Lodewijk Asscher moffelde miljoenenfraude 020 weg met boekhoudtrucs (925.nl)


Asscher geldt als het wonderkind van de sociaaldemocraten: alles wat hij aanraakt verandert in goud. Dat is waar, zolang we niet in kasten of onder tapijten gaan kijken. ...

door Tipin in Politiek  ·  34 Reacties

  • 0
  • 1255x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goud?
Volgens mij roert hij gewoon in de stront.

1
1 Jan met de korte achterlul

Het begint hier een beetje op Amerikaanse manieren te lijken. Als dit nieuws klaar is, dan is deze Asscher nog erger dan dat ik al dacht. En dat wil aan het roer staan van de PvdA. Dan mogen ze de kas wel extra beveiligen. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat politici gewoon ordinaire machtsmisbruikers zijn en niet ver weg staan van echte criminelen. Wat een smerig joekel is dit.

1
2 TC

't jong kan zo door naar de VVD

2
3 siempie

En dat wil "verbinden met de samenleving"...
Zal never lukken met dit soort figuren, die juist een voorbeeld zouden moeten zijn, voor de samenleving.
Maar bij de PvdA zit je gebeiteld met deze kliek van onbetrouwbare Personen.

0
4 Dieke

Asscher is een rat....wie dat nog niet doorheeft heeft boter op zn voorhoofd.

0
5 Franspisco van Jole

Ik mag toch hopen dat Asscher voor de rechter wordt gebracht wegens fraude.
En graag voor het einde van het jaar.

0
6 beastyboy

Maar dat was bekend in Amsterdam, maar ons kent ons en het handje werd boven zijn hoofd gehouden met keek ernaar en deed vervolgens niets.

0
7 eigenmening

Was dat een van zijn 38 Amsterdamse boekhoudingen?

0
8 Hein2

Lodewijk Asscher moet aftreden als Minister van Sociale Zaken.

Indien Lodewijk Asscher als Wethouder in Amsterdam betrokken was bij (boekhoud)fraude in de uitvoering van de Wet Werk en Bijstand, of het verhullen van fraude , is hij als Minister van Sociale Zaken direct chantabel.
Andere malverserende Wethouders, of zelfs de grootste fraudeurs, zullen hem weten te vinden.
Daarnaast is Asscher totaal ongeloofwaardig als uitvoerder en handhaver van de Wet.


Hoe ernstig de situatie in de grote steden is, bewees eerder dit jaar het Collectieve Intelligentie / FinPro Onderzoek, een big-data experiment van de Universiteit Nijenrode.
Daar bleek dat het kostbare Nationaal Programma Rotterdam-Zuid ronduit gevaar liep door de patronen van fraude waar onderzoekers in de achterstandswijken op stuitten: systeemfraude, waarbij grote groepen mensen ‘de overheid stelselmatig als flappentap gebruiken.’

De hoogleraar die het onderzoek leidde: ‘’Rotterdam-Zuid gaat gebukt onder criminaliteit uit Turkije, Marokko, maar ook uit Nederland. … Het gaat om drugshandel, maar ook om mensensmokkel. Net als de maffia doet trekken ze sociaal zwakkeren aan, van wie sommigen de nieuwe rijken in de wijk worden. Andere bewoners zien het gebeuren, voelen zich ook niet meer gebonden aan de wet ,…., en sjoemelen met uitkeringen toeslagen of schoolinschrijvingen. Zo sijpelt de criminaliteit door naar beneden, met grote gevolgen voor de leefbaarheid van de wijk.
[ Bron: Financieele Dagblad 9 mei 2016 voorpagina; zoektermen op zoekmachines: Collectieve Intelligentie, FinPro big data experiment. ]


Dezelfde patronen zullen in Amsterdam ten tijde van Asschers bewind ook een rol hebben gespeeld.
De allochtone koninkrijken in steden als Amsterdam en Rotterdam spreken boekdelen.
Het noodlottige is, dat waar de PvdA, politici als Asscher, denken de allochtone achterban gunstig te stemmen en loyaliteit te kopen door financiële extra’s toe te stoppen, de ontvangers zich door de verschillende vormen van fraude definitief buiten de Nederlandse samenleving plaatsen. Men steelt van de maatschappij en vreest dat op een dag de straffende hand van het gezag neer zal dalen.
De politiek en overheid maken van niet-geïntegreerde burgers en asocialen voorgoed anti-socialen en anti-burgers.


Vanwege dit handwerk dat hem bij uitstek chantabel heeft gemaakt , moet Asscher per direct aftreden.

