door .:Clonax:. in Politiek  ·  95 Reacties

  • 46
  • 1604x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een minpuntje voor dit bericht is; toppsychiaters bestaan niet.Wel vooraanstaande of erkende wetenschapper in betreffende beroepsgroep.

0
51 Verwonderd

@34 Vanwege de vergrijzing haalt Nederland nu zeg 3 miljoen allochtonen binnen.
We denken optimistisch en stellen dat die gaan werken. Heb je over 20-30 jaar weer een vergrijzing omdat die allochtonen 65+ zijn geworden en moet je misschien wel 10 miljoen allochtonen binnen laten om de volgende vergrijzingsgolf tegen te gaan. Studies laten zien dat Nederland in 2050 dan iets van 50 miljoen inwoners heeft. Waar laten we die mensen? Is de leefbaarheid van dit land dan ondergeschikt aan geld?
Japan had 20-30 jaar geleden hetzelfde probleem.
Die hebben echter de strategie van "door de zure appel heen bijten" gehanteerd en hebben geen allochtonen binnen gehaald.
Door de vergrijzing heb je effe (periode van 20 jaar) een probleem maar daarna niet meer.
Met het binnenhalen van steeds maar weer nieuwe golven van allochtonen schuif je de vergrijzings problemen alleen maar voor je uit en wordt de uiteindelijke klap steeds groter - lijkt wel officiële EU strategie!

3
52 Conradijntje

Elke moslim is een wandelend tijdbom

4
53 Kiron
54 Hans Brinker

@27 "asielzoekers" blijven eeuwig jong???

gewoon verplaatsing van het probleem en werken willen ze niet, zehebben nu nog haar in de handen en dat zal altijd zo blijven.
.

2
55 de redelijkheid

@27 : ben benieuwd hoe 90% van de bijstand inkomsten genereert voor het rijk...

@35 : dat zijn vooral mensen met een andere - niet-moslim en/of haatzaaiende 'leiders'- achtergrond, vreemd dat je daar bijna geen issues over hoort.

1
56 maarten1234

Wel leuk dat de psychiater "christenhonden" dit zegt. Is het soms zijn nom de plume?

6
57 Vandeprinsgeenkwaad

@52 : je moet het langzaam afbouwen de bevolking. bovendien hebben we 600k die op de bank zitten en best wel ouderen kunnen verzorgen.

1
58 maarten1234

Volgens de psychiater wordt de angst door extreem rechts opgestookt.
Heeft iemand het interview gekeken? Zie @4

2
59 sockknitter

Jee,

De geschiedenis leert dat er altijd immigranten zijn geweest.
Vaak gaat dat goed, ook in Nederland.
Vaak zijn er ook problemen. Bijna altijd lossen die zich in een paar decennia weer op.
Als die migranten geïntegreerd zijn in hun nieuwe vaderland.

En dit soort top psychiaters dan? Die weten veel van de menselijke geest, maar hebben kennelijk weinig kennis over de gevolgen van migratie.

En daarom staat er weer eerste klas flauwekul op nieuwskoerier.
.

13
60 hippodepippo

Ik denk dat alle mensen een aangeboren besef van goed en kwaad hebben.
Ongeacht hun cultuur, achtergrond of geloof.

Ik denk ook dat alle mensen een aangeboren wantrouwen hebben tegen andersdenkenden.
Ongeacht hun cultuur, achtergrond of geloof.

En wat we hier zien in onze maatschappij, is de clash tussen die twee aangeboren emoties.
En die clash zien we hier dag in dag uit terug.
/
.

11
61 hippodepippo

@52 ,

Zullen we dan maar beginnen met u zorg en voedsel te onthouden...?

10
62 uahoera

We zullen het wel zien dat hij helaas gelijk krijgt. Maar de politici blijven maar verder slapen en halen het paard van troje binnen. Sterker nog Brussel wil elk jaar 50.000 asielzoekers uit afrika gaan ophalen.... hoe gek wil je het hebben?

2
63 FonTok

Het is inderdaad een onzalig idee om mensen zomaar over te plaatsen uit smerige stofnesten naar een hoog ontwikkeld land als Nederland. En dan nog met een ranzig aftands gedachtegoed. Als je persé wilt helpen, doe dat dan in de thuislanden. Laat die lui daar!

