door Keulen in Buitenland  ·  82 Reacties

  • 4
  • 615x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48

Niet zo jokken, je valt wéér door de mand! Dat plan bestaat wel degelijk: de San Remo-plannen, uit 1922. Gewoon rechtsgeldig, want VN-plan.
Verder is er een verdeelplan in 1947 gepresenteerd, wat de arabieren beantwoordden met militaire agressie, van alle kanten. Plan werd door Israël dan maar aanvaard zodat zij de onafhankelijkheid konden uitroepen. Iets wat de arabieren -op Jordanië en Egypte na- nooit wilden. Arabieren willen liever oorlog, namelijk.
Kortom: het verdeelplan van 1947 werd verworpen door die oorlogszuchtige arabieren, dus kun je juridisch stellen dat dan het verdeelplan van 1922 rechtsgeldig is. Daarin werd in VN-verband bepaald dat Judea en Samaria aan Israël toebehoren. Verder is er natuurlijk de Balfour-declaratie, waarin die toewijzing werd herbevestigd. Logisch, gezien z'n overwegend joodse geschiedenis. Maar ja; dat willen arabieren niet, die willen heel Israël inpikken en de joden uitroeien. Al vele eeuwen...!

Goh, dat je dat alles niet wist... Nou, ben je weer wat wijzer, hmm?

https://www.franklinterhorst.nl/Israels%20recht%20op%20het%20land%20ligt%20vast%20in%20bindende%20documenten.htm

3
51 weerman

@51 . "de San Remo-plannen, uit 1922. Gewoon rechtsgeldig, want VN-plan".
De VN is pas in 1945 opgericht.
"Verder is er een verdeelplan in 1947 gepresenteerd".
In dat plan warden Judea en Samaria aan de Palestijnen toegewezen.

"Verder is er natuurlijk de Balfour-declaratie, waarin die toewijzing werd herbevestigd"
Balfour declaratie stamt uit 1917, dus voordat de San-Remo conferentie plaatsvond.

"Daarin werd in VN-verband bepaald dat Judea en Samaria aan Israël toebehoren"
Dit is nooit bepaald, niet in de Balfour declarative, op de San-Remo conferentie of in het verdeelplan van de VN.

En vervolgens refreer je aan de website van een religieuze gek:
"Deze Website meldt gebeurtenissen uit de wereld van vandaag in relatie met wat de Bijbelse profeten hierover hebben voorzegd. Deze woordvoerders van God hebben een duidelijke boodschap aan ons nagelaten"

Kan me voorstellen dat @50 niet op deze onzin in wil gaan

7
52 tsja

@52

Ach ja, als ik zie met welke argumentatie die "palestijnen" komen, dan moet ik lachen. En en passant ook maar beweren dat de informatie inhoudelijk onjuist zou zijn, omdat iemand een religie aanhangt? Nou, dan weet ik nog wel een paar miljoen moslims aan te halen die zich OOK op religie baseren, om joden uit te moorden...
Nee, je argumenten zijn te zwak en je hebt geen inhoudelijk weerwoord. Jammer voor jou; gemiste kans.

3
53 weerman

@52

Het was de voorloper van de VN, de Volkerenbond. En dat verdrag is juridisch gezien nog steeds rechtsgeldig. Heb je geen argumenten tegen.

Het VN-verdrag van 1947 werd door de arabieren verworpen, dus verloren ze ook de vermeende zeggenschap over Judea en Samaria, en dus geldt het plan van de Volkerenbond...

2
54 weerman

@53

Die Joden hadden gewoon een stukje grond in Duitsland moeten krijgen, hadden we dit gezeik niet gehad.

Hadden ze nederzettingen kunnen bouwen in Denemarken en of in Nederland....

Ik geef de schuld aan de Duitsers!

-iemand moet toch de schuld krijgen?-

5
55 Dunkelheit

Je kan zeggen wat je wilt maar de enigen die iets opbouwen op de Westbank zijn de Joden.

