door Moskowfiets in Media  ·  40 Reacties

  • 14
  • 727x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja je kunt niet achter alles iets zoeken ! Maar het is wel toevallig dat de staats omroepen er veel geld bij krijgen van M Rutte ! En die staatsomroep moet dan natuurlijk dan wel doen wat de staat aan hen opdraagt

10
1 Moskowfiets

'klimaatpropaganda'?

Ah, GS vindt wetenschap dus ook al een 'linkse hobby'.

21
2 Pegasus

NOS journaal doet niet anders dan het volk in een richting duwen , pure propaganda

12
3 wijs

We zijn dit tegenwoordig van de NOS gewend.
Benieuwd of ze dit weer gaan rechtpraten op hun website.
Verder kwam in het bewuste item naar voren, dat mensen zélf voor de kosten op moeten draaien als er wordt overgegaan van gas op "duurzame energie", zoals electriciteit. Denk daarbij aan het vervangen van kookapparatuur e.d.
Volgens deze "Henk en Ingrid" was dat geen probleem.
Maar ga dat allemaal maar eens doen bij de groepen die het al zwaar hebben, die door deze energiemaatregel, wéér op kosten worden gejaagd.
Volgens het nieuwe Regeerakkoord, wil deze Regeringsploeg dat dus allemaal gaan veranderen: iedereen van het gas af.

In dat kader, heeft de NOS dus duidelijk propaganda gemaakt voor het nieuwe Regeringsbeleid, zoveel is wel duidelijk.

9
4 Dieke

Dat is een ideetje van de VN. Blanke landen, die men aan het islamiseren is en van hun bevolking en cultuur aan het strippen, die moeten hun fossiele brandstoffe in de grond laten zitten, zogenaamd vanwege CO2, in werkelijkheid zodat het er nog zit tegen de tijd dat de genocide op de blanken een feit is, omdat ze terecht vrezen, dat de economie van die landen dan een puinhoop wordt, net als waar die import-mensen vandaan komen, en die hebben fossiele brandstoffen nodig om financieel nog iets voor te stellen, is gebleken.

15
5 Wendel

Ja, het is ook een propaganda instelling, bezie de NPO en de NOS gewoon als de ster reclame.

11
6 Positivo

@2
Dat is het ook

@5
Blanke landen???
Wist niet dat Ierland geen blank land was
Voorlopig willen ze hier dat iedereen juist aan het gas gaat onder het mom van veel schoner geen CO2 en beter voor het milieu
Heb zelf alles electrisch hier in huis maar ik moet ook op het gas van ze , hoe meer huishoudens hoe beter , kunnen ze kolen en peat centrales sluiten
Zijn al enkele jaren bezig met een gaspijplijn aan te leggen door het gehele land
moet volledig aangesloten zijn voor 2030
Dus klimaat lobby , waar voor de overheid het meeste aan te verdienen is is goed voor het milieu

4
7 eoghanfeehily

GeenHersens weer in de bocht....

12
8 TedjeR

Klimaatpropaganda? Is Trump tegenwoordig ook al op Geen Stijl?

15
9 WijzeDwaas

“Eh, juist. ‘Bewoner’ Ingrid? Een beetje verbaasd over haar gebruik van het jargonwoord ‘transitie’, besloot ik toch eens te googelen wie deze mevrouw eigenlijk is.

En ja hoor. Zo heel doorsnee is Van Prooijen ook weer niet. Ze is ‘businessontwikkelaar’ bij Alliander Duurzame Gebiedsontwikkeling, de poot van energiebedrijf Alliander met ‘als doel open netwerken te realiseren voor transport en distributie van duurzame en lokale energie.’

