• 6
  • 820x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Joden hebben een groot probleem met joden die zij minderwaardig achten. Behalve het stelen van deze kinderen uit Jemen, die te verachtelijk waren om voor mens te worden aangezien, zijn er ook 6000 direkt dood gegaan aan 'experimenten' waarvan iedere arts je met zekerheid kon en kan vertellen dat die tot de dood leiden. De rest was meteen voor het leven letterlijk verkankerd. http://www.dailymotion.com/video/x24gcof_the-ringworms-children-documentary_news
en
"We have to understand the tragedy of the treatment of Yemenite children against the backdrop of this racism. The state employed doctors and bureaucrats who often saw these Jewish immigrants as lumpenproletariat in the words of Jewish Agency executive director Dr. Giora Yoseftal. They were “human material,” living in squalor and stereotyped in the media of the time as sickly, disease-ridden, dirty, corrupt and “feral.”
http://www.jpost.com/Opinion/The-tragedy-and-shame-of-1950s-Israels-treatment-of-Yemenite-children-476888
Over ontmenselijking gesproken. En dit slag gekken zal de Palestijnen behandelen als mensen? Hah!

11
51 Ness

@47 Het gaat hier over agrarische gronden in Palestina; niet in Israël. Je vergist je.

20
52 Barbapapa-7,5

Als dit bericht op waarheid berust is het wederom een schandalige actie, in een zeer lange lijst van het IDF. Maar daar mag je helaas niks van zeggen want dan ben je een Jodenhater. Kritiek op beleid staat in het geval van Israël gelijk aan haat op een etnisch/religieuze groep.

10
53 Gewoon een student

@26 Mrs. K

Als vrouw verdedig je veelwijverij??
Het zijn toch echt Israëlische rabbijnen en het joodse Opperrabbinaat die dit promoten!

Israëlische rabbijnen promoten polygamie

Volgens de Joodse wet mogen vrouwen niet met meer dan één man te trouwen. De wet staat echter wel toe dat mannen met meerdere vrouwen trouwen. Dat meldt de Israëlische nieuwswebsite ‘The Times Of Israel’.

https://visie.eo.nl/2017/01/israelische-rabbijnen-promoten-polygamie/

Rabbijnen: ‘Polygamie is oké’

In Israël krijgen jaarlijks tientallen Joods-orthodoxe mannen toestemming van met het rabbinaat verbonden rabbijnen om een tweede vrouw te huwen, een praktijk die in strijd is met de Israëlische wetgeving. Desalniettemin zou een netwerk van vrome religieuze voorlieden deze zogeheten polygamie zelfs actief stimuleren.

Om bewijsmateriaal te vergaren, gebruikten de journalisten van Channel 10 onder meer een verborgen camera. Het proces om een tweede vrouw te kunnen trouwen kost volgens hun bevindingen ongeveer een jaar en verloopt via een tweetal rabbinale rechtbanken, waaronder het Opperrabbinaat.

http://www.joods.nl/2016/12/rabbijnen-polygamie-is-oke/


The Times of Israel:
In defiance of Israeli law, polygamy sanctioned by top rabbis

The rabbi showed the reporter a letter — written on official government stationery and signed by the Jerusalem Chief Rabbi Shlomo Amar — permitting him to marry a second wife. He claimed that it took him over a year to receive the authorization, after first requesting permission from the local religious court before gaining authorization from the Supreme Rabbinical Court.

En een pittige reactie op deze walgelijke uitwassen van Israëliërs noem je jodenhaat??

18
54 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

55 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

56 Uit Den Haag

@43 Gonnie uut Grunn

Je schrijft:
Het is meer iets dat er mensen zijn die er van alles bijhalen als ze hun gelijk niet kunnen krijgen. Dan gaan ze of-topic

Waarom reageer je dan nooit op mensen die niet alleen off-topic gaan maar ook nog een fatsoenlijke discussie onmogelijk maken met smerige en ongefundeerde beschuldigingen zoals @2 Hefan430 die schrijft:

''Begin 2009 begon Hijmans met zijn blog ‘Abu Pessoptimist’ uit boosheid over de aanval van het Israëlische leger op Gaza'' Echt objectief is hij dus niet. En TS is al helemaal een en al jodenhaat'??

