door Denisova in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 8
  • 392x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat raar, iemand die vindt dat "normale politieke en handelsrelaties" met Rusland een positief iets is, steun krijgt vanuit Rusland....
Merkwaardig, moet ik nou "verontwaardigd" zijn over "open deuren"? Want dit bericht doet lijken alsof de "koude oorlog" onder geen beding beëindigd mag worden.

26
1 Lucifer De Vil

@1

Ja, raar.

3
2 zeikenderechter

@1 https://mobile.twitter.com/BoingBoing/status/836284772825591808/photo/1

4
3 Denisova

@1

nee, dat is het niet. question

@3

HA! Dat is een grappig plaatje! Opgeslagen!
Weet u waarom het dat plaatje zo grappig is?

Omdat het plaatje een beeld neer zet wat "waar" is, Trump is koning Troll op aarde inderdaad.
Dank u wel! question

11
4 Lucifer De Vil

Geweldig nieuws toch dat de Russen blij waren dat Obama ( de Rusland hater) het veld ging ruimen en zij hoopten dat Trump het beter met de Russen voor had.
Wat achteraf gezien toch wel weer een beetje tegen viel jammer genoeg.

14
5 welofniet

@5

Vooraf was dat ook te zien. Vooral voor de mensen die de Russische propaganda wat minder serieus namen.

3
6 zeikenderechter

@1

1. Wereldwijd is afgesproken dat andere regeringen zich niet bemoeien met verkiezingen in andere landen. Dat doen de EU landen en de USA niet Rusland en Rusland zou dat andersom dus ook niet moeten doen.

2. Afspraken maken met andere landen als je nog geen president of minister bent is verboden, nu als blijkt dat bijvoorbeeld Trump en met de regering in Rusland afspraken heeft gemaakt over een tegenprestatie voor die steun dan valt dat onder landverraad en wordt afgezet en misschien wel veroordeeld door voor.

Ik neem aan dat ze in Rusland het ook verschrikkelijk zouden vinden als de EU en de USA tijdens de presidentsverkiezingen volgend jaar Rusland gaan bestoken met allerlei fake berichten over Poetin en zijn aanhang om daar de verkiezingen te beïnvloeden.

4
7 mike45

@5 In de ogen van veel Republikeinen was Obama juist veel te ‘zachtaardig’ tegenover Rusland/Putin.

5
8 Crannbuidhe

@7

1: HAHAHAHA! Echt waar? Wat de hebben de VS en EU dan in godennaam in bijna elk tweede en derdewereldland te zoeken met hun legers?
HAHA!

2: Dit argument klinkt alsof u het niet onderbouwen kan met echt feiten, en dat het klinkt alsof dit "uw" mening is, en mijn mening staat 180 graden gedraaid in de andere richting.
Wilt u met dit argument >impliceren dat u een groot voorstander van "achterkamertjes politiek" bent?

"Ik neem aan dat ze in Rusland het ook verschrikkelijk zouden vinden als de EU en de USA tijdens de presidentsverkiezingen volgend jaar Rusland gaan bestoken met allerlei fake berichten over Poetin en zijn aanhang om daar de verkiezingen te beïnvloeden."

Raad eens, waar twee kijven hebben twee schuld, zo bekijk ik het.
Want het is "intellectueel oneerlijk" ervan uit te gaan dat de ene partij dit soort dingen wel doet en mag, en de andere partijen dit niet doet dan wel niet mag.

Uw hele reactie handhaaft {Hillary Trump's Law}

18
9 Lucifer De Vil

Twitter vroeg de russen om meer te adverteren
https://www.buzzfeed.com/alexkantrowitz/twitter-offered-rt-15-of-its-total-share-of-us-elections?utm_term=.piobJKbwn#.yeAE8AE1v

Maar ze maakten er geen gebruik van.
Weer een nothingburger TS

15
10 Jongens van de Witt

@9

1.Vreemde conclusie dat de VS en de EU in bijna elk 2e en 3e wereldland vertegenwoordigd zijn met hun legers, volgens mij zijn ze alleen actief in landen waar anders IS de overhand krijgt en dat is conform terroristen bestrijding. Om te voorkomen dat heel Afrika en het Midden Oosten een IS kalifaat word.

