Verwijdert banner met zwarte piet (regiowf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Gratiebarmhart in Binnenland  ·  88 Reacties

  • 27
  • 1628x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mijn verre voorouders, voor zover men te maken heeft gehad met slavernij zal ik in mijn "contact" sessies met mijn voorouders ter verantwoording roepen.
Al zitten S Simons en consorten daar zeker niet op te wachten.
Die hebben de route reeds uit gestippeld; waar mogelijk orde verstoringen. Uiteraard excuus eisen van de regering. Het uiteindelijke hoofddoel is simpelweg "poen" genereren.

4
51 Venividivici

@49 beetje mal, geen idee hoe oeroud de traditie van de paashaas is die eitjes legt.

7
52 info

Jammer dat ze hun hoofd laten hangen naar dit volk

1
53 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

54 radicalenradar

@46 hoe betrek je toch moslims in de ZP discussie

8
55 radicalenradar

@51 #hoedan

8
56 radicalenradar

@49 inderdaad. Als je het " niveau" van de "discussie" hier ziet is het voor de normaal denkende meerderheid al weer klaar... Happy kinderfeest, het zullen je ouders maar zijn wat hisr zoal reageert...En 7 december begint het gezeur over vuurwerk...

4
57 BlackNinja

Precies zoals te verwachten, die antipietactivisten zijn gewelddadige criminelen. Ze hoeven niet het gelijk aan hun kant te hebben, bedreigen en chanteren is genoeg.

3
58 zewa

Het vreemde is dat ik vroeger ook met Surinaamse mensen Sinterklaas vierde. Niemand zag die zwarte vrolijke clown als zijnde een denigrerend, kwetsend of discriminerend symbool. Niemand was gekwetst. Het is een sprookjesfiguur voor kinderen.

Maar neen... We moeten die jankeesjes volgen door onze kinderen horror aan te leren door middel halloween.

Bravo mensen... Liever een zombie die je hersenen vreet dan een hand vol pepernoten van een olijke piet.

3
59 Scalple

Gaat de politie/het OM nou fanatiek achterhalen, wie dat zijn geweest, van die dreigementen? Dat ze dat niet zouden kunnen, gelooft natuurlijk geen hond. Als het autochtonen zijn, die iets dergelijks uithalen, lukt het ze altijd, dus moet het nu ook kunnen.

1
60 Wendel

Als je Wilders kunt vervolgen voor belediging, kun je deze eikels vervolgen voor bedreiging van een hele groep, inclusief het winkelend publiek, volgens de tekst van de winkeliers. Bedreiging is wel een tandje erger dan belediging, dus ..... waar een wil is, is een weg.

5
61 Wendel

** gebruiker verwijderd **

Wacht effe !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bedreigd vanwege zwarte Piet ???

Niet IS of de muhjahedin danwel de Rote Armee Fraktion maar verwarde mensen die problemen hebben met een niet bestaand figuur die er is voor kinderen met een onschuldig Nederlands volksvermaak dat trouwens ook vol overgave gedeeld wordt in Suriname gespeeld door blanken die zich zwart schminken en dan optreden bij donkere Surinaamse bewoners .
In dit land is dit mogelijk vanwege een gebrek aan doortastend leiderschap voorkomend uit een misplaatst gevoel van culturele juistheid in de hoop om iedereen maar te pleasen .
1 Van de reden waarom Nederland zo tolerant is , is omdat wij hier iedereen accepteren zoals hij/zij is maar dat brengt wel voor die nieuwkomers mee dat zij zich weten aan te passen aan de Nederlandse normen en waarden .
En dit is nu wat de verraders in de politiek met opzet al decennia nagelaten hebben om dit te propageren en met als resultaat dat groepen in de bevolking nu tegenover elkaar staan met eigenlijk onbelangrijke zaken .
Dit komt evenwel de politiek zeer goed uit omdat daardoor de echt grote politieke staatsstukken buiten het beeld van het grote publiek blijven .
U wordt weer belazerd .

62 verwijderd682241

@59 Surinamers hebben geleerd om de blanke te plezieren. Dus ja, lachen als een boer met kiespijn als ZP weer eens een domme Surinamer te grazen neemt ... dat is toch het voorbeeld van ZP.

Sullig, praat geen goed Nederlands, afhankelijk van zijn blanke meester, moet lopen heeft geen paard, mag de boeman zijn ... etc. Dan hebben wij het nog steeds over zijn kleding.

