door Roomboterbabbelaar in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 3
  • 475x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Dewereldrond

Ja joh, vooral positieve discriminatie toepassen. Hebben jullie in het verleden dan niets geleerd?

3
2 manpower

Net nu de cijfers over het functioneren van de allochtonen bij de politie bekend worden... meer allochtonen gaan werven. VVD houdt van fraudeurs.

5
3 Mariska3

Ja, dat is slim, er is net vastgesteld dat er bij allochtone agenten een procentueel veel groter probleem is met integriteit dus gaan we meer van die mensen binnenhalen bij de politie. Klinkt heel logisch, typisch Nederlandse oplossing. We hebben een probleem en dan maken we dat probleem bij voorkeur nog groter.

1
4 PFL

"Agenten met een migrantenachtergrond brengen volgens Stort competenties, zoals hun kennis van talen, culturen en gemeenschappen."

Dat hebben we gezien ja!

https://www.securitymanagement.nl/onderzoek-naar-corruptie-agenten/

1
5 Chuckles

Wat moet je toch met een regering die doof en blind is.....

0
6 Elpo

Fijn hoor. Zodra dat soort binnenskamers is, dus denkt, niet gefilmd te kunnen worden, gaan ze los op autochtonen, gewoon omdat het kan. Vooral ouderen.

Laatst nog zag ik een type van de plantsoenendienst, die stond met zijn t-shirt opgetrokken tot onder zijn kin, zijn broek afgezakt tot op zijn schaamhaar, vlak voor de woning van een alleenstaande oude vrouw die vrouw zijn blote lijf te tonen, met een grijns van oor tot oor. Zodra zijn baas uit het autootje kwam en dus hem kon zien, deed hij het snel naar beneden.

Als sommigen van hun met oudere autochtone vrouwen te maken krijgen zijn ze onbeschoft tot op het bot, de haat druipt er vanaf.

Een monteur, ging bij een vrouw de geiser onderhouden, en gooide de keukendeur wijd open met de snauw: "Je moet ventileren" en trok zich niets aan van dat ze dat niet wilde omdat de katten zouden weglopen. De haat en minachting spatten ervan af.

Die oude boekhouder in Den Haag die in elkaar werd gerost in een coffeeshop, alleen omdat hij iets wilde afgeven, laden en lossen, en dus geen parkeergeld betaalde. Hij werd in elkaar gebeukt, gericht op het hoofd, tot een blanke collega van de "agenten" hem kwam verlossen, anders had hij het niet overleefd.

En dat soort haat-tuig willen ze boven autochtonen plaatsen, in een machtspositie, zoals allang het geval is bij dwi, met alle consequenties van dien? Een positie, waar ze ook nog mogen beuken en met scherp schieten en anderszins bedreigen, intimideren, onredelijke eisen stellen, lichamelijke schade toebrengen? Damn!

4
7 Wendel

En zit dit nu in contrast tot de stelling dat de meeste strafbare feiten binnen de politie geschied in deze groep! Moeten er nu niet alarmbellen afgaan?
Vooral zo doorgaan. Dan straks niet verbaast zijn als de statisieken van opgeloste danwel afgehandelde aangiftes drastisch daalt

3
8 psje

Ongelofelijk,mensen binnenhalen die de westerse normen en waardes liever niet onderschrijven
Nederland is verloren.....

1
9 Hangingmen

@7 Heb jij het over alle kleurlingen?

3
10 wijs

De vraag is natuurlijk , doen ze dat adhv de kwaliteiten van de personen in kwestie, of omdat diversiteit gepushed wordt en dit mee weegt in hun keuze.

0
11 solidsteel

Dan ben ik toch benieuwd welke de getalsmatige verhouding is, die de 'verantwoordelijken' voor de nationale politie, tussen allochtone en autochtone nastreven?
Hanteert men dan voor elke groep aangepaste werving en selectie eisen (zoals taalbeheersing, opleidingsniveau, een verschil in psychologisch- en antecedentenonderzoek.

