door Hadito in Binnenland  ·  98 Reacties

  • 5
  • 1009x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

52 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

53 NKreaguurder

* Verwijderd door de redactie *

54 NKreaguurder

NK een hele rare vraag maar klopt het dat jij God/Allah als universeel ziet? Dus bij jou niet specifiek in een bepaald vast hokje geplaatst zoals bij de Christenen of de Moslims. Omdat het in feite natuurlijk om dezelfde God gaat van een aantal Abrahamitische verwante monotheïstische religies, in hoofdzaak het Jodendom, Christendom en de Islam. Of heb ik dat helemaal fout? Dat idee kreeg ik een paar maanden geleden op een zaterdagavond. En waarin ik toen zei dat ik zelf een atheïst ben.

1
55 rebo

@55
Mwah... zo'n rare vraag vindt ik dat niet hoor.
En ja, dat heb je inderdaad goed begrepen.

4
56 NKreaguurder

@56
Ja oké bedankt voor het antwoord. Dan had ik dat toch goed aangevoeld aan de hand van wat je zei nadat ik had gezegd dat ik het zelf allemaal niet geloofde. Dat was ongeveer een maand of anderhalf geleden. Ik zal er verder niet over uitweiden waar het eigenlijke draadje over ging maar misschien herinner je het je nog.

1
57 rebo

* Verwijderd door de redactie *

58 Pxf7+

Pedofilie en seksueel misbruik van kinderen is meer dan verschrikkelijk genoeg, ik kan er helaas over meepraten. En op dit draadje zitten een stelletje minne, in en in sneue stumperds die over de rug van de slachtoffers hun gelijk proberen te halen.

4
59 Tralalala

Waar zijn we als maatschappij als misstanden, kindermisbruik, verkrachting, geweld, discriminatie, onderdrukking, racisme, aanslagen en ongelijkheid gezien worden als een stok om de ander mee te slaan. Als we volledig voorbij gaan die gruwelijkheden en diens slachtoffers en we die alleen maar kunnen categoriseren zolang we een ander daar de schuld van kunnen geven dan zijn we als samenleving behoorlijk de weg kwijt.

4
60 Tralalala

@5
Er is maar 1 manier om dat met 100% zekerheid te bewerkstelligen. Weet je wat ik bedoel? Mooi. Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.

3
61 manpower

Zelden zo snel door 3 reactie pagina's gelezen.

Wat betreft de pedo...... hopelijk ziet ie voorlopig erg weinig daglicht.

1
62 Merlinswit

Ik kan het me niet voorstellen dat zo'n beest er in hoger beroep beter vanaf komt, dat zou ook te idioot voor woorden zijn.
Vele jaren cel en nog meer jaren TBS is de enige juridische oplossing die in de buurt komt van de juiste straf.

1
63 Wild Rover

Een constante stroom berichten over een bepaald onderwerp noem je een "mediacampagne". Een dergelijke campagne is erop gericht, de gemiddelde burger een bepaalde indruk te geven over het onderwerp in kwestie. Mediacampagnes worden georganiseerd en betaald door een belanghebbende, rijke en machtige partij. Een mediacampagne is erop gericht, iets in mensen hun emotionele geheugen te verankeren.

Deze mediacampagne over Nederlanders die kindjes misbruiken, is dus ook door een belanghebbende partij georganiseerd en betaald. Wie? Duidelijk lieden met geld en macht die willen, dat wij en, in zekere mate, de rest van de wereld, geloven dat Nederlanders zo ontzettend pedofiel zijn in vergelijking met "normale mensen".

Het lijkt me dat die partijen, die per sé Nederland willen islamiseren, er alle belang bij hebben, dat wij vooral niet in een positie zijn, de islamieten en hun pedofiele huwelijken te bekritiseren.

Daarom ook dat ze doodzwijgen, dat onderzoek heeft uitgewezen, dat Nederlanders gemiddeld veel minder vaak sexuele misdrijven algemeen, en pedofiele misdrijven in het bijzonder, plegen dan allochtonen. Kun je nagaan hoe DIE tekeergaan, als je deze reeks artikelen zo ziet.