0
9 duurendaal

Ik zag in de gauwigheid zo'n dikke €300 miljoen aan onrechtmatige uitgaven langskomen. Lijkt me toch ook geen basis om de accountantsverklaring op af te geven...

Accountant heeft dan ook een flink integriteitsprobleem

0
10 TedjeR

Asscher is een zionist die net als wilders zijn orders uit tel aviv krijgt.

12
11 Adam Weishaupt

@11 Wel bij de bron beginnen, als je begint met wijzen: het zijn de bekende antisemieten die dankzij hun afhankelijkheid van de WWB de oorzaak zijn van deze onrechtmatige uitgaven.

8
12 Mrs. K
13 in holland

-
Asscher is een uitstekend voorbeeld van een brokkenpiloot. Alles dat hij tot nu toe heeft gedaan is mislukt. Hij heeft een grote puinhoop in Amsterdam achtergelaten.
-
Zijn huidige project voor werkloosheidsbestrijding heeft alleen geresulteerd in heel veel belastinggeld naar de re-integratiebureautjes overhevelen zonder ook maar een baan te hebben gecreëerd. Veel mensen zijn erdoor in de armoede gestort. Dan moet je echt wel een fervente brokkenpiloot zijn om zo'n wanprestatie te kunnen leveren en je nog in het openbaar te durven vertonen.
-
Hij kwalificeert zich hiermee dus uitstekend om lieger-bedrieger Rutte op te volgen als de nieuwe premier van Nederland.
Als alleen zijn partij de PvdA het beter zou kunnen doen in de peilingen, dan zou het feest helemaal compleet zijn.
/-
-

1
14 MrCally1

Het is een hele nette vent maar voor de rest volkomen ongeschikt voor ons land.
En als MP als bij voorbaat mislukt, laat hem Samson maar opvolgen dat is het helemaal afgelopen met de Partij voor de Armen.

0
15 corretje

Ascher is net als Rutte ...

Om te beginnen beschermen ze hun collega's. Dit mag je ook lezen als dat ze een hekel hebben aan klokkenluiders.

Wat ze door hogere hand wordt opgedragen dat voeren ze uit.
Of ze het er nu wel of niet mee eens zijn. Dit mag je lezen als dat ze niet zoveel waarde hechten aan de wens van de burgers.

Eerst vertelde Ascher dat tie nooit de landelijke politiek in wilde gaan.
Daarna vertelde hij dat hij nooit partij-baas van PVDA willen worden.
DIe man is niet te vertrouwen.
Het opkopen van de panden op de wallen -> ramp
Het onderhandelen met Marokko -> ramp.

En van Rutte kunnen we ook een blik opentrekken.
Wat mij vooral, momenteel, irriteert is dat dat corrupte zooitje bij OM er nog steeds zit.
Daar worden regelmatig beslissingen genomen waar 90% van de burgers het niet mee eens is.

En er zijn o zo veel klokkenluiders die corrupte ambtenaren hebben ontmaskert en die corrupte ambtenaren hebben nu een nog betere baan in dat wereldje.

0
16 jkteg

Ben het helemaal eens met #9.
Het is een mannetje die met geld smijt zodat tie kan zeggen dat de onderhandeling zijn gelukt.
Wij burgers weten wel beter.
Nederland is het enige land die kinderbijslag geeft aan kinderen die buiten Nederland wonen... en zelfs dit heeft hij niet -volledig- kunnen terugdraaien.
(ik moet hier even mijn twijfels bij vermelden. Ik denk dat het klopt dat wat ik typ question Maar ik heb te weinig kennis van de materie om hier 100% zeker van te zijn question

0
17 jkteg

Ongeschikt

0
18 zoutzuur1

Hoe kán het toch dat in ''democratieën'' altijd dit soort figuren toch komt bovendrijven. En zelfs nog heel ver komen!

Hij doet toch iets goed.
Hij verdient waarschijnlijk meer dan alle 16 reaguurders hierboven.

3
19 Arthur2000

Achterbaks mannetje die Asscher. Werd door de SVB geattendeerd op het feit dat betaling van de volledige AOW aan Israeliers die op de Westbank wonen, onrechtmatig is. Asscher wilde dat de SVB de mond hierover zou houden en gewoon er mee door zou gaan, wat de SVB weigerde. Daarop bracht Asscher naar buiten dat de SVB een fout gemaakt had met de uitbetaling van de volledige AOW.
Bah.

1
20 tsja

Allemaal witteboordencriminelen daar in Den Haag. Dat hele zooitje rovers van uw en mijn portemonnee eruit, en snel ook!