En dan, er waren toch ook nog andere achtergestelde groepen, zoals vrouwen en de LHBT groep, die met voorrang een voorkeurbehandeling bij werving en selectie verdienden?
Nou vraag ik me af. maakt dat systeem van door hogerhand bewust opgelegde voorkeur op groepsachtergrond bij werving en selectie, het principe van gelijke kansen (voor zover het de andere groep van autochtone jonge mannen betreft) niet tot een aanfluiting?

En leeft bij mij ook nog de volgende vraag; heeft de overgrote meerderheid van bewoners, zij die tot de autochtone bevolkingsgroep behoren, dan geen recht op een politiemacht die (ook getalsmatig) een afspiegeling van die autochtone bevolkingsgroep vormt.

Want heeft die autochtone bevolkingsgroep (binnen het huidige denken onder de 'verantwoordelijken' voor de nationale politie) dan geen recht op autochtone agenten, die niet alleen net als allochtone collega's doen, de wet weten te handhaven, maar ook de autochtone groep haar verwachtingen en ideeën deelt.
Hoe kan een politieagent naar hen toe anders , op momenten dat het er toe doet, ooit coulance betrachten?

0
12 tegenzinnig

@10 ; Minder dan 10 procent van de politie is allochtoon. Toch is in 40 procent van de gevallen van corruptie binnen de politie een allochtone agent betrokken.

Dat is toch knap. Met zo'n kleine groep zo oververtegenwoordigd te zijn bij corruptie zaken.

De conclusie is voor ieder kind gemakkelijk te trekken: Hoe meer allochtone agenten, hoe meer corruptie. Dan kan je wel gaan janken dat niet iedere allochtone agent corrupt is, maar is die houding , dat principe, jou een verdergaande corrupt politieapparaat waard?

Overigens speelt dit dus niet alleen bij de politie. Ook in andere sectoren, vooral de ambtenarij en de zachte sector, blijkt keer op keer weer dat een allochtoon de fout in gaat. Recent weer Fahrid O. die zijn positie misbruikte om geld te verdienen aan vluchtelingen door hen door te sturen naar zijn eigen taalbedrijfje. Heeft een allochtoon ergens macht of zeggenschap? Grote kans op fraude, corruptie en vriendjespolitiek.

2
13 Mariska3

@7
En daar hebben we Wendel weer!
Altijd bereid om met wat ongenuanceerde verhalen de boel wat verder op te stoken. Of het nu on topic is of niet.

Want Wendel zit hier niet vanwege de waarheid of vanwege de nuance, dat vragen ze niet daar in St. Petersburg. Daar hebben ze liever dat onze sociaaldemocratische maatschappij morgen nog in elkaar stort.

On topic:
De politie hoort een weerspiegeling van de maatschappij te zijn, het is dus goed dat er ook minderheden aangenomen worden. We zullen het uiteindelijk met zijn allen moeten doen!

6
14 Realisme graag!

@13
Zo klaar met je buik legen?

En wat wilde je er nu aan gaan doen?
Denk je dat je door mensen uit te sluiten de situatie gaat verbeteren?

9
15 Realisme graag!

@13 En jij gooit gewoon alle niet blanken op 1 hoop.

6
16 wijs

@14 : Onze sociaaldemocratische maatschappij? Dat democratische mag je weglaten. Dat weet een kind. En deze dingen gebeuren, dagelijkse praktijk. En de waarheid. Of je het nou leuk vindt om te horen, of niet.

@15 : Nee. Daarom is het zo fout, autochtonen uit te sluiten.

4
17 Wendel

@17
Het is pure marketing wat jij doet; door die onzin constant te herhalen denken mensen vanzelf dat er een kern van waarheid in zit.

Ik hoop dat karma bestaat, dan krijg jij je trekken nog wel een keer thuis.

4
18 Realisme graag!

kan Jan de Bont daar geen film over maken? politie akademie. wordt volgens mij een hele leuke film met zo'n bonte mengelmoes

1
19 Roomboterbabbelaar

@17

'Dat democratische mag je weglaten. '

Vooralsnog kun je elke dag hier reageren.

'autochtonen uit te sluiten'

Als de autochtoon die goed is opgeleid geen auto van de baas krijgt en kilometers mag rijden zonder uit te stappen in risicosituaties, dan solliciteren ze graag.

