door Moskowfiets in Media  ·  115 Reacties

  • 9
  • 1177x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@97

'"Rattenvanger van Hamelen"'

Is weer helemaal actueel in Nederland en helemaal echt.

3
101 Liwwie

@1 "....Wanneer wordt de oorzaak van deze ellende eens belicht in de media?...."

De media zijn niet geinteresseerd in oorzaken! Dat moslimmilitanten leger- en politieposten in Myanma overvallen en uitmoorden hoor je de media niet over! Net als absoluut werd doodgezwegen dat Mladic naar Srebenica trok met het leger om een einde te maken aan jarenlange roof- moord- en plundertochten door kelensnijdende en verkrachtende moslimmilities uit Srebenica op de omliggende Servische dorpjes.....!

6
102 CoolMemories

@98 "....De islamitsche zieligheidsindustrie werkt weer op volle toeren. Gelukkig trappen hier steeds minder mensen in. Birma was de verkrachtingen, moorden en intimidatie zat. Dat Bangladesh deze groep Rohingya niet wil, is om dezelfde reden dat Birma ze niet wil....."

Tsja, op de Balkan mochten deze 'zielige' jihadistenmilities onze luchtmacht en Dutchbat lenen om de moslims ten koste van Servië een eigen onafhankelijke staat Kosovo te kunnen geven.....

In Tsjetsjenië werden de jihadistenmilities door het Westen bejubeld als 'freedomfighters' en tot idool verheven in talloze Rambo-movies......

3
103 CoolMemories

@26 Adam en Eva zijn zeker geen Christenen, de Christenen zijn, vanzelfsprekend, pas van na Christus. Voor die vent er was had nog niemand van hem gehoord, laat staan dat ze in hem geloofden question

0
104 Elli

@73 "....en sommige mensen hebben het gore lef om dat niet hartgrondig af te keuren maar dat ook nog wel begrijpelijk vinden. ...."

WAAR was jij toen de Rohinghya dorp voor dorp de boeddhisten verdreven.......door om de zoveel tijd een leger- of politiepost te overvallen en uit te moorden....jaren lang.....?!

5
105 CoolMemories

@8 "....De huidige situatie is gewoon ronduit acceptabel. Wellicht een handelsboycot van de omliggende landen zou een goede eerste stap zijn. ....."

WAAR was jij toen de Rohinghya dorp voor dorp de boeddhisten verdreven.......door om de zoveel tijd een leger- of politiepost te overvallen en uit te moorden....jaren lang.....?!

5
106 CoolMemories

@14 ".... en toen de moslims in het voormalig Joegoslavië dit wapen op grote schaal toepasten, klaagde ook niemand!....."

Klopt, je hoort niemand over de jarenlange roof- en verkrachtingstochten naar Servische dorpjes door moslimmilities vanuit Srebenica......ook geen woord over de Amerikaanse wapenleveranties aan de jihadisten op de Balkan en het ronselen van Noord-Afrikaanse islamitische Rambo's door de CIA en hun vervoer door de VN naar de Balkan....om ze los te laten op de Servische dorpelingen....!

5
107 CoolMemories

@5 "...Genocide op moslims, prachtig vinden ze dat....."

Jij snapt er geen bal van! De moslimmilitanten beginnen....gaan door.....jarenlang totdat.....leger en politie terugslaan waarna westerse politiek en media meteen, en als bij afspraak, beginnen te janken....!
Het zou me niet verbazen als ook de Rohingya binnenkort weer onze NATO en Dutchbat mogen lenen en de CIA jihadisten uit Libië en Syrië gaat ronselen om het regime van Myanmar ten val te brengen....

5
108 CoolMemories

@17 "....Ik meen me te herinneren dat de Serviërs dit 'wapen' op veel grotere schaal hebben toegepast...."

Jij 'meent je te herinneren' maar snapt er niets van! In een halve eeuw tijd hebben moslims het Servische Kosovo voor 90% bezet.....en jij denkt dat dat vredelievend en zachtzinnig gegaan is....?!!

En als dan de laatste teruggetrokken Serviërs in het noordelijkste deel terugslaan meen jij je opeens 'iets te herinneren'....?!

2
109 CoolMemories

Blijkbaar vindt Cool het heel normaal om een complete bevolkingsgroep (inclusief onschuldige burgers waaronder kinderen) te verkrachten en uit te moorden.
Is gewoon hun eigen schuld, namelijk. Hadden ze maar geen moslim moeten zijn toch, Cool?

Voor alle normale mensen is een dergelijke redenatie volkomen abject; voor cool en zijn mede moslim haters is het echter de normaalste zaak van de wereld.

