door Febee in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 3
  • 346x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Klasse

3
1 Gonnie uut Grunn

Goed zo, aanpakken. Blijven schoffelen, men heeft te maken met zeer agressief onkruid. En reken maar dat Egypte hier in gekend is en goedkeuring gaf. In feite werken beide landen samen tegen het zwarte reli-gif. Er groeit al teveel van in de Sinaï, helaas.

4
2 weerman

@1 @2 Israël doet jaren en jaren geen flikker tegen IS en nu krijgen ze opeens alle lof toegezwaaid ?!

10
3 21st Century Guy

@3

Blijf dat maar geloven. Ik ga daar niet eens tegenin, dat zou je complottheorietjes maar versterken. Blijf maar geloven. question

6
4 weerman

@4 Wat hebben zo zoal gedaan vertel het eens.

8
5 21st Century Guy

"Furthermore, in February, Wahhab al-Tayee, a senior Iraqi legislator, said the Israeli military was training ISIL in the Sinai Peninsula for terrorist operations in Egypt."
http://www.hangthebankers.com/isis-weapons-made-in-israel/
ISIS vecht niet tegen Israel maar tegen Egypte: "an ISIS spokesman said Monday on Twitter, in response to questions about the organization’s intentions with regards to Israel, that ISIS first has to deal with “Muslims who have become infidels”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182632
ISIS heeft een bank beroofd in Al Arish, Sinai, eergisteren https://www.yahoo.com/news/affiliate-claims-attacks-egypts-sinai-072004398.html en de dag ervoor was er rotzooi meer in het binnenland. Het kan zijn dat er wat afzwaaiers waren. En Israel moet toch een beetje de schijn ophouden dat het ISIS "bevecht" dus nu een paar losse flodders in die enorme zandbak daar vijzelt het imago wat op.

14
6 Ness

@5 Daesh gebombardeerd in de Sinai, kun je lezen toch. Als daesh Israel aanvalt kunnen ze iets terug verwachten, doet daesh niets tegen Israel heeft het land geen reden om iets te doen. Simpel, je valt mij aan en ik doe iets terug, doe mij niets en ik doe jou niets.

5
7 Gonnie uut Grunn

Tussen haakjes, die Sinaï is pas een echte zandbak, niets als zandduinen daar. Pas een eind verderop, in Gaza zie je stukjes bewerkbaar land. Israel is foeilelijk, uitgewoond, al duizenden jaren; bijna het hele gebied is kaalgevreten, eigenlijk niks mee te beginnen. Daarom is men zo kien op de West Bank (en de Golan) want daar kun je nog iets mee. De Sinaï is zo dood dat het mooi is van de weeromstuit. Als god een betere makelaar was geweest dan had zij Canada als beloofde land voor joden aangewezen. Maar het kan ook dat ze d'r klaar mee was en dit heeft gezegd om te pesten lol

13
8 Ness

@8 Heb even droge kleren aan moeten trekken om je reactie. Je bevestigd hiermee dat Israel al duizenden jaren bestaat en dat je nog nooit bent geweest. Ook zeg je dat Gaza bewerkbaar is, waarom doen ze dat niet dan? Die lol van je snap ik niet, je loopt te f#kken of hebt gewoon geen idee waar het om gaat, shalom, salaam aleikum

3
9 Gonnie uut Grunn

@4 @7 Wat heeft Israël gedaan tegen IS in Syrië en Irak ?

5
10 21st Century Guy

@6 Bedankt voor de Links. Het lijkt er dus op dat dit een HOAX is.

1
11 B55

@10 Israel hoort bij geen enkele strijdende partijen daar dus als Israel iets had gedaan dan stonden hele kuddes klaar om Israel te veroordelen omdat ze optreden buiten hun grenzen. Kan ze met naam en toenaam noemen maar dat weet je zelf ook wel dus is dit, mijn mening, een hele stomme vraag van u.

4
12 Gonnie uut Grunn

@12 Er zijn zat landen die ook niet bij de strijdende partijen horen maar wel in de anti IS coalitie zaten dus een stomme opmerking van u.

