Ook D66 wil hoe dan ook door met aftapwet (nu.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door progressiefliberaal in Binnenland  ·  23 Reacties

  • 1
  • 422x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goed, niet van dat slappe.

16
1 Ketter

Wat een prutsers zijn het ook. Referenda waren het D66 stokpaardje. Privacy was meen ik ook een ding voor D66. Maar ach, fuck de burger!

3
2 Nou nou

Het gaat er bij die botte koppen niet in dat mensen dit niet willen!!
Tijd voor opstand gvd.

4
3 Seconda

Mogen politici ook afgetapt worden, lijkt me wel toch!

1
4 Niet wit niet zwart

""Ik zeg het liever nu, dan dat ik Nederland voor de gek houd. Dat kan ik niet.""

Maar schijt hebben aan de mening van het volk kan hij, net als Buma, dus wel. Sorry Alexander, maar dat nu vermelden, van tevoren, is nauwelijks beter.

3
5 progressiefliberaal

Op zich wel makkelijk bij de volgende (gemeenteraad) verkiezingen. Er vallen nu hoe dan ook 4 partijen af. Daarop mag en kan niet meer gestemd worden.
Houden we alleen de lokale partijen over. Stem daar dan ook massaal op!
En vergeet niet bij het andere stembiljet in te vullen dat je tégen deze sleepwet bent.

3
6 xtremy

@3 'Tijd voor opstand', schrijf je ?
Man, man, man. Dat is helemaal niet nodig. Op een normale wijze. Op geen enkel detail strafbaar ook, kan men in Nederland een kanteling aanbrengen. Komt geen Politie, Justitie, O.M. en zo aan te pas.

"Hoe dan, Flipper" ? Vraagt u ?
Nou heel simpel: Druk dat rode potloodje nu eens in een ander vakje bij verkiezingen !
"Ja maar dàt...., dat....., dat verdxmmen we. Dat nooit. Dan liever dood".

Kijk, en zie hier de Nederlandse mentaliteit ten voeten uit.
En als men zelfs dit niet eens doet ? Dan komt zo'n opstand er al helemaal niet.

5
7 Flipper

Een net zo onbetrouwbaar sujet als rutte (en de rest).

3
8 flauwekulallemaal

@3

De enige opstand die er komt is het ongenoegen uiten op dit soort sites en andere media. Over een poosje hoor je er niemand meer over en blijven velen gewoon stemmen op dergelijke partijen.

1
9 Voorzittershamer

""Dat lijkt mij niet verstandig. In tijden van terroristische dreigingen hebben we een goede en een bij deze tijd passende wet nodig", zei hij dinsdag."

In tijden van terroristische dreigingen moet je misschien richten op het aanpakken van de oorzaak van die dreiging - radicalisering aanpakken dus onder andere en misschien eens kijken naar het geklooi van onze 'bondgenoten' in andere landen. Massaal mensen aftappen is niks anders dan symptoombestrijding en vaak zorgt het alleen maar voor een overvloed voor informatie. Hoe vaak hebben de veiligheidsdiensten, o.a. in Amerika waar aftappen praktisch een nationale sport geworden is, wel niet gefaald omdat ze veel meer informatie hadden dan ze ooit konden of wilden gebruiken?

Dit soort massale privacyschending zorgt hoogstens voor schijnveiligheid. Iemand die echt een aanslag wil plegen, slaagt daar toch wel in. Zo iemand heeft hoogstens een vrachtwagen of een mes nodig en daar hoeft hij niet voor te communiceren via telefoon of internet.

Verder moet terrorisme niet groter gemaakt worden dan het is, en dienen grondrechten niet zo eventjes aan de kant geschoven te worden vanwege een probleem wat grotendeels door onze 'vrienden' veroorzaakt is. Richt je maar eens op die oorzaken, CDA en D66 en hou op met dit soort schijnoplossingen.

1
10 progressiefliberaal

"Mogen politici ook afgetapt worden, lijkt me wel toch!"
@4 , in contreien waar politici veelal wonen wonen nauwelijks (extremistische) moslims, dus wordt er niet getapt. Woont u wél in een "diverse" buurt dan kunt u er gewoon vanuit gaan dat u 24/7/365 getapt wordt.

1
11 Spraypaint

Een fles aceton is niet meer normaal verkrijgbaar, overal betonblokken, geen privacy meer vanwege sleepwet, nee, de islam heeft totáál geen invloed op onze samenleving.
Hoe zal het over 100 jaar zijn als niet 8 maar 28% moslim is hier? Uw (achter)kleinkinderen zullen u dankbaar zijn voor het huidige import beleid.

1
12 Spraypaint

@12 ,

"Een fles aceton is niet meer normaal verkrijgbaar, overal betonblokken, geen privacy meer vanwege sleepwet"

Dat noemen ze dan 'wij zullen niet buigen voor terreur'. Ironisch is het wel een beetje.

