door Shit...Fan...WhatAMess in Buitenland  ·  150 Reacties

  • 3
  • 775x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 En dat is? Welk probleem hebben deze miljardairs tov America?

11
101 solidsteel

@100 feitelijk is dat nog het meest trieste. Trump en aanhang reppen met geen woord over de reden van het eerste protest. Het vaak nodeloze geweld vanuit de overheid, in dit geval de politie, naar minderheden.

2
102 streek

@101 oke dus als je miljardair bent mag je niet meer wijzen op misstanden? En mag je niet meer protesteren tegen een idioot die als president denkt te kunnen zeggen dat je moeder een bitch is.

2
103 streek

@103 de Trump-aanhang heeft nu eenmaal een merkwaardige opvatting over Vrijheid van meningsuiting... Zij lijken de mening toegedaan dat als er iemand (in casu Trump) gekozen is alleen die mening nog maar gehoord mag worden.

Op mij komt dat nogal totalitair en despotisch over.

4
104 TedjeR

@101 De meeste zijn geen miljardairs, de meeste NFL-spelers zijn niet eens miljonairs.

Verder, is het probleem natuurlijk het racisme en het buitensporige geweld van bepaalde delen van het politiekorps. Of je dan miljonair bent of niet, doet er niet toe volgens mij.

0
105 Bluth

@102 Echter ondersteunen de statistieken die claim niet. Het grote probleem is black on black crime wat zo'n +90% van alle doden veroorzaakt onder deze groep. Waarom wordt hier niets aan gedaan. Deze sporters hebben bakken met geld en kunnen tezamen echt wel wat goeds betekenen voor het grote probleem wat speelt in de armere donkere wijken.

12
106 solidsteel

@105 Maar er is geen bewijs van dat buitensporig geweld tegen , Ja er zullen vast wel voorbeelden te vinden zijn , maar het is maar een heel klein percentage. Waar black on black crime een gigantisch veel groter probleem is.
En is er geen betere manier om daarover te gaan protesteren , zoals bvb bij het politiekantoor?

11
107 solidsteel

@101 Miljardairs moest miljonairs zijn.

6
108 solidsteel

Trump moet veranderen anders gaat Amerika naar de kloten..

4
109 GreyB

Protesteren is leuk maar alleen als je een christelijk-fundamentalistische ambtenaar bent en je daadwerkelijk je werk niet uitvoert en andere mensen in hun leven hindert en hun recht ontneemt. Dan komen republikeinen opdraven om voor je te protesteren. Zo was het toch, Kim Davis?

1
110 Ketter

@107 Er is genoeg bewijs. Zelfs bewijs van Afro-Amerikaanse agenten die racistisch zijn jegens Afro-Amerikaanse burgers (jij geeft ons een slechte naam-mentaliteit) De spelers zeggen dan ook niet dat alle (blanke) politieagenten dit doen. En we hebben het hier over politiegeweld, niet over de misstanden in de achterstandswijken.

Of er een betere manier is valt over te debatteren. Echter, staat het de spelers vrij om te doen wat zij nu doen.

1
111 Bluth

@96
Omdat sport staat voor verbroedering en de politiek daar graag misbruik van maakt om hun eigen handelen te rechtvaardigen.... Sport heeft nog steeds niks met politiek te maken... Dat dit andersom wel gebeurt maakt je argument nog steeds niet geldig.

16
112 sparta

@112 je spreekt jezelf tegen... grappig, wel question

2
113 TedjeR

En dan haalt Trump er ook Usain Bolt er nog bij als voorbeeld.
Hij weet van gekkigheid niet meer wat te twitteren..

2
114 GreyB

@112 op welke wetmatigheid is dat idee gebaseerd??

