België bv, zou ik volgens u dan juist moeten reageren omdat er zoals bekend, zoveel moslims werkzaam zijn in westerse slachthuizen,"

En opnieuw BS leugens; de polen en Roemenen die voornamelijk worden aangetrokken om in de slachthuizen te werken, zijn over het algemeen zwaar katholiek, en nog autochtone Europeanen bovendien!

2
81 NKreaguurder

@79
Maar dat is niet de dagelijkse praktijk bij de meeste westerse veehouderijen, hè. Nee, dat zijn de uitzonderingen.

Hoe het er in de dagelijkse praktijk bij de meeste Europese veehouders, -transporteurs en
-slachters aan toegaat zie je o.a. @81 .

3
82 NKreaguurder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

4 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@13 Als Rafah maar wordt geschoond van terroristisch Hamastuig vind ik dat prima. ...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@12 Snorrie @11, de kleine Hitler, is een antisemitische meeloper, lult ook achterbaks mee met anderen....

14 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@56 Alles wat gericht is tegen de handelingen van de staat Israël is altijd omstreden en wordt al heel snel J(met een hoofdletter)odenhaat aang...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

3 uur geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mandy Flores.pornErotic StiriesTattedupholly PornWww Xvideos_comKeke Palmer TitsHayley Atwell NudeNisha Gurgain Viral VideoCute Xxx HdKiara Mia Porn VideosCaughtfuckShemale Huge CumshotBeeglivePopular Porn VideosPornodingue ComPornos Videos MadurasJapanese Gay SexAnalcreampie PornMujeres MamándoWrech It Ralph PornCartoon PonPerfectgirlsporn NetKowalsky ComVictoria ValentinaForced OrgasmpornGonzo PornôMorning HandjobMegapersonalseuTamil Secret Sex VideosBisexxxWife Pegging HusbandHugecock GloryholesWife's Fantasy PornSnap Chat NudesHeidi Klum NudesHot-sex-tubeWww Tonicmovies ComMsfiiiirePorn Gf BfX Video Nadia AliGitana EspanolaCreate A Porn Hub AccountStovkings TeaseAmopornobrDatal ModelPorn AovivoFacesittinghentaiLexy ChaplinKerala Sexy BfWomen CreampiedGaysex Old ManJade NudeDance Karte Karte SexIndian Boobs Sucking PornBest Milf PornReddit Nafw 411AlurayeMyhotassneighborNice Boobs NudeBf KahaniFliz Movie PornSuhagratSex Toy TestingRealjam VrScan Mangasسكس رونسيX Video SonIndian Xxx Video CallChoo Choo Charles PornAzumeSex Video Open ShotEmily Willis Hd PornAbella Danger FemdomGameofthrones NudeSunny Laune XxxJizzed On FaceCumming On A Girl's FaceForce Asian PornBig Butt PornvideosDesi JugarAmala Paul Xxx VideoAthena Faris FullPorn Henti GamesHentaitokyoAsia Rivera69 ImagesXx Hindi Porn VideoWw Telugu SexHorny Bank PornPron Videos TeluguDesi SexyiInterracial Lesbian StrapAsa Akira OilHentai SubredditsBig Tits MovsAmanada Cerny PornGemme Arterton NudeEtopian PornJasmine Sandlas PornMom Son Yoga SexHarddcorePorn Hb FreeJewelzbluKinnar Xxx VideosOld Man Licking PussyXxx Porn Full MovieRihanna PornHardcore SquirtingWw Sex Com IndianJapanise Porn VideoSunny Leone Old Porn VideosAsian Porn With Big BoobsLesbian Tribb PornTeach MasturbateSexy PeggingRussian NakedHitomi Tanaka NursePornez DownHayden Panettiere SexiestBarakbigbuttLadkon Ladkon Ka SexMother And Son PormTwitter Jerk OffHailey LeighSex Film Sex SexWildkatee PornGp PornAirbnbsexPayton Preslee BbcOnlyfansasianPegginggifsEmma Watson SexyTürkce Altyazılı PornosuJaponca PornXxx LodRedheadwknterDesi Indian XxxxKerala Sex KeralaBest Vr Porn Videos4 Chan OrgFamily Hindi Sex StoriesAbella Danger FullStephanie VixenBlack Chyna PornNna HartleySunny Leone Porn StarXxx Mom And SanMusic PornHairpieCamarahotSexstory