Video: 'Grote bek?' (dumpert.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door netcat in Binnenland  ·  17 Reacties

  • 3
  • 633x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

'Ik deed wat de politie vroeg en kreeg toen klappen', zegt Jordy (15) over arrestatie bij Campus 013
http://www.omroepbrabant.nl/?news/271613662/Ik+deed+wat+de+politie+vroeg+en+kreeg+toen+klappen,+zegt+Jordy+(15)+over+arrestatie+bij+Campus+013.aspx

10
1 Schildpad

@1 : Wat een arrogant huichelachtig kreng, die in uw video. Hij verspreekt zich al in de titel: "Ik deed wat de politie VROEG". De politie vraagt je niet iets, op zo'n moment, ze ZEGGEN wat je moet doen, het is geen VERZOEK. En met zijn woordkeus verraadt hij ook daarna constant een mentaliteit van arrogantie tegenover de politie waar de honden geen brood van lusten.

En dat terwijl ik zelf een hekel heb aan slaafs gedrag, en aan onnodig autoritair doen, maar dit is echt, heus, compleet onacceptabel.

2
2 Wendel

Ik heb totaal geen probleem met jongeren (of ouderen) die een keer een flink worden aangepakt als ze de politie uitdagen.

Maar hier krijg ik toch sterk het vermoeden dat de politie hun boekje weer eens te buiten gaat. Wat kan hij anders doen dan weglopen en mag hij niet zeggen 'doe eens rustig''?

18
3 SociaalRadicaal!

@3

"en mag hij niet zeggen 'doe eens rustig''?"

Nee.

Voorts zien we het voorafgaande weer eens niet (typisch weer), maar zal echt geen gezellig theekransje geweest zijn tussen hem en de politieagent. Sorry, maar je doet op zulke momenten wat de politie je opdraagt en gaat daarbij niet in discussie.

1
4 silversurfer

@2 wat een slimmerik ben jij. denk je nu werkelijk dat jongeren met hun straat taal op woordkeuzen letten.

Dat gebruiken om je statement te maken is van een heel creatief LBO niveau.

14
5 SociaalRadicaal!

Ik zou nooit agent willen zijn. Dat geslaag en op de grondgegooi. Het constant beestig moeten gedragen en elk moment klaar moeten zijn om uit je vel te springen. Neen. Politie zou niet nodig zijn als onze politiek het niet constant te ver laat gaan. Laat de primaatburgers lekker zelf vechten en elkaar bont en blauw slaan. Laat maar escaleren dan hebben we dat gehad. Politie zou alleen bewapende primaten een kogel tussen de ogen moeten plaasten, zonder uitzondering. Een beetje jeugd schoppen en slaan, dat is de politie. Dan schaam je je toch kapot.

11
6 Steennasteen

@4 Je mag de politie er zeker iets zeggen die horen stress bestendig te zijn of zijn ze allergisch voor communicatie? Ik zie hem weglopen, en niet een bevel weigeren en de discussie aan gaan.

Vroeger loste 1 leraar zo een bulshit op maar nu praten we dit goed omdat de angshazen in pak een paar tieners niet aankunnen. Ik zie totaal niet de ernst van de sitiatie daar om zo te reageren wordt de politie met stenen en brandbommen bekogeld?

Gelukkig is er in nl nog nooit iemand overleden door politiegeweld........

8
7 SociaalRadicaal!

Vroeger heete deze situatie gewoon Ron en bart hebben met elkaar gevochten na school en bart heeft ron in elkaar geslagen geen haan die er naar kraaide.

Maar gelukkig hebben we nu de politie....en camera's

10
8 SociaalRadicaal!

Beetje selectief verhaal dit, omdat je niet weer wat er aan voorafgaat en het geluid te wensen overlaat. Dat gezegd hebbende ... je mag kinderen aanpakken, maar tegelijkertijd roept een stemmetje in mij iets als 'excessief geweld'. Iemand onderuit trappen of gooien zonder de persoon vast te grijpen en de 'landing' te begeleiden, kan ook totaal verkeerd uitpakken. Als zo'n kind verkeerd op z'n hoofd landt kan dat totaal fout aflopen. Het lijkt erop dat de agenten zich hier hebben laten provoceren. Optreden is prima, maar dit is volgens mij ook wel een beetje dommig.

0
9 Kopkaas

En voor die loslopende rukkertjes direct de lange-lat er over!