Een mevrouw wier werk het is om huizen van het gas te krijgen, dus. En dat doet ze met enthousiasme, zo blijkt uit de blurb bij haar profiel:

En ‘bijdragen aan de versnelling van de energietransitie’ is dan ook precies wat ze, vermomd als ‘bewoner’, op ’s lands meest prominente nieuwspodium mocht doen. Citaat: ‘Ik denk dat het heel belangrijk is om de bewoners en woningeigenaars nu al te informeren: deze transitie zit eraan te komen.’”

https://keulemans.wordpress.com/2017/10/13/alliander/

2
10 Reactie

@5 Gaat verder alles goed met je? Kom op zeg..

7
11 Gewoon een student

@9
Het gaat hier niet over de klimaat discussie.
Het gaat hier over het staatsjournaal, dat een project ontwikkelaar van gas naar elektra transities voorspiegelt als een gewone burger, wat gewoon misleiding en oneigenlijke sluikreclame in het NOS journaal is.

3
12 Reactie

En tja.. klimaatpropaganda. Ik kan me ernstigere zaken bedenken. Poehh we worden geïndoctrineerd om eens wat beter met onze wereld om te gaan. Schande!

Ik was vooral te veel afgeleid door het feit dat het stel Henk en Ingrid heette. Verder niets meer van het item meegekregen. Tot zover de invloed van deze schokkende propaganda.

7
13 Gewoon een student

Klimaatpropaganda , voor zover ik weet hebben we nog steeds maar een planeet , en zijn er daadwerkelijk veel meer weer extremen , als je even het nieuws bijhoud , de wereld houd immer niet op aan de Noord Zee , grens met Duitsland en de grens met Belgie , zoals sommige wijsgeren denken.

1
14 MarcusCole

@10 : Goed werk, dat uit te zoeken!

Mensen hier in Amsterdam, die in sociale woningen wonen, worden gedwongen tot cv, omdat de huisbaas dan meer verdient aan die woningen, vanwege milieu-keurmerk, en omdat die cv, eigendom van huisbaas, ze vrij toegang tot de woning verschaft wanneer ze maar willen.

Laat men nou helemáál van het gas af willen. Al die drama's en rechtszaken alleen maar om de zoveelste huurverhoging en afbraak van de privacy en huurbescherming af te dwingen, duidelijk.

6
15 Wendel

De k-smoes die ze gebruiken, is dat het veiliger zou zijn dan de eigen geiser en gashaard. Terwijl er een superdik recent rapport ligt van het RIVM dat cv gemiddeld helemaal niet minder ongelukken met koolmonixide e.d. veroorzaakt dan gashaard plus geiser. Zeker niet de moderne, goedkope cv. En of hij minder aardgas verbruikt, is ook maar de vraag. Maar wel doordrijven, met soms geestelijk geweld aan toe.

6
16 Wendel

@13
"we worden geïndoctrineerd om eens wat beter met onze wereld om te gaan"

Er zijn heel veel grote milieu problemen in de wereld, vooral de grenzeloze vervuiling met allerlei chemische stoffen, giffen en gentech, veelal door multinationals. CO2 is geen milieu probleem. Sterker nog hoe meer CO2 hoe beter de bomen en planten groeien. Over de omvang van het broeikaseffect kan je discussiëren.

De echte milieu misdadigers zijn de chemie en gentech giganten als Bayer, Monsanto, etc.

5
17 Reactie

@15 @16 Weer een complotje op het spoor, wendel? Of gewoon totaal niet nagedacht, omdat je zo nodig 100 berichtjes per dag wilt produceren?

5
18 LanCaster

@17 "CO2 is geen milieu probleem. Sterker nog hoe meer CO2 hoe beter de bomen en planten groeien."
Nee, hoor.

"Over de omvang van het broeikaseffect kan je discussiëren."
Nee, die tijd is voorbij. Daar moet zo snel mogelijk zo veel als mogelijk aan gedààn worden.

6
19 LanCaster

@5 Gewoon benieuwd: Heb je eigenlijk een flauw idee waar je neus zo ongeveer zit?