1
13 progressiefliberaal

"In tijden van terroristische dreigingen hebben we een goede en een bij deze tijd passende wet nodig",
begin dan met grenzen dicht te gooien en wat er binnenkomt moet gescreend worden ,wat nu gewoon niet gebeurt.
alles wat maar privacy gevoelig is pakt men af onder de noemer "veiligheid" .
ik zie de veiligheid voor ons niet in die sleepwet maar kost ons wel privacy.
ga ook eens na hoeveel potentiële aanslagplegers er in ons land rondlopen.
als het om terroristen te doen is doet men helemaal niets behalve die sleepwet er door banjeren en dat valt een beetje op ,dus met welk doel anders dan privacy afpakken heeft het dan te maken.

1
14 ongelovenloos

@3 : het gaat er bij die botte koppen prima in dat mensen dit niet willen. Daarom zetten ze het beleid voort, no matter what, al moeten ze met de duivel zelf het nest induiken. Wat dacht je dat die gristelijke partijen in het kabinet deden? Alle gezonde en te rechtvaardigen anti-islam maatregelen afstoppen natuurlijk. Want ieder gewonnen zieltje is er 1. Dan kunnen de grefo's ook met een omwegje weer poten gaan rammen met behoud van pedo's in eigen gelederen. Want dat durven moslims net zo min aan te kaarten als grefo's. Leve de vervanging! Weg met ons!

6
15 Ness

Met gezonde maatregelen bedoel ik verbieden van halal slachten en besnijdenis - dergelijke barbaarse tradities passen helemaal niet bij ENIGE beschaving, dus ook niet de onze, het weren van krankzinnige soepjurkse imams die geen notie hebben van NL of de taal en hun schaapjes regelrecht de hel in prediken en het verbeteren van artikel 23, zodat de helft van NL die geheel bij zinnen is niet langer hoeft te dokken voor hersenspoeling op school van weerloze kinderen. Dat allemaal wordt tegengehouden door een KLEINE minderheid van grefo's, uit eigenbelang.

6
16 Ness

Oh en wat Wilders wil, dus de islam domweg afschaffen door de religie niet te erkennen, en alle moslimachtigen het land uitschoppen is een doelstelling die met opzet totaal onhaalbaar is. Het bovengestelde is wél haalbaar en heel bevordelijk voor de maatschappelijke hygiene. Plus je tast mensen niet aan in hun vrijheid van denken of religie of privacy. Je voorkomt ellende ipv het te stimuleren. En precies die stimulatie is hét verdienmodel van de roverheid.

6
17 Ness

Dus als ik deze beroepspoliticus goed begrijp stelt hij hetzelfde als Buma, maar vindt hij dat je de burger dat niet zomaar vooraf in het gezicht dient te gooien... Nee beter is het om de burger in de waan te laten dat ze ook maar enige invloed kunnen uitoefenen via een bestaande wet, om ze vervolgens middels allerlei via de NPO uitgezonden overheidspropaganda te overtuigen dat de Regering rekening houdt met de 'door de politiek verzonnen redenen voor een NEE stem', en dan de wet 'met enige weinig zeggende en betekenende wijzigingen alsnog in te voeren...

Nee, dan heb ik toch liever de openheid van Buma, al zou hij opgepakt moeten worden voor het oproepen tot het schenden van een wet, maar iig is hij op Nederlandse wijze recht voor zijn raap, ipv. dat geniepige gladde paling gedrag van Pechtold (hetgeen overigens nogmaals bewijst dat, de vergroeiing aan de heup van D66 met de VVD, leidt tot 'waar je mee omgaat, daar raak je mee besmet' ).

0
18 mightimouse

Dus nu 'de weerstand, tegen het wetsvoorstel voor wat in het spraakgebruik 'de sleepwet' genoemd werd, enorm groot is en er al 400,000 mensen zijn die een petitie tegen die 'sleepwet' getekend hebben, word die 'sleepwet' ineens in de overheidscommunicatie en door de MSM 'de aftapwet' genoemd.
Opmerkelijk!

0
19 tegenzinnig

@19 nee hoor het is de nieuwe wet op de inlichtingen e veiligheidsdiensten. Alle andere benaming zijn verzonnen door de media en tegenstanders van die wet.

2
20 mike45

Iedereen , elke burger is verdacht tot het tegendeel bewezen is , om te kotsen.

0
21 MarcusCole

@20 De stasi zou er blij mee zijn.

0
22 chouffleur

Ik snap er helemaal niks meer van Pechthold en Buma hebben beiden meer dan 100 dagen bij formatie besprekingen gezeten, weten precies wat er besproken is , volgens mij is het gewoon een groot tragi_komedie.

1
23 Rick1955

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ronin
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

Te gek voor woorden natuurlijk dat iemand die tot 4 jaar is veroordeeld zijn/haar gevangenisstraf niet hoeft uit te zitten maar met een enkelban...

