door in holland in Buitenland  ·  136 Reacties

  • 0
  • 833x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 Mjah dat geloof ik wel.

1
101 VaY

@99
Ja ik denk in de Duitse taal en wanneer ik te snel typ gaat dat ten koste van grammatica en zinsopbouw

2
102 Feldwebell

@100 woon zelf in Luxemburg, maar vind daar vooral het weer in herfst en winter erg triest door de vele mist en nevel dagen, vandaar dat we nu ook iets hebben in de Var, waar het morgen weer 20 graden is.

0
103 Moien

Rutte en zijn psychologen gaan als vrijwilligers naar het Oostfront

4
104 Wil je niet weten

Zet een paar (kleine) kernwapens in en de grenzen gaan open, beetje vergelijkbaar met de lading bommen op Rotterdam.
Als Rusland wil, leren de kinderen over een paar jaar Russisch op school, maar zo'n vaart zal het niet lopen. Vergeet ook niet dat we het vooral aan de Russen te danken hebben dat Duits onze tweede taal niet is.

3
105 Jackd

@105 Kijk daar maak je al 1 grote fout. Het is dankzij de Russen en hun https://nl.wikipedia.org/wiki/Molotov-Ribbentroppact dat het allemaal zo uit de hand is gelopen. Heel die oorlog is begonnen dankzij Sovjet en Nazi samenwerking in het verdelen van Oost-Europa.

6
106 VaY

@105 Een beetje geschiedsvervalsing wat u daar schrijft. De Russen hebben o.a. dagenlang aan de overkant van de rivier toegekeken hoe de Duitsers als beesten tekeer gingen in Warschau.

Als het aan Iwan had gelegen was Russisch nu onze eerste taal. Bij mij thuis is het de tweede taal geworden, maar dat heeft een heul andere oorzaak.question

5
107 Gut

@107 Daarna hebben ze nog de rest van de Polen vermoord.

4
108 VaY

@106
@107
Ook gaf Stalin het bet bevel om Berlijn binnen te vallen met Divisies uit de meer barbaarse gebieden uit de Sowjet Unie. Mongolen, Kirchiezen, tartaren tadzjieken, Kazakken, Siberiërs etc. Velen konden niet lezen of schrijven en hadden nog nooit een blonde vrouw gezien of een mens met alle tanden nog in zijn mond. WC was ook onbekend. Ze zopen medicinale alcohol uit de ziekenhuizen en verbandplaatsen. Meisjes van amper 12 jaar werden verkracht door een rij van soms wel 10 russen zo zat als een kanon. Mijn moeder heeft het allemaal meegemaakt.

4
109 Feldwebell

Boeiend? Rusland dwingt je iig niet in een of ander sprookjesfiguur te geloven en een hoop vleesgerelateerde onzin.

1
110 Scholar002

@110
Nee, je mag daar alleen de grote leider geloven

5
111 LGK

@110 Hohoho, Ik geloof in Geralt of Rivia en in geen enkel ander sprookjesfiguur! Punt.

2
112 VaY

Hier hebben ze het over het verleden dan weer maar eens van de andere site knippen en plakken.
Want verleden is makkelijk er over te hebben , maar de Rusisiche leiders zijn niet gek om weer zo verleden opnieuw op te starten ten zij ze zo erg in het nauw worden gebracht dat ze wel moeten.

Rusland word gebruikt als middel om de eigen problemen te verdoezelen.
Nato betekend niets meer, want Turkije koop raketten van Rusland en hoort ook niet in de Nato.
En al vind je iets van Putin daarmee hoef je de andere burgers toch niet af te straffen zoals een levering boycot.
Neen je hoef niet bang te zijn dat Rusland weer in hun oude gewoontes kruipen en hun omringden landen binnen te vallen ze zijn niet gek.
Als mensen daar in geloof dan moeten ze echt eens goed achter de oren krabben, hoe het werkelijk het politieke leven is en niet langs de zijlijn lopen te roeptoeteren.....

4
113 Ciater

@113 Ben jij een Nederlander? Je klinkt niet als een Nederlanders tenzij je bezopen bent.

4
114 VaY

-s Ugh toetsenborden.

1
115 VaY

Ondertussen stromen de moslims van alle kanten binnen, zit er een afschuwelijke dictatuur in Brussel en worden de burgertjes bang gemaakt voor de Russen.
Laat me niet lachen, het zou trouwens mooi zijn dat de Russen de dictatuur in de EU verdrijven, ze hebben in de 2e wereldoorlog ook heel goed werk verricht met de fascistische dictatuur te helpen verdrijven.