2
56 Dune

@53

Reageerder tsja slaat met @52 de spijker op de kop. In de Balfour verklaring die opgenomen is in de San Remo resolutie was geen sprake van een staat die aan wie dan ook was toegewezen. Er was beloofd mee te werken aan een Joods Nationaal Tehuis IN Palestina. Wat erkent was de jistorische band tussen Palestina en het Joodse volk. Dat er met het Joods Nationaal Tehuis geen staat bedoeld werd is in de British White Papers van 1939 en 1922 nog eens heel duidelijk gesteld.
Dat Joods Nationaal Tehuis mocht dan ook nog eens niet de rechten aantasten van de niet Joodse bevolking. Daar is dus niets van terecht gekomen.

Verder lees ik in andere reacties van je dat je niets hebt met religie en daar soms fel op reageert. Dan je de website franklinterhorst als bron van waarheid aanhaalt is dan vreemd.

15
57 Hendrianus

Steeds pakken ze HEILIGE grond af van de arabieren. Word tijd dat de arabieren heel Israel afpakken

5
58 Jan met de korte achternaam

@57 oeps, beetje gehaast geschreven. Nu ja, de strekking is duidelijk.

14
59 Hendrianus

@56

Maar alles wat Israel opbouwt in de Westbank is hartstikke illegaal en een oorlogsmisdaad. Jammer dat de VN niet eens in actie komt nu Netanyahu als een dolle hond tekeer denkt te kunnen gaan. Trump....... $$:^&€£$#@ doe dat 'beest' aan de lijn en ga een cursus opvoeding met hem doen.

15
60 Hendrianus

@56 want wat van de palestijnen is wordt door de joden platgewalst ...

9
61 radicalenradar

@54 . "Het VN-verdrag van 1947 werd door de arabieren verworpen, dus verloren ze ook de vermeende zeggenschap over Judea en Samaria, en dus geldt het plan van de Volkerenbond"
Man, man, wat een logica.
Als hiermee het plan van de Volkerenbond geldt, betekent dit dat het uitroepen van de staat Israel illegaal is, omdat in dit plan niet over een staat gerept wordt

9
62 tsja

@60 Wat Israël daar bouwt is volkomen legaal. Het gaat niet om de hele Westbank maar om gebied C dat onder Israëlisch bestuur staat. Mahmoud Abbas heeft daarvoor zijn handtekening gezet.

1
63 Dune

@63 . Ze hadden daar al lang weg moeten zijn.
"″Area C″ means areas of the West Bank outside Areas A and B, which, except for the issues that will be negotiated in the permanent status negotiations, will be gradually transferred to Palestinian jurisdiction in accordance with this Agreement."

7
64 tsja

@62

De oprichting van de staat Israël staat los van het verdeelplan van de jaren '20. question De arabieren hebben een enorme, cardinale fout gemaakt door het verdeelplan van 1947 te verwerpen en oorlogen te starten. Oorlogen die zij steeds opnieuw verloren... Dat was een domme zet. Ik geloof best dat ze dom zijn, maar niet ZO dom. Dus is er een reden geweest om het plan te verwerpen. En die reden is, dat de arabische volkeren lekker onderdrukt konden blijven door al die dictators, die hen een "Grote, Satanische Vijand" voorschotelden: de joden. "Creëer een probleem, en het volk roept om een oplossing!" is de oude, politieke truc. En dat deden die 'leiders' door de joden tot vijand te verklaren, zodat ze voortdurend redenen kunnen bedenken om het volk in toom te houden. Immers, alles is de schuld van Israël, die "Groooote Vijand"...

Verder was er een meerderheid die vóór oprichting van de staat Israël stemde, en het land ook erkenden toen het eenmaal was opgericht. Daarmee verkreeg Israël z'n legale status. Dus je praat een beetje boel onzin.
question

3
65 weerman

@63

Het feit dat area C onder volledig Israelisch bestuur staat betekent niet dat het geen bezet gebied meer is, dat is het wel degelijk. Bezet gebied koloniseren is een oorlogsmisdaad.

15
66 Hendrianus

@65

Dat verdeelplan van 1947 gaf onevenredig veel grondgebied aan het Joodse volk, daarom werd het afgewezen. Direct daarna werd er een burgeroorlog gestart omdat het voor de Arabische bevolking duidelijk was dat als de zionisten een staat krijgen dit ten koste van hen zou gaan. En dat is tot op de dag van vandaag ook zo.

14
67 Hendrianus

@64 Aan die geleidelijke machtsoverdracht in Gebied C naar de Palestijnen waren wel wat voorwaarden verbonden die tot op heden nog niet zijn nagekomen.

