door Febee in Buitenland  ·  49 Reacties

  • 18
  • 477x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Aha, zo heeft de familie van de laffe moordenaar een levenslange uitkering te pakken. Daar wordt aan meebetaald door o.a. de EU. Uw geld dus, als beloning voor moord.

10
1 schrootflint

Palestijn dood drie soldaten van de illegale bezettingsmacht die hun land terroriseren zou de lading beter dekken..

22
2 Dian

Niet normaal!!

1
3 CoolMemories

@2 Nee hoor, niks bezetten en niks terroriseren. Gewoon weer een laffe aanslag op onschuldige Israëlische mannen. En dat blijft maar doorgaan, dag in dag uit. Een van de uitwassen van islam.

8
4 PeKa

Stomme actie. Dit noem ik gewoon moord. Het is weliswaar in bezet gebied gebeurd, maar moord is nooit te rechtvaardigen, hoezeer ik de frustratie van de Palestijnen ook kan begrijpen. Dit was geen verwarde man. Verwarde mannen gaan niet gewapend naar hun werk om doelgericht beveiligers neer te schieten.

Ook niet goed te praten is het feit dat de dader is doodgeschoten overigens. Hem buiten gevecht stellen en arresteren om hem vervolgens door een Palestijnse rechtbank te laten berechten (het gebeurde tenslotte op Palestijns grondgebied, bezet of niet) was beter geweest.

Ik wordt zo moe van dergelijke zinloze eenmans-acties. Die brengen de vrede echt niet dichterbij.

13
5 ~ Echelon II ~

@5 correctie

Ik wordt = Ik word

12
6 ~ Echelon II ~

@4 PeKa

Wel bezetting, inclusief kolonisatie. Dat laatste is volgens het oorlogsrecht een oorlogsmisdaad.

Maar dat houdt niet in dat de kolonisten, of hun personeel, zomaar vermoord mogen worden. Arrestatie en berechting door de PA mag wel. Tenslotte bevinden kolonisten zich illegaal op door de VN aan de Palestijnen toegewezen gebied.

15
7 ~ Echelon II ~

@7 Voor u ook nog maar een keertje

Het probleem is voor een deel terug te voeren tot de stichting van de staat Israël op 14 mei 1948. Het VN verdelingsplan werd aanvaard door de Joden maar niet door de Arabieren. Met de terugtrekking van de Britten uit het mandaatgebied ‘Palestina’ riep Israël haar onafhankelijkheid uit op het haar door de VN toegekende gebied. De dag daarna werd het nieuwe “Israël” aangevallen door de legers van 6 Arabische landen, Egypte, Syrië, Transjordanië, Libanon, Saoedi-Arabië en Irak, die het VN verdelingsplan niet aanvaarden. De aanvallende Arabische landen riepen de bevolking op zo snel mogelijk te vertrekken om hun intocht te vergemakkelijken, met de belofte op spoedige terugkeer zodra de Joden waren verslagen.Vandaag heet het dat de Joden verantwoordelijk zijn voor het ‘vluchtelingenprobleem’

7
8 Moskowfiets

@7 Ook hier een herhaling voor u !

Voor alle duidelijkheid Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan. Zelfs in de tijd van de Ottomaamse Turken stond Jeruzalem nauwelijks in de belangstelling van de islam. Die belangstelling ontstond pas nadat de Joden waren begonnen met de opbouw van hun aloude verwoeste land.

5
9 Moskowfiets

8
Dat verhaaltje van dat zg. eventjes vertrekken om straks terug te keren kennen we onderhand allang en komt uit de koker van de toenmalige propaganda die nog steeds herhaald wordt.

En dat ze het vn. verdelingsplan weigerden was logisch, gezien de feiten dat de joden die in 1947 ongeveer 1/3 van de bevolking vormden in dat zg. verdelingsplan 57% van het zg. mandaatgebied palestina zouden krijgen.

Bovendien hadden de arabieren geen zin om de rekening te betalen voor de gevolgen van de holocaust, die in Europa werd gepleegd en door europeanen werd uitgevoerd.

