Gaat Israël minder martelen? (rightsforum.org)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Keulen in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 3
  • 481x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je moet je inderdaad niet verlagen tot het niveau van de 'martelaars' van de islam. Al is het door sommige acties (insteken op onschuldigen bijv.) wel verleidelijk

6
1 Hefan430

Dat zeer éénzijdige arabische propagandakanaal "rightsforum" komt hier elke dag even Israël bashen. Nu weer over 'martelingen'. Nou, ieder normaal denkend mens weet dat er juist in die islamitische zandbakken op gruwelijke wijze wordt gemarteld. Met als 'kroon' op het werk een openbare onthoofding op een markplein, het langzaam wurgen van mensen aan een nylon koord aan een hijskraan, het afhakken van ledenmaten...

Maar daar horen we deze jodenhaatclub nooit over. Want hun doel is:
Elke dag iets Smerigs zeggen over Israël, maar nooooit over moslimlanden met een rechtssysteem uit de tijd van Ome Mo zelf.

Walgelijk, deze zwartmakerij en vieze propaganda. Het wordt met dit soort sluwe propagandarommel steeds duidelijker dat dat 'rightsforum' gewoon een pro-arabische opzetje is. En domme mensen laten zich graag voor dat sluwe karretje spannen. Dom.

10
2 weerman

Homammedanen propo

6
3 chouffleur

@2
Even gegoogeld op hun site maar je hebt volkomen gelijk. Kan geen bericht over IS of andere islamitisch terreurgroepen en hun misdaden vinden inderdaad.

5
4 Hefan430

Wat zijn ze weer zielig, die Palestijnen, iedereen haat ze.
Helaas maken ze het er naar.

6
5 Positivo

http://www.driesvanagt.nl/ :

"Wellicht hebt u al vernomen dat ik veel aandacht besteed aan het conflict tussen Israël en de Palestijnen.Dit doe ik in de overtuiging dat alle mensen ter wereld gelijkwaardig zijn. Mensenrechten zijn universeel: zij moeten worden geëerbiedigd, altijd en overal, ook dus in het Israëlisch-Palestijnse conflict.Alleen een rechtvaardige oplossing van dit conflict, gebaseerd op het internationale recht, kan de vrede brengen waar velen, zowel in Israël als in Palestina en ook elders, naar hunkeren. Om een bijdrage te leveren aan een rechtvaardige oplossing, heb ik in december 2009 met geestverwanten uit politiek en rechtsgeleerdheid Stichting The Rights Forum opgericht."

Wat een mooi streven en hoe eerlijk en onpartijdig zou je zeggen...

Om vervolgens op het forum volledig los te gaan op Israël, de Palestijnen zijn "zielig", het "slachtoffer" en doen niets verkeerd.

*** kots ***

6
6 Hans Brinker

@4

Dat 'rightsforum' is gewoon een jodenhaat-platform, waar louche types als de streng-katholiek van Agt een bedenkelijke rol spelen. Het is een obscure groepering, en dat forum is er niet om ieder betrokken land in dat conflict te bekritiseren, maar om alléén Israël aan te vallen en te bekritiseren.

Dat is dus gewoon perverse propaganda, koren op de molen van de vele jodenhaters, die zich ook op dit forum bevinden.
Mesen die dusdanig partij kiezen, sporen niet. Ze zijn uit evenwicht, zien de splinter in andermans oog, maar niet de balk in hun eigen oog, en zijn niet bereid om kritiek op arabische landen en terreurgroeperingen te aanvaarden.

Dus kijk uit met dat forum; ze komen niet voor 'eerlijke nieuwsberichten', maar om joden te bashen en hun land zwart te schilderen. Een triest en fout groepje.

8
7 weerman

Jammer van de zeer eenzijdige benadering van deze club......als ze wat minder gefocusseerd waren op het in diskrediet brengen van Israel hadden ze misschien nog wel een bestaansrecht gehad....