6
13 21st Century Guy

@9 : Kijk Gonnie, vruchtbaar land bewerkt door gewone boeren in Gaza, oogst wordt ieder jaar kapotgesprayed door Israel. Ik bevestig niks over Israel; al tienduizenden jaren is dat gebied een menselijke hub, en kruiste men daarlangs met geiten en schapen naar noord, oost, west en zuid. Allerlei beschavingen daar kwamen en gingen; de mensheid heeft vele rondjes gedraaid rond de Middellandse Zee. Ik ben in Rafah geweest. Toen het nog kon. En Al Arish. Verder heb ik afdoende gereisd om uitwoning van leefgebieden te herkennen. In India en Iran heb je ook van die hele oude afgeleefde plekken.

13
14 Ness

@13 We kunnen nu wel beginnen over wie wel of wie niet tegen daesh strijden maar u weet ook wel, zodra Israel zich ergens mee bemoeid hele groeperingen er over vallen. Een voorbeeld, als Israel weet dat er een afdeling van daesh zich bevindt in de Golan en die afdeling aanvalt, wat komt er hier in het nieuws. Israel valt troepen in de Golan aan en er word niet verteld welke troepen het zijn dus. De bekende reageerders komen alweer, wat hebben ze daar te zoeken. Dat is het lot van Israel ze kunnen bij bepaalde mensen niets goeds doen. Hoe reageert u als u leest dat Israel bepaalde plekken in Aleppo plat gooit omdat daesh er zit, vast een opmerking, zie je wel, tegen Assad, waar of niet.

4
15 Gonnie uut Grunn

https://syria.liveuamap.com/ even scrollen naast de Golanhoogte: daar zit ISIS, al jaren, en Israel heeft die plek nooit aangevallen, maar wel worden vandaar uit aanvallen ondernomen op 'groen' gebied. Dat gebied is dat al jaren rustig is behalve als ISIS een nieuwe zending wapens aangereikt krijgt. De doelen die Israel wél aanvalt komen geheid op deze kaart terecht, waar iedereen het kan checken. Het is een Amerikaans/Oekraïnse kaart, dus tégen de Russen, maar wordt zo druk bezocht en becommentarieerd dat ze met fakenieuws niet wegkomen. Alle doelen die Israel aanvalt worden ook elders gemeld, bij Reuters e.d. en in veel gevallen bevestigd door Israel.

Maar wat niet gemeld wordt is dit: https://southfront.org/israel-hiding-state-art-f-35-warplane-hit-syrian-s-200-missile-reports/ want dat alleen maar 'Russische propaganda' zijn. Israel heeft Aleppo nooit aangevallen. Je bent niet echt up-to-date als je dit soort kul probeert te verkopen terwijl iedere belangstellende allang op de hoogte is van de werkelijke gang van zaken. Know thine interwebs en bookmark die kaart, goed voor je geografische kennis van dat gebied.

13
16 Ness
17 Ness

Toevallig op dezelfde dag dat ook voor het eerst in Yemen IS wordt aangevallen .
https://www.nieuwskoerier.nl/news/195138-vs-doodt-tientallen-is-strijders-in-jemenitische-trainingskampen

2
18 eh

@16 "Hoe reageert u als u leest dat Israel bepaalde plekken in Aleppo plat gooit omdat daesh er zit "

Net zoals bij andere landen er zit wat overgevoeligheid bij u en wat stekeligheid bij anderen wellicht maar ik zie Israël gewoon als een land in het Midden Oosten zoals er meerdere zijn daar.

5
19 21st Century Guy

Het was wel meteen goed raak : een ex-Hamas Palestijn is ook gedood.
http://isis.liveuamap.com/en/2017/16-october-condolence-of-isis-of-the-terrorist-element-it

0
20 eh

@19
Israël heeft wel gebombardeerd in Syrië , maar nooit IS.