Compleet off-topic dus, een karaktermoord, maar dit vind je wel prima??
Is het dan niet logisch dat anderen hierop reageren en hun gelijk proberen te krijgen??

17
57 Uit Den Haag

@43 Gonnie uut Grunn

En als ik @1 weerman lees, zie ik alweer geen boze reactie van jou omdat hij er 'de halve wereld' bij haalt en off-topic gaat.....

Ben je misschien een beetje selectief boos?? question

17
58 Uit Den Haag

Als ik zie wat Israël allemaal wél doet voor haar 1,6 Arabische inwoners, Westbank en Gaza, dan zal dit verhaal op z'n hoogst de halve waarheid zijn.

4
59 Dune

@57 Waar gaat hij/zij of-topic? Hefan 430 reageert op de het bericht en op de TS. Als je de reacties leest van zowel je zelf alsook barbapapa en meerdere gooien jullie nogal de inwoners van Israel en Joden door elkaar. Jullie beginnen over de politiek van Israel en tussendoor komen de beschuldigingen aan de Joden. Dat maakt verschil omdat onder de inwoners van Israel zich genoeg Palestijnen/Arabieren bevinden. Mij persoonlijk maakt het niet uit maar maak gewoon je punt. Heb je een hekel aan de inwoners of de regering van Israel.

2
60 Gonnie uut Grunn

@58 Omdat hij gelijk heeft. Hij haalt er de halve wereld bij terwijl jij de rest er bij haalt, evenwicht toch

2
61 Gonnie uut Grunn

@49 “Lees de talmoed, en kijk of jouw oren nog op de goede plek zitten na het lezen over kinderoffers. Van JOODSE kinderen.”

Daar hebben ze vast matzes van gebakken! Of deed men dat nou alleen met christelijke kindertjes?

Ik kan jou dus echt niet meer serieus nemen.

3
62 Mrs. K

@60

Hefan430 is een moslimhater. Beetje selectief van je om daar waarde aan te hechten.

5
63 Liwwie

@53 “Maar daar mag je helaas niks van zeggen want dan ben je een Jodenhater.“

O ja? Wie zegt dat dan tegen jou? En wie heeft hier geschreven dat je een Jodenhater bent als je dit veroordeelt (áls dit waar is: wat niet aangetoond is en imo ook onmogelijk gezien de geografische ligging). Niemand.

Dit Calimero-gedrag zie je ook steeds weer terug. Nog voordat iemand die kritiek heeft geuit op Israël antisemiet is genoemd begint men al te janken over beschuldigingen van antisemitisme.

6
64 Mrs. K

@54 Ga toch weg met je lachwekkend doorzichtige framing. Waar heb ik geschreven dat ik voor polygamie zou zijn? Ik veroordeel het ontmenselijken van groep en het antisemitisme hier.

5
65 Mrs. K

@60 Dat lijkt me een vraag waarop het antwoord wel duidelijk is question

Het gaat hier om Joden en niet om Israël. Door bepaalde reageerders worden bloedsprookjes en andere rotzooi gepost en dat wordt nog geplust ook. “Maar zodra ik kritiek op Israël uit ben ik antisemiet” lezen we hier van sommigen. Dat niet direct, maar met al die hypocrisie zijn diegenen voor wat betreft hun mening over Israël zeer eensgezind met de antisemieten die hier bloedsprookjes verkondigen en andere Jodenhaat ventileren. De antisemitische bagger komt hier vanzelf wel bovendrijven. En die zogenaamde “Israël-critici“ hoor je er dan niet over...

6
66 Mrs. K

@63 Hefan 430 reageert on-topic dus waarom geen waarde aan hechten? Er gaan meer mensen of-topic dan reageren op. En waar jij je in vergist is dat mensen geen moslimhaters zijn maar islamhaters. Dat is een verschil toch. Of zijn alle moslims aanhangers van hun boek.

