door Inter in Politiek  ·  71 Reacties

  • 12
  • 1147x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iedereen praat over Noord Korea en andere landen die Amerikanen niet mogen maar weet iedereen wel hoeveel macht Amerika afpakt van andere landen en dat word allemaal toegelaten.
Wat Amerika doet is oke en prima wie zegd daar wat van.

0
51 janma

Het is weer duidelijk hoe weinig mensen dier de geschiedenis tussen Amerika en N-K kennen. Het feit alleen al dat men dit een Trump ding maken zegt al genoeg over de beperkte kennis en zwakte voor de msm propaganda.

6
52 Ivo
53 Ivo

Deze hele situatie is toch echt begonnen doordat Kim en zijn vader constant bezig zijn geweest met raketten ter vernietiging te ontwikkelen, met als hoogtepunt nu hun lange afstand raetten en atoombommen. Kim is degene die niet anders heeft gedaan dan provoceren, grenzen oprekken, bedreigen en nu zelfs met een waterstofbom, hoe slecht ben je? Het is niet voor niets dat de rest vd wereld ermee is gestopt. Het is gruwelijk wat een waterstofbom teweeg brengt en de slachtoffers zullen na de eerste, tweede en derde golf nog tientallen jaren en langer hier de gevolgen van ondervinden. Zo ook de natuur en de dieren en alles wat leeft. Allemaal door zo'n megalomane psychopathische Koreaanse pisvlek.
Het is de schuld van de laatste 2 presidenten waarbij Obama het meest schuldig is want die heeft met zijn theedrinken, zijn slappe houding het zover laten komen, onder zijn bewind, onder zijn ogen heeft die mislukte bitterbal een atoomwapen weten te ontwikkelen. Ze hebben een brute oorlog gevoerd (2x bush) om de massavernietigingswapens van Sadam Hoessein, die ze niet eens hebben gevonden, maar deze ranzige psychopaat hebben ze gewoon een waterstofbom laten ontwikkelen. Nu Trump de schuld geven (en ik ben geen Trumpfan, maar heb een nog grotere hekel aan Hillary) is onzin.
Als Kim vandaag in een tv uitzending zegt geen bom tot ontploffing te brengen bereid is om die troep te ontmantelen, dan blijft het gewoon vrede. Maar nee, wat doet die gestoorde gek, hij dreigt niet alleen maar maakt zelfs 'heroïsche filmpjes" waarin hij alles vernietigd. De schuld ligt volledig bij N,Korea en bij het voorgaande beleid van niet ingrijpen 'laat ham zijn gang maar gaan' we gooien er wel een paar sancties tegenaan, iets waar hij compleet schijt aan heeft!
Als hij die bom tot ontploffing brengt dan zijn de gevolgen desastreus. Het is in principe een doodenge situatie en ik ben blij dat ik hier geen beslissing in hoef te nemen. Doodeng!

5
54 Bleke Betty

@54

Zelden zulke nonsens gelezen. De vraag "wie begon" is volstrekt irrelevant en tevens het niveau van een ruzie tussen twee vierjarige kleuters; 'jij begon!', 'Nee!! JIJ begon!'.Ook wijzen naar anderen is niet alleen arbitrair maar volstrekt niet relevant in deze. Het gaat om het hier en nu. Een professionele, lees intelligente, president staat boven dit niveau van kleuter retoriek over wie begon en wie hier blaam treft. Trump is hoofdverantwoordelijke voor deze situatie, niet Obama, niet Clinton, niet alle voorgangers maar Trump. Hij had van begin af aan om de tafel kunnen gaan zitten, kunnen bemiddelen, kaliber niveau: jij stopt met atoombommen maken in ruil voor handel en de ondertekening dat wij, lees Amerika, Noord Korea onder geen beding zullen aanvallen..