10
10 maxentius

** gebruiker verwijderd **

@8
@9
Zet dan tenminste de link er bij waar je het antwoord van gekopieerd heb.
Niet net doen alsof je het zelf weet.
http://www.bijbelarchief.nl/default.asp?id=1362

11 verwijderd111

Moslims vieren de aanval....
/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5138704%2Fnos-commenters-dansen-op-lijk-dode-joden-en-een-arabier-na-aanslag-westbank%2F%23comments%3Futm_medium%3Dwebsite%26utm_source%3Dnieuwskoerier.nl

ZIEK!!!

4
12 PeKa

Triest hoe de illegale bezetting door Israël wederom minimaal 4 dodelijke slachtoffers heeft veroorzaakt.

Mijn opa Willem Heerema sr. die vroeger in het verzet zat heeft zich ook tegen een bezetting verzet. Die duurde slechts 5 jaren. Deze bezetting duurt triest genoeg al 70 jaren.

Hopelijk komt de bezetting van Palestina snel ten einde.

Met oprecht medeleven aan alle slachtoffers.

25
13 Barbapapa-7,5

@13 Hahahaha question

Je bent '/sarc' vergeten, maar hij is wel leuk.

4
14 PeKa

@14 Het is maar wat je leuk vind aan 70 jaren bezetting en aan zoveel dodelijke slachtoffers...question
Ben je misschien een beetje ziek???

24
15 Barbapapa-7,5

vind => vindt. Excuus

20
16 Barbapapa-7,5

@4 laffe aanslag zijn zwaar bewapende terroristen die families aanvallen

11
17 radicalenradar

@15 Joh, het is geen bezetting en de vredelievende palestijn heeft geen moeite met de aanwezigheid van israeliërs. Die brengen tenminste nog een beetje welvaart. De minder-vredelievende palestijnen verpesten het. Als die stoppen met het beschieten van Israël en het plegen van terroristische aanslagen, dan is het daar binnen de korste keren vrede.

4
18 PeKa

@17 ???????

2
19 PeKa

@18 Wil je daarmee de bezetting door Israël van hun buurland Palestina ontkennen???

21
20 Barbapapa-7,5

@13 Barbapapa-7,5
Jammer dat u het bds technisch niet langer heeft volgehouden om geen gebruik te maken van de Israëlische computertechnologie want bds is leuk maar alleen als het u uitkomt?, hypocriet.

De onderdrukking van de arabieren door de terroristische organisaties kunt u inderdaad vergelijken met de bezetting van de gestapo in WW2.
Afgelopen periode toevallig in de gebieden geweest waar de arabieren door de terroristische organisaties worden onderdrukt?, ik vond het erger geworden.
De terroristen hebben trouwens geen last van de beperkte voorzieningen, raar hé? terwijl ze toch in hetzelfde gebied verblijven, buiten de "vakanties" om in de luxe resorts.
Ik lees nergens hoe erg het is voor de family van de aanslagpleger die onder druk wordt gezet om dit positief te benaderen en vooral geen rare uitspraken moet doen naar de vrije pers.
Al gedacht aan een oplossing voor de terroristen en aanhangers die berecht gaan worden na een eventuele vrede die door de arabieren wordt aangeboden?
Lastig hé allemaal.

4
21 Hatschikidee

@20 Ik ontken dat Israël de agressors zijn.

En wat betreft "bezetting"..... zie @8 en @9

5
22 PeKa

Ik ben een voorstander van de staat Israël en vind het vreselijk dat sommige Palestijnen de boel daar zo gruwelijk verzieken, maar als ik Netanyahu hoor zeggen dat het huis van de familie van de terrorist met de grond gelijk gemaakt wordt ter vergelding lopen de rillingen me over de rug..,. Wat een doodenge man is dat...

Had de Nederlandse overheid het huis van de ouders van Karst T (aanslag Apeldoorn) met de grond gelijk moeten maken?

12
23 Montaigne

@8
Voor u nog maar een keertje. De VN had helemaal niets te verdelen. (lees het VN charter er maar op na)

Dat zou een mooie boel worden als de VN gaat bepalen wie waar mag wonen en doodleuk andermans land weggeeft aan kolonisten.

Dus het hele verdelingsplan is in strijd met elke vorm van internationaal recht. Overigens hebben de zionisten zich niet aan het verdelingsplan gehouden. Ze hebben alles genomen. Het zijn dus ordinaire landrovers.

