door tegenzinnig in Economie  ·  99 Reacties

  • 17
  • 827x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Je haalt er nu van alles bij wat niet van toepassing is.

5
51 VaY

* Verwijderd door de redactie *

52 Undertaker
53 VaY

@48 Ik zal het even bij elkaar voege. Je haalt er nu van alles bij wat niet van toepassing is. https://en.wikipedia.org/wiki/European_Public_Prosecutor
Het heeft niets te maken met regels over abortus of euthanasie. Dat is weer zo'n hersenspinsel van jou om het maar negatief te kunnen belichten. Het gaat om:

1.he office shall, in liaison with Europol, be responsible for investigating, prosecuting and bringing to judgement those connected to offences against the EU's financial interests.

2.The European Council may amend the treaty, after consulting the Commission and gaining the consent of Parliament, to extend its powers to include serious cross border crime

Daar vallen die voorbeelden van jou niet onder. Leuke poging weer natuurlijk.

6
54 VaY

@29
Ik wees alleen maar op de fragile meerderheid die deze coalitie in de tweede Kamer bezit en dat dit D66 voorstel (ondanks het coalitieakkoord) zeker niet een gelopen race is.

Ik geloof namelijk, gezien dat dit D66 voorstel niet over een voorstel vanuit de nieuwe regering gaat (tenminste, dat mag ik hopen gezien het standpunt dat de coalitiepartners altijd hebben uitgedragen) maar iets van D66 zelf is en over een wezenlijke zaak gaat, namelijk overdracht van een stukje soevereiniteit aan de EU, dat veel Kamerleden zich het recht zullen voorbehouden om individueel i.p.v. met het fractiestandpunt mee te stemmen.
Maar we zullen zien.
In ieder geval, ik ben mordicus tegen.

En D66, ik zie overdracht van soevereiniteit aan Brussel, hoe miniem dat in eerste instantie ook lijkt, zeker als een referendabel onderwerp.

Maar ik moet zeggen, met dit soort voornemens begrijp ik nu ook veel beter waarom D66 zelfs voor afschaffing van de wet op het raadgevend referendum is.

6
55 tegenzinnig

Het is toch ook te dom voor woorden om te denken dat een nationale OM om zou kunnen gaan met internationale bendes of criminelen die gewoon emigreren en door kunnen gaan.
Een geode voorbeeld: Het is al voorgekomen dat een pedofiel na een veroordeling verder kon in een peuterspeelzaal in een andere land.

1
56 Wetenschappertje

@45
Ach ja, Rusland trollen zoals Undertaker, die elkaar plusjes geven.
Nu ben ik onder de indruk.....

6
57 Realisme graag!

@54
Het gaat Die Rusland trollen ook helemaal niet om de waarheid, ze willen alleen maar verwarring stoken. Zodat de gemiddelde Nederlander denkt "waar rook is, is vuur".

Discussies hebben dus helemaal geen nut, want daarin maken ze de verwarring alleen maar groter. Als je dan toch vol houdt, proberen ze je op een grove manier van de site te verjagen. Als laatste fase gaan ze je negeren.

Kijk hier maar om je heen, je ziet constant het zelfde patroon.

6
58 Realisme graag!

@56
Maar overdracht van soevereiniteit (n.l. fraudebestrijding op Europees niveau) naar de EU, een organisatie die zelf met haar regelgeving en bijkans oneindige subsidies de meeste grootschalige fraude uitlokt en door gering moreel besef en tekort schietende interne regels, zelfs bij eigen instituten fraude faciliteert (zie b.v. het lucratieve gekrabbel in de marge, door leden van het Europees parlement), dat is toch ook te dom voor woorden?
Hier word door D66 heel bewust de (Europese) kat op het spek (van de Nederlandse soevereiniteit)gebonden.
Dat is toch ook te dom voor woorden?
Trouwens, ik ben toch heel benieuwd wat D66 hierna aan Europa wil schenken...

5
59 tegenzinnig

Het word hiermee alleen maar moeilijker om er uit te stappen en dat is wat ze willen. Het onmogelijk maken om zonder die eu verder te gaan. Er zijn er veels te veel die uit de ruif graaien.

