door Febee in Overig  ·  94 Reacties

  • 11
  • 486x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50

Nou ja, ter verdediging moet gezegd worden dat Trump van baan verwisselen sowieso ziet als een goede zet.

https://cdn.businessinsider.nl/wp-content/uploads/2017/09/361af8e39363f83b1f751bfc973a78f56dbc241f-800x1507.jpg

1
51 Endandit

@45 Nope!!!! Het zijn allemaal mensen die beschuldigd zijn van racisme, (sexuele) intimidatie e.d.!Allemaal!!! Dus bijvoorbeeld ook Mariah Carey, Bush Senior, Ben Affleck...
Ga naar de namen onder de wikipedia pagina en klik het nummer aan wat naast hun naam staat.
Of de muis over het nummer houden is ook al voldoende (zonder klikken)
Dan zie je gelijk waar ze beschuldigd van worden.

10
52 Querulijn Xaverius,

En weer wordt ik op 52 gemind. Ik geef alleen de feiten weerquestion
Trieste bende hier op NK laatste tijd. Goed jongens. Ik hou er mee op. Ga lekker verder met preken voor eigen parochie! Succes! Adieu!!!

12
53 Querulijn Xaverius,

@52
Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Maar 'hullie zijn erger dan Trump' of zo...?

1
54 GreyB

@52

"Het zijn allemaal mensen die beschuldigd zijn van racisme, (sexuele) intimidatie e.d.!Allemaal!!! Dus bijvoorbeeld ook Mariah Carey, Bush Senior, Ben Affleck..."

Ja en?
Het geeft nog steeds niet aan hoe betrouwbaar die beschuldigingen zijn.
Het is al te gemakkelijk om (meestal anoniem) via een internet linkje mensen, en dan vooral beroemde mensen, te beschuldigen.
Weet je hoeveel daadwerkelijke aangiften van seksueel misbruik bij de politie vals zijn? Zeker 10 tot 20%
En dat betreft dan beschuldigingen waarvan daadwerkelijk aangifte is gedaan. Het percentage bij dit soort internet linkjes ligt waarschijnlijk vele malen hoger.

1
55 Endandit

@54 Nee hoor. Dat zeg ik helemaal niet. Ben geen Trumpahoela. Ik zeg alleen wel dat je naar feiten moet kijken. Maar dat valt voor de meeste mensen niet mee zie ik.

@55 ah ja...Dus als het om Trump gaat zijn alle beschuldiging gelijk waar (en gaat het ze natuurlijk noooooooooooit om geld of aandacht) en als het gaat om iemand van jouw politieke voorkeur dan is het gelijk pertinente onzin.

7
56 Querulijn Xaverius,

@55 10 tot 20 procent is niet veel. En wikipedia is niet zomaar een internetlinkje.

6
57 Querulijn Xaverius,

@56 een lijst met "mensen die genoemd zijn" noem ik geen feiten...

2
58 TedjeR

@58 Het is een feit dat deze mensen beschuldigd zijn. Laat je er nu 30% afhalen van wat niet waar zou zijn zoals @55 stelt. Dan blijft er toch nog een aardige lijst over.

6
59 Querulijn Xaverius,

@59
Hoeveel van die mensen hebben daadwerkelijk aangifte gedaan?
Wat jij benoemd zijn geen "feiten".

2
60 GreyB

@56

Je geeft geen feiten.
Ik heb de eerste paar linkjes gevolgd. Verwijzen over het algemeen naar krantenberichten over aanklachten van de personen.
Bij de eerste 5 geen enkele waarbij is vastgesteld dat er waarheid in schuilt. Alleen maar beschuldigingen.

2
61 Endandit

@60 Ik zeg beschuldigd..ik heb het helemaal nergens gehad over "veroordeeld" of "aangifte gedaan".

3
62 Querulijn Xaverius,

@62
Dus? Wat wil je er nu mee zeggen?

3
63 GreyB

@63 wat ik dus al eerder omschreef "een lijst van mensen die genoemd zijn". Dat is geen bewijs.