1
68 Dune

@15 Yep, naar Engeland voor familiebezoek en vakantie. Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk, trouwens. Wat een leuk nieuws!

0
69 Mrs. K

@43
Teveel ad waterpijp zitten lurken?

[Quote]
"Heb ik hier gereageert op Bleke Betty? Nee hoor, Bleke Betty bestaat namelijk niet." [einde quote]

Gereageert is met een d, een gratis tip van een niet bestaande Betty.
En u hoeft op mij niet te reageren, sterker ik heb zelfs liever van niet. Ik heb hier nog nooit een zinnige reactie van u gezien dus ik heb verder geen interesse in u.... dus laat mij lekker links of rechts liggen, net hoe u het wilt, boeit mij geen seconde.

2
70 Bleke Betty

@67

Nee, wat je daar schrijft is -hoe kan het ook anders!- de oude, arabische propagandistische leugen. Wat was toegewezen was helemaal niet "teveel". Het was de arabieren een doorn in het oog dat er méér dan 1 vierkante meter grond aan Israël werd toegewezen...!

Verder werd er helemaal geen "burgeroorlog" opgestart, dat is een smerige leugen. Er werd gewoon een grootschalige arabische inval gedaan, met legers uit veel arabische landen. Een burgeroorlog is wel even wat anders; dat is wat er al jaren in Syrië speelt, ook weer zo'n arabische moslimparel van democratie, mensenrechten en gelijkheid van geloof en sekse... question

3
71 weerman

@46 Sorry hoor, maar het Israëlische volk 'moet' helemaal niets. Iedereen bepaalt zelf waarop hij of zij stemt. We leven niet in een dictatuur met jouw normen en waarden als uitgangspunt. Sowieso is Likoed volgens het partijprogramma voorstander van een tweestatenoplossing. Tijdens de verkiezingen kan de kiezer dan ook niet inzien dat Bibi zijn koers wijzigt. Maar goed zoals ik al zei, iedereen bepaalt zelf zijn of haar stem wel.

2
72 Yisrael

@69 Oh lekker hoor question
En bedankt, ben er ook heel gelukkig mee question

0
73 Yisrael

Oorlogje voeren in naam van allah, gebieden proberen te veroveren in naam van allah of gebieden weer heroveren in naam van allah, brengt alleen maar ellende voor hen die dat willen doen in naam voor hun allah.
De arabische islamitische/moslim-wereld zou dat nu toch wel een keer moeten begrijpen, zou je denken.
Maar niks is minder waar.
De gedachten/het geloof is nog steeds; De hele wereld is van allah en wat ooit van hem was, moet weer bij hem teruggebracht worden.
Wat nu Israël is dus ook.
Kijk maar eens goed naar al die verschillende handvesten van al die islamitische groeperingen en partijen daar.
Het is allah hier/daar, links/rechts, van voren/achteren en van boven/onderen.

Met zulke religekken en die ook nog eens met zulke gekke ideeën rondlopen (heel palestina moet bevrijdt worden van de Joden en Israëli's) daar kan een modern land als Israël toch niks mee.
Al zou men 4 vingers geven, dan nog willen zij die 5e.
Want....het is allah's wil (in hun beleving dan).
-Ja, er zijn ook Israëli's/Joden die vice versa denken maar dat is geen overheidsbeleid.-

Over de historie van dat gebied mag je het vreemd genoeg ook niet meer hebben.
Iedere geschiedkundige leek weet dat al die gebieden (Judea en Samaria) ooit bij het koninkrijk Israëls behoorde.
De tijden en settings veranderen door de eeuwen heen maar iedereen kan wel weten dat de voorvaderen/voor het Joodse volk belangrijke personen/hun graven in die gebieden liggen.
1+1=nog altijd 2
Zeggen dat de Joden geen enkele aanspraak/claim kunnen leggen op die gebieden is dus op historische gronden ook volledig krankzinnig.
Krankzinnig is pas de islamitische claim; Wat ooit van alah is geweest zal altijd van allah blijven en daarom moet het weer in handen vallen van allah.

Niemand, in de internationale context, schijnt moeite te hebben met die religieuze claim van de islamitische/palestijnse partijen/werreld.
Alleen als Israël dat doet op gronden van haar historie.
Dan geldt dat niet.
Dan praat de tegenpartij, de palestijnen/de islamitische wereld, ineens over grenzen die er gesteld moeten worden, over mensenrechten, over.......