Mensen die beweren dat ZP niets met discriminatie te maken heeft moeten zich laten nakijken ... ZP als regenboogpiet is een betere aanpak

19
63 radicalenradar

De zwarte pieten discussie is gewoon een verwoording van de discriminatie van gekleurde mensen die nog overal in de nederlandse samenleving aanwezig is. Zolang we dat probleem niet kunnen oplossen, zullen er altijd mensen zijn die deze discussie (willen) blijven voeden omdat ze het achterliggende probleem niet serieus willen nemen of omdat ze menen dit te kunnen gebruiken om hun onvrede op te projecteren.

Feitelijk zijn de anti zwarte pieten de populisten van de andere kant.

5
64 Hollander1967

@54 U heeft uw vooroordeel in ieder geval al klaar zie ik? Maar verklaar u nader dan kan ik mij in ieder geval verdedigen want zomaar iets roepen kan iedereen. Ik probeer mijn mening in ieder geval te onderbouwen. U roeptoetert een aanname en denkt daarmee het gelijk aan uw kant te hebben. Er zijn genoeg Nederlanders met Surinaamse of Afrikaanse roots die dagelijks helaas slachtoffer zijn van discriminatie, maar die gewoon net als vele Nederlanders het sinterklaasfeest vieren zoals al vele jaren gebeurt zonder zich benadeeld te voelen of gekwetst. Ik veroordeel discriminatie van wie dan ook maar ben van mening dat er hier een feest traditie door een aantal zielige mensen uitgeroepen wordt tot een symbool van onverdraagzaamheid en als link naar het slavernij verleden. Nederland daalt af in een grot die volgens bepaalde mensen blijkbaar alleen bewoond dient te worden door moraalridders van de bovenste plank zonder eigen identiteit of tradities. Discussies over genderneutraal of niet, hoofddoekjes bij de politie toestaan of niet, Zwarte Piet discriminerend of niet, Kind heeft klassenfoto gemist waar zelfs een rechter aan te pas moet komen. 20 jaar terug had iedereen in dit land dit soort discussies en toestanden belachelijk gevonden. Nu moet iedereen zich binnen no time aanpassen aan grillen of meningen van een paar mensen die denken zonder enige onderbouwing het gelijk aan hun zijde te hebben.

4
65 Mvid-

@62 racisten die beweren dat Zwart de enige kleur is hoef je niet pleasen - neem als ouders je verantwoordelijkheid laat je kind geen feestje vieren over de rug van een ander ... maar daar zullen de nedersalafisten anders over denken.

16
66 radicalenradar

* Verwijderd door de redactie *

67 Pxf7+

https://www.facebook.com/zwartepietisblackface/ ...

Een stel idioten op facebook verlustigd zich aan hun eigen digitale anonieme geweldpleging.

Naar onze vroegere koloniën graag, want daar worden Sint en Piet nog echt in ere gehouden.

Sinterklazen in Suriname en op Curaçao moeten zich verplicht "gehaat wit" schminken.

Piet hoeft alleen maar een mutsje en wat mooie passende kledij, een roe en de zak te hebben.

Niemand daar die zich met de moderne problemen bezig houdt, alles verloopt daar gepast simpel en soepel zoals het hoort bij dat kinderfeest.

1
68 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

69 radicalenradar

Een paar dwazen komen er de laatste jaren pas achter dat Zwarte Piet discriminatie zou zijn, wij vieren dit al vele tientallen jaren zonder problemen en nu komen een paar klootzakken rotzooi trappen tegen ZP.

Zoek liever een baan en doe iets nuttigs voor en in de samenleving in plaats van een kinderfeestje te vergallen met jullie gedoe.

Tegen de winkeliersvereniging zou ik zeggen, wat is voor jullie nu belangrijker de kinderen of een paar idioten die een kinderfeest proberen te verstoren met onzin.
Dus terughangen die posters.

2
70 corretje

@70 ware het niet dat voor kinderen de kleur van ZP niets uitmaakt, alleen voor de 'ouders' van de kinderen; als de prioriteit echt bij de kinderen had gelegen was deze discussie er nooit geweest, nee, het zijn racisten die ten koste van alles ZP zwart willen houden. Enige andere kleur bestaat niet, dus het argument 'kinderfeest voor kinderen' kun je ook in de prullenbak gooien -- het gaat al heel lang niet meer over wat kinderen willen

14
71 radicalenradar

En wéér wordt toegegeven aan wat een klein groepje mensen wil.
Waar zijn wij in Nederland toch eigenlijk mee bezig?
De ene na de andere traditie wordt omwille van allochtonenknuffelaars de nek om gedraaid.

2
72 Dokter Mosterd

@72 er was ooit ook alleen maar een kleine groep dat vrouwen dezelfde rechten als mannen wilde geven, dat de apartheid in Zuid Afrika aan de kaak stelde, dat opkwam voor de rechten van werknemers, etc. ... bedoel je die kleine groep mensen.