3
64 TedjeR

@59

" Laat je er nu 30% afhalen van wat niet waar zou zijn zoals @55 stelt. "

Ho even, dat percentage geldt voor alle aangiften.
Ik neem aan dat je het spreekwoord "hoge bomen vangen veel wind" wel kent?
Het percentage valse aanklachten tegen beroemdheden zal ongetwijfeld veel hoger zijn.
Daarnaast is een (groot) deel van de aanklachten gebaseerd op "ongewenst gedrag op de werkvloer". En of iemand dat opvat als ongepast gedrag of niet hangt vaak af van de persoon zelf. Sommige mensen vinden een hand op de schouder als iemand meeleest op de computer al ongepast.

2
65 Endandit

@61 Van veel is ook al vastgesteld dat ze het hebben gedaan. Vaak doordat ze het zelf hebben bekend. Maar nee (nog) niet van de gehele lijst is onomstotelijk bewezen dat ze schuldig zijn. Maar datzelfde geldt dan ook voor diegenen die Trump hebben beschuldigd. Ook daarvan is niet vastgesteld dat ze allemaal de waarheid vertellen.

4
66 Querulijn Xaverius,

@66 dat is dan nogsteeds "genoemd" als het niet tot veroordelingen geleid heeft.

2
67 TedjeR

@66

Klopt. Maar Trump heeft zelf duidelijk op opnames en door uitspraken zijn visie op vrouwen al kenbaar gemaakt: hij heeft totaal geen respect voor vrouwen.
En we hadden het over Trump natuurlijk. Die hele MeToo-hype heb jij erbij gehaald.

2
68 Endandit

@66
Dus als ik het goed begrijp is het alleen waar als de 'dader' bekend heeft of schuldig bevonden is?

Je weet dat er tegen Trump gewoon officiële aanklachten zij n geweest? Ze zijn onder druk van Trump's leger aan advocaten vaak ingetrokken of afgekocht.
Dat zou ik graag zien als schuldbekentenis.

Dat Trump nu die Moore nu door dik en dun beschermd en anderen (democraten) met de grond gelijk maakt, is echt tekenend..

2
69 GreyB

@67 Nee.
Als je zelf bekend hebt dat je iets hebt gedaan is het meer dan alleen genoemd. Of ga jij jezelf ook dagelijks publiekelijk uitspreken over misdrijven of midragingen die je niet hebt gedaan? Rare gewoonte hoor! En verder mag je niet zomaar iemand valselijk beschuldigen..er is dan sprake van laster of smaad.

5
70 Querulijn Xaverius,

correctie @70 misdragingen

1
71 Querulijn Xaverius,

"@69 Dus als ik het goed begrijp is het alleen waar als de 'dader' bekend heeft of schuldig bevonden is?"

Meestal (99%) is het dan waar ja!!! Of ga jij naar het politiebureau om te zeggen dat je een moord hebt gepleegd terwijl het niet waar is??!!!???????????

5
72 Querulijn Xaverius,

@72
Je hebt het woordje "alleen" gemist...

2
73 GreyB

"In Trumps wereld vallen alleen Democraten vrouwen lastig "

Trump's favoriete spelletje, met z'n vingertjes naar de Democraten wijzen.

Bij het feit dat Moore een enorme viespeuk blijkt te zijn die zelfs tienermeisjes in het plaatselijke winkelcentrum lastig viel, doet Trump rustig z'n vingers in z'n oren en begint keihard "Lalalalalalala" te roepen.

Al Franken had tenminste nog de ballen en ging door het stof om toe te geven dat hij vreselijk fout zou. Het eerste wat Roy Moore deed is keihard naar Sean Hannity rennen om in een telefonisch interview de zaak nog erger te maken.

2
74 tripomatic

@73 Vergeet even niet beste man. Dat diegene die zich laat afkopen het zelf ook niet zo hoog op heeft met zijn of haar principes. Dan is het wel duidelijk wat voor die persoon het belangrijkste is. Het geld kennelijk..en niet de waarheid. Toch??

3
75 Querulijn Xaverius,

@75

"Vergeet even niet beste man. Dat diegene die zich laat afkopen het zelf ook niet zo hoog op heeft met zijn of haar principes."

