door Hangingmen in Politiek  ·  48 Reacties

  • 3
  • 603x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

kinderen die zeggen waar het op staat...grappig

17
1 Moetffmijneikwijt

indoctrinatie: je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen

15
2 semperpenis

@1 schoolopdracht

2
3 Being there

Kinderen die geïndoctrineerd worden door alt-links onderwijspersoneel... grappig.

18
4 JackKropotkin

Deze betreffende leerkracht zou volgens mij direct ontslagen moeten worden,dit is namelijk de eerste keer dat hij zich over Baudet uitlaat,

https://pbs.twimg.com/media/DPwvsxlW4AANjpf?format=jpg&name=medium

18
5 Hangingmen

Lijkt me meer op een alt rechts fake account.

14
6 Janzzen

@2 @3 @4 een schoolopdracht waarbij kinderen hun eigen bevindingen op papier zetten.dat de pianoligger bij hun wel door de mand valt en jullie het niet inzien zegt meer over het verstandelijk vermogen van uzelf.

17
7 Moetffmijneikwijt

Onderwijs inspectie inschakelen. Onderwijs moet op een neutrale manier gegeven worden.

17
8 xativa

@7 baudet maakt de democratie tot een schijndemocratie (artikel). dat was het namelijk nog niet. u heeft vroeger ook op een school voor 'kritische denkers' gezeten?

16
9 semperpenis

@5
Dat democratie en het recht op vrije meningsuiting je niet aan het hart liggen was mij al bekend, maar dat nu ook docenten zich moeten onderwerpen aan de gedachtenpolitie retoriek gaat wel heel ver natuurlijk. De leraar in kwestie heeft niets verkeerds gedaan.

Baudet: „Ik krijg deze bizarre, schandelijke schoolopdracht van een boze leerling doorgestuurd. Schokkend! Maken anderen dit ook mee op hun school / hogeschool / universiteit?”, vroeg Baudet zich af op Twitter.

De leraar in kwestie verdedigt zijn opdracht. Hij schrijft: „Meneer Thierry Baudet, hier de betreffende docent. Ik schrijf hier niets dat niet uit je eigen mond komt en bovendien is het een opdracht waar leerlingen alle kanten mee opkunnen. Zelfs jouw kant.”

Game set and match voor de leraar. Laat ik de opdracht beschrijving eens onder de loep nemen. Het gaat om tien zaken die in de samenleving spelen, van zwarte pieten discussie tot aan, inderdaad, Baudet en zijn gedachtegoed. In de omschrijving over Baudet staat het volgende, ik citeer:

"Dat Thierry Baudet de vaderlandse politiek flink opschudt, is duidelijk. Zijn idee van een nieuwe renaissance vindt weerklank bij de bevolking. De twee zetels die zijn partij nu heeft, lijkt een voorbode voor meer. "

*knip*

Gezien de peilingen lijkt mij dit niet meer dan correct.

Verder:

"Als het aan Baudet ligt, moeten we naar een Nederland waarin slechts enkele witte mannen de macht hebben."

Baudet heeft niet letterlijk gezegd dat hij een Nederland wenst waar slechts witte mannen aan de macht zijn, ergo, hij trekt het breder, in een debat 'De Vluchtweek' op de radiozender Amsterdam FM op donderdag 17 september 2015 zei Thierry Baudet: "Ik wil graag dat Europa dominant blank, en cultureel blijft zoals het is."

Bron: https://goo.gl/ACin9i

Het is evident dat Nederland integraal onderdeel uitmaakt van Europa en Baudet heeft duidelijk aangegeven dat daarin de blanke man dominant is, en het is het niet geloofwaardig dat wanneer Baudet zou ontkennen dat zijn wens dat blanken dominant zijn in Europa dit niet voor Nederland zou gelden.

Conclusie: wat de leraar hier schrijft fundeert op de waarheid.

Verder: "In zijn wereldbeeld is klimaatverandering een verzinsel,"

Klopt, Baudet heeft zei op de bijeenkomst dat hij niet gelooft in de klimaatcrisis. Ook bij de laatste partij bijeenkomst in de RAI nodigde Baudet een klimaatcriticus uit en applaudisseerde voor hem.

Bron: https://goo.gl/UgsdZb

Conclusie: wat de leraar hier schrijft fundeert op de waarheid.