"Israel has spent millions of dollars bombing Syrian, Iranian and Hezbollah forces inside Syria over the past five years. Throughout the entire Syrian war, it hasn’t fired a shot at Isis "

http://www.independent.co.uk/voices/nikki-haley-donald-trump-united-nations-un-lebanon-hezbollah-islamist-fighters-war-a7946226.html

2
21 eh

@20 : Israel ZEGT te hebben teruggeschoten maar dat staat niet op de kaart aangegeven wat wel weer verdacht is. Israel = blauw bommetje. Egyptisch bombardement = rood. De knakker in die link van jou is door Egypte gedaan.
Deze is leuk: https://israelpalestine.liveuamap.com/en/2017/17-october-two-storks-hit-an-f35-fighter-jet-during-a-training Syrisch afweergeschut heeft een Israelische jet naar beneden gehaald maar volgens Israel waren dat 2 vijandelijke ooievaars..

10
22 Ness

@*

Heerlijk, ik heb hartelijk gelachen... "Alleen maar zandduinen"... Je bent er dus nog nooit geweest. Als trol doe je het verrèkte slecht, maar je hebt wel humor. Morbide en wrange, doorzichtige humor, maar: humor. Dank je wel! question Jammer dat je haat verkiest boven rede.

2
23 weerman

@23 Dat moet natuurlijk zijn @8 . Heerlijk dat getrol, maakt m'n ochtend goed. question

2
24 weerman

@22 . Als het klopt, is het inderdaad leuk. Ook Southfront meldt dit. Als een verouderde S200 een F35 al kan raken, kan ik me voorstellen dat Israel geen trek heeft met een S400 geconfronteerd te worden

4
25 tsja

@23 : het Noorden van de Sinaï is een hele mooie woestijn. Dan heb je er westelijk en in het midden nog hele mooie bergenketens, ook al zo kaal als de neten maar met een paar sputterende bronnetjes zodat de verdekt opgestelde Bedoeïnen vandaar uit wapens kunnen smokkelen die aan Saoedie-Arabie zijn geleverd door USA (je kunt de golf met een roeibootje oversteken, is 16 km ofzo bij Taba en Nuweiba), en stroken zand helemaal rondom waar geen water is behalve aan de kant van de Nijl maar evengoed woestijn die wordt gebruikt als afvalbak. Zand en plastic flessen daar. Ik ben de HELE Sinaï doorgecrossed. Bij mijn weten was ik in Egypte, niet in Israel.

6
26 Ness

**aan de kant van de Nijl moet zijn aan de kant van het Suezkanaal. Maar het water in die paar steden (olieindustrie) wordt aangevoerd vanaf de Nijl. Overigens zit heel de Oostkant van de Sinaï nu vol met Amerikaanse soldaten. Ook de luchthaven Taba ligt zo verdekt opgesteld dat de taxichauffeur niet eens wist dat daar een EGYPTISCHE luchthaven was, en me naar Israel dreigde te brengen bij vertrek. De Sinaï is niet echt helemaal Egyptisch; er gelden speciale regels, is onder VN beheer meen ik, sinds Israel er vertrok. Prima smokkelgebied, onder toezicht van the usual suspects.

6
27 Ness

@4 Legt u eens wat voor complot dat is ik vind het leuk om complotdenkertjes te horen spreken.
Is er ook een complot aangaande het weer in Nederland worden er regenbuien deze kant opgestuurd ?

1
28 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@18Er zijn dus meerdere soorten kennis.Datgene waar ik op doel is door ervaring opgedane kennis.Niet op wat iemand tussen een cursus of sc...

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Schildpad
Saeed komt erachter dat als je geld verdient, je ook belasting moet betalen en flipt!

Man the fuck up Saeed!!...

12 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@87 Babbel er maar overheen. Jouw reactie was onzin en dat mag je best wel toegeven.Dat je dat niet doet is niet echt sportief.En dat w...

12 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@82Ja hoogste tijd dat jij je eigen ramen gaat lappen. Doe die spiegel er dan ook gelijk even bij, die hangt nog steeds scheef trouwens. Dan k...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Defcte burger
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Een muzikale begeleiding bij sommige commentaren 😇https://youtu.be/9XefPICms3U?t=9...

13 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@81Goed lezen is, net zoals bij jouw protegée, aan jullie twee niet besteed. Wat dat betreft passen jullie goed bij elkaar. Qua omgangsvormen...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@4Dan is het toch vreemd dat dat niet als reden wordt gegeven in het artikel.En op het totaal geproduceerde wijn totaal zal het om centen ga...