En Israel werd niet aangevallen. Dat is nog zo'n kolossale zionistische leugen.
En de Arabische landen riepen de bevolking niet op om te vluchten. Weer een zionistisch leugen die al lang weerlegd is. Dus houd op met hier sprookjes te verkondigen. Niemand gelooft u.

14
24 manpower

@21 In uw betoog komen de begrippen en kwalificaties Palestina, Palestijnen, bezetting, kolonisatie en verzet niet voor. Ik kan niet anders concluderen dat het betoog een vorm van HASBARA is, ofwel goedpraten ene uitleggen van de illegale bezetting door Israël.

Nu weer geheel on topic:
Zoals Een Ander Joods Geluid op hun pagina schrijft:

"EAJG betreurt de doden, en stelt dat geweld - van beide kanten - geen oplossing is voor het conflict. Alleen een einde aan de bezetting en gelijkheid voor alle inwoners van het gebied zal een eind aan het geweld kunnen brengen."

20
25 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

26 PeKa

@25
Ik verwacht ook geen inhoudelijke reactie , die geeft u namelijk nooit.
Roepen vanaf de zijlijn en gewoon gebruik maken van Israëlische technologie.

6
27 Hatschikidee

@26

Leg dan uit waarom het huis van een onschuldige familie moet worden platgewalst?
In beide gevallen gaat het om een terrorist waarvan de familie onschuldig is. Maar jij komt niet echt ver met je argumentatie.

9
28 Montaigne

@26

Oh ja... en meteen schelden duidt op een zeker niveau. Kan je niet normaal en beschaafd discussiëren?

8
29 Montaigne

Israël heeft dagelijks te maken met moslim-geweld en zal dus zo af en toe afschrikkende maatregelen moeten nemen.

6
30 PeKa

@30

En wat lost dat op voor Israël zelf? Die ik, nogmaals, een warm hart toedraag... als idioot...

7
31 Montaigne

@31 Het lost niets op, hoeft ook niet.

6
32 Yisrael

Ik ben en blijf van mening dat onschuldige mensen niet gestraft moeten worden voor de daden van anderen.

6
33 Montaigne

@31 Idioot neem ik terug.

Voor Israël betekent dat mogelijk minder aanslagen vanwege afschrikkende werking.

6
34 PeKa

@32

Ah, het is gewoon een sadistische neiging?

8
35 Montaigne

@33 Onschuldig?? Die jongen heeft (denk ik) best wel een beetje jodenhaat van thuis uit meegekregen.

7
36 PeKa

@34

Dank je... dan neem ik "onbeschaafd" terug (-:

Ik begrijp volkomen dat Israël alle middelen mag inzetten ter voorkoming van terrorisme en het bestraffen van de daders. Onschuldige mensen bestraffen gaat me te ver. Dat is een Palestijnse gewoonte, geen Israëlische wat mij betreft. Wat is ook alweer de meest beschaafde kant in dit dit conflict?

4
37 Montaigne

@36

Zo zou je ook kunnen veronderstellen dat de ouders van die mafkees uit alphen aan de rijn die rond heeft lopen schieten verantwoordelijk zijn vanwege zijn opvoeding... zo werkt dat toch niet? Je kunt in een rechtsstaat toch niet mensen bestraffen zonder bewijs of fatsoenlijke rechtszaak. Laat Israël in vredesnaam de enige democratische rechtsstaat in de regio blijven....

5
38 Montaigne

Ik lees nergens een weerlegging van mijn betoog. Die is er ook niet.
De gevallen Palestijn was imo een vrijheidsstrijder. RIP.
@23
Leg mij eens uit waarom je een voorstander bent van de staat Israël. De staat Israël op Palestijns grondgebied wel te verstaan. Als je zou zeggen: de staat Israël in Oost Duitsland zou ik het volmondig met je eens zijn.

8
39 manpower

@35 Sadistisch zou ik het niet willen noemen.

4
40 Yisrael

Israël wordt nog grotendeels bezet door oa de palestijnen. Wist u dat de grenzen van Israël eigenlijk moeten lopen van de rivier de Eufraat in Irak tot de Middellandse Zee en van Libanon tot Egypte. En wat ook heel belangrijk is, dat Jeruzalem de enige NIET DEELBARE hoofdstad van Israël is. O ja, binnenkort zal op de Tempelberg de nieuwe tempel van en voor de Joden worden gebouwd.

