Wilders naar Moskou: 'Rusland is bondgenoot' (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Roy-050 in Politiek  ·  533 Reacties

  • 41
  • 1769x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@492
Hé bah..... nuance ..... dat je geen rabiate haat tegen de Poetin/Russen/Rusland hebt.. dat kan niet en is onvoorstelbaar!

"Kremlin trol" question

Sarc. off/

11
501 Lias
502 VaY

@502
"In the two years since Ukraine’s revolution, however, many questions about the investigation around the massacre have been raised and few answered. The investigation has provided little conclusive evidence that the Berkut fired into the crowd, while claims from Russia, that it was not Yanukovych, but Western security services behind the shootings in an apparent false flag operation, have also not been substantiated."

Berkut die hun eigen mannen doodschieten.. geloof je het zelf?

Ex Ukrainian Prime Minister (Sergei Pashinsky) Under Timoshenko Caught With Sniper Rifle and Silencer.. leaving Independence Square in KIEV (Maidan) after massacre of protesters.

Shocking video of Sergei Pashinsky Caught with Sniper Rifle and Silencer


“There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition,” Urmas Paet said during the conversation.
“I think we do want to investigate. I mean, I didn’t pick that up, that’s interesting. Gosh,” Ashton answered.

Leaked call raises questions about who was behind sniper attacks in Ukraine
http://edition.cnn.com/2014/03/05/world/europe/ukraine-leaked-audio-recording/index.html

11
503 Lias

Korte schermutseling bij herdenking op Majdan
Het was vanavond onrustig op het Onafhankelijkheidsplein waar actievoerders een tent wilden opzetten, terwijl daar ook een herdenking gaande was van de slachtoffers van het anti-regeringsprotest EuroMajdan dat vandaag precies vier jaar geleden begon. De politie verhinderde het opzetten van de tent, waarna er een kort handgemeen ontstond. Na enkele minuten keerde de rust weer.

De actievoerders wilden een tent opzetten om hun eis kracht bij te zetten dat nu eindelijk eens de mensen die verantwoordelijk waren voor het doodschieten van 106 betogers in februari 2014 worden opgepakt en veroordeeld.

http://nieuwsuitoekraine.blogspot.nl/2017/11/korte-schermutseling-bij-herdenking-op.html

10
504 Lias

@498
Wat is uw definitie van globalisatie dan? Steeds meer internationale samenwerking en handel is een gegeven.

1
505 AJ74

@501
Ik heb geen enkele haat tegen Russen, ik heb er maar een paar gekend, maar prima figuren. Zullen vast ook onaardige Russen zijn. Maar dat is een heel andere discussie. De belangen van Rusland en Nederland/EU lopen niet parallel. Dus een gezond wantrouwen is op zijn plaats. Iedereen die denkt dat Rusland het beste met ons voorheeft zonder enige bedenkingen is trol of naïeve. Datzelfde geldt ook voor mensen die denken dat de V.S. of de EU het beste met ons voorheeft, alleen hebben we daar meer te winnen, dan met Rusland.

2
506 AJ74

@504
Dat is zo'n nepnieuws, totaal oncontroleerbaar.

1
507 AJ74

@506
Kijk eens aan, nog meer nuance! En wat blijft er van het Poetin-is-de-duivel-verhaal over? Nada!
...iets meer te winnen met die of die...
Heeft dit draadje toch nog zin.

9
508 grovi

Dat Wilders een landverrader is, was al duidelijk in Mei 2014, toen hij Oekraine de schuld gaf van de door Rusland aangewakkerde proxy oorlog, op de Russische staatstelevisie, als eerste Nederlandse politicus ooit. Zal hem dat nooit vergeven.

2
509 User76

@494 ...ik snap het nu beter...u heeft het over het Rusland van het heden...ik dacht dat u doelde op Rusland in het verleden...mijn excuus. question

1
510 rEmco44

hopenlijk houden ze hem niet vast daar.
ben ik de enige met die angstquestion

1
511 info

@508
Ik denk dat Poetin een gevaarlijke man is. In een land als Rusland wordt je niet zomaar president, laat staan dat je het zo lang blijft. Over het algemeen zijn politieke leiders nu niet de meest sociale figuren. Maar als je in belangen denkt, dan is Rusland voor ons een gevaar, hoewel ik denk dat de Chinezen uiteindelijk de boel gaan overnemen. Die zijn economisch veel groter, veel georganiseerder en groeien veel harder. Maar ja, we denken daar nu nog van te profiteren, maar ze worden vanzelf wel de vijand over een paar jaar als de Russen helemaal niets meer voorstellen.