3
60 Ceesje

@60 Dat is het enigste waar jij aan denkt. Kijk je ooit eens verder dan je neus lang is?
https://en.wikipedia.org/wiki/European_Public_Prosecutor
Daar iets van gelezen? Vast niet. Als het allemaal teveel voor je is kan je altijd nog je koffer pakken en kan je zo uit de EU. Geen enkel probleem.

8
61 VaY

@15 waar zie je die dan?
Jijzelf die elke dag plakt en knipt van de EU website als ware het de waarheid ?

1
62 Eastwood

@15 waar zie je die dan?
Jijzelf die elke dag plakt en knipt van de EU website als ware het de waarheid ?

1
63 Eastwood

Dit is gewoon de opvolger van het akkoord waarbij politiemachten in elkaars EU landen ingezet kunnen worden.
Altijd makkelijk bij lastige burgers, nu het OM erbij en enkel dombo's geloven nog dat de macht niet uitbreidt

3
64 Eastwood

Dit is gewoon de opvolger van het akkoord waarbij politiemachten in elkaars EU landen ingezet kunnen worden.
Altijd makkelijk bij lastige burgers, nu het OM erbij en enkel dombo's geloven nog dat de macht niet uitbreidt

3
65 Eastwood

@65 Weer iemand die een eigen verzonnen scenario erbij haalt. Wat makkelijk toch. Als je niets kan vinden om te zeiken dan verzin je het gewoon.

6
66 VaY

Het merendeel van onze Eurofiele politici bestaat uit landverraders. Rutte zal net als Rajoy niet schromen om het leger tegen de Nederlandse bevolking in te zetten. Democratie is ook in Nederland ver te zoeken.

3
67 Bakgraag

"Het is geven en nemen."

Dat is de parlementaire democratie. In campagnetijd kun je de kiezers voorliegen met gouden bergen en paradijzen na de dood om maar op je te stemmen, maar eenmaal op het pluche is daar het regeerakkoord en kun je precies je volksverlakkende plannen gaan uitvoeren die je toch al van plan was. Van tevoren weten deze gewetenloze schurken al precies wat ze gaan offeren terwille van de mooie samenwerking.

5
68 zewa

Altijd het zelfde liedje. Ik he het nooit anders gezien. De enige waarde die verkiezings beloften hebben is klikos vol met stemmen.
... als de buit eenmaal binnen is ... moeten er comprimissen gemaakt worden.
Dan is alles ineens inwisselbaar voor zeggenschap in het kabinet.

2
69 Schildpad

> @69
En in dit geval meer "zeggenschap" binnen de EU.

0
70 Schildpad

@67 Eurofiele-landverraders... Rutte...Rajoy...leger...bevolking...Democratie...Nederland. Lees nergens iets wat over dit onderwerp gaat.
@68 Wat heeft dat gejank van jou nu eigenlijk te maken met dit onderwerp? Heb je nog een mening over een OM in de EU voor bepaalde criminaliteit?
@69 Welke belofte?

Ik zie van alles langskomen hier, maar geen van jullie heeft een mening over een OM. Het is vooral een hoop gehuil uit de onderbuik. Doe je dat in het dagelijks leven ook zo? Iemand zegt iets en je gaat ergens anders over zeuren? Met geen enkel inhoudelijk punt.

6
71 VaY

Dat éne A4'tje van de PVV was duidelijker en eerlijker dan dat 47 pagina's tellende sprookjesboek van de VVD.

1
72 Spraypaint

@71
"Nederland draait 180 graden en doet toch mee aan het Europees Openbaar Ministerie. VVD, CDA en ChristenUnie, die eerder om principiële redenen (soevereiniteitsverlies) deelname aan het EU-OM blokkeerden, staken hun verzet om de pro-Europese coalitiepartner D66 ter wille te zijn."
Het is idd discutabel of je het een belofte kan noemen.
Maar om het als "gehuil uit de onderbuik" te classificeren gaat natuurlijk nergens meer over.
Van det hele EU-OM heb ik nog nooit gehoord, en moet mijn mening erover nog vormen.

0
73 Schildpad

@73
"Maar om het als "gehuil uit de onderbuik" te classificeren gaat natuurlijk nergens meer over."