Verder: "lijden Nederlanders aan oikofobie,"

Baudet heeft dit inderdaad aangegeven in een eerder interview met De Volkskrant. Ik citeer: ".Wij lijden in het Westen aan een vorm van zelfhaat, een ziekelijke afkeer van het thuis.'" Baudet verwijst naar de zogenaamde oikofobie, tevens de titel van zijn laatste boek.

Bron: https://goo.gl/KKrPL4

Conclusie: wat de leraar hier schrijft fundeert op de waarheid.

Verder: "en speelt een partijkartel elkaar constant de bal toe waardoor de Nederlandse democratie een schijndemocratie is. "

Klopt, in het televisie programma Nieuwsuur wordt dit letterlijk door Baudet gesteld.

Bron: https://goo.gl/j6s9iM

Conclusie: wat de leraar hier schrijft fundeert op de waarheid.

Resumerend

Alles wat de leraar in een korte samenvatting over Baudet heeft geschreven klopt en is gewoon online verifieerbaar. Feit.

19
10 Drumpf

@7

Kritisch leren nadenken wordt nu opeens aan de imaginaire linkse "vijand" toegeschreven en gezien als indoctrinatie question question question question

Als het aan sommige NK bezoekers moet geloven bestaat ideaal onderwijs uit kortgeschoren kinderkopjes die allemaal dezelfde lelijk padvinderskostuum dragen, en vervolgens opstaan zodra de leraar of lerares de klas binnenkomt en hier een saluut uiten terwijl ze hard het volkslied zingen; brullend afgesloten met de slogan: "Holland über alles".

Hilarisch.

14
11 Drumpf

@10
“Dat democratie en het recht op vrije meningsuiting je niet aan het hart liggen was mij al bekend, maar dat nu ook docenten zich moeten onderwerpen aan de gedachtenpolitie retoriek gaat wel heel ver natuurlijk. De leraar in kwestie heeft niets verkeerds gedaan.”

De leraar in kwestie heeft zijn ‘gedachtes’ op papier gezet en als feit aan zijn leringen gepresenteerd,

“Als het aan Baudet ligt, moeten we naar een Nederland waarin slechts enkele witte mannen de macht hebben."

Dit is namelijk een flagrante leugen,bedoeld om baudet te framen
En dat lijkt mij voor een onderwijzer niet wenselijk

Verder vraag ik mij af hoe u er bij komt dat ik niets op zou hebben met het recht op vrije meningsuiting,waar blijkt dat uit?
Vanwaar deze persoonlijke verdachtmaking?

18
12 Hangingmen

@10 allemaal leuk en aardig, maar enkele witte mannen aan de macht en dominant blank met behoudt van cultuur is wel even wat anders...
Met de eerste zin probeert de leraar Baudet als slavenhandelaar of racist neer te zetten... De tweede zin over blanke mannen en cultuur behoudt is een context voor trots op je eigen land en afkomst.. Ach iedereen leest het hoe hij wilt... Ik snap dat het niet fijn is als iemand die eerste zin neerzet en verwijst naar jou...

16
13 Tegendraadsgelijk

@13

Don't shoot the messenger. Het betreft een opvatting die letterlijk door Baudet zelf is geuit.

11
14 Drumpf

@12

"De leraar in kwestie heeft zijn ‘gedachtes’ op papier gezet en als feit aan zijn leringen gepresenteerd"

Nope, hij heeft opvattingen van Baudet op papier gezet en de leerlingen de opdracht gegeven hier een stelling in te nemen, dat kan net zo goed "pro" FvD zijn in deze, en deze te onderbouwen. Groot verschil. Maar tja, nuance hè?

"Verder vraag ik mij af hoe u er bij komt dat ik niets op zou hebben met het recht op vrije meningsuiting,waar blijkt dat uit?
Vanwaar deze persoonlijke verdachtmaking?"

Je uitspraak: "Deze betreffende leerkracht zou volgens mij direct ontslagen moeten worden" spreekt boekdelen.

12
15 Drumpf

@15
“Nope, hij heeft opvattingen van Baudet op papier gezet en de leerlingen de opdracht gegeven hier een stelling in te nemen, dat kan net zo goed "pro" FvD zijn in deze, en deze te onderbouwen. Groot verschil. Maar tja, nuance hè?”

