door Febee in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 1
  • 287x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

'kritiek op Israel' wordt verderop vlotjes naar 'afkeer van Israel' veranderd. Tja....de toon wordt gelijk weer gezet.
Newsflash: je kunt kritiek hebben op Israelisch beleid zonder een afkeer van het land te hebben, laat staan antisemitische gevoelens te hebben.

7
1 BlackNinja

@1 Als je begrijpend zou kunnen lezen, zou je weten dat in het onderzoek duidelijk onderscheid gemaakt wordt tussen anti-Israëlische en antisemitische denkbeelden.

4
2 Yisrael

Hoop Paki's daar

5
3 chouffleur

@2 ik zeg ook nergens dat dat onderscheid niet gemaakt wordt.

3
4 BlackNinja

@4 Wat loop je dan in hemelsnaam te zeiken? Wat je in @1 zegt is dan toch compleet irrelevant? Nou ja, hoef je natuurlijk niet inhoudelijk op de cijfers te reageren. Lekker makkelijk.

5
5 Yisrael

Ik ben tegen de grote bankiers, ben ik dan ook gelijk anti-Semitisch?

2
6 Jelle75

Rapport: 30 procent Britten heeft antisemitische ideeën

Ander rapport: Reeds 30% Britten is islamiet.

5
7 Wil je niet weten

@5 weer gelijk grof worden, heb je nogal snel een handje van.....Ondanks dat leg ik het nader uit, schijnbaar heb jij dat nodig.
"Zo concludeert Staetsky dat hoe groter de afkeer tegen Israël, hoe groter de kans op antisemitische denkbeelden. Zo heeft 74% van de Britten met Israël-kritische ideeën tenminste één antisemitisch standpunt".. Het gaat mij niet om de cijfers, dat zal wel. Wat mij mateloos stoort is dat 'afkeer van Israel" en 'Israel- kritische ideeen' gelijkgesteld worden..En dat is onzin. En dus zeg ik precies wat ik zeg bij @1 .

4
8 BlackNinja

@6 Wel als je gelooft in de complottheorieën dat Joden (zionisten) de media en financiële sector beheersen

3
9 Yisrael

@7 Ik zou de extreemrechtsen (en -linksen zij het in mindere mate) niet uitsluiten als ik jou was. Europeanen hebben Joden eeuwenlang gediscrimineerd en vervolgd, dus nogal onzinnig om nu moslims overal de schuld van te geven.

7
10 Yisrael

@8 Ik ben niet grof, dat is slechts jouw interpretatie van mijn woorden.

En vreemde prioriteiten houd je erop na. Problemen hebben met semantische nonsens, maar de cijfers 'zullen wel'. Apart als je het mij vraagt.

6
11 Yisrael

@6 Nee anti Joods...

1
12 21st Century Guy

@7 Reeds 30% van uw brein is aangetast ?..

5
13 21st Century Guy

@11 'zal wel' als dat geloof ik wel oftewel daar twijfel ik niet aan. Nee dat is geen semantische nonsens, de woordkeuze geeft namelijk precies de houding aan die je wel vaker ziet; kritiek hebben mag niet..Heb je die wel dan heb je gelijk een afkeer van het land. Dat laat ik me niet aanpraten. Hoe eerder Netanyahu met zijn slechte beleid weg is hoe beter ( dat is kritiek), mijn gevoel voor Israel zelf staat daar los van. Kan jij bagatelliseren, voor mij is dat een belangrijk punt. En zo te zien ben ik niet de enige die dat zo ziet.

3
14 BlackNinja

Wat vinden de Joden eigenlijk van niet Joden. Hun bijbel is er niet zo enthousiast over.

"De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten."
Talmoed: Baba mezia, 114b

"De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood."
Ereget Raschi Erod. 22 30

"Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. "
Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855

"Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier."
Coschen hamischpat 405

"De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd."
Jalkut Rubeni gadol 12b

"Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens."
Schene luchoth haberith, p. 250 b

En nog veel meer.

2
15 Jelle75

* Verwijderd door de redactie *

16 The Crusader

@15 tja dat zul.je bij vele wereldreligiies aantreffen ( ook buddhistische gedchriften schueen geen geeeld tegen anders' of niet-gelovigen) en moet je vaak in de context zien wanneer het geschreven is.

1
17 BlackNinja

@10 : Wilders is extreem-rechts toch, volgens u? En hij is toch ook een Israel-lover, volgens u?