6
116 Positivo

@51 Spreek voor jezelf en als het kan in het Nederlands. Liefst nog met eigen woorden.

2
117 Ketter

Experts zijn niet te vertrouwen. Ze willen oorlog met Rusland, Rusland is een inhaalslag aan het maken op economische gebied. Jarenlang lagen ze bij het IMF aan het infuus en nu wordt Rusland een gevaar voor de Globalisten of Luciferianen.

3
118 DONKEY R

@116 En we hebben er weer eentje iemand die een voorstander is van een Russische inval in de en Nederland, kunnen jullie niet gewoon naar naar Rusland verhuizen als jullie denken dat het paradijs daar is i.p.v. proberen die smerige dictatuur naar hier te krijgen.

@118 Niemand wil oorlog met Rusland het gaat erom dat de NAVO zich moet kunnen verdedigen tegen een Russische inval en de Baltische staten is een zwak punt dat op dit moment niet goed verdedigd kan worden.

4
119 mike45

@119 jij gelooft alles wat in de media wordt verkondigd. Rusland is niet de boosdoener de media en economische belangen zetten landen tegen elkaar op. In de geschiedenis zie je dat ook een Wereldrijk verplaats zich. Europa en de Navo lopen op hun laatste teentjes.

2
120 DONKEY R

@116 en u noemt zichzelf Positivo? Zo klinkt u anders niet!

4
121 rEmco44

Boe!

0
122 PrinsClaus

Ik zou het wel prima vinden als Rusland Europa zou binnenvallen en bezetten. Uiteraard zal dan niet gebeuren en het kan trouwens ook helemaal niet, het Russische leger wordt gigantisch overschat namelijk ondanks dat de NAVO er ook matig voor staat.

2
123 Adamas95

@106 : Uit jou bron:
"De Sovjet-Unie had Duitsland al vrij snel als een bedreiging erkend, maar kreeg internationaal nul op het rekest, zelfs na toetreding tot de Volkenbond. Centraal-Europese landen, zoals Polen en de Baltische staten, zagen de Sovjet-Unie als een even grote bedreiging als nazi-Duitsland waarna de Sovjet-Unie toenadering zocht in West-Europa, vooral bij Groot-Brittannië en Frankrijk. Deze landen lieten de Sovjet-Unie echter buiten de onderhandelingen die uitmondden in het Verdrag van München in 1938, en ook latere onderhandelingen leidden niet tot resultaat. De Britten en Fransen stuurden slechts lage officieren, wat door de Sovjets als beledigend werd ervaren; het westen leek de Sovjet-Unie niet serieus te nemen. Het gevolg was dat Stalin toenadering zocht tot Duitsland."

2
124 Jackd
125 Denisova

Tevens zijn in hetzelfde onderzoek paralellen waarneembaar met de toename van het aantal schizofrenen.

Ze vallen vooral op door te schrikken als je roept: Boe een Rus !

1
126 Eastwood

Uiteraard kies ik voor een blijvend soeverein Nederland. We moeten onszelf kunnen blijven. Dat staat bij mij op stip op plaats één- en op eenzame hoogte zelfs.
Maar als het niet anders kan, en ik zou moeten kiezen ?
Dan heb ik liever de Russen in Nederland dan de Islam.

4
127 Flipper

Navo zet extra troepen neer bij Russische grens, want Rusland kan zomaar binnenvallen, is het Navo verhaal.

Rusland zetten extra troepen neer bij Navolanden grens, want Navolanden kunnen zomaar Rusland binnenvallen, is het Rusland verhaal.

En zo gaat het spel maar door, de een meer troepen, de ander ook, overleg is er niet, want jij bent de vijand!

De wapenfabrikanten maar lachen met de belastingcenten van de Navo en Russische burger.

1
128 garriet

Dus strategisch handig als Europa om in de Oekraïne te gaan zitten, daar voor de veiligheid je grenzen langs de grenzen te zetten, en je hebt meteen de Oekraiense olie. Alleen gaan die Russen dan weer opspelen.

0
129 zewa

Dat de Russen Europa binnenvallen is ongetwijfeld verschrikkelijk, maar dat west-Europa onder de voet wordt gelopen door het moslims en oost-Europeanen moeten we allemaal fijn en veilig vinden, omdat onze leiders, dezelfden die waarschuwen tegen de Russen, die mensen hier willen hebben. Onze machthebbers zijn evengoed onze vijanden.