1
115 datkanjijmakkelijkzeggen

@115 [ welke wetmatigheid]
Simpel: het bevestigen van de band staat gelijk aan het ontkennen ervan... question

1
116 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

@112
Sport verbroedert inderdaad.
Vandaar dat na de opmerkingen van Trump er nu niet 4 (of zo) atleten knielen maar 100'n, waarbij tegenstanders (blank & zwart) elkaar arm in arm ondersteunen, waarbij eigenaren hun spelers ondersteunen door mee te knielen.
Zelfs verscheidene disciplines steunen elkaar. Zie de basketballers en zelfs golfers inmiddels.

Dat de politiek zich met sport wil bemoeien is al ernstig inderdaad.
Dat een president die daar boven verheven zou moeten zijn sporters en hun moeders collectief tracht te beledigen is beyond lemmethink imagination. Trump is een randdebiel tenzij het een afleidingsmanoeuvre was en hij nu Noord Korea volledig onder controle heeft... maar dat zal wel niet.

117 verdwijderd21

@117 ach, zelfs zijn schoonzoon geeft zich voor een vrouw uit... controle, welke controle? :roflol:

2
118 TedjeR

@114

Wat twittert ie over Bolt?

3
119 zeikenderechter

@119
"Even Usain Bolt from Jamaica, one of the greatest runners and athletes of all time, showed RESPECT for our National Anthem!"

2
120 GreyB
121 Archeont

@120

OMG.

Dat 'Even'... alsof Trump eigenlijk verwacht dat Usain op hun vlag zou schijten.

3
122 zeikenderechter

Trump blijft maar graven in die kuil.

3
123 zeikenderechter

@122 je brengt me op een idee voorals die nar naar Nederland komt....

2
124 TedjeR

@122
En alsof een Jamaicaan ook maar iets te maken heeft met interne racisme van Amerika of met racisme in Jamaica.
Het slaat dus zoals met bijna alles wat Trump uitkraamt 'als een tang op een varken'.

2
125 GreyB

@123
Een kuil die hij zelf gegraven heeft door over een protest te beginnen van een jaar geleden.

2
126 GreyB

@125

Ik had eigenlijk iets verwacht als 'When Usain Bolt got on his knees at least it was only an accident!"

3
127 zeikenderechter

De tweet in @120 is zelfs racistisch.
Hij zegt zoiets als 'zelfs deze zwarte heeft respect voor onze vlag, dus moeten alle zwarten dat hebben'.

2
128 GreyB

@128 totalitair en despotisch van toon is het zeker...

2
129 TedjeR

@128

Inderdaad. Al betwijfel ik of ie doorheeft wat ie impliceert. Allemachtig wat is die man dom.

3
130 zeikenderechter

Ik zou die tweet in de gaten houden, want als John Kelly em ziet zou ie weleens kunnen verdwijnen. Of hij wordt aangepast.

3
131 zeikenderechter

@131
Die tweet is van gisteren en staat er nog op..

2
132 GreyB

@117
Sport verbroederd omdat het geen platform is om meningen te verkondigen... Dat de president de figuren adresseert die dat wel pogen te doen omdat deze opportunistische figuren zich niet kunnen gedragen zonder overal een politiek platform van te maken.
Omdat een stelletje sporters die een spelletje spelen op het graf van militairen die hun leven voor vrijheid gaven gaan staan met hun gezeik.
https://www.facebook.com/newlypress/videos/1892036181060754/?hc_ref=ARR2W_u6fOEjNf78f0XRHLK59Amm5ftzMamGdWyQmyKMEy1RogZTRqCOcDv5TEseYVo&pnref=story

13
133 sparta

@133
"Sport verbroederd...."

Yep, dankzij Trump is de verbroedering sinds zaterdag niet zo groot geweest. Allerlei sporters, artiesten en bekende Amerikanen staan op tegen Trumps hetze, vrijheid en racisme.

2
134 GreyB

Ja, "sport verbroedert en Trump verloedert." tekent de situatie beter.

1
135 TedjeR

@134
Moet zijn 'staan op tegen Trumps hetze, voor vrijheid en tegen racisme.'
Voordat de Trumpolina's er weer mee aan de haal gaan..

1
136 GreyB

@132

Okay. Dan zit John in de panic room denk ik.