2
20 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

Good cops, bad cops; we vinden ze in alle kleuren en maten bij de Politie.
Good cops, bad cops; ze worden door alle kleuren en maten regelmatig verketterd.
Good cops, bad cops; laten we daar nu eens een onderscheid in maken voor we een oordeel vellen.

21 verwijderd2420

@15 ; Ik benoem gewoon feiten. Waarom kom je dan met zo'n dooddoener als "je buik legen"? Omdat de feiten je niet aanstaan?

Kijk, als ik een kistje appels ga kopen op de markt, kies ik ook gewoon voor het soort appel waar de minste rotte appels in de kist zitten. Van mij mag jij het soort kiezen waar de meeste rotte inzitten omdat je het anders zo zielig vindt voor de goede appels die daar toch ook inzitten.

Maar ga dan niet huilie huilie doen omdat ik een verstandigere keuze maak puur gebaseerd op feiten en cijfers.

1
22 Mariska3

Waar zijn alle discriminatie-roepers nu?

1
23 Kaffer

@22
Je kleurt de werkelijkheid door alleen maar oo allochtonen te focussen die de mist zijn in gegaan. Maar hoe zit het dan met de mensen die zich wel gedragen en deel willen uitmaken van onze maatschappij?

Ook gewoon uitsluiten blijkbaar?
En denk je serieus dat onze maatschappij hier beter van wordt?

2
24 Realisme graag!

@24 ; De politie behoort de wet te handhaven en de burger te beschermen. Er zijn er dus die dat niet doen maar voor hun eigen gewin corrupt zijn door bv gevoelige informatie door te spelen aan criminelen. Daar beschermen zij criminelen mee ipv de burger.

Dat soort uitwassen zijn een gevaar voor de betrouwbaarheid van de politie. Dat moet je niet willen. Dat moet je uitroeien. Als dan blijkt dat een bepaalde bevolkingsgroep onevenredig veel in die corruptiezaken is betrokken, dan is het laatste wat je moet doen natuurlijk extra gaan werven in die bevolkingsgroep. Wat je zou moeten doen is de gewone aanmeldingen vanuit die groep extra onder de loep leggen bij het intercedentenonderzoek.

Wat wil jij dan? In volle vaart af stormen op een bananenrepubliek waar fraude, corruptie, omkoping en vriendjespolitiek normaal is? Omdat je die enkele rechtgeaarde allochtoon niet per ongeluk tegen de overgevoelige schenen wilt schoppen?

0
25 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

26 Dewereldrond

@26 ; Klopt helemaal. 60% van de daders is autochtoon. 40% allochtoon. Alleen zijn er maar 10% allochtonen bij de politie en marechaussee.

Nu jij weer.

1
27 Mariska3

@26
Vertrouw maar op 'Dewereldrond',

Die zal de kwade zaakjes rondom misdragende allochtone gezagdragers wel even recht zetten;
"het zijn juist autochtonen, dat weet toch iedereen?"

Zo breit hij de boze wereld weer even op allochtone wijze rond, die 'Dewereldrond',

1
28 tegenzinnig

@14 "De conclusie is voor ieder kind gemakkelijk te trekken: Hoe meer allochtone agenten, hoe meer corruptie."

Nee dat is te simpel je moet kijken naar herkomstgroep en levensbeschouwing om tot conclusies te komen.
De hamvraag is natuurlijk is er een systeem die de personen die "uit éen stuk" zijn eruit kan filteren dat zou de meest gesopohisticeerde en rechtvaardige oplossing zijn.

0
29 21st Century Guy

Bij wegmisbruikers zijn de allochtonen in de meerderheid qua rotgedrag. Dit zal flink afnemen met de toename van allochtone agenten. Elkaar een bekeuring geven, dat doen zij niet, tenzij er camera's aanwezig zijn.
Kortom, een slechte trend.

0
30 rlw

@27
Dus als er 5 corrupte agenten zijn gevonden waarvan er 3 allochtoon waren, dan wil je daar alle allochtone agenten io veroordelen?

