door Havermout in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 7
  • 547x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Volgens het NK-tribunaal is ze schuldig!

26
1 rolstoeltje

* Verwijderd door de redactie *

2 Lone Wolf

* Verwijderd door de redactie *

3 chouffleur

Gevaarlijk vrouwtje, blijf ze nog maar vasthouden.

3
4 Interessant

@1 nope volgens de aanklager is zij schuldig..

2
5 chouffleur

** gebruiker verwijderd **

Juffie denkt dat ze de domme goedgelovige Nederlandse rechter/OM in de maling te kunnen nemen, en dat lukt wellicht bij de goedgelovinge Nederlandse rechter/OM én vader maar niet bij de gemiddelde Nederlandse burger.
Juffie is/was gevaarlijk, juffie is/blijft gevaarlijk.

6 verwijderd2420

Deze vrouw is niet te vertrouwen.!!
En ze moeten haar gewoon vast houden.
Kinderen bij haar weg houden.
In pleeg gezin laten.
Ze is daar gehersenspoeld.
En ze speelt nu een spelletje om maar vrij te komen.!!

4
7 annie

* Verwijderd door de redactie *

8 Stachouwer

Dat mens is waarschijnlijk gehersenspoeld.

2
9 Kaksaboemsa

De suggestieve kop wordt in het artikel niet waargemaakt. Ik vond het AD het Telegraaf-niveau langzamerhand ontstijgen, maar je kunt dit wel een 'terugvalletje' noemen.

13
10 oeioeioei

@10 Idd, de kop raakt kant noch wal.

6
11 IAmLegend

,,Ik ben lang bezig geweest mijn mooie, maar naïeve dochter weerbaar te maken in de maatschappij. Dat is niet altijd gelukt. Daarna ben ik een jaar bezig geweest haar weg te krijgen uit Syrië en Irak. Nu ben ik bezig haar uit de handen van de Nederlandse overheid te krijgen. Het voelt als Kafka.” De bewering van het OM dat Laura mogelijk door IS met een opdracht naar Europa is gestuurd, betitelde hij onlangs in een interview met NRC als onzin. ,,Ze hebben daar te veel Homeland gekeken.”

Beetje maf om het OM te kakken te zetten als je in bezit bent van zo'n dochter:

"En prikte al snel door de IS-propaganda heen. ,,Mannen onderdrukken er hun vrouwen, kinderen spelen executies na. Het bleek al snel dat het mijn slechtste beslissing ooit was om daar heen te gaan.” 

Volgens mij had zij te veel naar little house on the prairie gekeken en haar vader teveel naar Derek Ogilvie...

Ik blijf erbij, dit soort mensen moeten hier niet zijn en als het niet anders kan, iig buiten de maatschappij houden, je kan met dit soort volk niet het risico lopen dat je er naast zit, de belangen wegen daarom zwaarder voor de samenleving dan van het individu...

1
12 ActiveRush

''Er zijn de afgelopen jaren zo’n 270 Nederlanders naar het strijdgebied in Syrië en Irak gereisd. Zo’n 50 van hen zijn weer terug.''

Zitten die 50 opgesloten? Ik vermoed het ergste Nederland kennende.......

1
13 Hefan430

@13 Dat is nu een belangrijk verschil tussen Nederland en pak hem beet IS. Nederland is een rechtsstaat en daarin wordt je pas opgesloten als je gestraft bent of in afwachting van een strafproces waarvan je in redelijkheid kunt verwachten dat het tot een veroordeling met een forse gevangenisstraf kan leiden. Als we dat gaan veranderen, heeft het ook geen zin meer om tegen IS of radicalisering te strijden.

9
14 oeioeioei

* Verwijderd door de redactie *

15 Lone Wolf

Het is een islamitisch kreng die haar kinderen gebruikt voor een veilig en makkelijk leven.

3
16 Karl

"In juli 2016 duiken Laura en Ibrahim op aan de frontlinie in Irak. Ze rennen naar het gebied dat in handen is van Iraakse Koerden. Ibrahim raakt daarbij gewond en blijft achter. Hij wordt maanden later, schijnbaar nog steeds als IS-strijder, gevangen genomen door een Iraakse militie."
Lijkt erop alsof Ibrahim ook wilde vluchten/haar geholpen heeft met vluchten.
"In verklaringen tegen de politie vertelt ze dat Ibrahim haar tegen haar wil mee heeft genomen naar Syrië. Hij mishandelde haar ook. Eenmaal in Syrië komt ze er, naar eigen zeggen, snel achter dat dat niet het leven is dat ze wil."
Een beetje tegenstrijdig....

1
17 RobP

@8 , Wat een lage k#t opmerking.

3
18 Weet geen naam

Goed nieuws voor de rechter. Hij kan een dagje vrij nemen.

