Zorg, zonder eigen risico, nu! (nationaalzorgfonds.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Shit...Fan...WhatAMess in Binnenland  ·  26 Reacties

  • 6
  • 448x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En zo worden we weer als kiezer belazerd. Als ze weer eenmaal het pluche hebben geroken is het gedaan met de beloftes. Buma heeft een vreselijke grote mond en is net zo min te vertrouwen als die ander apen die een kabinet proberen samen te stellen. Zelfs daar zijn ze nog te dom voor. Pechthold mag van mij direct vertrekken en dan mag hij Rutte meenemen. Als er ooit wat uitkomt is dit een hele slechte start.

1
1 TC

Je verwacht het niet he? Hoezo teruglopend vertrouwen in de blije-vogelspolitiek?

1
2 Tutor

Waarom niet massaal tekenen!

1
3 Febee

@2 Ja maar waarom stemmen we in meerderheid dan steeds weer op deze partijen?

0
4 wijs

@4
Idd.
Dat vind ik ook onbegrijpelijk.

1
5 Weetal

@3 omdat het zinloos is er bestaat niet zoiets als gratis zorg het moet altijd links of rechtsom betaald worden. Dat jij nog steeds denkt dat als je geen eigen risico hebt de zorgkosten dalen ligt meer aan jou dan aan de mensen die niet willen tekenen.

Als je het eigen risico afschaft dan gaat de premie per jaar gewoon met 285 euro per jaar extra omhoog.

18
6 mike45

@6
Daar gaan we dus voor. 285 euro p/j is een koopje.

1
7 Weetal

@7 Dus i.p.v. een eigen risico van 385 euro voor de mensen die zorg consumeren moet dan iedereen in Nederland 285 euro per maand meer gaan betalen. Dat kan een keuze zijn maar het levert dus sommige mensen maximaal 100 euro op en andere gaan er maximaal 285 euro op achteruit.

8
8 mike45

@8 die 285 euro is natuurlijk per jaar

7
9 mike45

@6 Dat ligt eraan je kan ook voor rijken het maximale bedrag kunnen wijzigen in een vast percentage zoals voor iedereen geld. Dat is 1 voorbeeld.
Je zou het ook ergens anders weg kunnen halen buiten de zorg. Zoals het hele toeslagencircus daar valt ook wel wat te halen.
Chronisch zieken die bij het UWV zitten krijgen in september een bijdrage in de zorgkosten. Die kan ook daarnaartoe als het eigen risico wordt afgeschaft.
Gemeentes kennen ook regelingen voor compensatie van het eigen risico blijft dus ook over.

Volgens mij zijn we dan al ver over de 1.5-2 miljard waar het om gaat.

Voor je het weet kan ook de premie iets omlaag want er is zat geld te verschuiven in de zorg en in het toeslagencircus. Het is vooral onwil want dan moeten ze toegeven dat hun systeem niet goed werkt.

0
10 Dian

En de politieke 'kopstukken' allemaal heel verontwaardigt reageren als er mensen 'zorg gaan weigeren'...

0
11 Hangingmen

Jaren geleden werd al gezegt dat men straks 25% van zijn inkomen kwijt is aan verzekeringen. Iedereen lachen en conplotters roepen. (Wat tegenwoordig is vervangen met nazi, fascist, racist en sexsist) en zie hier, en volgendjaar weer.

Het is alleen nog even wachten tot de verzekeraar je 24/7 kan volgen en meten. Maar alle smartsystemen zijn er nog niet en het is nog iets te vroeg voor een chip. Je kan al korting krijgen bij je auto verzekering als je een tracksysteem neemt. En bij goed gedrag krijg je korting.

Maar snel allemaal de koppen in het zand. Al die woede en zorgen is slecht voor je gezondheid en daarvan gaat de premie weer omhoog.