4
20 W. Anstalt

Waar moeten we al die Terrawatts elektriciteit vandaan halen als we moeten koken stoken de auto opladen en de rest van ons huishouden en de industrie willen voorzien ? Als we allemaal op maandag de wasmachine laten draaien hebben de elektriciteitsbedrijven al een probleem , Opwekken met molens en zonnepanelen daar kom je echt te kort aan.

1
21 Eindpenthode

@19
"Nee, die tijd is voorbij. Daar moet zo snel mogelijk zo veel als mogelijk aan gedààn worden."
Dat kan je vinden, maar heb daar nog nooit een sluitende formule over gezien. Ook jij zegt maar wat zonder enige feiten te noemen hierover.

Maar stel dat de hoeveelheid CO2 in de lucht echt één van de grootste problemen is, dan is de beste remedie bomen laten staan, en nieuwe bomen planten, die het CO2 weer uit de lucht trekken. Daar kan toch geen weldenkend mens op tegen zijn. Maar nee, het wordt steeds gebruikt als politiek spel voor belasting op CO2 dat bij elke activiteit vrijkomt, letterlijk belasting op ademen.

4
22 Reactie

@22 Bomen laten staan, bomen planten is verstandig. Maar daarmee los je het probleem nog niet op.

2
23 LanCaster

* Verwijderd door de redactie *

24 Stachouwer

@16 cv verbruikt nooit minder maar je verwarmt meer ruimtes ook logisch

0
25 Eastwood

* Verwijderd door de redactie *

26 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

27 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

28 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

29 Captain Hero

De NOS, wat is dat! die zender staat volgens mij niet eens op mijn TV.

5
30 eigenmening

NOS Journaal zendt klimaatpropaganda uit (maar verzwijgt voor de kijker dat het reclame is)

Het 1984 NOS journaal. Ik raad het af voor kinderen en voor mensen die niet op een wijdere manier geinformeerd zijn. Het journaal moet je altijd zien als iets dat wat van jou il. Het wil jouw mening beinvloeden. Dat is het voornaamste doel.

Wat betreft het niet hebben van gas. Als je afhankelijk bent zoals bv met stadsverwarming dan moet je dikke kleren kopen en meer werken. Het is namelijk 5x duurder en 5x slechter. Je zit vast aan een monopolie en guess wat. Je kunt geen kant op dus je betaalt de hoofdprijs. Zelfs als je het uitzet.

Conclusie: Een huis zonder gasaansluiting is niet handig voor de huizenbezitter. (Wel voor de exploitanten van stadsverwarming)

4
31 purelogica

Is dit vreemd, nee dit is niet vreemd.

Al jaren wordt R&D van beursgenoteerde (internationationale) bedrijven betaalt met belastinggeld (subsidie) opgebracht door de Nederlandse burger. Door lobby zorgen deze bedrijven ervoor dat zij mede kunnen bepalen waar de subsidie voor is en waar deze aan moet voldoen, zodat zij als eerste er aanspraak op kunnen doen wanneer deze effectief wordt. Allerlei BVtjes (zogenoemd innovatie) worden door deze bedrijven opgericht om de staatsruif leeg te vreten.

Nu de transitie van gas naar electra in het verschiet ligt, zal men dezelfde processen zien, de burger zal en moet de transitie betalen, dan zal dit soort van sluikreclame (lees propaganda) gebruikt worden en iedere instelling die draait op subsidie zal hieraan meewerken, ook de commerciele zullen dit doen, want de inkomsten zullen door dit soort berichtgeving groot zijn.

De huidige aanbieders van fossiele energie willen hun positie niet verliezen en zien een gemakkelijke manier om de transitie te bekostigen.

Nu laat men het nog toe dat de burger een beetje energie mag opwekken, wanneer het voor deze bedrijven de spuigaten uit zal lopen, zal het eerst moeilijk worden gemaakt en later onmogelijk.