Nee,hij heeft zijn interpretatie van baudet’s opvatting op papier gezet
Maar deze klaarblijkelijk verkeerd geïnterpreteerd


“Je uitspraak: "Deze betreffende leerkracht zou volgens mij direct ontslagen moeten worden" spreekt boekdelen.”

Dan gaat u dus geheel voorbij aan mijn probleem met het feit dat hij een verkeerd geïnterpreteerde uitspraak van baudet aan zijn leerlingen onderwijst

U leest net als de betreffende leraar een beetje selectief geloof ik
Want als u alles in de juiste context zou lezen heeft u natuurlijk geen poot meer om op te staan....

17
16 Hangingmen

Die maatschappijleerdocenten zijn altijd zo rood als een kreeft. Komt omdat het vak ook niks voorstelt. question

17
17 Wild Rover

Dhr Baudet krijgt wel flink wat aandacht in de media, iedere dag op de tv, op internet, dat valt mij op. indoctrinatie ?

3
18 Kipzonderkop

@12 Als alt-links het heeft over ‘kritisch nadenken’ dan bedoelt alt-links ’leugens verspreiden voor de alt-linkse zaak’. Zo lopen de alt-linkse hazen nu eenmaal.

14
19 JackKropotkin

Baudet is net Trump. De meest idiote dingen roepen om vervolgens boos te worden als iemand hem eraan herinnert.

11
20 Yesterday

Maak er maar een examenopdracht van voor alle Vwo'ers!

11
21 Dian

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

@17 Absoluut, liberaal zijn maatschappijleerdocenten nooit. Het zijn bijna altijd mannen die ergens in hun leven een tik van de molen hebben gekregen en vaak hun uiterlijk ook niet mee hebben en daarom hun heil maar zoeken bij extreme -linkse- ismes en leerlingen (kinderen hebben ze zelf meestal niet).

13
23 JackKropotkin

Heerlijk hoe al die dwazen hier op hun bek gaan die eerder beweerden dat het twitterberichtje door Baudet zelf was verzonnen. Blijkt het toch van een debiele docent te komen.

15
24 Stachouwer

@23

Domme generalisatie weer. Ik begrijp dat je simplistische wereldbeeld uit louter links en rechts bestaat maar er zijn genoeg leraren, zo ook leraren maatschappijleer, die de liberale politieke stroming volgen en op liberaal gezinde politieke partijen stemmen.

8
25 Drumpf

@25
Over het algemeen zijn het toch van die geitenwollen sokken figuren
Zo zijn er wel meer beroepen waar een stigma aanplakt
Zoiets ontkennen getuigt juist van een simplistisch en onrealistisch wereldbeeld....

14
26 Hangingmen

@26

Je geeft met zulke reacties enkel aan dat je kampt met onnozele vooroordelen, niets meer en niets minder. Niet mijn tekortkoming.

7
27 Drumpf

@26 Dat er een stigma aanplakt wil nog niet zeggen dat het ook klopt. Beoordeel een boek niet op de kaft. Iets met simplisme...

2
28 dani

@27
Is niet zozeer een vooroordeel hoor,het is namelijk voor een ieder te beamen,mits je een realistisch wereldbeeld hebt natuurlijk...

14
29 Hangingmen

@29

Natuurlijk is het een vooroordeel, het is ook onnozel om dat te ontkennen, of wil je hier beweren dat geen enkele leraar maatschappijleer VVD stemt? Het betreft een retorische vraag.

7
30 Drumpf

@28
Bepaalde stigma’s kloppen we degelijk en daar moet je ook niet kinderachtig over doen,daar het geen schade is...

12
31 Hangingmen

@28

Klopt, maar dat gaat bij iemand die kampt met onnozele vooroordelen het ene oor in en het andere oor eruit. Dat blijkt ook wel aan de reacties.

7
32 Drumpf

@26 Het zijn vaak mensen die nooit de school hebben verlaten en hierdoor altijd afhankelijk geweest zijn van de overheid. Dus velen hiervan zijn enorm biased betreft hun politieke voorkeur. You don't bite the hand that feeds you.

10
33 solidsteel

@32
Goed,
We worden weer persoonlijk?
Ben ik weg.