@1
Die standaard huichelaartjes moeten ze veel harder aanpakken

0
10 Zie Hier

Dat je je überhaupt laat pakken op die leeftijd door een agent begrijp ik niet , je hoeft echt geen Usain Bolt te heten om te ontkomen aan een agent , de meesten zijn zo traag als dikke stront in een trechter.

4
11 El Matador

doet de politie op zo'n moment niets dan blijven ze vervelend en raakt de politie de controle over de groep kwijt.
ben je niet eens met hoe ze je hebben aangepakt dan ga je na afloop naar het bureau om uitleg te vragen ,dat doe je niet op het zelfde moment.
als er zoiets in het buitenland gebeurt dan nemen ze al de benen bij het zien van de politie.

0
12 ongelovenloos

De Ruyters zeggen: "Je moet niet vergeten dat de politie niets MAG doen van de politiek en dan krijg je dus dit soort situaties waarbij die K-jongeren manipuleren en uitdagen." Tja en soms is dan oom agent je oom niet meer, dikke pech.

3
13 De Ruyters van Michiel

@5 : Het drukt uit hoe ze de politie en zichzelf zien en hoe ze over zichzelf in relatie tot de politie spreken en denken.

"Jordy stond op het schoolplein toen er op de hoek bij de school ineens een grote groep jongeren zich verzamelde. Samen met een vriend ging hij kijken wat er aan de hand was. "De politie stuurde ons weg en we liepen naar achteren."

Waarom gingen ze er gelijk naartoe? Als je een meute ziet, maak je rechtsomkeert de andere kant op, als je geen klappen wilt krijgen van die meute of de politie.

De politie stuurt ze weg, maar ze doen alleen een stapje of twee naar achteren. De politie pakt zijn vriend bij de rugzak, en hij vindt het nodig de politie toe te voegen: "Doe eens rustig" alsof hij tegen een kleuter met een driftbui praat. Gelijk daarna wordt ook hij bij zijn rugzak gepakt. Hij stond er kennelijk nog steeds met zijn snotkoker bovenop, vandaar dat ik zeg, dat ze hooguit een stapje of twee naar achteren deden, dus niet weggingen terwijl ze dat werd gezegd.

""Toen ik dat deed werd ik ook aan mijn tas getrokken en op mijn hoofd geslagen", herinnert Jordy zich. Op videobeelden is te zien hoe hij daarna gevloerd wordt door de agent. De politie onderzoekt of er iets mis is gegaan tijdens de aanhoudingen."

Wat deed hij? Weggaan? Dat zie je nergens aan. En bovendien had hij dat dan maar eerder moeten doen, de twee keer dat hem werd gezegd, op te hoepelen.

Als je ergens in een hoekje de boel wilt observeren, vind ik dat dat moet mogen. Want voorwaarde voor democratische rechtsstaat is dat je overheidshandelingen moet kunnen controleren. Maar dat deed hij niet. Hij bleef erbij en bemoeide zich ermee op denigrerende wijze naar de politie toe.

1
14 Wendel

Autochtone jongetjes, die pakken ze wel. Als dit Marokkanen waren geweest. hadden ze niks gedaan.

1
15 von Schnellensinken

@7

Sorry, maar op dat soort momenten hou je je mond en doe je wat de politie zegt, al was het maar voor je eigen veiligheid en nogmaals ze hadden, voordat het filmpje begint, echt geen gezellig theekransje waarin ze de aanstaande wedstrijd van Willem II bespraken...

Oh en het feit dat jij vindt dat de politie stressbestendig moet zijn, betekent niet dat ze alles maar moeten pikken wat er tegen ze gezegd wordt. Het is niet hoorbaar wat die knul heeft gezegd voordat oom agent die voetveeg uitdeelt, maar erg netjes zal het wel niet geweest zijn, anders krijg je geen voetveeg.

0
16 silversurfer

Het is goed dat die brutale pubers eens goed aangepakt worden. Maar..................................................WAAROM DURVEN ZE HET NIET BIJ DIE RELSCHOPPENDE MARROKANEN??????

