Politiek
  • 41
PVV-leider Wilders wil volgend jaar een bezoek brengen aan Rusland om daar duidelijk te maken dat niet iedereen in Nederland afkerig is van de Russen. Hij heeft op de Russische ambassade in Den Haag al overleg gevoerd over een reisprogramma.Dat zegt hij in een interview met Elsevier. "Ru ...

11 maanden geleden door Roy-050

REAGEER MET EEN EMOJI
38
2
1
5
LEES MEER OVER

@492
Hé bah..... nuance ..... dat je geen rabiate haat tegen de Poetin/Russen/Rusland hebt.. dat kan niet en is onvoorstelbaar!

"Kremlin trol" question

Sarc. off/

501 Lias    
11 maanden geleden door Lias
11
Meld

@502
"In the two years since Ukraine’s revolution, however, many questions about the investigation around the massacre have been raised and few answered. The investigation has provided little conclusive evidence that the Berkut fired into the crowd, while claims from Russia, that it was not Yanukovych, but Western security services behind the shootings in an apparent false flag operation, have also not been substantiated."

Berkut die hun eigen mannen doodschieten.. geloof je het zelf?

Ex Ukrainian Prime Minister (Sergei Pashinsky) Under Timoshenko Caught With Sniper Rifle and Silencer.. leaving Independence Square in KIEV (Maidan) after massacre of protesters.

Shocking video of Sergei Pashinsky Caught with Sniper Rifle and Silencer
https://youtu.be/p1V8zrn5U1M

“There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition,” Urmas Paet said during the conversation.
“I think we do want to investigate. I mean, I didn’t pick that up, that’s interesting. Gosh,” Ashton answered.

Leaked call raises questions about who was behind sniper attacks in Ukraine
http://edition.cnn.com/2014/03/05/world/europe/ukraine-leaked-audio-recording/index.html

503 Lias    
11 maanden geleden door Lias
11
Meld

Korte schermutseling bij herdenking op Majdan
Het was vanavond onrustig op het Onafhankelijkheidsplein waar actievoerders een tent wilden opzetten, terwijl daar ook een herdenking gaande was van de slachtoffers van het anti-regeringsprotest EuroMajdan dat vandaag precies vier jaar geleden begon. De politie verhinderde het opzetten van de tent, waarna er een kort handgemeen ontstond. Na enkele minuten keerde de rust weer.

De actievoerders wilden een tent opzetten om hun eis kracht bij te zetten dat nu eindelijk eens de mensen die verantwoordelijk waren voor het doodschieten van 106 betogers in februari 2014 worden opgepakt en veroordeeld.

http://nieuwsuitoekraine.blogspot.nl/2017/11/korte-schermutseling-bij-herdenking-op.html

504 Lias    
11 maanden geleden door Lias
10
Meld

@498
Wat is uw definitie van globalisatie dan? Steeds meer internationale samenwerking en handel is een gegeven.

505 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
1
Meld

@501
Ik heb geen enkele haat tegen Russen, ik heb er maar een paar gekend, maar prima figuren. Zullen vast ook onaardige Russen zijn. Maar dat is een heel andere discussie. De belangen van Rusland en Nederland/EU lopen niet parallel. Dus een gezond wantrouwen is op zijn plaats. Iedereen die denkt dat Rusland het beste met ons voorheeft zonder enige bedenkingen is trol of naïeve. Datzelfde geldt ook voor mensen die denken dat de V.S. of de EU het beste met ons voorheeft, alleen hebben we daar meer te winnen, dan met Rusland.

506 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
2
Meld

@504
Dat is zo'n nepnieuws, totaal oncontroleerbaar.

507 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
1
Meld

@506
Kijk eens aan, nog meer nuance! En wat blijft er van het Poetin-is-de-duivel-verhaal over? Nada!
...iets meer te winnen met die of die...
Heeft dit draadje toch nog zin.

508 grovi    
11 maanden geleden door grovi
9
Meld

Dat Wilders een landverrader is, was al duidelijk in Mei 2014, toen hij Oekraine de schuld gaf van de door Rusland aangewakkerde proxy oorlog, op de Russische staatstelevisie, als eerste Nederlandse politicus ooit. Zal hem dat nooit vergeven.