Maar nee, in plaats van basic diplomatie kiest Trump ervoor, gevoed door zijn ziekelijke ego, om mee te gaan in de retoriek van de Noord Koreaanse leider, ergo, hij impliceert zelfs dat het regiem in Noord Korea binnenkort niet meer zal bestaan. Je moet wel ernstig naïef zijn als je een dictator en een malloot zoals Kim Ping Pong de 2e dan nog het verwijt kunt maken dat hij zich teveel bezighoud met zichzelf te bewapenen. De inner-circle van Kim Ping Pong de 2e bestaat uit paranoïde generaals die hun leven lang geconfronteerd zijn met het idee dat de Amerikanen als doelstelling hebben Noord Korea binnen te vallen. Gevoed door de oorlog in Irak, Syrie, en talloze militaire interventies in delen van Afrika geen vreemde gedachte. En dan hebben ze nu ook nog met een president te maken die daadwerkelijk stelt dat ze binnenkort niet meer zullen bestaan....

Trump moet hier boven staan, maar dat doet hij niet omdat hij incompetent is, totaal geen kaas heeft gegeten wat de rol van een president omhelst en laat staan dat hij consensus politiek begrijpt. Dat komt omdat deze verwende rijkeluiszoontje niets anders gewend is om mensen om zich heen te hebben die alleen maar ja-knikken en hem de hemel inprijzen. Criticasters ontslaat hij subiet, incluis zijn hele eerste "kabinet".

6
55 Drumpf

Wat een onzin. Natuurlijk is het relevant als je tenminste wil begrijpen hoe het zover heeft kunnen komen. En zijn voorgangers hebben het zover laten komen ook al past dat niet uw straatje, het is toch echt een feit.
En je kan hier niet boven gaan staan. Er is een absolute gestoorde gek die dreigt om een waterstofbom te laten ontploffen. Je hebt over waar het om gaat... nou daar gaat het om. Een idioot die notabene filmpjes maakt over hij van alles gaat vernietigen. En dat is toch wel een puntje...maar niet in uw utopisch denken, dat weet ik inmiddels wel!

"Dit zinnetje uit uw betoog :" jij stopt met atoombommen maken in ruil voor handel en de ondertekening dat wij, lees Amerika, Noord Korea onder geen beding zullen aanvallen"

Dat is pas kleuter niveau. Dan heeft u werkelijk geen idee hoe Kim in elkaar steekt!
Een vingertje bij een kopje thee: 'pas op hoor, niet meer doen' ?????? Tuurlijk joh!

5
56 Bleke Betty

Niks doen is geen optie.

Die Un heeft allang de oorlog verklaard richting Japan met zijn raketten.

China zal actie moeten ondernemen.
Un en zijn verwante gaan er aan. Er zit te veel belangen op het spel.

China laat het echt niet escaleren.
En Trump kan niet anders dan toeslaan.
En gelijk heeft hij.

3
57 Dachtutniet

@55
Denkt u werkelijk dat het onder Clinton anders zou zijn gelopen?
Trump heeft de ontwikkelingen hooguit in een stroomversnelling gebracht,die heeft als enige leider tenminste aangegeven 'tot hier en niet verder'

5
58 Hangingmen

@58

Exact.

Een kerel met ballen.

6
59 Dachtutniet

@58 Met Sanders zou het hoogstwaarschijnlijk anders zijn gelopen. Maar daar moest corrupte Hillary zo nodig een stokje voor steken.

3
60 Gewoon een student

@57 de levens van enkele honderdduizenden (wellicht miljoenen) mensen opofferen neemt u dus voor lief, zolang Trump zijn ego maar in stand kan houden. Want dat is het issue.

3
61 TedjeR

@60
Wat had Sanders dan kunnen doen om Noord-Korea in te laten binden?

4
62 Hangingmen

@62 Hij had ze waarschijnlijk ieder geval niet bedreigd met totale vernietiging. Dat had al heel veel gescheeld.