5
8 Sandokan

@7 : De ene heeft een balk in zijn oog en de andere heeft oogkleppen op. De waarheid zal ergens in het midden liggen.

10
9 solidsteel

Er zijn meer mensen die de zeer éénzijdige visie van fundamentalistisch-katholiek van Agt opvalt:

http://www.briefjevanjan.nl/aan-dries-van-agt-2/

De kerel pretendeert voor iedereen op te komen, met z'n mooie, zalvende woorden, maar intussen volgt hij zijn al vanaf z'n jeugd ingeprente woorden: joden hebben christus vermoord, dus ik heb een hekel aan ze.
Zal hij nooit zeggen of toegeven, maar besef dan altijd dat juist de extremere katholiek (en dat is die vent!) altijd anti-joods is. Kijk naar Polen; diep-gelovig en joden hebben het daar gewoon moeilijk. Van Agt past geheel in dat patroon.

6
10 weerman

@10 Precies.
"maar intussen volgt hij zijn al vanaf z'n jeugd ingeprente woorden: joden hebben christus vermoord, dus ik heb een hekel aan ze."

Dat heb ik nooit begrepen want Jesus en zijn apostelen waren allemaal Joods. De Romeinen hadden ook geen schone handen en de Italianen zijn vaak zeer Christelijk.

Ook extreme groepje zijn soms Christelijk. Niet echt on-topic. TV serie in een gevangenis. Een Nazi gang met bijbehorend tatoo's en teksten wat een medegevangene aan het pesten tijdens Bijbelstudie. Zegt die kerel "Weet jij eigenlijk wel dat Jesus een getinte Jood was?
question

4
11 Rex

@7 Anti-Zionisten zijn gewoon laffe Nazi's.

De Nazi's zeggen gewoon eerlijk dat ze alle Joden willen 'ausradieren' zoals hun gestoorde snor ooit zei.
Anti-Zionisten willen Israel van de landkaarten gummen.
En echt alles is de fout van Israel. Uiteraard komen ze tot die conclusie na gedege studie. Zoals ook SS-rechtbanken deden bij Joodse verdachten....

6
12 Rex

Nou het laatste rapport van de VN spreekt heel duidelijk uit dat Israel een barbaars land is dat zich van de mensenrechten niets aan trekt, behalve natuurlijk als het omgedraaid is want dan komt de hele bende in actie met hun 75 jaar geleden onrecht.

Als Noord Korea niet luistert naar de VN dan worden er sancties opgelegd. Israel veegt al 50 jaar hun reet met uitspraken van de VN. Waar blijven de sancties voor Israel, die ook stiekem kernwapens bezitten. De westerse wereld is zo hypocriet als de pest.

9
13 niet-alles-geloven

Wat een ongelooflijke bagger dit.
Israël martelt niet.
Daarvoor moet je bij Assad zijn, die inmiddels van gekkigheid niet meer weet wat ie met zijn doodgemartelde gevangenen aan moet, zodat die de 60.000 lijken in verbrandingsovens pleurt.
Wie deed dat ook eerder?
Maar fascistisch en Jodenhaterend links loopt wel slaafs achter dit soort dictatortjes en islamietjes aan.

6
14 von Schnellensinken

@13 . Inderdaad. En het laatste rapport:
"A new UN report has strongly condemned Israel for the "de-development" and "deteriorating humanitarian conditions" of the Palestinian territories of East Jerusalem, the West Bank and the Gaza Strip, brought about by Israel's 50-year occupation."
http://www.aljazeera.com/indepth/features/2017/09/slams-israel-de-development-palestine-170912065839916.html

9
15 tsja

@15

AlJazeera is een "nieuws"kanaal wat geheel betaald wordt door... aartsvijand Qatar. Dus een dergelijke door een islamitische staat gefinancierde bron hier aangeven, is niet verstandig. Meer over die propagandazender, plus hoe de geldstromen lopen op:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera

7
16 weerman
17 tsja

* Verwijderd door de redactie *

18 Dian

* Verwijderd door de redactie *

19 Urk

* Verwijderd door de redactie *

20 Dian

@19 . En wat was de uitspraak van de rechter?