509 User76    
11 maanden geleden door User76
2
Meld

@494 ...ik snap het nu beter...u heeft het over het Rusland van het heden...ik dacht dat u doelde op Rusland in het verleden...mijn excuus. question

510 rEmco44    
11 maanden geleden door rEmco44
1
Meld

hopenlijk houden ze hem niet vast daar.
ben ik de enige met die angstquestion

511 info    
11 maanden geleden door info
1
Meld

@508
Ik denk dat Poetin een gevaarlijke man is. In een land als Rusland wordt je niet zomaar president, laat staan dat je het zo lang blijft. Over het algemeen zijn politieke leiders nu niet de meest sociale figuren. Maar als je in belangen denkt, dan is Rusland voor ons een gevaar, hoewel ik denk dat de Chinezen uiteindelijk de boel gaan overnemen. Die zijn economisch veel groter, veel georganiseerder en groeien veel harder. Maar ja, we denken daar nu nog van te profiteren, maar ze worden vanzelf wel de vijand over een paar jaar als de Russen helemaal niets meer voorstellen.

512 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
1
Meld

@510 Yup. Dat was wat ik bedoelde. question

513 VaY    
11 maanden geleden door VaY
1
Meld

@501

Zeg, je moet wel in lijn lopen he. We hopen dat je dit wel voelt aan de minnetjes. En dat je je mening zult bijstellen voor 'the winning team'.

/sarc question

514 Vanillastick    
11 maanden geleden door Vanillastick
2
Meld

@505
er staat toch… “alsof jullie iets nieuws vertellen” meaning jullie benadering van globalisatie wordt niet ontkend/tegen gesproken…. en als je denkt dat @461 iets anders bedoelt moet je op hem rageren…

@507
Wat is nepnieuws.

Clashes at Maidan Nezalezhnosti in Kyiv
The police tried to prevent the protesters from setting a tent, as they demanded to find those who killed Euromaidan activists in early 2014; the fight ceased, and the manifestation continued
A group of activists who came to Maidan Nezalezhnosti in Kyiv on Tuesday tried to set a tent there, demanding that the authorities find those who killed Euromaidan protesters in January and February 2014. The police forbade them to put it there, and the fight followed.
Several minutes after that, the police retreated, and the manifestation continued.

https://112.international/politics/clashes-at-maidan-nezalezhnosti-in-kyiv-22911.html
Bron : 112.ua


516 Lias    
11 maanden geleden door Lias
2
Meld

@516 Tja, taalbeheersing en feitenkennis zijn nou eenmaal onontbeerlijk in een discussie. Iets wat de meeste russofielen ontbreekt.

517 User76    
11 maanden geleden door User76
2
Meld

@514

Aha, ... dus alles voor zoete koek slikken, vooral niet opzoek gaan naar info/meerdere bronnen bekijken en het grote plaatje niet willen zien etc. etc.
Kortom, me opstellen als een useful idiot.......... sorry can't do question

518 Lias    
11 maanden geleden door Lias
4
Meld

@518 Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Het is maar een kinderfeestje ..

519 User76    
11 maanden geleden door User76
1
Meld

@514
Nog zoiets… alle bronnen/linken die ik plaats zijn voor hen betrouwbare MSM bronnen en ook daar blijken ze het niet mee eens te zijn, dan kan het niet anders dan dat men om de onwelgevallige waarheden en feiten mint.

520 Lias    
11 maanden geleden door Lias
3
Meld

@517
Ach… is al vaker gebleken dat hysterisch reageren zonder goed te lezen meer een Russofoben dingetje is.

521 Lias    
11 maanden geleden door Lias
4
Meld

@519
Zie @521 point proven... question

522 Lias    
11 maanden geleden door Lias
3
Meld

@521 Tuurlijk joh, en alle recente Russische interventies cq ellende maar vergeten.

523 User76    
11 maanden geleden door User76
2
Meld

@523 "Wij" zien dat verkeerd, dat is allemaal reactie op "Westerse agressie".

524 tripomatic    
11 maanden geleden door tripomatic
2
Meld

@503 Standaard CIA werkwijze om een staatsgreep te forceren. Gewapende rebellen onder vreedzame demonstranten veroorzaken een vuurgevecht met regeringstroepen. De zittende regering is vervolgens de pineut. Hetzelfde gebeurde in een lange lijst met landen, inclusief Syrië.