Noord-Korea is gewoon een heel complex probleem. Hun productie van nucleaire wapens is verontrustend, maar in principe niet perse een reëel gevaar. Noord-Korea heeft geen enkele reden tot offensief over te gaan want dat zou hun totale vernietiging betekenen. De uitbreiding van hun nucleaire capabiliteit is dus puur ter handhaving van de status quo. De factor die het voornamelijk zo complex maakt is de Noord-Koreaanse bevolking, die hebben zwaar te lijden onder het regime. Door Noord-Korea toe te staan zich verder te ontwikkelen, sta je ze dus helaas ook toe hun bevolking langer te laten onderdrukken. Maar wat is het alternatief? Wat is beter voor de Noord-Koreaanse bevolking, onderdrukking door een communistisch regime, of totale nucleaire vernietiging door de VS? Zeg het maar?

Ik ben dan misschien naïef. Maar ik zou zeggen, probeer juist de betrekkingen met Noord-Korea wat aan te halen. Neem de existentiële dreiging voor het regime weg, zodat de paranoia verdwijnt. Verbeter de humanitaire omstandigheden van de Noord-Koreaanse bevolking door sancties te laten vallen. Sleutel hierbij is China. Zodra gemoederen zijn gedaald, en er is genoeg wederzijds vertrouwen opgebouwd, dan kan er misschien onderhandeld worden over het stilleggen van de ontwikkeling van nucleaire wapens. Je zal misschien altijd nog een soort spanning blijven houden zoals nu tussen de VS en Rusland, maar er is in ieder geval minder imminente dreiging van nucleaire oorlog.

3
63 Gewoon een student

@63 [ Hun productie van nucleaire wapens is verontrustend, maar in principe niet perse een reëel gevaar. ]
Inderdaad. Die wapens worden pas een probleem als er escalatie plaatsvindt... precies waar Trump nu 8 maanden mee bezig is. Noch Clinton, noch Sanders zouden ruimte voor die escalatie gegeven hebben. Azië zou er een stuk rustiger bij gestaan hebben.

2
64 TedjeR

@63
Die aanpak die u omschrijft hebben ze bij Erdogan ook geprobeerd,en heeft hem alleen maar verder van de Europese unie gebracht en dichter bij een totalitair regime
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.....

4
65 Hangingmen

@65 "Zachte heelmeesters maken stinkende wonden....."

en harde heelmeesters blazen de wereld op?

2
66 Nonick

@55 ".Ook wijzen naar anderen is niet alleen arbitrair maar volstrekt niet relevant in deze."
Afkomstig van iemand die in z'n eerste post in dit draadje over moslims begint....

0
67 RobP

@66
Heb ik iets gemist?
Is de wereld daadwerkelijk al vergaan dan?

1
68 Hangingmen

@56

Je schreef: "Wat een onzin. Natuurlijk is het relevant als je tenminste wil begrijpen hoe het zover heeft kunnen komen."


Dat is allang duidelijk.

Je schreef: "En zijn voorgangers hebben het zover laten komen ook al past dat niet uw straatje, het is toch echt een feit. "

Nope, dat Noord Korea nu op punt staat om Amerikaanse bommenwerpers neer te schieten is het verdienste van de huidige president die bommenwerpers dicht langs de grenzen met Noord Korea laat vliegen, pure vorm van provocatie, net als de kernwapens testen van Noord Korea pure provocatie omhelst.

Noch Obama, noch Clinton geven die instructies. Trump kan ook gewoon accepteren dat Noord Korea kernwapens heeft en zich terugtrekken. Niet bepaald rocket science.

Je schreef: "En je kan hier niet boven gaan staan."

Ik wel, dus Trump, normaliter, ook. Maar daar heeft deze malloot de hersens noch de zelfbeheersing voor.

Je schreef: "Er is een absolute gestoorde gek die dreigt om een waterstofbom te laten ontploffen. "

Ja, en? Pakistan heeft ook al meerdere keren gedreigd met een kernwapen, India idem dito. Dat is nu juist het hele punt wat jij maar niet schijnt te begrijpen, namelijk dat je niet met kernwapens moet gaan dreigen wanneer je deze tot je beschikking hebt. Noord Korea beseft dondersgoed dat wanneer zij een kernwapen ergens droppen zij dat niet zullen overleven. Juist een rede om de zaak niet onnodig te laten oplopen, het tegenovergestelde is het beleid van Trump die gretig *hapt* op provocaties van Kim Ping Ping Oen de Tweede.