3
12 Ivo

@10 Wat je nu zelf zegt is dat feitelijk iedereen al gecompenseerd word op enige manier, waar loopt iedereen dan zo over te klagen, of zijn het allemaal van die randdebielen die hun zorgtoeslag, bijzondere bijstand, tegemoetkoming van het die bestemd zijn voor de zorgkosten gebruiken voor andere dingen waardoor ze in de problemen komen met de betaling aan de zorgverzekeraar.

Dan ligt het toch wel echt aan die mensen zelf en niet aan dat ze het niet zouden kunnen betalen.

8
13 mike45

@13 Zo is het, heb geen Rolls. maar slechts een Mercedes en kan het dus makkelijk betalen!
Het leven bestaat uit keuzes...

6
14 Norton

@13 Nee maar een klein deel wordt gecompenseerd en dan moet je ook nog de weg naar die potjes vinden. Alleen via het UWV loopt automatisch voor mensen. Ouderen vallen vaak buiten de boot net iets teveel inkomen en dan hebben ze het nakijken.

1
15 Dian

@15 ik weet een goed idee, dan schaffen we de zorgtoeslag, de bijzondere bijstand, en tegemoetkoming van het UWV af voor iedereen. En dan gebruiken we dat geld om het eigen risico af te schaffen. Goed idee toch opgelost. Dan kunnen zie figuren het ook niet meer opmaken aan drank en sigaretten of zo iets.

12
16 mike45

@15 bijna alles wordt al gecompenseerd voor de mensen met de laagste inkomen ze krijgen al 80 euro per maand subsidie voor hun zorgkosten. Nog even en ze willen er geld bij krijgen om de van de beste zorg te wereld bij de dokter te mogen zitten.

13
17 mike45

@16 Hoe oud ben je 12?

3
18 Dian

@18 nee ik ben gewoon realistische, ik ben dat geklaag van die onrendabele in Nederland echt wel een beetje beu, niks uitvreten de hele dag met een gezin van 2 kinderen ruim 2000 euro per maand netto vangen, overal dan ook nog subsidie voor krijgen via de bijzondere bijstand of gecompenseerd worden via het UWV en maar klagen.

Er is gewoon geen land ter wereld, lees geen land ter wereld waar die figuren het zo goed hebben als in Nederland. Maar het enige dat ze doen is klagen. Fatsoenlijk budgetteren zodat ze met al dat geld gewoon uitkomen dat kunnen ze niet eens.

10
19 mike45

@19 Noem dat maar niets doen, iedere keer weer lege kratjes inwisselen voor volle! ik krijg er bijna dorst van....

0
20 Norton

De enigsten die recht van klagen hebben zijn degenen die NIET op deze partijen hebben gestemd. De rest moet zich gewoon stil houden en zich schamen.

2
21 Tiidmasine

Als je gebruik maakt van dure zorg mag daar best iets tegenover staan. Zonder eigen risico mogen degenen die de zorg niet gebruiken meer gaan betalen om degenen die geld kosten te ontzien. Het is goed met ze, het systeem is al oneerlijk genoeg.

3
22 Yisrael

@21 Of tevreden zijn, dat mag natuurlijk ook.

3
23 Yisrael

@3 Omdat dit niet de oplossing is. Het echte probleem in het stijgen van de zorgkosten zit hem in de kosten van de zorg zelf. En niet in de randzaken. Daar zal vast wel het 1 en ander in te bezuinigen zijn, maar dat zijn niet de grote klappers.

Dit plan zal er bijvoorbeeld niet voor zorgen dat we ineens goedkopere medicijnen zullen krijgen. In Duitsland is er ook zo'n soort systeem. Dat land is daarnaast vele malen groter, dus vele malen meer medicijnen en derhalve veel machtiger dan Nederland. En toch krijgt Duitsland de prijzen van de medicijnen niet naar beneden en zitten ze met dezelfde problemen als hier.

1 voorbeeld: de uitgaven voor medicijnen tegen kanker waren hier in Nederland in 2011 375 miljoen. Vorig jaar hebben we 975 miljoen uitgegeven aan medicijnen tegen kanker. Het zijn echt de medicijnen en behandelingen die er voorzorgen dat de zorg steeds duurder wordt.

