door Moskowfiets in Media  ·  84 Reacties

  • 24
  • 1219x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nederland zal haar gewoon toelaten hier. Dit voor mensen die nog in eigen gecreëerde illusies geloven. Eigenlijk doet Nederland op zich dat nog niet eens, maar u de burgers, door uw stemgedrag.
Dus niet zeuren mensen. We vinden het in overgrote meerderheid dus gewoon oke.

0
51 Flipper

Waarom geeft de media aandacht aan dit soort onnozele types ?!

0
52 21st Century Guy

Waarom, de Islamitische heilstaat is toch een paradijs om in te wonen, en met de juiste opvoeding wordt dat zoontje misschien wel martelaar over een jaar of 15, en krijgt hij zijn 72 druiven (of maagden daar zijn de geleerden nog niet over uit)

Blijf lekker daar, neem een appartementje, of een tent, oh wacht die heb je al, en blijf toch lekker in Raqqa

0
53 DaStef

"Alle buitenlandse jihadisten die voor IS strijden in Raqqa, zullen sterven in die stad. Dat stelt de speciale Amerikaanse gezant voor Syrië in een interview met de Arabische tv-zender Al Aan. "We zullen er zeker van zijn dat we al die buitenlandse strijders elimineren", zegt Brett McGurk. "

Dit betekent dat die kampen nog gezuiverd zullen worden, toch?

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3195111/2017/06/29/Alle-buitenlandse-jihadisten-in-Raqqa-zullen-sterven-in-Raqqa.dhtml

0
54 Bokkerijder

Wil alleen terugkomen voor : Huisvesting, toeslagen, kindergeld, zorg ed. Laat die puntzak maar lekker zitten waar ze zit. Misschien uit het ouderlijke gezag zetten en de kinderen hier naar toe halen.Hier in Belgie is ook een IS-strijder enkele jaren geleden teruggekeerd. Was een been verloren in Syrie maar daar was de medische verzorging niet zo goed !!!! En die idioten in Belgie hem maar opvangen met alles erop en eraan. Ongelofelijk !

0
55 68plusser

Ze is alleen maar negatief over Nederland en heel positief over de IS.
Maar ze wil terugkomen omdat ze aan haar kinderen denkt! Wat tegenstrijdig!
Gewoon lekker daar blijven en gun je kinderen ook de "vrijheid" die je daar ervaart mevrouw!!

0
56 Narciske

Laten we de bitch naar haar andere paspoort noemen. En ze is al weer zwanger. The sheer horror.

0
57 schrootflint

Ik ben diep geroerd..... zo, en nu wegwezen......

0
58 Liwwie

En dan te bedenken dat volgens de verhalen juist de afgereisde vrouwen daarginds de grootste beesten waren.

0
59 Liwwie

Ilham heeft zelf gekozen..
Is ook nog eens trots op raqqa..
Vind dat de terneergang van islamitische staat komt dat de religieuze regels niet worden nageleefd..
Nou ilham dan ligt daar jouw strijd..

0
60 Lunatiek

Geen reacties van de thee drinkers op NK ?????

2
61 Bollieboos

Beste Syriegangster
Waarom wil je terugkeren? Je voelt je niet vrij in Nederland?
Je hebt geen zin in school, je hebt geen zin in werken. Je hebt je vrijwillig aangesloten bij een terroristische organisatie. Maar nu het gevaarlijk wordt voor je, wil je weer terug naar het veilige Nederland. Of is je missie nog niet geheel klaar? Op mensen, zoals jij zit hier niemand te wachten. Zoek een streng islamitisch land, waar je je thuis kunt voelen.

0
62 sockknitter

Als je hebt gezien hoe die kinderen van die vrouwen met elkaar omgaan (op de achtergrond tijdens dat interview), dan weet je ook gelijk wat er loos is met deze figuren en wat voor "training" ze hebben gehad..
Eén voordeel, wat bleek uit het item van Nieuwsuur: er moet éérst om ze gevraagd worden, voordat ze het kamp waar ze nu zitten, uit mogen.
Hopelijk laat de Nederlandse Regering ze daar lekker zitten..

0
63 Dieke

Ze vindt Nederland helemaal niks, maar wil wel terug voor het welzijn van haar kinderen...
Gevalletje van zwakzinnigheid.

0
64 Lias

@61 Toch heeft ze een punt met haar opmerking over Wereldoorlog II

12
65 jantje van leiden

Zij en die kinderen van d'r kunnen we missen als kiespijn. Blijf lekker daar, zou ik zeggen.