Als jij je als een Bokito zou gedragen en mij gaat bedreigen dan lach ik daarom en loop ik door. Zou Trump ook moeten doen. Maar again, daar heeft hij de hersens, noch het temperament voor.

Je schreef: "Je hebt over waar het om gaat... nou daar gaat het om. "

Nope, het gaat erom dat de wereld te maken heeft met twee mafketels, met een eveneens gestoorde achterban, die ruzie lopen te maken over wie de grootste en dikste plasser heeft.Een niveau wat gewone volwassen mensen achter zich laten wanneer ze de adolescentieperiode zijn gepasseerd. Sommige onnozele lieden blijven daarin hangen, dat is op zich niet erg, domme onnozele mensen heb je overal, maar het wordt wel een probleem wanneer je zo'n flapdrol de de machtigste baan ter wereld in de schoot werpt.

Je schreef: "Een idioot die notabene filmpjes maakt over hij van alles gaat vernietigen"

So what? Je bent wel erg eenzijdig in deze, was het niet Trump die beeldvormend sprak over "firmant fury, like the world haan't seen before" ? Een retorische vraag, behoeft verder geen betoog.

Je schreef: "En dat is toch wel een puntje..."

Onnozel slecht gemonteerde filmpjes zijn niet gevaarlijk, uiteindelijk met kernbommen smijten wel.

Je schreef: "Maar niet in uw utopisch denken, dat weet ik inmiddels wel!"

Dit heeft niets met 'utopisch denken' te maken. Maar met elementaire logica. De enige mogelijkheid om dit conflict te beslechten is aan de onderhandelingstafel.

Je schreef: "Dit zinnetje uit uw betoog :" jij stopt met atoombommen maken in ruil voor handel en de ondertekening dat wij, lees Amerika, Noord Korea onder geen beding zullen aanvallen"
Dat is pas kleuter niveau. Dan heeft u werkelijk geen idee hoe Kim in elkaar steekt! "

Dat hoeft ook niet, alsof Noord Korea zichzelf van de aardbodem wenst te vegen.

Je schreef: "Een vingertje bij een kopje thee: 'pas op hoor, niet meer doen' ?????? Tuurlijk joh!"

Onnozel om over theedrinken te beginnen, je anti links versus rechts simplisme speelt je parten. Het gaat hier niet over thee drinken maar over twee kemphanen die moeten begrijpen dat er maar één manier bestaat om dit conflict op te lossen, niet met bommen en miljoenen onschuldige slachtoffers maar met diplomatie, iedereen begrijpt dat, alleen onnozele lieden die teveel Star Wars hebben gekeken niet.

4
69 Drumpf

@55

"jij stopt met atoombommen maken in ruil voor handel en de ondertekening dat wij, lees Amerika, Noord Korea onder geen beding zullen aanvallen.. "

Dus ga je atoombommen maken om te kunnen chanteren, onacceptabel gedrag dat jij goedkeurt.

0
70 Suwelding

Zou Kim Yong Un aan het moonen zijn geweest toen die vliegtuigen langs kwamen?

0
71 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2846 Nouja ik heb het geprobeerd....

zojuist geplaatst door baba jaga

JackKropotkin
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@159 Hallo Mac, je snapt toch ook wel dat ik nu in jouw geval expres “communisme” gebruik. In dit geval trouwens nog geeneens zo vreemd. ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

VBOH
Offtopic

@2839 1 glaasje merlot🍷+ schaaltje 🥣 snoeptomaatjes. 🍅 🍅(ze zouden theoretisch moeten inkrimpen naar meerdere mini's na de verzend...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Offtopic

@2843👍 gefeliciteerd....

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

zilvergoud
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

De opruiende woorden bieden geen oplossingen maar leiden er alleen maar toe dat de haat toeneemt, de problemen groter worden en dat de democrati...

