door Havermout in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 0
  • 570x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kijk, president Rivlin heeft nog wel respect voor een mensenleven, of het nu een joods of een niet-joods leven betreft. Jammer dat hij als president slechts een beperkte invloed heeft op het landsbestuur.

En ach, met die knul heb ik ook best medelijden. Op je 19de is het geweten nog niet volledig ontwikkeld en als dat dan gevormd wordt in een organisatie als de IDF kun je het misschien niet eens helpen dat je zo verknipt reageert. Maar hoe dan ook, daar heeft die vermoorde knul niets aan.

Misschien zijn beide jongens wel slachtoffer van een meedogenloos politiek spelletje schaak. Triest.

17
1 ~ Echelon II ~

Diegenen die gratie vragen voor Elor Azaria moeten.onmiddelijk uit hun bestuurlijke functies gezet worden wegens wilsonbekwaamheid. Een mens die bij zijn volle verstand is vraagt niet om gratie van deze moordenaar.

29
2 Hendrianus

@1

Beide slachtoffer? De èèn is, terwijl deze roerloos en gevaarloos op straat lag, willens en wetens koelbloedig een kogel door zijn hoofd gejaagd en de moordenaar mag zich wentelen in een maarschappij die wil dat hij gratie krijgt. Ik heb effe geen zin om Elor Azaria als slachtoffer te zien van het Israëlische systeem. Ik heb geen woord van berouw gehoord van deze jongeman. Wel zie ik foto's van hem waarop hij grijnzend/lachend bij de rechtbank verschijnt. Die @#$×+&!? heeft een veel te lichte straf gekregen.

29
3 Hendrianus

Uit het artikel,
"De rechtse minister Lieberman van Defensie betreurt het besluit van Rivlin. Volgens hem laat de president de kans lopen om "een einde te maken aan een affaire die ons land schokte"."

Daarmee bedoeld Lieberman niet de moord maar de veroordeling van Elor Azaria voor deze moord. En Lieberman is dus de Israëlische minister van defensie. Laat mij u leiders zien en ik zeg u wat voor volk u bent.

27
4 Hendrianus

@1 Wat weet jij nou van het IDF? Ooit in gediend? Lijkt me niet.

14
5 Yisrael

@2 Het leven van een terrorist is niets waard.

15
6 Yisrael

@3 Ahw zelfs links is het oneens nu lol.

15
7 Yisrael

@4 Je hebt geen enkele autoriteit om over ons te oordelen, idioot.

17
8 Yisrael

@6 , iemand die een ander executeert, terwijl die al is uitgeschakeld, is ook niets waard. Het IDF onwaardig, zo'n lafaard.

9
9 Giesje

@9 Lafaard, held, daar verschillen de meningen over.

16
10 Yisrael

@10 , dat geldt voor terroristen ook, die worden ook bepaalde mensen als helden gezien. Voor mij ben je een enorme lafaard, als je iemand vermoordt, die zich niet (meer) kan verdedigen, of je nou in het IDF zit of een terrorist bent.

6
11 Giesje

@11 Hamas wordt vaak genoeg de hemel in geprezen, dus wat is het probleem?

15
12 Yisrael

@12 , jij hebt er dus geen probleem mee dat mensen Hamas geweldig vinden?

8
13 Giesje

@8

Je maakt mijn punt wel inzichtelijk, lol. Zie ook @6

27
14 Hendrianus

@3 Hendrianus

Ik begrijp je wel, maar op je 19de ben je eigenlijk ook nog een kind. En ik heb geen zin om me te verlagen tot het niveau van het vijanddenken van de Israëlische bestuurders.

Ik weet ook wel dat ik er anders over zou denken als mijn kind slachtoffer van die moordenaar zou zijn. Dit is nou net het gedrag wat Breaking the Silence aan de kaak stelt. Daarom wijt ik dit gedrag mede aan de omgeving waarin die militairen zich bevinden. En als de premier en de Minister van Defensie je gedrag dan ook nog onbestraft hadden willen laten is dat natuurlijk ook wel verwarrend voor die knul.

Misschien dat de Israëli's nu ook wat meer begrip op kunnen brengen voor het gefrustreerde gedrag van Palestijnse knullen met messen en eens gaan werken aan deëscalatie. Dat hoop ik tenminste, al zal dat wel ijdele hoop zijn.