Vergeet even niet dat een aanklacht wegens seksueel gedrag vrijwel altijd lastig te bewijzen is. In het geval dat degenen die wordt aangeklaagd iemand is met echt een heleboel geld, is de kans om voor de rechter gelijk te krijgen klein.
De kans dat de dure advocaten van de tegenpartij je hele leven en verleden overhoop halen en op alle mogelijke manieren de aanklager in diskrediet proberen te brengen is daarentegen enorm groot.
De emotionele last daarvan voor degene die de aanklacht indient moet je niet onderschatten. In de meeste gevallen zal een advocaat zijn cliënt dan aanraden om een voorstel tot schikking te aanvaarden als het best haalbare resultaat.

2
76 Endandit

@76 Het omgekeerde verhaal geldt voor die redenatie ook.
Het is als jij beschuldigd wordt van ongewenst sexueel gedrag (zeg pakweg zo'n 10, 20 jaar geleden want vaak is dat het geval), verdomd moeilijk voor jou om deze beschuldiging te weerleggen. Als jij een bekend persoon bent en je hebt een naam/merk/reputatie/politiek weet ik veel wat hoog te houden, is het vaak het gemakkelijkst om iemand het zwijgen op te leggen door een som geld neer te tellen.

6
77 Querulijn Xaverius,

@76 Zoals je zei..."hoge bomen vangen veel windt" en veel anngiften zijn vals..wraak, wrok, haat, geld..kunnen allemaal een motivatie zijn.

6
78 Querulijn Xaverius,

@77

Het omgekeerde geldt inderdaad ook. Neemt niet weg dat (en ik zeg het voor de zoveelste keer) Trump's visie op vrouwen niet deugt.

@78

Vergeet niet dat Turmp zelf die wind grotendeels veroorzaakt, zoals diverse keren is aangetoond. Als je zelf het raam wijd open zet moet je niet klagen dat je in de tocht zit.

2
79 Endandit

@79 Ik ben het zeker niet eens met Trump's visie op vrouwen.
En met de tweede uitspraak ben ik het ook met je eens. Hij veroorzaakt het zelf.

Wel zeg ik er bij, er van bewust te zijn, dat degenen die schande spreken van Trump (vaak dus terecht) en moord en brand schreeuwen, vaak zelf echter ook niet heilig blijken te zijn. We hebben heel veel morele preken moeten slikken vanuit de media, vanuit de filmindustrie, vanuit de academische wereld etc..terwijl daar ook een enorme (of beter gezegd juist daar) berg shit blijkt te zitten. Dat is wat mij is opgevallen.
Dat is wat ik wilde zeggen. Dat is wat ik heb geconstateerd.

3
80 Querulijn Xaverius,

@80

Het gaat hier nu over Trump en zijn houding ten opzichte van vrouwen.
Dat er veel andere mannen zijn die er een soortgelijke houding op nahouden, of dat er veel vrouwen zijn die (terecht of onterecht) aanklachten indienen staat daar buiten.

Het is een feit dat Trump in de basis gewoon een vrouwenhater is.
Daarnaast is het een feit dat Trump zelfs niet overweegt dat de beschuldigingen tegen Moore juist zouden kunnen zijn maar zonder meer roept dat die ontkent en dat "men" daar naar zou moeten luisteren.
Volgende feit is dat Trump gewoon helemaal niets heeft met seksueel misdrijf, feitelijk lijkt hij te vinden dat het de schud van vrouwen zelf is als ze lastig gevallen worden (zie @50 ).

Op zijn minst zou Trump, wanneer hij iemand op een hoge positie in de regering plaatst, serieus aandacht moeten besteden aan het soort beschuldigingen zoals nu tegen Moore ingediend.
Maar ja, dan blijft het akelige feitje bestaan dat Trump zelf ook bepaald niet onbevlekt is.
Trump meet duidelijk met 2 maten.