Dit confict, dit geemmer, heeft decennialang kunnen duren omdat verschillende partijen constant op verschillende niveau's hebben staan praten (onderhandelen kun je het haast niet noemen) .

Wie staat er eens op in de internationale wereld die tegen de palestijnen zegt; Kappen met die onzin!
'Als je een soevereine en 'onafhankelijke' (dat wordt nog heel moeilijk en dat weten de leiders) palestijnse staat wilt, dan moet je die religieuze claim (alles is van allah) loslaten.
Heel dat voormalige mandaatgebied 'palestina' is niet meer beschikbaar voor allah-believers; Deal with it!

Maar het gaat er niet in.
Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.
De arabische/islamitische/moslim-wereld doet het keer op keer.

-Ondertussen gaat Israël verder als een stoomtrein.....en ik begrijp ze ook nog.-

1
74 Malinois

@71 Je bent zoals gewoonlijk weer slecht geinformeerd.

http://www.israel-palestina.info/tijdlijn-html/#Palestijnse_burgeroorlog

Palestijnse burgeroorlog: 29 november 1947 tot 15 mei 1948
1-3 december: Arabische rellen in Jeruzalem en begin van Arabische blokkade van Jeruzalem. Tot mei 1948 zijn er door het hele land talloze rellen, overvallen, bloedbaden en aanslagen van beide kanten, georganiseerd en spontaan. Vooral de Irgoen pleegt verschillende bomaanslagen op Arabische burgers. Arabische groepen vallen Joodse burgers en doelen aan, overvallen konvooien naar Joodse
nederzettingen en belegeren Joods Jeruzalem.

11
75 Hendrianus

@75

Ach ja, dat is ook zo; iedereen met een andere mening dan jouw "Keiharde Waarheden" is dus "slecht geïnformeerd..."

Alleen JIJ hebt de juist informatie; de rest is 'misleid'... Dat het jonge Israël van alle kanten door die arabische barbaren massaal werd aangevallen, noem je bewust niet. Nee, ik ken jouw "informatie" nu wel.
question

Lees in je link ook eens dat stuk vanaf '1948' en verder. Jij doet aan cherrypicking, meer niet.
De bias is allang weg bij jou...

2
76 weerman

Ik schreef in @67
"Dat verdeelplan van 1947 gaf onevenredig veel grondgebied aan het Joodse volk, daarom werd het afgewezen. Direct daarna werd er een burgeroorlog gestart..... '

Jij antwoord in @71
" Verder werd er helemaal geen "burgeroorlog" opgestart, dat is een smerige leugen. Er werd gewoon een grootschalige arabische inval gedaan, met legers uit veel arabische landen"

Ik antwoord in @75 met een link naar een tijdlijn naar het Israelisch/Palestijns conflict en toon aan dat er wel degelijk een burgeroorlog heeft plaatsgevonden.

Jij antwoord in @76
"Dat het jonge Israël van alle kanten door die arabische barbaren massaal werd aangevallen, noem je bewust niet. Nee, ik ken jouw "informatie" nu wel."

Waarom zou ik de Arabische aanval op de pas uitgeroepen staat Israel vermelden als de discussie gaat over de burgeroorlog die uitbrak nadat het verdeelplan van de VN in 1947 werd afgewezen door de Arabieren en geaccepteerd door de Joden?

Je hebt kennelijk moeite om te erkennen dat je het mis hebt over de tijdlijn in het conflict en dan kom je gelijk aanzetten met, 'De bias is allang weg bij jou.', 'Nee, ik ken jouw "informatie" nu wel.'.

Het is een typisch 'weerman' spagaat. Ervan balen dat je feitelijk mis zit en dan maar over gaan tot met gestrekt been inkomen en de zaak verleggen naar een ander punt.