Dat is VVD manier van marktwerking.

3
32 garriet

Het NOS journaal zou standaard moeten beginnen met de waarschuwing: "Let op: dit programma kan propaganda, opinies vermomd als feiten en verborgen reclameboodschapen bevatten."

4
33 IAmLegend

Geenstijl heeft echt punten bij mij gescoord hoor nu, als voorvechter van een vrije, onafhankelijke en vooral ongekleurde nieuwsvoorziening.

1
34 Tussenderegels

@34 sarc off

1
35 Tussenderegels

Als de ontwikkelingen in Nederland vergelijkbaar gaan met andere landen dan hebben energie maatschappijen het nakijken.
Door Nederlanders massaal aan de 'stroom' te krijgen en het aanwezige en toekomstig aardgas verder goedkoop te exporteren worden er twee vliegen in één klap gevangen.

2
36 Proemevla

Hoewel wij hier geen gas hebben blijf ik er bij dat koken op gas een veel beter resultaat geeft.

0
37 upanddown

lees tussen de regels, jaren en jaren gelden las ik al iets dat het perspectief was dat Nederland ergens rond 2030 door het gas heen is en dan wat (import uit rusland)? Dus nu doorbreken ze een ? door vrachtwagens een kilometer heffing in de nek te dumpen en dan komen bussen en dan personenwagens naar gelang ze belastingen verliezen en dat geld op een andere manier binnen halen en je zult zien dat er niets verandert anders dan dat de bevolking verder uitgeplunderd word.

@22 jij hebt het begrepen en IgPCC is onderdeel van Agenda 21/2030 van United Nations
en een van hun doelen is een wereld regering buiten grip of invloed van kiezers door de kiezer (ik zie het huidige Europa Brussel dus als een sta die kant op).

"sustainable future" onder andere de bevolking van 7,? miljard terug brengen naar 1 miljard
en hoe doen ze dat dan ? oorlog ? onvruchtbaar maken van mensen ? de zee leeg laten vissen
(het leven op de planeet nam OA het CO2 uit de lucht en bracht dat in de aardkorst en creerde zuurstof ). Straling ? controle over voedsel ?

Stel alle wagen zijn op stroom en werkende mensen staan bij een oplaad punt te "wachten"
die tijd en die energie en de staat maar belastingen vangen en waar komt dat geld vandaan dan ? somebody has to pay for it en dat zijn geen mensen die netto belasting ontvangers zijn.

uiteindelijk gaat het drijven naar een volledige staat, alles is staat de EUSSR
(obviously Russia and Poland do not want to go back there).

3
38 nosuchname

@38 Werd tijd, dat er eindelijk eens een ? doorbroken werd.

Vreemd gezicht, al die vrachtwagens met een heffing in hun nek.

Schande dat de bevolking zo uitgeplunderd wordt.

En niemand wil een wereld regering buiten grip of invloed van kiezers door de kiezer.

En de staat maar belastingen vangen en waar komt dat geld vandaan dan? Dat zijn geen mensen die netto belasting ontvangers zijn. Ja, echt, hoor.

Uiteindelijk gaat het drijven naar een volledige staat. Wat een hele geruststelling is, want wat drijft zinkt niet.

0
39 LanCaster

* Verwijderd door de redactie *

40 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2770Eh, mevrouw.Je vergeet even dat Olivia in @2730 MIJ van dingen begint te betichten. En zeg niet dat je Olivia niet in bescherming n...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Tussenderegels
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Komt ie wel erg goed mee weg nog vind ik, dit is pure moord....

6 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

FrisseBries
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd, Lilian. Ik wens je een goede zwangerschap toe....

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2767 Ja maar daar ga jij toch helemaal niet over wat iemand moet doen of niet doen. Dan daarbij iemand van paranoïde gedragingen betichten...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd Lilian....