3
81 Endandit

@81 Nee. Dat staat er niet buiten. Want het is juist uit die wereld (media, hollywood etc..) dat schande spreekt over Trump en bovendien ons morele preken voorhoudt.
De splinter in andermans oog wel zien, maar niet de balk in het eigen.
Waarom het nog van belang is om aan te halen, is omdat het probleem van geweld en intimidatie tegen (meestal) vrouwen dus groter is dan Trump alleen. Kennelijk speelt dit dus in heel veel geledingen van de samenleving, zeker bij de wat wel wordt genoemd "elite" in de volksmond.
Dat zou eens duidelijker onderkent kunnen worden, anders wordt dit probleem alleen geisoleerd tot Trump.

6
82 Querulijn Xaverius,

@80
En dat is nu ook meteenhet probleem met Trump. Iedereen beschuldigen, terwijl hijzelf en wat vriendjes ook beschuldigd worden. Maar dat is "fake" en kletst hij recht..

3
83 GreyB

@82

Sorry, maar dat staat er wel degelijk buiten.
Dat het de media is die schande spreekt, terwijl die media zelf niet leliebank is, doet niets af aan het feit dat we het hier hebben over een President van de USA wiens houding ten opzichte van vrouwen ronduit schandalig is en wiens mening over mensen niet bepaald wordt door waar iemand dan ook van beschuldigd wordt, maar uitsluiten door de vraag of het "zijn" kant of de "andere" kant betreft.
You're blaming the messenger.

Wanneer een dergelijk bericht over willekeurig welke Democraat in het nieuws zou zijn gebracht zou Trump daar heel anders op gereageerd hebben.
Dat is waar dit artikel over gaat: de twee maten waarmee Trump oordeelt.

3
84 Endandit

@84 Dan dient die media wel aan te geven of het in de context te plaatsen van een groter fenomeen. Niet lelieblank is namelijk wel een understatement hier. Ik vind het niet terecht dat dit alleen geisoleerd wordt tot Trump. Dan bekruipt mij immers mij het gevoel dat men Trump gebruikt als afleiding om de eigen vuile was en het eigen falen en feilen te verbergen.
Zeker dus als die tirades tegen Trump uitgerekend afkomstig is van groepen die het kennelijk nodig vinden om ons keer op keer moreel de les te lezen, terwijl ze zelf ook zwaar fout zitten.
Net als dat ik het van Trump (en jij trouwens ook) fout vindt, om alleen maar de democraten te beschuldigen en zijn (politieke) vrienden uit de wind te houden of uitspraken te doen die de aandacht afleiden.
Ik neem van die groepen geen morele lessen aan als jij het niet erg vindt. Van Willem Holleeder ook niet.

7
85 Querulijn Xaverius,

@85
Volgens mij plaatsen de meeste media het prima in de context van dat groter fenomeen. Je hoort de laatste maanden niks anders. Dat er ook grote namen genoemd worden doet daar niks aan af..
Het gaat hier om de President het machtigste land op aarde en hoe hij met dat "groter fenomeen" omgaat.

3
86 GreyB

@85

"Ik vind het niet terecht dat dit alleen geisoleerd wordt tot Trump."

Het wordt geïsoleerd tot Trump omdat die nu eenmaal president van de US is.
Dat de buurman zijn andere buurvrouw heeft lastig gevallen heeft nu eenmaal geen nieuwswaarde. Dit wel.

"Dan bekruipt mij immers mij het gevoel dat men Trump gebruikt als afleiding om de eigen vuile was en het eigen falen en feilen te verbergen."

Hoezo? Moet bij elk artikel over seksueel misbruik dan een lijst worden opgenomen van eigen medewerkers die ooit zijn beschuldigd?

"Net als dat ik het van Trump (en jij trouwens ook) fout vindt, om alleen maar de democraten te beschuldigen en zijn (politieke) vrienden uit de wind te houden of uitspraken te doen die de aandacht afleiden."

Pardon? Ik hou me bij het onderwerp van het artikel. Als jij morgen een vergelijkbaar artikel plaatst over een democraat zal ik me daarbij houden.
Jij bent degene die er zo nodig totaal ander zaken bij haalt als MeToo.
Het gaat hier en nu even over de hypocriete opstelling van Trump.