2
64 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

65 Gr@ndioos

het is echt.niet te begrijpen dat men 4m wil..iedereen weet dat noslims niet integreren, zelfs na de 3e generatie!!/daarnaast nog de meeste in de uitkering, en ook nog.meeste criminaliteit!! waarom wil men dit????????

4
66 henry86

wat ik niet begrijp..gister het nieuws dat ze 10.000 euro per moslim immigrant krijgen...en later het nieuws" moslim immigratie van 50.000 hakbarren is sigaar uit eigen doos". wie krijgt dan die 10.000??? en waarom wil men dit??? ik kan er echt niet meer bij

3
67 henry86

@62 Ik heb het in @52 over oneindige migratie als foute oplossing voor de vergrijzing - de door @35 genoemde reden voor het toelaten van oneindige hoeveelheden aan immigranten. Een ander draadje spreekt momenteel van 1.2 Miljard migranten richting Europa. Ik heb het verder niet over vluchtelingen uit oorlogsgebieden. Je zult je toch het volgende moeten afvragen:
1 Wie gaat dat betalen, die 1.2 Miljard migranten.
2 Hebben we plaats voor zoveel mensen
3 Hebben we werk voor 1.2 Miljard migranten
4 Wat doet dit met de Europese cultuur
U vindt echter dat iedereen in Afrika zielig is en dat een half miljard Europeanen 1.2 miljard Afrikanen moeten gaan onderhouden.
Hoe oud bent u?

1
68 Conradijntje

Bij het overgrote deel van de bevolking komen dit soort waarschuwingen niet binnen omdat iedereen wel een aardige moslim kent.

3
69 PeKa

@60 "De geschiedenis leert dat er altijd immigranten zijn geweest. Vaak gaat dat goed, ook in Nederland. Vaak zijn er ook problemen. Bijna altijd lossen die zich in een paar decennia weer op."

De immigranten uit de Arabische landen zijn meer dan 50 jaar geleden massaal naar Europa gekomen, en ze zijn nog steeds niet geassimileerd, ook niet hun nakomelingen. Ze vermengen zich niet met de autochtone bevolking om religieuze en culturele motieven. Zo'n soort immigratie hebben we hier echt niet nodig. Dat is echt niet in een paar decennia opgelost, en ik vermoed dat de nakomelingen zelfs niet over een paar eeuwen geassimileerd zijn.

1
70 wiseguy

@9 "....Wat niet-wetenschappers (=gewone burgers) allang wisten, wordt langzaamaan...."

Opvallend is de minachting van de 'deskundigen' voor de vooruitziende praktijken van 'het volk' dat juist het faillissement van de politiek en implosie van het sociale structuur al lang aan ziet komen...!

1
71 CoolMemories

@13 "....Denk je nu echt dat ´zij ´ bewust door de elite worden binnen gehaald om de EU te ontwrichten ofzo?..."

Jazeker! Niet het EU-project maar de oudere structuren en machten van nationale entiteiten, soevereiniteit en burgerlijke waarden moeten vernietigd worden....daarvoor worden landen als Libië en Syrië door het Westen (VS/EU/NATO) tot rampgebied gebombardeerd zodat miljoenen op drift raken en de globalisering van de terreur de globalisering van de Nieuwe Wereldorde versterkt....daarvoor gaat men over de lijken van honderdduizenden!

1
72 CoolMemories

@17 "....U bent de oorzaak, door in te grote mate het potloodje niet in het "juiste", vakje te drukken.
De burgers willen het gewoon. Punt uit....."

Vele burgers kunnen het (nog) niet geloven of bevatten dat zij decennialang misleid, bedrogen en gepasseerd zijn de eigen politiek en blijven volharden in hun illusie dat de politiek hen wel representeert.....en zo blijven zij, met een fascinerend gevoel van noodlottigheid, stemmen op de bekende en vertrouwde ondergangspartijen.....

2
73 CoolMemories

@72 Je ziet dat ook bij een film als Independence Day gebeuren. Een invasie van aliens zorgt voor vereniging van alle landen.

0
74 Dune

@60 . Ja, er zijn altijd immigranten geweest. Men komt dan ook altijd aan met de redenering dat Nederland zonder immigranten geen Gouden Eeuw had gekend. Wat men dan wijselijk verzwijgt (en dat is kwade trouw) is dat die immigranten, op een enkele uitzondering na, uit de ons omringende landen kwamen en dus cultureel heel dicht bij de Nederlanders van toen stonden.