Ik lees vooral dingen die hier niets mee te maken hebben. Het doen alsof er een belofte is verbroken terwijl ze niets wisten van dit en blijkbaar nogsteeds niet doen. Dan is het toch dat hier alleen de onderbuik wordt gedumpt. Van leger tot Rajoy komt langs. Geen woord over een OM of mening daarover. Dit zijn mensen die blijkbaar vinden dat anderen hun serieus moeten nemen, maar ik kan echt niet bedenken waarom.

5
74 VaY

@74
Iets waar eerst tegen geageert wordt, wordt nu aan meegewerkt.
Ik vind dat niet getuigen van een stabiel beleid.

0
75 Schildpad

@6 "...is het terreur uit Brussel...."

Het is juist Brussel dat een gewelddadige staatsgreep in Oekraine aanjoeg en oorlogen voert en steunt in Libië en Syrië (Verhofstadt wilde zelfs raketsystemen leveren aan de moslimrebellen in Syrië!) en waardoor de grote vluchtelingenstromen naar Europa op gang kwamen....Brussel is dus de grote aanjager van terreur en niet te vertrouwen met haar zogenaamde 'terreurbestrijdingsplannen' .....!

2
76 CoolMemories

@76
Heb je een link naar Verhofstadt en de raketsystemen?

0
77 Schildpad

@75 Dingen veranderen nu eenmaal. Willen we het beleid mede kunnen vormen binnen dat systeem dan moeten we meedoen.

3
78 VaY

Dat draaien kennen we nu onderhand wel, dat het Nederlandse volk er iedere keer weer intuint om zich te laten besodemieteren vind ik toch wel lachen.

0
79 Al

@78
Dan moet je dat, als overheid, ook dudelijk maken.
Er zijn te veel geheimen binnen de overheid, waar de urger niets van mag weten. Zelfs in Den Haag is er een commissie stiekem, die die slechts met bepaalde politici informatie deelt.

1
80 Schildpad

> @80
"De burger wordt dom gehouden" is een bekende uitspraak.
Er is wel degelijk een scheve verhouding in "transparantie" tussen de burger en de overheid?

0
81 Schildpad

@80 Dat maken ze nu toch duidelijk? Verder denk jij dat informatie met betrekking tot veiligheidsdiensten voor iedereen toegankelijk moet zijn? Dat zal wat worden zeg.

2
82 VaY

@82
Het zou voor iedereen duidelijk moeten zijn dat er geheime (inter)nationale, afspraken zijn.
"De politiek" lult er nogal eens graag omheen, maar blijft wel haar eigen transparantie reclameren.
De politiek moet er geen geheim van maken dat er geheimen zijn ...

0
83 Schildpad

@83 Dus je moet laten weten dat er geheimen zijn? Dat weet ieder mens toch. Ik hoef dat allemaal niet te weten. Het beste is dat zo min mogelijk mensen dat doen. Staatsveiligheid enzo.

2
84 VaY

@84
Dat weet niet ieder mens.

0
85 Schildpad

Ik wordt hier zo pislink van !

1
86 B55

@85 Niet? Denk je dat mensen echt zo dom zijn?

@86 Lekker boeiend.

3
87 VaY

"Artikel 1: Soevereiniteit der Verenigde Nederlanden behoort aan Willem Frederik en zijn nakomelingen"

Hoever gaat dit verhaaltje met die NSB praktijken in Den Haag.

1
88 sparta

* Verwijderd door de redactie *

89 Captain Hero

@89 Staat nergens en gaat daar niet over. Misschien moet je eerst wat lezen voor je met zo'n domme reactie komt. Dramaqueen.

@88 NSB praktijken is dat niet meer iets voor jou?

5
90 VaY

* Verwijderd door de redactie *

91 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

92 VaY

Er zijn hier allerlei lieden die opeens een mening hebben over het Europese OM, terwijl ze er vandaag voor het eerst van gehoord hebben...

2
93 oeioeioei

Gewoon doorzichtig verder de fuik in zodat ze nog harder kunnen roepen wat een drama het zou zijn als we er op een later tijdstip uit zouden willen.
Die huichelende Rutte heeft weer een paar jaar om de Eurofielen een handje te helpen terwijl hij zn landgenoten de andere kant op laat kijken met zogenaamde Euro-kritische praat.
Wat echt zorgwekkend is, is dat diegene die de EU een goed idee vinden toch eigenlijk verontrust zouden moeten zijn door het heimelijke en dubbelzinnige gedrag van "onze" minister president en zijn kornuiten.