21 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@2 Ja joh, Brusel houdt de regen daar tegen. Tuuuuuuurlijk ... proest ! ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@13 Volgens Rob de Wijk zijn de hoogopgeleiden het minst gevechtsbereid. Ze nippen liever aan een cappuccino of knabbelen liever aan een avocado...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@3 De salarissen van de piefen in Brussel zijn de te hoog. En het wordt allemaal bij de consument in rekening gebracht. Bedrijven kunnen zo hun ...

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Big Boobies TiktokSex With KamwaliSlimexoticaPrivatedelights.comK_kimikoooSunny Leone Hot GirlXxxvideo PornôFamous Male Porn StarsXxx Videos TamilnaduWww Xxx OdiaSaree Sex PornLaura Lion PornArnold Schwarzenegger NudeXxnx Video Full HdNude Video Call AppCharmi Kaur Sex VideosAzudemZoya Rathore Hot SceneErotic Nude IndianSophia Locke PissNiks Indian Full VideosAunty Sex HotXxx PorbFake RapepornOlder Man CummingAna Cheri PornNisha SexChaparritas PornosPorn FreeteenDp-vids.comSex In OdiaSex Video Hard SexLierotica ChatHistorias.pornosCojiendo Con Su MamaUllu SexyDesi Sex Video ComHindi Porn FlimHindisexyhdSheena Ryder ShopliftingBhabi FuckPorn On Gta VHavana Ginger OnlyfansTastyblacksexAthletic PornstarsVideos PornonfreeSex Hd MalayalamStep Dater PornPublic BukkakeRedditcumMothrles ComSax Video IndianLeicht Perlig NudePamela Rios VideosNico RobinpornAyumi Shinoda BbcPor ComicBrazzeres Free PornSexy SareeGhost XvideoArmpit PornKendra Lust Full PornHot Asian Babe Get Fuck And Creampie At HotelVideos Pornograficos Los MejoresJeux HentaiEvanna Lynch NudeLeszley ZenIndian Hot Porn StarKullad Pizza Couple Sex VideoVirgin Cream PieLauren Conrad NudeSexo DurpNew Girl Xxx VideoMomokun NakedNeighbour PornAnti OkitaNiqab PornNaked Girls Big TitsCurvy BlondeSuny Leon Porn VdoThreesome With SistersAlejandra Rico XxxXhemsterFurrybooruManwah PornKaifuku Jutsushi No YarinaoshiLesbians Tribbing BlackHot Sexyi VideoSexy Blowjob VideosXxx Six Video HdTs Ebony TwitterMuslim BrazzersIndian Nude BollywoodVideos Of Massage RoomsWatchfreekav女优Fatal MorelTrannyonesVídeo Pornográfico Ao VivoVideo Gay PornRashida Jones NudeJördis TriebelOld Man Big DickBiggest GangbangAnime Porn English DubSunny Leone Lesbian KissVideos De Pono XxxOld Granny AnalWomen Sex VideoPhoenix Marie BlowjobsFranki Russell NudeForbiddenpornUber Driver PornSubmissive Teen PovShanes World PornMarie KaleidaFamily Nudists At BeachLauren Drain Kagan NudeTwinkdaddyVery Very Hot Sex VideoBrazil Sex PornGiselle Montes Only FansVintagepornoNepali Full SexSalman Khan Porn VideoFemdom TubeHow To Get Onlyfans For FreeSexo Gay TweeterWhite Teenagers PornCheryl Blossom NudeKrystal Boyd CreampieTamil Sex ChatTeen Anal Sex VideoNude Pic IndianDree Porn PicsBrandybilly OnlyfansPoro HentaiSexx AntyDesi Bhabhi Video XxxNati NudesBest Porn Torrenting SitesXmastherSalice Rose TittiesBeautiful Porn Sex VideoFamily SinnerspornhdPorn Video Hindi HdWww Xxx Com Hindi MovieGirl Nip SlipDinotube.comCam Soda.