1
75 Vandeprinsgeenkwaad

@65 "...Het is een schande en te gek voor woorden dat Europa dat islam vuilnis massaal importeert !...."

En geen referendum kan dit nog tegenhouden omdat referenda tactisch worden afgeschaft zdoor de elites zolang autochtonen een meerderheid vormen en hun stem willen laten horen! ....pas als de moslims/autochtonen fysiek in de meerderheid zijn zal het referendum weer worden ingevoerd....

3
76 CoolMemories

@70 : Wellicht heb je gelijk, maar ik denk dat er ook een groep migranten is die wel geïntegreerd is en daardoor niet opvalt. We hebben geen last van ze en zij komen niet of nauwelijks in het nieuws (een uitzondering daargelaten). Zoals altijd: de aandacht gaat uit naar het negatieve en niet naar het positieve. Overigens pleit ik hiermee niet voor een invasie van "immigranten" (wat betekent dat woord tegenwoordig: zijn het nu oorlogsvluchtelingen, economische vluchtelingen, politieke vluchtelingen, homovluchtelingen, gelukszoekers?).

1
77 Reagentje

* Verwijderd door de redactie *

78 Chat Baker

@77 Er is ook een grote groep fundamentalistische moslims die niet opvalt omdat die zich volledig heeft afgezonderd van de samenleving. Onderzoek leert dat de helft van de moslims in Nederland fundamentalistisch is.

1
79 Dune

@25 Maar een andere cultuur verreikt de samenleving, je schrijft het fout, het moet maar een andere cultuur verrekt de samenleving.
Een i teveel.

2
80 Positivo

@60 'De geschiedenis leert dat er altijd immigranten zijn geweest'

Vroeger waren er geen uitkeringen, daarom waren alle immigranten mensen die veel kans maakten om zelf geld te verdienen, en waren ze heel erg gemotiveerd om zo snel mogelijk te integreren.

1
81 Orbit79

* Verwijderd door de redactie *

82 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

83 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

84 Chat Baker

@57 "Wel leuk dat de psychiater "christenhonden" dit zegt. Is het soms zijn nom de plume?"

Inderdaad, letterlijk vertaald is zijn naam "christenhonden" (Christian Dogs) . Zou het dan toch de antichrist zijn, die bevolkingsgroepen tegen elkaar probeert op te zetten ?

question

0
85 wiseguy

Kom op zwartkijkers, wir schaffen das.

1
86 niet-alles-geloven

@83 "In heel Afrika speelt de vrouw geen rol van betekenis....daar gaat 't al heel erg fout .."

Net als in Arabië wordt daar ook niet naar vrouwen geluisterd. Misschien is dat de reden waarom het daar steeds misgaat met oorlog etc. ? Er is gewoon niemand die de dominante kemphaantjes tot de orde roept. Dat is hier wel anders, maar de mannen hier zijn dan ook wel watjes geworden question

1
87 wiseguy

@60 hippodepippo
Tja, nog een paar generaties verder en een paar duizend dodelijke slachtoffers verder en de Islamieten zijn 'misschien' volledig geintegreerd hier in Europa.


"Misschien", want zekerheid daarover hebben we natuurlijk niet. Dat kan ook niemand geven.
Hoeveel dodelijke slachtoffers , en geweldslachtoffers, en criminaliteitsslachtoffers vindt jij acceptabel ? Tientallen per jaar?
Honderden? Duizenden?
Waar ligt voor jou de grens ? En is dat het wel allemaal waard ? Waar zit de "winst" voor ons in het hele plaatje ?
Zomaar wat zaken die ik me afvraag.

2
88 Natayo the Bobcat

Potverdorie... Eindelijk een Duitser met lef.

1
89 Rolmops

@88

Je bedoelt terreur door migranten?
Ik vrees dat je daar migranten de schuld niet voor kunt geven.
Extremisten, terroristen, dan sla je de spijker op de kop.

Maar die paar promille extremisten generaliseren naar ' de migranten'?

Dat is net zoiets als zeggen: alle zwarten zijn verkrachters, alle Joden zijn oplichters, alle zigeuners zijn boeven.