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Mac Benac
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@158 Hoi Jack, lees even iets van een Wikipagina over het verschil tussen communisme en socialisme. Heb je je hele verdere leven iets aan. 👍...

10 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Bob Sleebaan
de tranen van Timmermans | Vrijspreker.nl

De man heeft een hekel aan de PVV kiezers en wil daarom zoveel mogelijk nieuwe kiezers binnen loodsen. "NietS nalaten om aan de macht te kom...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2764Ik heb inderdaad niets met rechtsextremisten. ...

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Nou, de getatoeëerde elite kan weer los.....................

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

JackKropotkin
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@157 Haha, als je alleen die regels van Jekkers liedje leest lijkt het wel erg op oubollig communistische nonsens. ...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Brazzers Hot Porn VideosNaughty America Xxx PornArab NakedBunny Madison PornForced Step Mom PornJacquieetmichel.rvXnxx Free VideoXnxx Body MassageGirls Romantic SexComic Porn FamilyVixen ConTharki BaapTheobrobinrAbha Paul PornJapan New SexPorn LikingRyan Conner Dick DrainersEraser NippleTelecharger XhamsterBri Blossom LeaksRon Jerimy PornDesi Gf Nude PicsHeroine Anushka Sex VideosCrystal Lust BlowPornos Francais AmateursWorld PornXnxx TurkHentai JqLucy Decoutere NudeXex GirlDeep Taboo ComNudest In PublicPovjoiHottest Young PornstarsStreep ChatOf Leak SitesMaria FordDesi Hot Web SeriesBrazzers Hot VideosAmature First Time AnalSteve Homes PornCampriveThicc PornFuckig BoobsThicccccXxx Video Full Hd MoviePorn Stepmom And SonGenshin PornDehya HentaiBigshemaleXxx Video Hd SleepingNude Movie In HindiHot Hunk PornFollo A Mi TiaMom Son Massage PornOmegle UnmoderatedOmgbigboobsKamasutra Vidio HotMen Sucking Women BoobsIndian Adult XxxAlana Haim NudeBelle Delphine Leaked VideosTop 10 Teen PornstarsHindi Me PornHollywood Sexy Video Full HdLaylareddAsia CreampiedBrazzers PageHindi Indian Sex HdCeleb SexPuretaboo XxxShowgirls Nude ScenesSaff Rose NudeItalian Mom PornPorn Video For IndianYung PornstarsMatildem PornMilf Fuck PornHot Porn BigGetteo PornGay Porn Step DadEnpornerDad Cums DaughterPics Of Lesbian PornBig Dicked TwinksAyleks PornVideosporno De GaysChoda Chodi PhotoThulasi NudeNixxdee PornCuckold TblrEpprnerCuckold Wife VideosDull Porn VideosRule 34 PicsMrs Incridible PornMia Khalifa Latest VideoDesi Xxx Video Mp4Jungle Love SexBf Download Bf BfOld PussyfuckThailandxxxListcrawler Fort WorthSlayed XxxJavgiruNutaku.ntePprno LegendadoRosasweet02Jlo NudesShailene Woodly NudesPawg SelfieMsfiiire LeaksHollywood Nude MoviesIndian Sex Vedios HdRamya Sexy VideoTransgenderpornBest Porn On TwitterVintag PornPornhudeMercedes Mcnab NudeLetfapPolly Shannon NudeWww Xxx Com 2018Nude TeenagesHorny HousewiveHaramase GameMina Ashido R34Teens FuckhardTying PornVrb PornHorny Wife PornVideo Pornos Gratis En EspañolLesbins HumpingLedyxenaHanging TitisPornstar SnapchatJules Jordan Porn VideosCumswallowcompilationWhipped Cream BikiniTean Mom PornCubbi Thompson PornSage The Flame PornTelagram PornCubanos PornMolly Mae PornstarDownloadsexvideoWife Is A NymphoEvolve FightsSexoduchaNude Deepfake