0
17 Schoongenoeg

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Dus je protesteert tegen een bezetting door zelf een weg te bezetten? Hmm, niet de methode lijkt mij. Verontrustend is wel dat sommige mensen zo...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Leger Burkina Faso executeerde 223 mensen en weert BBC na uitzending

@2Het leger heeft de macht daar en kan dus zelf bepalen, wie zij als "verdachte jihadisten" zien, waaronder ook kinderen.Als dit in Gaza geb...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@18 Je hoeft ook niet op de dam te zijn, om je respect te tonen, en al helemaal niet, wanneer dat inteelt volk de boel komt verzieken, ik hang m...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@36 Ik bedoel maar. Daar hoor je ze nu ook niet meer over. Ze hadden van te voren kunnen weten die terroristen, kom je aan het leven van een i...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@35 Toen stonden diezelfde achterlijke demonstranten te juichen van geluk....

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@16 De actievoerder had zelf ook al ingeschat dat hij zijn protest waarschijnlijk niet op de Dam mag houden. En zeker, paniek en chaos moet voor...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Spookrijder overleden na ongeluk op A59

R.I.P....

20 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@15 @17 Jullie hebben niets te zoeken op 4 mei op de Dam....

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@33 Als je dat zelf maar gelooft. 👍 Jij kan je tijd natuurlijk beter besteden aan waar je goed in bent...Zuipen....

22 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@29 Toch apart dat er na 7 oktober 2023 geen mensen massaal de straat opgingen om te demonstreren tegen het bloedvergieten, afslachten, verk...

23 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
WankzvrEmily Willis Porn StarHottest TeenpornFree BlackedNew Deshi SexMonika CajthPorn Play GamesXxx Sunnyleone XxxNaked Women SmokingBlacked The AnimeScorn PenisSims Gay PornXnxx Com Hd NewPreseley HartPorn ItalionNipple LatinaNude BottyMisty MundaneLolly Dames AnalVera King PornTifa FutanariDownload Pornhub MoviesComicsporno En EspañolFree Catfight ForumEbony Deep ThroatVideo Porno SexoXnxx PakistaniBangalsexMia KhalifafuckRiley Mae Lewis OnlyfansTamil Aunty First NightSunny LieonAmateur FemdomHumchieReneesrealm LeakedXxx Porn Big AssLesbian Step Mon PornLatin Porn CastingMilfs Of SunvilleSexy Girls With Big TitsUmbreon SexTs Black XxxNude CeliberitiesA Garota Da Web SexNavya SexHindi Sexy Movie Full HdE621.comAunty Without DressGuntur Aunty SexBrazzers LesbianasIndian Xxx PictureFutanari XxxJapanese Kitchen PornKaley Cuoco Nude PicturesFrank GunHenti2readFlignsterLow Hanging BallsBrunette SexyJojovixxen NudePrazzersWww Office Sex ComWife CummedSkokjaTeenagers Flashing TitsSunny Leone Video VideoAbella Danger GangPhotoacompamhantesErotic PhotoBig Black.gay Dick18 PoranPornografia LesbianismoJapanese Madsage PornDress And UndressedKatie Cuoco NakedHuge Anal ToysFree Pornography SitesGirlfriendgallerisXnxx Sex AuntyOld Man CummingWww Sunny Leone X Video ComPorn Teenage LesbianPorn Comics GayBig TitspovAdriana Chechik VideosRubfuck ComDesy X VideoNaked Girl MassageAudrey Bitoni And Johnny SinsSextube BbwVideos Pornos En Español GratisMegapersonals.comNude Angie EverhartMallu XmoviesBrittanya Razavi SexNepali Girl NudeHooly BunnyChadbase PornYourporn.comH.d PornoTeste De BdsmCumming BoobsFollarKimmy GrabgerAlexis Texas NakedBussty PornPoorn VideoHannah Owo SextapeTeen Gf PornXxx SkxGay Animation PornTwitch Nipple SlipsSaxe HdLesbianas FallandoBangla Village Sex VideoNaty DelgadoNisha Ki JawaniMoviesmomRita Patel XxxRussianincestForce X VideoMonster Girl LabyrinthPorn KickOverwatch Porn.Doggy Style Porn PicsOlivia Rodrigo XxxSunny Leone ProneSuck Man TitsSleeping Feet JobIndian Gay Sex PornYour_karmaaa3Red Pussy ComHucow HentaiTrannyassholeAdult Dvd For SaleFree Adult Online GamesSites Pornô GaysXx SexxYoung Erotica StoriesBdsm Gifd18 Year Old Girl Porn VideoBreast Expansion StoriesKharlie StoneSapna SappuMuslim Sex PornXxxnx XxNude BeautiesHidden Bathroom CamXhamster Live SexDeeps Porn