3
67 Gonnie uut Grunn

@55 Ah, nu begint het me duidelijk te worden. Ook jij gelooft dus in complotten. Naast het complot over het met opzet bezorgen van kanker aan kinderen met ringworm geloof je vast ook in Joodse wereldheerschappij en bloedsprookjes.

Over de door jou aangehaalde documentaire:
“It is claimed in the documentary that the X-ray radiation used on the children was thousands of times beyond the maximum recommended dose[10] and it is suggested that the program was funded by the United States in order to test the effects of large radiation doses on humans. In fact, the treatment in Israel was the same as that used elsewhere in the world.[11] The documented dosages given to the Israeli children were similar to (if not less than) those administered to about 2000 children treated for ringworm at New York University Hospital between 1940 and 1959.[12] A study from the early 1950s found X-ray treatment effective in almost all cases of ringworm.[13]”

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ringworm_affair_(Israel)

3
68 Mrs. K

@50 In Israel bepaalt de Israelische overheid wat legaal is en wat niet.

3
69 bartislartfast

@52 Nee, het gaat over Israel, niet over Jordanië.

2
70 bartislartfast

@70

Het gaat over bezet gebied. Bezet gebied dient volgens internationale regels beheerd te worden. De Palestijnen hebben in Area A geen volledige zeggenschap net zo min als Israel dat heeft in area C.
Het blijven gebieden die onder de wetten van military occupation vallen.

14
71 Hendrianus

@69 : Nee, zoals al eerder gesteld bepalen de Oslo-akkoorden wat legaal is en wat niet.

6
72 Wendel

@24
Daar heb ik het over de TS. Jij dus. Jullie lezen ook maar wat je lezen wil he

2
73 Hefan430

@72 De Oslo accoorden zijn opgeblazen door de arabieren.

Israel maakt de dienst uit in Israel, en niemand anders.

3
74 bartislartfast

@68 : oh ja, een 'medische studie' die nergens op slaat. Je kunt ringworm behandelen met een potje creme van 5 euro ofzo. INTENSIEVE BESTRALING, op het HOOFD, voor ringworm? What's next, bestraling voor snotneuzen? Laten artsen dat 'onderzoek' maar eens onderzoeken dan zal het pure fraude blijken. Als er 5 of 6000 kinderen onder je handen doodgaan aan die bestraling zou er toch een belletje moeten gaan rinkelen, wat? Maar nee, 100.000 joodse en een onbekend aantal Palestijnse kinderen zijn via die bestraling voor het leven gehandicapt en/of heel jong gestorven. Die documentaire is een aanrader.
https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/what-is-the-treatment-for-ringworm

4
75 Ness

Dit is gewoon een strategische zet van Israël.
In het verleden zijn rond dit dorp verschillende schermutselingen waargenomen.
Het IDF heeft herhaaldelijk moeten optreden tegen palestijnen die met molotovcocktails en benzinebommen hebben gegooid naar Joden/Israëli's.
Wederom dreigden die schermutselingen weer de kop op te steken en dit is de reactie daarop.
Erg vervelend voor die palestijnse boeren die willen oogsten maar hun woede moeten zij richten op hen die het mogelijk hebben gemaakt dat het IDF tot deze maatregel is overgegaan.
Zij hanteren een bepaald beleid (zorg dragen/het beschermen van de eigen burgers).

De discussie over dit soort zaken zou internationaal ook eens anders gevoerd moeten gaan worden.
Nu lijkt het net of Israël/het IDF het zo doet dat die palestijnse boeren, net op het moment dat zij kunnen gaan oogsten, hun dat om die redenen belet wordt.
De werkelijke redenen voor dit soort maatregelen worden niet benoemd.
Niet op blogs als deze, niet in onze journaals/media.
Alleen dat de gemene Joden/Israëli's/IDF weer een stukje land afrastert van de 'onschuldige en zielige' palestijnse boeren.
Over de werkelijke redenen gaat het bijna nooit.