6
64 Wendel

Zo, dat leest lekker weg question 0o

0
65 Bleke Betty

Hmmm…als er zelfs op NK tientallen reacties verwijderd worden, moet het wel echt erg zijn geweest.

5
66 WijzeDwaas

@64 maakt mij niet uit wie die kinderen misbruikt. Gewoon aanpakken, castreren of steriliseren en samen op een klein eilandje midden in de oceaan zetten. Geen kinderen in de buurt. Wat ze elkaar aan doen maakt me niet zo veel uit.

0
67 Merlinswit

@64 Je bedoelt dat we dit maar moeten verzwijgen?

3
68 Violier

@57
Nee, sorry, kan ik me niet meer voor de geest halen.

5
69 NKreaguurder

@66
Mwah... niet veel bijzonders, hoor.
Het gebruikelijke gebral van de usual suspects dat alle moslims pedo zijn, en daarover heen mijn antwoordden over het hoge percentage "echte" Nederlandse pedofielen. Je kent het wel. En dat het ook hier een autochtone Nederlander was die z'n gevalletje niet in z'n broek kon houden in het bijzijn van zijn kleine meisjes (v.a. 2,5 jaar zelfs).

6
70 NKreaguurder

@64 "Daarom ook dat ze doodzwijgen, dat onderzoek heeft uitgewezen,"

Je verkracht met je leugens het bewuste onderzoek, waarin duidelijk vermeld wordt dat autochtone Nederlanders zich vaker seksueel aan kinderen vergrijpen dan allochtone Nederlanders.

11
71 NKreaguurder

* Verwijderd door de redactie *

72 Natayo the Bobcat

@70 NKreaguurder
En je vergeet nog iets in je verhaal.
Bij veel allochtonen is het spreken over seks en dergelijke zaken een enorm taboe.
(vooral ook bij moslims). Ook wordt er anders naar "familie" gekeken. De familie-eer is heel belangrijk.
(ze moorden er zelfs voor).
Vandaar dat de bereidheid om over dit soort zaken en de bereidheid om aangifte te doen lager zal liggen dan bij de meeste autochtonen.

3
73 Natayo the Bobcat

@72 haha, je doet wel erg hard je best om dit gedrag in de schoenen van moslims te schuiven - jammer kerel -- in NL zijn blanke mannen oververtegenwoordigd bij pedo zaken.

10
74 radicalenradar

@74 Ja nog wel en dat willen ze ook zo houden daarom minder import aub maar anders is het snel andersom
En nee dit is geen grappig onderwerp dus daarom lachen mss ben je er wel zo een

4
75 Ikke44

@74 jouw profeet was er niet vies van , speelde graag met kleine kinderen ! Hoe ziek moet je dan wel niet zijn om dat geloof te aanhangen ?

4
76 wildersaandemacht

Reactie : alvast zelf maar verwijderd
Het zou er toch van komen.

0
77 Mars2000

** gebruiker verwijderd **

@76 Je moet ziek zijn om kinderen te misbruiken. Ook als rechtgeaarde Nederlander. Dat zie ik je hier niet noemen.

78 verwijderd23941

@78ach ja u weet toch ook wel dat voor veel reageerders hier maar 1 groep mensen fout kan zijn?
Over de eigen groep zul je ze nooit horen, dat zijn uitsluitend lieverdjes die nooit iets doen.

4
79 streek

Vervolg@79 en als ze al wel iets doen dan gaan ze net zo lang draaien tot het toch weer over die ene groep gaat.

3
80 streek

* Verwijderd door de redactie *

81 wildersaandemacht

@79 zie 81

1
82 wildersaandemacht

Dit is 1 van die dingen waarom ik niet tegen geweld ben. Als iemand dit bij mijn kind doet ga ik middeleeuws tekeer met de gereedschapskist. Echt men is gek als men de politie belt in zo'n geval, want de smeerlap komt eraf met een werkstrafje of een jaartje cel.

4
83 Dian

@78 Dus je bent het met me eens dat Mohammed ziek was !

1
84 wildersaandemacht

@81 en dan nog is het onzin om dit draadje vol te plempen met islam dit en moslim dat. Ik zie u en anderen niet de daden van deze man specifiek veroordelen.
Zoals gewoonlijk.

