Schutter doodt zeker drie Israëliers (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  67 Reacties

  • 5
  • 528x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1

Dus verzet tegen bezetting is achterlijk?

18
51 Hendrianus

@3

De opoffering om hun doel te bereiken komt van de zionisten. Zij drongen na het eerste zionistische congres in golven Palestina binnen met als gevolg een enorme verstoring van de verhoudingen. Het Joodse volk offert mensen, laat hen in bezet gebied wonen, om hun doel te bereiken. De Palestijnen verweren en verzetten zich slechts tegen deze inmenging van vreemden.

18
52 Hendrianus

@41
Mooi, dan kan Turkije ook beginnen met eindelijk eens bezette gebieden terug te geven. En de Westelijke Sahara die door Marokko bezet en eenzijdig geannexeerd is ook, dan uiteraard weer het herstellen van Koerdistan, hebben ze 100% recht op, en ach de lijst is eindeloos.
Dat gaat leuk worden! Ja, en dat waren dat nog de agressoren, Israel WERD aangevallen en overwon de vijanden, versloeg zijn vijanden. (je wil niet weten wat er volgens de koran moet gebeuren met overwonnen vijanden)
De palestijnen bestaan niet, zelfs Arafat wond daar geen doekjes om. Dus men mag van alles roepen maar het bestond niet en het bestaat niet. Het is er alleen maar om Israël te tarten en zoveel mogelijk kinderen te maken om maar int. de zielige factor uit te kunnen hangen, met hun levende schilden. Geen enkele mentaliteit, ja een hele slechte. En ze wachten allemaal als gieren in de lucht, op een moment van zwakte om Israël weg te vagen. dat was en is, en zal altijd het doel blijven.
Daarom zeg ik: "Israel had na de lafhartige aanval van zijn buurlanden geen cm grondgebied ooit nog terug moeten geven en geen moslim meer binnen zijn grenzen moeten laten.

5
53 Bleke Betty

@51
En wat denkt u dat er met de Joden was gebeurd, met Israël, als de laffe buurlanden zouden hebben gewonnen? Ha, wat er dan zou zijn gebeurd, had u prima gevonden. Zoveel is wel duidelijk!

5
54 Bleke Betty

@54

Nonsens. Ik heb niets tegen Israel binnen de grenzen van de groene lijn. Waar ik op tegen ben is de kolonisatie en annexatie van bezet gebied. Verder is in mijn ogen de tweestatenoplossing waar naar gestreefd dient te worden.

20
55 Hendrianus

Als de rotskoepel en Al Aqsa moskee boven op de Tempelberg zijn gebouwd, wie is dan de bezetter?

Kwestie van logica toch?

Maar ja, terroristen en hun sympathisanten hebben het niet zo op logica, die zijn meer van de leugens, geschiedvervalsing en terreur.

Beangstigend dat er idioten zijn die het Fantastijnse uitschot nog verdedigen ook.

6
56 G33K

@56 . Zoals de Israeliers de Palestijnse dorpen tot het maaiveld afbraken en er Joodse nederzettingen op bouwden? Of er bomen op plantten? En daarnaast kaarten en andere verwijzingen vernietigden om elk spoor uit te wissen?

Moshe Dayan: "Jewish villages were built in the place of Arab villages.
You do not even know the names of these Arab villages, and I do not blame you because geography books no longer exist. There is not a single place built in this country that did not have a former Arab population."

Beangstigend die trekpoppen die de Israelische hasbara nakwaken.

15
57 tsja

* Verwijderd door de redactie *

58 Bleke Betty

@58 : Dat is 1 kant van het verhaal.

15
59 solidsteel

@58 . Joden waren vele eeuwen een kleine minderheid. In 1880 zo'n 5%. Dat was dus voordat de invasie van joden begon.

16
60 tsja

@57 Ach ja, volstrekt vergeefse moeite om met pathologische leugenaars te "discussiëren", nogmaals: terroristen en hun sympathisanten hebben het niet zo op logica, die zijn meer van de leugens, geschiedvervalsing en terreur.