3
87 Endandit

@75 naast het feit dat het bij zedenzaken vaak gaat om woord tegen woord is het sowieso al heel moeilijk iets voor de rechter te krijgen.
Komt er in de VS nog eens bij dat het daar gaat om jury rechtspraak, bij juryrechtspraak wil de waarheid het nog wel eens verliezen van de onderbuik. De verdediging zal er alles aan doen om het slachtoffer onderuit te halen, de aanklager onderuit te halen en bij verlies zal men gewoon in beroep gaan waar het dan weer opnieuw begint.
Je moet dan wel heel sterk in je schoenen staan om dat jaren vol te houden. Dan is een afkoopsom feitelijk een schuldbekentenis en kun je in ieder geval door met je leven en de rekening betalen van de psycholoog die je nodig hebt om alles te verwerken.

2
88 streek

Ik snap die Trump wel. Hij denkt "natuurlijk": Als een loser een vrouw benadert is dat tegen de natuurlijke orde. Dan is dat lastig vallen. En moreel verwerpelijk.
Als een winnaar een vrouw benadert is dat " natuurlijk" een compliment. Als zo'n vrouw dat niet zo ervaart snapt ze t niet en ze is een loser.
En de democraten hebben de verkiezingen verloren. Dus zijn de kaarten in zijn ogen geschud.
Het is een beetje de "logica" die Golden Earring in t liedje "When the lady smiles" hanteert. Ziek, verwerpelijk maar catchy als je er niet bij nadenkt.

1
89 Trompetsignaal

@47 Ik klaag niet.
@48 Belachelijke insinuatie, om je ff uit je droom te halen, er is leven buiten NK
@37 Je bent een beetje in de war Molen.
@41 Er is een grote kloof tussen geen respect hebben voor mensen en vrouwen aanranden, vandaar dat ik bij mijn standpunt blijf dat het een smerig artikel is vol insinuaties (niet alleen mijn quote).

5
90 Proemevla

@85 Natuurlijk is het heel fout dit politiek te gebruiken. Maar politiek gaat over machtsvorming en daarin is selectieve verontwaardiging onvermijdelijk. Waarmee ik het niet goedpraat overigens.
Ander issue is dat je verwachtingen van media ongekend hoog zijn als je wil dat ze t grotere plaatje laten zien. Dat doet niet elk medium voor zich maar ontstaat door de diversiteit aan media. De ene keer New York Times, dan andere keer Fox of CNN bijvoorbeeld. Van social media hoef je die "verheffing" niet te verwachten ook als is de diversiteit daar nog groter.

1
91 Trompetsignaal

@87 Ik wil niet vervelend zijn (ben het dat waarschijnlijk wel), maar in het artikel gaat het ook over Harvey Weinstein en meToo, dus zover gezocht is dat niet als ik dat hier aandaal op dit draadje.

"Het wordt geïsoleerd tot Trump omdat die nu eenmaal president van de US is.
Dat de buurman zijn andere buurvrouw heeft lastig gevallen heeft nu eenmaal geen nieuwswaarde. Dit wel."

Het gaat over filmsterren, sporthelden, nieuwsanchors en ex-president van de US. (Bush Senior) e.a. grootheden. Dus niet de buurvrouw.

"Hoezo? Moet bij elk artikel over seksueel misbruik dan een lijst worden opgenomen van eigen medewerkers die ooit zijn beschuldigd?"

Je maakt er een karikatuur van..Ik heb het over het in de context plaatsen. In het licht van de vele ontwikkelingen rond metoo is dat niet zo raar. Dat is wat ik altijd mis als het over Trump gaat. Niet alleen hier.