0
21 Anonymousje

@2
Dit mannetje zaagt al aan de stoelpoten van Samsom sinds de vorige verkiezingen.
Ik snap niet dat zoveel mensen er in trappen bij die Asscher, kijk em maar eens goed in de poppetjes van z'n ogen, ik vertrouw em voor geen cent...

0
22 Zwitserlevengevoel

En dat moet de PVDA gaan leiden? dat word lijden dus.

0
23 Thomas

** gebruiker verwijderd **

Werkvloer chantabel? Einde dienst. Top? Pre!

24 gebruiker-verwijderd

De appel valt kennelijk niet ver van de boom.

0
25 Kaffer
26 Myth63

Asscher is totaal ongeschikt. Dat was hij als minister en dat zal hij zijn als hij partijleider wordt. Hij is tot nu toe weggekomen met zijn gepruts, dat blijft niet zo. Schoolhoofd of zo, dat zal nog wel lukken. Van een niet al te grote school dan..

0
27 Lerac

Ja het kost een flinke stuiver om al die lijken in de kast te houden. Ik vraag me af hoe Clinton dat allemaal verdoezeld want daar zullen wel een hele doos met toekomstige beloften voor miljarden inzitten.

0
28 niet-alles-geloven

Zijn overgrootvader Abraham Asscher had ook al zo zijn trucjes en zag tijdens WOII namens de Duitse bezetter toe op het breken van het Joodse verzet in Amsterdam en later in heel Nederland.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Joodse_Raad_voor_Amsterdam

De Asschers... ze zijn en blijven een familie met dubieuze trekjes.

1
29 DruppeltjeDrie

Pure afgunst. De VVD mag het hele land leegroven. Niemand die er iets van zegt. Asher zal ook best dingen gedaan hebben die de schoonheidsprijs niet verdienen. Wie niet die aan de top zit.
Maar nee, de pijlen zijn gericht op de PvdA, en de schreeuwers krijgen natuurlijk gelijk. Geen nuance, geen bewijs. Riooljournalistiek. Maar zo zit Nederland tegenwoordig in elkaar. Incident gestuurd in plaats van lange termijn visie en toekomst gericht.

2
30 Arista

Dus die is ook al niet te vertrouwen, niet op stemmen dus.

0
31 Interessant

@30 lees het ftm artikel waar in @26 naar wordt gelinkt eens. Asscher is niet van een gemiddelde neoliberale vvd-er te onderscheiden.

0
32 Myth63

@19 Arthur2000

""Hoe kán het toch dat in ''democratieën'' altijd dit soort figuren toch komt bovendrijven. En zelfs nog heel ver komen! ""

U stelt precies de goede vraag.

Het antwoord luidt:
de kiezers kunnen slechts stemmen op kandidaat-volksvertegenwoordigers wier namen staan op een lijst, maar netwerken binnen politieke partijen hebben die kandidaten geselecteerd.
De leden van die partijen hebben de kandidatenlijst goedgekeurd, of wijzigen er hoogstens enkele zaken aan: iemand wordt hoger geplaatst of lager; iemand wordt alsnog op de lijst gezet.

En dan is daar buitenom het circuit van partijprinsen, die niet op een kandidatnenlijst gestaan hebben, maar meteen worden benoemd, bijvoorbeeld als minister. Lodewijk Asscher is zo'n geval.


De kern van de kwestie is: wie selecteren binnen de politieke partijen en wie (mogen) solliciteren?

Allereerst kunnen actieve leden binnen een partij (betaalde) cursussen volgen. Daarnaast zijn er ballotage-commissies, ook wel scouting- of talent-commissies genoemd. Wie daar niet doorheen komt, kan verdere ambities doorgaans vergeten. Telgen uit roemruchte partijfamilies hoeven deze horde daarentegen meestal niet te nemen, of slagen bij hamerstuk.

Ook kan niet ieder actief lid , met de nodige ervaring, zomaar solliciteren naar een plaats op een kieslijst. Het kan zijn dat je lid bent van de verkeerde afdeling. Vaak moeten hoger geplaatsten binnen de partij jou benaderen, of je misschien wilt solliciteren. Je moet worden gevraagd. En indien jouw kandidatuur ongewenst is, wordt dat ook duidelijk gemaakt. Aan jou om de hints op te pikken en je terug te trekken.

Tot slot is er dan Kiescommissie die de sollicitanten beoordeelt. De leden hiervan bepalen wie in aanmerking komt voor een plaats op de kandidatenlijst van de partij. Deze commissie bestaat uit partijprominenten. Dat zijn niet noodzakelijkerwijs politici: ambtenaren en bestuurders uit het zogeheten middenveld of andere baronnen dekken hier hun belangen af.

