Wilders naar Moskou: 'Rusland is bondgenoot' (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Roy-050 in Politiek  ·  533 Reacties

  • 41
  • 1808x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@492
Hé bah..... nuance ..... dat je geen rabiate haat tegen de Poetin/Russen/Rusland hebt.. dat kan niet en is onvoorstelbaar!

"Kremlin trol" question

Sarc. off/

11
501 Lias
502 VaY

@502
"In the two years since Ukraine’s revolution, however, many questions about the investigation around the massacre have been raised and few answered. The investigation has provided little conclusive evidence that the Berkut fired into the crowd, while claims from Russia, that it was not Yanukovych, but Western security services behind the shootings in an apparent false flag operation, have also not been substantiated."

Berkut die hun eigen mannen doodschieten.. geloof je het zelf?

Ex Ukrainian Prime Minister (Sergei Pashinsky) Under Timoshenko Caught With Sniper Rifle and Silencer.. leaving Independence Square in KIEV (Maidan) after massacre of protesters.

Shocking video of Sergei Pashinsky Caught with Sniper Rifle and Silencer


“There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition,” Urmas Paet said during the conversation.
“I think we do want to investigate. I mean, I didn’t pick that up, that’s interesting. Gosh,” Ashton answered.

Leaked call raises questions about who was behind sniper attacks in Ukraine
http://edition.cnn.com/2014/03/05/world/europe/ukraine-leaked-audio-recording/index.html

11
503 Lias

Korte schermutseling bij herdenking op Majdan
Het was vanavond onrustig op het Onafhankelijkheidsplein waar actievoerders een tent wilden opzetten, terwijl daar ook een herdenking gaande was van de slachtoffers van het anti-regeringsprotest EuroMajdan dat vandaag precies vier jaar geleden begon. De politie verhinderde het opzetten van de tent, waarna er een kort handgemeen ontstond. Na enkele minuten keerde de rust weer.

De actievoerders wilden een tent opzetten om hun eis kracht bij te zetten dat nu eindelijk eens de mensen die verantwoordelijk waren voor het doodschieten van 106 betogers in februari 2014 worden opgepakt en veroordeeld.

http://nieuwsuitoekraine.blogspot.nl/2017/11/korte-schermutseling-bij-herdenking-op.html

10
504 Lias

@498
Wat is uw definitie van globalisatie dan? Steeds meer internationale samenwerking en handel is een gegeven.

1
505 AJ74

@501
Ik heb geen enkele haat tegen Russen, ik heb er maar een paar gekend, maar prima figuren. Zullen vast ook onaardige Russen zijn. Maar dat is een heel andere discussie. De belangen van Rusland en Nederland/EU lopen niet parallel. Dus een gezond wantrouwen is op zijn plaats. Iedereen die denkt dat Rusland het beste met ons voorheeft zonder enige bedenkingen is trol of naïeve. Datzelfde geldt ook voor mensen die denken dat de V.S. of de EU het beste met ons voorheeft, alleen hebben we daar meer te winnen, dan met Rusland.

2
506 AJ74

@504
Dat is zo'n nepnieuws, totaal oncontroleerbaar.

1
507 AJ74

@506
Kijk eens aan, nog meer nuance! En wat blijft er van het Poetin-is-de-duivel-verhaal over? Nada!
...iets meer te winnen met die of die...
Heeft dit draadje toch nog zin.

9
508 grovi

Dat Wilders een landverrader is, was al duidelijk in Mei 2014, toen hij Oekraine de schuld gaf van de door Rusland aangewakkerde proxy oorlog, op de Russische staatstelevisie, als eerste Nederlandse politicus ooit. Zal hem dat nooit vergeven.

2
509 User76

@494 ...ik snap het nu beter...u heeft het over het Rusland van het heden...ik dacht dat u doelde op Rusland in het verleden...mijn excuus. question

1
510 rEmco44

hopenlijk houden ze hem niet vast daar.
ben ik de enige met die angstquestion

1
511 info

@508
Ik denk dat Poetin een gevaarlijke man is. In een land als Rusland wordt je niet zomaar president, laat staan dat je het zo lang blijft. Over het algemeen zijn politieke leiders nu niet de meest sociale figuren. Maar als je in belangen denkt, dan is Rusland voor ons een gevaar, hoewel ik denk dat de Chinezen uiteindelijk de boel gaan overnemen. Die zijn economisch veel groter, veel georganiseerder en groeien veel harder. Maar ja, we denken daar nu nog van te profiteren, maar ze worden vanzelf wel de vijand over een paar jaar als de Russen helemaal niets meer voorstellen.

1
512 AJ74

@510 Yup. Dat was wat ik bedoelde. question

1
513 VaY

@501

Zeg, je moet wel in lijn lopen he. We hopen dat je dit wel voelt aan de minnetjes. En dat je je mening zult bijstellen voor 'the winning team'.

/sarc question

2
514 Vanillastick
515 Hoofd bijzaken

@505
er staat toch… “alsof jullie iets nieuws vertellen” meaning jullie benadering van globalisatie wordt niet ontkend/tegen gesproken…. en als je denkt dat @461 iets anders bedoelt moet je op hem rageren…

@507
Wat is nepnieuws.