3
18 Wendel

@8 : Ik zie wat u bedoelt: "afkeer tegen Israël" wordt even later als onderwerp vervangen door "Israël-kritische ideeën". Vermoedelijk heeft die persoon gedacht, alleen maar variatie in de zin te houden, taalkundig gezien, maar niet beseft, dat hij/zij daarmee de eigen opvatting blootgaf.

3
19 Wendel

@14 'zal wel' als in interesseert je fuck zal je bedoelen. Anders zou je dat er wel uit pikken om op te reageren in plaats van de irrelevante nonsens waar je je nu zo over opwindt.

7
20 Yisrael

@17 : Wat zijn "boeddhistische geschriften". Zij hebben géén boek. Wat boeddhistische mensen over hun geloof schrijven, zien zij als mensenwerk, en dat is het ook. Slim van ze.

5
21 Wendel

@17
Joden mogen gebruik maken van leugens ("uitvluchten") om een Ongelovige te misleiden.
Baba Kamma 113a.

2
22 Jelle75

Als je mag zeggen, dat Chinezen slimmer zijn dan gemiddeld, mag je dat misschien ook wel van joden zeggen. Ik denk namelijk, dat dat zo is. Vooral op boekhoudkundig gebied, en daar is ook wel een historische verklaring voor.

Bovendien zijn joden ook op artistiek gebied begaafder dan gemiddeld. Dat is okay, natuurlijk. Maar met die diaspora en de vasthoudendheid wat betreft hun liefdesrelatie op afstand onderling, krijg je het soort beeldvorming dat er nu is ontstaan, bij velen.

Misschien hebben ze onevenredig veel macht. Dat zou best kunnen. En als ze die macht misbruiken, is dat echt walgelijk. Maar doen ze dat omdat ze joden zijn, onderling zo bekonkeld, en iedereen stiekem minachten, of trappen ze in de valkuil van arrogantie die slimme mensen wel vaker de das omdoet?

4
23 Wendel

@20 wie interpreteert nu wiens woorden? Ik mag precies dstgene uit een artikel halen wat ik wil. Wat essentieel is voor mij bepaal niet jij maar ikzelf. Ik ben wel geduldig genoeg geweest met jouw onvolwassen getoeter, Punt gemaakt. Klaar.

1
24 BlackNinja

@15 Hou toch op met die selectieve bullshit. Je kent onze geschriften voor geen fuck. De vertalingen zijn niet eens correct en je laat voor het gemak alle relativeringen en discussie uit de Talmoed achterwege. ( http://www.rense.com/general21/tal.htm )
Simpel en onwetend om hier Joden even weg te zetten als een haatdragend volk. Doe toch normaal.

8
25 Yisrael

@18 Gast lul geen onzin. Ik vind Wilders niet extreemrechts. Of hij een 'Israël-lover' is betwijfel ik daarbij ten zeerste. Denk eerder dat hij een 'lover' is van Israëlische donaties.

8
26 Yisrael

@21 de tripitaka. Nee geschriften, geen boek.

1
27 BlackNinja

@24 Wat essentieel voor jou is, bepaal ik inderdaad niet. Echter zegt het wel genoeg over je prioriteiten en die zijn in dit geval veelzeggend.

7
28 Yisrael

@25 Grappig die minnetjes. Of nou ja grappig... Iedereen die het er niet mee eens is (is niet echt een subjectieve kwestie maar goed) gelooft in de antisemitische leugens van @15 zonder maar iets van research te doen. Simpele zielen.

8
29 Yisrael

@29
Ik ben niet antisemitisch. Ik ben geen fan van geloven. Dat wordt misbruikt voor machtsspelletjes.

2
30 Jelle75

@28 : je wordt steeds kattiger, Yisrael. Wilders is helemaal raar van Israel, dat weet iedereen en dat steekt hij ook al niet onder stoelen of banken. Het is niet de poen. Hij is de zaak buitengewoon toegewijd op zijn manier. Werd zelfs verdacht van spionage voor Israel. Z'n oma was joods meen ik.

@all: er staat een hoop onzin op het net over de heilige joodse boekjes. Als je wilt weten wat er echt staat over 'gentiles' moet je bij specialisten zijn. Dit zegt een joodse geleerde: http://www.comeandhear.com/supplement/so-daat-emet/index.html

Het klopt dus dat joden zich niet bepaald complimenteus uitlaten over niet-joden. Hier de vertaling van de Talmud voor zover bijgewerkt: http://www.comeandhear.com/editor/p_index.html
Daar staan hele rare dingen in, o.a. over sex met kinderen. Het is wel zo dat de joden van nu daar afstand van hebben genomen maar fundi-gekken zijn natuurlijk gek op die literatuur dus kindermisbruik komt in Israel bovenmatig vaak voor - kan ook niet ontkend worden.