7
41 Mijn waarheid

@38 Radicale Palestijnen strijden niet voor vrijheid of een oplossing maar strijden voor de vernietiging van Israël.

6
42 Dune

*steekt bordeje X lives matter* heb er geen echte mening over omdat teveel factoren. :S

1
43 DikkeTor

het is altijd wat met die islamieten..moorden zit in het dna.
ondertussen krijgen we een enorme extreem grote nieuwe islam haathut erbij in enschede..succes mensen! geniet nog even van uw vrijheid g*dverdomme..tegenwoordig allahverdomme

8
44 henry86

@42 "radicale palestijnen is een pleonasme..net als radicale moslims* de verreweg de meeste willlen sharia en islam, en haten ons en het westen, en het erge nog..wij staan er bij en kijken naar deze islamitische ellende

8
45 henry86

@8 Moskowfiets

Israël heeft eenzijdig de staat Israël gesticht, en de Volkenbond (de VN bestond toen nog niet) heeft dat achteraf, onder druk van de omstandigheden, onder strikte voorwaarden erkend.

De stichting van de staat Israël verdient niet de schoonheidsprijs. Voorafgaand daaraan werd het Britse mandaatgebied Palestina decennia lang geteisterd door terreurbewegingen als Hagganah, Irgun en de Sterngang. De Britten hebben voor de Tweede Wereldoorlog zelfs een immigratiestop ingesteld en wisten na WO2 niet hoe snel ze van dat wespennest af konden komen.

Sinds die tijd heeft Israël lak aan VN-resoluties en heeft geen enkele compassie met de oorspronkelijke bewoners. Aan Palestijnen toegewezen land wordt stelselmatig ingepikt, de Arabische wijken in Israëlische steden worden stelselmatig verwaarloosd waar het levering door nutsbedrijven betreft en brandweer- en ambulancehulpverlening is er niet. De IDF misdraagt zich standaard tegenover Arabische inwoners (bron: Breaking the Silence). Mensen die het oneens zijn met de richting waarin de Israëlische politiek beweegt worden ofwel de mond gesnoerd (Boycott from Within) of de toegang ontzegd. Enz. enz.

Maar in de ogen van sommige mensen kan Israël geen kwaad doen of ze durven hun mond niet open te doen (zie youtube "Zwijgen over Israël", een Zembla-uitzending uit 2003 waarin Nederlandse politici vertellen hoe ze werkelijk over het gedrag van de staat Israël denken). Hasbara viert hoogtij, in de begroting 2017 heeft Israël U$ 30.000.000,- opgenomen om de BDS-beweging de mond te snoeren (hoewel ze daar natuurlijk he-le-maal geen last van hebben) en is er een stevige propaganda-oorlog in gang gezet, zie http://www.4il.org.il/eng/

Maar dit is de naakte waarheid:

https://www.fosna.org/sites/default/files/FrontMap_2014_72.jpg

Ik pleit voor mooiere initiatieven zoals #jewsandarabsrefusetobeenemies en tot die tijd #BDS mbt producten afkomstig uit de bezette gebieden.

14
46 ~ Echelon II ~

@27 Hatschikidee

Afleidingsmanoeuvres, en nog vol onwaarheden ook. Van 4il.org.il gehaald?

#jewsandarabsrefusetobeenemies

11
47 ~ Echelon II ~

@33 De ouders van de Palestijnse aanslagpleger zijn inderdaad onschuldig.

Hun huis dregt niet plat-gebulldozerd te worden. Zij lijken wel slachtoffer te worden.
Goed dat we het daar over eens zijn.

12
48 Barbapapa-7,5

Correctie op mijn @48 gedaan in de Facebook-reacties.
Groetjes, Willem Heerema

12
49 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Hahaha .. en nu wachten op het persbericht van zijn persafdeling waarin staat dat Biden dit niet zo bedoelde : P...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@54 Nou ja ik heb het geprobeerd. Maar ik ben niet te vertrouwen. Prima. Dan laten we dat zo.We hebben het er verder niet meer over.Voor w...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Weetal
El País: Spanje stuurt Patriotraketten naar Oekraïne

Amerika blij.Hoeven zij het niet te doen enSpanje koopt ze van Amerika.Een win-win situatie voor Amerika....