2. Het zou een mooie boel worden als prive personen met buitenlandse regeringen en regeringsleiders afspraken gaan maken over hun toekomstige betrekkingen namens het land waar ze wonen. Dat is voorbehouden aan regeringen en regeringsleiders. Staat gewoon in de wet. Zolang iemand dus niet gekozen is mag die persoon die afspraken niet maken!

4
11 mike45

* Verwijderd door de redactie *

12 Steennasteen

Een beoordeling door de Amerikaanse inlichtingendiensten had eerder uitgewezen dat de eerste aan Rusland gelinkte accounts hun steun aan de huidige president uitdrukten in december van dat jaar. Volgens The Wall Street Journal gebeurde dat al een half jaar eerder.

De Amerikaanse krant bekeek 159.000 verwijderde tweets van accounts die door het Internet Research Agency beheerd werden. Dat agentschap, dat door het Kremlin gefinancierd wordt, creëert onder andere via valse Twitter-accounts content met als doel de VS te destabiliseren.

In de twee jaar voor de verkiezingen bereikten Russische posts 126 miljoen Facebookgebruikers; Twitter publiceerde meer dan 131.000 tweets van deze valse accounts. En meer dan duizend video's van Russische vertegenwoordigers werden opgeladen op YouTube.

Jezus, die Russen hebben geen half werk geleverd, en dan doel ik niet alleen op de uitslag van de verkiezingen.....

3
13 Drumpf

@12

?? Als goed met je?

2
14 Drumpf

Die Trump die houdt de gemoederen wel bezig evenals de Russen.
Het is de dagelijkse kost voor de meeste Trump en Rusland haters.

14
15 welofniet

@12 Dat is nu precies de onzin die Rusland verspreid over landen die niet naar de pijpen van het Kremlin dansen.

1. Clinton heeft een pedofielen organisatie die word gerund vanuit een pizzeria in New York.
2. Oekrainers hebben een peuter gekruisigd.
3. En zo zijn er honderden voorbeelden.

Allemaal verzonnen en verspreid door Rusland en niet andersom.

3
16 mike45

@15 kritiek is geen haat...

3
17 Hoofd bijzaken

@11

1: Wat is Afghanistan? Wat is Irak? Wat is Libië? Wat is Syrië? Wat zijn geheime CIA trainingsprogramma's voor "gematigde rebellen"?
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/donald-trump-cia-syria-rebels-twitter-tweet-covert-operation-us-president-secret-a7858351.html

2:Volgens mij waren Trump en de "zijne" bezig met tegenstander onderzoek, en dat mag gewoon.
Sterker nog, hij zou een lintje moeten krijgen voor de poging bewijs te vinden van een van de meeste corrupte mensen op aarde.
Wilt u >impliceren dat u misdadigers wilt laten lopen omdat er een wet van 200 jaar oud is die stelt dat het onderzoek "illegaal" is omdat de informatie van een "buitenlandse mogendheid" komt?
(Waar nog nooit iemand voor veroordeeld is, omdat het belachelijk is).

Daarbij komt, welke afspraken?
Denkt u nou echt dat er "ingrijpende" afspraken gemaakt worden op dezelfde dag waarop Trump zijn eerste toespraak houdt?
Dus nog even snel zijn "beleid" wat maanden lang zo niet jaren lang in de planning stond "aanpassen"?
Daarbij komt, mag Trump niet luisteren naar voorstellen van anderen om zijn eigen plan misschien "nog beter" te maken, omdat het Russen zijn?

https://www.nytimes.com/2017/10/27/us/politics/trump-tower-veselnitskaya-russia.html

http://time.com/3923128/donald-trump-announcement-speech/

13
18 Lucifer De Vil

@18

1. Dat zijn toch precies de landen waar IS actief is, geheime CIA afspraken en trainingsprogramma's allemaal flauwekul.

2. Ik heb nog nooit een onderzoek gezien van Trump over fraude en corruptie, en dat de wet jou niet uitkomt daarmee is de wet er nog wel.

3. Want jij denkt dat Poetin en het Kremlin zoveel moeite doet en niks voor terug wil, in de politiek is niks voor niks, als een land een kandidaat steunt dan doet hij dat alleen maar omdat hij daar wat voor terug krijgt.