11
77 Hendrianus

@74

In het Arabische vredesvoorstel van 2002 www.eajg.nl/system/files/Factsheet%20-%20Arabisch%20Vredesinitiatief.pdf staat,

""
Op 28 maart 2002 presenteerde de Arabische Liga het ‘Arabisch Vredesinitiatief’, dat volledige Arabische erkenning van Israël en een volledige normalisatie van alle betrekkingen behelst onder de voorwaarde dat Israël de bezetting van Palestina opgeeft en zich terugtrekt tot de grenzen van voor de Zesdaagse Oorlog in 1967. Het voorstel werd aan Israëlische zijde met scepsis ontvangen, en een volwaardige Israëlische reactie is tot de dag van vandaag uitgebleven, ondanks initiatieven in Israël om het vredesvoorstel te omarmen. Begin 2013 sprak de Arabische Liga voor de vierde keer haar steun uit voor het Initiatief, dat ook ondersteund wordt door de Palestijnse Autoriteit."

Dat vredesvorstel erkent dus de staat Israel mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

11
78 Hendrianus

@77

"...toon aan dat er wel degelijk een burgeroorlog heeft plaatsgevonden."

Nee, zo wordt de strijd slechts op die pagina genoemd. Jij maakt er van dat het een waarheid is, ik noem dat slechts een interpretatie van de gebeurtenissen. Die trouwens niet sinds 1947 bestonden. Er was al eeuwenlang een strijd gaande; de haat van moslims naar joden toe is net zo oud als de islam zelf, die slechts bestaat uit haat en vernietigingsdrang. We zien de gevolgen van die relicap dagelijks; gisteren nog in Londen.

Verder kun jij mij de bout hachelen met je "waarheden" en je ad hominems; ik ken je langer dan vandaag. Advies: ga lekker een boswandeling maken. Koel je van af. question

2
79 weerman

@79

"Nee, zo wordt de strijd slechts op die pagina genoemd. Jij maakt er van dat het een waarheid is, ik noem dat slechts een interpretatie van de gebeurtenissen"

Ik denk dat jou interpretatie van de gebeurtenissen niet oereenkomt met war algemeen gezien wordt als de tijdlijn in het conflict. Hieronder nog een kleine greep over de burgeroorlog die voorafging aan de Israel/Arabische oorlog en uitbrak in 1947, voor het uitroepen van de staat Israel,

http://lietraloe.com/article/1947-1948-burgeroorlog-in-mandaat-palestina
"Dit artikel heeft betrekking op de 1947-1948 Burgeroorlog in Mandaat Palestina vormt de eerste fase van het Arabisch-Israëlische Oorlog van 1948 De tweede fase wordt behandeld in het artikel Arabisch-Israëlische oorlog van 1948-1949"

https://en.wikipedia.org/wiki/1947%E2%80%9348_Civil_War_in_Mandatory_Palestine
""The 1947–48 Civil War in Mandatory Palestine was the first phase of the 1948 Palestine war. It broke out after the General Assembly of the United Nations adopted a resolution on 29 November 1947 recommending the adoption of the Partition Plan for Palestine"

http://www.historynet.com/lashing-back-israel-1947-1948-civil-war.htm

12
80 Hendrianus

@80

Ik wens je een heeeel plezierig weekend, maar je voortdurende pogingen om je arabisch-gezinde gelijk te krijgen stranden. Noem jij het maar een burgeroorlog; what's in a name?! Ik noem het jodenhaat, xenofobie en overlevingsstrijd. Het zou geweldig zijn als jij je eens net zo druk ging maken om de Westelijke Sahara; geannexeerd en ontvolkt door Marokko, of om de Koerden die een eigen land willen, of om Tibet, ingepikt voor het uranium door China. Nee, hoor ik je niet over. Waar het hart vol van is, loopt de mond van over.

En om nog even on-topic te gaan: als die nep-arabieren, genaamd "palestijnen" zo doorgaan met hun ellende, is de kans dat ze, net als een miljoen joden overkwam, uit die streek worden geschopt. Kan de vrede losbarsten, iets wat maar weinig arabieren willen, zonder eerst Israël te hebben vernietigd en de inwoners uitgemoord. Ze moesten maar uitkijken..!

Aju paraplu!

1
81 weerman

@81

Jij ook een fijn weekeinde, doei, doei.

10
82 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@4 Een ding, ik ben niet pessimistisch, maar de koers de het ooit iets vrijere westen nu vaart is gewoon idioot.Daarbij vind ik het leuk om me...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@73 Je reactie geeft blijk van enige ontbrekende elementaire kennis aangaande het Israëlisch/Palestijns conflict. "Die palestijnen hebben t...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LVosje
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@8 Helemaal met u eens, en ook de walgelijke, niet serieus te nemen onzin van dissident mag wat mij betreft geblokt worden.....