Dusss,

Extremisten bestrijden, natuurlijk. Keihard. Aanslagen voorkomen? Natuurlijk, en volgens mij lukt dat aardig. Het aantal dodelijke slachtoffers van terroristische aanslagen is in de EU nog steeds relatief klein. Ik moet er niet aan denken dat we allemaal onze eigen grenzen aan het bewaken waren geweest. Zonder EU was het aantal aanslagen waarschijnlijk veel groter geweest. . .

Maar generaliseren? neeeuh. Dat leidt nergens toe. Daarom mag het ook niet van onze grondwet. . .

En terrorisme stoppen door migranten tegen te houden? Waren het niet al lang in Europa verblijvende mensen die extremistische aanslagen pleegden? Oh wacht, er was geloof ik een keer een of twee keer een vluchteling bij . . .

Dus, hoeveel mensen mogen er verzuipen op de middellandse zee, of creperen in kampen, om die ene terrorist tegen te houden? 10? 100? 1000? 100.000? een miljoen?
Wat is zo het omslag punt volgens jou?

Zomaar wat observaties die ik maak.

Oja, de winst van migranten? Economische winst. Want ondanks al het gejank over uitkeringstrekkers hebben we migranten gewoon nodig om de economie draaiend te houden. Wel graag wat meer op kansrijk, de juiste opleiding en goed engels of nederlands sprekend. Geen nederlands? welnee. Met Engels en een goede opleiding in een vak waar behoefte aan is? Binnenhalen die kwaliteitsmigranten.

Want dát is wat er in het verleden mis is gegaan. De werkgevers hadden behoefte aan laaggeschoolde arbeiders. Die hebben ze in de jaren 50 - 80 naar ons land gehaald. En dat type industrie is verloren gegaan. Op de arbeidsintensieve land- en tuinbouw na. En aan laaggeschoolde migranten hebben we er genoeg, inclusief de achterstandsbuurten waar ze zich, met vrouw en kinderen hebben gevestigd.

En kunnen we daar nu nog wat aan doen aan die migratie problemen die dertig veertig jaar terug zijn begonnen? Een eenvoudige oplossing a-la Wilders?
Ik denk het niet, eerlijk gezegd. . .
Hoewel, wachten. Integratie gaat misschien langzaam, ze gaat wel gestaag één kant op: Migranten worden steeds nederlandser, en steeds minder Turks of Marokkaans. Over tien, twintig jaar is het probleem een stuk kleiner.

Hoe ik dat weet? Kijk eens naar de Molukkers. Die pleegden massaal terroristische aanslagen. Hoor je daar nog iets van? Welnee.
.

7
90 hippodepippo

@70

Kijk maar naar de USA. Daar zijn ook grote aantallen moslim immigranten.
No problem daarzo.

Neeeuh, je blik wordt ernstig gekleurd door de negatieve ervaringen van de laatste tien jaar.

Opmerkingen over moslims die in nog geen eeuwen integreren zijn echt flauwekul.
Kijk maar naar de USA.
.

8
91 hippodepippo

We hebben hier nu hoge criminaliteit, de cijfers mogen we niet weten! Verder mannen met meerdere vrouwen, kindsbruidjes, meisjes die worden uitgehuwelijkt, eerwraak, ik zie alleen veel mensen die totaal niet integreren! Teveel jonge mannen komen hier alleen heen! Ik vraag me af hoe blind je kunt zijn.

1
92 Griet

De armoede wordt steeds groter in dit land en de zorgkosten zijn straks niet meer op te brengen. Bovendien is dit land overbevolkt, Oostbloklanden willen geen migranten, ze willen alleen de miljarden aan steun van Europa, niet te begrijpen dat dit allemaal kan.

0
93 Griet

* Verwijderd door de redactie *

94 Pxf7+

@23 In elke beroepsgroep zijn er mensen te vinden die wel eens iets fout gedaan hebben. Dus niemand meer serious nemen dan.