2 minuten geleden geplaatst door Ronin

Nicks R. Van
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@12 Wij zijn er zo veel mee opgeschoten dat we hier nog alles (binnen de reguliete beperkingen) kunnen zeggen, schrijven en doen. Dat zou heel a...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@118 Is het liegen en verdraaien bij jou aangeboren, of komt dat omdat je je neus elke keer in iemands poepertje drukt bij het gebed? En vandaar...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
'Oekraïne voert ónze oorlog, dus moeten we alles leveren wat we hebben

@2 Inderdaad. Het is niet de oorlog van het plebs, maar de oorlog van onze super elites....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@28Dat zijn haar stokpaardjes altijd: "de kansarmen uit de probleemwijken"..Ja, daar kun je inderdaad alke kanten mee op. 😉...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
'Oekraïne voert ónze oorlog, dus moeten we alles leveren wat we hebben

Wij hebben inderdaad ruzie gemaakt met de Russen en nu mogen laagopgeleide, arme Oekraïense jongens daar de prijs met hun leven voor betalen. O...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@122 Ja, en dan maar één reactie verwijderen, ipv van alles, zoals Olivia gevraagd had. Gevalletje treiteren lijkt mij. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
De formatie bevindt zich op een hellend vlak in de asielkwestie

Nederland moet zich eerst maat eens ontdoen van dat Immigratieve4drag uit 1951. Pas daarna zijn er stappen mogelijk die effect ressorteert en bo...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Sarcoff
'Oekraïne voert ónze oorlog, dus moeten we alles leveren wat we hebben

@3 Dat is het al, wij betalen de ellende.En of de Russen of de Nazi s uit Brussel nou de macht hebben maakt mij niet veel uit....

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@119Niet te geloven dit. Blijkbaar moderatie op de persoon, zoveel is nu wel duidelijk. 👎...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Collection Of The Best PornNaked Boys SexTeacher Hd SexMoumita GuptaGina ValintinaBeach TitiesHay Asian PornHindi Audio Porn StoryTushy Hd Sex VideosDebby Ryan PornBlacks On CougarsProstetute PornRed Headed Blow JobsMcdonalds BlowjobAlina Li BbcSexyasian FeetMuy Zorras.vomColombianasxxxXxx Now VideoStars-804Hajimete No Hitozuma 5우에하라 아이Sanilioni SexNipple Play JapanGirlfriend GleriesFic EroticaFacal PornBlacked OrgysFabswingers.Japan Open Sex VideoLittle Caprice CreampieBoysfoodOf Leaks RedditMaria GijeliX MmsSchoolbussexNaked Toy ChicaPlayboy NudeeJoin SexIntimate Sex VideosYumi Kazama Sex VideoBhavana Hot BoobsCosplayanalPull Down PantieFamili Porn VideosMagapersonalBabestation ForumRulee34فیلم سکسی مامیGivingyougraceTrisha PornIndian Student XxxMoms GangbangedThedandangler AnalSexual RimmingAsshole Behind ThongGinger NudesXnxx BbwwTube PervezijaPor No RubiasDani Daniels XBoobs Fucking VideosOldspunkerLatina NymphoLezpooSexox XxPokimane JoiGoodlordlori NudeAngila White XxxSpooning Sex GifReneewinterHard Sex Porn VideoIndian Couples Hd PornFaye Reagan Gangbang18teeniesTubelore ComYesxxxVideo Eróticos GrátisJizzonlineBukkake GangPreity Zinta XxxBlue Film Sexy IndianLana Rhoades Pron VideosMy Cute Roomate WalkthroughJoi AsmrHentai SlaveTitysMalu Trevejo XxxSheena Ryder PovScan HentHigehiroHusband Wife SexButterfly 1982 Full Movie 123moviesPorn Game CartoonBest Full Hd PornDesi Indian Bhabhi SexKlei ValentienZmeena Orr PornKaiya RoseRiley Reid Lana RhoadesPremium BukkakkeJenna Jameson MovieBigest Tits XxxKaterina Carney OnlyfansKatrina Kapoor SexyFeet Worship SlaveStr8crush FeetFree Snapchat SextingBang Bros FreeDree Black PornViolet Myers FartEbony Solo SquirterManhea PornEsha Gupta Hot VideoBlue PronSixyvidoXxxx Sexy Porn VideoAnime Porn UncenserdVidz7cVideosporno.gratisThick AsiansAlleta OseanFelicia CliverAbellaJo Jo PornKajol VaginaPicture Film BfSex Slave PunishmentInniepussyBuscar PornografíasKatrina Kapoor Ki SexyAstrailian PornFull Hd PorntubesHisexoticvixenFatalmidelKate Upton Leaked NudesRebecca Feeguson NudeXdesisexBig Titty Glory HoleCutetrannyCoje Con La HijaXxx CaryoonGay MyvidLisakudrow NudePakistani Sex Pakistani SexSis Swap PornIndi JungXvideos OblyfansShoplyfterfullIndian Bangla Xxx Video