16 minuten geleden geplaatst door LVosje

Sarcoff
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@6 Geef eens aan waar en wat dom gezwets is Zie Hier, en waarom je dat vind, met zulke one liners schiet niemand wat op, misschien ben ik het op...

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Querido not
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@3 Hoewel er inderdaad veel brandhaarden op de wereld zijn, zullen de meeste mensen toch beseffen dat ze er niets aan kunnen doen - helemaal ...

22 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik krijg de indruk dat heel veel reageerders zat zijn van dit russische propagande agent word het niet tijd dat deze geblokt word?...

30 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@101 Veel van mijn beste vrienden zijn vrouw 😇Je zeurt gigantisch - en dat ben ik niet van jou gewend. Maar goed, als je niets te melde...

31 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@23 Dat bepaal je zelf met je reactie @15 Ik bepaal niks....

32 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

32 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Escorts MexicaliSexy Hot Naked WomenAlexi FawksReal Nun PornGoxixha PornGuro RedditRoul 34Movies With Lesbian PornAbuela CogePlayboys Nude PlaymatesVixsen PornSunnylion New XxxPorn Sexy Videos HdXnxx BccLove Maling PornLegsexPorn Hindi HdNew Zealand PornTamil Sex Adult VideoFlashing For MoneyPure Blue FilmPrivate Society VideoMasage Video PornPornhub Marina ViscontiWatching Friends FuckFuckable And Stackable Emma RosePornktube ComLesbian Strapoon Pornпорно365Vídeos Pono CaseiroBar6ie6Madison Beer HotHindisexvidioJikage RisingMage Kanade's Futanari Dungeon QuestIndian Bhabhi Romance VideoTransman PornCelebrity Mom SexBi MmfpornSucking Dick From BehindDesisex WebseriesSquirt JoiViva StritSexsexsex HdNude Harry WomenVrkm-1099Bbw Cuckold PornAllinity OnlyfansFuntanari 3dDownold PornFreya Von Doom Brickzilla OnlyfansBrezzer XxxTeenage Pornographic VideosDisney Princess PronTaboo Forced Porn3d Animation PornosBlack Mature PormRichelleryanEvalongoria NudeKannada Sex Kannada Sex Kannada Sex Kannada SexDanni PornOlder Lady PornPortagloryholeDaughter Dad NudeFilm Pornos GratuitsBrad Montana XvideosWww.xnxx.com.brBalma NakedPorn MadingoNora Fatehi SexyHd Adult VideoMadison Ivy And Johnny SinsBrazzers OilDesi Hot Sex VediosSpit LickingDesisexnewOsho On PornBrazzers LesbiaMassage Rooms ComAnal Slave PornChayerbateInterracial BbcSexy ViodusPinay SexscandalPorn VirgiAshley Tervort PornMujetes EncueradasLexi Luna EpornerMat6rubeElitebabescomMyanmar XxnCumshots On BabesCheating Xxx MoviesBukakke PornBachelorette Party Dancing BearsSexce XxxxBlonde DeepthroatPantylineTamil Video Call XnxxNudevostaVideos De XnxxCloseuppussy PicsMeisa KawakitaAmber Ajami NudeEmmybreAdult Chudachudi VideoMa XxxxMom Brazzers PornFree Porn 3dMobile Porn ComAccelerando Keisha GreyMaitland Ward DeeperAdvoreBf Hindi MoviBlair Williams PornstarTamil Incest Sex VideosFamous Actress PornStepsisters ThreesomeChatturbate ComGay Male TubeBi SexpornAnal CaptionsVirgin XxxRenseijutsushi ColletOveralls PornBrittanya Razavi PornLena The Plug New VideosLesbian Porn GameEscort Lexington KyIndia Sex Xxx ComRihanna SextapeHogwarts Legacy PornJadefire PornXxx Emma WatsonTop Site PornographieXvideo.gay AmadorResidentevil PornTease BlowjobsFuck My GfBodo Porn VideoXnxx Com SunnySteamy Sex PornMzansi XxxAnalstockingsLilkiwwimonsterTic TokpornSpankbanngBrazzerrs FreeGest Sex VideoHavana Bleu Step Mom