7 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@53 Dat weet ik niet. Ik heb daar geen cijfers van hoeveel analfabeten er per jaar aan de Ter Apel poort staan. Wat ik wel weet is dat gepensi...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Die kunnen beter hier kunnen komen wonen : )...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Overigens zou ik sowieso niet snel een pizza bestellen. De korst is eigenlijk het lekkerst en die kun je zelf wel namaken door een kaiserbroodje...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Klinkt gezellig. Zou daar niet snel een pizza bestellen, wie weet wat voor gekke dingen ze er nog meer hebben staan....

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

"Murray Douglas " Gebruikelijk is : Douglas Murray, de voornaam eerst te zeggen. Nu lijkt het wel knip en plakwerk. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@51 Misschien dat maar met haarzelf bespreken. Ik bedoel dat hier meer mensen reageren op de bagger die velen hier over vluchtelingen neerplemp...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Geen daadkracht, chemie en schoonheidsprijs voor de huidige formatie - Joop - BNNVARA

"Ook is het een feit dat we nu wel gebruik moeten maken van buitenlandse arbeidskrachten omdat er in verschillende sectoren (fysiek-, vuil- en k...

19 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Sexy Video Blue VideoAny Porn VideoErotic Nude CouplesNude Desi MaidPunjabi Sexxx VideoFastest Hand JobForced Movie Sex ScenesPanochitaBrenton Thwaites NudeGanny Lesbian PornSex Video SareeHot Yoga PornTsunade Boobs PornKenzie Reeves SisterAdam And Eve SiteHawks PdxXxx Vedyo HdXxx Sex MexOne Penis Jav One PieceBlacked Com GroupPorn Videos Lana RhodesPornhot MomOmegle MasturbatingSkylar Vox Step SisAfraican PornYoujizz.cimFuq .comTwitter Leaks PornYouporn XvidMaya BoijuNimrat Khaira PicSexy Video Hd Sex Video HdVideo Bokep JpangPubishment PornBanana HottieMasturbate JoiPenny Barber PornDolly Parton NaketHot Saree XxxAlyxpornNhentai .netBlack Porn.comKonosubahentaiCheating BlowjobItadaki SeidakiCjsparxxXxx Japan OldSommer Ray LeakesXbraz ComGymnast HentaiItalin Porn StarsMycherrycrushGf Bf XxxxAnime FacesittingX Masala VideosLesbian Fingering GifAlisha Boe NudePornhub ItalyHillary Scott PornstarMovi Xxx FreeVideo Open SexGay CreampiesFarrah Fawcett PlayboyOnlyfans.ckmJenna SheaAnal FeetXx Pornos VideoThaysa CarvalhoSejal Shah NudeVirgin BoysCrazyxxxWife Cheating Husband PornSexy Sexy Bf HindiAdult Erotic MoviesTrickery PornIncesttubeNude Celeb OicsVideos De Xxx PornosHomens Velhos NuFox Tail Butt PlugMilf NaturalFake VaginiaBf Video Xxx HdFc2 Ppv 2985751Mobile Legends PornMia Malkova Tonights GirlfriendWild Indian PornNude 18 Year OldsHindi Web Series SexyMia Kalifa Xxx ComDetroit PornDua Lipa NipsCece Rose Only FansMarathi Vahini SexWww Pappu MobiAllienicoleGirlawyPunjabi Adult VideoPorn GhostMom Bang SonIndian SquirterPornos FullEmma Stone NudaMonster FuckerSixy BpNatasha Nice And TooturnttonyBengali Sexy Adult VideoSeducing PornTube GalzJuilianne Moore NudeBedpage ComWww XxxcomNaked Girl VideoPlaymate Of The ApesHentai Manwhaскачать порноTu Bekitty ComDouble LiatJossmazaPorn Para MulheresNaked.gardenerBig Tit MelonAsian Doll SextapeXxx Videos Of Indian GirlChristie Stevens MomLotbooty ComNaked Celebrity GifsAmatuercreampieJuerka Del MarBihari Nanga DanceDrama PornographyKayla Green SexMallu Hot XLatest Full Hd Porn VideosMomxxxpornPorn In Google DriveBallbusting KickMr Deepfakes ComXxnxعربيLesbain Porn Step MomSony Liyony XxxEspañol XxxLesbian Boob SuckListcrawler Cincinnati8 MussTube Film PornHenrai GalleryZartprickelndDesi Bhabi SexAction Sex Movie