4
85 streek

@85 nogmaals overal bestaat pedofilie , Het gebeurd iedere dag weer over de hele wereld , dit wat in het nieuws komt is slechts het topje van de ijsberg . De wereld is door en door slecht ! . Maar nogmaals dat de islam dit goedkeurt en dat een profeet die zoveel slechte dingen heeft gedaan zoals kindermisbruik , verkrachtingen , moorden en onthoofden van mannen en vervolgen hun vrouwe (weduwe ) te misbruiken en als seksslaaf te houden , NOU dat spant toch echt de kroon ! wie wilt zo'n man als profeet hebben ? sterker nog als er een god is dan kan het nooit zijn dat god Mohammed als zijn profeet zou bestempelen , want zo slecht kan god dan ook niet zijn . Zou god ermee akkoord gaan dat Mohammed kinderen zou misbruiken ?

3
86 wildersaandemacht

@74 verkrachtingen in het Midden-Oosten daar wordt bijna niet over gesproken omdat de slachtoffers, meestal meisjes en vrouwen, bang zijn voor de gevolgen zoals verstoten worden door familie en vrienden, of ze belanden in de gevangenis, en er zijn landen waar deze slachtoffers de doodstraf krijgen.
En hier in Nederland heerst deze taboe gelukkig niet en worden de daders gestraft ipv de slachtoffers.
En daarom lijkt het hier vaker voor te komen dan in het Midden-Oosten hoewel dit misschien helemaal niet het geval is.
Daarom zouden deze misdrijven wereldwijd aangepakt moeten worden door alleen de daders hiervan te beschuldigen en niet meer de slachtoffers

3
87 Niet wit niet zwart

@86 en nogmaals het gaat hier niet over de islam of moslims maar over een pedosexueel van hollands bloed.

2
88 streek

@87 Ik heb nieuws dit gaat over blanke klootzakken in Nederland.... Henk en Ingrid kids...

6
89 Dian

@89 ga weg, echt waar joh!

Misschien vind ik alle verkrachtingen wereldwijd wel heel erg, maar ach wat kan jou het nou schelen wat er buiten Nederland gebeurt.
En misschien zeg ik daarom dat dit probeer wereldwijd is.

Voor mij mogen alle verkrachters een lange gevangenisstraf krijgen en gecastreerd worden, of het nu in Nederland is of in India.

3
90 Niet wit niet zwart

@89 en wie zegt dat het Henk en Ingrid kids zijn, ach ja lekker simpel om hiervan de pvv de schuld te geven, hoe naïef en dom kan je zijn

3
91 Niet wit niet zwart

@90 nou in werkelijkheid wordt ook hier niet van alle zaken aangifte gedaan en komen lang niet alle daders voor de rechter. Helaas maar ook hier valt nog veel te verbeteren.
En waar zowel 98 als ik tegen protesteren is het binnenslepen van allerlei offtopic zaken terwijl het onderwerp zelf wordt vermeden.

1
92 streek

@92 iedereen kan en mag in Nederland aangifte doen van verkrachting, zo simpel is het. Maar er zijn landen waar dit echt niet kan.

2
93 Niet wit niet zwart

@92 oké het is dan off-topic, maar dat de pvv, Henk en Ingrid en kids, erbij gehaald wordt is zeker wel on-topic

1
94 Niet wit niet zwart

* Verwijderd door de redactie *

95 NKreaguurder

@95 question question verafgoden HAHAHA , jij bent helderziend ? of spreekt u onderbuik ? En gaat u echt pim Fortuin vergelijken met een heilige profeet die centraal staat in de islam en als voorbeeld dient ! een profeet die kleine kinderen misbruikt !

Verder was Pim homo en hield hij wel af en toe van een Marokkaantje , Hij betaalde ervoor en zolang ze meerderjarig zijn moeten ze zelf weten wat ze doen . want geld stinkt niet . Vraag dat maar eens aan die Marokkaantjes die zich van achter lieten pakken voor wat euro's .

2
96 wildersaandemacht

@96
"En gaat u echt pim Fortuin vergelijken met"

Nee, ik vergelijk de aanbidding van Pim met de aanbidding van....
Als je over een basis aan kennis van de Nederlandse taal zou beschikken, zou je dat zelf ook geweten hebben.