4
92 Querulijn Xaverius,

@91 Dank je..Jij gaat tenminste serieus in op wat ik naar voren breng. Idd. Selectieve verontwaardiging, spijker op zijn kop.
Inderdaad wil ik dan wel bekennen dat het van mij naief is om van ieder medium voor zich te verwachten het grote plaatje te laten zien en dat machtsvorming nu eenmaal een belangrijke rol speelt. Hier kan ik niet veel tegen in brengen.
Op social media merk ik inderdaad hetgeen jij zegt. Gelukkig merk ik nu dat hierop uitzonderingen bestaanquestion

3
93 Querulijn Xaverius,
94 Querulijn Xaverius,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@72 Nee, ik niet. Het was ook maar een geintje. Gewoon, om dat het kan.🙃...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@67 "Krijg jij soms een melding als er bepaalde mensen gaan reageren? 😄" Wie mij volgt is ronin. Je weet wel , degene die iemand...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@69 "Nee Bop hij moet altijd 1 dag later doorgaan met ruzie maken.En huilie huilie doen." Liegen. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@6 Nee Bop jij wel? en waarom reageer je op mij?...

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@68 Schelden in 6? Ruziemaken? Ik verwijs alleen maar naar een hashtag. Whahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

#63 Hm 🤔... blijkbaar niet....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
One Piece NakedHotsexxx VideoD XxxNympho VideosBlackbootysexCollarspace ComVoyeurismo TelegramPorn4days.Ebony Lezbian PornPornor FotosJennifer MendezTsunase NakedAva Adamms NudesPor NohupBlowjoSister CreepshotMahi Kaur Hotسكس كرتونيةWww WifeloversBlue Blue Film BlueDeep Porn VideosIndian Sex Movie HotIndian Uncle FuckSex Movies ForcedDesi Cry PornIraqi PornstarKada LovePorn CamBest Porn Site FreeWife GloryholesChatsterbateIndin SixeNiksindian Full VideosFreechatnow ComFree Por PornElsa Jean Xxx VideoHot Indian Web Series EpisodesSouth Korea Sex VideosHorny SecEs.stripchat.comDesi73Borderland BoundLesbian Seduction PornMathira PornHonoka MiharaFree PorrnoFreexxx Storiesпорна фільмыBritney Amber GifsYoursmalldollGirlsdoporn ComLesbian Party PornhubBezzerHd Hot Sex TubeBrazzers Fucking VideosXnxx125Sdde 700 JavNon Stop CummingNhentquCelebs With Nude PhotosXreindeersGal Gadot Nude PicsAlia Bhatt Xxx Sex VideoSasha Banks PornstarCorrina Kopf LeakedWife Friend Sex VideosBig Fake Milf TitsNude NubilesStrippergram GifVip Xxx HdPorn Face SittingLatinateen AnalCartoon Animation PornTaylor Vixen PornBangladeshi SexeXnxx AngelaLyna Perez Only FansPornstar BhabhiNidhi Mahawan PornWww Sex BhabhiPorn Free TrailersBig Titts MaturesKristine De BellFtvgirls Amy Beyond ExtremeHardcore FemdomManuel Ferrara HdNude Pictures Kaley CuocoExcersize NakedPorn Gif DownloadMommy Got BoobsPamela Rios Porn VideosPorn Sex Story In HindiOmegle MasturbateMei Cornejo XxxTrans CamsFrench Porn HdJav ActressLacey Banghard NudeSunny Ray PornHot Sexs MoviesNude De MeufPrincess Cum PornVery Sexy Hd VideoGrandpasex VideosAgatha VegaOncam Me FrenchJizzhutyXxxsex Free MoviesTirinhas PornôsPornh8bPublic GropingXxx SnilionFemdom WedgieCandid CumshotsBeautiful Agony VideosWww DesipapaPerv Therapy Full VideosAino KishiAlta SmokingJaden Newman NudeWendy StarHot Tit TeensWwe Divas FuckingAloho PornThe Bdsm TestRissa2cuteSolo TwinksXvideo Hd HotBeng Bros ComAriana Grande Pornstar LookalikePornvideobbPorn CrazFree Gay PirnToro P OrnoNxxxn MyanmarNo NudemodelsEmarrb Leaked OnlyfansHindi 2x BfFacialfunAffrica XxxAntonio Brown Blow JobXnxx NuJabran SexBoobs Press CoupleBazzars MilfPornvideos ClipsBondage GirlPamela Sanchez Sex VideosPregnant Latina PornPranked Porn