4
110 NKreaguurder

Ik las hierboven iets over Armenie.
De Armenen en Grieken woonden al duizenden jaren in hun land dat zich uitstrekte tot aan de Middellandse zee.
Pas rond 13-1400 honderd vielen de Turken het huidige Turkije binnen.
Wel de historie kennen als je reageert.

0
111 Mollevanger

@102

- "De media zijn niet geinteresseerd in oorzaken! Dat moslimmilitanten leger- en politieposten in Myanma overvallen en uitmoorden hoor je de media niet over!" -

Wat is dat toch met jou en blinde aannames maken?
https://nos.nl/artikel/2189686-veel-doden-bij-aanvallen-op-politieposten-myanmar.html

3
112 Pegasus

@100 "....volgens mij zijn er veel Armeense genocide ontkenners hier......"

Nee hoor, er zijn miljoenen Armeniërs omgekomen in een tijd waarin genocides 'politieke oplossingen' bleken te zijn: 20 miljoen Indianen, 1e en 2e wereldoorlog, Stalin, Mao, Pol Pot, Huti's/Tutsi's en 4 miljoen Noord-Vietnamezen.......

Opvallend is wel hoe fanatiek de westerse wereld is om Turkije een schuldbesef aan te willen praten terwijl geen enkele Amerikaanse politicus is ontslagen vanwege het Vietnamfiasco/bloedbad......of Clinton en Obama zonder enige repercussie de laatste tribaal (Indiaan) Khadaffi konden liquideren in Libië.....

3
113 CoolMemories

@113

Bedankt dat je mijn stelling onderstreept. Toch wel klasse van je.

2
114 Liwwie

@110 "....Blijkbaar vindt Cool het heel normaal om een complete bevolkingsgroep (inclusief onschuldige burgers waaronder kinderen) te verkrachten en uit te moorden...."

Waar heb jij dat gelezen?!
Een escalatie is nooit 'normaal'......wat wel opvalt is dat westerse politiek en media altijd één wending in de spiraal van escalatie selecteren als alibi om éénzijdig één partij te kiezen als de 'good guys' en de tegenartij als de te bestrijden 'bad guys'.....precies als op de Balkan gebeurde:

"J.M.: Mister Harff, welke middelen stonden tot uw beschikking; van welke methoden bediende u zich?
J.H.: Dat is heel eenvoudig. Onze hulpmiddelen bestaan eigenlijk uit niets anders dan een kaartsysteem, een computer en een fax. In het kaartsysteem zijn de namen opgeslagen van honderden journalisten, politici, vertegenwoordigers van humanitaire organisaties en academici. Met de computer kunnen we deze databank koppelen aan aktuele thema's, om zo op effectieve wijze de juiste personen aan te spreken waar we op een bepaald moment informatie van willen krijgen....Zo kunnen we in een paar minuten alle personen waarvan we vermoeden dat ze reageren zullen van de precieze informatie voorzien. Ons werk bestaat hieruit diverse informatiebronnen te kanaliseren en daarna zo snel mogelijk te verspreidden, daarbij opvattingen die met het thema overeenkomen als eerste openbaar te maken. Snelheid is hier een eerste vereiste. Wanneer wij een informatiebron achten juist te zijn, is het voor ons de opgave deze mening in de wereldopinie als de gangbare mening te verankeren. Vanaf dat moment is het duidelijk dat alleen datgene telt wat in het begin als standpunt werd ingenomen. Opdat we niet vergeten.
HET IS ONS GELUKT en wel tussen 2 en 5 augustus 1992 toen de New Yorkse krant "Newsday" met berichten kwam over Servische concentratiekampen. Trefwoorden hierbij waren "dodenkamp" "gulag" en "dodenkamp van de Serven" (deze berichten werden later door de Duitse journalist Thomas Deichmann ontmaskerd Anm. d. Hrsg.).
We stelden voor een aankondiging te plaatsen in "the New York Times" en bij de Verenigde Naties protest aan te tekenen. Dat werkte voortreffelijk, in een handomdraai konden we de Serviërs in de wereldopinie neerzetten naast de nazi's, opeens hebben we nu een eenvoudige geschiedenis van goeden (moslims) en kwaden (Serviërs).
Het appelleren aan emoties in de berichtgeving is zo sterk dat niemand het zich meer kan permitteren er een afwijkende mening op na te houden. Dat was echt een schot in de roos.
J.M. Maar u bent zich er toch wel van bewust dat u hierin een grote verantwoordelijkheid draagt?
J.H. We worden er niet voor betaald om te moraliseren. En zelfs wanneer het daarom zou gaan hebben we een zuiver geweten. Als u zou willen bewijzen dat de Serviërs slachtoffer zijn, probeert u het dan, u zult merken dat u daarin dan helemaal alleen staat.'
http://www.daanspeak.com/Balkan02.html
http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1430

0
115 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
FOTO: Jutta Leerdam deelt spiegelselfie in jurk met flink decolleté

Hee. . . een vrouwenhater op dit forum. . . ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

baba jaga
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@2 Wel een beetje rekening houden met de gevoelens van een ander Bop....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Graaier1000
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@86 baba jaga,U slaat de spijker op de kop!Op internet/media wordt door sommigen erop gehamerd rekening te houden met de gevoelens van AND...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@14Het heeft bij velen ook tussen de oren gezeten door de angst (De Jonge o.a.), die hen werd aangepraat.Later bleek ook, dat gevaccineerden...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

@3 Maar dan wel per strekkende meter. . . ....