4
19 mike45

@19

1: En hoe ontstond ISIS? Door het "machtsvacuüm" na aanleiding van het verwijderen van alle "dictators"?
Of omdat de CIA misschien "gematigde rebellen" trainde? Verdeel en heer wordt er hier gespeeld, en u praat dat goed.

2: De wet zelf komt mij inderdaad niet uit, wat mij wel heel goed uitkomt is dat die wet al ruim 200 jaar bestaat en er nog nooit iemand voor veroordeelt is omdat het een belachelijke wet betreft.
Er bestaat ook nog iets zoals "Vergelijkbare uitspraken in vergelijkbare cases".
Ook is het hypocriet dat dezelfde mensen (Hillary&co) jarenlang geprofiteerd hebben vanuit hun machtspositie, meewerken aan het verzuren van de relaties met Rusland, nu degene zijn die zich beroepen op de "Logan-act" om Trump te verheffen tot belichaming van "Russian Collusion".

3: {Hillary Trump's law}
Kunt u mij uitleggen wat het verschil is tussen het "nepotisme en oligarchie" van Trump, Putin of Hillary?
(Hillary&co doen hier ook aan, haar man was president, en zei zet ook haar familie en vrinden in machtsposities".

13
20 Lucifer De Vil

@1 Dat kon allemaal prima, maar Rusland onder Putin moest zo nodig Georgie en Oekraine aanvallen.

3
21 VaY

Volgende keer brengen ze de KGB weer terug om de ondergrondse beweging te bewapenen zoals de VS dat al bijna een eeuw doet. Het wordt tijd dat die hypocrieten met gelijke munt betaald worden. Hopelijk vindt de volgende oorlog waar ze bij betrokken raken plaats op hun eigen grondgebied, kunnen ze eens zien wat voor ellende dat met zich meebrengt. Uiteraard zal de NAVO meehelpen de opstandelingen in Boston en New York te elimineren met bommen en iedereen die er niets mee te maken hebben als collateral damage te bestempelen. Als dan Boston is platgebombardeerd kunnen we de overwinning vieren..

11
22 niet-alles-geloven

@15 niemand haat russen, ook al zie ik ze liever niet zoveel tijdens mijn vakantie's maar dat geldt ook voor groepen nederlanders, duitser of britten, maar ik heb wel een tering hekel aan regimes die ongevraagd andere landen binnenvallen, leden van de oppositie vermoorden of vastzetten, journalisten vermoorden en/of onderdrukken, de persvrijheid om zeep helpen, advocaten vermoorden die onderzoek doen naar corruptie, zichzelf over de rug van de bevolking enorm verrijken, kritische intellectuelen en ondernemers die moeten vluchten voor hun mening, dopingschandalen verdoezelen en dat is waar Poetin voor staat.

3
23 Moien

@15

Ja, raar.

4
24 zeikenderechter

@7
Mike weer met z’n oogkleppen op, bij je eerste punt ga je al nat.
Oekraine bemoeide zich op alle mogelijke manieren met het Nederlands referendum en met de
Amerikaanse verkiezingen
Amerika bemoeide zich met de verkiezingen in Oekraïne, Obama die zich uitsprak over het Brexit referendum

How the Ukraine War Spilled Into the U.S. Election
https://www.bloomberg.com/view/articles/2017-07-13/how-the-russian-ukrainian-war-played-out-in-2016

Ukrainian efforts to sabotage Trump backfire
http://www.politico.com/story/2017/01/ukraine-sabotage-trump-backfire-233446

2) "Afspraken maken met andere landen als je nog geen president of minister bent is verboden"
De pay-to-play dealtjes van presidentskandidaat Hillary vergeten?

The Clintons’ top 10 pay-to-play scandals
https://www.washingtontimes.com/news/2016/oct/24/clintons-top-10-pay-play-allegations/

3) Je schreef dat jij en je maten toch allerlei fake nieuws over Poetin gaan verspreiden..

13
25 Lias

@21

Dat kon allemaal prima, maar Amerika onder Bush/Obama hebben samen het hele midden oosten gebied de verdoemenis in geholpen.
U handhaaft {Hillary Trump's Law}

12
26 Lucifer De Vil

@25 Ach en we zijn weer bij Hillary aangekomen.