5
61 G33K

@14
Van de geschiedenis van het MO. weet je niet veel. Zoveel is wel duidelijk. Het joodse volk heeft 1850 jaar niet omgekeken naar jouw israel. Toen ze in Europa de grond te heet werd onder de voeten besloten ze om Palestina opnieuw te koloniseren. Voor die tijd hadden ze geen belangstelling om terug te keren naar zie zandbak.
Palestina is eeuwenlang bezet geweest door Turkije. Veel arabieren hebben aan de zijde van de Engelsen gevochten om het MO en Noord Afrika te bevrijden van de Turkse overheersing. Zonder die hulp hadden de Engelsen dat gevecht niet gewonnen. In ruil daarvoor is ze onafhankelijkheid beloofd. Ze zijn verraden door de Engelsen en de Fransen en de zionisten hebben een handje meegeholpen.
Je kunt niet na 1850 jaar terugkomen naar een land en het voor jezelf opeisen. Koloniseren begon in die periode zijn aantrekkelijkheid te verliezen omdat steeds meer beschaafde mensen inzagen dat het een groot onrecht was dat de autochtone bevolking werd aangedaan. Maar de zionisten hadden daar geen boodschap aan. Zij waren immers het uitverkoren volk. Met moord en doodslag en met terreur hebben ze het Palestijnse volk van haar geboortegrond verdreven en dat grote onrecht wil maar niet weggaan. En over 100 jaar leeft dat nog steeds als israel niet voor die tijd van de landkaart verdwijnt. Daar moet namelijk PALESTINA komen staan.

10
62 manpower

@56 G33K

"De moskee (Al Aqsa) was oorspronkelijk een christelijke kerk. Uit opgravingen is gebleken dat er in de
Byzantijnse tijd (324 tot 638 na Christus) een of meer kerken op de Tempelberg stonden. In de zesde
eeuw stonden er twee grote christelijke kerken op de Tempelberg: 1. de Kerk van de Heilige Wijsheid,
gelegen in het centrale en noordelijke deel van het tempelplateau, op de plek van de latere Rotskoepel;
2. de Kerk van de Heilige Maria, gelegen op het zuidelijke gedeelte, op de plek waar nu de Al-
Aqsamoskee staat. De Al-Aqsamoskee was oorspronkelijk deByzantijns-christelijke Kerk van de
Heilige Maria. Zij was gebouwd tijdens de regering van de Byzantijnse keizer Justinianus I (regeerde
van 527-565) en gewijd aan de moeder van de Heer Jezus. De Byzantijnse historicus Procopius van
Caesarea (geboren ca.495, overleden na 562) schreef dat de kerk gebouwd was in 560. De kerk werd
later de Nieuwe kerk genoemd. In 614 werd deze kerk verwoest door de Perzen en de Joden.

Na de verovering van Jeruzalem in 638 door de moslims werd Jeruzalem geïslamiseerd. Op de Tempelberg bouwde kalief Abd al-Malik in 691-692 de Koepel van de Rots. Twintig jaar later, circa 711, bouwde Maliks zoon, Abd El-Wahd (regeerde 705-715) de Kerk van de Heilige Maria om tot de huidige
Al Aqsamoskee. "




Bron Wiki

Je logica is weinig waard.

16
63 Hendrianus

@56
Vreemde logica houd jij er op na. Je mag dus nooit meer een huis bouwen op een plaats waar ooit een ander huis heeft gestaan. Zie je zelf ook niet in hoe belachelijk of dat is?

Het is nog veel beangstigender dat er idioten zijn die de wandaden van Israel door dik en dun blijven verdedigen. Zoals het plat bulldozeren van de woning waar de dader ooit heeft gewoond. Zou je ook niet de vrouw en de kinderen van de man en zijn verdere familie straffen voor deze eenmansdaad? Hoe waanzinnig wil je het hebben? Ben je nog wel met rede begaafd?

9
64 manpower

@53

"Daarom zeg ik: "Israel had na de lafhartige aanval van zijn buurlanden geen cm grondgebied ooit nog terug moeten geven en geen moslim meer binnen zijn grenzen moeten laten. "

Israel heeft nooit zijn grenzen aangegeven. Verder ben ik blij dat u erkent dat er moslims woonden in het land wat de zionisten uitriepen tot hùn staat. Er zijn er hier op nieuwskoerier die nog de mantra aanhangen van 'een land zonder volk voor een volk zonder land'. Bravo.

En ach dat die mensen zich uiteindelijk Palestijnen noemden is toch hetzelfde als al die Europeanen die zich Israëliet gingen noemen. Eens ontstaan er nu eenmaal volkeren. Het Nederlandse volk was er ook niet vanaf het ontstaan der aarde.

16
65 Hendrianus

Zoals Een Ander Joods Geluid op hun pagina schrijft: "EAJG betreurt de doden, en stelt dat geweld - van beide kanten - geen oplossing is voor het conflict. Alleen een einde aan de bezetting en gelijkheid voor alle inwoners van het gebied zal een eind aan het geweld kunnen brengen."

13
66 Barbapapa-7,5

@58 Bleke Betty

Je schrijft:
Die (Israël) hadden het hele gebied allang al tot een parkeerplaats gemaakt!