Clashes at Maidan Nezalezhnosti in Kyiv
The police tried to prevent the protesters from setting a tent, as they demanded to find those who killed Euromaidan activists in early 2014; the fight ceased, and the manifestation continued
A group of activists who came to Maidan Nezalezhnosti in Kyiv on Tuesday tried to set a tent there, demanding that the authorities find those who killed Euromaidan protesters in January and February 2014. The police forbade them to put it there, and the fight followed.
Several minutes after that, the police retreated, and the manifestation continued.

https://112.international/politics/clashes-at-maidan-nezalezhnosti-in-kyiv-22911.html
Bron : 112.ua

2
516 Lias

@516 Tja, taalbeheersing en feitenkennis zijn nou eenmaal onontbeerlijk in een discussie. Iets wat de meeste russofielen ontbreekt.

2
517 User76

@514

Aha, ... dus alles voor zoete koek slikken, vooral niet opzoek gaan naar info/meerdere bronnen bekijken en het grote plaatje niet willen zien etc. etc.
Kortom, me opstellen als een useful idiot.......... sorry can't do question

4
518 Lias

@518 Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Het is maar een kinderfeestje ..

1
519 User76

@514
Nog zoiets… alle bronnen/linken die ik plaats zijn voor hen betrouwbare MSM bronnen en ook daar blijken ze het niet mee eens te zijn, dan kan het niet anders dan dat men om de onwelgevallige waarheden en feiten mint.

3
520 Lias

@517
Ach… is al vaker gebleken dat hysterisch reageren zonder goed te lezen meer een Russofoben dingetje is.

4
521 Lias

@519
Zie @521 point proven... question

3
522 Lias

@521 Tuurlijk joh, en alle recente Russische interventies cq ellende maar vergeten.

2
523 User76

@523 "Wij" zien dat verkeerd, dat is allemaal reactie op "Westerse agressie".

2
524 tripomatic

@503 Standaard CIA werkwijze om een staatsgreep te forceren. Gewapende rebellen onder vreedzame demonstranten veroorzaken een vuurgevecht met regeringstroepen. De zittende regering is vervolgens de pineut. Hetzelfde gebeurde in een lange lijst met landen, inclusief Syrië.

3
525 Dune

@525
Volgens het Kremlin wel
Maar die behersen ook 99,99999% van de media in Rusland
En schijnbaar hebben ze ook een paar volgelingen in het westen

3
526 LGK

@518
Ik vind anders dat u daar heel aardig in slaagt. Ik zie tot nu toe van u alleen maar eenzijdige verhalen met eenzijdige bronnen. Het feit dat een paar mannen een tentje willen opzetten om ergens tegen te protesteren, dat bewijst toch niets. Dat is zoiets als een Rus die een artikel over de waxinelicht gooien posts om te bewijzen dat we in Nederland allemaal een hekel hebben aan het koningshuis.
Zonder context zijn uw berichtjes pure propaganda en zeggen niets over het totaalplaatje. Ik heb geen idee of u naïef bent of het met opzet doet. Maar als u zou nadenken, kwam u niet met dat soort onzin. Maar misschien denkt u wel oprecht dat u bijzonder bent omdat u informatie heeft die niemand anders heeft en daarom meer en beter weet dat anderen. Zou allemaal kunnen.

1
527 AJ74

@520
Ik min meestal niet, maar meestal staat er om uw bron nog een hoop tekst. Of soms is uw reactie niet relevant t.o.v. het topic of wat dan ook.

1
528 AJ74

@525
Deel die lange lijst dan met ons? in Syrië is het in ieder geval niet gelukt.

1
529 AJ74

@529 In Oekraïne is het wel gelukt.

2
530 Dune

@527
“Eenzijdige verhalen en eenzijdige bronnen “

CNN (MSM) en 112.ua ?

Of u bent niet goed op de hoogte of wil niet verder nadenken. In geval van de daders van de maidanmoorden is er ten eerste het telefoontje van Urmas Paet (bron CNN er bestaan diverse bronnen en audio), de roep van de bevolking om onderzoek, na 4 jaar weinig/niets bekend, bij de herdenking wordt Poroschenko uitgejouwd, nu weer mensen die d.m.v. het opzetten van een tent willen protesteren, waarom zouden ze dit allemaal doen? omdat ze tevreden zijn over de gang van zaken m.b.t. het onderzoek?
Het is natuurlijk veel overzichtelijker om te roepen dat de schuld bij Yanukovic ligt.

1
531 Lias

528
“maar meestal staat er om uw bron nog een hoop tekst”

Ja vervelend hé, een hoop tekst te moeten lezen question
De reden dat er een stukje tekst bij de bron staat is voor degene die te beroerd zijn om de link te openen en een stuk tekst te moeten lezen…..
Maar goed, dit is off topic en gaat nergens over.