12
34 Hangingmen

Thierry is niet rechts maar gewoon anti-links-establishment = reeel

9
35 Jeb

@34

"We worden weer persoonlijk?"

Aldus de persoon die insinueert dat ik wereldvreemd en simplistisch ben. Hypocrisie pur sang natuurlijk en dan minst geringste repliek gaan zitten piepen? Kom op.
Verder, wat klopt er niet aan? Als ik een vooroordeel koester dat alle, ik noem maar wat, katten levensgevaarlijk zijn is de kans klein dat wanneer iemand met een nuance komt ik hiernaar ga luisteren; lees vooroordeel.

7
36 Drumpf

@25 Je gaat nu gewoon beweren dat maatschappijleerdocenten ook niet loensende alt-linkse extremisten kunnen zijn? Kom op zeg, waar is je realisme gebleven?

10
37 JackKropotkin

Maar goed, het is weer duidelijk en natuurlijk ook begrijpelijk dat alt-linkse docenten die alt-linkse leugens verspreiden om hun leerlingen alt-linkse volgelingen te laten worden worden gesteund door alt-linkse reageerders.

7
38 JackKropotkin

Vraag me af wie er achter deze smaad en laster campagnes zit en wie al die betaalde trollen heeft ingeschakeld om dit soort walgelijke bullshit te pushen. Ik doe alvast een gok, het zijn de ratten die ons constant waarschuwen voor Russische bemoeienis

11
39 Chalupa

@38 en inhoudelijk heb je niets...

@39 bewijs maar dat het laster is... Baudet heeft zich aantoonbaar in de richting van die stellingen uitgelaten..

En bewijs dan gelijk ook dat mensen hier "betaald" worden..

Geen van beiden kun je, dus blijft insinuatie en vage verdacht making over... beide voorkeurs methoden van alt-right om andersdenkenden in een kwaad daglicht te stellen.

5
40 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

41 Wild Rover

@25 Dan zijn het nog van die kansloze nepliberalen zoals D66'ers. Echte liberalen hebben echt werk. question

6
42 Wild Rover

Een leraar die zijn politieke (of religieuze) voorkeur op wil leggen aan de kinderen moet bij voorbaat ontslagen worden. Een debat aanwakkeren is iets anders dan dreigen met een onvoldoende als je er totaal niet mee eens bent !
Zeker op die leeftijd (10-12) zijn ze nog geen Puber en dus gaan ze nog niet tegen een leraar in.

7
43 FeHa

@43 Ja joh dit gaat over een lagere school zucht...

8
44 Dian

@6 maar er is inmiddels WEL een persbericht op de website van deze school geplaatst.
http://marianum.nl/nieuws/persbericht/

0
45 FeHa

@44 klopt.... niet goed gelezen ... was pas halverwege ...
( jullie hebben allemaal een onvoldoende )

Maar ik blijf erbij dat een debat aanwakkeren "iets anders" is dan wat deze Ivar Gierveld bewust wil verspreiden. Heb je zijn Twitteraccount wel eens doorgenomen (https://twitter.com/ivargierveld) Extreem Links noemen we zulke mensen.
We willen geen extreem rechts voor de klas, maar mag dergelijk extreem links dan plotseling wel ?

7
46 FeHa

@45 Kijk aan, een beetje nietszeggende reactie maar in ieder geval een reactie en dat is te waarderen.

4
47 JackKropotkin

@46
Dat is nou precies één van de oorzaken waardoor het inhoudelijk zo vaak mis gaat in jouw reacties.
"Niet goed gelezen.." "Helemaal niet gelezen" "Wel gelezen maar er geen ruk van begrepen"

1
48 Münchhausen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

   "Geen bewijs dat goede asielvoorzieningen en gunstige regels meer asielzoekers aantrekken" https://www.verwey-jonker.nl/artikel/geen...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Het was vandaag weer op de Duitse tv. Blijkbaar gaat de demo gewoon door....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Als je geen islamist bent, maar eenvoudig een moslim, waarom schreeuw je dan om een kalifaat?Een kalifaat is toch juist een "Normendiktatur"? ...

15 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

   https://www.nieuwskoerier.nl/user/benniegek/comments ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

   Benniegek, je nick is weinig toepasselijk. Dat begrijp je zelf ook wel. Maar wie gaat er acher schuil ? ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Valt ze niet eens op.Blinde haat....