13
15 ~ Echelon II ~

Inderdaad, de straf is al niet al te hoog. Daarmee is recht gedaan aan de soldaat die alle reden had om bang te zijn voor zijn eigen leven zonder daarmee het leven van deze 19 jarige palestijn als irrelevant te verklaren.

Mij lijkt het een verstandig besluit van de president.

2
16 provo

@12 Yisrael

Door wie wordt Hamas de hemel ingeprezen? Dat lees ik hier nooit.

Off topic: fijn dat jij hier vanaf 's ochtends om kunt lachen. Ik ken gelukkig weinig mensen die om een moord moeten lachen.

12
17 ~ Echelon II ~

@15

Snap je punt wat betreft de omgeving waar Elor Azaria mogelijk in opgegroeid is. Ook de aanslagpleger komt niet zomaar tot zijn daad. Wat er bij mij niet ingaat is dat Elor Azaria ter verdediging van zijn daad met een kul verhaaltje over een bomgordel aan komt zetten. Als je het filmpje bekijkt zie je dat iedereen in de buurt blijft van de op de grond liggende Palestijn. Kijk, zo'n daad in een bepaalde setting en vanuit een mogelijke achtergrond in emotie plegen is al moeilijk te verteren. Dat je daarna probeert je daad te maskeren met een lulverhaal en breed grijnzend bij de rechtbank verschijnt zonder enig teken van berouw .........dan ben je voor mij echt een @#$/+(£¥₩!.

Er is na ruim honderd jaar gezeik tussen zionisten en de autochtone bevolking geen snel herstel van betrekkingen mogelijk. Zeker niet voordat er een Palestijnse staat aan de grond is en met Netanyahu en Lieberman en de rest van de huidige regeringskliek in Israël komt die staat er niet.

18
18 Hendrianus

Mooi, liquidaties is nu niet de manier van handelen.

3
19 solidsteel

@16

Alleen een blinde ziet in het filmpje IDF soldaten die bang zijn voor de roerloze Palestijnse verzetsstrijder. Dat is juist het schokkende in dat filmpje, geen enkele bedreiging vormend schiet Elor Azaria deze man een kogel door het hoofd.........en niemand die op of omkijkt , ingrijpt of geschokt reageerd. Het lijkt de meest normale gang van zaken. Schokkend om te zien en schokkend om te lezen dat een minister president om gratie vraagt.

19
20 Hendrianus

@8 volkomen misplaatste arrogantie... Jij zoekt alleen maar excuses om wat een ordinaire moord is, goed te praten. Daarmee plaats jij je moreel gezien op een vergelijkbaar niveau als de dader.

4
21 TedjeR

@20
Eerlijk gezegd, met een bomgordel is zelfs de meest roerloze palestijn nog levensgevaarlijk.

Het is niet helemaal ondenkbaar dat dat tot angst leidt. Tot aan die omstanders aan toe.

Wat dan normale reacties zijn op die angst dat laat ik graag aan psychologen en andere ervaringsdeskundigen.

Je kunt in dit nieuws een minister president zien die om gratie vraagt of een president die dat verzoek afwijst. Ik kies er eens voor om dat laatste ook belangrijk te vinden. Een minister president moet nou eenmaal rekening houden met zijn achterban, een president hoort boven de partijen te staan. Dat lijkt hier gelukt, mooi toch?

3
22 provo

Zoals men in mijn posts kan lezen ben ik enorm Israel minded.
Maar ook hier geldt: een onrechtmatige executie dient altijd bestraft te worden..

OOK als het een Israelier betreft op een ontwapende palestijn (wat dat ook mag zijn).

Gelukkig heeft wat dat betreft Israel een trackrecord die dit soort mensen ook veroordeeld en gevangen zet. Dit in tegenstelling tot het gezag van de Gaza strook en de westelijke oever die mensen die onschuldige Israeliers vermoorden standaard een martelaar noemen.

6
23 BenErWeer

@22

De normale reactie op gevaar is vluchten of aan de grond genageld staan van angst. Je wil toch niet beweren dat dat uit het filmpje naar voren komt? Als er een bomgordel vermoed werd dan had men onmiddelijk afstand genomen. Bovendien is iemand doden waarvan je vermoed dat die een bomgordel draagt wel het meest onverstandige wat er is. Wat als die gordel reageert omdat de hand van de dader zich ontspant rond een detonatieknop?