0
94 MarkUg

Politieke oplichterij ten top. De burgers van Europa willen steeds vaker minder EU. Gelukkig is er een groeien opleving van EU sceptische partijen en zelfs anti EU partijen, met name in de oostelijke EU landen. Tja, kwamen de wijzen ook niet uit het Oosten? Hier in Nederland worden wij dom en onwetend gehouden via de NPO alias de staatpropaganda zenders. Alleen "politiek correcte " items komen aan bod en de rest domme soap en spelletjes. Geef het volk brood en spelen en weg met de macht van het volk, lijkt het motto te zijn. De politieke elite en partijkartels kunnen nog steeds doen waar zij zin in hebben.

1
95 watnu

@95

Dan raad ik die EU-subsidieslurpers uit Oost Europa aan de grenzen te herstellen en vooral voor EU-gelden die ze ontvangen.

'Geef het volk brood en spelen '

Dat is juist wat die staatsruifvreters van die sceptische partijen doen. Maar ten opzichte van het grote geheel zijn het marginale meninkjes.

2
96 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

97 Captain Hero

@71 Het onderwerp is 'ommezwaai', dus daar reageren we op. Het gaat erom dat partijen in campagnetijd van alles beloven, maar zodra er geregeerd gaat worden gaan de redenen waarom ze op je hebt gestemd onder het motto 'regeerakkoord' bij het oude vuil. Na op die manier een paar keer te zijn geschokt na het stemmen op welke partij dan ook ga je daar een patroon in herkennen.
Er gaan teveel bevoegdheden naar Brussel, waar de democratie juist niet werkt zoals hij hoort omdat het orgaan met de meeste macht, de Europese Commissie, niet democratisch wordt gekozen. Partijen beroepen zich voortdurend op de EU als ze maatregelen doordrukken die ze hadden beweerd zelf niet te willen.

Iedereen die hier iets over zegt is inhoudelijker dan jij zelf bent.

0
98 zewa

@98 Ommezwaai haha. Je bent dus niet verder gekomen dan het eerste woordje van de titel. Knap hoor. Het gaat om een ommezwaai over een EU-OM. Iets waar je waarschijnlijk niet van op de hoogte was en nu boos om bent dat het er is. Ik hoef er niet vanuit te gaan dat je kijkt naar wat het precies kan doen zeker?

"Iedereen die hier iets over zegt is inhoudelijker dan jij zelf bent."

Ik ben onder de indruk. Echt hoor Zewa.


@97 Je bent tegen fraude en tegen het opsporen en bestraffen van fraude? Lekker handig hoor.

@95 Gaat iemand zitten huilen over de NPO... Politieke correctheid? Weetje de NOS kan niet heel de dag uitzenden dus zal je niet alles langs zien komen. Probeer eens een website te openen van bijvoorbeeld de EU dan kan je alles vinden. Dat doe je alleen niet en dan ben je boos op de NOS? Dan ben je idd dom, maar dat is niet de schuld van de NOS.

@94 Bangmakerij. Volgens mij besluit Rutte dit ook niet alleen.

Ik zie hier gewoon een soort van dwangneurose bij mensen die reageren. Amper inhoudelijk en puur op emotie moet men losgaan op iets waar ze nog nooit van gehoord hadden. Lijkt me toch echt vervelend om zonder enige objectiviteit en vooral met haat door het leven te moeten gaan.

0
99 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nighthawk
Muziekdraadje

Jesse Green - Nice ‘n’ Slowhttps://www.youtube.com/watch?v=ulDxrxFYBxw...

2 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Sarcoff
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Om een gerucht te lezen, wat waarschijnlijk gewoon een verzinsel is moet ik het FD betellen voor 1 euro, zelfs met 10 euro toe hoef ik die krant...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Nighthawk
Muziekdraadje

@3130 Ha die Strongoli.. Dank je wel. Ja had het thuis hartstikke druk, toen overleed plotseling een van m'n oudere zussen. Zij was de 4e i...