4
27 VaY

@26 dat is helemaal geen land verantwoordelijk voor, een dictator is gewoon niet houdbaar, de bevolking pikt dat gewoon op termijn niet, dus krijg je opstanden, deze keer is het begonnen in Tunesië en overgewaaid naar de andere landen die regio.

Je kunt er over discuteren of dit voor een landen een goede zaak is, maar de EU en de USA hebben daar helemaal niks mee te maken. Maar dat gebeurt in iedere dictatuur een dictator word gewoon een keer afgezet.

@25 Er is toch echt een heel groot verschil als een land zich bemoeid en openlijk dit doet wanneer het in een referendum over dat betreffende land gaat. Of algemene president of parlement verkiezingen en dat dan een ander land op een smerige manier via sociaal media allerlei flauwekul gaat verspreiden.

En echt die Russische linkjes die jouw verhaal dan moeten ondersteunen daar ga niet eens naar kijken.

Maar het goede inmiddels wel dat we na een jaar het eens zijn dat Rusland de verkiezingen hebben beïnvloed, jullie hebben dat tenslotte een jaar lang lopen ontkennen!

3
28 mike45

@27 @7 schreef
"Afspraken maken met andere landen als je nog geen president of minister bent is verboden"

Wie was er presidentskandidaat en Secretary of state?

10
29 Lias

Even wat logica:
1. Russische steun is slecht
2. Russische steun is goed

What the fuck does this matter?

(je moet toch bijzonder paranoia en extremistisch zijn om hierin iets kwaads te zien)

11
30 trineke

@13

" Trolls.
Russia employs a troll army of paid online commentators who manipulate or try to changethe narrative of a given story in Russia’s favor. Russia’s Troll Army, also known as the Internet Research Agency, is a state-funded organization that blogs and tweets on behalf of the Kremlin.
Trolls typically post pro-Kremlin content and facilitate heated discussions in the comments sections of news articles.Their goal is to counter negative media and “Western influence.” While the goal of some trolls is to simply disrupt negative content, other
trolls promote completely false content"

http://www.dia.mil/Portals/27/Documents/News/Military%20Power%20Publications/Russia%20Military%20Power%20Report%202017.pdf?ver=2017-06-28-144235-937

Pagina 40

4
31 von Schnellensinken

@27 ja, zonder Hillary heeft een Trumpolina bijna geen bestaansrecht meer...

3
32 TedjeR

Presidentskandidaat;hillary clinton ,secretary of state ;JohnnKerry.

2
33 Moien

Meerdere bronnen, die als betrouwbaar gelden, melden dat Mark Rutte in 2015 een Russisch ei heeft gegeten!!!

12
34 trineke

@30
Het is de manier waarop ze het doen.
Totaal achterbaks en typisch KGB.
Putin verraad daarmee zijn roots.
Zie verder @31

3
35 von Schnellensinken

@29 Mevrouw Clinton was toch minister van BUZ van de USA dan heeft ze toch de bevoegdheid om afspraken te maken.

3
36 mike45

@35 ,
Je bent niet goed snik, communisten vervolgen deden we in de jaren 50 en 60...

12
37 trineke

@34 nieuw accountje aangemaakt, wilt u ingewijdt worden of bent u al diverse malen verwijderd.

2
38 Moien

@28
Nee mike, er is geen enkel verschil, bemoeien blijft bemoeien, als je daar hoog van de toren over blaast moet je niet allerlei uitvluchten zoeken en meten met 2 maten, dat is hypocriet.

En sinds wanneer zijn Washingtontimes, Bloomberg russische linkjes? heb ik iets gemist? zeg dan gewoon dat je wegkijkt en alleen wilt zien wat er in jouw straatje past en wilt geloven.

9
39 Lias

@19
"3. Want jij denkt dat Poetin en het Kremlin zoveel moeite doet en niks voor terug wil, in de politiek is niks voor niks, als een land een kandidaat steunt dan doet hij dat alleen maar omdat hij daar wat voor terug krijgt."

Bingo... je bewijst nu precies de pay-to-play zaakjes...