Kortom, dat bomgordel verhaal is grote nonsen en Elor Azaria weet dat! Ook Rivlin weet dat of is mogelijk bang voor de Palestijnse reactie als hij gratie had verleend. Hoe dan ook, gratie geven had links of rechtsom een dom besluit geweest. Het maakt Rivlin mogelijk tijdelijk wat minder geliefd bij de die hard zionisten maar dat ebt wel weer weg. Diep in hun hart, zo is mijn overtuiging, weet iedereen dat dit een laffe moord was.

18
24 Hendrianus

Zo,en dat is er op zn minst al 1

2
25 Louis Vandaal

@24
Oh sorry ik heb dat filmpje ooit wel gezien maar ik word er onpasselijk van dus ik ga dat niet in detail analyseren. Die kutbaan is voor de rechters.

Laten wij dan de hand schudden met de vaststelling dat dit een verstandig besluit is van de president.

0
26 provo

@26

Bij deze.

17
27 Hendrianus

@23 BenErWeer

Zoals u uit mijn postings kunt opmaken sta ik zeer kritisch tegenover het beleid mbt mensenrechten van de huidige Israëlische regering. Dit impliceert niet dat ik iets tegen individuele Israëli's heb en ook niet dat ik het beleid van de PA steun of achter terroristische aanslagen sta maar ik weiger elke Palestijn als terrorist of Hamas-aanhanger te beschouwen (tenslotte staat lang niet elke Nederlander achter het beleid van de VVD, ook al is het hier wel de grootste partij).

Ik ben vóór het respecteren van de mensenrechten van alle bewoners van de regio. Dat houdt voor mij in gelijke rechten voor iedereen. Of dat gerealiseerd kan worden in één-staat-oplossing betwijfel ik onder de huidige omstandigheden, maar een vreedzame coëxistentie in 2 gelijkwaardige staten moet haalbaar zijn. Er zijn voorbeelden te over waarin politiek uiterst gecompliceerde verhoudingen op creatieve wijze zijn genormaliseerd, bijv. dmv een waarheidscommissie. Dat moet toch kunnen leiden tot meer vrijheid en economische zelfstandigheid voor de Palestijnen en een verminderde terreurdreiging voor de Israëli's.

Er zijn gelukkig al wel burgerinitiatieven in die richting, zoals #jewsandarabsrefusetobeenemies.

10
28 ~ Echelon II ~

@5 Yisrael

Uren besteed aan het doorspitten van documentatie en het bekijken van verklaringen van leden van Breaking the Silence.

Mogelijk heb ik me meer in de gang van zaken bij de IDF verdiept dan jij met je dubbele paspoort. Ik denk dat ook jij niet in dienst bent geweest, niet hier en niet in je geboorteland als je postings me goed bijstaan.

Jij die het een veilig idee vindt dat joden als jij altijd een plaats hebben om naartoe te gaan in geval van nood en andere mensen dat recht ontzegt. Ik kan weinig respect opbrengen voor iemand die het "eigen volk eerst" principe aanhangt en de oorspronkelijke bewoners van het Britse mandaatgebied Palestina het recht op een normaal leven ontzegt. De haren rijzen mij ten berge als ik jouw commentaar op de moord op een Palestijn lees.

10
29 ~ Echelon II ~

Respect voor president Rivlin. De laffe IDF-soldaat Elor Azaria heeft inderdaad een veel te lage straf gehad.

En dat begon al met het feit dat besloten werd om hem niet aan te klagen voor moord.

Helaas zien de Zionisten en de Hasbara de laffe Elor Azaria als held.

23
30 Barbapapa-7,5

@29
Kan jij gaan en staan in om het even welk land dan ook?
Nee, natuurlijk niet.
Waarom zou dat voor Israël dan wel moeten gelden?
(Jouw antwoord: om het zo snel mogelijk naar de kloten te helpen)

4
31 von Schnellensinken

Ik heb geen respect voor het leven van terroristen.

Afschieten van terroristen = altijd heel veel +. Altijd en overal.

Genade voor de schuldigen is wreedheid voor de onschuldigen.

4
32 rechtspreker

@11 Voor mij ben je een gevaarlijke gek als je terroristen in leven laat.

4
33 rechtspreker

@31

Ja, ik mag, met of zonder visum, vrijwel overal komen en ik mag in elk geval als het mij komt m'n eigen land in en uit zonder controle door Duitse of Belgische militairen.