1
24 Rare Rakker

Het "Nationaal hulpverleningsfonds" neemt al zeer ruimhartig af om afhankelijkheid te stimuleren. Het is compleet van de pot gerukt dat de minima zo weinig betaald voor de luxe zeer uitgebreide zorg.

2
25 Recovery Mode

Niet kwaad worden op de politiek. Je moet altijd wat water bij de wijn doen zeggen ze altijd. Maar elke keer weer trapt het stemvee er weer in en al voordat een kabinet gevormd is hebben de gekozen partijen alweer geen draagvlak onder de kiezers maar daar maken ze zich geen zorgen over want over 4 jaar bukken ze zich weer om genaaid te worden.

Jullie hebben ze gekozen en nu verder je mond houden.

1
26 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

28 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

31 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

38 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

41 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

41 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Redtube DesiXxx Videos Indian Girl DownloadReal Daughter BjNew Xnxx IndianXx Com IndianHindi Sexy 3gp VideoYamamura Sadako Sauce AnimationAshley St.clairNude PhotoGirlhandjobReal Porn Video IndianGhosted PornManual FerraraLesbosexNew JapanesepornStrip ChtaXnxx Indian StudentsBrooklyn Rose PornBhabhi Sex BoyManisha Koirala Hot VideoIndian Anal Fuck VideoScottish PornHailstorm93Misty MundeaHentai BootyPorn. GifsGdp E404Muslim SexxxXxx Nude MovieGirl On Girl SexAva Lauren PornBlowjowAriella Ferrera MilfSlapcockGuy Talking DirtySexy Cougar PornHentai Sin CensuraCuming VideosCuming In SleepJennifer Lawrence Blow JobTubegamoreاقلام اباحيةAdamrussoRassia PornHand Job BondageFitness Teens NudeCam4.comNoddlesmagazineHuge Black TitsActris PormoSharing A Bed PornPorn Male BondageXvideos WebsiteFem Dom WorshipVlxx.Nude Women At BeachMature PissersNudechineseMarii.marii.24Celebrity Ladies NakedNhentai .netTicklingpornRocko Si FreddyMasturbate BlondeSwimming Pool SexDesi Sax VidioSuhgrat VideoPorn ModelosKathalina Lopez PornBaba DezPorn.bubLilbussygirl Onlyfans LeakChrissy Teigen. UdeAmerican Xxx Hd VideoBrazzers Hot BoobsXnxx BisexualChennai Tamil Aunty Sex VideoMía Khalifa BoyfriendMyanmar XvideoCartoon Xxx HotEbony Pov PornScat Ero ProfilePorn Ebony SoloViejos CojiendoDoble PenetraciónPink Pussy ShotC J Miles NudeBoob Slap PornMaddy OreillyPorn Dogge StyleTyga's PornBluexxxBlack MasterbateJav Breastfeedingسكس شوميلFantasy HentaiNaked Straight MenLuara Linney NudeRaw FreakPormhuhXnxx Six VideoBf DikhaBangalore Sex MovieIndigenous PornSexe TravestisMia Milano PornSky.briCollegesexvideoIndian Slave PornMature Tbe PornLinklink Porn ComicsTushyraqLegenda PornChaturbasteChina Sex Video ComX Bf ComBbc Sexy VideoSaniya SexNewly Married Indian PornBbw Live CamsVideos Porno HdNaked TictokVxideoViolet Myers PornosPorn XboxMilf StraponNiche ParadeMadison Ivy PornographyFingering A GirlfriendLiza Rowe BbcIncestflizSexo Entre AbuelosChutkiYosuga No SoraCouple Live CamHot Girls TwerkingDarlingjosefinAnime Breast ExpansionYoga X Video ComBollywood Hot Xxx VideoDesi Style PornSex With Mami VideoLes FilmspornoStream Porn MoviePornografi PornografiCeline Dion NudeLena Paul EscortPorn Gang RapesXxx Gujrati HdArchana Sharma Hot Video