6
21 tsja

@14 "Israël martelt niet."

Dan lijk je er toch behoorlijk naast te zitten, want ondanks alle aanvallen op de 'boodschapper' van dit bericht, lijkt het er toch sterk op dat Israël wel daadwerkelijk martelt.

Een uitspraak van het hooggerechtshof in 1999 laat er geen misverstand over bestaan:
http://www.cidi.nl/verbod-op-martelingen/
https://www.nrc.nl/nieuws/1999/09/06/hof-israel-verbiedt-shin-bet-te-martelen-7461039-a127705

Echter zijn er al dan niet bewust 'gaten' in dit verbod laten vallen:
https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/israelische-artsen-schenden-beroepsnorm.htm
https://www.volkskrant.nl/buitenland/-israel-martelt-palestijnse-gevangenen~a878027/

Dus ik zou mijn hand er niet voor in het vuur steken dat Israël niet martelt.

5
22 Mevrouw Stemband

@21 Welke uitspraak? Van Agt is nog nooit veroordeeld want de man is geen antisemiet..
Kansloze aangiftes waren dat, Federatief Joods Nederland is 1 man namelijk, die looney tune van een Herman Loonstein zit daarachter. Over antisemieten gesproken daar heeft men een echte...

10
23 Dian

@23 . Dat weet ik hoor question

7
24 tsja

De visie van PCATI, wie kan daar nu tegen zijn? De artikelen van het rightsforum zijn consequent in bronvermelding en to the point.

En ja ik hou van groente maar moet ik dan ook pinda's noemen. Voor alle, het is alleen maar Israel bashing' en 'waarom niets over Syrië of Timboektoe' schrijvers.

"We at the PCATI believe that torture and ill-treatment of all types and in all situations are incompatible with moral values, with democracy and with the rule of law. PCATI was established in 1990 in response to years-long governmental policy which permitted the systematic use of torture and ill-treatment during interrogations by the ISA. Our vision at PCATI is to eradicate the culture of torture and to end the absolute impunity granted to torturers in Israel. 

In pursuit of these goals PCATI operates primarily in two spheres: the legal, by filing petitions in the name of torture victims and training legal, medical and mental health professionals to work with torture victims; and the public, through education projects, conferences, continuing education sessions, documentation, and the release of publications."

13
25 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

26 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

27 weerman

* Verwijderd door de redactie *

28 Hendrianus

@28

Je komt wederom met een persoonlijke aanval; ik ga daar niet verder op in. Het is immers je sluwe tactiek. Ik verwijs naar mijn #27.

Je laatste opmerking laat zien dat je niet eens beseft dat martelen nooit iets oplevert, behalve de antwoorden die de folteraar graag wil horen. Een hellend vlak.

3
29 weerman

@29

Kritiek hebben op je reacties is geen persoonlijke aanval. Daar laat ik het verder bij.

6
30 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@40 Zegt sneu en dom degene die ontkent hier de dienst uit te kunnen maken.Ik denk niets van dat alles.Jij denkt dat soort dingen, het zijn ...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Ronin
Bender

Leuk initiatief, TS Baba Jaga....

2 minuten geleden geplaatst door Ronin

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@33 "Sneu en dom" Ik zei toch dat je vanzelf weer door de mand zou vallen, binnen een paar uur zit je alweer op je tokkie niveau. Knap hoor. Hie...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Strongoli
Bender

@1Wat is hier de bedoeling van? Een soort Tiktok? Op YouTube geen respons en een muziek draadje hebben we hier al....

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

JackKropotkin
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@160 Oktober 2024 staat op de planning maar het is natuurlijk afwachten hoe de situatie dan is. ...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Ronin
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@35 WTF, die Prikkelbeens is een negert?...