Maar joden hebben wel een verlichting doorgemaakt, met als gevolg dat er meer 'atheïstische joden' rondlopen - mi een contradictio in terminis - dan geleuvigen, meen ik.

4
31 Ness

@30 Ik beweer niet dat jij antisemitisch bent, enkel dat je opsomming van leugens in @15 dat is.

4
32 Yisrael

@30
Is een Jood nou iemand van een bepaald geloof of iemand van een bepaalde afkomst?

Indien het laatste, zijn die opsommingen niet antisemitisch, lijkt mij.

1
33 Jelle75

@23

Mensen die een religie aanhangen, zijn in mijn ogen niet heel erg begaafd. Elk weldenkend mens denkt voor zichzelf ipv zich iets voor te laten schrijven.
Met Israëliërs heb ik geen moeite, met Joden wel (maar ook met moslims, christenen, hindoes en andere geloofsaanhangers).
De Joden die ik jaren terug in Antwerpen zag rondlopen, waren behoorlijk hooghartig en arrogant (als je iets vroeg).....niet mijn soort mens...

1
34 Dunkelheit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

5 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

5 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

5 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

5 uur geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Indian Hindi Sex DownloadTiktok Porn ApplicationCrawlerslistHegre Cock Control MassagePhippino PornVery Very Hard PornMallu Aunty First Night VideosRand PornXnxx Hotel Room ServiceFrer Indian PornBalance Tes NudesBrazzers AdvertisementStockings AnalJangal Me SexAnal Makes The Sun Come OutShaundamMiruplantSophie Mudd LeakedPorn Torrent SitesXx Bhojpuri SexyHot Cute NudeMomrape PornOld Porn ActressMan CumshotsHairy Nsked MenBrazzer PornstarsLukal X VideoBig Titty GropingGay TorrentsHdporncomixExtremtubeHchaturbateNudes AmadorasFemale Wrestlers Of WweHannah Davis NudeKorean Sex XxxLovely_lunaRussian Milf PornMegnutt Onlyfans Leaked.Brazzer VideoStanding XnxxBig Tits LiveFutanari TrainSxyprReddit Like SitesAdams Family PornSimonetta Stefanelli NudeDemonslayer XxxDf6 OrgCouple PronXhamster Bang BrosJav Glory HoleGay Big Booty Black PornBig Cock FuckXxx Maa VideoPamela AndersonxxxViva LoccalBlondi FresserKorean BjLesbian Porn Older And YoungerStangle PornXxx GrelsPhoenix Marie AssfuckHot Black PornosPorn SiresP Orn CartoonSniffies.Corinna Kopf BoobesJenna SatovaTruth And Dare Questions In HindiNew Girl PornBlue Film MassageAlexis Fawx LesbianChauterbateAnime Pornography VideosRiddhima Tiwari HotCuming In DaughterDown Blouse VideosMobile BonersPorn Massages VideosLesbian Anal DildoXh MasterBig Tits HandjobLesbian LickiJessica BartlettDabal XxxTelugu Sex Videos Mp3Panjabi Sax VideoRubi Rose LeaksThai PornErotica StorieLexi DonaNew PornsPornogrfia XxxPornográfica VídeosNude Red Head TeensAunt Cass XvideosMonkey App PornFeet JobXxx DedThe Dreamers Full MoviePorn Saxi VideoMale Nude WrestlingPornhub PicturesHentaibeastYinleonBlacked ThreesomeKissing FuckAnimedubJulianna Vega PornKukur Manush Chuda ChudiPerfect Figure PornPornhadOnly BlackpornThottiesGianna Micaels PornVideos Pornograficos CaserosSexemodel Com ParisBokep MliveContos SexuaisMatured Tube.comSarai RollinsSeducing WivesDisney PormXxx Hd 69Indian Bhabi ComXxxvadeoTila Tequila Sex TapePorno Em 4kWoealexandra PornFollando A Mi TíaBangla Sex Video Full HdIndian Gilma VideosEllie EriksonBokep Indo HijabGay Porn AdianPhorn HdRakul Sexy VideoDry Humping PormInnarShopelifter PornA Man Fingering A WomanLemon CamsScarlett Johansson Sexy PhotosReal Sex In HindiHotlexiSexx ComBig Tits Step SisterPornocu TravestilerAsh Kash Nudes