0
31 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2838 Ga je met mij mee dan mag jij in mannen billen knijpen.Ik zeg niets....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Querido not
Offtopic

@2811 Daar raak je een gevoelige snaar - ik reageer maar niet.Wel vraag ik me af hoe jij dat zelf zou kwalificeren 😁...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Offtopic

@2821 Een glaasje Merlot graag - en 'n schaaltje snoeptomaatjes....

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Offtopic

@2826 Koffie met oranje gebak voor de TV waarschijnlijk. En mensen kijken. Er loopt hier altijd heel wat volk voorbij, richting de festiviteite...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2834 Ja halloo ineens met de staart tussen de poes afdruipen?Jij wilde toch ff sparren? pppffff watje....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2829 Ze houdt van sucken indd.Een echt pijp konijntje....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ik heb het idee dat de leiders van het westen in een bubbel leven die niet klopt. Net zoals dat overal democratie brengen een bubbel was die nie...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2832 Dankje Bop, ik zal zachtjes en met respect knijpen....

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

De tokkies van Nederland zijn hier bezig.Ik ben weg....

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2828 🍹 ziet er leuk uit zo hè?Smakelijk!...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Xxx Indian First TimePornnaughty AmericaAlyson Hannigan NakedDddbriiEmma Roberts In A BikiniXnxx West IndiesSpunk BangWww Xxx Porn Videos ComBhoot Wala BfJapanese Armpit LickingTelugu Porn FilmsMature Handjob PornSydney HarwimGay Sex PartySensualgirlsStoryline PornStep Sister Blackmail PornRain Sex PornDesi Xxx SareeJulia De Lucia PornVanandjuaniBlsc Chyna SextapeHorrorporn FullInterracialorgasm成人 小说Tik Tok TitsWyyle4chandJason Luv AgeStep Mom Fucking VideosSex.com.hdOyo Rooms Leaked VideoI Feel Myself VideosTyoga PornBig Tit BlondesGb Road SexyWierd PornsMonika R34Sierra LustDickpantsBunny De Le CruzJogn PersonsJins XxxPorngsmesEbony DicksuckerBlack Widow R34Sara VandellaCrystal The Doll MoviesSax VideeoTessa Fowler TitsNxx PornAudio Chudai StoryPornomiaPretty Teen PornSkinnyanalXxxhindi AudioXxxblackpornIndian Hd PornsXvido De SexoReily Reed PornhubShadyshainaraeAlexis Texsas VideoInterracial SwingersTwpornostarsR/goenwildسكس مصريxxxAhri PornHot Romance XnxxEnglish Movie Blue FilmPorn In SariPornoblowjobالكاميرات الجنسيهHannapunzel XxxIce La FoxxPorn CampingXxx With Hindi AudioFree Porn In HdLana Rhodes NudeKannada Sex VidioCall Girl X VideoLesbian CunnulingusXnxx Bhabi DevarItalia KashTeenage Pornographic VideosMaria Anjel PornJapornPorn ParodeBlack Bbw SquirtersIndian Sax VideosMelhores Onlyfans BrasileiraKittylixo NudeTstubeKarle Grey PornXvvideosFirm Big TittiesProva Sex VideoSunny Leone CuteJack Doherty NudeSpanian PornBiggest Areola PornPrivate Society HeidiBige Ass XxxClub Eros ClevelandNixie PearlChanal West Coast NakedYour Priya Xxx VideosKerala Sex ClipsHd Pirn MoviesAlexis Texas LezScionessLuna Star LeakedVer Videos PornográficasRachel LoveYoulovemadsBlacked RoughAlison Tyler CreampiedTara Tainton Blow JobGangster Porn GayZahra Elise NudeAuntcass Rule 34Alia Bhatt XvideoBabita XnxxXnxx FakingXhamester DesiHot Teen SexTelugu Actress BfPissingshemaleReal Life CamRomeo And Juliet Sex SceneKate Beckinsile NudeYoung Indian Sex VideosIndian Nude LeakHindi Sex Video Hd QualityAdulthardcorepornLitoricaReddit TipofmypenisCasey MurcuryHentai AssjobрусскоепорноChoochiHunnypaint PornPetit Ebony PornAtlanta EscortDrain MansionArt PornPorn Xxx Mia KhalifaProno Full MoviePoundhard EntertainmentWyddleElli Avram Nude