1
512 AJ74

@510 Yup. Dat was wat ik bedoelde. question

1
513 VaY

@501

Zeg, je moet wel in lijn lopen he. We hopen dat je dit wel voelt aan de minnetjes. En dat je je mening zult bijstellen voor 'the winning team'.

/sarc question

2
514 Vanillastick
515 Hoofd bijzaken

@505
er staat toch… “alsof jullie iets nieuws vertellen” meaning jullie benadering van globalisatie wordt niet ontkend/tegen gesproken…. en als je denkt dat @461 iets anders bedoelt moet je op hem rageren…

@507
Wat is nepnieuws.

Clashes at Maidan Nezalezhnosti in Kyiv
The police tried to prevent the protesters from setting a tent, as they demanded to find those who killed Euromaidan activists in early 2014; the fight ceased, and the manifestation continued
A group of activists who came to Maidan Nezalezhnosti in Kyiv on Tuesday tried to set a tent there, demanding that the authorities find those who killed Euromaidan protesters in January and February 2014. The police forbade them to put it there, and the fight followed.
Several minutes after that, the police retreated, and the manifestation continued.

https://112.international/politics/clashes-at-maidan-nezalezhnosti-in-kyiv-22911.html
Bron : 112.ua

2
516 Lias

@516 Tja, taalbeheersing en feitenkennis zijn nou eenmaal onontbeerlijk in een discussie. Iets wat de meeste russofielen ontbreekt.

2
517 User76

@514

Aha, ... dus alles voor zoete koek slikken, vooral niet opzoek gaan naar info/meerdere bronnen bekijken en het grote plaatje niet willen zien etc. etc.
Kortom, me opstellen als een useful idiot.......... sorry can't do question

4
518 Lias

@518 Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Het is maar een kinderfeestje ..

1
519 User76

@514
Nog zoiets… alle bronnen/linken die ik plaats zijn voor hen betrouwbare MSM bronnen en ook daar blijken ze het niet mee eens te zijn, dan kan het niet anders dan dat men om de onwelgevallige waarheden en feiten mint.

3
520 Lias

@517
Ach… is al vaker gebleken dat hysterisch reageren zonder goed te lezen meer een Russofoben dingetje is.

4
521 Lias

@519
Zie @521 point proven... question

3
522 Lias

@521 Tuurlijk joh, en alle recente Russische interventies cq ellende maar vergeten.

2
523 User76

@523 "Wij" zien dat verkeerd, dat is allemaal reactie op "Westerse agressie".

2
524 tripomatic

@503 Standaard CIA werkwijze om een staatsgreep te forceren. Gewapende rebellen onder vreedzame demonstranten veroorzaken een vuurgevecht met regeringstroepen. De zittende regering is vervolgens de pineut. Hetzelfde gebeurde in een lange lijst met landen, inclusief Syrië.

3
525 Dune

@525
Volgens het Kremlin wel
Maar die behersen ook 99,99999% van de media in Rusland
En schijnbaar hebben ze ook een paar volgelingen in het westen

3
526 LGK

@518
Ik vind anders dat u daar heel aardig in slaagt. Ik zie tot nu toe van u alleen maar eenzijdige verhalen met eenzijdige bronnen. Het feit dat een paar mannen een tentje willen opzetten om ergens tegen te protesteren, dat bewijst toch niets. Dat is zoiets als een Rus die een artikel over de waxinelicht gooien posts om te bewijzen dat we in Nederland allemaal een hekel hebben aan het koningshuis.
Zonder context zijn uw berichtjes pure propaganda en zeggen niets over het totaalplaatje. Ik heb geen idee of u naïef bent of het met opzet doet. Maar als u zou nadenken, kwam u niet met dat soort onzin. Maar misschien denkt u wel oprecht dat u bijzonder bent omdat u informatie heeft die niemand anders heeft en daarom meer en beter weet dat anderen. Zou allemaal kunnen.

1
527 AJ74

@520
Ik min meestal niet, maar meestal staat er om uw bron nog een hoop tekst. Of soms is uw reactie niet relevant t.o.v. het topic of wat dan ook.

1
528 AJ74

@525
Deel die lange lijst dan met ons? in Syrië is het in ieder geval niet gelukt.

1
529 AJ74

@529 In Oekraïne is het wel gelukt.

2
530 Dune

@527
“Eenzijdige verhalen en eenzijdige bronnen “

CNN (MSM) en 112.ua ?

