Zwartboek NOS journaal (vrijspreker.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Overig  ·  145 Reacties

  • 33
  • 1649x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 reality

Een goede aktie van Karskens. Maar om mee te helpen moet je iedere dag minstens 1x naar het NOSjournaal kijken. Hoeveel mensen hebben dát ervoor over?

12
102 Ness

@100 De gevolgen van partnerkeuze , ouderschap en het effect hiervan op kinderen op de maatschappij.

6
103 solidsteel

@100 Ik ben erg tevreden over mijn partner en zij over mij. Mijn kinderen doen het goed, zijn gelukkig, houden van ons en vice versa. Daarnaast heb ik begrepen dat ik een zinvolle bijdrage heb geleverd aan de maatschappij. Tenslotte ben ik blij dat iedereen in dit land zijn eigen partner mag kiezen.

10
104 reality

Dat is mij sinds dat voorval met Poetin al wel meer dan duidelijk ... en na de reorganisatie bij de NPO, is de 'publieke omroep' sowieso niet meer dan 'zendtijd voor politieke partijen', met 'iedere zuil' zijn eigen TV kanaal... dat was het natuurlijk altijd al, maar de propaganda (en het uitermate belabberde TV aanbod) loopt inmiddels zo de spuigaten uit dat deze zenders gewoonweg niet meer te vertrouwen zijn... Net zo min overigens als de grote kranten in Nederland, die zonder enig zelf denken, noch hoor of wederhoor, de kul van het ANP (Algemeen Nederlandse Propaganda) kopiëren en afdrukken.

We leven in belabberde tijden !! en het is uitermate sneu te constateren dat we sinds de millennium wisseling in de westerse wereld enkel achteruit zijn gegaan als het gaat om 'betrouwbaarheid, transparantie, eerlijkheid, openheid en vooral VRIJHEID'.

9
105 mightimouse

@105 ik zou bijna medelijden met u krijgen. Is uw leven zo ernstig mislukt? Hebt u misschien hulp nodig? De Publieke omroep heeft uitstekende programma’s. Wel eens van zembla, buitenhof etc gehoord? Vast niet. Gelukkig maar dat we niet allemaal naar de commerciele zenders hoeven te kijken. Mocht er hier geen behandeling voor u zijn, mag ik dan voorstellen dat u in het land van uw vriend Poetin gaat wonen? Uit alle reacties hier van u blijkt dat u dat systeem adoreert. Hoeft u hier ook niet meer zo te klagen.

15
106 reality

@97
En u bent gepensioneerd? Je zou toch zeggen dat je dan wat rustiger in je schoenen zou staan. Maar succes ermee (ouwe gek question )

6
107 Hefan430

@107 wie denkt u dat u bent om een oordeel over mij te hebben. Misschien hebt u het over u zelf? Weleens aan zelfreflectie gedaan? Het lijkt er niet op. Tenslotte getuigt u gedrag hier van weinig fatsoen. Spreekt u altijd zo zonder respect over anderen?

7
108 reality

Alle respect voor deze eminente journalist.

5
109 Wil je niet weten

Gaat het schuim weer op uw kaken nav een heel onschuldig berichtje van mij. Betekenis van smileys is u blijkbaar onbekend. Zal de leeftijd wel zijn question

6
110 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

111 reality

@111 Nogmaals: bluf. Getrol zonder inhoud.

4
112 Dune

@111
Zit goed met je ouwe narcist

6
113 Hefan430

ja, want arnold is veelzijdig...

3
114 pizzafried

@111 niets bluf, ga het maar regelen, evt met de pers er bij. In tegenstelling tot uw nietszeggende oneliners hier, heb ik artikelen gepubliceerd en lezingen gegeven in landen waar u alleen maar van gehoord hebt op tv of internet.

7
115 reality

Karskens is al een aantal jaren van het padje. Het lijkt mij typisch een gevalletje van PTSS.

15
116 oeioeioei

Misschien maar eens het stuk van Leon de Winter lezen.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/472121/nos-journaal-is-een-oordelend-medium

Vallen de schellen je van de ogen.

Voor de rest: Goed initiatief van Karstens waar niemand tegen zou kunnen zijn.
Vindt hij niets, prima, niets aan de hand en gewoon doorgaan.