Mensen zoals jij maken van de holocaust een detail, zò bloeddorstig als jij reageert. question

12
67 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Waarom gaan jullie niet gezellig op NJN zitten? Daar is inmiddels bijna iedereen weggelopen en jullie zitten je toch maar te ergeren aan ande...

zojuist geplaatst door LoydMorris

Querido not
Offtopic

@2690 Het gaat natuurlijk om de hoeveelheid. Als het aantal mails dusdanig oploopt dan is het op een gegeven moment niet meer te managen.D'r...

zojuist geplaatst door Querido not

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@111 Gewoon een constatering. Niks mis mee....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@110 Het is 2024 Baba, dit soort seksistische "grappen" kunnen echt niet meer. Dat je 'm speciaal aan mij vertelt zegt wat over jou....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@8 Het grootste probleem zit bij de kiezer. Er stemmen nog steeds te weinig mensen op Geert. Mensen zijn zich misschien wel niet goed bewust van...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@105 Sorry, werkt niet. Ter waarschuwing laat ik door 'te melden' duidelijk en voor iedereen zichtbaar zien dat ze moeten stoppen ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

https://www.ed.nl/cranendonck/ging-de-politie-in-de-fout-bij-aanhouding-jong-marokkaantje-in-maarheeze~a29a6175/...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Offtopic

@2689Ok, maar dan kan er toch nu op gereageerd worden?En verder, eigenlijk is dat geen excuus. Ik kijk mijn spamboxen ook altijd na, voordat...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@109 Leeftijdsdiscriminatie. Generalisatie. Foei!...

15 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@108 Ik verbied jouw niets hoor Bop.Mopje voor jou Bop.Een vrouw is als erwtensoep, als ze begint te pruttelen moet de worst er in....

15 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Balls PornAlexis Texas OilMady_gio NudeNaked Beach PicsNagaland Xx VideoBus In Sex VideoAdult Sex FilmStrippers In The Hood PornXxx Movie XxxxBbw Latina PornBranda Song NudeDanny D Xxx VideoTio PornBurglarpornPor No LesbianToriel Porn ComicsPornos FiestasKolkata Bangla XJane Anjane Mein 3Gay Male BondageNew Indian Porn DownloadBranna Beach PornTeen Porn StarGrupos 18+ No TelegramPics Of Men NakedBollywood XxxxFavcunttvxAugust 2023 HentaiOasi Das Nude PicBroklyn Chase OnlyfansHedonism PornFsmily Guy XxxXxxxxxxc VideoBangbros PornographySpanl BankMalay XxxBbw Anal Big BootyCuckold Chat RoomAllie Adams PornGwendoline Christie NakedEnony Homemade PornHappy Ending Madsage Near MeFlorence Pugh Nude ScenePorn DactorXxx Mouth SexAltyazılı PornosAlaya1500Dance Karte Karte SexSeridon LoveXxxexxxMmmmxxxxxBig Fat PussyMrseepfakesPorn Ebony StarRussian NudeRara AnzaMoti Woman XxxDick Drainers FullLeprechaun PornPorntn.cimHentais DubladoTeens With Huge TitsPorn X HamstrJanet Jsckson NudeRawuel DarrianVideo PornobrasileiroDesi Pron WebsiteMoms Goth Best Friend Edges My CockPornfireXhamasteeHentai VodtfrTrample On FaceSandra ScreamLatex Catsuit PornStepmom Caught PornDani Daniels SexxPov Story PornForcesex PornLapk JoAngelina CastroYaoixxxPawh MilfDeepest Anal FistEmbarrassed Nude FemalLatest Indian Porn SitesPeliculas Erocticas OnlineSex With StrangersChina Sex Full MovieHentai Armpit LickingMiss Nude WorldFree Black On Black Porn SitesAlien X VideoCum In My AssNaked Hot ManAfterburn AftershockTamil Aunty Sex HotAnasuya Bharadwaj SexIndian Open SexXxx Hd BhabhiXxx Videos BengoliJessica Bangkok PornstarTeencumshotsH 慢Lucy LaistnerMilfs Like It BigNude BallerinaDoctor Ne ChodaOld Mother XxxSquiting PussiesSky Bri Plug TalkChristine Nguyen HardcoreKamehasutraOne Punch Man Porn ComicProperty SexpornhubHentai Char MugenSex Video SareePolice Lady Sex VideoGay Rimming PornVideosporno GayOussy EatEliza Ibarra NymphoVanessablue PornSexo RetroMilf Sex Video HdDofantasyPpornosAshleyxrose NudeDad And Son Xxx VideoAmateur Deep ThroatDeepfake BlowjobFatal Model[Razor CandiPokemone NudeXxx NursYulia Nova NudeShemale Fuck GirlSex Of AuntySloppy ThroatedHotgangbangMomtech PornPornos MóvilHot Sexy Hindi Web SeriesPorn Tube Videos ComRandi Bhabhi Sex VideoFingering MassageDesixxxvideNaked The BeachBbw Sex MoviesKarwa Chauth PornIndianmasalasex