"zolang ze meerderjarig"

Maar Pim gaf zelf aan dat ze voor hem niet meerderjarig moesten zijn.
Hij had ze graag lekker jong......

2
97 NKreaguurder

** gebruiker verwijderd **

@81 Dat je niet erg gecharmeerd bent van de islam (om het eens mild te benoemen) dat kunnen we allen op NK wel lezen. Maar wat je nu precies vindt van deze kwestie is me niet duidelijk. "Overal heb je pedofilie" is slechts een constatering, geen oordeel. Terwijl het je geen enkele moeite kost om de islam de veroordelen lukt het bij Nederlanders die niet van kindjes af kunnen blijven blijkbaar niet.

98 verwijderd23941

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

32 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

37 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Cho You BingVictoria Banxx PornLesbian Milky PornRouge The Bat FutaJacquieetmichel TvAnime R A P E P O R NUncensored HentaiFree Hay Porn VideosPornhubcommentsFetiches PornBare Back Studios ComLucy Chains XxxVeporn.Cory Everson TodayShweta Sharma NudePunannie_annieToshi DensentsuTranssensual PornUltra Hd Porn DownloadFull Porn Movies Online FreeMom Porn RealMy Hentia ComicsSitios PornosPornostars FrancaiseBianca DragusanuDemi Moore StripteaseHarmonyroseCasting Couch Hd AnalAngela White TherapistMacy NihongoImage PornImajenes HeroticasBlowjob ShotCute Naked TeenagersCogiéndose A Su MamáTaking A BbcX PornBeach Naked VoyeurGrandestetascolombiaMalayalam Student Sex VideoGay FrottageWwe Victoria NudeTubes PornostarTeen Snapchat NudesBrittany KadeVentage NudesSexzzMone Divine PornReddit Youtube TittiesHow Much Do Porn Hub PayYoungtubwSexo ConmamaVictoryaxo NudeHentai Huge TitsFitness XxxJapan Xxx Hd VideoXxxi HotNude WifesBarbarasexappelHentai FreakSunny Leone Video Sunny Leone VideoHe N TaiHentai Discord ServerPorn Hd VidelXnxx MummyLauren Alexis Onlyfans LeaksMalayalam Old Sex VideosEbony Creampie GangbangTer EscortsXnxx UncleJanice Janice LeaksCoercion PornSasur And Bahu RomanceHeather DeepthroatNasty CreampiesSextb NetRosa Acosta OnlyfansBrazzers LesbiansTamil Auntie Sex VideosWife Cheated With BbcScooby Doo Cartoon SexMilfroom ComAlexa Oearl JoiShemalepornoBiggest Tit In PornChachi X VideosXxx 19thPeliculas Porn MexicanasNatalie NightwolfVery Nice Sex VideosKolkata Ka SexNaughty America BoobsLesbian Rim JobBest Porn ReditsUnsensored HentaiAs Novinhas Do ZapRobin Tunney NakedMissbo NudesWomen Watching PornographyTarzanxxxmovePersiankittyStraponsexStefanie Knight BlowjobLatina Step Sister PornAsian Porn TeenBangla New SexHottie SisterFrancesca Farago NudesNeked LesbiansNaked Porn Videos4 Girls Fibger PaintAmature BlowjobsXxxporn GalleryHindi Language Sex VideoShakeela Nude ImagesCatfight FacesittingMilf CreamedUpskirts In OfficeUgly VagainaPorn PillsZbiorrnik ComNancy Momoland SexGujarati XvideoXxx Bf 18Full Bf Full BfAdult Web Series MovieMilla Jovovich Sex VideoCartoon Sex PicsCelebridades NuaHot Naked BabBlow Job ShoyKing Of Thr Hill PornDehya HentaiSexo En ChicosAbbigail MorrisCelebrities NudesGloryhole NearGongzo XxxSlowhandjobBhojpuri Xxx BfKajal Ki ChutBabilona Sex VideoIndian Squirting VideosDani Daniels Full Hd Porn VideosKenzie ReevespornGinna Michael PornEbony DeeptroathXveduoBokep2022Haime Tv