Vindt hij wel wat, dan ook prima, aanpakken en doorgaan.

6
117 BenErWeer

@115
Jaja, en ik ben al multimiljonair sinds mijn 5de en heb alle presidenten van Amerika de hand geschud.
Echt waar hoor..

3
118 BenErWeer

@115
In @108 uw tekst (en ik quote): "Tenslotte getuigt u gedrag hier van weinig fatsoen. Spreekt u altijd zo zonder respect over anderen?"

Waarop u in uw post @111 zegt (en ik quote alweer): " U bent een triest mannetje."

En u heeft uw mond vol van respect en weinig fatsoen?
Ok, hebben we dat dan ook weer gehad.
Aangezien u zelf stelt een 'soort' van leraar te zijn weet u vast wel wat er met 'hypocriet' bedoelt wordt toch?

Of toch maar even voor de zekerheid het linkje toegevoegd: https://nl.wiktionary.org/wiki/hypocriet

5
119 BenErWeer

@117 Inderdaad. Vreemd dat mensen daar tegen kunnen zijn. Tenzij ze bang zijn dat "hun waarheid" gaat wankelen.

3
120 Dune

Dat hoeft hij voor mij niet te bewijzen. Dat weet ik al jaaaren.

Als je het wereldnieuws wilt weten dan moet je internationaal TV kijken en veel tijd op het internet doorbrengen. Met een analytische geest kom je dan een heel eind. Maar het beste kun je je specialiseren op nieuws uit een bepaalde regio. Het is ondoenlijk om de hele wereld bij te houden.

4
121 manpower

@117 Leon de Winter is nu ook niet de beste bron, die is ook niet bepaald politiek neutraal te noemen. En zoals eerder gemeld: van links af gezien lijkt het Journaal rechts en van rechts af gezien lijkt het links. Conclusie het is zo neutraal als mensenwerk maar kan zijn. Daarmee zeg ik niet dat het Journaal nooit fouten maakt, daarvan zijn er vele te vinden, maar ook dat is niet anders dan bij andere nieuwsmedia.

12
122 oeioeioei

Dat het NOS journaal éénzijdige berichtgeving geeft is mij al jaren bekend.
Wiens brood men eet wiens woord men spreekt.

5
123 Eric

@112
"Leon de Winter is nu ook niet de beste bron"
Waarom niet? Kunt u zijn beweringen weerleggen?
Zo ja, waar kan ik uw onderbouwingen daarvan staven?

Voor de rest bent u het dus wel met mij eens dat het een goed initiatief is van Karstens?
En zo nee, waarom dan niet?

6
124 BenErWeer

* Verwijderd door de redactie *

125 Captain Hero

@119 ik nodig ook u uit om het gesprek in persoon aan te gaan en niet hier wat losse opmerkingen te plaatsen. Ik zie dat u ook een nieuw woord hebt ontdekt. Vooral blijven koesteren. Wees blij dat u in deze democratie met vrije pers woont. kijk een om u heen in de wereld en besef hoeveel geluk u hebt.

7
126 reality

Ik herhaal maar een keer wat ik al eerder intoetste:

het NOS-journaal is niet objectief en al evenmin onafhankelijk. Nooit geweest. Jaren geleden was er al groot rumoer en onrustig geschuifel. omdat de Redactie geen "redactiestatuut'' had.
In het geval dat het nieuws in conflict kwam met de omroepbazen of de politiek, trad de mening van de leiding of de politiek in de plaats van de waarheid.

Het journaal komt voort uit de gezamenlijkheid van de omroepen en de oude verzuiling.
Het NOS-journaal is "pluriform". Dat wil zeggen, beste mensen, dat de Redactie het nieuws inkleurt naar de standpunten en politieke belangen van de oude "levensbeschouwelijke stromingen'' , zoals we dat rond 1960 plechtstatig noemden: sociaaldemocraten, hervormden, gereformeerden, rooms-katholieken, vrijzinnigen en liberalen, Punt.
Alle nieuws dat het Journaal brengt, is ook heden ten dage bedoeld om de mening van de burger te kneden naar de mal van PvdA, CDA, D66 of VVD, desnoods Groen Links , CU en SGP. Het is een gereedschap om de publieke opinie te leiden en misleiden.En dat is het ook altijd geweest: zachte en soms harde propaganda.