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ABRACADABRA
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

@2 ja, ik vraag me dan ook af hoeveel meer Russen moeten sneuvelen, voor er een opstand komt in Rusland. kan toch niet eindeloos doorgaan zo?...

12 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

LoydMorris
FOTO: Jutta Leerdam deelt spiegelselfie in jurk met flink decolleté

Niks mis mee. . . mooie vrouw, Jutta 😍...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

maarten1234
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

alsof we nu ineens bij verlinksing het antisemitisme weg is ;) ik denk dat menigeen uit de zandbakregio een soort vroeg aangeleerde haat heeft...

24 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Sarcoff
Europese Hof kraakt toelating pesticiden: weg met de oude protocollen

Nee, ik wens geen abonnement op die k*tkrant....

26 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Hotshots SexTeen Lesbian SeductionFrench-stream MangaBrooke Monk Deepfake PornTop Model XxxHanime TvvDoublelist OcSandra Taylor NudeCafe Lu PhotosXxx Sexy CartoonTs GloryholeVideo Xhamster18+ ManhwasPornographie Film FrançaisSophie Chanel NudeJanet Mason BbcPorne StarIndian Pov PornMonster3d PornEmily Ahern PornAlexa And Friends PornTchatnrjLesbion Anime PornChamel UziBengali Hot FilmRomantic Xxx Hd VideoXxx Video Hindi RomanticPorn Feet LickDamplip.conSexes TelegramOne Peice HentaiRiley Reid ThreesomePornmanJapanese Anime PornDesi Mms 3gpSxe FrreDesi Hot Aunty Porn VideoA Thanksgiving Fuck FestBigboob ShowSuper DeepthroatingSkipthegamXxx LandanKarmen Bella100 Sex PositionsAdultvideosNaked Lesbian WomenDownload Fhd PornLupita Nyong'o NudeCelebrty BlowjobsPussy PumpsBonnie And Clyde PornHentaiera.Opal EssexKagaku Na YatsuraIndian Ladyboy Sex VideoHyderabad City Sex VideosAsiantranniesBlack Milf Tits日本av 女优Sex PornOld GroppersTwitter Hot AuntyIndian Telugu SexXxxcaseros RealesMolly Eskam Only FansBhaijaanAlia Bhatt Ki Sexy VideoSexfelmBbw CaramelCojiendo MujerHandjob Cumshot CompilationSex Simulator GamesSkip The Games ColumbiaKatrina Jade XnxxNude OlderSali Ki ChudaiRamba Sex ComDesi Aunty Hard FuckGogofukme AnalTrans OnlyfansPics Big TitChinese Sex Hd VideoChubby Girl XnxxHusband And Wife Making LoveMeilleurs Site PornographieMalish Wala Sexy VideoTelugu Talking Sex VideosBf Film MovieAlura JansonSex ChutkuleXxx Sexy Blue MovieXxx Indian KitchenMandigo PornGujarati Triple Sex VideoHot FoursomeXxx Adult ComAnimesex MomKikki KloutKairunoburoguSex Sany LeonLesbian Sex In IndiaTeen Gf PornPawg AssjobPorn ComcicsSocialmedaigirlsLaura WigginsLauren ThegamilfKannada Aunty XxxPornhub TamilDesi PukuStepmom Bath PornSeducing A CougarAnais Amore XxxHorse Cuming GifP O R N ProxyMiss Hammy Tv NudeShane DicelMr. PeteSexy Girl Without ClothWww Video One ComSexvideoauntyJaden Newman Porn.Türk Liseli PornMaturetubeAbby Rao NudeCoco LovlockFeet WorshippornJony Sins VideosSex Videos With BrotherLiss SparxxxAddisoj Rae NakedKrystal OrchidJoesephine JacksonAlley Sheedy NakedPorn Gay 18Kira Parez PornWife And BbcLyna Perez InstagramGay Group Sex VideosDesi Women Porn VideoHindi Language Blue FilmCelebs XxxMexicandickBokepxxxSex Tamil WifePawg SpankbangMature Women Sex VideosHot Bhabhi Hot RomanceBeautiful Nude GurlsEbony Tickling Porn