8
40 Lias

@39

Heeft u het Bloomberg artikel zelf wel gelezen?

Oekraine heeft wellicht geholpen in onderzoek naar Manford
Dat is iets anders dan de twitter bots en fake nieuws wat Rusland in VS verspreide ten voordele voor Trump

4
41 LGK

Dit is wel weer een klassieke 5-0 voor de Trumpolina's.

11
42 trineke

@42 Han Jammer

3
43 Moien

@40
Ja,verzachting van de MacKenzie wet
Trumps zoon stelde voor om dat te gaan regelen

4
44 LGK

@44 Magnitzky act, bedoelt u waarschijnlijk.

2
45 Moien

@17 voornamelijk amusant eigenlijk

4
46 Denisova

Waarom zouden ze hem moeten steunen toen hij nog geen kandidaat was dan? De meest domme opmerking van de dag.

0
47 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Livecams PornSexpositions PicsAlex Zedra NudesShibuya Kaho JavBlack Widow BoobsThreesome Sex PositionsIpl PornSusy Gala Hd PornDaisy Ducati PornTrue Deepthroat'CamvideosSilicon WivesBest Amateur OnlyfansXoreaIndian Boss PornBhabhi Audio SexEbony UpskirtSki Sloped TitsSera RyderHindi Sexy Mms VideoNami Nude FilterMeninosonlineXxxn CartoonFemale Pov PornLesbian Pornographic MovieIncestos Madres E HijosPerfect GirSurabhi HotAnushka Sex Video DownloadBlack ChaturbatePorn Of Salma HayekJordon Ladd Nudeسکسی آویزونExtra PetiteVickyhyuga PornBrandy Renee NakedPorn Hd EEporner.clmFree Pofn SitesRica MamadaXnx 62Mayra Dias GomesRosalyn Sphinx Field TripCamera PrevêEllietheempress NudeColombian Porn HdIncestflix.cmoKareena Kapoor NakedPorn Alura JohnsonXxxn TubeFree Latina PronMake Deepfake PornAdult Porn StoriesFatal.modeMature CreampiedNew New XxxBrezzer MovieCarinnha White NakedFtv Nude VideosFallout 4 Sex ModBlackpussy VidsHampterxResmi Nair NudePornstar ActorBengali Porn SiteLuis Griffen PornMature Phone SexAlly Hardesty Onlyfans LeaksSuicidegrilsKeira CroftBest Asian Porn VideosGay HemtaiCelebtiry PornAsiansexdiaresSexxx In ForestWyatt Cushman PornBreezars ComAasma SayedXnxx Of BrazzersMen Having SexAfrican DickLawson Jamesnick FloydIndonesian Viral PornHentaireadsSexo Que RicoStephanie March NudeSofiasilkWww Sex Bhabhi ComGeeta SexSchool Sex Video HindiTamilboobStep Fantasy PornVomiting Blow JobM SpankbangKolkata Desi Sex VideoShakeela Sex Video PlayNaruto Sex GamesSiamese Twin PornClipsexHarly Quinn Comic Porn4k Xxx VideosDesi Bf Sex VideoPron Xxx Full HdInjured PornPorn Teens SleepingSkyler Storm PlugtalkTranny PussyEpicpornPuretaboo PornChanel CamrynTalia ShepardCock WarshipBig Boy SexSeducing BossIndian Bhabhi Sexy Porn VideoAll About Anna Sex SceneNydostarAsian Nude SelfieSp-390jac-144Lesbian Girls SexServant Porn VideosPinky Doll PornDaughter Porn DadMahwa PornGay BaraMeli 3gp BugilActress Boob SuckSunny Leone Hd MovieVideossaxAffair With Mother In LawLesbian Foot WorshippingHypno Video PornFamboy PornPorn Real PeopleManga HentaiuXnxxvideos PornFakwhubBig Tits Milf Blow JobHindi Bf 2021 Ka NayaShraddha Kapoor Xx VideoLesian PornBig Boob DropSex Boy Sex BoyAidra Fox TwitterAngelicfuckdollSex Sex Sex Sexy VideoIndian Teen Girl SexNaked TeachersBdsm GangbagHorny Gifs