525 Dune    
11 maanden geleden door Dune
3
Meld

@525
Volgens het Kremlin wel
Maar die behersen ook 99,99999% van de media in Rusland
En schijnbaar hebben ze ook een paar volgelingen in het westen

526 LGK    
11 maanden geleden door LGK
3
Meld

@518
Ik vind anders dat u daar heel aardig in slaagt. Ik zie tot nu toe van u alleen maar eenzijdige verhalen met eenzijdige bronnen. Het feit dat een paar mannen een tentje willen opzetten om ergens tegen te protesteren, dat bewijst toch niets. Dat is zoiets als een Rus die een artikel over de waxinelicht gooien posts om te bewijzen dat we in Nederland allemaal een hekel hebben aan het koningshuis.
Zonder context zijn uw berichtjes pure propaganda en zeggen niets over het totaalplaatje. Ik heb geen idee of u naïef bent of het met opzet doet. Maar als u zou nadenken, kwam u niet met dat soort onzin. Maar misschien denkt u wel oprecht dat u bijzonder bent omdat u informatie heeft die niemand anders heeft en daarom meer en beter weet dat anderen. Zou allemaal kunnen.

527 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
1
Meld

@520
Ik min meestal niet, maar meestal staat er om uw bron nog een hoop tekst. Of soms is uw reactie niet relevant t.o.v. het topic of wat dan ook.

528 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
1
Meld

@525
Deel die lange lijst dan met ons? in Syrië is het in ieder geval niet gelukt.

529 AJ74    
11 maanden geleden door AJ74
1
Meld

@529 In Oekraïne is het wel gelukt.

530 Dune    
11 maanden geleden door Dune
2
Meld

@527
“Eenzijdige verhalen en eenzijdige bronnen “

CNN (MSM) en 112.ua ?

Of u bent niet goed op de hoogte of wil niet verder nadenken. In geval van de daders van de maidanmoorden is er ten eerste het telefoontje van Urmas Paet (bron CNN er bestaan diverse bronnen en audio), de roep van de bevolking om onderzoek, na 4 jaar weinig/niets bekend, bij de herdenking wordt Poroschenko uitgejouwd, nu weer mensen die d.m.v. het opzetten van een tent willen protesteren, waarom zouden ze dit allemaal doen? omdat ze tevreden zijn over de gang van zaken m.b.t. het onderzoek?
Het is natuurlijk veel overzichtelijker om te roepen dat de schuld bij Yanukovic ligt.

531 Lias    
11 maanden geleden door Lias
1
Meld

528
“maar meestal staat er om uw bron nog een hoop tekst”

Ja vervelend hé, een hoop tekst te moeten lezen question
De reden dat er een stukje tekst bij de bron staat is voor degene die te beroerd zijn om de link te openen en een stuk tekst te moeten lezen…..
Maar goed, dit is off topic en gaat nergens over.

532 Lias    
11 maanden geleden door Lias
1
Meld

@530 Gaan we weer. Er is gewoon geschoten op mensen die geen wapens hadden. Daar is bewijs van, maar van die CIA spoken die jij overal ziet is nergens bewijs van te vinden. Kan je niet gewoon een keer stoppen met liegen kerel? Klimaat verandering accepteer je niet en kom je met onzin aanzetten. MH17 heeft volgens jou kogelgaten herhaal je ook telkens weer. Ook hier heb je weer een dom alternatief leugentje klaar liggen. Waarom?

533 VaY    
11 maanden geleden door VaY
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Doorbraak: Linkse mensen hebben een genetisch...
Uit de jongste wetenschappelijke publicatie v...

12 uur geleden door Anti-links

'Dag dokter, ik ben reli­gieus verwa...
'Dag dokter, ik ben reli­gieus verward.""O,...

1 dag geleden door Schildpad

Anti-vaccinatiecampagne aangevoerd door homeo...
De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (N...

1 dag geleden door Wilmama

Algerije verbiedt boerka op het werk
Algerije heeft het dragen van gezichtsbedekke...

1 dag geleden door AD

Oud-premier Wim Kok (80) overleden
Oud-premier Wim Kok is overleden. Hij was van...

4 uur geleden door Barbapapa-7,5


ADVERTENTIE


Laatste reacties
dr.Bedwetter
We worden vervangen...
@71 "Dat lijken me er zeker meer" Inde...

1 minuut geleden door dr.Bedwetter

Beflapje
Megabetoging tegen brexit trekt door Londen: ...
Half miljoen. Op een bevolking van 65 miljoen...

1 minuut geleden door Beflapje

Sempre
Saoedi-Arabië bevestigt dood Khashoggi: “G...
En Trump is blij..het was gvd een amerikasn d...

1 minuut geleden door Sempre

eigenmening
Oud-premier Wim Kok (80) overleden...
@206.Dat kwartje kan mij niet zoveel schele...

1 minuut geleden door eigenmening

Gewoon een student
Megabetoging tegen brexit trekt door Londen: ...
@7 Hahahaha. Nee die foto's waren echt. Trump...

1 minuut geleden door Gewoon een student

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig