WAAR TREK JIJ DE GRENS? (waartrekjijdegrens.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hoofd bijzaken in Politiek  ·  21 Reacties

  • 7
  • 580x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tussen Salland en Twente. question

3
1 Wild Rover

Hou ze maar in de gaten die extremisten op rechts, links en religieuze hoek. Ik trek geen grens ik vertrouw erop dat ze de middelen krijgen die ze nodig zijn. En dat onze partijen prima die grenzen kunnen bepalen.

21
2 Dian

'Binnenkort' is pas Mei 2018.

Misleidend artikel.

13
3 Koeterwaal

“Waar trek jij? De grens?”. Nee, gewoon thuis. Buitenshuis masturberen is niet zo mijn ding.

8
4 Ketter

Mijn grens heeft de Roverheid al overtreden en zijn totaal niet geloofwaardig meer met hun handelen.
Het word steeds meer een dictatuur in Nederland voor de gewone belastingbetalende burger.
Nog even en wij zijn net zover als Nazi Duitsland maar dan met meer mogelijkheden om mensen te controleren.

4
5 eigenmening

@2 ; "Onze partijen"? Wie zijn dat en wat willen die? Zijn dat de huidige politieke partijen?
Stel dat de PVV wél de grootste wordt... Heb je dan nog steeds zo veel vertrouwen?

En dan heb je nog zoiets als de EU die steeds meer de dienst uitmaakt ook in ons landje. Daar hoor je toch af en toe geluiden dat met EU kritiek strafbaar wil gaan stellen. Vertrouw je hen ook blindelings?

In die wet staat waarvoor die gegevens worden gebruikt en wanneer welke gegevens worden vernietigd. Dat soort wetten en beloftes kennen we ook van andere zaken.
Denk aan kentekenregistratie. Dat zou toch alleen gezochte voertuigen eruit halen en alle andere onmiddellijk vernietigen? Oeps... dagen later werden de gegevens daaruit opgevraagd in de zoektocht naar die broertjes...
Of dat kentekenparkeren, Dat was toch alleen als controle op het betalen? En zou toch meteen na het verlaten van de parkeergarage vernietigd worden? Oeps.. de belastingdienst ging ermee aan de haal..
Je gegevens bij die belastingdienst dan? Die waren toch privé? Oeps... die werden doorgestuurd naar de woningcoöperaties..
Medische gegevens? Ook privé toch? Oeps.. behalve voor de gemeente wanneer je een bijstandsuitkering ontving..
Vingerafdrukken in je paspoort waren toch alleen voor de douane? Oeps.. werden opgenomen in de bestanden van de opsporingsdiensten..

De Joden zagen er ook geen kwaad in hun geloof te laten registreren voor 1940.... Daar was Hitler erg blij mee.

Vreemd genoeg is de registratie van herkomst afgeschaft uit privacyoverwegingen. Vervolgens gaan ze dus wel een sleepnet optuigen om jihadisten op te kunnen sporen. Een kleine aanpassing en men kan alles wat men wil opsporen. Ook dingen die men nu zo onschuldig acht.

En, zou het helpen in de bestrijding van het islamitisch terrorisme?
De meeste aanslagplegers waren reeds bekend bij de opsporingsdiensten en 'werden gemonitord'...
Eén aanslagpleger liep met een enkelband om zodat ze hem in de gaten konden houden..
Een man die bewezen bezig was een aanslag voor te bereiden kreeg een gevangenisstraf van 4 jaar.. daar gaat eerst het voorarrest nog af, dan de helft omdat iedereen volgens justitie in de gevangenis goed gedrag vertoont... en dan mag hij een jaar voor zijn vrijlating in een inrichting zoals waar die Michael P. in zat, zich gaan voorbereiden op zijn terugkeer in de samenleving... Effectief zit hij hooguit driekwart jaar vast.
Jihadisten die terugkeren naar Nederland wacht geen of nauwelijks celstraf...
De AIVD faalt bewezen steeds weer bij de screening van asielzoekers..

Zou die sleepwet dan echt voor meer veiligheid gaan zorgen?

0
6 Mariska3

@5 ; In mijn jeugd werd er heftig afgegeven op de DDR.. de controle staat waar de overheid de burger streng in de gaten hield. Tegenwoordig weet de Nederlandse overheid meer over de Nederlandse burgers dan de DDR toen over hun burgers.

Een Nederlander kan geen stap in het OV of zelfs op het perron zetten zonder dat de overheid dat gemakkelijk kan na gaan... Maar een aanslagpleger kan vrijelijk door Nederland reizen terwijl de Duitse opsporingsdiensten met man en macht achter hem aan zitten en zijn naam en toenaam bekend zijn...

Tegen wie zijn al die opsporingsbevoegdheden dan gericht? De brave burger of de terrorist?

0
7 Mariska3

De grens wordt met deze wet zwaar overschreden..

0
8 TedjeR

@7 .
Deze wet is om de gewone burgers nog meer te kunnen controleren in hun doen en laten, de criminelen lopen altijd een stap voor op de Roverheid en gebruiken bewijs van spreken weer de postduif om te communiceren.

0
9 eigenmening

Maakt niet uit wat je stemt, de uitslag wordt toch genegeerd...

1
10 Remkraan

@10 .
Maar je geeft de Roverheid wel een signaal daarmee over hoe zij het doen.

0
11 eigenmening

Als het voor de veiligheid van het land of personen gaat mag het van mij gewoon doorgang vinden.Je bent zelf verantwoordelijk voor de informatie die je via het internet of bij providers verspreid.Daarom nooit geen haatmail of bedreigingen uiten naar personen of instellingen op welke vorm van communicatie. Als jij dingen die in moskeeën plaats vinden kut vind zeg dan nooit "gooi er maar een bom in ". Want er hoeft maar 1 gek te zijn die het flikt en ze pakken jou ook daar je misschien de desbetreffende persoon op deze gedachte geholpen hebt. Dit deed mij namelijk denken aan het jaar 2002 waarin Marcel van Dam toen Pim Fortuin op televisie uitmaakte voor " Unmensch ". Daar werd door een gek (opgehitst persoon) die dit zich aantrok een moord gepleegd op deze man. Op mijn beurt zou ik zeggen "Ga met personen op internet (of welke vorm van communicatie) om zoals je zelf met je eigen vrienden en familie omgaat ". Die bedreig je ook niet maar laat je links liggen als ze je niet bevallen of er niet mee overweg kunt.
En dan luistert de AIVD zich maar rot en mag hele servers van je vullen daar er geen belastend materiaal te vinden is.Er zijn hier ook wel personen die me niet bevallen maar die worden ook door mij gewoon genegeerd.

7
12 Eindpenthode

Ik was voor de sleepwet.
Maar begin steeds meer te twijfelen door de uitspraken van Segers.

0
13 abessijntje

@12 ; Het gaat niet alleen over social media. Het gaat over alle online communicatie (dus ook bv Whatsapp-bellen) en het hacken van je mobiel, pc en smart-tv. Die smart tv heeft bv een microfoon waarmee ze gewoon kunnen meeluisteren in de ruimte waar je tv staat.

Je hoeft niet meer een verdachte te zijn om afgeluisterd te worden; in dezelfde wijk wonen of dezelfde werkgever te hebben of dezelfde vereniging te bezoeken is bv al genoeg.

Deze informatie mag zonder screening van de gegevens gedeeld worden met buitenlandse inlichtingendiensten. Ga je op vakantie kan je dan maar zo in de problemen komen. Omdat je homo bent of links-georiënteerd bijvoorbeeld. Of omdat je ooit op Gülen gestemd hebt..

Ook mag de overheid een DNA databank aanleggen waar van iedereen het DNA wordt opgeslagen dat ze tegen komen. Niet meer alleen van veroordeelde criminelen en overheidsmedewerkers bij de politie bv maar van iedereen. Dat gaat snel; met het hielprikje bij de baby kan gelijk het DNA opgeslagen worden bv.

Vooral die DNA databank is gevaarlijk. Daar kan veel informatie uitgehaald worden zoals het risico op bepaalde vormen van kanker bijvoorbeeld.

0
14 Mariska3

Die grens hebben ze allang overschreden. Alle burgers zijn schuldig totdat het tegendeel bewezen is. Dat is zo krom als een hoepel. En dat alles in het kader van "Veiligheid" Intussen worden onze gegevens doorverkocht aan commerciële bedrijven. Die betalen grof geld om u en mij met hun waren te kunnen overspoelen. We zien dat zelfs hier op NK, je krijgt steeds reclame over producten die je laatst hebt Google `t . Onder het mom van "gemak" De belastingdienst weet ook al alles van u en mij, formuliertje is al ingevuld, maar oh wee als je iets vergeet. En zo gaat het maar door en door. Vandaar ook de regelmatige (reclame)terugkeer van de menselijke chip, want dáár moet het "Volk"mee vertrouwd raken zodat ze die over een jaartje of wat bij iedereen kunnen inplanteren onder het mom,,,,geen pasjes, geen wachtwoorden enz enz. Voor uw eigen veiligheid. Jajaja. Trap er toch niet in mensen. Open ogen en oren.

0
15 jessemy

Mijn grens ligt bij openheid en eerlijkheid. En daar de overheid er een handje van heeft die twee niet te kennen zijn ze allang over mijn grens heen gegaan.

0
16 upanddown

@5
++++++++++++++++++++++

0
17 Interessant

@11 Maar je geeft de Roverheid wel een signaal daarmee over hoe zij het doen.
Welk signaal denk je nou werkelijk dat de overheid aan dit signaal er wakker van ligt de burger heeft het nakijken en moet zijn mond maar over dichthouden en deze referendum zet de overheid met zijn correcte gelul totaal niet op andere gedachten enige gedachte wat de overheid wil is afschaffing van het referendum en ook nog vastgelegd in de wet.
Het enige wat nog kan helpen is massaal de straat op als een meerderheid tegen een grote verandering plaats vind zoals de sleepwet de grond moest zo hard schudden zodat de verantwoorden voor angst in hun broek schijten dat geeft pas een signaal af.

0
18 Billiger

@12 Ik zou - als ik u was - wat meer informatie over deze wet tot mij nemen. U geeft in deze reactie aan niet de reikwijdte van deze wet te kennen.

5
19 Stachouwer

mensen worden gek gemaakt dat het voor onze veiligheid is.
dan willen mensen wel een stuk privacy inleveren.
maar wat ze ook verzinnen de potentiële aanslagplegers hebben nog steeds vrije doorgang .

0
20 ongelovenloos

Pas gelezen in een boek : Als jaren geleden een voorstel was geweest iedereen een chip te geven om makkelijker vast te kunnen stellen waar mensen zich bevinden was de wereld te klein geweest.

Nu loopt iedereen vrijwillig met een mobieltje rond waarmee dat te bepalen is.

1
21 Wijhuis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

4 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

4 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Tarzan FuckSunny Leone X VidosHotmilfsfuck PornSkiptgegameVideos De Sexo Amador GratisBhabhi Ki XnxxDownload PornhupLara With A HorseSia PornAnalcolombiaRomantic Pornography For WomenGemidos RicosBusty TiktokPorn Stars Of The 1980sXxx Cartoon StoryHoward Stern Nude ShowsHornyfanz欧美a VKeira Knightley SexyJangal Sex VideoNeeru Bajwa Hot ImagesCock EatJentaisHot Vabi SexNew ChudaiDesi Sexy Girl PornHindi Bf Sexy GirlOld Woman FucSarita Bhabhi ComMila Kunis Sex VideoXxx LiveWife Flashing TruckXhamster ProxyBig Porn StarFatwomansexHot August TaylorSexy Video Bf Sunny LeonePublic Agent VideosVideosporno AmateurBaixafilmes.netAnal JaponesaBig Pennis BlackLeauge Of Ledgends PornQueen Bee HentaiPurn Hd ComHot SuhagratGf Sex BfAshley Serrano PornRebecca One Piece PornBrazzer Full Video FreeVideo AmateurxGemma Atkinson NudeJurassic World PornJudge Judy BootyNude Indian GorlElsa Pataky SexLittle Coco PornAshley.serrano PornSnap Story PornPornstars 90sFree Step Sis PornKamwali Bai XxxStacy Cruz HotAshley NakedSalma Hayek Sexy MoviesSalma Hayek ButtMadison Ivy 2023Porno TelegramBangbros PornosuTossing Salad SexuallyKimora Quin PornYung Ebony PornSex Desi VillageLand ChusaBig And Nice TitsBon Bon And Chu ChuDad SeducedCummingpornEbonyxvenusBrother Force Sister XxxZendaya Nude SceneJenaveve Jolie Porn8.musesSmall Asian PornMastributionClaraboobies'sTiavqThrobbing PenisesIndian Bhabhi Blue FilmNadia Ali Porn MoviesGardevoir Squirtingقصص سكس مصورةSexe Amateurs FrFuta On Male R34高清 无码Maya_nerdSexx Video PornMiss Raquel Porn VideosYouporn.clmCul NudesUkchat.comTribbing GifLa Paisita OficialTwinks For DaddyMkbd-s69Videos SexmexMarina YizukiBrazing ChatCatherinebachnudeNew Sex Video OpenSarah Shahi NudesPussy SelfieMum Xxx ComSex Naked MovieShaving Hairy PussyGay MassagepornGaming At My Friends House Kayla KaydenJanelle Evans PornXnxx IndianNhentai Big BoobsFree Transexaul Pornస్క్స్Sexy Sex ComLayla RiveraKayce884 LeakPrivateselights.ch4chan GifsChatropolusLacie May NudeBig BlackclitsXnxx PaistanMilf StockimgsHige Cock PornTrisha Sex VideoHomemade Amature PornDirty Talk Step MomFreeporngamesBdpornLa Paisita I Wanna Fuck Your MomDesi XnxxxXnxx PlayHentai With PlotDeep PenetrationAshemaletubeRule34 SitePurple BitchX Gay TubeYarddiestyleSari RaatHot Chat With Bhabhi