8 minuten geleden geplaatst door Ronin

Wedergeboren
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@34 "Jij moet eens ophouden" "Jij moet eens ophouden" Zegt sneu en dom degene die ontkent hier de dienst uit te kunnen maken. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Defcte burger
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@1Hou zelf je bek dicht witte....

9 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

https://www.youtube.com/watch?v=D2vuMLg6BHE...

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Botlleneck
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

@5.Dus Frans breit s,ochtends een regenboog trui?Leuke merchandise voor de Swifty,s...

9 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

NK. App
Robbie RojoVideo Porn OneKaleycouconudeFreechatniwSpider Man Across The Spider Verse PornElena Anaya NudeMarvadi Sex VideosBonyuu-chan Wa Dashitai.Kirra Del RioDesi Big Ass FuckBig Floppy TittsShemal Porn VideoUpskirteJessie Andrews PornStep Mother FrindsSex New Hot VideoFlasesNicole Doshi OnlyfansTamanna Sex Videos ComeShannon Tweed SexBeautiful Sexy NudesAndi James AnalCharlie Rose PornFamous Peoples NudesSexmex Free Porn6 Anonce Lyonسکس زن دو جنسهXnxx Indian Video CallDaughter And Dad NakedTamil Sex Video Tamil Sex Video Tamil SexNhdtb-818Videos Play VoyHardcore HentaiNaked Gym GirlsSexcy Porn VideoDaddy Cumming On DaughterHeel PornLingham Massage VideosLuscius HentaiCamera Sexo Ao VivoMelhor Pornô BrasileiroSports Sexy VideoIndian Big Boobs SuckingAutumn BriggsAmatuer Porn HomemadeLesbian Hentai MangaMujeres MasturbándoseXnxxiraniPaige Xxx VideosComic PirnPorn Twitter AccMale Porn StasThreesome Porn PicsMomstripsforsonAmanda Nicole LeakedMalayalam SexvidosSarla Bhabhi HotReal OrgasmingPron AnimeNickado Avacado PornAlina Lopez XnxxHardcore Lesbian PornosPublic FucksomeBubble Butt BbcHentai PradiseHitomi.lMargaret Whitton NudeHot Indian Web Series VideoIndian Beautiful Girl FuckAunty Nude TamilIndian Hot Babe PornKimy GrangerDirty Talk Mom PornBbc FlashGwenqwizVeronica Rodrigeuz PornMariska Hagitay NudeWw Hindi Sex VideoMother Sonincest StoriesTamil Sex Free DownloadXhamster.com GayHentia AnimationMilf ComMelissa May PornstarGujarati Bhabhi Sex VideoTaboo 3Horney Couple SexPorn FaciNfsw RedditImpregnation StoriesCuckold CreamieAutumn Falls Onlyfans LeakedTit WorshippingSuhagrat Porn Video4k Porn Movie FullCheating With Her Social PussyAdultfrendfinderKorean PorntubesHannahowo NudDickpics SnapchatFucking PositionsJasmin WebbAbella Danger GloryholeNewest NetvideogirlsManhwa - 18Xvideo Blacked AnalBrazzes New VideoXxx Sex Video BhojpuriPonh UbNico Robin NudeBoobcriticBissare PornPutarias CariocasKelle MatinaIndian Desi Bhabhi Sex ComNeck Kissing PornPublic Peeing PornLovelylittlelPriyanka Chopra SexPorn AcrtessRisa OmomoXxx Hindi MmsXx Sexy SexyTeen Xxx HdPaliculas PornosHot Sexy NudesFree Hamster PornXxx BrotherAunty Porn VideosNaughtyindiaX Videos Of HindiDoggy Style Close UpEbony Leabian ThreesomeXxx Videos In Hindi AudioAndhra Sex Videos ComDesi Murga XxxAfrican DickStories.xnxxThe Eritic ReviewNice Tittie'sMr X ToonTaylormadeclips BlueberryWhite Thick PornChubby Mexican PornTamil Actress NavelBlue Picture Blue Picture FilmCam SquirtDaisy Duke PornSplatxo PornMegan Thee Stallion Butt