4
76 Malinois

kan Nederland dat ook niet doen met islamitische gebouwen en huizen? Een hek met prikkeldraad er rond?

1
77 Jan met de korte achternaam

@76

Dat is inderdawd de bekende smoes, veiligheid. In werkelijkheid wil Israel zich deze grond toeeigenen voor verdere uitbreiding van de naastgelegen nederzetting. Ordinair landjepik dus.

12
78 Hendrianus

De realiteit is dat Israel de boel moet afbakenen voor de veiligheid.

Jodenhaters verzinnen daarop smoesjes als dat Israel het zou doen als ordinair landjepik.

2
79 Gershom

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

1 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

2 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Booloo PornOiled OverloadNaked VrSashimi ShushSara Luvv PornModelpovDesi ZavazaviBest Search Engines For PornKelseyswrld NudePornvedeiosSex Video Com DesiMy Cute Roommate WalkthroughChut Dikha DeTwerkassNasty Girl PornDva Overwatch PornHentai ShortsBengali Xnx VideoWw Telugu Sex VideosKiss Xnxx ComTanetsuke Oji-san To Ntr Hitozuma SexIndian PprnWorlds Biggest BootyX Xx OkArtificial Intelligence Porn VideosTouhou HentaiPorn Videos Indian HindiMuslim Fuck VideoHindi Adult SexHot Smooch VideoAnime Boobs VideoYour Daily PornPorn PixRakhi Sawant Nude PicsJosex PornSuck Breast LesbianSex Loan LuanLesbiangangbangTahnee Welch NudeHot Scarlett Johansson PicsMermaidswhoreMilfs30Spanking PovXxxx XvideoSmothe PussyNapa Valley NaturalsGay 3someHot Mms PornGujarati Hd Sex VideoCory Chase Family TherapyProstate HandjobMulheres Peladas VioSeriesonlinehd TvAishwarya RaixxxPorn Hd Video.comNude Couple SelfiePorn From The 80sLeilani LeanneMom Son Homemade PornAdult EscortPetitepornResmi Nair SexOrgie SexsRubias FolladasOil OverloadPornhub WebsitesLove SexxxHungry PornSaritha Nair PornTeens Nude At BeachSlut Talk PmvBbwhotwifeDream PornmoviesCapscumingOnline Stripping GamesGames Of DesirDesi Gay PronBotal Sex VideoStatewins NudesChennai SexGabbie Carter BbcJapanese Cuckold VideosMovies With Real SexGushing PussyFnaf Roxy PornXxxratedTeen Blowjob PornPetfect PornCelebrity NakednessSex Video Full Hd 2019Poolside Lesbian PornReal Sex Sunny LeoneMom Shared Bed With SonCharli Phoenix PornLatino Naked MenWet&puffyHotwifegifBangbros BangbusKatty Pary NakedNina Agdal NsfwAdult WebcamVeporsVimeo EroticismPornhun.premiumSeix XxxHillary Fisher NudeIndian Vintage Porn MoviesBrazzerz Porn HdAnal LebiansFree Porn ThreesomeOily PornstarsPornogay VideosIndian Bangla X VideoUzaki Chan Wants To Hang Out PornClassic X VideoWedding First Night PornMother Exchange 5Cumming In CoffeeDaddy Sucking DaughterAsian Naked MassageFamily Bi PornSlixaHottest Porn BlackAmateur Anal VideosJerking Off Old MenEporn DownloaderEmbrassed Nude FemaleBangla Pon VideoBahan Bhai Ki Chudai HindiShufuniMeagan Hall XxxAndroid 21 HentaiJordan Bush NudeXxxcdMost Viewed PornstarWw Sax ComHandsome Gay SexNaughty America MilfAmisha Patel PornWww Xxx Porn ComMother And Son Forced PornCaset CalvertWhoer.toHentai Char MugenOrn TubeSkokka SmVideo Pirno GratisTamilnadu Sex Video HdIncestflix.conGolshifteh Farahani Naked