2
66 Yisrael

@66 d'r kinderen*

2
67 Yisrael

@65 Wat heeft ze dan voor punt? Dat ze een oorlogsmisdadigster is? Dat klopt inderdaad en daarom moet ze daar haar straf ondergaan en niet hier.

0
68 RoosjeB

Wil ze de straf van moffenhoeren? Kaalscheren dan (en niks boerka), en voor de rest van het leven met de nek aankijken waar ze ook gaat, uitgespuugd door eigen mensen, en de kinderen ook. Sociaal isolement, niks vergeven, niks vergeten. Want zo is NL ww2 'vergeten'. Wat een kapsones om over 'we' te spreken en over ww2 alsof ze d'r bij is geweest. Cultural appropriation!

2
69 Ness

@65 yep verraders werden geëxecuteerd direct na een bevrijding.

0
70 chouffleur

Als ik het zou moeten inschatten, dan denk ik dat ze zich beter zal voelen in Saudi Arabië dan in Nederland. Dus moppie, begin maar vast te open.

0
71 Vandeprinsgeenkwaad

Te lopen.

0
72 Vandeprinsgeenkwaad

@65

Heeft ze niet, tot op de dag van vandaag worden er nog oorlogsmisdadigers berecht

0
73 DaStef

Iemand die vindt dat bijna een raket op je huis zien afkomen meer 'levenservaring' is dan menig Nederlander in Nederland heeft (dat zegt ze althans in een van die filmpjes) moet met haar kinderen maar mooi blijven zitten waar ze nu zit.En dan nu niet ineens voor het welzijn van de kinderen voor de winter naar Nederland willen komen.
Ga die zogenaamde levenservaring die je daar de afgelopen 4 jaar hebt opgedaan voor de komende winter maar gebruiken om aldaar, zoals je zelf zegt, in welzijn met je kinderen te kunnen verblijven.
Gelukkig is het in Nederland al decennia lang vrede.
En hebben de meeste Nederlanders nog nooit bijna een raket op hun huis hoeven zien af te komen.Mijn vader en moeder hebben dat als kind wel moeten zien en moeten ervaren maar dan in Nederland.
Dat raketten in hun geboorteplaats in de rondte vlogen en insloegen in huizen en gebouwen.En dat er dode Engelse piloten in de bomen hingen te gillen tot ze dood waren.Dat er bij het buiten spelen ledematen van Engelse piloten verspreid op straat lagen.
En mijn opa's en oma's hebben er samen, met nog veel meer Nederlanders, voor gezorgd dat mijn generatie, en de generaties na mij, geen traumatische oorlogservaringen met bijna op het huis aanvliegende raketten hebben hoeven op te doen.En ook niet dat er gillende piloten in bomen hingen tot ze dood waren of dat er afgerukte ledematen op straat lagen.
Dat wou ik graag zo houden.
Ik hoef die 'levenservaring' van jou niet.
Dus als jij graag nog wat meer 'levenservaring' wil opdoen dan menig Nederlander, waardoor je kinderen de meest angstige oorlogservaringen kunnen opdoen waar ze zwaar getraumatiseerd van kunnen raken, zodat ze van die 'levenservaringen' van jou de rest van hun leven last kunnen blijven houden in psychische zin, dan lijkt het mij het beste dat je blijft waar je nu bent.
Je mag dan misschien wel een Nederlands paspoort hebben omdat je hier bent geboren, maar een Nederlandse in hart en nieren dat ben je niet.

0
74 VBOH

Als de Nederlandse leefstijl haar niet past, die ze overigens onterecht als werken slapen werken omschrinft, waarom wil ze dan terug? Veiligheid van de kinderen? De beste veiligheid had anticonceptie geweest. Nee, mevrouw wil een huis en een uitkering. Ik zeg, nee.

10
75 Hendrianus

Ik heb een eenvoudige oplossing voor dit soort gevallen:

Ben je naar Syrië of Irak afgereisd om daar mee te strijden met IS/willekeurige islamitische hakploeg? Dan is de straf wordt dan wat mij betreft bepaald in een Iraakse of Syrische rechtbank. Ondanks je Nederlandse paspoort heb je gekozen om misdaden in een ander land te plegen en dan gelden de regels en wetten daar.

0
76 Vaartuig

Volgens deze mevr. zijn we in Nederland de tweede wereldoorlog vergeten. Volgens mij zijn wij dat niet.

10
77 Hendrianus

in Nederland leef je als een robot: je staat vroeg op, gaat naar school of werkt, komt thuis en gaat weer slapen. Daar hou ik niet zo veel van.”