Wie journalistiek wil bedrijven heeft bij de NOS/NPO (VARA, NCRV, KRO, AVRO, EO) geen poot om op te staan. De journaallezers zijn uiteindelijk opiniepresentatoren.
Bedenk, het woord ''pluriform'' betekent zelf al niets anders dan dat je meerdere meningen kunt plakken op één en hetzelfde feit.

Karskens kan het NOS-Journaal gewoon publiekelijk benoemen voor wat het is en dat aan de hand van voorbeelden aantonen.
En dat zal hij regelmatig moeten herhalen.
Proberen het Journaal te veranderen is zinloos, want dat kan de politiek niet trekken.
Waarschuwen en zelf een goede nieuwsvoorziening voor de burger opbouwen , weg van de Haagse opiniebubbel, is het enige dat er op zit.

5
127 stanley.staatsman

@105 Elke redacteur, elke journalist heeft financiële verplichtingen zoals bijvoorbeeld een hypotheek. Het best beproefde wapen in de wereld is "schuld" creëren.
Een journalist bijt niet de hand die hem voedt. Mensen als Arnold Karskens zijn uniek. We moeten hem koesteren en vooral goed naar hem luisteren!
En hopen dat hij geen "hartaanval" krijgt zoals zijn onlangs overleden collega Dr. Udo Ulfkotte die een boekje open deed over de invloed van geheime diensten op de pers.

Dr. Udo Ulfkotte: “Gekaufte Journalisten”, ex journalist Frankfurter Algemeine nu klokkenluider over de invloed van geheime diensten (BRD, CIA) op de media.
Meer op zijn website: http://www.ulfkotte.de/
Aanrader: http://www.ulfkotte.de/18.html

@127 +++++

2
128 logikus

Ik hoop van harte dat de heer Karskens voet aan de grond krijgt in deze zaak. Persoonlijk twijfel ik al een aardig tijdje aan de objectiviteit van de belangrijkste nationale nieuwsvoorzieningen die door zowel de publieke als de commerciële omroepen verzorgd worden.

3
129 DruppeltjeDrie

@86 : Pure bluf bij gebrek aan argumenten.

3
130 Wendel

Volgens mij wordt je hele leven er een stuk genoeglijker op als je je gewoon, in de goede zin, er mee bemoeit om het leven in je directe omgeving een stukje prettiger/beter te maken, dan om je druk te maken (of geïnformeerd te zijn) over allerlei toestanden in de wereld waar je sowieso geen invloed op hebt. Je kunt beter je buurman een handje hel-pen met het knippen van de heg, of zo, dan je drukmaken over die armdrukwedstrijd Trump versus Kim-weet-ik-veel..
Maar ja, daar zit Karskens niet voor, natuurlijk.

3
131 handsfree

Ik vind het een chagrijnig mannetje bij wie nooit iets deugt.
Behalve hij en zijn mening natuurlijk.
En heeft iemand een andere dan wordt hij onhebbelijk( zie zijn tv.optredens)
Dus onderhand interesseren mij zijn uitlatingen niet meer.
Kennelijk ben ik niet de enige want hij wordt niet meer zoveel gezien op de tv .
Vandaar kennnelijk dit zwartboek ha ha.
Typisch Karskens.

8
132 No newstoday

@128

Dat verhaal over de hand die hem voedt , geldt dan voor iederen die in loondienst is.
Dat houdt in dat iedere werknemer die iets bij je komt doen , kan liegen over de kwaliteit producten die hij gebruikt .
Zelfs de verkoper in een winkel kan je dan zooi voor kwaliteit verkopen.
Geldt ook voor de heer Karskens .
Ook bij hem moet de schoorsteen roken .

7
133 No newstoday

@132 Het gaat om de boodschap en niet om de boodschapper!
Vergelijkbaar met mensen met belangen bij de oude politiek die op Nieuwskoerier FvD willen beschadigen en niet in te gaan op de standpunten van deze partij maar allerlei beschuldigen uitten betreffende het karakter en privé leven van Baudet.