1
532 Lias

@530 Gaan we weer. Er is gewoon geschoten op mensen die geen wapens hadden. Daar is bewijs van, maar van die CIA spoken die jij overal ziet is nergens bewijs van te vinden. Kan je niet gewoon een keer stoppen met liegen kerel? Klimaat verandering accepteer je niet en kom je met onzin aanzetten. MH17 heeft volgens jou kogelgaten herhaal je ook telkens weer. Ook hier heb je weer een dom alternatief leugentje klaar liggen. Waarom?

2
533 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@80 Volgens mij is het een absolute voorwaarde om Iran er heel nauw bij te betrekken.Zonder zo'n akkoord is jouw oplossing niet mogelijk....

1 minuut geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

   Uitgelegd: Waarom is het gebruik van het woord ‘neger’ discriminatie? In de eerste plaats wordt een mens door gebruik van het ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

En waar komt minister Weerwind plotseling vandaan aangewaaid?De grootste smoes van ministers is 'dan ben ik verkeerd ingelicht', de schuld bi...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Benzardi
Rien vergat waar hij zijn auto parkeerde, zijn familie zoekt nu al 10 dagen

Of hij staat nog op zijn plek, waar hij hem heeft geparkeerd....

12 minuten geleden geplaatst door Benzardi

baba jaga
Bender

En weer niet gelukt.Dan maar zo.https://www.youtube.com/watch?v=YVX6WSDp-TM...

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Ik ben benieuwd wat die domme neger gaat doen als straks zwarte piet weer is te zien bij de publieke omroep. 😍https://ongehoordnederland.tv...

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

https://www.youtube.com/watch?v=6l7J1i1OkKs...

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@1 https://www.unicef.be/nl/news/kinderen-grootste-slachtoffers-gaza-crisis#:~:text=Volgens%20het%20Palestijnse%20ministerie%20van,wordt%20op%20...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Palestijnen raken steeds meer land kwijt aan kolonisten op Westoever

Het zou misschien eens helpen om de vele veroordelingen van dit illegale koloniseringsbeleid eens om te zetten in daden. Zeg het associatieverdr...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Japanese Cum In MouthVercomicsporno.ccomKamavideosGaycruising PornWww Desi Xnxx ComDutch DameSavannah Bond BrazzersJapanese Fingering PornFap ImageX FreepornGoddess AhmiraSavita Bhabhi Sex ComHard VideoBlack Girls Porn VideosHot Nurse PornMae MilanoBoobs Biting PornJayde Jewel PornBrandi Love Full MovieLacy SpiceAdriana Checkik PovTopless CatfightPokemon PronNubliesflimsPhoto Porno AmateurKatana KombatMomo R34Natasha Nice Hd PornForce SexvideosPenelopekayNude In UblicTeam CuriososUk DiapergirlsFree Pron ComicsManhwa-latinoKamya Buch NudeFugtrupEbony Couple PornHoesluvkinzWorld Record SexHd Porn Movies FamilyHantai UncensoredBangla Chuda Chudi NewBlak PornElf Girl HentaiOrgazmsHeather Harman Porn日本成年人电影Pornhd Free VideoAass4allNighty Aunty Sex VideosMia Khalifa First Sex VideoWww Hindi Chudai ComWww XxxindianpornPutalocura PornosXnxx JapaneseOnahole HentaiHardcore PeggingDerpixon Mime And DashNip Slip InstagramRara Kudou JavHindi Hd Xxx MovieJoslyn James PornC N C Gay PornXxx Village PhotoCock ThrobFat Girl Sex VideoHinde Porn VideoMs Puiyi XxxElder PornFestival SlutsXxxs GameSexo Lésbico AmadorWww Free Porn Xvideos ComMikomi Hokina NudeXhammCarly Craig NudeSex PadamBelow JobDanielle Staub Sex TapeFree Style SexAmari Gold DickdrainersTerrachatAssistir HentailDragon MaidhentaiLive Nude ShowXxx Family MembersIndian Top 10 Porn StarQimmah Russo PornFelch PornAshemaletube.Butt Plugs For MenDemonslayer HentiBella Dona Porn StarVintage Nude MoviesOld Man And Teen SexبرازرزAmateurs CumshotsSunny Leone Sex PicPandor_aVassidy BanksHannah Jo LeakXxx Sex AudioXvideos SelfieGigantic DickSmashing Asians PornCherokee D Ass CreampiesCumahot CompilationAngela Alvarez PornKhalifa Xxx VideosIndian Night PornHot Moaning SoundsPorn InestagramOnly Fans Famosas NuasBahtroom PornEnglish Sub Japanese PornBack Door SexTiktok PornographiqueLeebian PornPheonix MarieMaeurn1Skipthegames El PasoModels Of PornCassie Curses PornMisha MontanaIntian XnxxTodal Drama Island PornRisky BlowjobXxx Video 2010Indian Boobs NudeKinky FamilyMalayalam Sax VideoHusband Wife HoneymoonNatasha Nice OnlyfansMom Wrestling PornNataliexking PornShraddha Kapoor Ki ChudaiChasey Lain NudeGhost PornKuwari Dulhan Full MovieXxx Sex Girl VideoCumquickYoung Lela StarCougar PivClaire Northfield LeaksPornobae.Iafd.comPorn EpornerAmber Rose In The NudeSexo Amor