3 minuten geleden geplaatst door zilvergoud

Bop
Offtopic

@2841 Hahaha, thanks but no thanks. 😄 ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Offtopic

@2834 Eindelijk weggespoeld. 💩...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Marrie1
Offtopic

@2842🤭...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

baba jaga
Offtopic

Lol ik heb zowaar ook nog iets leuks.Ik ben zojuist oom geworden van een jongetje.Hij is iets te klein dus moet even 3 dagen in observatie b...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Offtopic

Oje, het volluck gaat aan de drank, *draait een jointje en gaat lekker in een hoekje zitten genieten van de verdere reacties *😇🥳...

9 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Hana HarunBritney Amber CreampieJock SpankingChodam ChadiTelugu Full Movie SexBlack Hood PornCreampie GloryholesHindi Six StoryCute Naked ChicksAlex Blair XxxVeronica Perasso Onlyfans LeakChinese Xx ComBest Open Sex VideoInfluencer GonewildWww Com Sexy BpLara RoxxTamil First Night PornFree Granny PronGay Chubby Black PornHot Porn BigWesley Pipes PornKamikatsu HentaiHindi Lesbian Sex StoryNaughtt America ComStockingpornBbystar TwerkAshley AllurePornstarJav Sex MovieChinese Adult FilmGujarati Audio PornEmma Watson Sex TapeDesi RimmingXvideo MouthWhat Are You Doing PornLesbianporno VideosPornostars On InstagramAss4all.comSkookaErome-leaksMelhores OnlyfansBoy Xx VideoSucking PicsLadybiy TubeMia Khalifa Bf VideoBf Video Sexy Bf VideoFamily Guy Gay PornCherie Deville GangbangXxx Hindi XxxLynn Collins SexyChattubateGokudateToejobsBollywood PormBoozoocamXxx JharkhandIndian Actress Leaked VideosNuru Massage Sex VideosLesbain PirnThck PornMatura Porn TubeVoyeurhintPhat DaddyLilah_lovesyouLucy CatBig Black PornstarPorn SertchPornno AltyazılıAmber PeachXxx Hd Video HindiHot Shots PornHot Indian PornstarsLana Rhoades ThreesomeSexy Video Bang BrosRei KitijimaKesbian SquirtingForcedincest PornJasmine James OnlyfansAlexandria Ocasio-cortez DeepfakeSexual Chronicles Of A French FamilyPornolar Hd AblaBrother Snd Sister XxxGaysissy.comHouse PornBangla Lagalagi VideoKamasutra Sex XxxSexy Movie Hd Film18 Asian PornRiley JacobsIndian Teen Hard SexWife FuckesVenti PornXxx Free MobiesFondling BoobsShesfeeakyBest Anime Sites RedditPorn Amador CaseiroPenny Barber PornTeenage Foot PornYoung Women In NudeLucky Anne XxxPor LesbiansSexual Art VideosAriana Grande Naked PicsSunny Leone And Her HusbandSexin The WaterSex Video ChatsLacy Kay Somers NudeShemalechubbyAbella Danger And Bella ThorneKim K Sex Tape VideoNight FlirtFree Interracail PornMomo Yaoyorozu NakedWww X Vibeos ComSunny Leone Bf DownloadMoti Gand PornMallu Adultافلام سكسية مترجمةShoplifter MilfTin Porn HdPornography InterviewAmy Rose NudePorn With BlondsBudapest EscortsSnapchat Nudes Of TeensBorntobeboundBhai Bahan Ki XxxPorn Drunk MomOne Penis One PieceWww Xxx Desi Video ComSex Clip BusMary Louise Weller NudeLena Malayalam ActressIndian Kamasutra VideosSxsi VedioMallu HInterracial BbcTic Tok NudeSexs MasterJilbab Sangek3d Breast ExpansionBeeg Porn MoviesMalayalam Aunty Saree SexCutest CumshotsT OropornoBig Beautiful TitesNaked Boob PicsJaime Bergman NudeSex Videos Hd Aunty