1
130 zewa

@124 Wat wil je daar nou mee zeggen? Dat men de Sovjet-Unie niet vertrouwde en dat bleek ook terecht te zijn.

"De Grote Zuivering vanaf 1934 leidde tot de executie of de aanhouding van vele 'Oude Bolsjewieken' die bij de Oktoberrevolutie mee hadden geholpen met Lenin. Stalin vond dit nodig om zijn eigen machtspositie onaantastbaar te maken. Volgens de vrijgegeven Sovjet-archieven, heeft de NKVD in 1937 en 1938 meer dan anderhalf miljoen mensen gearresteerd, van wie er 681.692 werden doodgeschoten - een gemiddelde van zo'n 1.000 executies per dag."

En natuurlijk hun aanval op Finland. Maar goed ze voelde zich beledigd dus deelde ze Oost-Europa op met de Nazi's en gingen moorden. Lekker volk hoor.

0
131 VaY

@131 :
De Russen zeggen tegen het westen: Duitsland is gevaarlijk, doen jullie mee?
Het westen: Valt wel mee, boeit ons niet.
De Russen: Wij hebben geen zin in gedoe, we tekenen een niet aanvals verdrag en zoeken het verder zelf wel uit.

Zonder dat verdrag was Duitsland Polen waarschijnlijk ook binnengevallen, maar dat is verder speculatie.
Ik zeg zeker niet dat Stalin een lieverdje was, wel dat het overgrote deel van de Duitse legers gesneuveld is aan het oostfront.

1
132 Jackd

@132 "De Russen zeggen tegen het westen: Duitsland is gevaarlijk, doen jullie mee?
Het westen: Valt wel mee, boeit ons niet.
De Russen: Wij hebben geen zin in gedoe, we tekenen een niet aanvals verdrag en zoeken het verder zelf wel uit."

Jij denkt dat het zo simpel is? Komop zeg. De Russen waren zelf al bezig met landjepik toen en zijn samen met de Duitsers nog verder gegaan. Dat is het begin van de 2e WO. Het Westen zat niet te wachten op een oorlog, maar door het opdelen van Oost-Europa tussen 2 agressieve machten kon Duitsland alles richten op het westen en de rest is geschiedenis.

"Ik zeg zeker niet dat Stalin een lieverdje was, wel dat het overgrote deel van de Duitse legers gesneuveld is aan het oostfront."

Dat klopt wel en dat het zo erg is geworden hebben de Russen aan hun geweldige leider te danken gehad.

0
133 VaY

@133 : Jij plaatst die wiki link, ik gebruik die info en nu ben je het er niet mee eens.
Dit verdrag ken je dan vast ook wel, dat was een jaartje eerder:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_M%C3%BCnchen
Lees vooral het stukje over hoe Frankrijk over dat verdrag dacht.

Dan begrijp ik de Russen wel, dat ze er buiten probeerden te blijven. Helemaal omdat ze hebben geprobeerd hebben er samen met het westen iets aan te doen.
Duitsland heeft (gelukkig voor ons) de fout gemaakt toch Rusland aan te vallen, in Rusland heeft Duitsland WO2 verloren. Bedenk eens hoe het verlopen was als ze eerst Engeland binnen gevallen waren.

"..alles richten op het westen"?
Ook zonder het verdrag met de Russen waren ze (nog) niet in oorlog met ze, ze konden zich sowieso alleen op het westen richten.

2
134 Jackd

@134 Ze hebben niet geprobeerd samen met het Westen te werken. Ze wilde dat wij een mogelijke vijand van hun imperialisme gingen stoppen wanneer het westen geen oorlog wilde. Ik hoef me niet te bedenken wat als dit dat zus zo, want dat doet er niet toe jack. De Sovjets hebben een pact gemaakt met de Nazi's en daardoor zijn veel mensen gestorven en dat was het begin van de 2e WO.

"Duitsland heeft (gelukkig voor ons) de fout gemaakt toch Rusland aan te vallen, in Rusland heeft Duitsland WO2 verloren."

Man. Als Duitsland niet had aangevallen dan waren de Sovjets wel begonnen. De een is niet beter dan de ander. Nazi's en Sovjets zijn een pot nat.

0
135 VaY

@135 : "Nazi's en Sovjets zijn een pot nat."
Als je daar vanuit gaat is verdere discussie nutteloos.