En nee, ik heb het beste voor met alle mensen in de regio voor dus jouw laatste opmerking slaat nergens op.

6
34 ~ Echelon II ~

@32 @33

Niet elke Palestijn is een terrorist. En niet elke IDF-militair is een moordenaar.

5
35 ~ Echelon II ~

@35 Degene die afgeschoten is door Elor Azaria was wel een terrorist.

Maar hoe dan ook, de meerderheid van alle palestijnen wil alle Joden uitmoorden:

https://tinyurl.com/73-kill-Jews

5
36 rechtspreker

@36

En een deel van de Israëli's ziet de Palestijnen het liefst vertrekken of verrekken.

6
37 ~ Echelon II ~

@37 Dat kan je wel eens zo hebben als je constant Israelische burgers blijft vermoorden.
Maar vertrekken is helemaal geen probleem. Ruimte genoeg in Arabië, en een keertje verhuizen is helemaal geen drama.

Maar welk deel hebben we het over? Graag onderbouwing met serieuze bronnen.

https://tinyurl.com/Jews-from-Judah

3
38 rechtspreker

@38

Wie vermoordt wie? Enfin, eigenlijk een overbodige vraag uw vertroebelde blik op de werkelijkheid kennende.

Wie andermans rechten stelselmatig schendt moet niet verbaasd opkijken als dat gedrag weerstand oproept. Voorlopig zijn er meer slachtoffers gevallen aan Palestijnse zijde dan aan de Israëlische kant.

En Israël is gevestigd in oorspronkelijk Arabisch gebied, niet andersom. Als er dan toch verhuisd moet worden … Aan wat er millennia geleden toegezegd zou zijn door een m.i. niet bestaande hogere macht heeft de huidige mensheid helemaal geen boodschap. Israël bestaat, en daar hebben we mee te dealen, maar wie zich als nieuwkomer maar blijft misdragen kweekt z'n eigen vijanden.

En dat plaatje: mijn wc-papier is meer waard. Daar staat tenminste geen leugen op.

https://rightsforum.org/nieuws/israelische-minister-waarschuwt-palestijnen-massale-verdrijving/

6
39 ~ Echelon II ~

[Israël is gevestigd in oorspronkelijk Arabisch gebied, niet andersom]

Het is nou net wel andersom. 3000 jaar geleden was Israel al van de Joden.

Lang, heel lang voordat de islam verzonnen werd.

http://bit.do/who-occupies

2
40 rechtspreker

@ 40 toen de joden naar het beloofde land kwamen hebben ze zowat mijn hele familie uitgemoord. Dus ik er aanspraak op maken?

1
41 kyrselmar

@40

Precies. 3000 jaar geleden woonden daar joden, en die zijn daar vertrokken (zoals er wel meer volken vertrokken zijn en zich verspreid hebben).

En hier woonden o.a. Vikingen in Wijk bij Duurstede, Romeinen in Utrecht, Nijmegen en Maastricht.

Dus als hun nazaten hier domicilie kiezen en u tot 2de rangs burger verklaren gaat u vrijwillig weg?

5
42 ~ Echelon II ~

@42 Lees eens een geschiedenisboekje. Minder dan 2000 jaar geleden, tot het jaar 70, functioneerde de Joodse tempel nog in Jeruzalem. Er was een grote Joodse aanwezigheid in Israel tot honderden jaren daarna, en er hebben altijd Joden gewoond in Israel.
En nu zijn de Joden weer terug in hun thuisland.

https://tinyurl.com/h0meland

3
43 rechtspreker

Duidelijk een knieval voor de Palestijnen en de anti-Israël stemmingmakerij in de VN en de MSM.

Zinloos. De Palestijnen zijn niet tevreden te stellen, en de Israëli's zijn nu ook in hun wiek geschoten.

2
44 Wendel

@43 : Zolang Noord-Cyprus niet wordt teruggegeven door Turkije, en Armenië, moeten ze niet zeiken.

2
45 Wendel

@42 Er worden nu hele volkstammen NL in gehaald die er nooit gewoond hebben. En je kan dadelijk of jezelf onderwerpen aan de sharia en tweederangs staatsburger worden, of je kan opstappen.

Wat jij wil.

2
46 rechtspreker

Het zoveelste bewijs dat Israël het enige beschaafde land is in het Midden-Oosten.