2
137 zeikenderechter

@137
Met zijn gebogen hoofd mee te schudden en te zuchten..

*ziet hem al zitten*

1
138 GreyB

@133


(met dank aan @56 )

2
139 zeikenderechter

@137

Ja, ondertussen moet die arme man wel een land runnen tussen die gestoordheid van Trump door. Kim Jung-Un sleutelt gewoon verder, Puerto Rico ligt in puin, en er moet een tax-plan komen. De macht wordt duur betaald.

2
140 zeikenderechter

De cavia moet weg anders gaat Amerika nog verder naar de kloten

2
141 Zeekomkommer

Dit is ook zo triest van die Trump. Er zijn spelers die knielen en daar is een reden voor. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar in een vrij land heb je volgens mij een aantal rechten waar deze mensen gebruik van maken. Ook voor aandacht naar iets wat gewoon een groot probleem is. Ze schieten gewoon onbewapende mensen neer in de rug of in een auto en niet 1 kogel maar 7 of allemaal.
En wat maakt Trump ervan? Het gaat om de vlag of het land of het volkslied? Je kan je druk maken om die dingen, maar niet om het feit dat er onschuldige mensen sterven? Vlaggen tegenover levens? Dan is die kansloze schurft nog trots ook dat het zoveel aandacht krijgt wat hij zegt. Fox News vol in de aanval. Alles om het juist niet te hebben over waarom ze knielen. En dit heeft ook zeker met ras te maken, want daarom doet Trump dit. Hij weet dat zijn stemmers dit geweldig vinden.
Het is gewoon respectloos en niet nodig. Trump en de mensen die op hem hebben gestemd en hem nogsteeds steunen zijn een stel haatvolle, respectloze, domme en racistische basket of deplorables. O gut Hillary zag het al meteen.

3
142 VaY

@142 [ O gut Hillary zag het al meteen. ]

Als je alleen al niet wegkeek (pun intended) zag je dat al in voorjaar 2016.

1
143 TedjeR

@143 Haha. Dat is waar. Ik was bang voor een republikein en zeker Trump aan de macht. Na Bush waren 8 jaar Obama iig in mijn ervaring best relaxt. Dat was nu een man waar ik bij denk dat geeft vertrouwen en rust en hij spreekt naar zijn achterban alsof hij met volwassen mensen te maken heeft. Hetzelfde met Bil Clinton.

Maar die republikeinen daar is echt iets mis mee. Die partij is een kankergezwel dat zich vastklampt aan de VS. Ze promoten rassenhaat, discriminatie tegen homo's, veel te zware straffen, zorg is geen recht dus val maar dood, milieu mag kapot, Klimaatverandering? doen ze alsof het er niet is, iedereen met gemak aan wapens maar ze vinden het leven belangrijk(kug), geen minimum loon, EPA slopen, onderwijs slopen, creationisme promoten, evangelische oplichters laten ze hun gang gaan, antivax verspreiden terwijl ze beter moeten weten . Het stopt gewoon niet meer met die lui. Ik zie geen enkel standpunt van de republikeinen dat iets toevoegt aan de gehele samenleving. Geen een. Ze dienen alleen belangen van bedrijven en bepaalde christelijke organisaties. En mensen stemmen er nog op ook. Erger nog ze stemmen op Trump.

Ik hoopte dat het zou meevallen misschien dat ik te bevooroordeeld was over Trump, maar die man heeft geen fatsoen. Hij geeft geen fuck om mensen. Hij liegt zoveel dat je ervan uit moet gaan dat hij het zelf nieteens meer doorheeft. Het is een spelletje voor hem en hij naait zijn stemmers en hij naait ons, omdat hij het kan. Als hij iets kan doen en iedereen zegt "doe het niet" dan is dat gewoon een extra reden voor hem om het wel te doen. Iemand als Trump hoort geen leider te kunnen worden in het Westen in deze tijd.

3
144 VaY

@134
Nee.... Anti-Trump figuren voeren hun hetze... Maar voelen zich verheven uiteraard ..