1
136 Jackd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@6*Minder import, *geen haatpaleizen meer, die op onduidelijke wijze gefinancierd worden, * uitzetten van haatimans *geen vergunningen mee...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

spookrijder
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@8 Ja, helaas wel....

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@1Daar staat van alles op , maar natuurlijk niet de Independent....

5 minuten geleden geplaatst door eh

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@6 Het wordt nog veel erger....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@5 Het zijn er nog niet genoeg. Eerst moet de zaak verder escaleren. Dan kom het van hoe heeft het zover kunnen komen. Dan onderzoek. En dan wor...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

spookrijder
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Jopie is zo langzamerhand verworden tot een kwalijk opruiend blogje....

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Nicks R. Van
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Die Dassen met z'n twee zetels heeft niks te vertellen! ...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

spookrijder
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Hoog tijd om eens te heroverwegen wat we met de islam aan moeten in Europa....

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@4 Het ergste is dat we met steeds meer volk opgezadeld zitten die deze figuren geloven, blind volgen en aanbidden. . . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Nicks R. Van
Rien vergat waar hij zijn auto parkeerde, zijn familie zoekt nu al 10 dagen

@8 Hoeft ook niet vooruit of achteruit: die gaat op de trailer. We hebben open grenzen en dus controleert niemand die combinatie....

15 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Free PorbSexe Amateur FranceJob Interview For PornXnx YogaXxxxxxxcvBollywood Porn ImagesStepmom And Stepson Sharing BedSexe HardPorn Gay BroAmara RomaniWww Sex Free ComKitty BondageAubree Valentine BbcLesbian Rub ClitSexo Video PornBrinty LightSex Land PhotoMartina Smith PornHot Desi XxxxExcogi CreampieAlsina DawsonLesbian Porn AnimationAdele HotnessXxx Hindi AudioSex Video Sex Video HindiLayla London FullInfluencergonwildR.celebsPornos Dibujos AnimadosHistoire Gay SexHarmony RelgnsBetite Bondage PornVeronica OnlyfansOld Man CumingGingerbanks PornTelugu Xxx Videos ComClip4saleAprilbowlbynudeMonster CocklandYoutube SexLari RiquelmeHottie OrgyMilfs OornPpure MatureLesbian Porn CheerleadersCrystal Lust FaceJesha OrtegaBrezzer Porn VideosRajasthani Xxx Sexy VideoVrkm-1095Lesbion Rape PornPornpissBig Tit CelebratiesPornozin Do BomXxx PromoJessbess LeakSobia NasirPorn Vedios DesiTv Serial XxxBig Boobs Belly DanceLissa Aires PornIxvideoMonika WipperJapan Uncen PornWebteaseTonilyCaudalisme.netKellylebrocknudeFemboy Porn ConicsPorn Stars TubeXnxxvideo ComKerala SexvedeoNadia Porn StarJamie Foxx NudePorn Camel TowXxx Sexy Hot Video HdXxxx Video In HindiBest Indian Blue FilmBedsexAnime Hentia PornBeech NakedHot CleavageMom Xxx Video DownloadBorder Full MovieXxx Video BackQueendqueenofdAnna RaadsveldStand Up Sex VideoBoobs Showing VideosHidden Camera Hindi PornPornografia De RubiasHot Xnxx IndianXxx Gay IndiaBest Pornstar EverTamil Sex Video MmsBeeg HardClaudia ValentineJudt SwallowsSex 2020Sarah Joy NudePorndu DeSexyblonde PornGenie Exum LeakedGay DoggystylePerfect Indian Sex VideosPonos BlackRachel RiversMom Porn 4kCop HentaiBrittany Renner TwerkNude Vista.comChaturbate VrAunty Hd BfBus GropePorn InsertAmber HalibelPutricintaXnxx IndlanDrea Di Matteo NudeJack O Pose PornSex Story ComXxx Videos Hd HotReagan FixxBbw Scat PornIndian Porn 3gpHuge Sexy TitsA V無料Scarlet VasTelugu Video Sex AuntyDesi Video Call SexWwe Paige Xxx VideoHoneymoonsex VideosSuck My TittiesLiteroticaincestSkipthegame.Free Sex WebsitesShannyn Sossamon NudeVoyeurism TitsZettai Junpaku Mahou ShoujoX Videos LetestHorror Porn MoviesKendra Sunderland Porn VideosSkinny Latina AnalEroticreviewWebtoon Xyz.Monkey And Girl SexSexy Emily OsmentSpankbanlZero Suit Samus NakedReallysex