Door deze 'kleine groepen' kun je vandaag in tevredenheid leven en in vol ornaat je onbenul laten blijken, wees dankbaar voor 'kleine groepen'

15
73 radicalenradar

Het is een kleine groep mensen ,die het voor de donker gekleurde medelanders verzieken als je het mij vraagt .

1
74 gebruikniet

@73

En wat is jouw probleem?

2
75 Suwelding

@73 @75
Zijn/haar probleem is dat hij constant argumenten aan het zoeken is, om maar aan te kunnen tonen hoe fout het merendeel van de Nederlanders denkt (in zijn ogen).
Hij zegt eigenlijk dat het de kinderen niets uitmaakt , maar wil als volwassene toch graag dat het verandert. Eigenlijk doet hij het niet voor de kinderen maar voor zijn eigen bevrediging. Het is een KINDERFEESTJE .... Ga jij ergens stampvoetend in een hoekje staan huilen dan krijg je misschien nog eens ooit medelijden!

1
76 Elpo

@62
++++++++++++++++++++++++Beter had ik het niet kunnen verwoorden++++++++++++++++

1
77 Interessant

Een mening met geweld of dreiging ervan is nooit goed. Is er al aangifte gedaan?

0
78 SpectatorX

@78 tegen wie?
Dit soort waandenkbeeldlijders zijn anoniem en beginnen al snel over de privé omgeving en waar de betreffende bedreigden wonen

1
79 chouffleur

Volgens de centrummanager heeft het Streekhof gekozen voor de ‘veiligheid van de consument en die van onszelf’.

Terrorisme werkt dus....

1
80 lost

In Suriname verft men zwarte piet zwart en lacht men om onze problemen met zwarte piet.

1
81 RonGSA01

Dreigen met geweld en terreur blijkt in het bange Nederland perfect te werken. Ik begin behoorlijk de pest te krijgen aan al de anti-Nederlandse activisten en zwarte racisten. Jullie tonen keer op keer zelf aan dat jullie de pest hebben aan witte Nederlanders, hun feesten en hun manier van leven. Dat heet racisme.

0
82 watnu

@82 ik heb even op dat Facebook account gekeken van die blankenhaters..
Bizar..

0
83 chouffleur

Zwarte Piet moet worden besmet met historische onwetendheid en focus op een ver verleden waarin de hele wereld aan slavernin deed. Slavernij, uitgevonden door Afrika en het MO zelf. Zijzelf roofde slaven/slavinnen om ze te verkopen aan andere stamhoofden of wie ze maar wilde hebben. En hoewel het westen uiteindelijk niet langer aan deze mensonterende 'handel' mee wilde doen is men er in Afrika en het MO grotendeels nooit mee gestopt, men gaat daar 'dapper' verder!
Er zijn heden ten dage nog zo'n 72 miljoen slaven en slavinnen wereldwijd en dan v.n.l in Afrika en het MO. die zijn in tegenstelling tot het zo zwaar bekritiseerde westen, nooit opgehouden met slavernij. Ze hebben het uitgevonden en ze doen het nog en het mag. Hun God keek en zag dat het goed was en zoals hun grote voorbeeld de slavenhandelaar, rover en strijder Mohammed behoren slaven en slavinnen gewoon bij het leven. En dat zijn ook zoals het altijd geweest is, blanke slaven en slavinnen. De turken hebben in de 19e eeuw nog eventjes 50.000 Griekse slaven en slavinnen afgevoerd en verkocht en de rest ook een dikke 50.000 afgeslacht.Ook de Berbers werden gevreesd voor het roven van blanke slaven en slavinnen eeuw in eeuw uit. Nooit hoor je ze strijden tegen de slavernij van nu, nooit dient iemand een claim in tegen Afrika en het MO wegens slavernij, de VN is stil op alle fronten.... net als de 'slavernij-fanatici' hier op NK en in het land. Kokervisie heet dat, en in dit geval een koker gericht op het verre eenzijdige verleden en uiteraard op de zak met geld (niet door Zwarte Piet gebracht) die men denkt af te dwingen. Het zijn gewoon hebberige mensen.
Zwarte Piet als doorsnee mens bestaat niet! Wie is hier de zwarte Piet? Niet eentje! https://www.google.nl/search?q=black+men&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjS65eN9ZLXAhUCNhoKHTA9BlMQ_AUICig

0
84 Bleke Betty

@69 Het zal mij niets verbazen dat je met dit soort opmerkingen op social media al snel onder het vergrootglas van de binnenlandse veiligheidsdienst komt te liggen. Verder zou ik vooral verder dromen.