Of u bent niet goed op de hoogte of wil niet verder nadenken. In geval van de daders van de maidanmoorden is er ten eerste het telefoontje van Urmas Paet (bron CNN er bestaan diverse bronnen en audio), de roep van de bevolking om onderzoek, na 4 jaar weinig/niets bekend, bij de herdenking wordt Poroschenko uitgejouwd, nu weer mensen die d.m.v. het opzetten van een tent willen protesteren, waarom zouden ze dit allemaal doen? omdat ze tevreden zijn over de gang van zaken m.b.t. het onderzoek?
Het is natuurlijk veel overzichtelijker om te roepen dat de schuld bij Yanukovic ligt.

1
531 Lias

528
“maar meestal staat er om uw bron nog een hoop tekst”

Ja vervelend hé, een hoop tekst te moeten lezen question
De reden dat er een stukje tekst bij de bron staat is voor degene die te beroerd zijn om de link te openen en een stuk tekst te moeten lezen…..
Maar goed, dit is off topic en gaat nergens over.

1
532 Lias

@530 Gaan we weer. Er is gewoon geschoten op mensen die geen wapens hadden. Daar is bewijs van, maar van die CIA spoken die jij overal ziet is nergens bewijs van te vinden. Kan je niet gewoon een keer stoppen met liegen kerel? Klimaat verandering accepteer je niet en kom je met onzin aanzetten. MH17 heeft volgens jou kogelgaten herhaal je ook telkens weer. Ook hier heb je weer een dom alternatief leugentje klaar liggen. Waarom?

2
533 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

5 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

5 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

5 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

5 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Hot Nude SceneCartoons Porn LesbianPorn Cuñada裸露照片Asianporn LiPornography Video PornographyAdultworks EscortsGirlboobsGordas AnalesSunny Leone Best VideoCalcutta Sex VideoStepmom Kiss PornIyot TubeMompov KimberYulia Nova PornPandamoviedIlovanaHustler HoniesCock Ninja PornRussian Mafia PornStreamatemodels ComBrazz Network ComMuscletwinkPornos Gratis MexicanoChapri StyleReal NudesKamasutra A Tale Of Love Full MovieHitomi Tanaka English SubPacks MorritasAisin PornHttp Xxx Video ComCartoon Monster PornCougars With Big BoobsMylf.coomNude Lost BetAnon.ibAmma Telugu Sex VideosKari SweetSex Video HHd Pron DesiKeerthi Pandian HotKolhapur Escort ServiceArmpit Licking XxxBfxxxNaruto PornographieHow Make A FleshlightEbony Sloppy BlowjobHindi Sexy Web SeriesCheating FuckSharon WhitepornFat Gril PronCarrie Fisher NakedAnushka Shetty FuckOtoko No KoMallu HBlack WidowxxxWww TufosDiapering HumiliationPremature Ejaculator PornHot Mom Pron VideoIndian Erotic SexAlissa ArdenCelebbrouletteHd Mein BfChuda Chudi PhotoAunty Xxx PicJack And Jill LeaksSwedishkillerAbby Shapiro TitsJacquieetmichel.comDasi Sex XxxAeroplane Sex VideoPorn Kareena KapoorAdesexBegger Sex VideosEnglish Blue Full MovieSemi PornographyHaitan PornGloryhole CreapieFirst Time Porn AuditionMujeres Que FollanPorn Of Indian ActressPorno GamesCncmeng8Aishwarya Rai Blue FilmTeenfidelity Layla London Morning CreampieJapanese OornLeah Gotti All VideosSasha Grey CreampieLatinohentaiCumming ShowerBaba Xxx VideoTabbu Hot SceneSex Big Boobs IndianTop 10 Best HentaiDemi Sutra AnalAnonib YgwbtEmarrbWww Mallu Sex Videos ComIndian Hot Webseries ScenesBig Naked TitsMilfs TsWww.pure Mature.comMiki Blue PornNude BathIndeanxxxIndian Girl Ki Chudai VideoBaddiesonltvSex Aunty Tamil VideoTopless MilfNubilepornIndin Xxx VediosTwistys NudePrno CaseiroJabardasti BfDesi Ass PornFlint Stones PornHottest Petite Porn StarPlug Talk Full VideosJoshi Luck 5Korean Adult VideoRomantic Sex SexMilf DildoTaylor Breesey PornSsbbwbbcNiffty Erotic StoriesAmateur Sex TubeCosay PornSnek PornXnx Bokep IndonesiaTelugu FukingSara Inderwood NudeDesi Hindi Bf FilmHot Xxx SareeTsescortTika Sumpter NudeNyyxxii NudesTewari BrothersXhamsyeNhentai Big TitsWww.4tube.comThepiratebay.seAngela White 2 Broke GirlsUrvashi Rautela NudeXnxxarabicAmerican Cake NudeHothitmovieNsps 208Amature Naked BabesSpencer Scott