13
145 sparta

@145

Dat steeds roepen is wel leuk, maar wij brengen een veilige rugzak met argumenten. Al acht maanden lang. Da's inmiddels een enorme berg.

U staat nog steeds met een zielig handtasje met daarin alleen maar het woord 'links'.

2
146 zeikenderechter
147 zeikenderechter

@145 met dat aanhoudende geteem van je maak je echt geen indruk.

1
148 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

149 verdwijderd21

** gebruiker verwijderd **

@147
Lol..!

Trump die mensen beticht van 'disgracefullnes'...

Grab 'm by the p@ssy Don!

150 verdwijderd21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@74 Die zie ik hier nu niet dus daar zeg ik maar niets over.Mag ik eerlijk zijn? Ik was verbaasd toen in de laatste reacties zag toen ik o...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

11 minuten geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

21 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

22 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Yoytube PornFree Erotic Short StoriesXxx Aunty SexMrs OverlanderXxx Bhabhi IndianSwiss PornClose Up Oral SexPenis Pump PornStrong SexHollywood Movie Sex SceneDamian DayskiRara Knupps OnlyfansCrazyshirFree Lesbians Porn VideosLesbian Movies SeductionBrazzers Free VdoSweetmargs NudeXxx Step MomFree Prone MoviesSey VedioActuallyangelShotasexCountry PornMobile Pron SiteAndi James MilfedBrazzers PronPornolki PlBlowjob SceneVideo De Sexo BrasileiroUzaki Chan HentaiFirst Timer Bred And Sodomized Hard FacialabuseChristinasage1996Chachi Bhatija PornKrista Allen HotPornôs HdMessyblowjobs3d Forced PornRara Anzai UncensoredFull PornerChat Ave Gayموقع سكوسDoggystyle PornographyHouse Party PornhubGianna Michaels Blow JobKorra Del FioAnty SxFree Porn LiveBbc ChaturbateSavannah Sixx BlackedX-x-x-tubeReal CamPornor GrátisOggy SexMercedes Terrell NudeDivini RaeSex With Sexy MaidMilfpirnLanas Big BooGay Asean PornGrannygodumbSwathinaidusexAngela White Best PornSex Aunty Video ComXtremepornFull PornedIlha Do PrazerTailorsexMiss Teacher PornTeenage Nude ModelsMovies JoysBestblowjobseverSeduced By MommyJae Galore PornTight Bondage18 LustFansly.comHow To Make A FleshlightHot Dick PicsSex Audio ClipNaimo WoodsWww.xnxx ViSon Xxx ComTranssensualSiblings PornMorgan LanexoLesbian Porn StarsModels Nude FemaleOverwatch Porn ComicsPorni BomGays PornographieAtid-566Caught On PornSexs VixenHenta GayScarlett Johansin NakedPorn BatgirlJapanese Bathroom SexUrmila XxxThe Tube PornDoujin SitesFoopahh LeakedNude Girls ChatCock SpyXvideo/gropedMegaperosnalsLong Penis XxxDahlila SkyRyan Keely HotHitomi HentaPorn For EbonyPorn CelebritsSteven Univese PornDonkey Kong PornBreast Pics NudeLynn Gilmartin NudeJapan Massage XxxX Hamster GayIndian Beautiful Girl XxxWfieSex Swathi NaiduDub Anime PornBangbus Tessa TaylorXxbrit18movieLatest Indian Mms ScandalsMaturelandBest Porn VidsPorn Kansas CityShadbasNonton Video BokepSexo.pornoXxx BrutalNovinhas NudsNude Gabrielle AnwarXxxxx 2023New Xev BellringerDee Shanellسكس أنمىDeepfake Nude A.iBlow Job BirthdaySuper Hot PornhubJudy Greer SexyPornstar.comJohnny Sins ThreesomeSuhagrat Video DownloadSunny BoobsXhamstermovieXvedioxStormy PornGwen Tennyson Naked