1
134 Conradijntje
135 De Antiheld

@2
Nee, waarschijnlijk niet. Dan zou er wel een links figuur opstaan om dat aan de kaak te stellen.
Maar maakt dat de leugens van NOS dan minder kwalijk?

2
136 beastyboy

@5
Misschien oud nieuws, maar niet minder waar.
Het is en blijft schandalig dat ze in het journaal met droge ogen verkondigden dat Putin niet reageerde, terwijl ze vlak daarvoor de reactie van Putin eruit geknipt hadden.
Dat zijn glasharde leugens en misleiding van de kijker. Dat moet gewoon niet kunnen bij een omroep.
En als ze er op aangesproken worden, dan wordt er niet gerectificeerd.
Het wordt tijd dat er bij de NOS wat koppen gaan rollen voor zulke misleiding. Het is namelijk een staatsomroep waar zulke politiek gekleurde propaganda niet zou mogen voorkomen.

2
137 beastyboy

@108
lol
Zegt reality.......
Uit eerdere discussies was al gebleken dat "reality" geen realiteitszin heeft en een compleet gebrek aan fatsoon.

5
138 beastyboy

De NPO moet geprivatiseerd worden. Dan zijn we van dit gezeur af.

Als onze gezondheidszorg en de zorgverzekeraars en de nutsbedrijven en het OV geprivatiseerd kunnen worden, dan moet dat zeker met iets onbenulligs als een omroep lukken.

We hebben NPO niet nodig. Ik kijk er niet naar, maar moet er wel voor betalen. En zelfs radio 1 hebben ze versjitterd met hun politieke correctheid en voortdurende sportverslagen. Dan maar BNR.

1
139 Sterke

Weg met de nos ! Zet m op Arnold.

2
140 mats6

Het journaal wordt nou eenmaal door noslims....

2
141 Hangingmen

Een hele goede aktie van de heer Karskens. De informatie die we krijgen is altijd gekleurd en zeker niet puur feitelijk. De berichten vind ik in ieder geval overwegend "politiek correct" en helemaal in het straatje van Rutte met zijn kliek. Ik ga niet zover dat we worden misleid, maar het komt wel dicht in de buurt van manipulatie en misleiding wat we dagelijks voorgeschoteld krijgen. Een treffend voorbeeld van staat propaganda is het ochtend programma (Goedemorgen Nederland)met die al maar door tetterende wijven die strak geregisseerd ons proberen de hersenspoelen.

0
142 watnu

Wat dacht je van het steevast de achtergrond van het decor vullen met kindertjes als het over vluchtelingen gaat , terwijl ruim 95% jonge alleenstaande mannen zijn ...zowel bij journaal als nieuwsuur

Ik zag laatst een foto van een massa immigranten met een kring van fotografen die rond een paar kindertjes stonden , de rest waren mannen...als ik de foto weer vind zal ik de link posten

0
143 Vageali6888

@126
"ik nodig ook u uit om het gesprek in persoon aan te gaan en niet hier wat losse opmerkingen te plaatsen."
Nee, ik constateer een feit, is geen losse opmerking.

"Ik zie dat u ook een nieuw woord hebt ontdekt. Vooral blijven koesteren."
Prachtig toch, of vindt u een levende taal ongewenst?

"Wees blij dat u in deze democratie met vrije pers woont. kijk een om u heen in de wereld en besef hoeveel geluk u hebt."
Waaruit blijkt dat ik dat niet ben?
Los van dat, wat doet dat ertoe mbt mijn post @119 of welke andere post van mij op NK?

0
144 BenErWeer

* Verwijderd door de redactie *

145 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

   Ach, laat ik het wat vriendelijker zeggen:Op artikelen stemmen, dus zonder dat 'naaar beneden'.    ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

   Nou nou, beste spookaccount benniegek. Je hebt 't er maar druk mee niet waar. In één keer achterelkaar zo rond de 70 artikelen n...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Zou ik militair kunnen zijn, nu de oorlog overal oprukt? - Joop - BNNVARA

Er bestaan geen slechte soldaten. Er bestaan wél slechte officieren....

29 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
101-jarige Amerikaanse wordt steeds aangezien voor baby

Verschrikkelijk!!!! Dit zal je als 101-jarige maar overkomen. . . (S.O.)...