2 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Verwarde mensen zijn wat anders dan pure driftkikkers. Met verwarde mensen heb ik compassie, maar driftkikkers mogen ze wat mij betreft direct e...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Nederland keurt veel asielverzoeken goed - De Nieuwkoper

De meeste komen hier puur voor alles "graties" naartoe.Jonge mannen hoofdzakelijk.Stop de tsunami 😡😡...

6 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

@2 De wetenschap van school leraartje Hugo de Jonge of de wetenschap van Prof. Masanori Fukushima, Professor Emeritus of the University of Ky...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bram brabant
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

80% goedgekeurd.Man man man.90% van al dat asielvolk wat hier binnenkomt heeft helemaal geen recht op asiel.😡😡😡😡...

8 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

wildersfan
Ukraine Situation Report: M1 Abrams Tanks Withdrawn From The Fight, Officials Say

Heeft NATO nu verloren? Ze druipen af......

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@8 Even wat anders. Hoe komt het eigenlijk dat je staatkundig niet op de hoogte bent van zowel het Russische als het Oekraïense standpunt inz...

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Brazzers Japanese MomWebcumMilwaukee BackpageAbbywinrersLena The Plug XnxxAnnwithoutaneXxx Randi DesiMia Malkova BfCatoon Network PornAnal Pain PornosLorum PiercingHandsome GayRiley Reid HandjobCall Girl SexAj Applegate GangbangPinoysex StoriesPriyanka Ares Porn在线a VZareen Khan BoobsCollege Sex Video Full HdRiley Reid PicsJe Montre Mes Seins ComAnal GratisWife SwallowPorn Movie Download In HdLaura Ashley SamuelsNaked NewsDoggie PornOne Piece NudesTransangels PornBoor XxHindi Sex WebsiteBf Desi ComLady Boy PornTrannygangbangHannah Barron NakedAnimesex VideoPorn Video VrFilms Pornos Gros SeinsAll My Roomates LoveC.j. Perry NudeMale Porn ActorsDoctor Nurse Xxx VideoAura IvyGothick PornOozing CumshotsGif De PornoAustin TylorRobbing The Sex Freaks Part 1Joanna Moore NudeBest Trans Porn SitesVitage Mature PornXvideos Sexo BrasileiroBrazees MomReincarnation Colosseum HentaiItalin Porn StarsGta PornSunny Leone Ki Nangi PhotoIndianpornmmsPron Com HindiTamil College Girls PornPorn VioladorHypnotist NudeBrazzars AdsBrothelpornDemi Rose MawbyKatya ClovrrVirgenpornEngland X VideoBiggest Cumshots In The WorldCute_ebonnyMiss Lexa BbcJohn Holmes In Gay PornShakeela Romance VideosGianna Michaels PovCant Take DickEscort Porn StarsDancing Bear Com보지Savita Bhabhi Sex StoriesTamil Padam Sex VideoCasting ThreesomeDesi Romance Xxx VideoSunny Leone Naked Video DownloadNext Door NikkiGay Older Men PornShakeela Sex FilmFamily Stock PornCelebjihad ComIndian Hot Sexy RomanceCock Ninja StudiosLesbianasian PornCartoonhandjobCoje Al PlomeroExotic Massage Near MeJuneliuFabswingetEvintage PornRhandee JamesKowalskyapgeRedbone BbwFantiaDesi Brazzers VideoHentai Sex XxxBouncing Anime BoobsFutanari HmvEimi FukadiPakidtan XxxJailyne Oheda NudeAva MadisonGay Sex FilmBig Monster CockDesi Doctor XnxxJavsolorzaniBeautiful Actress XxxOmegle.com]Hollowood PornLittle Chloe AnalFitbryce OnlyfansAubey KatePaige Sex TapeAngela White BoobsPorn 3 MovsPornhustler步非烟MassageshemaleEscort Lesbian PornPirbhubPoron SexResmaBrittni Dela Mora PornLeah Rimini SexyAmouranth DirtyshipVr Headset PornXfantazuTelegram Grupo PornografiaBlack XxxCreampie CompitionThe Sabrina BanksSigourney Weaver NudNathalie Emanuelle NudePeterferverXxnxx VedioPornhub BigFollando A Mi SobrinaIndian Porn ActressesPlaybidsX Vedious IndianPorn HejabAnime Xnzx