Logica: Daar heeft ze gelijk in

Conclusie: Misschien is jihad gewoon leuk om te doen.

0
78 purelogica

Gewoon lekker wegblijven zou ik zeggen.

0
79 corretje

@78

Totdat ze een kind kreeg en de tweede op komst is. Nu wil ze als elke moeder veiligheid voor de kindjes. Jammer voor haar maar m.i. staat de veiligheid van Nederland op de eerste plaats. Er zijn lui die van elke logica gespeend zijn. IS veilig? Nee Dus, kinderen krijgen in IS gebied wat je zelf opzocht? Euhh, kan ik een escape inzetten?

9
80 Hendrianus

wachten er voor haar geen schandknaapjes????
.
.

0
81 de redelijkheid

@55 Van dat gebroed van haar kan, zoals bij de bevolking uit die contreien de norm is, met zekerheid worden gesteld dat dat niet gewoon van zwakzinnig is, maar gevaarlijk-zwakzinnig. Laat die blagen, al dan niet geboren, lekker in de zandbak.

0
82 Bokkerijder

@65 U bedoelde een mispunt ! Thee drinker ??

0
83 Bollieboos

@80 Nederland is een absurd zwaklinks land. Je kan haar moeilijk kwalijk nemen dat ze dat aanvoelt en er gebruik van maakt.

0
84 purelogica

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

12 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...

27 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Mia Khalifa's First VideoPhoto PornogaphiqueAtrises Porno BrasileirasBlack Men Kissing MemeMelisa MooreMom Pov VidsPornos De HermanosKidnap SexBrest Kiss VideoTamil Porn StoriesSexy Song SexMomedian Sex VideoSexgangstersCamel Toe PornosEbomy Pulse TvSom And Mom PornLatinatubeMaseratixxx PornHoolywood Nudeافضل مواقع سكسNude YiktokTiktok Lives NsfwCam Cordova NudeBarbara Eden NudesValentine Day XnxxPornsekaXxxx Hd BfBukkuke PornTranny EscortsWest Bengal Sex VideoIndian Air Hostess Sex VideoBlake Blossom BrazzersBig Tits JapaneseC Cup NudeTabu NakedPictures Of Women Nakedسكس گيفCamel ToexxxIndian Actress Blue FilmSara LuvvDesi Wife NakedCartuon XxxHot Miget PornLuckycrush AlternativesBig Boobs SpicyHindi Porn OnlineForced Indian XxxPantyjobsSuckinggrannyMommy And Son Porn VideosPorn Share BedroomInteracil PornCandace MaxwellHornycraftVibewithmommy PornDoggy Style Sex GifMia Khalifia Porn VideosGay Bear SexWorld Hard Sex VideosNobodyhome.tvFreefull Porn MoviesAnushka NudeCurvy Model NudeMallu Porn MoviesJapanese Cum HospitalSani Lemon XxxPussypornstarHomemade PorKyla Dodds FuckMom Hard Core PornPorn Hidden CamBondag StoriesChat AveuneFfmpornSomai PornSex Video House WifeXxx Hindi MovieNew Nude Celebrity LeaksCxnxxxThreesome Porn LesbiansIncestchatroomHijab PornographyHentainsFree Porn LesbuanFilme Pornô Grátis BrasileiraBouncing Tits MatureDaisy DelacroixSean Cody PornPorn Star SexBeautiful BilloXxx Video With AudioKt So PornJapan PisingRajput SexPicture Film BfVideo Massage Happy EndingFacial Compil PornGym Teacher PornSexy FitgirlsHusband Wife Sex XxxFatgrannyMelanie Martinez PornPornhd.92Free Sex Simulator GamesLeolulu.Hot Naked BlondsDp VideosShaver Lake WebcamStepmom Bath PornIndian Facking VideoJules JordznBeta.imagedapJogos Pornô AndroidHistórias Em QuadrinhospornoFree PornnoSexy Video Hd MoviePussy Licking And FuckingPornovvideosRue Nue.comXvi PornIndian Short PornSexy Sexy ChutVictoria LovobPortorican PornDestiny PorterEmilybunietsAssfuck BlackPost Op Shemale PornLondon River Vs Will Havoc FullAbella DangerBeautifulpornElsajeanپورن الکسیسHina Khan BoobsXnxx Mallu ComMorng PornHairy Teen Pussy PicsFantastic NudesSexc MoviePorn Mom SeductionSexy FalimDorismarDriver Sex VideosDocter Xxx VideoFamila SacanasKarlee Grey DeepthroatSpankbang .comBlackteen Gay PornXnxxpornoToonporn