33 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@24 Ik heb niks verkeerd opgeschreven. Jij snapt gewoon weinig....

1 uur geleden geplaatst door Bop

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@23 Volgende maar leuke grapjes over jezelf maken dan....

1 uur geleden geplaatst door Bop

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@33 Geeft niet. Ik denk dat Strongoli @4 nog wel even zal reageren. 😉...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
'Ik ging op date met koning Willem-Alexander'

Ze heeft zeker wat aandacht nodig. Het is allemaal niets geworden dus wat moeten we er mee?...

1 uur geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

@4 Naarmate de leeftijd hoger wordt, neemt het relatieve verschil af....

1 uur geleden geplaatst door Nicks R. Van

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@28 Je opmerking "En verder kom je nu pas, na zovele jaren, oog in oog, met de bijwerkingen daarvan. " is dus voorbarig....

1 uur geleden geplaatst door RobP

NK. App
肛交Xxx Bf Image枫可怜Family Nude BeachWomen Peeing NakedHot Mallu XvideosCuckold PregnancySexcelebretyTina Kiss NudeBeautiful Xxx VideoPorn Video DownlExotics AtkPornô Vídeo PornôNaked Women ModelsBlondegummybearRiri NanatsumoriLucsious ComSexo TiktokTv SexoMomo HentaiAnnabelle LaneReene GracieDani Daniel PicsKajal Aggarwal Hot PhotosChori Chupke Sex VideoFudendoEmergency Sex VideoNiftystories.comمسأج سكسNewxvideosTelugu Sex Videos BathroomRide My FaceFree Sexting ChatNudecelebaMen WithpussyIndian RomanticsexDana Plato PlayboyAnime Porn FutaResident Evil 4 HentaiEsmee PornstarWww X Humstar ComLovely Heart HentaiBest Porn SceneElla Knox CreampiePinish PornNylon Gianna DiorGabby Stone PornSexy Videos And PornHdporntubeForgivemefather XxxWings Of Fire PornCeleste PornhubXxx Xxx Xxx HindiSunny Leone New XvideoSoft Porn JapaneseDass-187Bhabhi XxxWife's First Time SwingingAmateur PornografiaKali SexPornthaiHot Tik Tok PornSexo-duroJynx Maze ScatCumshot Close UpSelena Green.vargasEporner ComTik Tok 18 SiteXtapwaAlaya1500PornzoDivas Wwe NudeLatin Trans Eva Maxim Fucks Her RoommatePornô Gay XnxxFree Tamil SexKochappaSalmahayek PornEscort.alligatorEurogirlsescourtKate Beckindale NudeNadine-j.deNetechangiMujeres Asiendo El AmorOnlyandivip OnlyfansCorra Cox PornReddit AsiansgonewildAdultftiendIndian Couple XnxxOmegle LadyPornhub Crotchless PantiesJessica Alba Nude PicsShadbase HotdogSeximoviX Adult VideoDemirose Onlyfans LeakBitvhesgirlsJodelle Ferland NudeItalian Sex ComGrace Charis Of LeaksIndian PussiNew Xxxx ComNaomi RussellRapeing Mom PornVirtual MateXxx Video CarttonPorn Xyz ComBlack Teen Gay PornXxx Bhabi HdPower_midget LeaksGinhahaDesi XexIndian Mother Son XxxUpskirts In OfficeVideo Xxx CartoonCreamy Wet PussyBoyas Boyas XxxFree Porn MovieAmouranth SexiestCallie BlackCentaur FutanariPorn AudioScarlet ChasepornBreasts NudeCelebrity Nude ScencesPerla LopezBig Tits TallMileroticoxChica MasturbandoseTamanna Blue Film10th Class SexMiku PornTities Falling OutElsa Frozen PornCutefruit18 PornSwing PornKissing NacedWww 89Kyler Quinn BlackedFinal Fantasy 16 PornTop Paid Porn SitesCory Chase Pornstar4 Girls Fibger PaintDoggy Style XnxxMom Doughter Lesbian PornStacy Cruz SexVideos Pprnograficos GratisTove Lo FlashingChubby Pic PornSonagachi Blue FilmFresh Indian Porn