Ook ben ik eens ziek geworden van hagelslag dus dat neem ik ook niet meer serious

0
95 megaton

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Frankie Avalon - Venus (1959)https://www.youtube.com/watch?v=kn2ALqAJZwo...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

T.Rex - Children Of The Revolutionhttps://www.youtube.com/watch?v=PP2FyYSUJ54...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Texas - I Don't Want A Loverhttps://www.youtube.com/watch?v=KHLchEtMKQg...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Golden Earring - Buddy Joehttps://www.youtube.com/watch?v=0dDSCPa6azY...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Greenfield & Cook - Only Lies ( 1971 )https://www.youtube.com/watch?v=zT-_gcfPkvI...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Cats - Rock and Roll (I gave you the best days of my life)https://www.youtube.com/watch?v=IdejuYC5UOM...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Cats - There Has Been A Time (1973)https://www.youtube.com/watch?v=y7crL9JMcdw...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

Als ik Edwin was zou ik iets anders gaan doen. Gewoon een simpel baantje. Huurwoninkje. En dat allemaal loslaten....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Volgens mij hadden we thuis 3 toepassingen ervoor destijds. Tekstverwerking, Spreadsheet en Boekhouden. Dat was alles. ...

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Playboy ComAnri Okita Porn VideosCutest NippleMikailadancer LeakNaked Natlie PortmanLadki Ladki Ka SexAmber Alena TitsKourtney Kardashian PornShay LaruenJapanese Sexy Porn VideoWww Gujarati Sex ComPyssyThreesome Porn BlackedMila MalinkovMarian Franco XxxPornhub Bethany BenzMae BiaOpen Nanga DanceLesbian Scorring PornBdsm DpBbw White PornBlowjobs Under TableHamstercomBrazzar Porn VideoFamous XxxPurveyor Of FreaksWhamsterliveColombianas XxxBackroom Couch Casting.comNude Japanse WomenXxx LebisianXxx Sex WallpaperIndian Homemade Sex VideosFlorina FitnessRamon Monster CockCreampied JapaneseYuyuhwa PornIndian Deshi Porn VideoMaure Lesbian PornSkylar_blue PornPorn Spongebob SquarepantsBihari Bhojpuri SexTeenporn.twitterCreampie CompiltionZooey Deschanel NudesGrils Sex VideosPorn Puke VideosKristens ArchivesXahmsterHotandmeanDesi Gay Boy SexBlue Picture De DoWww Telugu New Sex Videos ComFather And Daughter Sex SleepingBest Ever Hd PornSexdog And WomenBiggest Boobs In World PornRule 34 PahelTeddybearosito NudeIndia Ki XxxJack And Jill SexBoy Boy Sex VideoHindi Hot Sex Video DownloadMomsboytoyEunuch PornBabydollll Onlyfans LeakVlogging NakedAshley Aoki PornUp Ki ChudaiSniper Sexual PositionXxxnAudrey BitooniCelebirty Nude PicsNsfs-205Petiteporn PicsAbby LynnTik Tok De PornôNicole Aniston Full VideosIndian Bhabhi Porn DownloadPornsites For FreeBengali Aunty Blue FilmMary MillingtonMiya Khlifa XxManuel Ferrara ComAsian Sucking BbcErotica SearxhWww Blacktube ComPornô Filme Pornô Filme PornôFemale Masturbates In PublicXxvideiVictoria June Good MorningJav Uncensored LeakSarina MomonagaAna Lorde NudesWww Xxx Sexy MovieLatin Porn LesbianTitfuck TeensBaul Gaan BaulDevi NudeIndian Girl XxxPremium Bukkake BtsGirlfriendfilmsSnap Sexting AccountsX Movie Full HdKorean Teen SexNew Indian Desi SexJade Kush Cum4kEscort BabSexy Sexy SexXxx King ComPorntrex DownloaderMujeres MasturbabdosePorn Videos X18 Plus Hollywood MoviesJapanese Xxx Full HdCaley Couco NakedStrangercamInfluncers GonewildSexlog.comPornô BrazzerGeisha PornNew Xx VedeoTadpolexxxstudioXxx Porn Hd IndianIndian College Girls Hot VideosBest Gay Porn VideosBrandi Love Full HdSuper DeepthroughtJayne Mansfiels NudeBoundhoneyProstate Exam PornLicking ViginaBoobs Bouncing NakedPorn PutinhaBreast NakednessNatbelleza NudeRaveenwitdadreadsXhamster CelebrityJaponeses Fazendo SexoJezebel VasirHardcore ItaliansGirls With Girls SexReneesrealmsDdf Xxx VideoNude TubesItadaki SekaiJavxXossip StoriesBlack Panther XxxAnabella Galeano