0
85 Mvid-

* Verwijderd door de redactie *

86 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

87 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

88 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Dassen (Volt) aan VVD en NSC: ga niet met Wilders in zee

Ik stem niet op Volt, maar ik vind Dassen een zeer fatsoenlijke vent....

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Hoge of lage onderscheiding; het heeft allebei geen betekenis....

2 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

Antisemitisme is de schuld van domme mensen die vol zitten met haat....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Flitsbezorging sterft uit: we zijn minder lui dan werd gedacht

Moet het ook van d'r mooie koppie hebben....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

The Web - Baby, Won't You Leave Me Alone (1969)https://www.youtube.com/watch?v=tYkOFltBKJM...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@5 Oprecht een leuke reactie. Maar je kunt toch niet ontkennen dat het over het algemeen de wat [laat ik het netjes zeggen] simpelere personen z...

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

The Greatest Show On Earth - Real Cool Worldhttps://www.youtube.com/watch?v=kgtNf6zQtY8...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Zoveel heeft de oorlog in Oekraïne al gekost: “Dit neemt epische proporties aan”

"De tol van twee jaar en twee maanden oorlog in Oekraïne is verschrikkelijk. De cijfers lopen sterk uiteen, maar volgens realistische schatting...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

Misschien beter als de regering valt. ...

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xxx FudiPornographic DancingSex Tamil Sex Video446651 HentaiGold PornMala SexRed Porn TubeHindi Couple PornLesbian Jail PornXxx Porn CMassage Rooms ComMia Khalifa VirginityPorn Free PictureUndressed AppsBrutas XxxDisha Vakani PhotoDeshi Xxx MovieReal FamilypornPlease Screw My WifeHentai NewBeth Dutton NudeWww Xxx WwwChess PornKylie Jenner XvideoGranny Takes BbcHardcore ThroatfuckRiley Reid Shane DieselFilms X En StreamingKommons ComWednesday SexBdsm PhotosKayla Kayden Kendall KaydenAnal Licking VideosPee In Pants PornAmateur Porn Tube日本 Av 在线Best Sexual TwittersLeaked Only FanSims 4 Wicked WhimArmour AngelsIsla Moon LeaksHigh Hd PornCzech Couple SwapLocal Sex DesiBbw Porn BlacksFree Mobile PornographyHannah Weddington NudePurn Hd VideoKuwari Dulhan Sexy VideoJassie VoltEliza Ibarra X VideoEbony CamsodaPornografia Xxx GratisGangbang Girls Aurora Snow PornMr Kucky PovAlexis Texas Por NPinkyxxLesbian Tribbing GifsCojiendo AmamaFree Porn AsianMatt Cash PornPornktube.cimRaj Kundra Porn VideoPorn Mega LoadMarisa RamireznudeEmily InsomniaPorn Pokemon GoNubiles ModelsBbbj CimSexy Tiktok VideosSkonkkaMulheres Peladas JaponesasMonster CockSammm Next Door Porn PicturesXnxx Big ButPreeti Rana NudeFairytale PornDrunk Babes PornSpamk BankMistress EzadaXxx Video ChatMalaysan PornFilm Xxx KoreaBokep AnalXxx Deshi SexP O R N HbLexi DonaKulhad PizzaAditi PornXxx Bhabhi Sexy VideoHindi Sex Video Hd QualityWww Naughty Amireca ComLopunny PornDirty PornographyHottitsMistress SpankingNyaa SiShiny__boyElizabeth OlsenxxxMusically DownPorn ArabAdult Web Series Free WatchHot Sex Mother SonTsuna KirumaTop Porn StaesAlina Angel PornNew Anime PornDaughter NakedNude Beauty ContestVoyeur En FranceSexintheforestExersize NakedTaylor Swifts TitsGemma Parker PornMattie DollTeenxnxxXxx Video DotcomMonicca Belucci NudeDocters PornsGhost NipSexmex SpangbangBella Thorneonlyfans LeaksMedea Mortelle ScatHollywood Hd Sex MovieSlutty ConfessionsFamozasnuasGiantess Vore VideosSara Ali Khan Sexy VideoVanna VardotNiks Indian UncutCat3movieKajal Agarwal Fucking VideosNaomi Woods BlackedX BokepYang AnalPutito ArgentinoNaked YoungHaley KingMarathi Sex BpHookup RedditAmy Jackson Porn VideosPorn Book In HindiMallu PonEbony BangbusSpy2wcFree Pron ImagesBestsexpositionsBig Penis HentaiLeszley ZenMissmichelleyg Porn