Zo zat in de Kiescommissie van de PvdA voorafgaand aan de verkiezingen van 2010 als prominent lid Lein Labruyère, een bestuurder van de Hogeschool In Holland, Kort daarop kwam deze ernstig in opspraak. Het Bestuur van de Hogeschool had zichzelf grote beloningen toegeëigend ten koste van de onderwijskwaliteit. Studenten waren gedupeerd, omdat werkgevers geen waarde meer hechtten aan de einddiploma's die leerlingen hadden behaald.

Op het allerhoogste niveau speelt tenslotte de vraag: wie gaat de Formateur vragen om zitting te nemen in de Regering? (Zoals in het geval van Asscher is gebeurd.) En wie fluisteren de Formateur namen in? Die Ministerfluisteraars kennen we in het geheel niet.

0
33 duurendaal

@31 Dat was 'ie in zijn tijd als wethouder in Amsterdam al niet hoor. Project 1012 is door hem geïnitieerd en aangejaagd. De gedwongen prostitutie uitbannen was zijn stokpaardje, maar dat is hem -zoals al was voorspeld- nooit gelukt. De gemeente Amsterdam zit nu met de gebakken peren en moet miljoenen meer betalen aan een project dat nooit zal gaan slagen. Daarnaast zijn honderden vrouwen die een redelijk veilige en transparante werkplek hadden in het befaamde Red Light District, nu op duistere, smerige zolderkamertjes en garageboxen aangewezen en overgeleverd aan pooiers en loverboys die dankzij Asscher uit het zicht zijn en vrij spel hebben. Dank je wel, Lodewijk!

0
34 DruppeltjeDrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

5 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Obey Me PornShowing Off TittiesLesbian Hentai PornHentaide AnimeHustler VideoXxxccomHindi Xnxxx VideoSex Story Full MovieBhojpuri Actress Mms Viral NewsPorbhubAmerican X VedioSmartpussyCelebrity Ep 1 Eng SubArab SexpornArab Escort性爱 故事Xnxx VideisNabalik Blue FilmDragonball HentiaNaughty America CollectionBhabhi Romance DevarDirtyroultteNhentainJurkmateCharmcitypornIndo18.vomJynx Maze XnxxPornliveThotbookThothub.comVideos Pornos De MujeresItadaki SeieikeiNicole Aniston PussyNude Scuba DivingUrsula Suarez PornSe X TwitterPornlistCuck Hold StoriesPornografia Em QuadrinhosPor N U BTruth Or Dare NudesShraddha XxxBlache BradburryArgentina XvideosSexo ForteFartal ModelXxx ConXxx Vi HdNew Hard XxxCurtonMilky PornWettmelons BjNaked Women In BondageFikfap. ComVanrssa Del RioArunima GhoshGupchup SexPorn Native AmericanPutas En San AntonioFree No Sign Up PorngamesSpankabmgWettmelons FacialBokep AvAmater Lesbian PornAbsoluporn.comBig Boobs.comAsian Massage Blow JobIndian Aunty Anal SexWww.xtube.clmGay Cuck TwitterR NsfwasmrUnder The WitchGay Big BlackcockBabes Nude AsianNatural Boobs MilfsGoldie Hawn NudesRoommate XnxxSexi Video ComRomactic PornPussyprettySouthpornHard Porn MoviesSmooth PussyFree Video X HdFlower Girls SkyrimBlow Job FacesBest Milf BlowjobSani LeyonSleepwalking SexPorn YourOnline Mobile Porn GamesBokep CinaXnxx In HdPeta Jensen Johnny SinsPitudoPussyredR TraphentaiVoissa ComHot Sex NfAmber Heard Sexy ScenePecerse FamilyIndian Couple Hot VideoNaked Teenage RedheadsAnna NovaMalayalisexBiwi Ki Adla BadliGirlsdoporn VideosSleepingtitsAmateurwifeXhamster XhamsterPoren VidioBdsm VibratorKaty West PornWww Megapersonals ComTrans Escort Long IslandDora R34Ravengriim LeakNew Bhabhi SexKelsi Monroe RidingMovies With Big TitsBoobs IgfNude ProstitutionAunty Sex PicturePorn Actresses Of The 90'sMaturegrannyPorn EthioXx MarwadiNude CollageLucy Pinder NakedRiding SquirtWet CamletoeContoon XxxHentaypornoNoeliaxxxSexo Con CaballosBig Tit AnimaSmall Petite PornHenataiFree Porn CamHentai GratuitPrivate Socity PornPornhob ComCharlize Thron NudeHot Beauty XxxReal Sex Indian VideoIndian Sex Video ShootingEthical Porn SitePornos AmigosSpicybunniesXnxx Nancy