21 minuten geleden geplaatst door Querido not

ongelovenloos
Dit zijn de vijf dingen die Ursula von der Leyen geheim wil houden

De Europese Commissie is onder leiding van Ursula von der Leyen geslotener geworden. Vijf belangrijke zaken die de Commissie voor je verbergt vo...

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@1 "Moslims eisen kalifaat" Klopt ja. Een dag geleden al, https://www.nieuwskoerier.nl/news/984142-islamisten-roepen-bij-betog...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@21 StrongoliFoto's van cruiseschepen gaan via mobieltjes vliegensvlug terug naar de landen van oorsprong en helpen de mensensmokkelbendes o...

25 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

   Dubbel: https://www.nieuwskoerier.nl/news/984142-islamisten-roepen-bij-betoging-in-hamburg-om-kalifaat...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Gujarati PornRoshni X VideosFree PornnAlejandro Hernandez RodriguezNude Cam LiveBust A NutAriana Grande R34Midv-353English Blue Bf VideoSloppy HeadHentai FlashNetherland SexRamyakrishnasexAarti SexHow To Finger YourselfSex In The SnowXxxx Porn IndianDaughter AnalSexist Black PornstarsHawaiian MilfMisty Ray Only.fansVirgins DeflowerYour Po RnBlow Job VifeosCyberpunk 2077 NudeMorning Xxx VideoBharti Singh SexHindi Sey StoryKelsey Kane BangbusGgw VideosGuy Humps A PillowPokemon AnalSucking Moms TitsPetite CougarTushy Com ComPorn Hub PremeumBackroomcasyingHijabihookupSchool Ki Ladki Ka Sex VideoAni Al PornListcrawlerhoustonScarlett Johansson Sexy Photos자위 야동Standing SexNude Women HotXvidfeosMichele Phifer NudeOt Megan NudesNaughty MachinemaPictures Of Big BoobsGot That Pussy On LockXxx Bengali Video ComLive Porn WebcamMulherespeladasvioBianca TrumpAunty Sex In IndiaElden Ring HentaiRamon BangbusWoman Porn VideoSpanking StoriwsSports Porn VideosPeaky Blinders Nude SceneApk Porn GamesStpeach Onlyfans LeaksMom Blackmail Porn VideosVideo Sexe BeurretteCâmara Prive Ao VivoHq Sexo GayVídeos De Lésbicas PornôOnline ChudaiBig Dick PornIn Public NudeMaskurbateCogiendo PerritaXev Bellringer NewBrittanya Razavi Porn VideosGirlsdoporn 1080Fisting Gay PornMasri SweetsXnxx Big LandSex In Gym VideoBig Japanese TittsLesbian Porn HardcorSexsells RedditRtaboo PornXnxx Com TodaySaxey Video HdMama Sex ComAida CortesAnal Vore PovNew Xxx Video In HindiFlat Iron Sex PositionVídeo Eróticos CaseiroKelli Giddish NudeTeasingpornGarvity Falls PornHot Ledbian PornWww Xxx Sex VidioFree Idian PornAmourant Onlyfans RedditFree Mom And Son PornLexingtn SteeleBokep Indo MontokChatroulette CamSailor Moon NakedSex Video ChudachudiIndian Dance XxxXv PornThe Art PornsWww Xxx Deshi ComMorgan Hultgren NudeSweet Nehu Passionate Sex With Her Boyfriend In FieldsXnxx JapanBig DickboyP O E N HubXxx Hot HomeKerala Sex VidioOs Melhores Filmes PornôSkye Blue PornstarSexy Video Full Hd BfHindi Hd SaxVr Porn Videos FreeFree Sex LiveFigh PornSon Cream Pies MotherHot Porn Video MomXvufroCachonda LatinaBollywoid PornChinese BokepGuys Sucking CockXxx Rap ComVixxen GoddessSexy Girls Opening ClothesTs Fucks GirlMal Malloy RedditGays KissingChudai MmsIleana D Cruz Sexy VideoGgw LesbianAmy Quinn XxxзшчшмTaml XnxxAbella Danger SquirtHazel Moore OnlyfansSonam Kapoor SexXnx VedioBhumika SexDf6 VideoBf Black Com