Nieuwskoerier lost het wel weer op. question question

4
19 Weet geen naam

@14
Dit soort mensen zijn een gevaar voor de samenleving waardoor deze gewoon tot hun rechtszaak vast horen te blijven zitten:

''Als de verdachte nadat hij is aangehouden nog maar 3,5 maand vastgehouden kan worden is dat problematisch.

Daarom bestaat de pro-forma terechtzitting in het Nederlandse recht. De officier van justitie kan een voorlopige dagvaarding indienen, waarna de zaak op zitting komt en direct wordt geschorst (uitgesteld). De verdachte blijft dan langer vastzitten. De grens aan deze mogelijkheid wordt aangegeven door artikel 5 van het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens (EVRM), waarin staat dat de verdachte binnen een redelijke termijn berecht moet worden. Gebeurt dit niet, dan betekent dat in de regel dat de verdachte in geval van een veroordeling strafvermindering krijgt.''

0
20 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

21 Lone Wolf

Sorrie maar ik geloof er geen barst van.
Hele programma's worden gevuld met name in het begin, met de moordpartijen en zij weet van niets.
Misgegokt en wil nu graag terug naar het veilige vangnet.

Gewoon 4 jaar in het hok mocht er nog sympathie zijn is het dan weg.
Tevens een prima waarschuwing voor de andere dwazen.

0
22 Eastwood

@13 nee dat blijft waarschijnlijk gewoon een netwerkje van zichzelf IS slachtoffers noemende mafkezen.

Je hoeft je weinig te verwonderen als mevrouw naïef volgend jaar ook weer zon succes verhaal aan de haak heeft geslagen.

0
23 Eastwood

@22
4 jaar in het hok is veels te kort.
Ik zou zeggen opsluiten en de sleutels vernietigen.
Ik hoop dat ze nooit meer vrij komt!

0
24 Blastoom

Ik neem aan dat, gezien de huisregels dat beledigen niet getolereerd worden, reactie 8 door de redactie verwijderd wordt.

(Waarschijnlijk een aanname tegen beter weten in zijn, aangezien de redactie beledigen en haatzaaien tot kunst heeft verheven).

5
25 rolstoeltje

"De man van 'jihadbruid' Laura H. (21) wilde het liefst in Nederland of in een ander Europees land een aanslag plegen. Dat vertelt de jonge moeder van twee kinderen vandaag voor de rechter.

,,Mensen praten er daar gewoon over dat ze aanslag willen plegen. Zo werkt dat in IS-gebied. Dat is niet stiekem ofzo", klinken de woorden van H. in de rechtszaal. Ook haar man vertelde haar wat hij van plan was. Wanneer de officier van justitie vraagt of ze gehoord heeft dat andere mensen aanslagen wilden plegen, antwoordt ze: ,,Ik las berichten van Ibrahim op Telegram. Daar stond dat."

Anderhalf jaar nadat Laura H. samen met haar twee kinderen plots opdook voor de camera van een Koerdische tv-zender in Irak, staat ze nu voor de rechtbank in Rotterdam. Zelf zegt ze, met hulp van haar vader in Nederland, gevlucht te zijn uit het kalifaat. 

Ze houdt vol dat ze voor haar vertrek naar IS-gebied echt niet wist wat zich daar afspeelde. In Irak kwam ze pas achter de gewelddadige bedoelingen van IS en wilde ze na een paar maanden weg.
H. verklaart uitgebreid hoe ze onder invloed stond van haar gewelddadige man. Toch bleef ze bij hem, want ze was in de war en wilde iemand zijn. Over haar islamitische geloof verklaarde ze vanuit haar behoefte om ,,ergens bij te horen".

Beetje tegenstrijdig met het volgende:

"Laura H. reisde in september 2015 met haar man Ibrahim en haar twee kinderen via Turkije naar Syrië. Ze sloten zich aan bij IS en leefden onder meer in Raqqa, de hoofdstad van het kalifaat. Laura wil echter al snel weg uit het strijdgebied en communiceert via codewoorden met haar vader over een ontsnappingsplan. Haar vader, die in Nederland woont, krijgt daarbij onder meer hulp van een Duitse deradicaliseringsexpert en betaalt 10.000 euro aan tussenpersonen.

In juli 2016 duiken Laura en Ibrahim op aan de frontlinie in Irak. Ze rennen naar het gebied dat in handen is van Iraakse Koerden. Ibrahim raakt daarbij gewond en blijft achter. Hij wordt maanden later, schijnbaar nog steeds als IS-strijder, gevangen genomen door een Iraakse militie. Waar hij nu is, is onduidelijk."

Ze reist van Turkije naar het kalifaat in Syrië met manlief en kids, daar komt ze snel achter hoe ze zich vergist heeft betreft het kalifaat en haar gewelddadige man, ze besluit de hulp van haar vader in te roepen, deze betaald 10.000 euro aan een deradicaliseringsexpert en een vluchtplan is gemaakt, maar ze vlucht blijkbaar niet alleen want zij en manlief duiken op in Irak en proberen redding te zoeken in het gebied dat in handen is van de koerden, hierbij raakt manlief gewond en zit daar nog steeds vast, deze manlief was schijnbaar ook van plan om deze kant op te komen om een aanslag te plegen, dat dit dus mislukt is doet haar (Laura) nu een verhaal op te hangen dat zij ook voor manlief aan het vluchten was....tja!, erg geloofwaardig natuurlijk..