2
47 Dune

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

@1Geen min, wèl gefeliciteerd! 🎗️...

zojuist geplaatst door Strongoli

Strongoli
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Over een paar jaar kan dit teruggedraaid worden, tav de autochtone Nederlander.. 😉...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@47 Graag gedaan hoor! Ik geef je graag waar je zo naar solliciteert hoor. Kleine moeite, groot plezier. :-) ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@41 "Sukkel" Bijna vergeten. Ach, je weet het onderhand wel. Jij scheldt enz, ik meld. ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@46 Ooooo nou daar ben ik blij mee zeg!!!Hoeraaaa!!! ...

12 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@45 Ik heb het specifeik over 7. Kun je ook niet tellen en/of lezen? "uilebal" Schelden, beledigen, op de man spelen...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

We zullen zien, of het inderdaad een "besloten feest voor 800 man is".Ga er maar van uit, dat er meer komen en dat die 800 "feestgangers" èch...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@44 Mooi niet. Lees je eigen rommel eens terug. Vanaf daar ging het niet meer over de belasting op suikerhoudende dranken uilebal. ...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@42 7 ging vooral over de formatie en democratie. Toedeloe hoor verder. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Jangal Sex MovieEbony Creampie PornMegapersonals. EuClassic Sex XxxXxxn SisIndian College Girl Sexy MovieSimpsons CartoonpornSexual Position HelicopterXxxx Sex FilmXvideos Teens GaysVídeos Vazados PornYuri HentiPuppieiBlake Abbie NudeWbony Bbw PornFat Girl Porn VideoHindi Sex Porn VideoPornstar Porn MoviesThresome PornHollywood Sex Web SeriesSunny Leone Hardcore PornHistoire Sex GayPorno AsiáticasAnimals Sexing VideosXvideos PriyaWca Productions Full VideosSayman PornCn.porn.hubIndian In NudeKuwari ChudaiMen Gay NudeWild AttractionAnna Bell Peaks NudeBig Butty Mom PornColette MaePorn Free MatureTaylor VixenAdraina MayaViolet Summers OnlyfansVacuum PornWoessenpaiSensitive PornClose UppussyCansice DareGaby Et JulesXxxhindividioGirl Milk XxxCoomerpartyDick PicsGoddess AhmiraTransangels PornHadcore Black PornNude Bouncing BoobsAfricandicksPink DildoJoey King In A BikiniNepall PornPublic Cum WalkTop Porn SitesNaked Hairy WomenXxx Bhabhi KiPakistani Bf SexTeen Pregnant PornJapanese StripperThisvdFree Porn Videos XnnxViolente PornPerfect FirlCody CummingsFreeporn CreampiesNaked Men PhotosNude BestMilf PmvSeduced By Friends MomSex Video 2016Dehati Bf Video HindiColour Sex VideoYoutubefreepornPorn StreamingTransexual NuasHayden Panettiere NakedRahul SexNinja Hattori Sex VideoLuna MelbaGirls Giving Blow JobsSex Padam Sex PhotoAmateur TitfuckWashing PornBeach Porn HdTinna Angel Schoolgirl Gets An Accidental Creampie From Her TeacherMother Mary PornPainal CryingFree Po RnMujeres PornographyHazel FernandesFransisca LeKatrina Sexy FilmBangbrusNepali Sex Video FilmKinky Kristi Fartمواقع اباحيOmgjasmin NudesFilmy FantasyYui ObaNhentai.neXxx Videos OdishaEnglish Ladies Sex VideoJay BankNaked FunnyTamilauntysexyMilf's ControlSuper Gril PornKatya LetovaUp Skirts VoyeurZeoy MonroeIsanyoneup.com ImagesPorne HatStepsister HandjobBoobs GrobbingFetlife.com LinkedinSexy Elizabeth OlsenUp SkirtsHottest PornstarsXx Hot HdHijra ChodaAnime Big TityGay DoggystylePorn Star VediosPounded DoggyTy Lee P O R NNicefuckPayton PresleyCzechhavAmnyvidsDesivideos ComPorn With Sister IndianW W W Brazzers.comHaryana X VideoLatino Porn TeensVideos Anal PornosWife AssfuckLand Ka PhotoHot Sex Video In HindiPlugtalk LeaksWww Sunny Leone Sex ComBest Uncensored AnimeIm Bout To Cum MemeLanding Strip NudeNovinhas Do Tik Tok NuaToo Turnt Tony Brazzers