0
26 ActiveRush

Laat lekker zandhappen. Verder geen aandacht meer aan besteden. En zeker geen hulp geven.

0
27 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2880 Kom maar https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wmXFV9N7D6I...

1 minuut geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

DikkeTor
Offtopic

Ik ven vanaf hier verplicht om Ron ronduit inelkaar te mepper men een gespijkerde knuppel XD...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

de prachtige tijden toen je Win95 wou installeren maar free-dos gaf DE error XD...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

toch knap DAT het Bill ...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 Jij toch Tor... 😉Maar toch knap het Bill het gelukt is. Nu is het bedrijf 3 triljoen dollar waard. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

9 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Iets meer dan 10.000 regels code voor versie 1.25. Dat maakt het schattig?...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Oh... dat is wel leuk om te zien. Met veel van die dingen is het zo, als je ziet hoe ze het hebben gedaan, dan denk je van dat had ik ook kunnen...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@16 Zou best kunnen. Aan de ene kant zegt men dat de welvaart van hier overgeheveld moet worden naar Afrika. Volgens mij gebeurt dat ook. Aan de...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een zware crimineel @@, of ja, ik ben een draaideur crimineel, mocht je een draaideur missen XD weet je waar die gebleven is :P...

17 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Bf Video LAmatuercreampiesReal Futanari PornSlow DeepthroatingUpskirthairyKashmira Shah NudeIndian Girl SuckingMia Khalifa PronhubSenilion SexBabysittwr PornAlexander Daddario NudeMia Khalifa BeegHot And Sexy Ladies NakedDesireedesirexoxoRei Zero HentaiIndian Desi Chut Ki ChudaiNude Step DaughterHot Scenes Of Web SeriesSarah IllustratedMilfmomsAdult Search AtlantaJada Kingdom NudeLauren Graham NakedXnxx First Time Sex VideoJodhpur SexAnal Home WifeStacy Cruz HdGlasses PornstarMoaningsexStephen Amell NudeLily Love CreampieMelody Marks TeenfidelityPorn GratsXxx SwxMakima+hentaiMarathi Sex BpViolet Summers LeakedExcogi DillonSexo PornPublic FistingXvid AmateurSuper HqLisa Kudrow NudeStars-766Alex Grey PaintingsPorn Indian Model3xxx Video BanglaAnime Porn ArtOculus Porn GamesWww.onlyfans.comPornos AmadorasMissionary BoysSex Video Hd Picture89 Sex VideoLive SezBest Porny MoviesRose Mciver NudeRussian PornKatrina Colt PornhubVídeo De Pornô GrátisSucking Milky BoobsSex MassageSasur Aur Bahu Ka RomanceGujrati XvideoSaree Sex DownloadHairy Gay Porn VideosSara MinxJust Wingit LeakBest Anime Sex MoviesJavfatherinlawWives Nude BeachAntonio SuleimanCartoon Amine PornEmily PiexoSilk Smitha SexyLesbian Porn CompilationSexiext PornVideo Hot SexsiOrgy PorntubesVideo Nuru MassageXxx Desi BpBrazzer Mom DownloadLela Star And Keiran LeeBlondie Fesser'sJesse PornPov SexualEscorte Girl ParisFotos PeladasNaomi AlicePassed Out PornhubAlison Tyler HdHut SexFilme Pornô Com CoroasTatu BabyCapture PornhubIndian Hard FuckXxx Com Indian BhabhiWoodsman CastingGloryhole SeallowDirty RoulletteAsian Free PornHollywood Movie Sex XnxxHand FacherNude In PblicCfakeEscort WomenShemalezHentaizaoNaruto Animation PornSukihana SquirtGorgeous Lady PornMarina ShiraishiHypnotized Porn GayLana Rhoades SexiestPorn LuxMother Daughter NudismFamily Sex VideoAnal Gamg BangHd Porn WebPlayboy FoursomeItalian FuckWww Sexi MovieUnfaithful Sex MovieBlack Moms HornyWww.ruenue.frNinounini ScatWww.xbxx ConYalkMalaika Arora Hot SexyStepmom Porn XnxxTessa FowlerFresh PussySex Videos Hd TeluguComic XxxxThay Ksada PornôBigfuckFree Doggystyle PornNamigonewild SpankbangVogovTamil Blue PadamBeach PussyVietnmese PornStrip TwisterClub UpskirtPics Porn FreeSexy Naked BabesLana Rhoades PornsCeleb GatesSexo Amador Com TravestisCoger A Mi Suegra